Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Fetisov
QUOTE(vraxos @ Sep 17 2008, 17:11 ) *
Ο Σακούρ που θα καλύψει το κενό του Ντράγκιτς (συνεχίζει στο ΝΒΑ), προτού μετακομίσει στην Πολωνία, αγωνίστηκε στους Ουάιλντκατς της Αριζόνα.

Να καλυψει το κενο ενος παικτη που δεν επαιξε ουτε σε ενα επισημο παιχνιδι με την φανελα της ΤΑΟΥ? Ελληνικη δημοσιογραφια...
Gravedigger
QUOTE(vraxos @ Sep 17 2008, 18:11 ) *
Έψαξε αρκετά, αλλά βρήκε τον πλέι μέικερ που έψαχνε. Η Τάου συμφώνησε με τον Μουσταφά Σακούρ και ο Αμερικανός θα είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο 24χρονος παίκτης πέρυσι έπαιξε στην Πρόκομ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Βάσκους.
Ο Σακούρ που θα καλύψει το κενό του Ντράγκιτς (συνεχίζει στο ΝΒΑ), προτού μετακομίσει στην Πολωνία, αγωνίστηκε στους Ουάιλντκατς της Αριζόνα.

πηγη : superbasket.gr

Τόσο καιρό αυτόν έψαχνε?Περίμενα κάτι περισσότερο από τον ξάδερφο του 2pac.. tongue.gif
sacarame
Συμπαίκτης του Παναγιώτη Λιαδέλη στην Άζοβμας θα είναι τη διετία 2008-10 ο Τόμας βαν ντεν Σπίγκελ.
a bullet for your head
Ο γνωστος μας Αμαρα Σι,επεστρεψε στην πρωην του ομαδα ASVEL Villeurbanne στην Γαλλια.Η Ζαλγκιρις επεκτεινε το συμβολαιο του Εουρελιους Ζουκαουσκας,για την σεζον 08'-09'.Επισης εκει που ''χαζευα'',ανακαλυψα ενα Ελληνοπουλο,τον Νικο Μποχοριδη(1.89,89',PG),που πηγε στην CSKA Σοφιας,απ τον Μακεδονικο.Εκει τζενεραλ μανατζερ ειναι ο γνωστος μας Μπανε,ενω ιδιοκτητης της ομαδας ειναι,ο Ελληνας Γεωργιος Στεριανοπουλος!
a bullet for your head
Η Μακαμπι Τελ Αβιβ,αποδεσμευσε τον Αμερικανο PF Μαρκους Φαιζερ(2.03μ,78').Η Παρτιζαν,προσθεσε στο δυναμικο της τον Γκαμπονεζο Στεφαν Λασμε(2.03μ,82',F).Ο Ομαρ Κουκ(1.86μ,G),της Μαλαγα,ειναι πολυ κοντα στο να παρει την υπηκοοτητα του Μαυροβουνιου.Τελος η Triumph Lyubertsy,υπεγραψε με τον Αμερικανο Αλαν Αντερσον(1.98μ,82',G-F),ο οποιος περσι αγωνιστηκε στην La fortezza Bologna,εχοντας σε 29 παιχνιδια του Ιταλικου πρωταθληματος 14.4π,4.9ρ,1.3ασ,1.6κοψ μ.ο.Επισης σε 9 παιχνιδια της Ευρωλιγκα ειχε 11.2π,3ρ.1ασ μ.ο.
Fetisov
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 22 2008, 04:47 ) *
Ο Ομαρ Κουκ(1.86μ,G),της Μαλαγα,ειναι πολυ κοντα στο να παρει την υπηκοοτητα του Μαυροβουνιου.

Την εχει παρει εδω και 3 μηνες.
berry
http://www.superbasket.gr/?c=253&a=107094

Ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος, Ζοζέφ Γκομίς, είναι παίκτης της Μάλαγα και με τη βούλα! Ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την Ουνικάχα και θα αντικαταστήσει τον Μπέρνι Ροντρίγκεθ για όσο χρειαστεί.

