Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ένας στρατιώτης στο αντίπαλο στρατόπεδο. Τι αλλάζει;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
iraklis peristeriou

Με αφορμή την αλλαγή ομάδας του Σπανούλη, έκανα κάποιες σκέψεις σχετικά με τα προπονητικά συστήματα, τα μυστικά και τις κομπίνες της ομάδας.

Πιστεύετε ότι στο θέμα των συστημάτων, επηρεάζει τον Ζέλικο το γεγονός ότι ο αμυντικός Σπανούλης ξέρει όλες τις κομπίνες και τα συστήματα; Ότι ο επιθετικός Σπανούλης ξέρει να διαβάζει την άμυνα και τις αλληλοκαλύψεις της ομάδας; Ή μήπως έτσι κι αλλιώς, με τόση κατασκοπεία και άπειρες ώρες βίντεο, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ξέρουν τα πάντα για τα συστήματα του αντιπάλου.

Στο παρελθόν έχουν αλλάξει στρατόπεδο και άλλοι παίχτες, αλλά όταν πρόκειται για ψηλούς / ξένους κλπ δεν θα με απασχολούσε τόσο. Ο πλέι-μέικερ όμως είναι "ο προπονητής μέσα στο γήπεδο" την ώρα του αγώνα και τα γκαρντ του Παναθηναϊκού έχουν περάσει άπειρες ώρες με τον Ζέλικο, σε συζητήσεις για συστήματα κλπ.

Τι πιστεύετε;
sporty78
δεν νομίζω οτι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. και ο Lakovic που έφυγε και ήξερε τα συστήματα δεν μπορώ να πω οτι είχε μεγάλη διαφορά για την ομάδα του (όπως και αλλοι παίκτες). Ο ΠΑΟ είναι ομάδα που παίζει τα ίδια συστήματα συνέχεια και τα έχει αφομοιώσει πιστεύω πολύ καλύτερα απο τους αντιπαλους του. Σκέψου οτι παρόλο που όλοι τα γνωρίζουν είναι πολύ δύσκολη η αντιμετώπιση αυτών.
Αντιστροφα και οι Ζέλικο + Ιτούδης μετα απο τόσα χρόνια γνωρίζουν πολύ καλά τα συν και πλην του vspan.

Ακόμα και αν τα δει σκούρα σίγουρα ο ζελικο biggrin.gif σίγουρα θα σκαρφιστεί κάποιο τρικ.
iraklis peristeriou
QUOTE(sporty78 @ Jul 16 2010, 22:27 ) *
Αντιστροφα και οι Ζέλικο + Ιτούδης μετα απο τόσα χρόνια γνωρίζουν πολύ καλά τα συν και πλην του vspan.

Συμφωνώ, το ίδιο έχει γίνει και με άλλους πρώην παίχτες, όταν βρέθηκαν αντίπαλοι, με τις κατάλληλες εντολές από Ζέλικο+Ιτούδη στους αμυντικούς, έφυγαν άποντοι από το ΟΑΚΑ.

Σκέφτομαι ότι και ο Σπανούλης μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, ξέρει τα συν και πλην του κάθε παίχτη, και μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες στους προπονητές του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.