Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eastern Conference 2014/15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
jasonick
Ποιος θα κερδίσει στην Ανατολή;
Στα φαβορί είναι λοιπόν οι Cavaliers οι οποίοι ξεκίνησαν με θέματα αλλά στα χαρτιά μοιάζουν να έχουν το καλύτερο ρόστερ. Οι Bulls με τον Rose να επιστρέφει και τον Gasol να έρχεται από το LA και αν καταφέρουν να βγάλουν τη χρονιά υγιείς χτυπάνε στα ίσα την πρωτιά. Οι Raptors, η ευχάριστη έκπληξη της περσινής χρονιάς, όπου έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά την χρονιά και αυτή τη στιγμή είναι πρώτοι με 9-2. Οι Wizards οι οποίοι έχουν μια πολύ δυνατή 5άδα αλλά είναι ερωτηματικό ο πάγκος και κατά πόσο μπορεί να τους δώσει σκορ. Οι Heat που με τον ερχομό του Deng, μια αναμενόμενη άνοδο του Bosh και τον Wade να παίζει πάνω από 65 παιχνίδια θα είναι σε θέση να χτυπήσουν και πάλι 4άδα. Οι Nets απογοητεύουν προς το παρόν αλλά και πέρσυ είχαν ξεκινήσει πολύ χειρότερα και από τα Χριστούγεννα και μετά κάναν ένα καλό σερί. Οι Hornets απογοητεύουν επίσης και αν και αμυντικά συνεχίζουν καλά οι απογοητευτικές αποδόσεις τους από το τρίποντο τους στοιχίζει νίκες. Οι 76ers οι οποίοι προς το παρο.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ ούτε στον γραπτό λόγο δεν μπορείς να τα γράψεις αυτά χωρίς ίχνος γέλωτα.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έχουμε πρωτιά των Bulls και από κοντά θα είναι οι Cavs με τους Raps. Προβλέπω επίσης ότι η διαφορά αυτών των 3 από τους άλλους θα είναι σχετικά μεγάλη.
geo82
Οι Bulls για μένα , αν καταφέρουν να διατηρηθούν υγιείς. Θεωρώ ότι έχουν το πιο γεμάτο ρόστερ.

ΥΓ. Ψήφισα κατά λάθος τους Νικς. Δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί, αλλά αν γίνεται ας το αλλάξουν οι mods. Ευχαριστώ και συγγνώμη.
sacarame
QUOTE(geo82 @ Nov 21 2014, 19:50 ) *
ΥΓ. Ψήφισα κατά λάθος τους Νικς. Δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί, αλλά αν γίνεται ας το αλλάξουν οι mods. Ευχαριστώ και συγγνώμη.


Εγώ λέω για τιμωρία να ψηφίσουμε όλοι τους Νικς.... smiley.gif
geo82
Μπορείτε να το κάνετε αν αλλάξετε αν αλλάξετε τον τίτλο της ψηφοφορίας στο "ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα τερματίσει πρώτη από το τέλος στην Ανατολή". smiley.gif
σπυριαρης
παιδια,ποιοι ειναι οι πιο βελτιωμενοι παικτες στο νβα μεχρι στιγμης;ακουω αποψεις
Rated: (en)joy
Καπως off-topic μια κουβεντα με θεμα τον most improved στο συγκεκριμενο thread, ωστοσο αφου ρωτησες και αφου ειμαστε στο Eastern Conference 2014/15 η απαντηση δεν θα μπορουσε παρα να ειναι οτι ο παικτης του μηνα για την Ανατολη ειναι και ο πρωτος υποψηφιος για το MIP αυτη τη στιγμη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.