Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Gravedigger
Indiana Pacers




Πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν?




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-2012): 42-24
Leaders (2011-2012):



Πόντοι: Danny Granger 18.7
Ριμπάουντ: Roy Hibbert 8.8
Ασσίστ: Darren Collison 4.8

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:HillSG:GeorgeSF:GrangerPF: WestC:Hibbert


Πάγκος:
PG’s: DJ Augustin, Ben Hansbrough
SG’s: Gerald Green, Orlando Johnson, Lance Stevenson
SF’s: Sam Young
PF’s: Tyler Hansbrough, Jeff Pendergraph, Miles Plumlee
C’s: Ian Mahinmi

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: DJ Augustin (FA), Gerald Green (FA), Ian Mahinmi (trade,Mavericks), Sam Young (FA), Ben Hansbrough (FA), Orlando Johnson (trade,Kings), Roy Hibbert (resign), George Hill (resign)

Draft Picks: Miles Plumlee (#26,1st round)

Έφυγαν: Louis Amundson (FA), Leandro Barbosa (FA), Darren Collison (trade,Mavericks), Kyrylo Fesenko (FA), Jeff Foster (FA), Dahntay Jones (trade,Mavericks), AJ Price (FA)

Προπονητής:
Frank Vogel

Σχόλιο:

Η Indiana έκανε την αρχή πέρσι,μπαίνοντας εντυπωσιακά στα play-off και φέτος με την ίδια ομάδα (πέρα της αντικατάστασης του Collison με τον Augustin),πιο ώριμη στοχεύει ακόμα ψηλότερα. Πολύ καλά δουλεμένη ομάδα,ο κάθε παίχτης ξέρει τον ρόλο του στο παρκέ, με καλούς σουτέρ, τους George και Hibbert 1 χρόνο πιο ώριμους και τους Granger και West να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα,σκορ ο πρώτος, σκορ και βοήθεια στα rebound ο 2ος. Βασικός PG θα είναι ο Hill αφού πέρσι όταν κλήθηκε να γεμίσει τα παπούτσια του Collison το έκανε και με το παραπάνω.Θα μπουν εύκολα στα play-off,πιθανότατα θα περάσουν και τον 1ο γύρο και από εκεί και μετά όλα παίζονται!

Πρόβλεψη: 55-27
Conference rank: 3-4
Division rank: 2


Johanvil
Division rank:2 ?
No way.Μονο με θαυμα θα την χασουμε.
morrison
Νταξ χαζομάρα ...έπρεπε να ανοίξει Nuntius το τόπικ δικαιωματικά... smiley.gif
Nuntius
QUOTE (morrison @ Oct 28 2012, 13:58 ) *
Νταξ χαζομάρα ...έπρεπε να ανοίξει Nuntius το τόπικ δικαιωματικά... smiley.gif


Δεν πειράζει, μωρέ. Του χρόνου biggrin.gif

Στα των Pacers τώρα. Έξω ο Granger επ' αόριστον. Στην πρώτη 5άδα ο Green και περισσότερο playing time για τον Sam Young. Για να δούμε πως θα πάει. Πρώτος αγώνας αύριο.
Nuntius
Τέλος ημιχρόνου στο Τορόντο. Το σκορ μεταξύ Toronto Raptors και Indiana Pacers είναι 48 - 48.

Εξαιρετικοί μέχρι στιγμής οι Paul George και Roy Hibbert. 14 πόντοι, 6 ριμπάουντ και 2 assist για τον Roy και 12 πόντοι, 7 ριμπάουντ και 2 assists για τον Paul. Ο George Hill είναι άστοχος μέχρι στιγμής (1/4 σουτ) αλλά έχει 4 assists. Ο Gerald Green είναι ικανοποιητικός με 6 πόντους και 2 assists. Ο David West σε χαμηλή πτήση με 4 πόντους και 1 ριμπάουντ και κακή άμυνα πάνω στον Bargnani.