Ο Γκομίς ήταν η πρώτη επιλογή του Αίτο Ρενέσες και σύντομα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

http://www.acb.com/stsacumjug.php?cod_jugador=B1O
lakersdynasty
Κοντά σε «Μπάρτσα» ο Σαντιάγκο

http://www.gazzetta.gr/content/view/11058/6/

Φωτια η φροντ λαϊν της Μπαρτσα.
rchos
ο σαντιαγκο ειναι σηριαλ μεγαλο πλεον για την μπαρτσα.παντως ειναι ακριβως οτι λειπει απο το ροστερ της ομαδας.αν τον αποκτησουν τοτε ειναι μεγαλο ονομα για φαιναλ 4.
hagi
Λίγο άσχετο με αυτό που συζητάτε ,αλλά αυτό που βλέπω φέτος είναι μεγάλες "μάχες" σε όλες τις διοργανώσεις..Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και μάλιστα έχουν έρθει πολλοί παίχτες από το ΝΒΑ να παίξουν κυρίως σε ομάδες του EUROCUP.

Χαμός θα γίνει και αυτό για εμάς τους μπασκετικούς είναι ότι καλύτερο..
a bullet for your head
Ο forward Μαρτι Λιουνεν(206μ,85'),που ηταν στο νουμερο 54,του φετινου ντραφτ για τους Ροκετς,ενδεχεται να υπογραψει στην Εφες Πιλσεν.Ο 40χρονος Σον Κεμπ,απομακρυνθηκε-απολυθηκε απ την Ιταλικη Μοντεγκραναρο..''αφορμη'' υπηρξε,οτι δεν μετεβη στην επισημη παρουσιαση της ομαδας του..
a bullet for your head
ειδα στο ροστερ της Μπαρτσα,καποιον Αμερικανο φοργ.Αλλαν Σεπαρντ(1.96μ),που αγωνιζοταν περσι στο Ισλανδικο πρωταθλημα..Ξερει κανεις αν ισχυει?
Giorgos#4
αποσυρθηκε ο μοτολα ανικατασττης του κεμπ ο χαντερ που επαιζε για ενα φεγγαρι παο
rchos
η μπαρτελονα ανακοινωσε τον σαντιαγκο σημερα.
πλεον ειναι γεματη παντου μπορουμε να πουμε.δυναμωνει πολυ και στα χαρτια ειναι φαιναλ 4 material. μενει να δεσουν ως ομαδα.
kaukasios
τον Ροουλ Μαρσαλ απεκτησε η τσιμπονα.
koutsou10
ο παλιοσ παιχτησ του αμαρουσιου κ του παο πατρικ μπερκ πηγε στην προκομ τρεφλ...
κ αντικαταστατησ του ντικο στην αβελινο ειναι ο τραβισ μπεστ...
j-kidd13
Ο Μάρκους Μπράουν πήγε στην Μακάμπι...Αρχισαν οι αποχωρήσεις απο την Ζαλγκίρις.....!Μεγάλη απώλεια για τους Λιθουανούς και τρομερή ενίσχυση για την Μακάμπι,που φτιάχνει τρομερό δίδυμο στα γκαντ με Αρόγιο,Μπράουν...
lakersdynasty
QUOTE
Ενδιαφέρεται για Γκέινς

23-10-2008 16:57
Ρεπορτάζ:
Χαριτίνη Κυριτσάκα (kyritsaka@superbasket.gr)

Το μήλον της Έριδος έχει γίνει ο Τσαρλς Γκέινς για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Φορτιτούντο. Οι δυο ομάδες που αναζητούν ψηλό παίκτη, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον 26χρονο πάουερ φόργουορντ.

