Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ντέιβιντ Ρίβερς vs Τάιους Έντνι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
jimol34
Σε κουβέντες με φίλους πάντα είχαμε διαφωνίες για το ποιος έιναι ο καλύτερος. Δύο εκπληκτικοί παίκτες που και των δύο το αποκορύφωμα ήταν το MVP σε Φάιναλ Φορ΄( ο Ρίβερς το 1997, ο Έντνι το 1999). Παρόλο που και οι δύο είχαν μεγάλους συμπαίκτες, οι εμφανίσεις τους ήταν τόσο μοναδικές που κανείς στο τέλος δεν μπορούσε να σκεφτεί άλλον για MVP. Και οι δύο στον τελικό αντιμετώπισαν μεγάλους αντιπάλους, ο Ρίβερς τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Έντνι τον Αντουάν Ριγκοντό. Νομίζω ότι όσοι βλέπαμε το Φάιναλ Φορ του 99, παρακολουθόντας τον Έντνι είχαμε την εντύπωση ότι βλέπαμε ριμέικ του του Ρίβερς του 97. Οι υπόλοιπες χρονιές τους ήταν πολύ καλές αλλά ειχανε και μερικές άσχημες. Εγώ με δυσκολία ψηφίζω Ρίβερς, μάλλον γιατί την εκπληκτική του χρονιά την έκανε με τον Ολυμπιακό (δεν είμαι αντικειμενικότατος;;; smiley.gif )
man10
Και εγω Ριβερς θα ψηφισω... Βεβαια και ο Εντνι εκανε τρομερα πραγματα,αλλα...
aionio talento
QUOTE(man10 @ Jul 31 2007, 06:51 PM) *
Και εγω Ριβερς θα ψηφισω... Βεβαια και ο Εντνι εκανε τρομερα πραγματα,αλλα...


+1
soz
Σίγουρα θα αδικήσουμε τον έντνι επειδή τον ρίβερς τον έχουμε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) δει σε full season να κάνει εκπληκτικά πράγματα,ενω τον τάιους μόνο σε ενα f4.

Θα ήθελα να δω και τον έντνι μέσα στη σεζόν,όταν ήταν στα πάνω του εκείνη τη χρονιά.
Οπότε δεν μπορώ να διαλέξω με ασφάλεια.
mgg
Χαλαρα Ριβερς
a bullet for your head
Ντειβιντ Ριβερς
j-kidd13
Και εγώ πιστεύω Ρίβερς και μάλιστα με διαφορά...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.