Ο πάγκος προβληματίζει λιγάκι. Η κυκλοφορία δεν ήταν καθόλου καλή στο διάστημα που έπαιζε το 2nd unit. Ο Ian Mahinmi ειδικά παίζει αρκετά άσχημα. O Augustin φάνηκε σε λίγες φάσεις. Οι Hansbrough, Young και Stephenson παίζουν ικανοποιητικά.

Το επιθετικό σχήμα της ομάδας μοιάζει να περιστρέφεται γύρω από τον Hibbert κι αυτό μ' αρέσει πάρα πολύ.

Για να δούμε smile.gif
Nuntius
Τέλος 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 71 - 63 υπέρ των Toronto Raptors.

Αρκετά κακή περίοδος για τους Pacers. Οι Raptors είχαν ένα σερί 12 - 0 και λόγω αυτού προηγούνται. Οι Hibbert και George δεν πήγαν καλά σε αυτή την περίοδο και τα λάθη συνέχισαν.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ελπίζω να καταφέρουμε να το γυρίσουμε.
j-kidd13
Tελικα καταφερε και πηρε το ματς η Ιντιανα...Αν και στην επιμαχη φαση,απο το αθλιο λινκ που το εβλεπα εγω,μου φανηκε οτι τη μπαλα την εβγαλε ο Χιλ...Αλλα οκ...tongue.gif
O Oυεστ θυμηθηκε τον παλιο καλο εαυτο του και τραβηξε την ομαδα στο τελος,αν και σε ολο το παιχνιδι πηρε μονο 2 ριμπαουντ..
Ο Χιμπερτ μου αρεσε πολυ σημερα,προσφερε σε πολλους τομεις,βουταγε για μπαλες...Πολυ καλος.Οπως και ο Τζορτζ...
Εξαιρετικος ο Λοουρι απο τους Ραπτορς,ενω καλη εντυπωση μου αφησε ο Βαλανσιουνας,που τον ειδα πρωτη φορα...
Nuntius
Νίκη με 90 - 88 για τους Pacers.

Συγκλονιστικός ο West, ο οποίος στην 4η περίοδο είχε 14 πόντους και 21 συνολικούς στο 2ο ημίχρονο. Εξαιρετικά κρίσιμος και ο George Hill, ο οποίος πέτυχε τους 6 από τους 8 πόντους του στα τελευταία 3 λεπτά συμπεριλαμβανομένου και του σουτ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2 δευτερόλεπτα πριν την λήξη.

Ήταν περίεργος αγώνας πάντως για τους βασικούς μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Hibbert σκόραρε 14 πόντους και ο George 12. Στο δεύτερο ο Hibbert δεν σκόραρε ενώ ο Paul George πρόσθεσε μόλις 2 πόντους. Από την άλλη, ο West είχε μόλις 4 πόντους στο 1ο ημίχρονο και ο Hill είχε 2. Στο 2ο ημίχρονο ο West πέτυχε 21 πόντους και ο Hill 6 πόντους στα τελευταία 3 λεπτά.

Anyway, το σημαντικό είναι πως οι Pacers πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα. 1 - 0 λοιπόν biggrin.gif

Υπάρχουν προβλήματα, πάντως. Το 2ο unit πρέπει να δέσει. Ο Green πρέπει να δέσει με την 1η ομάδα αν ο Granger μείνει αρκετό καιρό έξω. Περιμένω περισσότερα από Green, Augustin και Mahinmi. Επίσης, περιμένω λιγότερα από 19 λάθη στο επόμενο παιχνίδι.