Ο Γκέινς που δοκίμασε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, «κόπηκε» από τους Σπερς και είναι ελεύθερος. Τόσο η Φορτιτούντο όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και περιμένουν την απάντησή του. Ωστόσο, η ομάδα του λαού έχει προβάδισμα κι όχι επειδή η προσφορά στον οικονομικό τομέα είναι καλύτερη, αλλά επειδή συμμετέχει στην Ευρωλίγκα.


a bullet for your head
Η Εφες Πιλσεν αντικατεστησε τον Μαριο Κασουν,ο οποιος θα μεινει εξω για 3-4 μηνες,με τον Αμερικανο σεντερ Ντουειν Τζοουνς(2.11,83'),η τελευταια ομαδα του οποιου ηταν οι Ορλαντο Ματζικ.Παντως δεν εχει γινει καποια επισημη δηλωση,για το αν ο Τζοουνς υπεγραψε μεχρι ο Κασουν ανακαμψει,ή για το υπολοιπο της σεζον.Ο Αλεξ Σκειλς υπεγραψε στην ομαδα του Κιεβου,οπου θα συναντησει κ τους Πεν κ Στακ,γνωστοι ολοι απ τις θητειες τους στο Ελληνικο πρωταθλημα.Ο Ιμπραημ Κουτλουαι,υπεγραψε στην ITU,ομαδα β' κατηγοριας στην Τουρκια.
a bullet for your head
Η Μπανταλονα αναζητει αντικαταστατη για τον Μενσα Μπονσου,ο οποιος τραυματιστηκε σοβαρα.Πρωτη της σκεψη ο Γαλλος Τζερομ Μουαζο,ο οποιος δεν ειναι καθολου ευχαριστημενος απ τον λιγο χρονο συμμετοχης του στην Κιμκι,ομως εχει κασε 1εκ.ευρω.Εξεταζεται επισης ο Αμερικανος Τσαρλς Γκεινς.
a bullet for your head
Την ανακοινωση του Αμερικανου γκαρντ Ρομπερτ Χαιτ με συμβολαιο 1 μηνα,εκανε η Ταου.Ο παικτης θα αντικαταστησει προσωρινα τον Μαικλ,ο οποιος υπολογιζεται να επανελθει σε 3 βδομαδες.Ο Χαιτ περσι με την Γαλατασαραι,ειχε 9.7π κ 4.1ρ στο Τουρκικο πρωταθλημα κ 16π κ 4.5ρ στο Ουλεμπ καπ.
a bullet for your head
Στο Ισραηλ αναμενεται τις επομενες μερες ο Μαρκους Φαιζερ.Ο παικτης που ''κοπηκε'' προτου ξεκινησει η σεζον,θα υποβληθει σε ιατρικες εξετασεις και αν τα αποτελεσματα ειναι ενθαρρυντικα,τοτε θα υπογραψει και παλι συμβολαιο με την ομαδα του λαου και ενας εκ των Μπατιστα,Ουαιτ,θα δει την πορτα της εξοδου.
thrylos7
Σ' αυτή την περίπτωση, αν κάνουν τη χαζομάρα και διώξουν τον Μπατίστα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τον υπογράψει σε χρόνο dt... κι ας παίξει από του χρόνου ο άλλος ο πιτσιρικάς.
Fetisov
QUOTE(thrylos7 @ Nov 10 2008, 20:27 ) *
Σ' αυτή την περίπτωση, αν κάνουν τη χαζομάρα και διώξουν τον Μπατίστα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τον υπογράψει σε χρόνο dt... κι ας παίξει από του χρόνου ο άλλος ο πιτσιρικάς.

Δεν εχει θεση ξενου ο ΠΑΟ. Εκτος και αν εννοεις να τον παριε μονο για Ευρωλιγκα.
thrylos7
Όχι, γιατί και ο Μπατίστ μπορεί να γίνει κάτι σε ...Μπατίστα, ή με μια πιο σχετική κατάληξη. biggrin.gif

Η αλήθεια είναι πως ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι ο παίκτης αυτός καταλαμβάνει θέση ξένου. 65.gif
a bullet for your head
Φημες θελουν τον 37χρονο Γκρεγκορ Φουτσκα να συμφωνει με την Φορτιτουντο,η οποια με τον τραυματισμο του Μπαγκαριτς,εχει προβληματα κατω απ το καλαθι.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 11 2008, 17:57 ) *
Φημες θελουν τον 37χρονο Γκρεγκορ Φουτσκα να συμφωνει με την Φορτιτουντο,η οποια με τον τραυματισμο του Μπαγκαριτς,εχει προβληματα κατω απ το καλαθι.

