QUOTE(sir-elric @ Feb 1 2013, 23:58 )
ο διαμαντιδης μου θυμιζει τον ελ σιντ πια
Παρά κάποιες εκλάμψεις ήταν τραγικός χθές. Η στατιστική του έχει χρεώσει 3 λάθη, άλλα μόνο στο 1ο δεκάλεπτο μέτρησα 4 λάθος πάσες οι οποίες έχουν εξαφανιστεί από τα στατιστικά της Euroleague... Πρέπει να συνέλθει και να παίξει πιο ώριμα και μυαλωμένα και να καθοδηγήσει την ομάδα. Είναι μικρός για να γίνει "Ελ-Σιντ" από τώρα...
QUOTE(Weekendman @ Feb 2 2013, 00:05 )
Το να κοντράρει η Μπάμπεργκ τον Παναθηναικό δεν είναι ότι το καλύτερο ,αλλά η Γερμανική ομάδα είχε ήδη απείλησει μέχρι τέλους τις Μάλαγα ΤΣΣΚΑ εκτός ,και ο Παναθηναικός ψάχνεται, το πραγματικά ανησυχητικό όμως είναι το να χάνεις τα ριμπαόυντ απο την χειρότερη ομάδα του ΤΟΠ-16 σε αυτό τον τομέα, και όταν υποτίθεται με τους Γκιστ,Λάσμε και γενικότερα το ρόστερ της ομάδας ο Παναθηναικός ήθελε με την αθλητικότητα του να παίξει άμυνα(που γενικά το καταφέρνει) ,και να εξασφαλίσει υπεροχή στα ριμπάουντ.
Το ανησυχητικό είναι ότι το 2ο πεντάρι μας μια παίζει 3 όχι κι όταν παίζει δεν αντέχει πάνω από 10 λεπτά, το 3ο δεν υπάρχει κι αναγκαστικά χρησιμοποιείται και στο 5 ο Τσαρτσαρής που δεν είναι ούτε ήταν ποτέ αθλητικός... Στο 4 παίζουμε με Γκιστ και πάλι Τσαρτσαρή...Δηλαδή έχουμε μια 5άδα που μπορεί να ελέγξει πλήρως τα ριμπάουντ απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο και μια αναπληρωματική που δε μπορεί να τα ελέγξει απέναντι σε κανένα...
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Feb 2 2013, 02:36 )
Έχω βαρεθεί να βλέπω το ίδιο θέαμα απο τα Χριστούγεννα κλπ! Δεν ξέρω αν φταίνε οι νέοι παίκτες, ο RG, ο... Ούκιτς (με τόσα που έχει ακούσει ο άνθρωπος απο μένα τουλάχιστον, θα έχει λόξιγκα), το κλίμα, ο ΔΓ, οι τραυματισμοί... Αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν βελτιωθεί η εικόνα δεν πάμε πουθενά (σε κύπελλο και πρωτάθλημα εννοώ, διότι απο Εuroleague, όταν κάνεις ντέρμπι τον αγώνα με την Μπάμπεργκ του 0-6 και μάλιστα στην έδρα σου, δεν μπορείς να περιμένεις απολύτως τίποτα).
ΥΓ Ήμουν στο γήπεδο, αλλά όσοι είδαν τον αγώνα στην TV μου είπαν ότι ο RG στα time out μιλούσε... Ελληνικά και μετέφραζε ο assistant! Δεν ξέρω αν πράγματι ισχύει, αλλά αν συμβαίνει αυτό είναι πραγματικά κρίμα και για τον RG και για την ομάδα που έχει κατακτήσει 6 Ευρωπαϊκές κούπες.
ΥΓ2 Το πρόβλημα δεν είναι τα Αγγλικά του ή οι προπονητικές του γνώσεις, αλλά η νοοτροπία ενός Έλληνα προπονητή που κοουτσάρει ομάδα Εuroleague. Τελικά δεν είναι τυχαίο που μόνο ο Κατσικάρης έχει καταφέρει να κάνει καριέρα...
ΥΓ3 Και για να είμαι δίκαιος σήμερα είδα και κάποια σοβαρά επιθετικά συστήματα, ελπίζω λοιπόν!
Από τα Χριστούγεννα? Δηλαδή στο 1ο μισό της σεζόν σου άρεσε περισσότερο η ομάδα? Άσε που είναι η στάνταρ περίοδος που κάνει τη κοιλιά της η αμάδα,
άλλα ο Ζότς
... ούπς ο Άρτζι ξέρει πότε να την έχει φορμαρισμένη... Ο Ζότς ο ίδιος έχει κάνει χειρότερες χρονιές από τη φετινή πάντως...
ΥΓ: Κακίες, απλά μιλούσε ψιλο-αναμικτα αγγλο-ελληνικά ο κόουτς.
ΥΓ2: Από που προκύπτει ότι ο Κατσικάρης έχει κάνει καλύτερη καριέρα από το Πεδουλάκη? Επειδή προπονεί ομάδα ACB? Αρκετά από τα χρόνια 1997 - 2004 που ήταν προπονητής στο Περιστέρι το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟ από την ACB και το περιστέρι επιπέδου Μπιλμπάο, αν όχι ανώτερο. Το 2001 έχασε τη πρωτιά στη κανονική περίοδο στη διαφορά πόντων και τερμάτισε 3ο Έχει πάει και τελικό Eurocup με το Μακεδονικό! Χώρια τους παίκτες που έρχονταν να δουλέψουν προσωπικά μαζί του. Ο Κατσικάρης είναι από τους λίγους που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, όχι σε ομάδα επιπέδου Euroleague και σίγουρα όχι ΠΑΟ...
ΥΓ3: Επιθετικά συστήματα υπάρχουν, πολλά βγαίνουν, αλλά για να φτάσει μια τόσο νέα ομάδα να αφομοιώσει επιθετικά συστήματα και να βρίσκονται με "κλειστά" μάτια θέλει πολύ χρόνο... Οπότε καλά έχει κάνει ο κόουτς κι έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα.
Επίσης το να παίζεις σκυλίσια άμυνα και να μην τρέχεις στο ανοικτό γήπεδο είναι ανοησία. Και τουλάχιστον 3 φορές είδα τον κόουτς να τους προτρέπει να τρέξουν.
Αν για κάτι μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς είναι οι επιλογές παικτών. Ούκιτς, Αρμστρονγκ, Πάνκο, Σόφο (αν κι αυτός είναι πάντα ένα ρίσκο που αξίζει να πάρεις), Καπόνο (κι αυτή δε ξέρω αν ήταν δικιά του), ήταν κατά τη γνώμη μου κακές επιλογές.
Από την αλλη οι Μασιούλις, Λάσμε, Μπράμος αποδεικνύονται εξαιρετικές...
Επίσης πρέπει να δώσω όσκαρ βλακείας στο Μπράμος για την προτελευταία άμυνα, και για το φάουλ κάτω από το κέντρο στα 2 δευτερόλεπτα (εκτός αν ήταν οδηγία του Αργύρη οπότε πρέπει να το μοιραστούν). Άσε να περάσει κάνα δέκατο, δε κυνηγούσαμε εμείς το χρόνο! Άλλες ομάδες δε θα συγχωρούσαν τέτοιες ανοησίες!