Είναι η πρώτη σεζόν που αυτή η ομάδα θεωρείται φαβορί και υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Μέχρι στιγμής, οι παίκτες φάνηκαν δικαιολογημένα αγχωμένοι. Αναμένω να δω την συνέχεια και ελπίζω στα καλύτερα smile.gif

QUOTE (j-kidd13 @ Nov 1 2012, 03:48 ) *
Αν και στην επιμαχη φαση,απο το αθλιο λινκ που το εβλεπα εγω,μου φανηκε οτι τη μπαλα την εβγαλε ο Χιλ...Αλλα οκ...tongue.gif


Το link σου ήταν σίγουρα άθλιο μιας και στην διεκδίκηση ήταν ο Green με τον Calderon και όχι ο Hill. Ο Hill βάραγε το τρίποντο laugh.gif

Ήταν δύσκολη η φάση, πάντως. Εγώ νομίζω πως την έβγαλε ο Calderon επειδή η μπάλα ακολούθησε την φορά που είχε το χέρι του αλλά ήταν τόσο δύσκολη φάση που ότι και να έδιναν σωστό θα έμοιαζε.

ΥΓ: Πολύ καλό πρώτο παιχνίδι για τον Valanciunas ενώ και ο Lowry ήταν εξαιρετικός.

Γενικά, τους Raptors θα τους ακολουθώ μιας και πιστεύω πολύ στον Jonas. Χαίρομαι που με δικαίωσε σήμερα αλλά χαίρομαι κιόλας που κερδίσαμε smile.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο Indiana Pacers - Charlotte Bobcats. Το σκορ είναι 43 - 39 υπέρ των Pacers.

Το παιχνίδι είναι αρκετά sloppy αλλά νομίζω πως παίζουμε καλύτερα από ότι απέναντι στο Toronto.

Πρώτος σκόρερ των Pacers μέχρι στιγμής είναι ο Tyler Hansbrough με 12 πόντους.
Nuntius
Τέλος της 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 70 - 74 υπέρ των Bobcats.

Τρομερό παιχνίδι κάνει μέχρι στιγμής ο Kemba Walker.

Για άλλη μια φορά παρουσιαζόμαστε μέτριοι. Για να δούμε.
Gravedigger
Πολύ κακή η Indiana και στα 2 παιχνίδια που έχω δει.Έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και κάνει πολλά λάθη.Κέρδισε 1 match στον πόντο και έχασε άλλο 1 στον πόντο αλλά έπαιζε με 2 από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας.Δεν με πείθει μέχρι στιγμής.
Nuntius
Ήττα με 89 - 90.

Πολύ καλό παιχνίδι από Hansbrough και Stephenson. Καλό παιχνίδι και από Augustin σήμερα και ας έχασε το τελευταίο σουτ.

Δυστυχώς, οι βασικοί μας δεν πήγαν καλά. Ο Paul George και ο David West ήταν μέτριοι, ο Gerald Green ήταν τραγικός, ο Roy Hibbert έπαιξε πολύ λίγο λόγω foul trouble και ο George Hill συνεχίζει να δείχνει πως έχει ενοχλήσεις στο πόδι.

Πολύ κακή ήττα. Οι Bobcats είναι φυσικά καλύτεροι από πέρυσι αλλά αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε θεωρητικά να το κερδίσουμε.

Κάποια πράγματα που με προβληματίζουν σε αυτούς τους πρώτους αγώνες:

1) Συνεχίζουμε να κάνουμε υπερβολικά πολλά λάθη. Πέρυσι δεν κάναμε τόσα πολλά λάθη.

2) Το ποσοστό μας στις βολές είναι πολύ χαμηλό. Είναι αρκετά κάτω από το league average. Πέρυσι η ομάδα ήταν στο top 3 σε όλες τις κατηγορίες βολών πλην μίας (που ήταν 5η).

Σήμερα είχαμε 16/27 βολές. 2 από αυτές να είχαν μπει θα είχαμε κερδίσει. Ο David West σούταρε 0/2. Στην καριέρα του σουτάρει με πάνω από 80%. Και 1 να είχε βάλει δεν θα είχαμε χάσει. Να μην σχολιάσω το 0/4 του Green tongue.gif

Anyway, 1 - 1 και συνεχίζουμε.