Προταση της Φορτιτουντο κατατεθηκε στον Ντικουδη,ο οποιος της εξεταζει κ την ζυγιζει,ξεροντας οτι βρισκεται στα υποψη κ της Μπανταλονα.Η Ιταλικη ομαδα που ψαχνει για 4αρι κ ενω ηταν κοντα στον Φουτσκα,αλλαξε γραμμη πλευσης οταν εμαθε οτι ο Ντικουδης αποδεσμευθηκε απ την Βαλενθια.
a bullet for your head
Η περιπτωση του σεντερ Μαριο Οστιν,φαινεται να προχωρα στην Μακαμπι,μιας κ θελει να ενισχυσει επιπλεον την γραμμη των ψηλων της και ο παικτης αρεσει στους ανθρωπους της ''ομαδας του λαου''.Ο Οστιν ανηκει στην Μπεσικτας,η οποια ομως αντιμετωπιζει οικονομικα προβληματα κ ψαχνει τροπο να τον ξεφορτωθει.Ο παικτης εχει αγωνιστει ξανα στο Ισραηλινο πρωταθλημα,με την φανελα της Χαποελ Ιερουσαλημ.
a bullet for your head
Εκτος του Μαριο Οστιν,αποχωρησε κ ο Γιοβο Στανοσεβιτς απ την Μπεσικτας,γιατι ηταν απληρωτος.Ο 3ος που ετοιμαζεται ειναι ο Μαιρ Τσατμαν(1,87μ,78',G),ον οποιος ηταν ο σημαντικοτερος παικτης της ομαδας.Απ την αλλη,ο Κεντρικ Μπραουν(2.01μ,81',SF),που ηταν νουμερο 11 του ντραφτ του 2001 για τους Σελτικς,ειναι διαθεσιμος κ προωθειται στην Ευρωπη,για να υπογραψει συμβολαιο με καλη Ευρωπαικη ομαδα.
a bullet for your head
Ο Ντικουδης,ενω επισημως δεν εχει ακομα λυθει το συμβολαιο του με την Βαλενθια,φερεται να προτιμαει την προταση την Φορτιτουντο,απ αυτες της Μπανταλονα κ κρατηθειτε....της ΑΕΚ...συμφωνα με τον Ιταλικο τυπο.Εντωμεταξυ,αυτο περι ενδιαφερον της ΑΕΚ,ειχε αναφερθει κ στο orasports.gr,το οποιο ελεγε,οτι την ειδηση την ειχαν βγαλει προς τα εξω,Τουρκοι..!Επιπλεον,κοινη συναινεση λυθηκε η συνεργασια του Βαρντα με την Ζαλγκιρις κ φημες τον φερνουν ως αντικαταστατη του Λαζου στην Ρεαλ.Ο Γουντς,αναχωρησε στις ΗΠΑ,προκειμενου να συμπαρασταθει στην εγκυμονουσα συζυγος του,αλλα δεν εχει ειδοποιησει ποτε θα επιστρεψει...ενω ο Ουιλι Ντιν,απειλει να βρει αλλη ομαδα αν δεν πληρωθει...Ο Ντιν της Ζαλγκιρις,ειναι αυτος που ειχε φερει ο Ηλυσιακος,οταν επαιξε τελευταια φορα Α1,με τον Ιωαννου κοουτς?
Fetisov
Ο Βαρντα δεν αποδεσμευθηκε απο τη Ζαλγκιρις, απλα κανει ατυπη απεργια. Οταν και αν του καταβαλουν τα δεδουλευμενα θα επιστρεψει.

Η Φορτιτουντο εχει κ αλλους παικτες στη λιστα της εκτος απο τον Ντικουδη, π.χ. Μπατιστα.

Και τελος, ναι, ειναι ο ιδιος Ντιν.
kaukasios
QUOTE(Fetisov @ Nov 21 2008, 01:09 ) *
Ο Βαρντα δεν αποδεσμευθηκε απο τη Ζαλγκιρις, απλα κανει ατυπη απεργια. Οταν και αν του καταβαλουν τα δεδουλευμενα θα επιστρεψει.

