Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
tsops
QUOTE(modulator @ Oct 20 2006, 05:58 PM) *
Αν δεν διαβάζεις το forum τότε σίγουρα έχεις κάποιον πληροφοριοδότη από την ομάδα. Αλλά με όποιο τρόπο και να μαθαίνεις πληροφορίες δεν στις λένε καλά. Ποιά κατάθλιψη; Μάλλον ειρωνικά το είπες! Σιγά μην πέσαμε και στα χάπια... συνεχίζουμε ακάθεκτοι και η Αμαρρυλίς ΔΕΝ θα έχει εύκολο αγώνα. 19.gif

Modulator, λυπάμαι που το βλέπεις έτσι και θα σε παρακαλούσα να προσέχεις πως απαντάς σε εμένα. Δεν συνηθίζω να ειρωνεύομαι ούτε να έχω πληροφοριοδότες και οι μοναδικές μου πληροφορίες είναι οι παρακάτω που γράψατε εσείς στο topic σας :

peka : "Ο προπονητης του ΖΑΟΝ αραγε παραιτηθηκε???
Γιατι κατι τετοιο ακουγεται...!"

dionyssis :"Φίλε peka αυτό το story κρατάει καιρό τώρα. Από την προετοιμασία κιόλας οι παίχτριες είχαν διαφωνίες με το προπονητη με αποτέλεσμα να γίνει ένα μπάχαλο στην ομάδα και μετά την πρώτη αγωνιστική ο πρόεδρος, μας επιτέθηκε λέγοντας πως κάνουμε κακό στην ομάδα και πως θέλουμε να φύγει ο Μαρίνος. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην ξαναπατήσουμε στο γήπεδο κυρίως γιατί εμείς δεν ευθυνόμασταν και επειδή οι κουβέντες που ανταλάξαμε με το πρόεδρο ήταν βαριές έως απαράδεκτες. Και όλα αυτά χωρίς να φταίμε διότι δε τα προκαλέσαμε εμείς αλλά οι ίδιες οι παίχτριες.
Ξέχασα επίσης να πω πως εξαιτίας διαφωνιών με το προπονητή έφυγαν από την ομάδα οι 2 καλυτερές μας παίχτριες την περσινή σεζον. Όλα αυτα γίνονται σε μια γυναικεία ομάδα basket που αγωνίζεται στην Α΄Εσκα και έχουμε απογοητευτεί πλήρως από όλα αυτά που συμβαίνουν.

Τώρα αν θα παραιτηθεί ο προπονητής είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δε το γνωρίζω."

DxL : "Μικρή σημασία έχει πια τι θα κάνει ο Μαρίνος...

Πάει ο ΖΑΟΝ φέτος.... Του χρόνου πάλι κύριοι!"

Σε παρακαλώ λοιπόν, σοβαρά ή αστεία, να προσέχεις τα λόγια σου bball.gif
dolly12
apo ola ta paixnidia auti ti kuriaki

to duskolotero einai to 8wmas-zwgrafou giati dustuxws an kai o zaon exei mazepsei polu kales paiktries akoma den exei mporesei na ftiaxei sunolo kai analwnetai se intriges me proponites, fan club ktl ktl

i amarullida einai mia omada pou persi exase tin anodo apo isova8mia kai para tin itta ston 1o agwna de nomizw na xasei eukola xana (oso kai na to i8ela)

apo ekei kai pera sto 8wmas-zwgrafou einai ena topiko dermpi me polles idiaiterotites kai mia kodra pou krataei xronia.... o men 8wmas pada 8elei na kerdizei to zwgrafou kai fetos einai kalutera sunduasmenos para tin apousia tin karamalegou (meta to paixnidi me to mela)

kai o zwgrafou einai mia olokainouria omada (mono 3 apo persi pou paizane gia prwti xronia mazi, axizei na simeiw8ei k auto) kai pou paei polu kala kai 8elei na elpizei oti 8a paei aittitos mexri tin AEK peristeriou...

episis ola ta paixnidia me opoion kai na paizeis kruboun polles idiaiterotites giati oles oi omades exoun enisxu8ei arketa kai exoun doulepsei perissotero apo alles xronies... apla deite t apotelesmata

i enwsi kerdise tin amarullis alla duskoleutike na kerdisei to galatsi
to peristeri duskoleutike na kerdisei to 8wma
i aek peristeriou exase me 20 apo ton iwniko NF o opoios exase apo xeiroteres omades...

ola einai anoixta me elafro provadisma dustuxws i amaryllis

p.s. ali8eia xerei akneis an telika 8a anevei o 2os me mparaz to kalokairi?
mikri prasini ollandeza
Καλώς ήρθες, καλά ποστ!Απλά να σου πω πως δεν πολυεπιτρέπονται τα greeklish εκτός αν δεν μπορείς να γράψεις Ελληνικά!Ευχαριστώ...
coach13
Καλησπέρα!
Καλώς ήρθες dolly12. Είσαι γνώστης της κατηγορίας από ότι φαίνεται!
Θα συμφωνίσω μαζί σου για το Αγ.Θωμάς - Ζωγράφου κυρίως γιατί πριν από λίγες μέρες παρακολούθησα ένα φιλικο του Ζωγράφου και φάνηκε να μην είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση αυτή την επόχή.Και λογικό είναι με τετοια προετοιμασία που έχουν κάνει να βγαίνει τώρα η κούραση στις αθλήτριες.Πάντως πιστεύω πως ο Ζωγράφου ειναι πιο δουλεμένη ομάδα και λειτουργεί πολύ πιο ομαδικά από το Θωμά.Οσο για το αν θα παίξει ο δεύτερος μπαράζ για άνοδο, κατι εχει ακουστεί αλλά χλωμό το κόβω καθώς θα υπάρξει σίγουρα αντίδραση από τισ ομάδες τις επαρχίας.Αν και κατι τετοιο θα ήταν ολύ δίκαιο κατα τη γνώμη μου.
dolly12
Ευχαριστω και τους δυο σας. Η αλήθεια είναι ότι την γνωρίζς αρκετά καλά μιας και παίζω σε αυτήν εδω και 2 χρόνια...

για αυτό που είπες για τον ζωγράφου δε θα διαφωνήσω αλλά πάντα εξαρτάται ποιο φιλικό είδες?

Έίναι αλήθεια πως στα εύκολα φιλικά δεν ήταν καθόλου καλός ε΄νω στα δύσκολα πολύ καλύτερος... όπως και το ότι έχουν κουραστεί και τώρα ξεκινάνε να λύνονται τα πόδια τους από την προετοιμασία... η οποία ήταν δύσκολη.... αλλά παράλληλα είχανε και 2 βδομάδες διακοπής και χαλαρώσανε πολύ....

αλλά για την κυριακή είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είναι πολύ καλυτερος από το φιλικό που είδες... εξάλλου έχουν και ένα πολυ δυνατό φιλικό μεσοβδόμαδα που σίγουρα θα τους κάνει καλό.

τείνουν να σοβαρεύονται πολύ πριν από αγώνες... φιλοσοφία προπονητή κτλ τκλ

Τώρα το αποτέλεσμα εκει μέσα αμφίρροπο αλλά νομίζς οτι ο ζωγράφου θα το παρει

υ.γ. αληθεια coach13 παίζεις και εσύ κάπου η είσαι προπονήτρια κάπου?
tsops
Dolly καλώς ήλθες στη παρέα μας και καλά Post. Η Coach13 είναι coach tongue.gif Όσον αφορά για τη κατηγορία, να κάνω και εγώ ένα ευχάριστο σχόλιο : έπαιξα ένα φιλικό με τον Ποσειδώνα. Ήταν η 2η φορά φέτος και μάλιστα την πρώτη φορά είχα ψιλοαπογοητευτεί γιατί τους είδα λίγο αποδιοργανωμένους. Ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν το 2ο φιλικό, όπου εμφανίστηκαν σαφώς πιο δυνατοί, με πιο αρμονική front line και καλή συνεργασία στο 5 on 5. Ίσως να δούμε μερικές εκπλήξεις από αυτή την ομάδα στη μέση της βαθμολογίας φέτος biggrin.gif
Tafos toy indoy
κ γω για ανοδο πιστευω οτι στο τελος τα βρηλισσια θα βρουν την ακρη,γιατι θεωρω οτι θα ειναι οι μονες που προς το τελος δεν θα εχουν το παραμικρο προβλημα στα εντος που παντα ριχνουν τις γυναικειες ομαδες,συν του οτι εχει και την εμπειρια στα δυσκολα και καλυτερη φυσικη κατασταση..
DxL
Η coach13 είναι η προπονήτρια που ανοίγει διάλογο με τους φανατικούς μας οπαδούς ? ΕΕΕΕΕ? Ντροπή!

