Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βραβεια ΝΒΑ 2005 -2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2
morfi
Η κανονικη περιοδος τελειωνει και τα πλειοφ πλησιαζουν.Eτσι οπου να'ναι ερχεται η ωρα για την βραβευση των κορυφαιων της χρονιας.
Το ΝΒΑ.com παρουσιαζει τους υποψηφιους για το βραβειο του πιο βελτιωμενου παιχτη της χρονιας (Most Improved Player).Και εννοειτε πως διαφωνω...

Most Improved Player (βασικοι υποφηφιοι):

Boris Diaw - Phoenix Suns (ποιος? δυο παιχνιδια καλα εκανε μονο... sorry 4 παιχνιδια.)

Mike James - Toronto Raptors (Σωστος....)

Mehmet Okur - Utah Jazz (Ελεος.... 68.gif )

Gerald Wallace - Charlotte Bobcats (Δεν διαφωνω, δεν συμφωνω)

David West - New Orleans/Oklahoma City Hornets (Σωστος....)

Αλλοι πιθανοι υποφηφιοι: Carmelo Anthony, Raja Bell, Chris Bosh, Dwight Howard, Joe Johnson 68.gif , Chris Kaman, Nenad Krstic 68.gif , Kevin Martin, Zaza Pachulia 68.gif , Smush Parker, Tony Parker 68.gif , Delonte West

Coming Soon Το A Theater Near You 69.gif :

Rookie of the Year - April 17
Defensive Player of the Year - April 18
Sixth Man Award - April 19
Coach of the Year - April 20
Most Valuable Player - April 21
NBAholic
Γουεστ ή Τζέιμς παίρνουν την ψήφο μου.

Boris Diaw - Phoenix Suns (ποιος? δυο παιχνιδια καλα εκανε μονο... sorry 4 παιχνιδια.)

Ποια θεωρείς ότι είναι αυτά; Σήμερα, πχ, είχε τριπλ νταμπλ με 16 ασίστ.
morfi
QUOTE(NBAholic @ Apr 15 2006, 08:44 PM)
Γουεστ ή Τζέιμς παίρνουν την ψήφο μου.
*

Συμφωνω.Ειμαι κυριος με τον γουεστ.
Εμεις οι δυο συμφωνουμε πολυ τελευταια....

QUOTE(NBAholic @ Apr 15 2006, 08:44 PM)
Ποια θεωρείς ότι είναι αυτά; Σήμερα, πχ, είχε τριπλ νταμπλ με 16 ασίστ.
*

Δεν μου λεει τιποτα.Στο τελος καθε χρονιας πολλα γινονται.Εχω δει πολλους αθλιους παιχτες να βαζουν τριανταρες.
Το φοινιξ με η χωρις αυτον ειναι ακριβως η ιδια ομαδα.
hellenic
Symfono gia West...Omos ton Camby ton ksexasan 68.gif ?to paidi afto eitan pethameno kai fetos paizei ekseretika...apo toy kaluteroys center!
morfi
QUOTE(hellenic @ Apr 15 2006, 11:14 PM)
Symfono gia West...Omos ton Camby ton ksexasan 68.gif ?to paidi afto eitan pethameno kai fetos paizei ekseretika...apo toy kaluteroys center!
*

Τι λες ρε?ποτε ηταν πεθαμενος?Πιωμενος εισαι? icon_drunk.gif Απο κανα τραυματισμο μονο....
Ο καμπι παντα επαιζε εξαιρετικα....
hellenic
QUOTE(morfi @ Apr 15 2006, 10:18 PM)
Τι λες ρε?ποτε ηταν πεθαμενος?Πιωμενος εισαι? icon_drunk.gif Απο κανα τραυματισμο μονο....
Ο καμπι παντα επαιζε εξαιρετικα....
*

apo www.nba.com

02-03 DEN 29 9 21.2 .410 .400 .660 2.6 4.6 7.2 1.6 .69 1.38 .93 2.40 7.6
03-04 DEN 72 72 30.0 .477 .000 .721 2.9 7.2 10.1 1.8 1.19 2.60 1.36 3.30 8.6
04-05 DEN 66 66 30.5 .465 .000 .723 2.0 8.0 10.0 2.3 .92 3.02 1.56 2.70 10.3
05-06 DEN 54 52 33.1 .471 .100 .712 2.4 9.6 11.9 2.0 1.44 3.33 1.67 2.80 12.9