Η Φορτιτουντο εχει κ αλλους παικτες στη λιστα της εκτος απο τον Ντικουδη, π.χ. Μπατιστα.

Και τελος, ναι, ειναι ο ιδιος Ντιν.

αφου ψαχνει ομαδα.
a bullet for your head
Η Φορτιτουντο τελικα απεκτησε τον 37χρονο Γκρεγκορ Φουτσκα.Για να δουμε ο Ντικουδης,που θα καταληξει τελικα..
a bullet for your head
Η Βαλενθια φερεται οτι θα υπογραψει εναν εκ των Ματ Νιλσεν κ Ρουμπεν Πατερσον,με τον 1ο να εχει καποιο προβαδισμα,λογω οτι ο Σπαχια εχει ξανασυνεργαστει παλιοτερα κ τον εμπιστευεται.Οι Ρεαλ κ Μαλαγα,φερονται να ενδιαφερονται για τον γκαρντ της Αζοβμας Τομας Ντελινικαιτις,ο οποιος εχει εκφρασει παραπονα λογω των οικονομικων προβληματων της ομαδας.Ο παικτης εχει 15.4π κ 2.4ρ μ.ο. στο Ουκρανικο πρωταθλημα.
thrylos7
QUOTE
Ο Πίνι Γκέρσον είναι και πάλι ο νέος προπονητής της Μακάμπι! Πριν από λίγα λεπτά, ο ισραηλινός τεχνικός συμφώνησε να επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο της ομάδας του λαού.

Ο μάνατζερ του Ισραηλινού Άρικ Κράιν ήταν από νωρίς το απόγευμα σε συνάντηση με τον Ντέιβιντ Φέντερμαν, την ίδια στιγμή που ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μιλούσε μαζί τους μέσω τηλεφώνου από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και σε λίγο αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Γκέρσον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων κι αύριο αναμένεται στο Τελ Αβίβ για να σφραγίσει με την υπογραφή του την επιστροφή του στη Μακάμπι. Είναι μάλιστα δεδομένο ότι την Πέμπτη θα είναι στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα με τη Μάλαγα.

Στο πλευρό του θα είναι και ο γυμναστής Άβι Κοβάλσκι, ενώ θέλει για βοηθό του τον Σαρόν Ντρούκερ που αυτή την περίοδο δουλεύει στο Βέλγιο και στην Οστάνδη.


superbasket.gr

Πλέον η Ευρωλίγκα είναι και πάλι όπως πρέπει! biggrin.gif Κρίμα που δεν πρόλαβε το παιχνίδι στο ΣΕΦ... laugh.gif

Welcome back Pinhas!
a bullet for your head
QUOTE(thrylos7 @ Nov 24 2008, 23:47 ) *
superbasket.gr

Πλέον η Ευρωλίγκα είναι και πάλι όπως πρέπει! biggrin.gif Κρίμα που δεν πρόλαβε το παιχνίδι στο ΣΕΦ... laugh.gif

Welcome back Pinhas!

Ο μπαγασακος...οταν τον ρωτουσαν τωρα τελευταια αν θα αναλαβει την Μακαμπι,απαντουσε μαλλον οχι,γιατι δεν αναλαμβανει γενικα ομαδες στην μεση της σεζον...Εντωμεταξυ Ισραηλινα δημοσιευματα λεγαν οτι για τον Εφι Μπιρενμποιμ,το ματς με την Μαλαγα θα ηταν η τελευταια του ευκαιρια..αλλα η διοικηση της Μακαμπι θα ειπε ''Η Μαλαγα θα παραταχθει με -4 παικτες..κατσε να κλεισουμε τον Πινι..''.. wink.gif ..Ο ''Χαρυ Ποτερ'' Κοβαλσκι,βλεπω τον ακολουθει παντου..Κατι σαν τον Μπαγιεβιτς κ τον Μπουρουντζικα.. smiley.gif
apkat
Γεια σου ρε Πινι..!!!!!!!!!