Και επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, ΔΙΠΛΟ μεσ'τα Βριλήσσια ΖΑΟΝ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!
Wacko
Kalispera ki apo emena! icon_wave.gif

Makari na paroume to matsakion apopse, kai tha katebo ki egw sto epomeno kontra sto Pagrati! thumbsup.gif

ZAONara ths kardias pame san allote!!!!!!! guns.gif shot.gif icon_headbang.gif

H maxi tis kerkidas PREPEI na einai gia mia akomh fora dikh mas. Kante to ka8hkon sas aderfia! smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif
wav.gif

HAIL!
coach13
QUOTE(DxL @ Oct 29 2006, 05:20 PM) *
Η coach13 είναι η προπονήτρια που ανοίγει διάλογο με τους φανατικούς μας οπαδούς ? ΕΕΕΕΕ? Ντροπή!

Και επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, ΔΙΠΛΟ μεσ'τα Βριλήσσια ΖΑΟΝ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!

Πότε ακριβώς άνοιξα διάλογο εγώ μαζί σας?Το να εκφράζω τις απόψεις μου σε ένα forum που αφορά την Ά ΕΣΚΑ νομίζω ειναι δικαίωμα μου,όπως δικαίωμά σας είναι να υποστηρίζετε την ομάδα σας όπως νομίζετε εσείς.
modulator
Αχχχχχχχχχ! Μεγάλη ατυχία για την Ζαονάρα! sad.gif Παραλίγο να τις πατήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Μέχρι το 1ο λεπτό κρατάγαμε την νίκη στα χέρια μας καθώς προηγούμασταν αλλά μετά η τύχη μας εγκατέλειψε! Δεν μπορώ να εξηγήσω τι πήγε στραβά... ίσως κάτι να είχε η μπασκέτα γιατί όλα τα σουτ με το που μπαίνανε μέσα κοπανάγανε πέρα δώθε στη στεφάνι και βγαίνανε έξω! Κάποια μπινιά με μαγνητισμό πρέπει να είχαν κάνει 68.gif

Τέλος πάντων... αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι για άαααααλλη μια φορά κερδίσαμε την μάχη της κερκίδας αφού παρόλο τον μικρό αριθμό των Ultras που παραβρέθηκαν στο παιχνίδι (αν τους μέτρησε ακριβώς κάποιος ας μας πει) ήταν και οι μόνοι που ακούγονταν. Εντάξει δεν λέω βήξανε και 3 φίλαθλοι της Αμαρρυλίδος αλλά πέρα από αυτό άκρα του τάφου σιωπή. Συγχαρητήρια στην ηλικιωμένη Ζαονικιά που φώναζε στις φάσεις! Όλα τα λεφτά 77.gif

Υ.Γ.1 Γειά σου ρε Εύη ακόμα και άρρωστη ξεχώρισες για άλλη μια φορά.
Υ.Γ.2 Τα καθίσματα του γηπέδου ήταν πολύ άβολα λόγω του εξογκώματος στην μέση.
Υ.Γ.3 Καλύτερο φωτισμό στα γήπεδα! Έλεος πια! Δεν μπορούμε να βγάλουμε μια φωτό της προκοπής! Πρέπει να έχουμε όλοι ISO 800 δλδ; Αν δεν μπορείτε να έχετε σωστό φωτισμό κάντε τους αγώνες μεσημέρι όπως εμείς να δείτε με τι ποιότητα βγαίνουν οι φωτό!
Υ.Γ.4 Εκείνα τα μπλε σκαλάκια στην πίσω μεριά είναι κίνδυνος θάνατος! Ας τα αλλάξουν ή ας βάλουν ένα φως θα στραμπουλήξει καμμιά παίκτρια το πόδι της
Υ.Γ.5 Έλεος με τα καμμένα λαμπάκια στους πίνακες δεν μπορείς να δεις το σκορ! Να μην μιλήσω για το χρώμα που άλλο είναι μπλε άλλο κόκκινο άλλο κίτρινο και ψυχεδελίζεσαι!
Υ.Γ.6 Τα ηχεία δεν τα έχουν διακοσμητικά βάζουν καμια μουσικούλα να ηρεμούν τα πνεύματα για να μην υπάρχουν παρατράγουδα
Υ.Γ.7 Τέλος έλεος με τις υπέρβαρες παίκτριες! Υπάρχει και το σούμο σαν άθλημα! Εδώ είναι μπάσκετ δεν είναι παίρνω την μπάλα και όποια θέλει ας έρθει να τις σπάσω τα πλευρά! Δεν είναι ράγκμπυ να πετάς παίκτριες με το εκτόοοοοοοπισμά σου για να παίρνεις όλα τα ριμπάουντ. Ας μπει ένα όριο στα κιλά...
Υ.Γ.8 Καληνύχτα
pencilbox
Γεια σε όλους,

αναφέρω όσα αποτελέσματα γνωρίζω και βλέπουμε για τα άλλα

Παιανία - ΓΣ Περιστερίου:

Μελίσσια - Μελάς: Ο Μελάς έκανε το διπλό με 4 πόντους διαφορά. Κρίμα για τα Μελίσσια γιατί έχουν καλές μονάδες αλλά για κάποιο λόγο δεν έχουν καταφέρει να "δέσουν" ακόμα. Από την άλλη συγχαρητήρια στο Μελά που αν και για ακόμη μια φορά χρησιμοποίησε τα γνωστά του μέσα, (αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που επειδή η προπονήτριά τους ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να μιλήσει, έφερε τον άντρα της από την κερκίδα να κοουτσάρειχωρίς αυτός να είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα!!!!! και το χειρότερο είναι ότι δεν είπε και δεν έκανε κανείς τίποτα για αυτό), κατάφερε ωστόσο να κερδίσει και ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη.

ΑΕΚ - Ιωνικός: γνωστό εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στον Ιωνικό που παρά το στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής στην έδρα του συνεχίζει και για νεοφώτιστη ομάδα πάει πολύ καλά.

Αμαρυλλίς - ΖΑΟΝ: όπως μας ενημέρωσε ο modulator ο ΖΑΟΝ ήταν άστοχος αλλά πάλεψε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι η Αμαρυλλίς είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλές παίχτριες και καλό σύνολο. Πέρισι πάλεψε την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική έχοντας χάσει με 20 πόντους στο πρώτο παιχνίδι από τον Αθηναϊκό, ε δε θα παρατούσε την προσπάθεια για άνοδο φέτος επειδή έχασε με 5 πόντους από την Ένωση!

Ένωση - Ποσειδώνας: μάλλον αναμενόμενο το αποτέλεσμα? Δεν το έχω μάθει ας με ενημερώσει κάποιος.

Γαλάτσι - Θρίαμβος: κι αυτό πρέπει να ήταν πολύ καλό παιχνίδι αλλά ούτε κι εδώ έχω αποτέλεσμα. Πιστεύω πως μάλλον το Γαλάτσι θα κέρδισε γιατί έπαιζε στην έδρα του και γιατί είναι μαι ομάδα που δεν εφήνει τα παιχνιδάκια να χαθούν εύκολα.

Αγ. Θωμάς - Ζωγράφος: το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο μεν αλλά διαμορφώθηκε όπως περιμέναμε όλοι. Ο ζωγράφος χωρίς να δείξει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα απέναντι στο Θωμά, πήρε το διπλό έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Θωμάς αν και έχανε με 14 κατάφερε να το παει στους 4 αλλά χωρίς να έχει πολλές επιλογές (Καραμαλέγκου τραυματίας, Βραχάλη απούσα) και χάνοντας και τη Φιλιππάκη με 5 φάουλ δεν είχε πολλές ελπίδες. Συγχαρητήρια στου Ζωγράφου (παρά τον κάκιστο χαρακτήρα μερικών από τις παίχτριές του) αλλά και στο Θωμά για την προσπάθεια.

Αυτά από εμένα.

Περιμένω νέα σας και για τα υπόλοιπα παιχνίδια
dolly12
Καλησπέρα,

4η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
29/10/2006 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 44-64
29/10/2006 20:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 46-50
18/10/2006 20:30:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. 52-73
29/10/2006 20:00:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - Ζ.Α.Ο.Ν. 64-35
29/10/2006 20:30:00 ΜΕΤΣ Α ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 86-70
29/10/2006 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 70-55
29/10/2006 20:30:00 ΓΟΥΔΙΟΥ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 44-50

οσον αφορά το ζωγράφου με το θωμά, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως γράφτηκε... οι διαιτητές ήταν κάκιστοι και αν ήσουν στο γήπεδο θε πρέπει να το είδες...
επίσης είναι δε υπήρχαν πολλές παίκτριες όπως αναφέρεσαι με κάκιστη συμπεριφορά... (γιατί εγώ ήμουν στο γήπεδο και έβλεπα). Παράπονα γίνανε για μια μόνο και σε όλες τις ομάδες υπάρχει μια...

