Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
niki6
Καλησπερα! Υπαρχει καποιος η καποια απο την ομαδα της ΑΕΝΚ? Αν ναι παρακαλω να μου στειλει πμ που θελω κατι να ρωτησω! Ευχαριστω! smile.gif
soouza
QUOTE(niki6 @ Feb 26 2008, 18:53 ) *
Καλησπερα! Υπαρχει καποιος η καποια απο την ομαδα της ΑΕΝΚ? Αν ναι παρακαλω να μου στειλει πμ που θελω κατι να ρωτησω! Ευχαριστω! smile.gif

Bρες από το αρχείο το χρήστη Αενκ. bball.gif
niki6
QUOTE(soouza @ Feb 26 2008, 18:58 ) *
Bρες από το αρχείο το χρήστη Αενκ. bball.gif

Σ'ευχαριστω πολυ!
krema9
QUOTE(jsoiler @ Feb 26 2008, 05:45 ) *
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2??
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2 δεν ξέρω γιατί αλλά το βλέπω ξερό διπλό...
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2

θα συμφωνησω με τον jsoiler εκτος απο απολλων κηφισια.επισεις ελπιζω πως ο θριαμβος δεν θα ειναι σε τοσο ατυχη μερα οπως στο πρωτο γυρο πιστευω οτι θα κερδισει ευκολα.δεν υποτιμω τον αμυντα αλλα. . . .γνωμη μου παντα,τα υπολοιπα τη κυριακη που δεν το χανω αυτο το παιχνιδι.καλη επιτυχια jsoiler.[και ας εισαι θυμωμενος μαζι μου]
lord7
QUOTE(tsops @ Feb 26 2008, 11:43 ) *
lord7, και λοιπά μέλη που μας στέλνετε μηνύματα λέγοντας ότι διαφωνείτε με τις απόψεις και τα λεγόμενα διαφόρων μελών όπως και κατακρίνετε τη δουλειά των μοντς, παρακαλώ διαβάστε αυτό το ποστ:

τα topics των ηλεκτρονικών forums δημιουργούνται για ανταλλαγή απόψεων, τεκμηριωμένη κριτική και μπασκετική κουβέντα. Τα εν λόγω topics ΔΕΝ είναι χώρος προσβολής, προβολής και ανούσιων τοποθετήσεων. Θα σας προτρέψω για τελευταία φορά να διαβάσετε τους κανονισμούς του φόρουμ και μετά να μπείτε στον κόπο να μας στέλνετε ανούσια προσωπικά μηνύματα και να γράφετε ανούσια ποστ.

Τά προσωπικά μηνύματα δεν ήρθαν από το χρήστη lord7 για να μην παρεξηγηθούμε αλλά από άλλα μέλη του φόρουμ. Lord7, αν σου τη "σπάει" η άποψη ενός μέλους, στείλτου μήνυμα.

Και για τελευταία φορά: εδώ είναι Basketforum και όχι chatroom bball.gif

δηλαδη αν καποιος διαφωνει με καποιο μελος δεν μπορει να το πει εδω?να στειλει μηνυμα?
jsoiler
QUOTE(krema9 @ Feb 26 2008, 19:04 ) *
θα συμφωνησω με τον jsoiler εκτος απο απολλων κηφισια.επισεις ελπιζω πως ο θριαμβος δεν θα ειναι σε τοσο ατυχη μερα οπως στο πρωτο γυρο πιστευω οτι θα κερδισει ευκολα.δεν υποτιμω τον αμυντα αλλα. . . .γνωμη μου παντα,τα υπολοιπα τη κυριακη που δεν το χανω αυτο το παιχνιδι.καλη επιτυχια jsoiler.[και ας εισαι θυμωμενος μαζι μου]

Δεν έχω λόγο να είμαι θυμωμένος!Μη λες βλακείες..... peace.gif
tsops
QUOTE(lord7 @ Feb 26 2008, 22:27 ) *
δηλαδη αν καποιος διαφωνει με καποιο μελος δεν μπορει να το πει εδω?να στειλει μηνυμα?

Σας παρέπεμψα σους κανονισμούς τους οποίους ακόμα πολλοί από εσάς δεν έχετε μπει στον κόπο καν να διαβάσετε. Ο χώρος που σας διαθέτουμε είναι για μπασκετική κουβέντα και τεκμηριωμένη, κόσμια και καλοπροαίρετη κριτική. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν το φόρουμ bball.gif
tsops
Λίγη τροφή για σκέψη...

Εγώ έχω να παρατηρήσω το εξής σε όλα τα μέλη του γυναικείου φόρουμ: πάντα χαιρόμουν και εξυμνούσα τη ποιότητα και την μπασκετική άποψη των μελών του γυναικείου και τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που διάβαζα ή συμμετείχα. Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά: που είναι τα θέματα περί αγωνιστικής τακτικής, άποψη για το παιχνίδι, προγνωστικά για τη σεζόν, polls, ψηφοφορίες, σχόλια, αθλητικές απόψεις???