QUOTE (Gravedigger @ Nov 3 2012, 03:31 ) *
Πολύ κακή η Indiana και στα 2 παιχνίδια που έχω δει.Έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και κάνει πολλά λάθη.Κέρδισε 1 match στον πόντο και έχασε άλλο 1 στον πόντο αλλά έπαιζε με 2 από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας.Δεν με πείθει μέχρι στιγμής.


Ναι, δεν παίζουμε καθόλου καλά μέχρι στιγμής.

Κάνουμε υπερβολικά πολλά λάθη και είμαστε πολύ κακοί από την γραμμή των βολών. Βασικά, δύο από τις δυνάμεις μας πέρυσι (το ότι δεν κάναμε λάθη και βάζαμε τις βολές μας) έχουν γίνει αδυναμίες.

Πάντως, πρέπει να σημειώσω πως το Toronto δεν είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας. Πιστεύω πως μπορούν να μπουν στα playoffs.
Nuntius
Ημίχρονο στο Sacramento Kings - Indiana Pacers. Το σκορ είναι 42 - 56 υπέρ των Pacers.

Είδα μόνο τα τελευταία 2:41 του ημιχρόνου μιας και μόλις μπήκα σπίτι οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για το πως παίζουμε.

Απλά από το box score μπορούν να παρατηρηθούν κάποια πράγματα.

Καταρχάς, οι Pacers προηγούνται λόγω του 2ου δωδεκαλέπτου, στο οποίο επιβλήθηκαν με 18 - 38.

Επίσης, φαίνεται πως αυτό θα είναι το πρώτο καλό επίσημο παιχνίδι του Gerald Green με τα χρώματα των Pacers. 9 πόντοι (3/5 σουτ, 2/2 βολές), 2 κλεψίματα, 1 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 13 λεπτά. Το σημαντικό είναι πως δείχνει να μειώνει τα λάθη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Γενικά, φαίνεται πως η ομάδα προσπαθεί να μειώσει τα λάθη. Μόνο ένας παίκτης έχει πάνω από 1 λάθος (ο Sam Young, ο οποίος χθες τραυματίστηκε και λογικά δεν είναι ακόμα 100% μιας και δεν έχει κάνει καλό αγώνα). Προς το παρόν έχουμε 9 λάθη. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι 19 με την λήξη του αγώνα tongue.gif

Για να δούμε τι θα γίνει στο 3ο δωδεκάλεπτο. Αυτό το δωδεκάλεπτο πέρυσι ήταν η δύναμη μας. Φέτος, έχουμε χάσει και τα δύο 3α δωδεκάλεπτα.
Nuntius
Τέλος 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 66 - 74 υπέρ των Pacers.

Οι Kings κάνουν κάποια runs και προσπαθούν να κλείσουν την ψαλίδα αλλά κρατάμε με νύχια και με δόντια.
Nuntius
91 - 91 και θα έχουμε παράταση.

96 - 96. 2η παράταση.
Nuntius
Νίκη με 98 - 106 μετά από 2 παρατάσεις.

Θα επιστρέψω αργότερα για μια περαιτέρω ανάλυση. Τώρα είναι λίγο δύσκολο tongue.gif
Johanvil
Μια επιθεση απογοητευτικη χωρις αρχη και τελος.Μαλλον εχει αρχη.Παιρνει την μπαλα ο Hill και ντριμπλαρει μεχρι θανατου και στα 7 δευτερολεπτα αρχιζουμε την κινηση να βαλουμε καλαθι.Αν οι ψηλοι ποσταρουν και παρουν καλη θεση τοτε δινουμε την μπαλα στον ψηλο και κανουμε προσευχη.Isolation και αγιος ο Θεος.Δεν υπαρχει ιχνος συστηματος.Yikes.
jasonick
Νούντιε κάνε κάτι για τον Hibbert γιατί τον έχει πάρει παραμάζωμα ο TD και μας έχει κάψει στο fantasy. laugh.gif
Nuntius
QUOTE (jasonick @ Nov 6 2012, 04:06 ) *
Νούντιε κάνε κάτι για τον Hibbert γιατί τον έχει πάρει παραμάζωμα ο TD και μας έχει κάψει στο fantasy. laugh.gif


Ναι, αλλά εγώ έχω TD στο fantasy wink.gif
Nuntius
Λήξη του ημιχρόνου στο San Antonio. Το σκορ είναι 38 - 47 υπέρ των Spurs.