An kitakseis ta statistika tha katalabeis pos paizei kalitera apo palia!
morfi
QUOTE(hellenic @ Apr 15 2006, 11:29 PM)
apo www.nba.com

02-03  DEN    29 9 21.2 .410 .400 .660 2.6 4.6 7.2 1.6 .69 1.38 .93 2.40 7.6
03-04  DEN    72 72 30.0 .477 .000 .721 2.9 7.2 10.1 1.8 1.19 2.60 1.36 3.30 8.6
04-05  DEN    66 66 30.5 .465 .000 .723 2.0 8.0 10.0 2.3 .92 3.02 1.56 2.70 10.3
05-06  DEN    54 52 33.1 .471 .100 .712 2.4 9.6 11.9 2.0 1.44 3.33 1.67 2.80 12.9

An kitakseis ta statistika tha katalabeis pos paizei kalitera apo palia!
*

Απο morfi.com

Αν κοιταξεις παλιοτερα επαιζε ακομα καλυτερα.
Το ξαναλεω, παντα επαιζε γαματα.Απλα φετος παιζει λιγο καλυτερα απο περσυ και προπερσυ.Υπαρχουν αλλοι που δεν εκαναν τιποτα παλιοτερα και φετος εχουν 20 ποντους μ.ο.
Δεν σου λεω, παιζει καλυτερα αλλα υπαρχουν αλλοι επικρατεστεροι.Και ο μαικλ ρεντ παιζει καλυτερα, ο λεμπρον, ο ελτον μπραντ, ο αρενας και πολλοι αλλοι.
hellenic
QUOTE(morfi @ Apr 15 2006, 10:42 PM)
Απο morfi.com

Αν κοιταξεις παλιοτερα επαιζε ακομα καλυτερα.
Το ξαναλεω, παντα επαιζε γαματα.Απλα φετος παιζει λιγο καλυτερα απο περσυ και προπερσυ.Υπαρχουν αλλοι που δεν εκαναν τιποτα παλιοτερα και φετος εχουν 20 ποντους μ.ο.
Δεν σου λεω, παιζει καλυτερα αλλα υπαρχουν αλλοι επικρατεστεροι.Και ο μαικλ ρεντ παιζει καλυτερα, ο λεμπρον, ο ελτον μπραντ, ο αρενας και πολλοι αλλοι.
*

Diladi o Tony Parker h o Okur paizoyn toso kalutera apo perisi?gia mena oxi...
morfi
QUOTE(hellenic @ Apr 16 2006, 02:54 AM)
Diladi o Tony Parker h o Okur paizoyn toso kalutera apo perisi?gia mena oxi...
*

Γι'αυτο και διπλα στα ονοματα τους θα δεις αυτο 68.gif
morfi
Μολις διαβασα πως υποψηφιοι για MVP και του πιο βελτιωμενου παιχτη φαβορι ειναι ο Νας και ο ντιαο αντιστοιχα!

ΑΙΣΧΟΣ!ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ! angry_red.gif

Ενω προβαδισμα εχει για το βραβειο του ρουκι της χρονιας εχει (ποιος αλλος...) ο κρις πολ! 41.gif
morfi
Τα βραβεια μεχρι στιγμης (29/05) εχουν ως εξης:

Coach of the Year: Avery Johnson
Sixth Man Award: Mike Miller
Kennedy Citzenship: Kevin Garnett

Για τα υπολοιπα παραμενει αγνωστη η ημερομηνια που θα ανακοινωθουν.
NBAholic
Aυτό δεν καταλαβαίνω με το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη: Υποτίθεται ότι μιλάμε για ένα προσωπικό βραβείο, το οποίο κερδίζει ένας παίχτης που βελτιώνεται περισσότερο αυτός από μόνος του, παρά τον βελτιώνουν οι άλλοι.

Αν ο Νας πρέπει να πάρει το ΜVΡ γιατί βελτιώνει το παιχνίδι των συμπαιχτών του, γιατί να το πάρει το ΜΙΡ ο Ντιό πάνω από παίχτες που δεν είχαν το Νας δίπλα τους;

Αν όμως ο Ντιό βελτιώθηκε τόσο πολύ, ανεξαρτήτως του Νας, τότε γιατί πρέπει το ΜVΡ να το πάρει ο Νας, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε καλό ρεκόρ, αλλά έχοντας το Μάριον και τον ΜΙΡ δίπλα του; Δεν μπορείτε να 'χετε και την πίτσα αφάγωτη και το Χόλικ χορτάτο.

