Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαρούσι - Άρης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
hagi
Αφού τελείωσαν οι ημιτελικοί ξέρουμε πλέον τα ζευγάρια.. 41.gif

Μαρούσι και Άρης λοιπόν για μια θέση στην Ευρωλίγκα (σύμφωνα με αυτά που λέγονται) tongue.gif

Το ενδιαφέρον για την τρίτη θέση άναψε φέτος αφού κρίνεται μια θέση στα μεγάλα σαλόνια.. thumbsup.gif

Η σειρά ξεκινάει νομίζω την Τετάρτη και όλοι θα περιμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον..
Warrior
Και ηρθε λοιπον η ωρα για να δουμε ποια θα ειναι η 3η ομαδα στην Ευρωλιγκα...

Ενα ερωτημα που εχουμε χιλιοσυζητησει εδω μεσα,σε τοσα τοπικ smile.gif,θα βρει την
απαντηση του με το που θα τελειωσει η σειρα αυτων των αγωνων!!

Ο καλυτερος(για τον Αρη μιλαω φυσικα tongue.gif )...ας κερδισει!!

Απιστευτο και ομως αληθινο!!!

Ο ΕΣΑΚΕ δεν εχι βγαλει ακομα το προγραμμα των αγωνων!! blink.gif blink.gif
Aλλα site γραφουν για Τριτη,αλλα για Τεταρτη!!

ΔΕν ειμαστε καλα μου φαινεται... 68.gif
weirdo1977
το θετικό στην όλη φάση είναι ότι μπαίνουμε στον ιούνιο k βλέπουμε μπάσκετ.... τις προηγούμενες χρονιες μας το είχαν κόψει πολύ νωρίς...
chinaski
Παμε Αρειαναρα. Επιτελους θα δω τους αγωνες, τη συγκινηση. Τερμα το ραδιο.
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ May 28 2006, 02:49 PM)
το θετικό στην όλη φάση είναι ότι μπαίνουμε στον ιούνιο k βλέπουμε μπάσκετ.... τις προηγούμενες χρονιες μας το είχαν κόψει πολύ νωρίς...
*

Και που να τα καταφερουμε στο τελος...

Θα εχουμε ευχαριστους πονοκεφαλους(θελω να πιστευω)το καλοκαιρι,
μετα απο πολλα χρονια... smile.gif

chinaski γυρνας Ελλαδα??

Ρε ποτε παιζουμε τελικα,εμαθε κανεις τιποτα??
chinaski
Nai gyrnao aurio.
thrylos7
Θα λήξει 3-2...(στα 5 παιχνίδια εννοώ). Δεν υπάρχει περίπτωση... Οι συνήθειες του Αμαρουσίου είναι αυτές...
Έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλη ομάδα στα πλέι οφ(ή και γενικότερα στην Ελλάδα; Ναι!)... Δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου από τότε που τελειώσε η κανονική περίοδος(και πιο πριν δηλαδή).

Απ την άλλη ο Άρης φέτος ευνοείται από διακοπές... Τις περισσότερες φορές παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο.

Αμφίρροπη η σειρά.. Δίνω μικρό προβάδισμα στο Μαρούσι όχι τόσο λόγω έδρας, ούτε επειδή δυσκόλεψε πολύ περισσότερο τον αντίπαλό του στον ημιτελικό...
Λόγω Γιαννάκη... που ξέρει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του.

Ούτε τώρα βλέπω κάπου καμιά ώρα, μέρα... κάτι!
Warrior
Πρεπει να ειναι την Τεταρτη τελικα....

Εκει συγκλινουν οι πληροφοριες!!(λες και ειναι κρατικο μυστικο blink.gif 40.gif )
Anaz
Προβλεπω 3-2 το ΜΑρουσι!
hagi
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων..

Το πρώτο παιχνίδι είναι Τετάρτη 17:00 Αγ.Θωμάς..