Η διαφορά είχε φτάσει και στο +20 (25 - 45) αλλά ευτυχώς με ένα σερί 11 - 0 μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι.

Η άμυνα δεν είναι κακή αλλά η επίθεση είναι απογοητευτική. Δεν είναι μόνο το ότι με το ζόρι είμαστε πάνω από το 30%. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως ο Hibbert και ο George μοιάζουν να είναι τελείως εκτός κλίματος επιθετικά. 1 / 5 έχει ο George, 0 / 4 ο Hibbert. Ο George μάλιστα έχει 0 (!!!!) rebounds μέχρι στιγμής. Βρήκα κι εγώ μέρα να τον πάρω στο fantasy tongue.gif

Όλη την δουλειά την έχουν κάνει ο Hill και ο West που δείχνουν θέληση και ψυχή. Βοηθάει και ο Green, ο Young ήταν ικανοποιητικός στα λίγα λεπτά που έπαιξε και ο Mahinmi έχει τουλάχιστον 2 τάπες.

Για να δούμε τι θα δούμε στην 3η περίοδο.
Nuntius
Τέλος 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 60 - 73 υπέρ των Spurs.

Προσπαθεί ο Hansbrough μαζί με τον West και τον Hill αλλά λίγα πράγματα από όλους τους υπόλοιπους. Ο Hibbert είναι ένα μηδενικό σήμερα sad.gif
Nuntius
Ήττα με 79 - 101.

Πολύ κακή εμφάνιση, ηττηθήκαμε σε όλες τις περιόδους.

2 - 2 και επόμενος αγώνας στην Atlanta μεθαύριο.
Johanvil
XAXAXAXAXA

Nuntius
Τέλος ημιχρόνου στην Ατλάντα. Το σκορ μεταξύ Indiana Pacers και Atlanta Hawks είναι 50 - 51.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά και έπαιξαν καλό μπάσκετ στην 1η περίοδο. Σκορ 1ης περιόδου: 25 - 22 υπέρ των Pacers.

Με το ξεκίνημα της 2ης περιόδου, κάνουμε μια κοιλιά και οι Hawks με ένα σερί 15 - 2 περνάνε μπροστά με 27 - 37. Ο πάγκος μας δεν έχει αποδώσει καλά σήμερα πλην του Lance Stephenson και του Ian Mahinmi, οι οποίοι είναι ικανοποιητικοί.

Σε κάποια φάση μείναμε πίσω με 11 πόντους (34 - 45) αλλά μέσα σε 2 λεπτά με ένα σερί 10 - 0 πλησιάσαμε στο 44 - 45 και έκτοτε οι δύο ομάδες ανταλλάσσουν καλάθια.

Είναι σχετικά ωραίος αγώνας πάντως.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον David West για τους Pacers ενώ και οι George Hill, Paul George και Roy Hibbert παίζουν καλά μέχρι στιγμής.

Από την πλευρά των Hawks έχουν σκοράρει όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί.
Nuntius
Η τρίτη περίοδος δεν μπήκε πολύ καλά για τους Pacers μιας και οι Hawks έκαναν ένα γρήγορο 5 - 0 αλλά συνεχίστηκε εκπληκτικά μιας και από το 56 - 62 έκαναν ένα εκπληκτικό σερί 18 - 0 για να πάρουν προβάδισμα με 74 - 62.

Η τρίτη περίοδος έληξε με 77 - 65. Για να δούμε την τέταρτη πως θα πάει.
Nuntius
Ήττα με 86 - 89.

Με ένα σερί 16 - 0 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.