από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω πως ο ζωγράφου δεν έπαιξε καλά χθες αλλά αυτο που έχει σημασία είναι ότι πήρε τη νίκη σε μια έδρα πολύ δύσκολη, όπωσ θα καταλάβουν και οι υπόλοιπες ομάδες εκεί μέσα, και πόσο μάλλον για ένα τοπικό ντέρμπι με πολύ πάθος και αφηνίασμα...
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Oct 30 2006, 01:37 PM) *
Καλησπέρα,

4η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
29/10/2006 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 44-64
29/10/2006 20:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 46-50
18/10/2006 20:30:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. 52-73
29/10/2006 20:00:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - Ζ.Α.Ο.Ν. 64-35
29/10/2006 20:30:00 ΜΕΤΣ Α ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 86-70
29/10/2006 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 70-55
29/10/2006 20:30:00 ΓΟΥΔΙΟΥ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 44-50
οσον αφορά το ζωγράφου με το θωμά, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως γράφτηκε... οι διαιτητές ήταν κάκιστοι και αν ήσουν στο γήπεδο θε πρέπει να το είδες...
επίσης είναι δε υπήρχαν πολλές παίκτριες όπως αναφέρεσαι με κάκιστη συμπεριφορά... (γιατί εγώ ήμουν στο γήπεδο και έβλεπα). Παράπονα γίνανε για μια μόνο και σε όλες τις ομάδες υπάρχει μια...

από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω πως ο ζωγράφου δεν έπαιξε καλά χθες αλλά αυτο που έχει σημασία είναι ότι πήρε τη νίκη σε μια έδρα πολύ δύσκολη, όπωσ θα καταλάβουν και οι υπόλοιπες ομάδες εκεί μέσα, και πόσο μάλλον για ένα τοπικό ντέρμπι με πολύ πάθος και αφηνίασμα...

Καλημέρα και πάλι,

θα συμφωνήσω για τη διαιτησία ότι ήταν κάκιστη. Ο λόγος που δεν το ανέφερα είναι γιατί δε θα ήθελα με τίποτα να φανεί σα να υποστηρίζω κάποια από τις δύο ομάδες. Η διαιτησία λοιπόν κατ' εμέ ήταν απαράδεκτη σε άλλα σημεία για το Θωμά και σε άλλα για το Ζωγράφο. Δυστυχώς είναι πολύ κρίμα γιατί το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ είναι πολύ δυνατό και πολύ σκληρό και σφυρίζουν διαιτητές που είναι πραγματικά άσχετοι. Άσχετα με το αν σφυρίζουν υπέρ της μιας ή της αλλης ομάδας, η αλήθεια είναι ότι κάνουν πολλά λάθη λόγω άγνοιας και ασχετοσύνης. Το δυστύχημα είναι ότι πολλές φορές εκτός από το αποτέλεσμα οι διαιτητές ευθύνονται και για τραυματισμούς πολλές φορές μάλιστα σοβαρούς. Μήπως τελικά πρέπει όλη η ΕΣΚΑ να κάνει κάτι για αυτό. Αν κινηθούν κάποιες ομάδες μεμονωμένα μετά θα τις "σφάξουν" οι διαιτητές και πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Νομίζω πως όλες οι ομάδες έχουν παράπονα και ότι αν γίνει μια μαζική κίνηση προς την ΕΣΚΑ ίσως και να γίνει κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Από εκεί και πέρα επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι μια ήταν η παίκτρια που ουσιαστικά δημιουργούσε πρόβλημα εχθές απλά η αλήθεια είναι ότι έχοντας υπάρξει παίχτρια κι εγώ όταν έβλεπα μια συμπαίχτριά μου να παραφέρεται σε τέτοιο βαθμό προσπαθούσα είτε να την ηρεμήσω, είτε να μη συμμετέχω τουλάχιστον εγώ σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε εχθες από καμία από τις συμπαίκτριές της. Αντιθέτως υπήρξε πρώην παίκτρια του Θωμά που τώρα είναι στου Ζωγράφου, που φρόντισε να δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες εντάσεις.

Και για να ξαναπάω στο αγωνιστικό, ο Ζωγράφος είναι πιο πλήρης ομάδα από το Θωμά. Και είναι σίγουρα και πιο δουλεμένη. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο και δίκαιο τελικά. Άσχετα με διαιτησίες και όλα τα άλλα ο Ζωγράφος ήταν καλύτερος. Δεν έπαυε να είναι ένα τοπικό ντέρμπυ και είχε φανατισμό και από τις δύο ομάδες και σε αυτά τα πλαίσια κάποιες συμπεριφορές συγχωρούνται. Επίσης είχε και πολλές ιδιαιτερότητες καθώς υπήρχαν 2 παίχτριες του Ζωγράφου που έχουν περάσει από το Θωμά και από οτι έχει ακουστεί δεν έχουν φύγει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Όπως και να έχει το πράγμα ο Ζωγράφος είναι μια καλή ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία αλλά σίγουρα δε συγκρίνεται με άλλες ομάδες που θέλουν να κυνηγήσουν άνοδο και σίγουρα δεν μπορεί να ανέβει. Ο Θωμάς από την άλλη πιστεύω πως τελικά δε θα χρειαστεί να παλέψει για την παραμονή (εκτός αν συνεχιστούν οι ατυχίες και χάσει και άλλη παίχτρια αφού εχθές έχασε και μια ψηλή), αλλά θα καταφέρει να αντιστρέψει το κακό κλίμα. Δεν είναι τυχαίο ότι χτυπάει παιχνίδια και δυσκολεύει ομάδες που θεωρούνται καλύτερές του. Και σίγουρα στην έδρα του θα γίνουν πολλές εκπλήξεις.
Από εκεί και πέρα να δώσουμε συγχαρητήρια στο Γαλάτσι για τη νίκη επί του Θρίαμβου, νίκη που θα το βοηθήσει σημαντικά από εδώ κι εμπρός.
TBBALL
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, icon_wave.gif
ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ
?ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΖΑΟΝ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 30...?ΕΙΔΕ ΚΑΝΑΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ...?
dolly12
Νομιζω οτι δεν υπαρχει λόγος για τετοιες ερωτησεις... "ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ"

αυτα γινανε σε ενα παιχνιδι και δεν αφορουν το κοσμο που μπαινει εδω

καλυτερα να μεινουμε στον σχολιασμο των αγωνων μονο και να μην προσωποιηθουν προσωπα και καταστασεις περαιτερω

οσον αφορα το ΖΑΟΝ-ΒΡΙΛΗΣΙΑ

δεν ηταν ντερμπυ και σε γενικες γραμμες η αμαρυλλις δεν ειχε αντισταση καθΩς ο ΖΑΟΝ δεν ειχε τα κορμια να τις αντιμετωπισει. Η αμαρυλλις δεν ετρεξε, πασαρε πολυ και σουταρε αρκετα. Η μαλαμα απο οτι μου ειπανε ειναι μια παικτρια πολυ μπασκετικη αλλα και ακουνητη κατω απο το καλαθι που τους δημιουργησε προβληματα.

Απλα επισης δεν ειναι η περσινη αμαρυλλις καθως δεν εχει βαθος παγκου και ειναι και επιρεπης στα φαουλ. Βεβαια αυτη ειναι η γνωμη ενος...

υ.γ. δεν ειδα το παιχνιδι απλα ετσι μου το μετεφεραν μεσα απο το γηπεδο
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Oct 30 2006, 04:22 PM) *
Νομιζω οτι δεν υπαρχει λόγος για τετοιες ερωτησεις... "ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ"

αυτα γινανε σε ενα παιχνιδι και δεν αφορουν το κοσμο που μπαινει εδω

καλυτερα να μεινουμε στον σχολιασμο των αγωνων μονο και να μην προσωποιηθουν προσωπα και καταστασεις περαιτερω

οσον αφορα το ΖΑΟΝ-ΒΡΙΛΗΣΙΑ

δεν ηταν ντερμπυ και σε γενικες γραμμες η αμαρυλλις δεν ειχε αντισταση καθΩς ο ΖΑΟΝ δεν ειχε τα κορμια να τις αντιμετωπισει. Η αμαρυλλις δεν ετρεξε, πασαρε πολυ και σουταρε αρκετα. Η μαλαμα απο οτι μου ειπανε ειναι μια παικτρια πολυ μπασκετικη αλλα και ακουνητη κατω απο το καλαθι που τους δημιουργησε προβληματα.
Απλα επισης δεν ειναι η περσινη αμαρυλλις καθως δεν εχει βαθος παγκου και ειναι και επιρεπης στα φαουλ. Βεβαια αυτη ειναι η γνωμη ενος...

υ.γ. δεν ειδα το παιχνιδι απλα ετσι μου το μετεφεραν μεσα απο το γηπεδο

Αν και εγώ το ξεκίνησα, θα συμφωνήσω με τη Dolly 12, γιαυτό και το σταματάω εδώ.
Καλημέρα και΄πάλι σε όλους
TBBALL
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣ ΜΕ ΠΕΡΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ.ΕΣΥ ΣΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ?
tsops
QUOTE(TBBALL @ Oct 30 2006, 02:31 PM) *
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣ ΜΕ ΠΕΡΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ.ΕΣΥ ΣΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ?