Νομίζετε ότι ενδιαφέρει κανέναν αν:

1. το χ φάουλ ήταν ή δεν ήταν
2. ο διαιτητής είναι ή δεν είναι μεροληπτικός
3. η Ψ ομάδα έπαιζε "ξύλο" ή "καράτε"
4. ο παράγοντας που έβρισε, ο οπαδός που έφτυσε, η Α ομάδα που μαλλιοτραβιόταν με τη Β...αστεία πράγματα κύριοι/κυρίες

Το επίπεδο των topics είναι στο χέρι σας αγαπητοί/αγαπητές. Αποφασίστε εάν θέλετε να τα οδηγήσετε σε ποιοτικό επίπεδο ουσίας και ευχαρίστησης ή μιζέριας και παράγκας. Το συγκεκριμένο ποστ δεν το γράφω με την ιδιότητα του μοντ, αλλά με την απορία ενός ανθρώπου του χώρου. Ευχαριστώ bball.gif
soouza
QUOTE(tsops @ Feb 27 2008, 13:53 ) *
Λίγη τροφή για σκέψη...

Εγώ έχω να παρατηρήσω το εξής σε όλα τα μέλη του γυναικείου φόρουμ: πάντα χαιρόμουν και εξυμνούσα τη ποιότητα και την μπασκετική άποψη των μελών του γυναικείου και τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που διάβαζα ή συμμετείχα. Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά: που είναι τα θέματα περί αγωνιστικής τακτικής, άποψη για το παιχνίδι, προγνωστικά για τη σεζόν, polls, ψηφοφορίες, σχόλια, αθλητικές απόψεις???

Νομίζετε ότι ενδιαφέρει κανέναν αν:

1. το χ φάουλ ήταν ή δεν ήταν
2. ο διαιτητής είναι ή δεν είναι μεροληπτικός
3. η Ψ ομάδα έπαιζε "ξύλο" ή "καράτε"
4. ο παράγοντας που έβρισε, ο οπαδός που έφτυσε, η Α ομάδα που μαλλιοτραβιόταν με τη Β...αστεία πράγματα κύριοι/κυρίες

Το επίπεδο των topics είναι στο χέρι σας αγαπητοί/αγαπητές. Αποφασίστε εάν θέλετε να τα οδηγήσετε σε ποιοτικό επίπεδο ουσίας και ευχαρίστησης ή μιζέριας και παράγκας. Το συγκεκριμένο ποστ δεν το γράφω με την ιδιότητα του μοντ, αλλά με την απορία ενός ανθρώπου του χώρου. Ευχαριστώ bball.gif

Aπόλυτα σωστή τοποθέτηση.Πριν λίγο τη διάβασα και αμέσως είδα στο αρχείο του topic πόσο ποστάρει ο καθένας.Διαπίστωσα λοιπόν πως αυτοί που ποστάρουν αραιά και που είναι αυτοί που μπήκαν επιθετικά λίγες φορές με σκοπό να προκαλέσουν.Δεν είναι όμως ικανοί να το κάνουν και δε θα τους επιτρέψουμε να χαλάσουν τον όμορφο αυτό επικοινωνιακό χώρο.Αναζητώντας την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις που δεν πρέπει να διαιωνίζονται.Μετά τους αγώνες αντί να ανεβαίνει η αδρεναλίνη πρέπει εμείς οι ίδιοι να τη ρίχνουμε στο ρελαντί. bball.gif
VAGELIS N
ειχα πει οτι δε θα ξαναγραψω για την ηρεμια καποιων συνωμη που τους το χαλαω αν εγω βγω και πω οτι ο sooza ειναι ασχετος σορυ φιλε και το nick name μου ειναι χ και οχι αυτο που ειναι θα τιμωρηθω με 10 μερες και μετα θα ξαναμπω και θα ξαναγραψω οτι ειναι ασχετος και κομπλεξικος θα ξανα τιμωρηθω αρα τι και band να φαω θα φτιαξω ενα καινουργιο αρα.................................
τωρα αμα βγω και πω οτι ο sooza ειναι ασχετος γιατι εκανε αυτο αυτο και αυτο και ειμαι ο Βαγγελης Νικολουδακος να το δεχτω
και μια και κραζω ντροπη σε μια ομαδα απο της πολλες που αφηνουν τραυματια παιχτρια στο ελεος απο περσι τραυματιας και μεχρι τωρα τπωει το δουλεμα της ζωης της με αποκορυφομα την κυριακη της ειπαν οτι δεν ειναι στο ροστερ τωρα απο τουσ προπονητες που γραφουν ποιος \α θα δηλωνε τραυματια στο ροστερ του δεν ξερω
chica
QUOTE(VAGELIS N @ Feb 27 2008, 14:51 ) *
ειχα πει οτι δε θα ξαναγραψω για την ηρεμια καποιων συνωμη που τους το χαλαω αν εγω βγω και πω οτι ο sooza ειναι ασχετος σορυ φιλε και το nick name μου ειναι χ και οχι αυτο που ειναι θα τιμωρηθω με 10 μερες και μετα θα ξαναμπω και θα ξαναγραψω οτι ειναι ασχετος και κομπλεξικος θα ξανα τιμωρηθω αρα τι και band να φαω θα φτιαξω ενα καινουργιο αρα.................................
τωρα αμα βγω και πω οτι ο sooza ειναι ασχετος γιατι εκανε αυτο αυτο και αυτο και ειμαι ο Βαγγελης Νικολουδακος να το δεχτω
και μια και κραζω ντροπη σε μια ομαδα απο της πολλες που αφηνουν τραυματια παιχτρια στο ελεος απο περσι τραυματιας και μεχρι τωρα τπωει το δουλεμα της ζωης της με αποκορυφομα την κυριακη της ειπαν οτι δεν ειναι στο ροστερ τωρα απο τουσ προπονητες που γραφουν ποιος \α θα δηλωνε τραυματια στο ροστερ του δεν ξερω