Επιτελους επιστροφη στην Ευρωλιγκα..Ειχε λειψει.Δυστυχως δεν θα ερθει στο Σεφ να τον χειροκροτησω.Αλλα τουλαχιστον θα τον παιξουμε αντιπαλο..
a bullet for your head
Παντως πλακα στην πλακα,ο Πινι δεν εχει κ ασχημο υλικο για να διαχειριστει στην Μακαμπι..Και ο Αρογιο μπορει για τον Πινι να γινει ο ιδανικοτερος εκφραστης της επιθετικης του φιλοσοφιας...της ''αυθαιρετης''.. tongue.gif
a bullet for your head
Η Εφες Πιλσεν υπεγραψε με συμβολαιο εως το τελος της σεζον,με τον Κλιφ Χαμοντς(1.90μ,23),ο οποιος θα αγωνιζεται μονο στην Ευρωλιγκα κ προερχεται απ την Νταρουσαφακα,οπου ειχε μ.ο. 12.9π,4.6ασ,4.3ρ.
Επισης στο πλευρο του Πινι Γκερσον,θα βρισκεται για τα επομενα 3 χρονια ως βοηθος,ο Σαρον Ντρουκερ,αφου πρωτα ρυθμισε τις λεπτομερειες που αφορουσαν στο διαζυγιο του με την Οστανδη.
a bullet for your head
Διαβασα οτι η Ρεαλ θα παραχωρησει τον Λαζο μεχρι το τελος της σεζον..σε ενα σαιτ εγραφε οτι οδευει για την Βιρτους κ σε ενα αλλο για την Φορτιτουντο...
j-kidd13
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 4 2008, 03:46 ) *
Διαβασα οτι η Ρεαλ θα παραχωρησει τον Λαζο μεχρι το τελος της σεζον..σε ενα σαιτ εγραφε οτι οδευει για την Βιρτους κ σε ενα αλλο για την Φορτιτουντο...

Kαι στον sport fm το ανέφεραν,για Φορτιτούντο...http://www.sport-fm.gr/article/156726
Ωραίο το παράδειγμα του Λάζου με το σκάκι...
a bullet for your head
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 4 2008, 04:35 ) *
Kαι στον sport fm το ανέφεραν,για Φορτιτούντο...http://www.sport-fm.gr/article/156726
Ωραίο το παράδειγμα του Λάζου με το σκάκι...

Το ειχε αναφερει σε συνεντευξη του στην marca 17-18 Νοεμβριου,ερωτηθης απ τους Ισπανους δημοσιογραφους,για ποιον λογο δεν παιζει..το παραδειγμα ειναι καλο,ομως μετα τον παραγκωνισμο του κ την ''ενεργοποιηση'' του Μασει,η Ρεαλ πηγαινει καλυτερα..η πλακα ειναι,οτι Ισπανικο δημοσιευμα ανεφερε,οτι απ το καλοκαιρι η Ρεαλ προσπαθουσε να τον ξεφορτωθει κ τα χαν συμφωνησει να παρει κ 900 χιλ ευρω αποζημιωση,ομως λεγεται οτι τον πλησιασε η Μπαρτσα,πριν κλεισει τον Σαντιαγκο,κ που ψαχνοταν εναγονιωδως για σεντερ και μολις οι ανθρωποι της Ρεαλ το πηραν χαμπαρι,αλλαξαν τα σχεδια τους κ τον κρατησαν..δεν γνωριζω κατα ποσο μπορει να εχει βαση αυτο...φανταζεσαι να συνεβαινε ομως..?
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 4 2008, 03:46 ) *
Διαβασα οτι η Ρεαλ θα παραχωρησει τον Λαζο μεχρι το τελος της σεζον..σε ενα σαιτ εγραφε οτι οδευει για την Βιρτους κ σε ενα αλλο για την Φορτιτουντο...