Να λοιπόν που και το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ έχει υποστηρικτές. Είδες coach13? λίγο προσπάθεια ήθελε wink.gif TBBALL καλώς ήλθες, καλά Post αλλά σε παρακαλώ μην γράφεις κεφαλαία smile.gif
TBBALL
οκ!!! οτι πεις...!
μια ερωτηση γιατι δεν εχω μεγαλη σχεση με την τεχνολογια πως βαζω foto στο προφιλ μου?
dolly12
Με βαση τα ονοματα που εχει μαζεψει η αμαρυλλισ ναι αλλα απο εκει και περα μες το γηπεδο δε ξερω ακομα.

Ο ΖΑΟΝ εχει πολυ καλο roster απο ονοματα τουλαχιστον αλλα δεν εχει δεσει και εχει αλλα προβληματα εσωτερικα που πρεπει να αντιμετωπισει.

Ο ζωγραφου έχει μια καλη 8αδα αλλα δεν εχει δεσει ακομα καλα, αν δεσει 8α μπορουσε να ειναι μια πολυ δυνατη ομαδα.

Δεν εχω δει ενωση, ιωνικο ν.φιλαδελφειας και μελλισια για να μπορω να σου απαντησω οποτε....

εσυ ποιες εχεισ δει?
greece4
πας πανω αριστερα "my controls" (κατω απο εκει που λεει "Logged in as ..........") και το επιλεγεις
στη συνεχεια επιλεγεις 'edit avatar settings' κι εκει ειτε επιλεγεις καποιο απο τα υπαρχοντα (base gallery) ειτε με το 'browse' επιλεγεις καποια φωτο απο το pc σου! wink.gif
τελος πατας update avatar
TBBALL
έχω δει την ένωση χωρις να με ενθουσιαζει αλλα ως τωρα παιρνει τα αποτελέσματα αν και πιστευω πως αυτο δε θα συνεχιστει γιατι πολλοι μιλανε για εσωτερικα προβληματα.Και εχω δει και ποσειδωνα που θα επρεπε να λεγεται Ζαχαροπουλου η οποια ειναι ολα τα λεφτα και ολα εξαρτουνται απο το πως θα παιξει αυτη.
Ευχαριστω GREECE 4!!!!
coach13
Χαίρομαι που υπάρχει και εδώ κίνηση!
Coach Tsops πέσαμε σε όλες τις προβλέψεις μέσα ε!!

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω κανένα άλλο ματς καθώς κάθε ζυγή αγωνιστική όλες οι ομάδες παίζουν την ίδια ώρα!Σχετικά με το δικό μας μπορώ να πω οτι το Περιστέρι μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.Πολύ δουλεμένη ομάδα με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις.Και αν δεν κάνω λάθος χτες ήταν και πλήρης για πρωτη φορά φέτος.
Η ήττα για την ομάδα μου ήρθε φυσικά καθώς υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικού.Δεν έπαιξαν και δυο βασικές μας λόγω τραυματισμών (Βαρβέρη ,Ραχιώτη) και σαφως οι επιλογες μας ήταν περιορισμένες.
Παρόλα αυτά συνεχίζουμε τον αγώνα!
coach13
Παιανία-Περιστέρι 44-64 (18-40)

Διαιτητές: Ραχιώτης-Ελευθεριάδης

Παιανία (Χατζηδάκη-Μασούρας): Ζαφείρη 4, Αγιοβλασίτη 1, Χριστοδούλου, Δημητράκη, Βαρβέρη, Κελάρη 9 (1), Σιδέρη, Λεφέβρ 10, Μπούκλη 2, Παπακωνσταντίνου 6, Ραχιώτη, Τζήμα 12

Περιστέρι (Κολτσίδας-Οικονομίδης): Χρονοπούλου, Μπαρούχου 15 (3), Τσουμπογιάννη 3, Καναβάρου, Κατσίμη, Ζούρνη 16, Πετράκη, Σταμπούρλου 11 (2), Χαραλαμπάκη 7 (1), Μπακαλέξη 4, Αντωνογιαννάκη, Βάλβη 6

Μελίσσια-Μελάς Αγ. Ελευθέριος 46-50 (24-23)

Διαιτητές: Αναστασίου-Κουτσουμπός

Μελίσσια (Ευφραιμίδης): Κομνηνού 15, Κασσίμη, Σκαρή, Μαρτέκα, Καμινάρη, Μαρίνου, Σταυράτη 7, Απέργη, Παναγιωτίδου, Αρβανίτη 7, Σκαρογιάννη 14, Δεμερτζή 3

Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Μάλαμα): Γαρτζωλάκη 7, Κερπέ 2, Ραϊση 12, Πλαϊνάκη 10, Μιχοπούλου 6, Λεκαράκου 6, Μακρυνίκα 6

ΑΕΚ Περιστερίου-Ιωνικός Ν.Φ. 52-73 (29-29)

Διαιτητές: Καραβίτης-Αναγνώστου

ΑΕΚ Περιστερίου (Περτέσης-Λιαπάκης): Κουτσούμπα 13 (1), Αλσάμη, Ανδρεοπούλου 1, Δελώτη 9, Σιώζου, Γκιόκα 4, Μαράκη, Φλώρου 19, Βαρελάκη, Πολίτη 6, Γκάτση, Μπιτσάνη

Ιωνικός Ν.Φ. (Χλιαουτάκης): Μαυρουδή, Αλεξανδροπούλου, Ζαρκαδούλα, Τηλεμάχου 19 (1), Χατζηδάκη 4, Μαστροθεοδώρου 14 (4), Μαουστάκα 10 (1), Σταμούλου 15, Τζανή 6, Αθανίτη 2, Κριθύμου 3

Αμαρυλλίς-ΖΑΟΝ 64-35 (28-16)

Διαιτητές: Πόντας-Μανουσόπουλος

Αμαρυλλίς (Καπογιάννη-Θυσιάδης): Μήχου, Χριστοδούλου 11 (3), Γκιουλέκα 18 (3), Σολωμού 1, Κρητικού, Δεληγιώργη 7, Ρετζεπέρη 12, Μάλαμα 8, Καπερώνη 7, Ζακυνθινού, Αχπαράκη, Καλιώρα

ΖΑΟΝ (Μαρίνος): Μαυροκεφάλου 10, Κλάψη, Μολφέτα, Ματσαμά 10 (2), Δημητρίου 8, Συργιοπούλου, Κορρέ 4, Τουλάτου Γ., Τουλάτου Μ. 1, Ρίζου 2

ΑΕ ΠΑΠ-Ποσειδώνας 86-71 (46-34)

Διαιτητές: Αποστολιδης-Τρικαλιώτης

ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος-Γιαννόπουλος): Μπακετέα 8, Νικολοπούλου 24 (1), Δασιοπούλου 8 (1), Θεολόγη 3 (1), Γαζέτα 2, Λιλίου, Μεϊμάρη, Παπαγγέλου 8, Ζαβαντή 7, Αθανασούλια, Παπακώστα 10, Μπάνου 16

Ποσειδώνας (Ζωηρού): Καποδίστρια 6 (2), Ντακόλια 2, Μπασιάκου 2, Ζαχαροπούλου 22 (2), Μαννέα 26 (1), Γρίβα 11 (1), Τζάνη, Βέρρη 2

Γαλάτσι-Θρίαμβος 70-55 (28-35)

Διαιτητές: Λαζαρίδης-Γκαμήλη

Γαλάτσι (Δημοπούλου): Φουρλιά 17 (2), Μπούτζια 9 (1), Κοτρολού 18 (2), Τσιμάρα, Βελακούλη 16, Στρατίκη, Καμπούρη 1, Μωραϊτου 5, Μαράντου 2, Τσαμπά 2

Θρίαμβος (Σοϊλεμετζίδης): Κωσταρά, Μεϊμάρογλου 15, Κορδάτου, Καλτσή 14 (2), Τούση 11, Σταματοπούλου 1, Μιχαήλ 8 (2), Καρυδάκη, Γκόλια, Σχίζα 6

Αγιος Θωμάς-Ζωγράφου 44-50 (21-29)

Διαιτητές: Τραγάκης-Ιατρού

Αγιος Θωμάς (Λάγιου): Φιλιππάκη 13, Ελευθερίου, Μασσέλου 8, Τσιμτσιλή 10 (2), Βόλλα 7, Σταυρούλια 3, Γκολιά 3 (1), Σπύρου

Ζωγράφου (Ζέρβα): Τριμέρη 17 (2), Δημητρά, Κοτσιάφτη 9, Αγγελίδη 6 (1), Χονδρού, Θεοδωράτου 15, Γκολιά 1, Βασιλάτου, Χαραλαμπίδη 2

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Ζωγράφου 8, Παγκράτι/Αρίων/Πρωτέας 8, Ιωνικός 7, ΑΕΚ Περιστερίου 7, Αμαρύλλις 7, Περιστέρι 7, Αγιος Θωμάς 6, Μελάς Αγ. Ελευθέριος 6, Γαλάτσι 5, ΖΑΟΝ 5, Ποσειδώνας 5, Παιανία 4, Μελίσσια 4, Θρίαμβος 4.