Η ώρα δεν βολεύει και πολύ..
weirdo1977
στο betoto πάντως λέει τρίτη 7:00 k δίνη απόδοση στον ari 2,40 wink.gif
HOULIGAN76
Γαμωτο μου γιατί στις 5.00?Ελπίζω να μην είναι οριστικό..Εχουμε και ζέστες και δουλειές.Θα φτύσω αίμα για να μπορέσω να καταφέρω να πάω στο γήπεδο!
Πάντως τον Αρη θα τον κερδίσουμε με 3-2!!Αλλωστε οι περισσότεροι παίκτες του ακόμη στις παραλίες της Χαλκιδικής θα είναι.Ε,θα έχουν κουραστεί και απο τις εργασίες του με τις κούκλες απο την Μακεδονία οπότε με λίγη τύχη μπορούμε να τους καθαρίσουμε με ενα 3-0.
Warrior
QUOTE(sportime.gr)
1ος ΑΓΩΝΑΣ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 31/5/2006 
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ 
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ  19:00  ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΡΗΣ (S/S) 
ΟΑΚA 19:00  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΝΕΤ) 

2ος ΑΓΩΝΑΣ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6/2006 
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 19:00 ΑΡΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ (ΝΕΤ) 
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6/2006 
ΣΕΦ 18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΤ1) 

3ος ΑΓΩΝΑΣ 
ΤΕΤΑΡΤΗ  7/6/2006 
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ 
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 19:00 ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΡΗΣ (S/S) 
ΟΑΚΑ 19:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΝΕΤ) 

4ος ΑΓΩΝΑΣ 
ΣΑΒΒΑΤΟ  10/6/2006 (εφ΄οσον χρειαστεί) 
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡA ΑΓΩΝΑΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 19:00 ΑΡΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ (ΕΤ3) 
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6/2006 
ΣΕΦ 19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΝΕΤ) 

5ος ΑΓΩΝΑΣ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/6/2006 (εφ΄οσον χρειαστεί) 
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ 
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 19:00 ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΡΗΣ (S/S) 
ΟΑΚΑ 19:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΝΕΤ) 

Στις 7μμ. λοιπον τελικα ο αγωνας...

Καλα την ιδια ωρα βαλανε μικρο και μεγαλο τελικο???

Θα χασουμε δηλαδη οσους τελικους θα γινουν την Τεταρτη! sad.gif

QUOTE(HOULIGAN76)
θα έχουν κουραστεί και απο τις εργασίες του με τις κούκλες απο την Μακεδονία οπότε με λίγη τύχη μπορούμε να τους καθαρίσουμε με ενα 3-0.

huh.gif

24.gif

Θελετε και 3-0.....

"Μολων λαβε!!!" 19.gif
Tony_K
Αμφίρροπη σειρά. Θεωρώ ότι τελικά θα επικρατήσει ο Άρης έστω και δύσκολα. Αλλά έχουν πολύ ζουμί τα παιχνίδια. Θα δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες μετά τους ημιτελικούς.

Πραγματικά ευφυής η τοποθέτηση μικρού-μεγάλου τελικού την ίδια ώρα!Γεια σου ρε αιώνια Ελλαδάρα!
thrylos7
Πάλι καλά που είναι διαφορετικές μέρες τα παιχνίδια 2 και 4... Να πάω και στο Αλεξάνδρειο...

Τι βλέπω... ΕΤ3... Στον πυρετό του Μουντιάλ... 68.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Tony_K @ May 29 2006, 08:47 PM)
Αμφίρροπη σειρά. Θεωρώ ότι τελικά θα επικρατήσει ο Άρης έστω και δύσκολα. Αλλά έχουν πολύ ζουμί τα παιχνίδια. Θα δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες μετά τους ημιτελικούς.

Πραγματικά ευφυής η τοποθέτηση μικρού-μεγάλου τελικού την ίδια ώρα!Γεια σου ρε αιώνια Ελλαδάρα!
*

Η κατάντια του ελληνικού μπάσκετ, θα έλεγα εγώ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
HOULIGAN76
Κοσμοσυρροή προβλέπω στον Αγιο Θωμά γμτ μου.Θέλω να αποθεώσουμε τους γιγαντες{μάλλον τους τίτανες}της ΕΣΑΚΕ για την απόφαση τους να ορίσουν την ιδια ημέρα και ώρα τα ματς του μικρού και του μεγάλου τελικού.
ΠΑΜΕ wav.gif
wav.gif
wav.gif
Warrior
QUOTE(HOULIGAN76 @ May 30 2006, 12:54 PM)
Κοσμοσυρροή προβλέπω στον Αγιο Θωμά γμτ μου.Θέλω να αποθεώσουμε τους γιγαντες{μάλλον τους τίτανες}της ΕΣΑΚΕ για την απόφαση τους να ορίσουν την ιδια ημέρα και ώρα τα ματς του μικρού και του μεγάλου τελικού.
ΠΑΜΕ    wav.gif 
wav.gif
            wav.gif
*

Τι?παλι μονοι μας θα ειμαστε??? huh.gif

71.gif
hagi
Η μέρα έφτασε και όλη η χρονιά κρίνεται τώρα..Πρέπει να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να σπάσουμε την έδρα..