Στη Φορτιτουντο τελικα θα συνεχισει ο Λαζος την καριερα του,οπου θα συναντησει εκει παλους γνωριμους..Ζοραν Σαβιτς,Ντραγκαν Σακοτα..Η επισημη παρουσια του θα γινει το Σαββατο,ενω αναμενεται να ντεμπουταρει την Κυριακη στο τοπικο ντερμπι με την Βιρτους.
Επισης,πολυ κοντα να κλεισει με την Κιμκι,ειναι ο Σερτζιο Σκαριολο.Αν και ακουγονται προβληματα οικονομικης φυσεως στην Ρωσια,πληροφοριες λενε οτι θα παρει 1.5εκ εως το τελος της σεζον..
kotzito
Ελευθερος εμεινε απο την Μπανταλονα ο Μπενσα-Μπονσου,λογω κοντρας με τους διοικουντες σχετικα με την αποθεραπεια του απο τον τραυματισμο του.
a bullet for your head
QUOTE(kojito @ Dec 5 2008, 18:22 ) *
Ελευθερος εμεινε απο την Μπανταλονα ο Μπενσα-Μπονσου,λογω κοντρας με τους διοικουντες σχετικα με την αποθεραπεια του απο τον τραυματισμο του.

Oι πληροφοριες λενε οτι επιθυμουν να τον αντικαταστησουν με τον Μουαζο,μιας κ ο παικτης ειχε θητεια με την Χουβεντουτ,ομως εκτος του κασε του παικτη θα πρεπει να αποζημιωθει κ η Κιμκι,κ' το συνολικο κοστος κρινεται πολυ υψηλο.

QUOTE(a bullet for your head @ Dec 4 2008, 19:35 ) *
Επισης,πολυ κοντα να κλεισει με την Κιμκι,ειναι ο Σερτζιο Σκαριολο.Αν και ακουγονται προβληματα οικονομικης φυσεως στην Ρωσια,πληροφοριες λενε οτι θα παρει 1.5εκ εως το τελος της σεζον..

Πληροφοριες αναφερουν οτι ο Σκαριολο,παραλληλα με τις διαπραγμετευσεις του με την Κιμκι,διαπραγματευοταν κ με την Ισπανικη ομοσπονδια προκειμενου να αναλαβει την εθνικη ομαδα.Λεγεται μαλιστα οτι εχει συμφωνησει να την κοουτσαρει μεχρι το 2012..οποτε προκυπτει ζητημα,αφου ως γνωστο,η Ισπανικη ομασπονδια δεν επιτρεπει στον εκαστοτε ομοσπονδιακο να εργαζεται παραλληλα κ σε συλλογο.
Παντως ο Κεζμουρα απολυθηκε απ την Κιμκι και οι Ρωσοι αναμενουν τον Σκαριολο..
Για να δουμε..
a bullet for your head
Πηγες στο Ισραηλ αναφερουν οτι η Μακαμπι εχει ανοιξει διαπραγματευσεις με τον Αντονι Παρκερ για το ενδεχομενο να επιστρεψει στην παλια του ομαδα.
Ο Παρκερ ομως δηλωνει κατηγορηματικα:''Αυτοι λενε οτι αυτη την στιγμη συζηταμε και αυτο δεν ειναι αληθες.Ξερω οτι επεστρεψε ο παλιος μου κοουτς εκει και μιλανε για πολλα μεταγραφικα θεματα.Ολοι οι φαν της Μακαμπι μου λενε το ιδιο πραγμα:ΕΛΑ ΠΙΣΩ.
Ειναι πολυ ομορφο να σε ζητανε,αλλα δεν υπαρχει κατι αυτη την στιγμη.Εχω πει απ την αρχη οτι θελω να παραμεινω εδω κ να ειμαι μελος των Ραπτορς.Μ'αρεσει οοργανισμος κ οι παικτες εδω κ θελω να παραμεινω.''.
Γνωμη μου ειναι οτι εφοσον ο Παρκερ αρνηθηκε την δελεαστικη προταση του ΟΣΦΠ το καλοκαιρι,δυσκολα θα τον ξαναδουμε στην Ευρωπη.Ειναι λογικο ο Πινι να τον θελει πισω,ομως δεν ειναι παραλληλα κ εφικτο.Βεβαια ο Παρκερ ειναι κ καποιας ηλικιας κ το συμβολαιο του αν δεν κανω λαθος ληγει το καλοκαιρι.Αν δεν τον ανανεωσουν οι Ραπτορς,ισως τοτε να το ξανασκεφτει καλυτερα.
kotzito
Κοντα στην αποκτηση του Βαν Ντε Σπιγκελ βρισκεται η Ρεαλ Μαδριτης σε μια προσπαθεια να δυναμωσει την φροντλαιν της.O Βαν ντε Σπιγκελ θελει να φυγει απο την Αζοβμας που αγωνιζεται λογω οικονομικων προβληματων.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 6 2008, 05:11 ) *
Πληροφοριες αναφερουν οτι ο Σκαριολο,παραλληλα με τις διαπραγμετευσεις του με την Κιμκι,διαπραγματευοταν κ με την Ισπανικη ομοσπονδια προκειμενου να αναλαβει την εθνικη ομαδα.Λεγεται μαλιστα οτι εχει συμφωνησει να την κοουτσαρει μεχρι το 2012..οποτε προκυπτει ζητημα,αφου ως γνωστο,η Ισπανικη ομασπονδια δεν επιτρεπει στον εκαστοτε ομοσπονδιακο να εργαζεται παραλληλα κ σε συλλογο.
Παντως ο Κεζμουρα απολυθηκε απ την Κιμκι και οι Ρωσοι αναμενουν τον Σκαριολο..
Για να δουμε..