Από www.sport24.gr
antegeia
QUOTE(dolly12 @ Oct 30 2006, 03:07 PM) *
Με βαση τα ονοματα που εχει μαζεψει η αμαρυλλισ ναι αλλα απο εκει και περα μες το γηπεδο δε ξερω ακομα.
Ο ΖΑΟΝ εχει πολυ καλο roster απο ονοματα τουλαχιστον αλλα δεν εχει δεσει και εχει αλλα προβληματα εσωτερικα που πρεπει να αντιμετωπισει.

Ο ζωγραφου έχει μια καλη 8αδα αλλα δεν εχει δεσει ακομα καλα, αν δεσει 8α μπορουσε να ειναι μια πολυ δυνατη ομαδα.

Δεν εχω δει ενωση, ιωνικο ν.φιλαδελφειας και μελλισια για να μπορω να σου απαντησω οποτε....

εσυ ποιες εχεισ δει?

γεια σας και απο εμενα.

καινουρια στο forum.

Αν ο ΖΑΟΝ εχει πολυ καλο roster απο ονοματα τοτε η αμαρυλλις τι εχει???? μηπως το Γκουλεκα σου λεει κατι? shot.gif

οσο για Μελισσια παει για υποβηβασμο..ποσο καλο συνολο να εχει?!

και μια Ερωτησει. οταν λες οτι ο ζωγραφου εχει μια καλη 8αδα, ποιες εννοεις
tsops
QUOTE(antegeia @ Oct 31 2006, 02:25 PM) *
γεια σας και απο εμενα.

καινουρια στο forum.

Αν ο ΖΑΟΝ εχει πολυ καλο roster απο ονοματα τοτε η αμαρυλλις τι εχει???? μηπως το Γκουλεκα σου λεει κατι? shot.gif

Καλώς ήλθες και καλά post smile.gif Φαίνεται ότι το topic αποκτά πολλούς συμμετέχοντες! 41.gif
dolly12
καλό θα ηταν να μην εισαι τοσο επιθετική....

και αν ξερεις απο μπασκετ, την ομαδα δεν την κανουν τα ονοματα αλλα το συνολο....

το μπασκετ που εχει παξει η αμαρυλλιδα δενε χει ικανοποιησει κανεναν αναλογικα με τις παικτριες που εχει εκει μεσα.... κατα κοινη ομολογια

υ.γ. εχεις δει τα μελισσια η το ζωγραφου?
froso
QUOTE(antegeia @ Oct 31 2006, 02:25 PM) *
γεια σας και απο εμενα.

καινουρια στο forum.

Γειά σου και καλά post.
Κοίτα, μια ομάδα όταν λέμε ότι έχει καλό roster δε χρειάζεται να έχει μια Γκιουλέκα πχ. Αναφερόμαστε στο σύνολο.Πώς λειτουργεί η ομάδα, οι συνεργασίες της κλπ. Πολλές καλές παίχτριες δεν κάνουν απαραίτητα καλό σύνολο!
Αντιθέτως, μπορεί μια ομάδα να έχει παίχτριες οι οποίες να μην έχουν το μπασκετικό ταλέντο της Γκιουλέκα (τη χρησιμοποιώ ως παράδειγμα επειδή εσύ την ανέφερες), αλλά να στέκονται σωστά στο γήπεδο. Θεωρώ και εγώ λοιπόν ότι ο Ζωγράφος έχει καλό σύνολο και ακόμα δεν έχουν βρεθεί μεταξύ τους.
Επίσης επικεφαλής του συνόλου μην ξεχνάς πως είναι μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη προπονήτρια, η οποία έχει πάρα πολλά να δώσει στην ομάδα της.
TBBALL
καλησπερα και αποι μενα icon_wave.gif

καλως ηρθες στην παρεα και συ!!!!!
ας μην αποπαιρνουμε κανεναν απο την αρχη και ας ελπισουμε πως θα ερθει πολυ κοσμος στο τσατ για να εχουμε πολλες αποψεις και διαφωνιες.Οσο για την αμαρυλλις και το μπασκετ που παιζει ....αν εξαιρεσει κανεις το κακο ξεκινημα τα αλλα παιχνιδια ειναι +30 και πανω αρα ολο και κατι θα παιζει αν και δεν την εχω δει εε? bball.gif wink.gif
dolly12
Η αμαρυλλιδα εχει οντως ριξει +30 σε αυτους που εχει παίξει, αλλα το μπασκετ που εχει παιξει ανηκει στην ατομικη ικανοτητα των παικτριων της δλδ βλ Γκουλεκα, ρετζεπερη κτλ

δεν εχει παιξει το ομαδικο μπασκετ με τις ωραιες φασεις. Επίσης, χωρις να θελω να υποτιμησω καμια αλλη ομαδα, περα απο την ενωση δεν εχει παιξει με καποια ομαδα που να εχει τα κορμια να την ζορισουν
αυτο εννοω
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Oct 31 2006, 04:58 PM) *
Η αμαρυλλιδα εχει οντως ριξει +30 σε αυτους που εχει παίξει, αλλα το μπασκετ που εχει παιξει ανηκει στην ατομικη ικανοτητα των παικτριων της δλδ βλ Γκουλεκα, ρετζεπερη κτλ

δεν εχει παιξει το ομαδικο μπασκετ με τις ωραιες φασεις. Επίσης, χωρις να θελω να υποτιμησω καμια αλλη ομαδα, περα απο την ενωση δεν εχει παιξει με καποια ομαδα που να εχει τα κορμια να την ζορισουν
αυτο εννοω

Νομίζω πως δεν μπορούμε να κάνουμ σύγκριση Αμαρυλλίδας - Ένωσης αυτή τη στιγμή γιατί πολύ απλά το παιχνίδι ήταν το πρώτο της χρονιάς και ήταν λογικό να είναι μουδιασμένες οι δύο ομάδες. Σε γενικές γραμμές θεωρώ οτι η Αμ έχει αναμφισβήτητα πολύ καλές μονάδες όπως άλλωστε και η Ένωση. Και οι δύο όμως είναι καινούριες ομάδεςκαι ακόμη δεν έχουν δείξει αυτό που θα μπορούσαν.
Από εκεί και πέρα σαν τρίτη ομάδα με αξιώσεις εγώ βλέπω το Περιστέρι και όχι το Ζωγράφο. Ο Ζωγράφος είναι πολύ αξιόλογη ομάδα με πολλές καλές παίκτριες αλλά πρώτον δεν έχει δέασει ακόμακ αι δεύτερον δεν έχει την έμπειρη παίκτρια που έχουν η Ένωση και η Αμαρυλλίδα που με την εμπειρεία και την ψυχραιμία της θα προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα. Επίσης παίζει χωρίς καθαρόαιμο άσσο. Η κοπέλα που παίζει άσσοσ για μένα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα ως δυάρι (αν υπήρχε βέβαια καθαρός άσσος). Από την άλλη πλευρά έχει πολύ καλό δίδυμο ψηλών που συνεργάζονται πολύ καλά μεταξύ τους και είναι πολύ καλές και σε άμυνα και σε επίθεση. Αν έπρεπε να καταλήξω κάπου για το Ζωγράφο θα έλεγα ότι έχει καλές ψηλές χωρίς να έχει το μεγάλο όνομα, καλό άσσο που θα βοηθούσε περισσότερο ως δυάρι και υστερεί λίγο στις υπόλοιπες περιφερειακές.
Το Περιστέρι από την άλλη είναι υπερπλήρες με πολλές επιλογές (τώρα πια που ξαναμπήκε η ψηλή) και στην περιφέρεια και στις ψηλές. Έχει καλό άσο που κάνει πολλή δουλειά χωρίς να φαίνεται και βέβαια το δίδυμο Μπαρούχου - Βάλβη δεν μπορεί να είναι αμελητέο.
Άλλη μια ομάδα που κατά τη γνώμη μου θα έχει πολύ καλή πορεία είναι ο νεοφώτιστος Ιωνικός. Παρά το στραβοπάτημα στην πρώτη αγωνιστική με το Θωμά και μέσα στην έδρα του κίολας έχει καταφέρει και έχει συνέλθει και πήρε και την ΑΕΚ με 20! Από την άλλη όμως με εξαίρεση 1-2 παίχτριες όλες οι άλλες είναι της ίδιας λογικής (ψηλές και "δυνατές" με καλό σουτ και διεισδυτικές) και μια καλή αντιμετώπισει είναι οι αλλαγές στα screen.
Τα Μελίσσια είναι η αρνητική έκληξη του πρωταθλήματος και δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο παίζει σε αυτό ο προπονητής τους. Με τόσα ονόματα και να μην έχουν κάνει νίκη ακόμα?!. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει.
Ο ΖΑΟΝ επίσης ακούγεται ότι έχει διοικητικά προβλήματα αλλά επειδή δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο δεν μπορώ να έχω άποψη.