Εμείς πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα με την παρουσία μας..

Γι’αυτό όσοι πιστοί προσέλθεται..

Η τελική επίθεση του "Θεού του πολέμου" ξεκινάει!!!
morfi
QUOTE(Warrior @ May 29 2006, 05:33 PM)
Στις 7μμ. λοιπον τελικα ο αγωνας...

Καλα την ιδια ωρα βαλανε μικρο και μεγαλο τελικο???

Θα χασουμε δηλαδη οσους τελικους θα γινουν την Τεταρτη! sad.gif
*

Ο ορισμος της αθλιοτητας...
Alexmei
o Άρης θα περάσει του αξίζει έξοδος στην Μεγάλη Ευρώπη...................ΠΑΜΕ ΑΡΗ
Warrior
QUOTE(hagi @ May 31 2006, 09:13 AM)
Η μέρα έφτασε και όλη η χρονιά κρίνεται τώρα..Πρέπει να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να σπάσουμε την έδρα..

Εμείς πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα με την παρουσία μας..

Γι’αυτό όσοι πιστοί προσέλθεται..

Η τελική επίθεση του "Θεού του πολέμου" ξεκινάει!!!
*

Xε χε...

Θα χουμε διπλη εκπροσωπηση απο το basketforum σημερα! cool.gif

Πρεπει να κερδισουμε σημερα...να φυγει το αγχος...
EXPLOITED ARIS
και τριπλη μη σου πω!!!! μονο οταν φτασετε στο γηπεδο σηκωστε τα χερια και φωναξτε για να σας δω!!!!θα τα πουμε στο γηπεδο παιδια...με τη νικη ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
Vas
Re pedia ti egine?? Den girisate akoma spiti na grapsete sxolia!?!? Afou tin kopanisate apo to 33'!! tongue.gif

Pados paraligo na to girisete to pexnidaki sto telos 69.gif

Sovara tora (ligo piragma den vlaptei, ama einai kaloproereto) pistevo oti to Marousi simera itan pio omada apo ton Ari. O Aris den ekane tipota allo apo to na soutarei tripoda! Kai autos o SIgalas... Pistevo oti prepei na arxisei na stamataei to basket....

A! kai thn omada mages den tin paratame pote! Mexri to 40 kai "Ari thimisou mia zoh Mazi sou".

Aris ginese. Marousioths geniese!
EXPLOITED ARIS
δηλαδη μονο 10 Μαρουσιωτες εχουν γεννηθει;γιατι εγω στο γηπεδο δεν ειδα παραπανω. τζαμπα μαγκες σας καναμε. ξυπνατε και κοιταχτε τα δυο αστερια που εχουμε στη φανελα γιατι και να θελουν ολοι τετοιο παιχνιδι ο ΑΡΗΣ δεν ξανακανει. τα λεμε το Σαββατο...
hagi
Μεγάγη απογοήτευση και τίποτα παραπάνω..Αν φτιάχναμε μια ομάδα εμείς η φίλαθλοι θα παίζαμε καλύτερα..