Και κάτι ακόμη: Πιστεύει έστω κι ένας ότι ο Νας είναι καλύτερος του Στόκτον;
morfi
QUOTE(NBAholic @ Apr 29 2006, 11:53 PM)
Aυτό δεν καταλαβαίνω με το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη: Υποτίθεται ότι μιλάμε για ένα προσωπικό βραβείο, το οποίο κερδίζει ένας παίχτης που βελτιώνεται περισσότερο αυτός από μόνος του, παρά τον βελτιώνουν οι άλλοι.

Αν ο Νας πρέπει να πάρει το ΜVΡ γιατί βελτιώνει το παιχνίδι των συμπαιχτών του, γιατί να το πάρει το ΜΙΡ ο Ντιό πάνω από παίχτες που δεν είχαν το Νας δίπλα τους;

Αν όμως ο Ντιό βελτιώθηκε τόσο πολύ, ανεξαρτήτως του Νας, τότε γιατί πρέπει το ΜVΡ να το πάρει ο Νας, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε καλό ρεκόρ, αλλά έχοντας το Μάριον και τον ΜΙΡ δίπλα του; Δεν μπορείτε να 'χετε και την πίτσα αφάγωτη και το Χόλικ χορτάτο.
*

Συμφωνω και εγω σχεδον με ολα αυτα.Και λεω σχεδον γιατι αυτο εχει ξαναγινει το 2001 (MVP και MIP σε μια ομαδα) με τους σιξερς.Δηλαδη ο Αιβερσον δεν αξιζε να βγει MVP? η ο λαρι μπραουν κοουτς της χρονιας?

QUOTE(NBAholic @ Apr 29 2006, 11:53 PM)
Και κάτι ακόμη: Πιστεύει έστω κι ένας ότι ο Νας είναι καλύτερος του Στόκτον;
*

Ετσι μπραβο!Ερχεσαι στα λογια μου!Δεν ειναι ουτε μεσα στους κορυφαιους για μενα.Δεν μπορει να συναγωνιστει κανεναν απο τους παλιους και σχεδον κανεναν απο τους καινουργιους.Προτιμω τον τζεισον τερι και τον τζεισον γουιλλιαμς.
Και το εχω ξαναπει αλλα θα το λεω συνεχεια.Ο τζεισον κιντ το 2002 οδηγησε μεχρι τους τελικους του ΝΒΑ τους πελατες μεχρι τοτε νιου τζερσει νετς και δεν βγηκε MVP.Το ιδιο και το 2003.Τι παραπανω κανει ο νας στους σανς?Ισα ισα που ο νας εχει και καλυτερους συμπαικτες.
dizzy_fingers
Ο τζεισον κιντ το 2002 οδηγησε μεχρι τους τελικους του ΝΒΑ τους πελατες μεχρι τοτε νιου τζερσει νετς και δεν βγηκε MVP

Δεν ξέρω αν το έχεις ξαναγράψει κάπου στο φόρουμ, αλλά θα συμφωνήσω 100% μαζί σου.
Α, λάθος κάνουμε...ο Κιντ είχε τον Κένυον Μάρτιν δίπλα του 71.gif.
NBAholic
Συμφωνω και εγω σχεδον με ολα αυτα.Και λεω σχεδον γιατι αυτο εχει ξαναγινει το 2001 (MVP και MIP σε μια ομαδα) με τους σιξερς.Δηλαδη ο Αιβερσον δεν αξιζε να βγει MVP? η ο λαρι μπραουν κοουτς της χρονιας?

Για το 2001, είχα επιλέξει κι εγώ Λάρι Μπράουν και είχα αφήσει τον Άιβερσον "μόλις" δεύτερο, πίσω απ'τον κυρίαρχο τότε Σακίλ, γιατί βασικά δεν είχε αλλάξει και πολλά στο παιχνίδι του. Αύξησε τους πόντους του, αλλά όχι την ευστοχία του (με εξαίρεση τις βολές) ούτε τις ασίστ του, οι οποίες μάλιστα έπεσαν σε αρνητικό ρεκόρ καριέρας. Αν η υπόλοιπη ομάδα δεν έπαιζε καλύτερα απ'ότι, πχ, την προηγούενη χρονιά, δε θα έβλεπα το λόγο να φτάσει Τελικούς.