Τέλος και για να μην μακρυγορώ οι ομάδες που θα πρέπει να παλέψουν για πραμονή τελικά θα είναι για άλλη μια φορά ο Μελάς, τα Μελίσσια, ο Θρίαμβος και ο Ποσειδώνας. Γαλάτσι και Θωμάς από ό,τι φαίνεται θα σωθούν μάλλον στο τσακ μιας και φέτος πέφτουν 4 (αποσύρθηκαν οι Αγ. Ανάργυροι).

Όπως και να έχει καλό κουράγιο, υπομονή σε όλες τις ομάδες. Επιτέλους το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ μετά από πολύ καιρό έχει ενδιαφέρον και δεν ξέρουμε από την αρχή την τελική κατάταξη.

QUOTE(pencilbox @ Oct 31 2006, 06:29 PM) *
Νομίζω πως δεν μπορούμε να κάνουμ σύγκριση Αμαρυλλίδας - Ένωσης αυτή τη στιγμή γιατί πολύ απλά το παιχνίδι ήταν το πρώτο της χρονιάς και ήταν λογικό να είναι μουδιασμένες οι δύο ομάδες. Σε γενικές γραμμές θεωρώ οτι η Αμ έχει αναμφισβήτητα πολύ καλές μονάδες όπως άλλωστε και η Ένωση. Και οι δύο όμως είναι καινούριες ομάδεςκαι ακόμη δεν έχουν δείξει αυτό που θα μπορούσαν.
Από εκεί και πέρα σαν τρίτη ομάδα με αξιώσεις εγώ βλέπω το Περιστέρι και όχι το Ζωγράφο. Ο Ζωγράφος είναι πολύ αξιόλογη ομάδα με πολλές καλές παίκτριες αλλά πρώτον δεν έχει δέασει ακόμακ αι δεύτερον δεν έχει την έμπειρη παίκτρια που έχουν η Ένωση και η Αμαρυλλίδα που με την εμπειρεία και την ψυχραιμία της θα προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα. Επίσης παίζει χωρίς καθαρόαιμο άσσο. Η κοπέλα που παίζει άσσοσ για μένα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα ως δυάρι (αν υπήρχε βέβαια καθαρός άσσος). Από την άλλη πλευρά έχει πολύ καλό δίδυμο ψηλών που συνεργάζονται πολύ καλά μεταξύ τους και είναι πολύ καλές και σε άμυνα και σε επίθεση. Αν έπρεπε να καταλήξω κάπου για το Ζωγράφο θα έλεγα ότι έχει καλές ψηλές χωρίς να έχει το μεγάλο όνομα, καλό άσσο που θα βοηθούσε περισσότερο ως δυάρι και υστερεί λίγο στις υπόλοιπες περιφερειακές.
Το Περιστέρι από την άλλη είναι υπερπλήρες με πολλές επιλογές (τώρα πια που ξαναμπήκε η ψηλή) και στην περιφέρεια και στις ψηλές. Έχει καλό άσο που κάνει πολλή δουλειά χωρίς να φαίνεται και βέβαια το δίδυμο Μπαρούχου - Βάλβη δεν μπορεί να είναι αμελητέο.
Άλλη μια ομάδα που κατά τη γνώμη μου θα έχει πολύ καλή πορεία είναι ο νεοφώτιστος Ιωνικός. Παρά το στραβοπάτημα στην πρώτη αγωνιστική με το Θωμά και μέσα στην έδρα του κίολας έχει καταφέρει και έχει συνέλθει και πήρε και την ΑΕΚ με 20! Από την άλλη όμως με εξαίρεση 1-2 παίχτριες όλες οι άλλες είναι της ίδιας λογικής (ψηλές και "δυνατές" με καλό σουτ και διεισδυτικές) και μια καλή αντιμετώπισει είναι οι αλλαγές στα screen.
Τα Μελίσσια είναι η αρνητική έκληξη του πρωταθλήματος και δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο παίζει σε αυτό ο προπονητής τους. Με τόσα ονόματα και να μην έχουν κάνει νίκη ακόμα?!. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει.
Ο ΖΑΟΝ επίσης ακούγεται ότι έχει διοικητικά προβλήματα αλλά επειδή δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο δεν μπορώ να έχω άποψη.

Τέλος και για να μην μακρυγορώ οι ομάδες που θα πρέπει να παλέψουν για πραμονή τελικά θα είναι για άλλη μια φορά ο Μελάς, τα Μελίσσια, ο Θρίαμβος και ο Ποσειδώνας. Γαλάτσι και Θωμάς από ό,τι φαίνεται θα σωθούν μάλλον στο τσακ μιας και φέτος πέφτουν 4 (αποσύρθηκαν οι Αγ. Ανάργυροι).

Όπως και να έχει καλό κουράγιο, υπομονή σε όλες τις ομάδες. Επιτέλους το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ μετά από πολύ καιρό έχει ενδιαφέρον και δεν ξέρουμε από την αρχή την τελική κατάταξη.

Συγνώμη αλλά ξέχεσα να προσθέσω κάτι: Η Παιανία είναι μια ομάδα με πολύ δύσκολη έδρα, όπως άλλωστε απίσης και ο Θωμάς. Πιστεύω ότι καθώς θα περνάνε οι αγωνιστικές η Παιανία θα ανακάμψει (μιας και από ότι πληροφορηθήκαμε έχει και τραυματισμούς) και τελικά δε θα κινδυνεύσει η τουλάχιστον όχι άμεσα.
Αυτά και γεια σας και πάλι
dolly12
Δε θα μπορούσε νομίζω να γίνει πιο αντικειμενική ανάλυση των ομάδων και νομίζω χωρίς να έχω δει όλες τις ομάδες ότι έχεις και απόλυτο δίκιο.

και μακάρι να μην ξέρουμε την τελική κατάταξη σύντομα για να παραμείνει ενδιαφέρον το πρωταθλημα και να μην κυλησει η χρονιά όπως πέρσι....

το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια ομάδα υποτιμήσα κάποια άλλη μπορεί να το πληρώσει φέτος καθώς τα αποτελέσματα που έρχονται δεν δείχνουν καποια σταθερότητα!!! Η επόμενη αγωνιστική πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώε έχει 4 αγώνες πολύ ενδιαφέροντες

05/11/2006 20:30:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
05/11/2006 15:30:00 ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
05/11/2006 19:15:00 ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
05/11/2006 19:30:00 Ζ.Α.Ο.Ν. -ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ
05/11/2006 14:00:00 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
05/11/2006 20:30:00 ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
05/11/2006 20:30:00 ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ

Θέλει κανείς να κάνει προβλέψεις????
tsops
05/11/2006 20:30:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
05/11/2006 15:30:00 ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
05/11/2006 19:15:00 ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2
05/11/2006 19:30:00 Ζ.Α.Ο.Ν. -ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2
05/11/2006 14:00:00 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 (αλλιώς τελείωσε για φέτος)
05/11/2006 20:30:00 ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2
05/11/2006 20:30:00 ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

Αυτή είναι η πρόβλεψή μου wink.gif
antegeia
QUOTE(froso @ Oct 31 2006, 02:51 PM) *
Γειά σου και καλά post.
Κοίτα, μια ομάδα όταν λέμε ότι έχει καλό roster δε χρειάζεται να έχει μια Γκιουλέκα πχ. Αναφερόμαστε στο σύνολο.Πώς λειτουργεί η ομάδα, οι συνεργασίες της κλπ. Πολλές καλές παίχτριες δεν κάνουν απαραίτητα καλό σύνολο!
Αντιθέτως, μπορεί μια ομάδα να έχει παίχτριες οι οποίες να μην έχουν το μπασκετικό ταλέντο της Γκιουλέκα (τη χρησιμοποιώ ως παράδειγμα επειδή εσύ την ανέφερες), αλλά να στέκονται σωστά στο γήπεδο. Θεωρώ και εγώ λοιπόν ότι ο Ζωγράφος έχει καλό σύνολο και ακόμα δεν έχουν βρεθεί μεταξύ τους.
Επίσης επικεφαλής του συνόλου μην ξεχνάς πως είναι μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη προπονήτρια, η οποία έχει πάρα πολλά να δώσει στην ομάδα της.

συγνωμη αν ημουν επιθετικη απο την αρχη.