Δεν θα πω αυτή τη στιγμή άλλα..Τα υπόλοιπα αύριο.....
dizzy_fingers
MAROUSSI HONDA   74 -  59ARIS
pts<1><2> <3> Fl On Df Of To As St BloTendex
MAROUSSI HONDA 7419/2017/34 7/14291831 41710 7 3 0.435
3rd Quarter 6415/1614/26 7/12211324 310 9 6 3
2nd Quarter 4011/1210/17 3/6 14 919 1 8 5 1 3
1st Quarter 2310/10 5/10 1/3 6 611 1 3 3 1 1
4BLAKNEY Roderick 26:50 17 4/4 2/5 3/3 1 1 4 0 3 3 2 0 0.745
5NIKOLAIDIS Sotiri07:06 0 0/ 0/ 0/ 3 1 2 0 2 1 0 0 0.141
6BOUDOURIS Nikos 17:11 0 0/ 0/ 0/1 3 1 2 0 1 0 1 0 0.058
7KIRITSIS Alexis 23:43 2110/10 4/8 1/2 2 3 6 0 3 2 1 0 0.928
8SEKULIC Blagota 19:26 2 2/2 0/2 0/ 1 7 1 2 1 2 1 0 0.257
9HOMAN Jarett 20:21 5 1/2 2/4 0/ 2 1 4 1 2 0 0 2 0.344
10STEFANIDIS Christ19:49 10 2/2 4/4 0/1 2 3 4 0 1 2 1 0 0.757
11KOLOKAS Markos 18:55 8 0/ 1/2 2/3 2 0 1 0 0 0 0 0 0.370
12KAIMAKOGLOU Costa21:47 0 0/ 0/4 0/2 4 0 4 0 3 0 1 0 0.184
13GIANNOULAKOS Vas.03:29 0 0/ 0/1 0/ 2 1 1 0 1 0 0 0
14NOEAS Petros 07:16 3 0/ 0/ 1/1 3 0 1 0 0 0 0 0 0.550
15KARAGOUTIS Giorgo14:07 8 0/ 4/4 0/1 4 0 0 0 0 0 0 1 0.567
pts<1><2> <3> Fl On Df Of To As St BloTendex
ARIS 5920/3212/26 5/22202917 91110 4 0 0.225
3rd Quarter 4312/2211/22 3/16152112 7 7 8 2 0
2nd Quarter 29 5/12 9/19 2/121114 7 7 2 5 1 0
1st Quarter 12 1/5 4/12 1/5 8 6 5 5 1 2 1 0
4CASTLE Terrel 29:35 7 3/6 2/4 0/1 3 5 1 0 3 5 0 0 0.135
5SIGALAS Giorgos 18:15 3 0/ 0/3 1/5 2 2 0 0 1 0 1 0 0.219
16ORFANOS Nikos 00:02 0 0/ 0/ 0/ 0 0 0 0 0 0 0 0
7KABERIDIS Savas 09:11 0 0/ 0/1 0/1 1 1 1 0 0 2 0 0 0.109
8BREWER Corey 15:34 9 4/5 1/4 1/3 5 4 1 0 2 0 0 0 0.128
9CHARITOPOULOS Dim06:31 5 1/3 2/2 0/ 0 2 0 0 0 0 1 0
10ASIMAKOPOULOS Ant10:00 3 0/ 0/ 1/3 1 1 1 1 0 0 1 0 0.400
11WILKINSON Mike 20:09 6 0/ 3/5 0/1 3 1 1 2 2 0 0 0 0.199
12PADIUS Nikolai 31:03 9 3/4 3/4 0/4 1 2 3 1 2 2 0 0 0.225
18PETROVIC Vladimir08:52 0 0/ 0/ 0/1 1 0 0 0 0 0 0 0 0.226
14STACK Ryan 29:05 6 3/4 0/1 1/1 2 5 3 2 1 1 0 0 0.309
15GRGOUREVIC Ante 21:43 11 6/10 1/2 1/2 1 6 6 2 0 0 1 0 0.645
Last update : 20:56:42
Anaz
Βλεπω τον Κυριτση να γινεται δημιος του Αρη σε αυτη τη σειρά.. 19.gif
Δεν το'δα το παιχνιδι,αλλα πρεπει να επαιξε χαλια ο Αρης.Αν κ περιμενα οτι θα κερδισει το Μαρουσι δεν περιμενα τοσο ανετη επικρατηση!Ισως επηρεαστηκε αρνητικα απ'την ξεκουραση..Φανταζομαι θα τους τα χωσει ο Ματζον κ θα συνελθουν!
Παντως εγω το'χω πει ειναι πολυ σκληρος αντιπαλος το Μαρουσι κ ειδικα για τον Αρη που εχει πολυ περιορισμενες λυσεις επιθετικά..
Προβλεπω γενικα χαμηλα σκορ,και το βλεπω πολύ δυσκολο να σπασει εδρα..
Warrior
QUOTE(Vas @ May 31 2006, 10:16 PM)
A!  kai thn omada mages den tin paratame pote! Mexri to 40 kai "Ari thimisou mia zoh Mazi sou".