μπερδεύτηκα λίγο...
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Feb 27 2008, 16:51 ) *

Oλική επαναφοράααααααααααααααααααααααααααααααα
.........Ρε Βαγγέλη εμφανίσου βομβάρδισε το topic κι εξαφανίσου. icon_drunk.gif laugh.gif smiley.gif Βαγγελάκη τι να κάνω,που δε ξέρω να πετάω αεροπλάνο,στο κεφάλι να στο ρίξω από το κράξιμο σου να ηρεμήσω.....Ε ρε γλέντιααααααααααααααααααα shot.gif w00t.gif evilmonkey.gif smiley.gif
Λεο 7
QUOTE(jsoiler @ Feb 26 2008, 05:45 ) *
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2??
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2 δεν ξέρω γιατί αλλά το βλέπω ξερό διπλό...
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2

Στο πρωτο δεν συμφωνω, το βλεπω ντερμπυ... Δεν νομιζω οτι θα κερδισετε τοσο ανετα οσο νομιζετε...
jsoiler
QUOTE(Λεο 7 @ Feb 28 2008, 10:49 ) *
Στο πρωτο δεν συμφωνω, το βλεπω ντερμπυ... Δεν νομιζω οτι θα κερδισετε τοσο ανετα οσο νομιζετε...

Καταρχίν ποιος σου είπε οτι εγώ είπα οτι θα κερδίσουμε εύκολα??Δεν νομίζω να έχω γράψει τέτοιο πράγμα.Απλά πιστεύω οτι έχουμε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε.....
chica
QUOTE(jsoiler @ Feb 28 2008, 19:42 ) *
Καταρχίν ποιος σου είπε οτι εγώ είπα οτι θα κερδίσουμε εύκολα??Δεν νομίζω να έχω γράψει τέτοιο πράγμα.Απλά πιστεύω οτι έχουμε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε.....

...
VAGELIS N
QUOTE(tsops @ Feb 26 2008, 11:43 ) *
lord7, και λοιπά μέλη που μας στέλνετε μηνύματα λέγοντας ότι διαφωνείτε με τις απόψεις και τα λεγόμενα διαφόρων μελών όπως και κατακρίνετε τη δουλειά των μοντς, παρακαλώ διαβάστε αυτό το ποστ:

τα topics των ηλεκτρονικών forums δημιουργούνται για ανταλλαγή απόψεων, τεκμηριωμένη κριτική και μπασκετική κουβέντα. Τα εν λόγω topics ΔΕΝ είναι χώρος προσβολής, προβολής και ανούσιων τοποθετήσεων. Θα σας προτρέψω για τελευταία φορά να διαβάσετε τους κανονισμούς του φόρουμ και μετά να μπείτε στον κόπο να μας στέλνετε ανούσια προσωπικά μηνύματα και να γράφετε ανούσια ποστ.

Τά προσωπικά μηνύματα δεν ήρθαν από το χρήστη lord7 για να μην παρεξηγηθούμε αλλά από άλλα μέλη του φόρουμ. Lord7, αν σου τη "σπάει" η άποψη ενός μέλους, στείλτου μήνυμα.

Και για τελευταία φορά: εδώ είναι Basketforum και όχι chatroom bball.gif

για να ξεμπερδευτεις πανω σε αυτο αναφερομαι και δεν κραζω των tsops απλα εγω πιστευω οτι εχω δεχτει αρκετες αδικες επιθεσεις και τι .........μονο καποια κουδουνακια ακουστηκαν μαλον ζηταω πολλα να γραφουν ολοι με το ονομα τους αλλα πιστευω το οτι ειναι το καλυτερο αν θα γινει αυτο για να πεσουν οι μασκες
σας ευχαριστω πολυ Βαγγελης Νικολουδακος
soouza
QUOTE(jsoiler @ Feb 28 2008, 21:42 ) *

Όντως δεν ανεφέρθη πουθενά εύκολη νίκη του Θριάμβου.Για να είμεθα ακριβοδίκαιοι.Και ειδικά από posts που προέρχονται από τον soiler. smile.gif
Λεο 7
QUOTE(jsoiler @ Feb 28 2008, 21:42 ) *

Εσυ δεν εχεις γραψει τετοιο πραγμα αλλα ξερω οτι το πιστευεις κι εσυ και οι παιχτριες του Θριαμβου...
stdin
QUOTE(Λεο 7 @ Mar 1 2008, 00:45 ) *
Εσυ δεν εχεις γραψει τετοιο πραγμα αλλα ξερω οτι το πιστευεις κι εσυ και οι παιχτριες του Θριαμβου...