δεν αντιλεγω σε αυτο που λες, οτι τα ονοματα δδεν κανουν την ομοδα. αλλα κατα την δικη μου αποψη, η αμαρρυλιδα εχει αρχησει να παιζει καλο μπασκετ. εκτος απο την αρχη που παρουσιασε κατι αλλο εκτος απο μπασκετακι.

οσο για τον ζωγραφου, τις εχω δει σε ενα φιλικο και δεν με ενθουσιασαν. σιγουρα μπορει να μην εχουν δεσει ακομα. αλλα δεν νομιζω οτι παρουσιαζουν ή θα παρουσιασουν κατι αξιολογο!
οσο για την καταξιωμενη προπονητρια που εχει, μου ειναι αδιαφορο. και η αμαρρυλις εχει την Καπογιαννη. πολλα χρονια στο χορο του μπασκετ. αυτη τη εχεις να πεις?

το περιστερι δεν εχω δει ακομα, αλλα εχω ακουσει οτι εχει καλο συνολο. βεβαια η ομαδα στο γηπεδο φαινεται.
greece4
QUOTE(tsops @ Oct 31 2006, 05:30 PM) *

η μονη μου διαφωνια, κατα τ'αλλα συμφωνω!! wink.gif
as jordan says..13
χαιρετώ κι εγώ!βδομαδες τώρα παρατηρώ το site ως αναγνώστης!..πλεον ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθώ κι εγώ.καλως σας βρήκα λοιπόν... bball.gif
dionyssis
Ελπίζω να μην επαληθευτουν τα προγνωστικά για τον ΖΑΟΝ sad.gif .
coach13
QUOTE(pencilbox @ Oct 31 2006, 06:32 PM) *

Συγνώμη αλλά ξέχεσα να προσθέσω κάτι: Η Παιανία είναι μια ομάδα με πολύ δύσκολη έδρα, όπως άλλωστε απίσης και ο Θωμάς. Πιστεύω ότι καθώς θα περνάνε οι αγωνιστικές η Παιανία θα ανακάμψει (μιας και από ότι πληροφορηθήκαμε έχει και τραυματισμούς) και τελικά δε θα κινδυνεύσει η τουλάχιστον όχι άμεσα.
Αυτά και γεια σας και πάλι

Νομίζω πως η ανάλυση σου ειναι παρα πολύ ευστοχη και συμφωνω σχεδόν σε όλα μαζί σου.
Η δική μου γνώμη για το Περιστέρι πάντως είναι πως είναι καλύτερη ομάδα από την Ενωση.Ειδα την ομάδα την Κυριακή στο παιχνίδι μας,την ειδα και σημερα σε φιλικο με τον Πρωτες Βουλας.Ειναι μια κλάση πάνω απο τις υπόλοιπες ομάδες της ΕΣΚΑ.Ειναι δουλεμένη ομάδα σε άλλο επίπεδο και φαίνεται αυτό.

Νομίζω πως πέφτουν 3 ομάδες και όχι 4.Ηαρχική πρόβλεψη στην προκηρυξη μιλάει για 2 ομάδες και αν πέσει ομάδα της Α2 που να ανηκει στην ΕΣΚΑ,τοτε οι ομάδες γίνονται 3 ή 4.Δεν διαφαίνεται να πέφτει ομάδα άλλη εκτός των Αγ.Αναργύρων άρα΄λογικά οι ομάδες πρέπει να είναι 3.

Επίσης έμαθα πως ο προπονητής των Μελισσίων είναι απο χθες παρελθον.Επομένως η ομάδα αναμένεται με νέα νοοτροπία και ψυχολογία.Τωρα αν θα ειναι καλυτερα ή χειρότερα,θα δείξει.

Τέλος,όντως η Παιανία έχει μέινει μισή λόγω τραυματισμών(πρεπει να κάνουμε κανένα αγιασμό!). Συνήθως η ομάδα αυτη μαζεύεται τον δεύτερο γύρω και σώζει εκεί την παρτίδα,αλλά δε θα είναι εύκολη υπόθεση φέτος!
coach13
QUOTE(tsops @ Oct 31 2006, 07:30 PM) *

Τsops συμφωνώ μαζί σου αν και έχω ένα προαίσθημα πως ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις αυτή την αγωνιστική! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Wacko
QUOTE(modulator @ Oct 30 2006, 05:27 AM) *
Αχχχχχχχχχ! Μεγάλη ατυχία για την Ζαονάρα! sad.gif Παραλίγο να τις πατήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Μέχρι το 1ο λεπτό κρατάγαμε την νίκη στα χέρια μας καθώς προηγούμασταν αλλά μετά η τύχη μας εγκατέλειψε! Δεν μπορώ να εξηγήσω τι πήγε στραβά... ίσως κάτι να είχε η μπασκέτα γιατί όλα τα σουτ με το που μπαίνανε μέσα κοπανάγανε πέρα δώθε στη στεφάνι και βγαίνανε έξω! Κάποια μπινιά με μαγνητισμό πρέπει να είχαν κάνει 68.gif

Τέλος πάντων... αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι για άαααααλλη μια φορά κερδίσαμε την μάχη της κερκίδας αφού παρόλο τον μικρό αριθμό των Ultras που παραβρέθηκαν στο παιχνίδι (αν τους μέτρησε ακριβώς κάποιος ας μας πει) ήταν και οι μόνοι που ακούγονταν. Εντάξει δεν λέω βήξανε και 3 φίλαθλοι της Αμαρρυλίδος αλλά πέρα από αυτό άκρα του τάφου σιωπή. Συγχαρητήρια στην ηλικιωμένη Ζαονικιά που φώναζε στις φάσεις! Όλα τα λεφτά 77.gif

Υ.Γ.1 Γειά σου ρε Εύη ακόμα και άρρωστη ξεχώρισες για άλλη μια φορά.
Υ.Γ.2 Τα καθίσματα του γηπέδου ήταν πολύ άβολα λόγω του εξογκώματος στην μέση.
Υ.Γ.3 Καλύτερο φωτισμό στα γήπεδα! Έλεος πια! Δεν μπορούμε να βγάλουμε μια φωτό της προκοπής! Πρέπει να έχουμε όλοι ISO 800 δλδ; Αν δεν μπορείτε να έχετε σωστό φωτισμό κάντε τους αγώνες μεσημέρι όπως εμείς να δείτε με τι ποιότητα βγαίνουν οι φωτό!
Υ.Γ.4 Εκείνα τα μπλε σκαλάκια στην πίσω μεριά είναι κίνδυνος θάνατος! Ας τα αλλάξουν ή ας βάλουν ένα φως θα στραμπουλήξει καμμιά παίκτρια το πόδι της
Υ.Γ.5 Έλεος με τα καμμένα λαμπάκια στους πίνακες δεν μπορείς να δεις το σκορ! Να μην μιλήσω για το χρώμα που άλλο είναι μπλε άλλο κόκκινο άλλο κίτρινο και ψυχεδελίζεσαι!
Υ.Γ.6 Τα ηχεία δεν τα έχουν διακοσμητικά βάζουν καμια μουσικούλα να ηρεμούν τα πνεύματα για να μην υπάρχουν παρατράγουδα
Υ.Γ.7 Τέλος έλεος με τις υπέρβαρες παίκτριες! Υπάρχει και το σούμο σαν άθλημα! Εδώ είναι μπάσκετ δεν είναι παίρνω την μπάλα και όποια θέλει ας έρθει να τις σπάσω τα πλευρά! Δεν είναι ράγκμπυ να πετάς παίκτριες με το εκτόοοοοοοπισμά σου για να παίρνεις όλα τα ριμπάουντ. Ας μπει ένα όριο στα κιλά...
Υ.Γ.8 Καληνύχτα

Τα είπες ΟΛΑ Χρηστάρα!

+1

Κι εγώ από τη μεριά μου, δεν περίμενα οτι θα χάναμε έτσι άδοξα στο τέλος, από μια Αμαρυλλίδα που στο DVD είναι για ... γέλια. 20 πόντους θα μέτραγε, αν είχαμε την περυσινή ομάδα!

Νοσοκόμε ΔΡΟΜΟ!
Wacko
QUOTE(coach13 @ Oct 30 2006, 03:07 AM) *
Πότε ακριβώς άνοιξα διάλογο εγώ μαζί σας?Το να εκφράζω τις απόψεις μου σε ένα forum που αφορά την Ά ΕΣΚΑ νομίζω ειναι δικαίωμα μου,όπως δικαίωμά σας είναι να υποστηρίζετε την ομάδα σας όπως νομίζετε εσείς.

Έλα τώρα!@ Μην ντρέπεσαι να μας το πείς. Η προπονήτρια της Παιανίας δεν είσαι?
Wacko
QUOTE(coach13 @ Oct 30 2006, 06:14 PM) *
Χαίρομαι που υπάρχει και εδώ κίνηση!
Coach Tsops πέσαμε σε όλες τις προβλέψεις μέσα ε!!