Δεν ξέρω αν το έχεις ξαναγράψει κάπου στο φόρουμ, αλλά θα συμφωνήσω 100% μαζί σου.
Α, λάθος κάνουμε...ο Κιντ είχε τον Κένυον Μάρτιν δίπλα του

Ναι, μόνο του το παλικάρι είχε οδηγήσει τους Νετς στη 12η θέση της Ανατολής!
morfi
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 30 2006, 06:19 PM)
*

Το εχω γραψει πολλες φορες και δεν θα σταματησω αν δεν βρω το δικιο μου.

QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 30 2006, 06:19 PM)
Α, λάθος κάνουμε...ο Κιντ είχε τον Κένυον Μάρτιν δίπλα του 71.gif.
*

Οχι μικρο αγορι.Λαθος κανεις εσυ.Ο κενυον μαρτιν στην ρουκι χρονια του, που δεν ηταν στο νιου τζερσει ο κιντ, δεν εκανε απολυτως τιποτα.Μονο στα τελευταια παιχνιδια της κανονικης περιοδου επαιξε καλα.

QUOTE(NBAholic @ Apr 30 2006, 10:12 PM)
Για το 2001, είχα επιλέξει κι εγώ Λάρι Μπράουν και είχα αφήσει τον Άιβερσον "μόλις" δεύτερο, πίσω απ'τον κυρίαρχο τότε Σακίλ, γιατί βασικά δεν είχε αλλάξει και πολλά στο παιχνίδι του. Αύξησε τους πόντους του, αλλά όχι την ευστοχία του (με εξαίρεση τις βολές) ούτε τις ασίστ του, οι οποίες μάλιστα έπεσαν σε αρνητικό ρεκόρ καριέρας. Αν η υπόλοιπη ομάδα δεν έπαιζε καλύτερα απ'ότι, πχ, την προηγούενη χρονιά, δε θα έβλεπα το λόγο να φτάσει Τελικούς.
*

Διαφωνω.Η φιλαδελφια αν και ειχε την ευνοια της διαιτησιας στους τελικους της ανατολης αξιζε να παει στον τελικο.Ειχε το καλυτερο ρεκορ εκεινη την περιοδο, θυμασαι?Και ο αιβερσον αξιζε να βγει MVP.Οπως και ο λαρι μπραουν προπονητης της χρονιας καθως και ο μακκι εκτος καλυτερος παιχτης.
NBAholic
Διαφωνω.Η φιλαδελφια αν και ειχε την ευνοια της διαιτησιας στους τελικους της ανατολης αξιζε να παει στον τελικο.Ειχε το καλυτερο ρεκορ εκεινη την περιοδο, θυμασαι?Και ο αιβερσον αξιζε να βγει MVP.Οπως και ο λαρι μπραουν προπονητης της χρονιας καθως και ο μακκι εκτος καλυτερος παιχτης.

Θυμάμαι ότι είχε το καλύτερο της Ανατολής και δεν είπα ότι δεν άξιζε να παίξει στον Τελικό, έτσι όπως έπαιζε όλη η ομάδα, και ιδίως αν σκεφτούμε ποιες ήταν οι αμέσως καλύτερες ομάδες της Ανατολής. Αλλά ο Άιβερσον μου φάνηκε ίδιος και τον έβαλα Νο2 (την υψηλότερη θέση που του έδωσα ποτέ) λόγω του καλού ρεκόρ της ομάδας του, αλλά και γιατί δεν μπορούσα να δεχτώ ο Σακίλ να έχει μόνο 1 MVP, στην κορυφαία περίοδο της καριέρας του. Πού να ήξερα μάλιστα και τι θα γινόταν στο μέλλον με το Νας...
NBAholic
http://uncyclopedia.org/wiki/Steve_Nash
bball.gif bball.gif bball.gif
dizzy_fingers
QUOTE(morfi)
Οχι μικρο αγορι.Λαθος κανεις εσυ.Ο κενυον μαρτιν στην ρουκι χρονια του, που δεν ηταν στο νιου τζερσει ο κιντ, δεν εκανε απολυτως τιποτα.Μονο στα τελευταια παιχνιδια της κανονικης περιοδου επαιξε καλα.

Τσάμπα έβαλα το smiley μάλλον για να δείξω ότι αστειεύομαι 40.gif.

