Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ 58-61
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
ashton
QUOTE
Κατά Μάρκον τρίποντο!
Επιμέλεια: Μάνος Μίχαλος - Δημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2005 20:50
Κατά Μάρκον τρίποντο!

Ένα τρίποντο του Μάρκου Κολώκα στη λήξη του χρόνου έδωσε την εκτός έδρας νίκη με 61-58 στο Μαρούσι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον θέτει με πλεονέκτημα τριών ισχνών πόντων, στον επαναληπτικό ημιτελικό της Αθήνας.
Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερο θέαμα στους σχετικά λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση του "δικέφαλου" με το Μαρούσι. Χαμηλό σκορ, άσχημα ποσοστά στα σουτ και ασταθής ρυθμός και από τις δύο ομάδες, ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία του πρώτου μέρους.

Το Μαρούσι δεν είχε τον Μπλάκνεϊ σε καλή μέρα, καθώς εκτός του ότι ο Αμερικανός ήταν άστοχος, δεν έπαιρνε και σωστές επιλογές. Ο ΠΑΟΚ επέμενε να παίζει με τον Μαυροκεφαλίδη, αλλά εκείνος ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 26-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, το Μαρούσι ξεκίνησε καλύτερα με τον Κυρίτση να πετυχαίνει κάποια προσωπικά καλάθια, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και πάλι την κατάσταση. Βέβαια, ο Μαυροκεφαλίδης συνέχιζε να βρίσκει σίδερο κάτω από το καλάθι, αλλά ο Γκαγκαλούδης έδωσε αρκετές επιθετικές λύσεις, αν και από τη γραμμή των βολών ήταν απόλυτα άστοχος.

Πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ του Αμαρουσίου, τα οποία όμως δεν μετατρέπονταν σε πόντους, εξαιτίας της αστοχίας των παικτών του Γιαννάκη, όπως τα 0/5 τρίποντα του Νίκου Μπουντούρη, αλλά και η δυστοκία του Χόμαν.

Με το σκορ 41-38 άρχισε η τελευταία περίοδος, στην οποία το Μαρούσι φάνηκε να έχει τον έλεγχο κυρίως του ρυθμού. Αν και δεν μπορούσε να προηγηθεί περισσότερο από 5 πόντους, είχε την ψυχραμία και έβρισκε τις λύσεις.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσια, με το σκορ να είναι λίγο πριν τη λήξη 58-58 και με τον Ζούγιοβιτς να έχει δώσει αρκετή βοήθεια στα τελευταία λεπτά. Στην τελευταία επίθεση, το Μαρούσι κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα και τελικά εκείνη κατέληξε στη γωνία και τον Μάρκο Κολώκα, ο οποίος με σουτ στην εκπνοή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 26-25, 41-38, 58-61

ΠΑΟΚ (Πρέλεβιτς): Ξανθόπουλος, Βασιλειάδης 6, Ζούγιοβιτς 10(1), Γκαγκαλούδης 14(2), Μαυροκεφαλίδης 6, Μάντσε 6, Μάρεϊ 2, Χένιακ 4, Φορντ 2, Γεωργίτσης 7(1).

Μαρούσι (Γιαννάκης): Κυρίτσης 8, Μπλάκνεϊ 14(1), Νικολαϊδης 1, Μπουντούρης, Σέκουλιτς 12, Χόμαν 2, Στεφανίδης, Κολώκας 3(1), Δέσπος, Καράγκουτης 9, Καϊμακόγλου 12.


κακοποίηση του μπάσκετ στην Πυλαία.
Λογικά θα πάει το Μαρούσι στον τελικό και ο Βασιλακόπουλος με τους συν αυτώ θα χαίρεται που δε θα γίνουν επεισόδια στο Ελληνικό..
Warrior
Σιγουρα δεν ειδαμε καλο μπασκετ...

Το φαβορι σημερα ειναι το Μαρουσι,για προκριση,ομως εγω δεν ειδα και τιποτα
το εξαιρετικο.Αυτος ο Χομαν ηταν σε αλλο γηπεδο και κλειδι ηταν η κακιστη
αποδοση του Μαυροκεφαλιδη απο πλευρας ΠΑΟΚ.

Αν μπουν τα τριποντα απο πλευρας ΠΑΟΚ και αποδοσει ο Μαυροκεφαλιδης,
θα ειναι πολυ αμφιρροπο το σημερινο ματς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.