Απογοητευτική ήττα sad.gif
Gravedigger
Δεν ξέρω αν προσπάθησαν περισσότερο να χάσουν σήμερα οι Pacers από ότι οι Nets προχθές με τους Wolves.
Nuntius
QUOTE (Gravedigger @ Nov 8 2012, 05:19 ) *
Δεν ξέρω αν προσπάθησαν περισσότερο να χάσουν σήμερα οι Pacers από ότι οι Nets προχθές με τους Wolves.


Ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια shot.gif
Nuntius
Τέλος ημιχρόνου στην Minnesota. Το σκορ ανάμεσα σε Indiana Pacers και Minnesota Timberwolves είναι 43 - 42 υπέρ των Pacers.

Πολύ θετική εντύπωση μου κάνει ο Lance Stephenson. Παίζει εξαιρετικά φέτος.
Nuntius
Τέλος 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 64 - 69 υπέρ των Timberwolves.

Οι Timberwolves είναι πολύ επιθετικοί και πηγαίνουν στην γραμμή συνέχεια. Ήδη έχουν επιχειρήσει 24 βολές (έχουν ευστοχήσει στις 21) ενώ ο Hibbert έχει 4 φάουλ.
Nuntius
Aaaaaaaaand it's gone..

Ήττα με 94 - 96 από τους Timberwolves.

Ο George Hill έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση αλλά μία αμυντική απροσεξία του Gerald Green μας κόστισε το παιχνίδι.
Gravedigger
Κρίμα και είχε ζεσταθεί ο Hill,θα το έπαιρνε μόνος του το ματς στην παράταση.Τραγική άμυνα στην τελευταία φάση,όπως και 2 -3 φάσεις πριν που βρέθηκε ο Ρekovic μόνος του κάτω από το καλάθι και ευτυχώς αστόχησε.Τραγικός Hibbert για άλλη 1 φορά...Αντί να βελτιώνεται φαίνεται στάσιμος.
Nuntius
QUOTE (Gravedigger @ Nov 10 2012, 05:46 ) *
Κρίμα και είχε ζεσταθεί ο Hill,θα το έπαιρνε μόνος του το ματς στην παράταση.Τραγική άμυνα στην τελευταία φάση,όπως και 2 -3 φάσεις πριν που βρέθηκε ο Ρekovic μόνος του κάτω από το καλάθι και ευτυχώς αστόχησε.Τραγικός Hibbert για άλλη 1 φορά...Αντί να βελτιώνεται φαίνεται στάσιμος.


Ισχύει. Γενικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Αν χάσουμε και από τους Wizards θα υπάρχει θέμα.
Nuntius
Τέλος ημιχρόνου στο BLF. Το σκορ ανάμεσα σε Washington Wizards και Indiana Pacers είναι 49 - 49.

Αρκετά άστοχοι μέχρι στιγμής οι Hibbert και West (3/9 και 3/10 respectively). Παρόλα αυτά, η επίθεση μας φαίνεται να έχει περισσότερη κίνηση. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την επίθεση μας μέχρι στιγμής.

Η άμυνα από την άλλη θα μπορούσε να είναι και καλύτερη.
Nuntius
Λήξη του 3ου δωδεκαλέπτου. Το σκορ είναι 72 - 70 υπέρ των Wizards.

Συνεχίζουν να αστοχούν οι West και Hibbert.
Nuntius
Πάντως, οι Hansbrough και Stephenson είναι συγκινητικοί φέτος.
Nuntius
Νίκη με 85 - 89 επί των Wizards.

Με μεγάλη δυσκολία ήρθε αυτή η νίκη. Αλλά τουλάχιστον ήρθε. Σε αυτό το σημείο παίρνεις όποια νίκη μπορείς και λες και ευχαριστώ μέχρι να επιστρέψει ο Granger ή βγει από το funk ο Hibbert.

Ο Paul George είχε 20 πόντους (8/12 σουτ με 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Αρκετά καλή παραγωγή αν και έχασε ένα τρίποντο που θα είχε σφραγίσει την νίκη. Έπαιξε καλή άμυνα και δεν έχω παράπονα.