Holic, για μια στιγμή νόμιζα ότι αυτά που έλεγε μέσα ήταν αλήθεια (χάρηκα κι εγώ που μεγάλωσε στην Ιαπωνία ο Νας laugh.gif )...
Πολύ καλό site γενικά με...17807 καταχωρήσεις!!! ohmy.gif
NBAholic
Πράγματι, αλλά η σελίδα του ευεργέτη της λείπει:

http://uncyclopedia.org/wiki/Special:Search?search=morfi
morfi
QUOTE(NBAholic @ May 1 2006, 01:55 AM)

Εγω το ελεγα οτι ο νας δουλευει για το ιραν και οτι ειναι κατασκοπος της FIBA και δινει πληροφοριες στους ευρωπαιος με σκοπο την σταδιακα σχεδιασμενη παρακμη του ΝΒΑ!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ! kill.gif

QUOTE(dizzy_fingers @ May 1 2006, 02:18 AM)
Τσάμπα έβαλα το smiley μάλλον για να δείξω ότι αστειεύομαι 40.gif.
*

sorry δεν το προσεξα... 40.gif

QUOTE(NBAholic @ May 1 2006, 02:29 AM)
Πράγματι, αλλά η σελίδα του ευεργέτη της λείπει:

http://uncyclopedia.org/wiki/Special:Search?search=morfi
*

Εχει σχεση με μενα χολικ?Αστειακια? 68.gif shot.gif shot.gif
The Admiral
Για ριξτε καμια ιδεα για defensive player of the year...

Καλα,εγω θελω τον Μποουεν για ευνοητους λογους και γιατι ειναι συγκινητικο να βλεπεις 35αρηδες να παιζουν σα σκυλια στην αμυνα 77.gif ...

Απο την αλλη ο Μπεν και ο Καμπυ μου φαινονται για φαβορι(ειδικα ο δευτερος με τις 3.3 ταπες blink.gif ...μυγοσκοτωστρα εχει? laugh.gif )

Αλλα για δειτε το αουτσαιντερ Τζεραλντ Ουαλας!!Πανω απο 2 κλεψιματα και κοψιματα ανα αγωνα ohmy.gif !!Με υψος 2.01 blink.gif !!Λενε οτι 2 κλ. και 2 κοψ. μονο ο Χακιμ και,βεβαια, ο Ναυαρχος cool.gif,πριν κατι χρονια!!

Αυτος και αν ειναι the complete package tongue.gif !!Ποιος Κιριλενκο laugh.gif !!

Τον θελω του χρονου αντι του Μποουεν!!Ειναι ακριβος αραγε?Τον δινουνε biggrin.gif ?
morfi
Μολις πληροφορηθηκα οτι ο μπορις ντιαο πηρε το βραβειο του πιο βελτιωμενου παιχτη.
Ουδεν σχολιο. ohmy.gif
kop-13
Ντιαό????
icon_tomato.gif
nash
QUOTE(The Admiral @ May 1 2006, 08:48 PM)
Καλα,εγω θελω τον Μποουεν για ευνοητους λογους και γιατι ειναι συγκινητικο να βλεπεις 35αρηδες να παιζουν σα σκυλια στην αμυνα 77.gif ...
*

Αν δεν έπαιζε "σκυλήσια" άμυνα ο Μπόουεν δεν θα είχε θέση στο ΝΒΑ και μάλιστα σε τόσο κάλη ομάδα. Αυτό κάνει τόσα χρόνια αυτό κάνει και τώρα αναγκαστικά, αφού αυτό είναι το δυνατό του σημείο σαν παίκτης και γι αυτό πληρώνετε.
morfi
QUOTE(kop-13 @ May 3 2006, 06:49 AM)
Ντιαό????
icon_tomato.gif
*

Ουδεν σχολιο...

QUOTE(nash @ May 3 2006, 02:04 PM)
Αν δεν έπαιζε "σκυλήσια" άμυνα ο Μπόουεν δεν θα είχε θέση στο ΝΒΑ και μάλιστα σε τόσο κάλη ομάδα. Αυτό κάνει τόσα χρόνια αυτό κάνει και τώρα αναγκαστικά, αφού αυτό είναι το δυνατό του σημείο σαν παίκτης και γι αυτό πληρώνετε.
*

Εμενα μου αρεσει σαν παιχτης.Εκτος απο την αμυνα χωνει και κανα σουτακι που και που.Και μην ακουσω καμμια βλακεια για την ηλικια του.Μια χαρα ηλικια ειναι.Μην ξεχνατε οτι και οι μπουλς οταν εκαναν το ρεκορ η βασικη τους πενταδα ηταν πανω απο 30 χρονων.