Βρίσκω ότι το όλο θέμα έχει κουράσει.. Ίσως γνωρίζεις περισσότερα πράγματα για το Θρίαμβο από τους υπόλοιπους που παρακολουθούμε τα όσα γράφονται στη β έσκα αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο προπονητής και οι παίκτριες μιας ομάδας που έχασε με 10+ πόντους (και μιλάω για οποιαδήποτε ομάδα) να θεωρούν ότι θα κερδίσουν εύκολα στον επαναληπτικό..
Ή πολύ αλαζόνες είναι θεωρείς ότι είναι ή πολύ αφελείς..
jsoiler
QUOTE(Λεο 7 @ Feb 29 2008, 22:45 ) *

Έλα ρε συ τόσο καλά με ξέρεις??Μπράβο σου.... 41.gif 41.gif 41.gif

Το ότι προσπαθείς να φτιάξεις κλίμα πριν το παιχνίδι πρόσεχε μην γυρίσει μπούμερανγκ σε εσένα και στην ομάδα σου!!!
touch2008
Mia kalimera kai efxes gia mia isixi agwnistiki xwris entaseis kai epeisodia.....
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες στην παρέα μας smile.gif.

"Κόλλησα" το τόπικ σου στο ήδη υπάρχον τόπικ της Β ΕΣΚΑ για να έχουμε μαζεμένες τις συζητήσεις μας.
Επίσης, να σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικά κι όχι με greeklish.

Καλά ποστ.
soouza

Λεο, εικασίες καλό είναι να αποφεύγονται.Αν ξέρεις κάτι ακούμε.Μην κουράζουμε το topic δημιουργώντας κλίμα. bball.gif
Λεο 7
QUOTE(stdin @ Mar 1 2008, 02:10 ) *
Βρίσκω ότι το όλο θέμα έχει κουράσει.. Ίσως γνωρίζεις περισσότερα πράγματα για το Θρίαμβο από τους υπόλοιπους που παρακολουθούμε τα όσα γράφονται στη β έσκα αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο προπονητής και οι παίκτριες μιας ομάδας που έχασε με 10+ πόντους (και μιλάω για οποιαδήποτε ομάδα) να θεωρούν ότι θα κερδίσουν εύκολα στον επαναληπτικό..
Ή πολύ αλαζόνες είναι θεωρείς ότι είναι ή πολύ αφελείς..

Ασε με να ξερω καποια πραγματα παραπανω...
Λεο 7
QUOTE(jsoiler @ Mar 1 2008, 04:31 ) *

Το ότι προσπαθείς να φτιάξεις κλίμα πριν το παιχνίδι πρόσεχε μην γυρίσει μπούμερανγκ σε εσένα και στην ομάδα σου!!!

Συγνωμη αλλα το κλιμα το εφτιαξαν οι παιχτριες του θριαμβου... πιστευω πως ξερεις τι εννοω.. οσο για το αν σε ξερω πιστευω πως ναι...
Λεο 7
QUOTE(soouza @ Mar 1 2008, 15:08 ) *
Λεο, εικασίες καλό είναι να αποφεύγονται.Αν ξέρεις κάτι ακούμε.Μην κουράζουμε το topic δημιουργώντας κλίμα. bball.gif

Συγνωμη soouza δεν θελω να δημιουργησω κλιμα, δεν μπορω να σου πω καποια πραγματα... παντως μονο πραγματα που ξερω γραφω..
soouza
QUOTE(Λεο 7 @ Mar 1 2008, 16:32 ) *
Συγνωμη soouza δεν θελω να δημιουργησω κλιμα, δεν μπορω να σου πω καποια πραγματα... παντως μονο πραγματα που ξερω γραφω..

Τα πολλά αποσιωποιητικά δείχνουν υπεκφυγές,υπόγειες καταστάσεις κτλ.Είπαμε να χρησιμοποιούμε το topic για αναλύσεις αγώνων,τακτικών κι όχι για υπονοούμενα.Λίγο πριν βρεθούμε στο Μετς ας πω εγώ κάποια πράγματα.Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.Ο Θρίαμβος για να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου κι ο Αμύντας για να μη μπλέξει σε περιπέτειες.Το πλεονέκτημα του Θριάμβου είναι σαφές στην επίθεση ενώ ο Αμύντας είναι πιο κινητικός γενικά.Το άγχος όμως το έχει ο Αμύντας καθώς και το ψυχολογικό αβαντάζ λόγω της νίκης του στον πρώτο γύρο.Γενικά υπάρχουν ιδιατερότητες και θα τις δούμε σε λίγο. bball.gif
appolonara
ντερμπι στον απολλωνα σημερα στις 8.30!!!!!!! smiley.gif
krema9
QUOTE(Λεο 7 @ Mar 1 2008, 16:22 ) *
Συγνωμη αλλα το κλιμα το εφτιαξαν οι παιχτριες του θριαμβου... πιστευω πως ξερεις τι εννοω.. οσο για το αν σε ξερω πιστευω πως ναι...

