Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Η Καστοριά είναι εδώ... :)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Ο χώρος των μελών
Johnaros
Γεια σας.. icon_wave.gif !!!

Γεννήθηκα πριν απο 16 χρόνια και 8 μέρες (ετσι μου είπανε τελοσπάντων) ... Αφου αντιλήφθηκαν μετα το πρώτο σοκ οτι είμαι ανθρωπος με βγάλανε Γιάννη...

Μεγάλωσα σιγά σιγά και στις αρχες τις 2ης πενταετίας της ζωης μου γνώρισα το μπάσκετ από μια πλαστική μπασκετα που μου αγόρασαν οι γονείς μου... Χάρηκα πολύ τότε, σίγουρα περισσότερο από τους γείτονες μου , και τους ίδιους τους γονείς μου.... tongue.gif Εμαθα να διαβάζω και ξεκοκκάλιζα το τρίποντο και το εθνοσπόρ αποστοιθίζοντας ονόματα και στατιστικά... blink.gif Στην αγάπη μου για το μπάσκετ συνέβαλαν και τα ξαδέρφια μου (τι υπομονή που είχανε μεχρι να μαθω να κανω λει απ χωρις να κανω βήματα tongue.gif )

Ετσι πλέον στα 16 μου στέκομαι στο ύψος μου , 1.83 (3 πάνω 3 κάτω).

Υποστηρίζω τον αυτοκράτορα (ψ) του ελληνικού μπάσκετ τον Αρη, τους Σικάγο Μπουλς (ένας ήταν ο Τζορνταν) και Φοίνιξ Σανς (κάποτε ο Τσαρλς και τωρα ο Νας)... Οι αγαπημενοι μου παίκτες είναι ο Διαμαντιδης (είπαμε , Καστοριά), ο Στιβ Νας...

Αυτα αρκετά σας κούρασα...

Τα λέμε.
liolias
Οχι φιλε καθολου δεν μας κουρασες!Καλως Ηρθες!!Απο ποιο μερος της Καστοριας είσαι??Μεσα στην πολη ή απο καποιο χωριο?
mikri prasini ollandeza
Kαλώς ήρθες!καλά ποστς!!
Johnaros
Απο μεσα...

Εχεις ερθει ποτε ;
liolias
Ναι απο εκει ειμαι!
dizzy_fingers
Ωραία παρουσίαση Γιάνναρε! biggrin.gif

Καλώς μας ήρθες και εύχομαι να περάσεις καλά smile.gif.
morfi
Ναι ειναι γεγονος. Το BASKETFORUM δiνει σε ΕΣΕΝΑ τον κοινo θνητo της καθημερινoτητας την ευκαιρια να γραψει το ονομα του στην ιστορια με χρυσα γραμματα!

Γινε και ΕΣΥ μελος του BASKETFOUM! Δωσε ενα τελος στην μιζερη ζωη σου. Ξεκινα ξανα. Κανε μια επανεκκινηση και παρε μπρος για τα καλα! Γινε και εσυ ενα γραναζι της μηχανης που δινει ζωη. Ρε γαμωτο, πρεπει να γραψω βιβλιο.

Εχεις να πεις και εσυ κατι πανω στο αθλημα? Καθε βραδυ που κοιμασαι ονειρευεσαι να ησουν συμπαικτης με τον τιμ ντανκαν? Σκεφτεσαι ολη μερα το μπασκετ? Μοιρασου τις σκεψεις σου μαζι με εμας και ολους τους αλλους του ειδους σου!

Σου αρεσει το μπασκετ? Σου αρεσει να παιζεις 1on1 με τον εαυτο σου? Σου αρεσει να παιζεις διπλο με τον εαυτο σου? Σου αρεσει να πας να καρφωσεις στην μουρη σου και να σου κανεις φαουλ για να ειναι πιο θεαματικο? ΚΑΙ ΕΜΑΣ!
Eχεις παρατησει το σχολειο και τα αγγλικα για να παιζεις μπασκετ? Κακως... δεν φταιμε εμεις για αυτο...

Αλλα επειδη τιποτα σε αυτον τον απληστο κοσμο που ζουμε δεν ειναι τζαμπα, και εμεις με την σειρα μας θα σας προσφερουμε κατι... ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ. Θα το λετε στα παιδια των παιδιων σας με το κεφαλι ψηλα. Ολες οι πορτες θα ειναι πλεον ανοικτες. Γκομενες? ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ!!!


ΓINE KAI ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ!



Επισης, αν θες να τα εχουμε καλα εμεις οι δυο δες πρωτα ΕΔΩ
NBAholic
Γεια σου, Τζώναρε και καλά μηνύματα. Είναι συγκινητικό κι όχι υποτιμητικό να γνωρίζουμε τα whereabouts του καθενός μπασκετικού. Ο Δρ. Νέισμιθ γνώρισε το μπάσκετ πετώντας στο καλάθι των αχρήστων χαρτιά με αποτυχημένα σχέδια για άλλα παιχνίδια που σχεδίαζε. Εγώ το γνώρισα όταν στο σχολείο με πέταξαν απ'το παράθυρο γιατί ήμουν σπασίκλας κι έλεγα ότι κανένα άθλημα δεν είναι συναρπαστικό (και μετά τους το ανταπέδωσα)! tongue.gif

Δε νομίζω να έχεις δει ζωντανά τους Τζόρνταν-Μπάρκλεϊ να παίζουν, ιδίως σαν παίχτες των Μπουλς-Σανς.
Alexmei
καλως ήρθες Γιάννη και καλά ποστ. Πολύ ωραία η παρουσίασή σου 41.gif .... Καλά να περνάς... Από ότι κατάλαβα, θα σε βλέπω στο τόπικ του Aυτοκράτορα...!! (ναι είμαι και εγώ cool.gif ).... και στους στα νέα των Μπουλς.... ωραία. Τα λέμε εκεί!
Aspaki
Geia soy! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.