Υ.Γ. Και ο τζολε 30 φευγα ειναι αλλα τα σηκωνει τα πρωταθληματα... 77.gif tongue.gif 41.gif
NBAholic
Nα και οι 2 κορυφαίες πεντάδες ρούκηδων, όπως εκλέχθηκαν (σε παρένθεση οι βαθμοί):

Κρις Πολ (58)
Ντερόν Ουίλιαμς (46)
Τσάρλι Βιλανουέβα (56)
Τσάνινγκ Φράι (45)
Άντριου Μπόγκατ (55)

Ρέιμοντ Φέλτον (40)
Ράιαν Γκόμες (14)
Μάρβιν Ουίλιαμς (15)
Ντάνι Γκρέιντζερ (43)
Λούθερ Χεντ (28)

Δεν άξιζε να περάσουν οι Ντερόν, Μπόγκατ τον Φράι...
morfi
QUOTE(NBAholic @ May 5 2006, 12:58 AM)
Nα και οι 2 κορυφαίες πεντάδες ρούκηδων, όπως εκλέχθηκαν (σε παρένθεση οι βαθμοί):
*

Με προλαβες... angry_red.gif

QUOTE(NBAholic @ May 5 2006, 12:58 AM)
Δεν άξιζε να περάσουν οι Ντερόν, Μπόγκατ τον Φράι...
*

Ισως ουτε και ο Βιλανουεβα...

Παλι καλα που ειναι πρωτος ο πολ.Περιμενα καμμια γκαφα παλι... banana.gif

Που ειναι ο νειτ ρομπινσον? ohmy.gif w00t.gif
The Admiral
Mπραβο στον Ντιο!!Ηδη ειχε δειξει απο το Ευρωμπασκετ την αξια του και εξακολουθει να το κανει στα πλει οφ,που αγγιζει τα ορια του τριπλ-νταμπλ 41.gif !!Αν και οι αλλοι παικτες ηταν πολυ βελτιωμενοι,ισως περισσοτερο,μαλλον εδω μετρησαν οτι ειναι ακομη σε δραση στα πλει οφ...Επιτελους,αυτα ειναι ατομικα ή ομαδικα βραβεια blink.gif ?Ας αποφασισουν επιτελους...

Μπραβο και στο Βιλανουεβα 41.gif !!Ολοκληρωμενος παικτης που μπορει να παιξει και πιο μακρια απο το καλαθι και ειναι προς τιμην του ο τροπος που αντιμετωπιζει την ασθενεια του και η γενικοτερη ευαισθητοποιηση του,παρα το νεαρον της ηλικιας του!
morfi
Ουδεν σχολιο για τον Ντιαο..

QUOTE(The Admiral @ May 5 2006, 08:07 PM)
Μπραβο και στο Βιλανουεβα 41.gif !!Ολοκληρωμενος παικτης που μπορει να παιξει και πιο μακρια απο το καλαθι
*

Ο Βιλανουεβα ειναι πρεπει να βελτιωθει πολυ ακομα.Παρα πολυ...

QUOTE(The Admiral @ May 5 2006, 08:07 PM)
και ειναι προς τιμην του ο τροπος που αντιμετωπιζει την ασθενεια του και η γενικοτερη ευαισθητοποιηση του,παρα το νεαρον της ηλικιας του!
*

Σιγα την ασθενεια που εχει... Δεν θα πεθανει κι'ολας...
Για ρωτα τον μουρνινγκ, τον σον ελλιοτ και τον ματζικ πως τα εβγαλαν περα...
thrylos7
sport-fm.gr:
Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου θα κερδίσει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Στιβ Νας. Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τον MVP, ωστόσο η διοίκηση των Φίνιξ Σανς, ομάδα όπου αγωνίζεται ο Καναδός γκαρντ, «πρόδωσε» το… μυστικό ορίζοντας συνέντευξη Τύπου για την παράδοση του βραβείου στον έμπειρο άσο.