σε βρισκω λιγο επιθετικο/η.τυχαινει να ημουν παιχτρια αυτης της ομαδας μεχρι και πριν απο δυο εβδομαδες σταματησα για δικους μου λογους.πιστεψε με ομως οσο καιρο ημουν εκει καμια απο τις παιχτριες δεν εχει κανει αυτο που λες.πιστευω πως καμια ομαδα δεν παιζει για να χασει.αν και ο θριαμβος κερδισε ευκολα με 30 σημερα ποτε δεν υποστηριξε κατι τετοιο.και κατι τελευταιο εχω ξαναπει πως σε αυτο το φορουμ υπαρχουν πολλοι αντιθριαμβοι.καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες.συγχαρητηρια και στα κοριτσια μου που δυστυχως δεν μπορεσα να τις δω. peace.gif
speedy

αγαπητέ Λεο.... που δεν ξερω και ποιος εισαι , αλλά δεν έχει νόημα!
νομίζω ότι δικαίως πίστευαν οι κοπέλες του Θριάμβου πως θα πάρουν αυτό το ματσάκι...
όπως και το πήραν! εύκολα... tongue.gif

smiley.gif smiley.gif smiley.gif

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

wav.gif wav.gif wav.gif
wav.gif wav.gif
wav.gif

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...
ακομά πιστεύουμε σε σας...και καλά κάνατε!
αν είναι ποτέ δυνατόν αυτό το παιχνίδι να ήταν ντέρμπι..
τους το χρωστούσατε! παιδιά?οι δυο αυτές ομάδες διαφέρουν κατά πολύ...
δεν έχου καμία σχέση η μία με την άλλη!
καλή επιτυχία πάντως και στις δύο..
speedy
QUOTE(soouza @ Mar 2 2008, 15:26 ) *
Τα πολλά αποσιωποιητικά δείχνουν υπεκφυγές,υπόγειες καταστάσεις κτλ.Είπαμε να χρησιμοποιούμε το topic για αναλύσεις αγώνων,τακτικών κι όχι για υπονοούμενα.Λίγο πριν βρεθούμε στο Μετς ας πω εγώ κάποια πράγματα.Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.Ο Θρίαμβος για να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου κι ο Αμύντας για να μη μπλέξει σε περιπέτειες.Το πλεονέκτημα του Θριάμβου είναι σαφές στην επίθεση ενώ ο Αμύντας είναι πιο κινητικός γενικά.Το άγχος όμως το έχει ο Αμύντας καθώς και το ψυχολογικό αβαντάζ λόγω της νίκης του στον πρώτο γύρο.Γενικά υπάρχουν ιδιατερότητες και θα τις δούμε σε λίγο. bball.gif

νομίζω όμως ότι ήταν σε πολύ κακή μέρα τότε ο Θρίαμβος..δυστυχώς!

ήταν χαζή η τότε ήττα του! εσείς λογικά θα κερδίσετε εύκολα σήμερα...

καλή επιτυχία!
speedy
QUOTE(jsoiler @ Mar 1 2008, 04:31 ) *

κι όμως! του γύρισε.......

evilmonkey.gif smiley.gif

εγώ λέω πως...
γελάει καλύτερα οπιος γελάει τελευταιος!

πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε 'σένα και την ομάδα σου..και καλή συνέχεια!
μην ακούς κανέναν...
speedy
QUOTE(Λεο 7 @ Mar 1 2008, 16:22 ) *

λοιπόν.. μιας κι έχω καιρό να μπώ...διαβάζω τα topics και απαντάω τώρα!

τι ακριβώς κλίμα έφτιαξαν οι παίκτριες του Θριάμβου?
πολλόι ασχολούνται με αυτήν την ομάδα και δεν βρίσκω τον λόγο!
όπως και πολλά λένε...γνωρίζω τις κοπέλες καλά και τις υποστηρίζω!

γνωρίζω όμως πολλά και για τα κορίτσια του Αμύντα!
και όχι τα καλύτερα... επιτρέψτε μου να μην πω,διότι θα θήξω φίλες μου
και δεν αξίζει!

δεν έχετε με ποιον να τα βάλετε λέω εγώ.
stdin
Νομίζω ότι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να τελειώσουν εδω...

Πολύ συζήτηση για ένα παιχνίδι που απ' ότι φαίνεται δεν ήταν ποτέ το ντέρμπυ που περιέγραφε ο φίλος του αμύντα.

Δεν μας λες Λεο 7 πως πήγε το παιχνίδι τελικά; Να μάθουμε και μεις τι έγινε μέσα στο γήπεδο..
amilla
QUOTE(stdin @ Mar 2 2008, 21:36 ) *
Νομίζω ότι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να τελειώσουν εδω...

Πολύ συζήτηση για ένα παιχνίδι που απ' ότι φαίνεται δεν ήταν ποτέ το ντέρμπυ που περιέγραφε ο φίλος του αμύντα.

Δεν μας λες Λεο 7 πως πήγε το παιχνίδι τελικά; Να μάθουμε και μεις τι έγινε μέσα στο γήπεδο..

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΜΙΛΛΑ
42-46
ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΝΤΟ-ΠΟΝΤΟ.
ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!!
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
tasos
Απολλων-ΑΕΝΚ 45-59
τα δεκαλεπτα 6-13,18-28,28-40,45-59

Η ομαδα της Κηφισιας νικησε δικαια και καθαρα.Ηταν απο την αρχη στο σκορ.Κακες επιλογες στην επιθεση,αστοχια,χαμενες βολες,λαθος πασες..δεν εβγεναν τα μαρκαρισματα και τα καλα ποσοστα ευστοχιας της Κηφισιας ηταν η λογοι της ηττας μας σε μια Ριζουπολη πραγματικη εδρα κολαση.
2 λεπτα πριν την ληξη φεραμε το παιχνιδι στο -6 αλλα μεχρι εκει.
Συγχαρητηρια στην ΑΕΝΚ για την νικη που εσπασε ενα σερι 10 νικων για τον Απολλωνα.
Απο την ΑΕΝΚ μου αρεσε το Νο12 που μας εκανε και την μεγαλη ζημια νομιζω.