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω κανένα άλλο ματς καθώς κάθε ζυγή αγωνιστική όλες οι ομάδες παίζουν την ίδια ώρα!Σχετικά με το δικό μας μπορώ να πω οτι το Περιστέρι μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.Πολύ δουλεμένη ομάδα με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις.Και αν δεν κάνω λάθος χτες ήταν και πλήρης για πρωτη φορά φέτος.
Η ήττα για την ομάδα μου ήρθε φυσικά καθώς υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικού.Δεν έπαιξαν και δυο βασικές μας λόγω τραυματισμών (Βαρβέρη ,Ραχιώτη) και σαφως οι επιλογες μας ήταν περιορισμένες.
Παρόλα αυτά συνεχίζουμε τον αγώνα!

Υπήρχε δηλαδή μεγάλη τάση. Πόσα Volt? w00t.gif
DxL
QUOTE(antegeia @ Oct 31 2006, 12:25 PM) *
γεια σας και απο εμενα.

καινουρια στο forum.

Ποιά είναι αυτή 19.gif

Καλά μην νομίζεις οτι η Αμαρυλλίδα έπαιξε τίποτα το εντυπωσιακό. Εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι οτι θα ανέβει αυτή η ομάδα...
Για τον ΖΑΟΝ, ανύπαρκτος. Τα λέμε μήνες τώρα. Άντε, να αλλάξουμε προπονητή σύντομα, για να δούμε άσπρη μέρα και φέτος... shot.gif
peka
QUOTE(DxL @ Nov 1 2006, 03:17 AM) *
Ποιά είναι αυτή 19.gif

Καλά μην νομίζεις οτι η Αμαρυλλίδα έπαιξε τίποτα το εντυπωσιακό. Εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι οτι θα ανέβει αυτή η ομάδα...
Για τον ΖΑΟΝ, ανύπαρκτος. Τα λέμε μήνες τώρα. Άντε, να αλλάξουμε προπονητή σύντομα, για να δούμε άσπρη μέρα και φέτος... shot.gif

Να 'τες οι φημες για αλλαγη προπονητη στο ΖΑΟΝ που συζητουσαμε πριν λιγο καιρο...!
Ποιος θα ειναι ο τυχερος???
wink.gif
froso
QUOTE(antegeia @ Oct 31 2006, 05:31 PM) *
συγνωμη αν ημουν επιθετικη απο την αρχη.

δεν αντιλεγω σε αυτο που λες, οτι τα ονοματα δδεν κανουν την ομοδα. αλλα κατα την δικη μου αποψη, η αμαρρυλιδα εχει αρχησει να παιζει καλο μπασκετ. εκτος απο την αρχη που παρουσιασε κατι αλλο εκτος απο μπασκετακι.

οσο για τον ζωγραφου, τις εχω δει σε ενα φιλικο και δεν με ενθουσιασαν. σιγουρα μπορει να μην εχουν δεσει ακομα. αλλα δεν νομιζω οτι παρουσιαζουν ή θα παρουσιασουν κατι αξιολογο!
οσο για την καταξιωμενη προπονητρια που εχει, μου ειναι αδιαφορο. και η αμαρρυλις εχει την Καπογιαννη. πολλα χρονια στο χορο του μπασκετ. αυτη τη εχεις να πεις?

το περιστερι δεν εχω δει ακομα, αλλα εχω ακουσει οτι εχει καλο συνολο. βεβαια η ομαδα στο γηπεδο φαινεται.

Αρχικά θέλω να σου πω ότι πιστεύω πως η ομάδα που θα ανέβει φέτος είναι η Αμαρρυλίδα.Προσωπική μου άποψη-εκτίμηση. Δεν ήσουν επιθετική, κουβέντα κάνουμε!
Λοιπόν, σαφώς και η Καπογιάννη έχει αξία αδιαμφισβήτητη στο χώρο. Εγώ αναφερόμουνα προπονητικά. Η Ζέρβα έχει δώσει χρόοοονια τώρα τα διαπιστευτήριά της στο χώρο. Η Καπογιάννη έχει υπάρξει εξαιρετική παίχτρια, επέτρεψέ μου όμως να σου πω ότι προπονητικά είναι ακόμα στην αρχή (τουλάχιστον συγκριτικά με τη Ζέρβα).
Για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρθηκα στην προπονήτρια του Ζωγράφου ΜΟΝΟ επειδή μιλήσαμε για το δέσιμο της ομάδας, τη νοοτροπία που έχει να της περάσει κλπ. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν προπονητή και καμία ομάδα. smile.gif
Αν θες πες μου αν έχεις σχέση με την ομαδα της Αμαρρυλίδας.Μπορείς να στείλεις και pm αν δε θες να γνωστοποιηθεί σε όλους.
Καλημέρα
froso
QUOTE(coach13 @ Nov 1 2006, 12:51 AM) *
Νομίζω πως η ανάλυση σου ειναι παρα πολύ ευστοχη και συμφωνω σχεδόν σε όλα μαζί σου.
Η δική μου γνώμη για το Περιστέρι πάντως είναι πως είναι καλύτερη ομάδα από την Ενωση.Ειδα την ομάδα την Κυριακή στο παιχνίδι μας,την ειδα και σημερα σε φιλικο με τον Πρωτες Βουλας.Ειναι μια κλάση πάνω απο τις υπόλοιπες ομάδες της ΕΣΚΑ.Ειναι δουλεμένη ομάδα σε άλλο επίπεδο και φαίνεται αυτό.

Νομίζω πως πέφτουν 3 ομάδες και όχι 4.Ηαρχική πρόβλεψη στην προκηρυξη μιλάει για 2 ομάδες και αν πέσει ομάδα της Α2 που να ανηκει στην ΕΣΚΑ,τοτε οι ομάδες γίνονται 3 ή 4.Δεν διαφαίνεται να πέφτει ομάδα άλλη εκτός των Αγ.Αναργύρων άρα΄λογικά οι ομάδες πρέπει να είναι 3.

Επίσης έμαθα πως ο προπονητής των Μελισσίων είναι απο χθες παρελθον.Επομένως η ομάδα αναμένεται με νέα νοοτροπία και ψυχολογία.Τωρα αν θα ειναι καλυτερα ή χειρότερα,θα δείξει.

Τέλος,όντως η Παιανία έχει μέινει μισή λόγω τραυματισμών(πρεπει να κάνουμε κανένα αγιασμό!). Συνήθως η ομάδα αυτη μαζεύεται τον δεύτερο γύρω και σώζει εκεί την παρτίδα,αλλά δε θα είναι εύκολη υπόθεση φέτος!

Μάθαμε ποιος πήγε προπονητής στα Μελίσια?
Συμφωνώ μαζί σου, φέρος θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αν περιμένετε το δεύτερο γύρω! Ανασυνταχθείτε coach!!!
froso
[quote name='coach13' date='Nov 1 2006, 12:56 AM' post='41919']
Τsops συμφωνώ μαζί σου αν και έχω ένα προαίσθημα πως ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις αυτή την αγωνιστική! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με τον tsops.Όμως ποιες είναι οι εκπλήξεις που περιμένεις coach13? ίσως το Θρίαμβος-Αγ.Θωμάς να είναι μοιρασμένο 50-50 με μια κλίση προς Αγ.Θωμά
Βλέπεις άλλες εκπλήξεις???
dolly12
εγω παντως δε θα εκπλησσομουνα αν ερχοτανε το ιωνικος Ν.Φ. - Αμαρυλλις 1.

Η άλλη έκπληξη θα μπορουσε να γίνει με το ΖΑΟΝ -Ενωση. Το παιχνίδι δε 8α γίνει τη Κυριακή αλλά την ερχόμενη Τετάρτη, στο Ζηρίνειο νομίζω 9 η ώρα το βράδυ. Αν παίξει και η Στέλλα Γκιάστα θα είναι καλό παιχνίδι.

Τελικά είναι αλήθεια έφυγε ο προπονητής των μελισσίων? Μα καλά δεν ήταν και πρόεδρος επίσης?
antegeia
QUOTE(Wacko @ Nov 1 2006, 03:00 AM) *
Τα είπες ΟΛΑ Χρηστάρα!

+1

Κι εγώ από τη μεριά μου, δεν περίμενα οτι θα χάναμε έτσι άδοξα στο τέλος, από μια Αμαρυλλίδα που στο DVD είναι για ... γέλια. 20 πόντους θα μέτραγε, αν είχαμε την περυσινή ομάδα!

Νοσοκόμε ΔΡΟΜΟ!

καλα εισαι απιστευτος. ησουν στο γηπεδο αγορι μου. γιατι εγω ημουν!!! οχι και αδοξα εχασε ο ΖΑΟΝ. μαλλον με μεγαλη ανεση. τα κοριτσαι απο την αμαρυλλις σας ειχαν για την πλακα. αφου διασκεδαζαν μεταξυ του με τα κοριτσακια απο τον ΖΑΟΝ w00t.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.