Ο David West είχε 11 πόντους (4/16 σουτ, 3/3 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα. Φάνηκε αρκετά κουρασμένος σήμερα, πράγμα πέρα για πέρα λογικό μιας και λόγω της απουσίας του Granger στρεφόμαστε συνέχεια σε αυτόν όταν το παιχνίδι είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Ο Roy Hibbert είχε 7 πόντους (3/15 σουτ, 1/2 βολές), 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες. Πολύ άστοχος σήμερα και ο Hibbert, ο οποίος φαίνεται να είναι σε funk. Παρόλα αυτά, πάλεψε αρκετά στα ριμπάουντ σήμερα.

Ο Lance Stephenson είχε 12 πόντους (5/7 σουτ με 2/2 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Αρκετά καλός, ανταποκρίθηκε άψογα στο ρόλο του βασικού.

Ο George Hill είχε 8 πόντους (3/9 σουτ με 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Κι αυτός φάνηκε κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε χθες.

Ο Gerald Green είχε 15 πόντους (6/12 σουτ με 1/4 τρίποντα, 2/2 βολές) και 8 ριμπάουντ. Αρκετά καλό παιχνίδι από τον Green. Σκόραρε και βοήθησε αρκετά στα ριμπάουντ.

Ο Tyler Hansbrough είχε 6 πόντους (1/2 σουτ, 4/12 βολές), 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Παρότι σούταρε με 33% στις βολές (ένα ποσοστό εξαιρετικά χαμηλό γι' αυτόν μιας και συνήθως σουτάρει με 78-79%) ήταν εξαιρετικός. Ουσιαστικά, μόνος του γύρισε το παιχνίδι υπέρ των Pacers στην αρχή της 4ης περιόδου. Στο 75 - 72, κλέβει την μπάλα από τον Singleton και κερδίζει βολές. Βάζει 1 από τις δύο. Στην επόμενη κατοχή κλέβει την μπάλα από τον Webster και καρφώνει για το 75 - 75. Στην επόμενη κατοχή υποχρεώνει τους Wizards σε jump ball. Οι Wizards κερδίζουν την κατοχή μετά το jump ball αλλά μόλις με 5 δευτερόλεπτα στην διάθεση τους αναγκάζονται σε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο και αστοχούν. Μετά οι Pacers πήραν το προβάδισμα και οι Wizards σκόραραν μετά από 3 λεπτά.

Ο Ian Mahinmi είχε 7 πόντους (3/4 σουτ, 1/1 βολές), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα. Καλή απόδοση σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Ο DJ Augustin είχε 3 πόντους (1/3 σουτ, 1/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Αγωνίστηκε μόλις 13 λεπτά κι αν εξαιρέσεις ένα πολύ κακό σουτ που πήρε δεν έκανε κάτι αρνητικό. Έβγαλε μια ωραία πάσα και πέτυχε ένα αρκετά σημαντικό τρίποντο στην 4η περίοδο.

3 - 4 και συνεχίζουμε.
Nuntius
Ήττα με 74 - 72 από τους Raptors μέσα στην Indiana.

Παρακολούθησα μόνο το 4ο δωδεκάλεπτο μιας και νωρίτερα έβλεπα Άρχοντα με κάτι φίλους tongue.gif

Anyway, στο 4ο δωδεκάλεπτο έβαλαν καλάθι τελευταία φορά στο 9:26. Από εκεί και έπειτα σκόραραν μονάχα 3 πόντους με βολές. Παρόλα αυτά, δεν καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε μιας και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε με τίποτα.

Είναι αρκετά μεγάλο το πρόβλημα στην Indiana όπως φαίνεται. Ίδωμεν.