Ειμαστε κοντα στην ομαδα ,δεν χαθηκαν οι ελπιδες για την δευτερη θεση.ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΕΡΑ!
nikefalin
Τούφα - Αχιλλέας 62 - 23.

Δεκάλεπτα : 17 - 7, 28 - 11, 45 - 17 , 62 - 23
Διαιτητές : Φαλούκα, Τζήκας

ΦΟΤ (Μπράμος): Βλάχου 9(1), Καρλή 10, Κοιλιαρίδη 16 (2), Φιιμερέλη 2, Κανέλλου 4, Τσερέκλα -Ζαφειράκη 6, Καραγιάννη 8 (1), Ναζίρη 7
Αχιλλέας (Γιαννίτσης, Περρής) : Στατήρα 7, Πλιάτσικα Α. 2, Ναννού, Κορρέ, Γιαννίτση Π. 3, Γεωργοπούλου 3, Σαχσανίδου 8 , Γιαννίτση Β.
chica
QUOTE(speedy @ Mar 2 2008, 18:15 ) *
κι όμως! του γύρισε.......

evilmonkey.gif smiley.gif

εγώ λέω πως...
γελάει καλύτερα οπιος γελάει τελευταιος!

πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε 'σένα και την ομάδα σου..και καλή συνέχεια!
μην ακούς κανέναν...

Καλό θα ήταν αυτός που χάνει να δέχεται την ήττα με αξιοπρέπεια και αυτός που κερδίζει να μην συμπεριφέρεται λες και πήρε την Ευρωλίγκα!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Θρίαμβος ήταν σαφώς καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτό και κέρδισε. Κάποιος πάντα κερδίζει και κάποιος πάντα χάνει. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αυτό που μετράει, όπως μένουν και οι συμπεριφορές μέσα στο γηπέδο. Μπάσκετ παίζουμε (ορισμένες φορές τουλάχιστον...) και είναι λίγο μάταιο να μεγαλοποιούμε τόσο πολύ όσα συμβαίνουν. blove.gif
amyntaki
QUOTE(chica @ Mar 3 2008, 09:04 ) *
Καλό θα ήταν αυτός που χάνει να δέχεται την ήττα με αξιοπρέπεια και αυτός που κερδίζει να μην συμπεριφέρεται λες και πήρε την Ευρωλίγκα!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Θρίαμβος ήταν σαφώς καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτό και κέρδισε. Κάποιος πάντα κερδίζει και κάποιος πάντα χάνει. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αυτό που μετράει, όπως μένουν και οι συμπεριφορές μέσα στο γηπέδο. Μπάσκετ παίζουμε (ορισμένες φορές τουλάχιστον...) και είναι λίγο μάταιο να μεγαλοποιούμε τόσο πολύ όσα συμβαίνουν. blove.gif

................. 41.gif
touch2008
Λειπουν αποτελεσματα. Τι αλλα σκορ ειχαμε ?
melrok
QUOTE(touch2008 @ Mar 2 2008, 23:43 ) *

Φιλαθλητικος-Αρης 44-55!Δεκαλεπτα 15-13,14-6,1-22,14-14!!!Κοντρα σε ολα(απεβληθη ο coach μολις στο 5ο λεπτο με δυο Τ) η ομαδα τηης Πετρουπολης επεστρεψε απο το -10 του ημιχρονου και διελυσε την αντιπαλη ομαδα με ενα φοβερο 3ο 10λεπτο!!!Μπραβο στις ψυχαρες και γεματες ταλεντο παιχτριες του Αρη!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif
jsoiler
QUOTE(chica @ Mar 2 2008, 21:04 ) *

Αυτό θα έπρεπε να το πεις και στο πρώτο γύρο οταν είχε κερδίσει ο αμύντας και όχι τώρα που κερδίσαμε εμείς....Και φυσικά να μην ξεχάσω όταν είχε ανέβει ο αμύντας στη Α΄Εσκα και μας είχε κερδίσει πάλι στο γήπεδο του τι είχε κάνει μετά το τέλος του παιχνιδιου:Είχε μαζευτεί όλη η ομάδα στη καφετέρια Jumpball είδε το παιχνίδι και πανηγύριζε.Αυτά.....Τέλος τα σχόλια για το παιχνίδι και πάμε παρακάτω!!!!
jsoiler
QUOTE(melrok @ Mar 3 2008, 00:03 ) *
Φιλαθλητικος-Αρης 44-55!Δεκαλεπτα 15-13,14-6,1-22,14-14!!!Κοντρα σε ολα(απεβληθη ο coach μολις στο 5ο λεπτο με δυο Τ)