Τελικα τα πραγματα πρεπει να ειναι διαφορετικα..διοτι ο ο Σκαριολο ειχε εκ νεου συναντηση με τον προεδρο της Ισπανικης ομοσπονδιας,ομως το εμποδιο της επισημοποιησης της συνεργασιας Σκαριολο με την εθνικη Ισπανιας,αποτελει η Κιμκι,μιας κ υπογραφοντας συμβολαιο με τον Ιταλο κοουτς εως το 2011,του ζητησε την αποκλειστικοτητα,απαγορευοντας του να δουλεψει με τους Ισπανους..Ετσι ο προεδρος της Ισπανικης ομοσπονδιας θα ερθει σε επαφη με την διοικηση της Κιμκι,προκειμενου να τους μεταπεισει ωστε να δωσουν το οκ,για να μπορει ο Σκαριολο να εργαζεται παραλληλα..
Τελικα ολα μπορουν να αρθουν σ αυτον τον κοσμο..
Επισης,συμφωνα με δημοσιευματα ο Γιουρι Ζντοβτς,συμφωνησε με την Ολυμπια Λουμπλιανα για συνεργασια εως το 2011,αντικαθιστωντας τον Αλεξαντερ Ντζικιτς και αυτο που απομενει ειναι η επισημοποιηση της συνεργασιας τους.
Μια χαρα του καθησε του ''ξανθου σκυλιου''..Και την εθνικη Σλοβενιας κ οπως ολα δειχνουν κ την Ολυμπια..
Τελος η Ταου θελει να επενδυσει στον 20χρονο ποιντ γκαρντ,υψους 1.95,Νεμανια Γκορντιτς της Μπουντουτσνοτ,προσφεροντας 800 χιλ ευρω για να τον αποδεσμευσει.Ο νεαρος ασος θεωρειται απ τα μεγαλυτερα ταλεντα της Σερβιας.
a bullet for your head
Οι Στελμαχερς κ Καμπαλα ενταχθηκαν στην Ριγα Λετονιας.Ο Καμπαλα ειχε λειψει κοντα 2 χρονια..Πολυ καλος παικτης..
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 6 2008, 04:55 ) *
Η Μπανταλονα αναζητει αντικαταστατη για τον Μενσα Μπονσου,ο οποιος τραυματιστηκε σοβαρα.Πρωτη της σκεψη ο Γαλλος Τζερομ Μουαζο,ο οποιος δεν ειναι καθολου ευχαριστημενος απ τον λιγο χρονο συμμετοχης του στην Κιμκι,ομως εχει κασε 1εκ.ευρω.

Στην Μπανταλονα θα συνεχισει τελικα ο Τζερομ Μουαζο.
Επισης ελευθερος μετα κ απο εισηγηση του Πινι,εμεινε ο Ουρουγουανος σεντερ Μπατιστα,που οι πληροφοριες τον φερνουν πολυ κοντα στην Ρωσικη Τριουμφ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.