Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aλλαγή host.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
dizzy_fingers
Μερικοί που μπήκατε πριν λίγο μπορεί να μπερδευτήκατε λίγο μιας και είχαμε μία αποτυχημένη απόπειρα αλλαγής χοστ.

Τα ποστ που ήταν το μεγάλο πρόβλημα μεταφέρθηκαν, αλλά εμφανίστηκαν άλλα κουλά προβλήματα γι'αυτό ξαναεπανήρθαμε σε αυτό το χοστ προς το παρόν και μέχρι το βράδυ που θα μπω από νετ καφέ να κάνω τη μεταφορά μια και καλή (γιατί με τη σύνδεση από το σπίτι...δύσκολο wink.gif ).


Το βράδυ πάντως μπείτε. Δεν πρόκειται να υπάρχει offline περίοδος. Η μεταφορά θα γίνει ακαριαία;).


Λυπάμαι για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία σας προκάλεσα.
IraTmac
καταρχάς θέλω να πω οτι είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρούμε το σπίτι μας. τώρα που το site δεν είναι τζαμπέ είναι σίγουρα καλύτερο. τα συγχαρητήριά μου στον Σπύρο για τις ώρες που έφαγε για να το φτιάξει, παρότι έχει εξεταστική και για τα χρήματα που διέθεσε μαζί με τον Μιχάλη.
Warrior
Συγχαρητηρια dizzy... 41.gif

Αν και δεν εχω καταλαβει τι λετε!!! blink.gif blink.gif

71.gif

Ειμαι ο πλεον αδαης του forum... sad.gif
IraTmac
πάμε σε χώρο που θα είναι μεγαλύτερος. πχ εδώ αν γράφαμε με τους ίδιους ρυθμούς για κανα μήνα θα μας τελείωνε ο χώρος. ενώ αντίθετα εκεί που πάμε θα συνεχίσουμε άφοβα την πάρλα biggrin.gif

αν είπα καμιά μλκία ας με διορθώσει ο Σπυράκος... (συνήθως τον διορθώνω εγώ άλλωστε, ας του δώσω τη χαρά) tongue.gif
dizzy_fingers
Να σου εξηγήσουμε. wink.gif

Το χοστ στο οποίο είναι ανεβασμένο το φόρουμ στο οποίο γράφεις τώρα, είναι τσαμπέ. Όπως και τα προηγούμενα, γι'αυτό και μας εμφάνισαν πρόβλημα.

Τώρα, αν και το τωρινό δεν έχει εμφανίσει εμφανίσει προβλήματα (πολλά credits στην freegreece.net για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν 41.gif ), λογικό είναι σαν τσάμπα χοστ να έχει κάποιους περιορισμούς.

Αυτός ο περιορισμός ήταν το bandwidth (= με λίγα λόγια, το πόσες φορές μπορεί όλος ο κόσμος να "δει" το φόρουμ μας wink.gif ). Ενώ υπολόγιζα ότι θα μας κράταγε 2-3 μήνες μέχρι να πηγαίναμε σε ένα χοστ που θα πλήρωνα, σε αυτόν τον ένα μήνα ξεσκιστήκαμε στα arcade και το bandwidth κοντεύει να τιναχτεί στον αέρα!!!

Γι'αυτό και η αλλαγή σε χοστ όπου δεν υπάρχει περιορισμός στο bandwidth έγινε (η θα γίνει μάλλον...απόψε) πιο νωρίς απ'ότι περιμέναμε.

Ελπίζω να κατάλαβες.
dizzy_fingers
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif


Μου βγήκε το λάδι αλλά τελικά τα κατάφερα.... 18.gif

Όπως μπορεί να βλέπετε πάνω στη μπάρα, το domain του φόρουμ είναι πια http://nodomain.stuff.gr/overplay/forum/index.php/forum/index.php[/url] και όχι http://overplay.freegr.net/forum/index.php.freegr.net/forum/index.php[/url] που ήταν το προηγούμενο.

Βάλτε στα αγαπημένα σας την πρώτη διεύθυνση γιατί αν βάλετε τη 2η θα σας κάνει πάντα redirect πριν μπείτε, ξοδεύοντας μερικά δευτερόλεπτα wink.gif.

Θα έβγαζα λόγο (όχι! όχι ντομάτες!) αλλά είμαι κουρασμένος και απλά θα ευχαριστήσω το ΜΖ για την οικονομική του βοήθεια στη αλλαγή του host αλλά και στη Stormy που με σύστησε σε έναν παλιό γνωστό wink.gif και έκανε εφικτή αυτήν την κίνηση.

Τα πλεονεκτήματα του απεριόριστου bandwidth θα τα διαπιστώσετε εν καιρώ wink.gif.

Καλό posting και...καλά τρίποντα! biggrin.gif bball.gif


peace.gif
dizzy_fingers
Επειδή μέσα στη βιασύνη μου χθες έκανα ένα λαθάκι στο redirect, ο NBAholic και ο fatboy πόσταραν στο παλιό φόρουμ.

Σας ζητάω συγνώμη που δε μεταφέρθηκαν αυτά τα ποστ στο νέο φόρουμ.

peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.