Πάλι αποβλήθηκε το νούμερο??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif Τι έγινε ρε συ Παύλο???
christina n10
QUOTE(jsoiler @ Mar 3 2008, 04:39 ) *
Αυτό θα έπρεπε να το πεις και στο πρώτο γύρο οταν είχε κερδίσει ο αμύντας και όχι τώρα που κερδίσαμε εμείς....Και φυσικά να μην ξεχάσω όταν είχε ανέβει ο αμύντας στη Α΄Εσκα και μας είχε κερδίσει πάλι στο γήπεδο του τι είχε κάνει μετά το τέλος του παιχνιδιου:Είχε μαζευτεί όλη η ομάδα στη καφετέρια Jumpball είδε το παιχνίδι και πανηγύριζε.Αυτά.....Τέλος τα σχόλια για το παιχνίδι και πάμε παρακάτω!!!!
Καλημερα σε ολους κ καλο μηνα.Σαν πρωην αθλητρια και των δυο συλλογων ,ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχει αυτη η κοντρα και αυτη η αντιπαραθεση των δυο ομαδων.Ειναι τοσο διαφορετικες οι πορειες τους !!Τελος παντων επειδη ημουν μελος της ομαδας του Αμυντα εκεινη την περιοδο που αναφερει ο coach,θελω να ξεκαθαρισω τα πραγματα.Η ομαδα πανηγυρισε την νικη με τον τροπο που την πανηγυρισε γιατι πολυ απλα ηταν η πρωτη της νικη,απ το ξεκινημα της σαιζον.Ετυχε εκεινη η "πρωτη "νικη να γινει με την ομαδα του θριαμβου,πιστεψε με ομως κ με οποιαδηποτε αλλη να γινοταν ετσι θα αντιδρουσαμε.Οσο για το αν ειδαν το παιχνιδι στο jumpall cafe,και λεω "ειδαν"γιατι αν εγινε εγω δεν ημουν,το εμαθα την επομενη σεζον που ηρθα να παιξω σε εσας ,μου το ειχες πει και ειδες οτι εμεινα εκπληκτη γιατι δεν το γνωριζα.Αρα το "ολη "η ομαδα που αναφερεις ,ακυρο.Παντως και να εγινε,γιατι δεν το γνωριζω απο μελος του αμυντα ,απο εσας το εμαθα,δεν νομιζω να εγινε με τον τροπο που το εννοοεις.Επαναλαμβανω και επιμενω σε αυτο ,γιατι ξερω πολυ καλα τις συμπαικτριες που ειχα εκεινη τη σεζον,καθε πανηγυρισμος ,οπως κ αν εγινε ,ηταν πολυ απλα γιατι ηταν η πρωτη νικη της ομαδας στην κατηγορια της Α ΕΣΚΑ κ η πρωτη στο πρωταθλημα.Εγω τελειωνω εδω ,με αυτο το γεγονος που συζητιεται ακομη και τωρα.Ευχομαι τα καλυτερα κ στις δυο ομαδες,και ας σταματησει εδω καθε κοντρα ,διοτι δεν οδηγει πουθενα.Στην τελικη ολοι κανετε αυτο που σας αρεσει κ αγαπατε,οποτε ευχαρηστηθειτε το.... wink.gif
jsoiler
QUOTE(christina n10 @ Mar 3 2008, 05:46 ) *
Καλημερα σε ολους κ καλο μηνα.Σαν πρωην αθλητρια και των δυο συλλογων ,ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχει αυτη η κοντρα και αυτη η αντιπαραθεση των δυο ομαδων.Ειναι τοσο διαφορετικες οι πορειες τους !!Τελος παντων επειδη ημουν μελος της ομαδας του Αμυντα εκεινη την περιοδο που αναφερει ο coach,θελω να ξεκαθαρισω τα πραγματα.Η ομαδα πανηγυρισε την νικη με τον τροπο που την πανηγυρισε γιατι πολυ απλα ηταν η πρωτη της νικη,απ το ξεκινημα της σαιζον.Ετυχε εκεινη η "πρωτη "νικη να γινει με την ομαδα του θριαμβου,πιστεψε με ομως κ με οποιαδηποτε αλλη να γινοταν ετσι θα αντιδρουσαμε.Οσο για το αν ειδαν το παιχνιδι στο jumpall cafe,και λεω "ειδαν"γιατι αν εγινε εγω δεν ημουν,το εμαθα την επομενη σεζον που ηρθα να παιξω σε εσας ,μου το ειχες πει και ειδες οτι εμεινα εκπληκτη γιατι δεν το γνωριζα.Αρα το "ολη "η ομαδα που αναφερεις ,ακυρο.Παντως και να εγινε,γιατι δεν το γνωριζω απο μελος του αμυντα ,απο εσας το εμαθα,δεν νομιζω να εγινε με τον τροπο που το εννοοεις.Επαναλαμβανω και επιμενω σε αυτο ,γιατι ξερω πολυ καλα τις συμπαικτριες που ειχα εκεινη τη σεζον,καθε πανηγυρισμος ,οπως κ αν εγινε ,ηταν πολυ απλα γιατι ηταν η πρωτη νικη της ομαδας στην κατηγορια της Α ΕΣΚΑ κ η πρωτη στο πρωταθλημα.Εγω τελειωνω εδω ,με αυτο το γεγονος που συζητιεται ακομη και τωρα.Ευχομαι τα καλυτερα κ στις δυο ομαδες,και ας σταματησει εδω καθε κοντρα ,διοτι δεν οδηγει πουθενα.Στην τελικη ολοι κανετε αυτο που σας αρεσει κ αγαπατε,οποτε ευχαρηστηθειτε το.... wink.gif