Aris ginese. Marousioths geniese!
*

Ασε ρε Vas που θα μας κανεις και κυρηγμα στηριξης στην ομαδα...
Αντε θα τρελαθουμε τελειως.Αλιμονο αν δεν εχουμε στηριξει εμεις την ομαδα,
αλιμονο αν μπορει να το πει κανεις αυτο...

Πρωτη φορα στην ζωη μου δεν ειδα αγωνα μεχρι το τελος ,πρωτη φορα
εφυγα απο το γηπεδο στο 33'...

Ντροπη σε ολους τους!!

Σε διοικηση,παικτες,προπονητη..σε ολους!!

Τι νομιζετε οτι εχετε να κανετε με ζωα??ΑΝτε παιξτε μονοι σας τωρα στην συνεχεια.
Καθιστε να παιζεται σε αδειες κερκιδες...

Αντε ξεφτιλες....

Παιξτε μπασκετ ρε!!Τι κανετε ρε 10 μερες που καθεστε??Διακοπες μου κανετε?

Μονο λογια ξερετε να λετε... icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif

Εχετε 4 παιχνιδια για να παρετε 3 νικες.Αν δεν το κανετε...ο κοσμος θα σας
γυρισει οριστικα την πλατη..

Φανταζομαι θα τους τα χωσει ο Ματζον κ θα συνελθουν!

Ναι θα τους ταρακουνησει....

Αλλο νουμερο αυτος....Ενα κωλοσυστημα δεν εχω δει να βγαζει η ομαδα
τοσους μηνες.Τουρλουμπουκι μπασκετ.Ο καθενας οτι του γουσταρει κανει.

Και μου μπαινει στο 4ο δεκαλεπτο,ενω χανει 20 ποντους,με την δευτερη πενταδα.
Εγω εκει ξενερωσα τελειως.

Ξανα λευκη πετσετα??Που νομιζεις οτι εισαι??

Εχουν καει απο την πολυ ξεκουραση οι παικτες!!
HOULIGAN76
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Εντάξει η διαφορά είναι μεγάλη αλλά όχι και χαώδης.Καταρχήν εχω την αίσθηση οτι ο Αρης επηρεάστηκε απο το μεγάλο διάστημα απραξίας αλλά το 70-45 στο 35 λεπτό ..... biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif .Μετά κρατάγαμε δυνάμεις.

Οσοι γνωρίζουν απο μπάσκετ ξέρουν οτι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων οφείλετε κυρίως στους προπονητές.Το Μαρούσι χωρίς να παίξει πολύ σπουδαίο μπάσκετ κέρδισε ανετα παίζοντας απλά, πειθαρχημένα και πολύ σκληρή άμυνα.Εχοντας πολύ καλή χημεία και όλους τους παίκτες να γνωρίζουν τους ρόλους τους επέβαλλε τον ρυθμό που θέλει.Αμα προσέξατε η άμυνα του Αρη ουδέποτε λειτούργησε.Παρα πολλές φορές φτάναμε άνετα σε λέι απ ενώ κυκλοφορούσαμε και με υπομονή την μπάλλα με στόχο το ελέυθερο σουτ.Ο Ιταλός δεν είναι κακός προπονητής αλλά δεν είναι στο επίπεδο του Γιαννάκη.

Δυστυχώς λόγω εξεταστικής και επειδή ταυτόχρονα διεξαγότανε ο μεγάλος τελικός είχε σαν συνέπεια να βρισκόμαστε μόλις 650 θεατές στο γήπεδο.
hagi
Ειλικρινά δεν έχω όρεξη να τα χώσω σε κανέναν..

Δεν είναι όμως κατάσταση αυτή..Δεν βγάλαμε κανένα σύστημα και παίζαμε ατομικά χωρίς επιτυχία..

Έπρεπε να τα δώσουν όλα αλλά φάνηκαν λες και παίζανε τον μεγαλύτερο τελικό στη ζωή τους και ήταν αγχωμένοι..Ο Ματσόν δεν είναι κακός αλλά θα πρέπει να τους επιβάλλει να παίζουν κανένα σύστημα στην επίθεση.