Ε;
Σου' φεξε πάλι morfi!
morfi
Κατω απο το αβαταρ μου εδειχνε Α1 και αλλαξε σε euroleague,ο ντιαο βγηκε ο πιο βελτιωμενος παιχτης, ο στιβ νας ξαναβγαινει MVP... angry_red.gif Ο σκαμπος ειναι στην θεση του, η θηλια ειναι ετοιμη και
NBAholic
It's ova...

http://www.nba.com/news/nash_mvp_05-06.html

Nικητής ο Νας με διαφορά. Ακολουθούν, Τζέιμς, Ντιρκ, Κόμπι, Μπίλαπς, αν και ο Κόμπι πήρε περισσότερες ψήφους για πρωτιά από τους 2 προηγούμενούς του. Μετά την 5η θέση, το χάος.
morfi
Τα ξυλα ειναι στη θεση τους, ειμαι σφιχτα δεμενος και
morfi
Πολυ χαμηλα ο ελτον μπραντ... Μπορει να πει καποιος το γιατι?Εξηγηστε μου γιατι ο γουειντ, ο μπιλαπς και ο νοβιτζκι ειναι πιο πανω? ohmy.gif blink.gif
Εχω πεσει σε καταθλιψη...
NBAholic
Θα σου πω κι ένα καλό νέο που θα σε φτιάξει:

Έχεις ταλέντο στη ζωγραφική!
Alexmei
QUOTE(morfi @ May 7 2006, 10:54 PM)
Πολυ χαμηλα ο ελτον μπραντ... Μπορει να πει καποιος το γιατι?Εξηγηστε μου γιατι ο γουειντ, ο μπιλαπς και ο νοβιτζκι ειναι πιο πανω?  ohmy.gif  blink.gif
Εχω πεσει σε καταθλιψη...
*

τι να σου πούμε ρε; τι γιατί; γιατί είναι παιχταράδες!
Dromeas7
Για τέταρτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια ο τίτλος του καλύτερου αμυντικού της σεζόν στο ΝΒΑ καταλήγει στα χέρια του Ben Wallace. Η ανακοίνωση του ονόματός του δεν έχει γίνει επίσημα, αλλά η είδηση προέκυψε από τα λεγόμενα διοικητικού στελέχους των Pistons στο Associated Press. Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός center θα παραλάβει το βραβείο του λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα της ημιτελικής σειράς των play-off με τους Cavaliers, τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/05).

Στο άκουσμα της είδησης ο Wallace ρωτούσε εάν όντως ισχύει και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του: "Είστε σίγουροι; Μη με κάνετε να ενθουσιάζομαι χωρίς λόγο! Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Αποτελεί θέμα τιμής και ευχαρίστησης", δήλωσε ο άσσος των πρωταθλητών της Ανατολής αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με το Cleveland.

Εάν πραγματικά επαληθευτεί η είδηση, ο Wallace θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Dikembe Mutombo που είχε δει το όνομά του στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας τέσσερις φορές. Ο Wallace είχε πάρει αυτή τη διάκριση τις σεζόν, 2002, 2003 και 2005. Πάντως, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για την προσφορά του και τη φετινή σεζόν.

Ο Wallace είναι τέταρτος στον πίνακα των ριμπάουντερ (11,3 μ.ο.), ένατος στα κοψίματα (2,2 μ.ο.) και δέκατος στα κλεψίματα (1,78 μ.ο.). Παράλληλα, έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έκλεισε μία σεζόν με τουλάχιστον 100 κοψίματα και ισάριθμα κλεψίματα για έκτη συνεχόμενη χρονιά! Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι οι Hakeem Olajuwon, Julius Erving, Sam Lacey και David Robinson.

ΑΠΟ WWW.CONTRA.GR

Αναμενώμενο...
NBAholic
Έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό ο Ουάλας. Οι ομάδες είναι περισσότερο αμυντικογενείς από ποτέ, αλλά αυτό που βραβεύεται κυρίως εδώ είναι η ατομική άμυνα. Από αυτής της άποψης, ακόμη και παλιότερες εποχές με πιο "χαλαρές" άμυνες μπορούμε να πούμε ότι είχαν περισσότερους καλούς αμυντικούς (αλλά και περισσότερους κακούς/μέτριους).