Εντάξει το θέμα τελειώνει εδώ!Καλή συνέχεια στα κορίτσια του αμύντα....
nikefalin
QUOTE(melrok @ Mar 3 2008, 02:03 ) *
Φιλαθλητικος-Αρης 44-55!Δεκαλεπτα 15-13,14-6,1-22,14-14!!!Κοντρα σε ολα(απεβληθη ο coach μολις στο 5ο λεπτο με δυο Τ) η ομαδα της Πετρουπολης επεστρεψε απο το -10 του ημιχρονου και διελυσε την αντιπαλη ομαδα με ενα φοβερο 3ο 10λεπτο!!!Μπραβο στις ψυχαρες και γεματες ταλεντο παιχτριες του Αρη!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif

καλή νίκη , αναμενόμενη, αλλά ο Φιλαθλητικός άνευ Πέπης κινδυνεύει να χάσει και από τον Αχιλλέα, μην τρελενόμαστε
ted
QUOTE(touch2008 @ Mar 2 2008, 23:43 ) *

Ιωνία - Μελίσσια: 52 - 64. Δίκαιη νίκη για τα Μελίσσια. Συχαρητήρια και καλή συνέχεια στην Ιωνία.
basket007
QUOTE(ted @ Mar 3 2008, 10:18 ) *
Ιωνία - Μελίσσια: 52 - 64. Δίκαιη νίκη για τα Μελίσσια. Συχαρητήρια και καλή συνέχεια στην Ιωνία.

ΕΣΚΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 52-64 (27-31)

ΕΣΚΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΠΛΑΤΑΝΑΣ):
ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΚΑΤΣΟΥ 2, ΞΕΝΑΚΗ 13(1), ΝΤΙΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ Α., ΚΩΤΣΑΣΠΥΡΟΥ, ΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΕΤΡΟΥ 21(3), ΠΑΣΤΡΩΜΑ 16

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΔΟΥΚΕΛΛΗ):
ΚΑΣΙΜΗ 9(1), ΞΗΡΟΤΥΡΗ 7, ΚΑΜΙΝΑΡΗ 14(4), ΠΑΝΟΥ, ΛΙΑΡΟΚΑΠΗ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ 13, ΑΠΕΡΓΗ, ΣΠΑΝΟΥΔΗ, ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗ 21.

H περιφέρεια των Μελισσίων δεν υστέρησε αυτή τη φορά (οι δύο ψηλές Όλγες μέσα στη ρακέτα είναι σταθερά καλές εδώ και καιρό) και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.

Παίκτρια - αποκάλυψη για τα Μελίσσια στην περιφέρεια η Κασίμη με εννέα πόντους (1 τρίποντο) και εξαιρετικές άμυνες με τις οποίες κυριολεκτικά σταμάτησε αρκετές τα δύο χαμηλά γκαρντ της Νέας Ιωνίας. Της έγιναν και δυό τρία γερά φάουλ που δεν δόθηκαν καν, αλλά η Αθηνά είναι ψυχάρα και δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Συγχαρητήρια Αθηνά!

Η Καμινάρη ώριμη με καλές επιλογές ενώ η Ξηροτύρη όσο περισσότερο ήρεμη είναι, τόσο περισσότερο δείχνει στο γήπεδο την εμπειρία και την αξία της.

Συγχαρητήρια στον coach της Νέας Ιωνίας (αξιοποίησε πάρα πολύ έξυπνα και αποτελεσματικά τη δυνατή ψηλή του) και στα κορίτσια της ΕΣΚΑ Ν. Ιωνίας, ειδικά στο 9 (όχι στο 10...).
no_way
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 62-35
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2-1
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 62-23
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 45-59
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 52-64
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 42-46
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 44-55

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 37 19 18 1 0 1153 846 307
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 34 19 15 4 0 1026 867 159
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 34 19 15 4 0 1091 858 233
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 33 19 14 5 0 994 743 251
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 33 19 14 5 0 1035 848 187
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 30 19 11 8 0 1022 915 107
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 28 19 9 10 0 860 849 11
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 27 19 8 11 0 972 1025 -53
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 26 19 7 12 0 1011 983 28
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 26 19 7 12 0 892 1026 -134
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 25 19 6 13 0 939 1024 -85
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 24 19 5 14 0 809 1004 -195
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 22 19 4 15 0 819 985 -166
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 19 19 0 19 0 587 1237 -650
soouza
Kαλησπέρα.Ξεκινάω από το Μετς.Θρίαμβος,όσκαρ για ένα ρόλο,ψυχομένος και αποφασισμένος για τη νίκη.Αμύντας,άναρχος κι ανέτοιμος για τον συγκεκριμένο παιχνίδι,έχασε από την αρχή.Το σκορ δείχνει τη διαφορά των ομάδων στο χτεσινό ματς.Εκείνο που θέλω καλοπροαίρετα να σχολιάσω,και το εξηγώ εξ αρχής,είναι πως οι κοπέλες του Αμύντα δεν έδειξαν πάθος για νίκη κι όλη την εβδομάδα έδιναν διπλό στα προγνωστικά μη υποστηρίζοντας το εντός των γραμμών.Συγχαρητήρια στους φιλάθλους των φιλοξενουμένων,που κόσμησαν το γήπεδο με την παρουσία τους.Μπράβο και στο Θρίαμβο για τη νίκη και καλή συνέχεια στις δύο ομάδες. bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.