Το Μαρούσι δεν έπιασε καμιά τρελή απόδοση..Απλό μπάσκετ έπαιξε..Κάτι που εμείς δεν κάναμε ούτε στο ελάχιστο..

Όμως αυτό που έχει σημασία είναι η συνέχεια..Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να μην πάει κόσμος στο Αλεξάνδρειο ή στον Αγ.Θωμά μετά γιατί πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα..Σίγουρα μας πίκραναν αλλά πιστεύω τόσο χάλια να μην ξαναπαίξουμε..

Εξάλλου τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη..Αν κερδίσουμε στο Αλεξάνδρειο θα ανέβει η ψυχολογία και θα είμαστε διαφορετικοί στο Μαρούσι..Ελπίζω δηλαδή......
Alexmei
το Μοαρούσι νίκησε τον Άρη με 70-45 στο 35; δν πάμε καλά...................
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Το οξύ επιθετικό πρόβλημα του Αρη φάνηκε έντονο όσο ποτέ στον πρώτο αγώνα με το Μαρούσι. Η παραγωγικότητα των «κιτρίνων» στα πλέι οφ, τα χαμηλά ποσοστά και τα ελάχιστα εύκολα καλάθια

Ουδείς υποστήριξε ποτέ ότι ο Αρης διαθέτει τη «σούπερ ομάδα», όμως αυτό που είδαν (όσοι το είδαν, μετά τη φαεινή ιδέα να γίνουν την ίδια ώρα ο τελικός κι ο μικρός τελικός) οι φίλαθλοι στο κλειστό του Αγίου Θωμά από το σύνολο του Αντρέα Ματζόν μόνο μπάσκετ δεν ήταν. Οι «κίτρινοι» έκαναν τη χειρότερη εμφάνισή τους στα πλέι οφ (μακράν… της δεύτερης) και φάνηκε στο μέγιστο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετό καιρό: στην επίθεση δεν… μπαίνει γκολ με τίποτα. Μία ματιά στους αριθμούς του Αρη στην έξτρα σεζόν είναι αρκετή.

1) Η ομάδα πετυχαίνει 69.5 πόντους κατά μέσο όρο με μετριότατα ποσοστά (69% στις βολές, 48% στα δίποντα και 32% στα τρίποντα) όμως δεν είναι μόνον τα σουτ το πρόβλημα. Πώς να μπουν κι αυτά, όταν οι επιθέσεις γίνονται κάτω από… τραγικές συνθήκες;

2) Η διαφορά λαθών – ασίστ, που απεικονίζει εν πολλοίς την επιθετική λειτουργία μιας ομάδας, είναι τραγική για τον Αρη. Οι «κίτρινοι» κάνουν 13.2 λάθη ανά αγώνα, μοιράζουν μόλις 9.2 τελικές πάσες.

3) Στους έξι αγώνες που έδωσαν στα πλέι οφ έχουν 18/27 αιφνιδιασμούς, ήτοι τρεις επιτυχημένους ανά αγώνα.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι ο σχεδιασμός του Ματζόν λειτουργεί μόνον κατά το ήμισυ. «Σκυλίσια άμυνα και αιφνιδιασμός στην επίθεση», ήταν το μότο του όταν ανέλαβε. Στην άμυνα ο Αρης δεν πάει άσχημα, επιθετικά όμως δεν «τραβάει» με τίποτα κι αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην έλλειψη εύκολων καλαθιών. Εννιά ασίστ και τρεις αιφνιδιασμοί είναι πολύ λίγοι εύκολοι πόντοι για μία ομάδα που αντιμετωπίζει αντικειμενικό πρόβλημα στις επιθέσεις «5 εναντίον 5».

Τι μπορεί να κάνει ο Αντρέα Ματζόν για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, τώρα μάλιστα που τα περιθώρια στενεύουν; Ελάχιστα πράγματα. Ένα από αυτά, είναι η… επανεμφάνιση του Κόρεϊ Μπρούερ με τη φανέλα του Αρη, γιατί ο παίκτης που βλέπουμε στα πλέι οφ δεν είναι… ο ίδιος με αυτόν που μεσουρανούσε στο ULEB Cup (πριν τον τελικό, γιατί κι εκεί «μαντάρα» τα έκανε). Ο Ματζόν είναι έξαλλος με τον Αμερικανό, που πολλάκις αποδεικνύεται επιζήμιος για την ομάδα του, με αποκορύφωμα τις δύο σερί τεχνικές ποινές στον χθεσινό αγώνα (εκεί χάθηκε ο αγώνας για τον Αρη).