Ο Ιγκουοντάλα πού θα τερματίσει; Σύντομα θα γίνει βασικός υποψήφιος, αν δεν έγινε ήδη από φέτος.
morfi
QUOTE(NBAholic @ May 8 2006, 12:09 AM)
Θα σου πω κι ένα καλό νέο που θα σε φτιάξει:
Έχεις ταλέντο στη ζωγραφική!
*

Παντα πιστευα οτι ειχα κλιση στις τεχνες... Εχω γραψει και ενα ποιημα θα στο στειλω σε pm

QUOTE(Dromeas7 @ May 8 2006, 02:26 PM)
Για τέταρτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια ο τίτλος του καλύτερου αμυντικού της σεζόν στο ΝΒΑ καταλήγει στα χέρια του Ben Wallace.
*

Δεν νομιζω να υπαρχει αντιρρηση απο κανεναν.

QUOTE(NBAholic @ May 8 2006, 02:56 PM)
Έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό ο Ουάλας.
*

Παντως το θεωρω αδικια ο αρτεστ να εχει μονο ενα βραβειο καλυτερου αμυντικου σε ολα αυτα τα χρονια που παιζει.Οπως και για τον μποουεν.
Alexmei
Για άλλη μία φορά! DETROIT ΟΛΕ!!!!! 41.gif

FIBA sucks!

;;;;; γιατί ούτε FIBA δεν συμπαθείς; καλά δεν θες Ευρωπαίους παίχτες στο ΝΒΑ, μισεις FIBA ε τότε να μην υπήρχε το Μπάσκετ ρε συ.....
morfi
QUOTE(Alexmei @ May 9 2006, 07:31 PM)
;;;;; γιατί ούτε FIBA δεν συμπαθείς; καλά δεν θες Ευρωπαίους παίχτες στο ΝΒΑ, μισεις FIBA ε τότε να μην υπήρχε το Μπάσκετ ρε συ.....
*

Συμφωνω.Να υπηρχε μονο το ΝΒΑ και ο ολυμπιακος.
NBAholic
O Mόρφης είναι κρυφός Ουλεμπιστής!
Dromeas7
QUOTE(morfi @ May 9 2006, 08:02 PM)
Συμφωνω.Να υπηρχε μονο το ΝΒΑ και ο ολυμπιακος.
*

Φαντάζεσαι τον Ολυμπιακό στο NBA?? blink.gif

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Alexmei
QUOTE(NBAholic @ May 9 2006, 08:16 PM)
O Mόρφης είναι κρυφός Ουλεμπιστής!
*

Μπα...... που να βρει χρόνο για κρυφά ρε συ...... μ@λ@κ@ς είναι.... tongue.gif (μορφή θέλω να σου πω να μην πάρεις τπτ από αυτά που γράφω για σένα προσωπικά οκ; ξέρω ότι στο επόμενο ποστ που θα κάνεις, και απαντήσεις σε αυτή την παρένθεση, θα την πεις την κοτσάνα...... laugh.gif )
NBAholic
Θα απαντήσω εγώ στη θέση του.

Μπα...... που να βρει χρόνο για κρυφά ρε συ...... μ@λ@κ@ς είναι....  (μορφή θέλω να σου πω να μην πάρεις τπτ από αυτά που γράφω για σένα προσωπικά οκ; ξέρω ότι στο επόμενο ποστ που θα κάνεις, και απαντήσεις σε αυτή την παρένθεση, θα την πεις την κοτσάνα......

Τώρα προσβλήθηκα... banana.gif 24.gif
Alexmei
ΧΑΧΑΧΑ! καλά πως ξέρεις τον μοφρή!!!!!!!!!!
dizzy_fingers
Είναι ξάδερφός του.
Κοίτα το άβατάρ του. 69.gif

Edit1: Το άλλαξε 40.gif.

Edit2: Ο Γουίλτ πιάνεται σαν σούπερμαν?

Edit3: Βρε χόλικ, αυτή η εικονίτσα μόνο, έχει μέγεθος 50 ΚΒ? ohmy.gif
Πότε θα μάθεις να συμπιέζεις εικόνες πριν τις ανεβάζεις 45.gif..
Anaz
Απόλυτος παρά μια ψήφο!
Ο Κρις Πολ καλύτερος ρουκι!! 41.gif
Παναξια,δεν νομιζω να υπαρχει καμμια αμφιβολία..
16,1p. 7,8as. 5,1re. 2,3st.
NBAholic
Ποιος τρελός πήγε και ψήφισε Ντερόν;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.