3 - 5 and the show must go on.
Johnaros
Πάρα, πάρα πολύ κακή η επίθεση μέχρι τώρα.
Η απουσία οργανωτικού πλέι μέικερ καλυπτόταν από τον πλουραλισμό επιθετικών λύσεων.
Ωστόσο φέτος με την απουσία του βασικού σκόρερ Granger (η σημασία της οποίας ελάχιστα έχει σχολιαστεί) και το τραγικό ξεκίνημα του Hibbert το επιθετικό πρόβλημα βγήκε στην επιφάνεια, big time.
Ο Paul George δεν είναι ακόμα go-to scorer, ο Hill είναι με τις μέρες του στο σκοράρισμα ενώ ο West συχνά βρίσκεται μπερδεμένος στους χώρους.
Λογικά με την επιστροφή όμως του Granger που θα μπορεί να σκοράρει όταν η επίθεση μπλοκάρει, και θα ανοίγει το παιχνίδι για τους υπόλοιπους με τα τρίποντά του τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν.
Το ανησυχητικό είναι η απόδοση του Hibbert στην άνοδο του οποίου βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό η περσινή επιτυχία των Pacers.
Επίσης περίμενα πιο μεγάλο ρόλο στον DJ.
Gravedigger
Οι Pacers έχουν τεράστιο επιθετικό πρόβλημα.Έχω δει όλα τους τα ματς (κυρίως λόγω fantasy,δεν είμαι τόσο βιτσιόζος) και η ομάδα δεν τραβάει.Ο George ακόμα είναι ψιλομπερδεμένος, ο Hibbert έχει μείνει στην all star χρονιά του και στα λεφτά που πήρε το καλοκαίρι...Ακόμα και ο Green που αποκτήθηκε για να δίνει ώθηση επιθετικά,δεν έχει βοηθήσει καθόλου.Μόνο ο Hill με τον West προσπαθούν.
Nuntius
Ημίχρονο στο Indiana Pacers - Milwaukee Bucks. Το σκορ είναι 34 - 60 υπέρ των Bucks.

Δεν νομίζω πως έχω να πω κάτι tongue.gif
Nuntius
53 - 82 στο τέλος της 3ης.
Nuntius
Ήττα με 85 - 99 από τους Bucks.
Gravedigger
Πονάνε τα μάτια μου..Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ σήμερα.Άσε που με κατέστρεψαν στο fantasy...
Nuntius
QUOTE (Gravedigger @ Nov 15 2012, 05:26 ) *
Πονάνε τα μάτια μου..Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ σήμερα.Άσε που με κατέστρεψαν στο fantasy...


Εγώ πρέπει να κοιμηθώ γιατί δουλεύω κιόλας.

Αλλά νταξ δεν έχω καν κουράγιο να σχολιάσω. Βαρέσαμε διάλυση tongue.gif
Johanvil
Τεραστια απογοητευση και μαλιστα ημουνα σιγουρος στην αρχη οτι με την απωλεια του Ροουζ θα περναμε την Σεντραλ ανετα.lol
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF στον αγώνα μεταξύ Dallas Mavericks και Indiana Pacers. Το σκορ είναι 49 - 48 υπέρ των Mavs.
Nuntius
Τέλος 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 67 - 76 υπέρ των Pacers.

Αρκετά καλό δωδεκάλεπτο αυτό για τους Pacers. Ο Hibbert έκανε κάποια καλά plays και δείχνει να ανακτά την αυτοπεποίθηση του ενώ και ο Lance Stephenson παίζει εξαιρετικά.

Για να δούμε.
Nuntius
Μεγάλη νίκη με 83 - 103 επί των Mavericks.

Πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο από τον Roy Hibbert. Ας ελπίσουμε αυτό να σηματοδοτεί την επαναφορά του στο περσινό level of play. Εξαιρετικός και ο Lance Stephenson ενώ ο Sam Young έδωσε πολύτιμες βοήθειες. Σταθερά καλοί οι West και Hill. Αρκετά καλό παιχνίδι και από Hansbrough και Mahinmi.


4 - 6 και συνεχίζουμε.
Johnaros
Ο West btw, γιατί είναι τόσο άστοχος;
Ο Granger πότε επιστρέφει;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.