Από την άλλη, ο Γιώργος Σιγάλας εμφανίζεται επίσης αγνώριστος και μονίμως εκνευρισμένος.Ο Στακ και ο Ουίλκινσον είναι επίσης «ξεκομμένοι» από το παιχνίδι της ομάδας. Ενώ ήταν δύο από τα μεγάλα όπλα του Αρη, δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν τροφοδοτούνται και σωστά, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να είναι ακίνδυνοι μέσα στο καλάθι και να αναλώνονται σε άστοχα τρίποντα.

Τα μακρινά σουτ είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Αρη. Τα 5/22 στο Μαρούσι, τα 8/28 στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και τα 6/22 στον τρίτο ήταν το αποκορύφωμα, για μία ομάδα που (υποτίθεται ότι) έχει ισορροπία μεταξύ κοντών και ψηλών. Πολλά απ’ αυτά τα σουτ, βέβαια, γίνονται στη… λήξη του χρόνου, ενδεικτικό της επιθετικής δυσλειτουργίας. Ενδεικτικό της ψυχολογικής κατάστασης της ομάδας είναι και το 69% στις βολές…

Ο Ματζόν ψάχνει… το μαγικό ραβδάκι για να μεταμορφώσει τον Αρη. Θα το βρει; Η απάντηση το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο και (πολύ περισσότερο) την ερχόμενη Τετάρτη, στο κλειστό του Αγίου Θωμά…
Alexmei
από τον 2ο γύρο με ΠΑΟ δν είναι καθόλου καλά ο Άρης..... έχει γούστο να μην βγει Ευρωλίκγα!
Warrior
QUOTE(Alexmei @ Jun 1 2006, 02:23 PM)
από τον 2ο γύρο με ΠΑΟ δν είναι καθόλου καλά ο Άρης..... έχει γούστο να μην βγει Ευρωλίκγα!
*

Ετσι οπως παιζει δεν αξιζει να βγει Ευρωλιγκα...
thrylos7
Μιλώντας για Στακ και Γούιλκινσον, οι 2 παίκτες είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο στην εγνατία, αργά χθες το βράδυ..
Προχωρούσαμε με τους φίλους μου και τους είδαμε ενώ τους βοηθούσε η Εxpress service ή παρόμοια εταιρία... Ήταν γύρω στις 00:30.. Όταν προχωρήσαμε παραπέρα, απορούσα αν ήταν ατύχημα ή απλά είχε πρόβλημα η μηχανή αλλά μου είπε ένας "καλά το αμάξι δεν το είδες πως ήταν μπροστά;" Έβλεπα τους παίκτες εγώ.. πάντως δεν πρέπει να έπαθαν το παραμικρό.
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Jun 1 2006, 03:27 PM)
Ετσι οπως παιζει δεν αξιζει να βγει Ευρωλιγκα...
*

ναι αλλά το Σεπτέμβριο δν νομίζεις πως θα είναι καλύτερα αν περάσουν τώρα;

Μιλώντας για Στακ και Γούιλκινσον, οι 2 παίκτες είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο στην εγνατία, αργά χθες το βράδυ..
Προχωρούσαμε με τους φίλους μου και τους είδαμε ενώ τους βοηθούσε η Εxpress service ή παρόμοια εταιρία... Ήταν γύρω στις 00:30.. Όταν προχωρήσαμε παραπέρα, απορούσα αν ήταν ατύχημα ή απλά είχε πρόβλημα η μηχανή αλλά μου είπε ένας "καλά το αμάξι δεν το είδες πως ήταν μπροστά;" Έβλεπα τους παίκτες εγώ.. πάντως δεν πρέπει να έπαθαν το παραμικρό.

καλά ο φίλος σου είδε τον 212 εκατοστά ανθρωπο και δν τον πρόσεξε; όχι ρε........ φαντάσου πως κοιτούσε τον κοιτούσαν οι άνθρωποι της express............ πλάκα κάνω...... ευτηχώς που δν είχαμε χειρότερα.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.