Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
dizzy_fingers
είμαστε κι άτριχοι οι ασιάτες ρε γμτ.. laugh.gif

What about that:

???
Rondo
QUOTE(pierce21 @ Apr 23 2008, 12:16 ) *
ισα ισα το look ειμαι-3-μερες-αξυριστος ,που ειναι το αποτελεσμα της ξυριστικης , αποπνεει πολυ βαρβατιλα 24.gif
Το ξυραφι μου προκαλει τραγικα πολλους ερεθισμους , αλλα και να μην, παλι δεν θα το χρησιμοποιουσα.
Ξυριστικη for life ρε! blink.gif icon_drunk.gif
Καποιος σοβαρος ανθρωπος να μου απαντησει, γιατι απο γιαπωνεζους αντμιν χαΐρι δεν προκειται να δω tongue.gif

Φίλε εμένα ο Πατέρας μου ξυρίζεται με μηχανή...Αλλά ξυρίζεται απ'όσο ξέρω κάθε μέρα...Άρα αν έχεις μούσια μπορεί και να πετάγονται οι τρίχες όπως λες...
Pierce
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 23 2008, 12:22 ) *
είμαστε κι άτριχοι οι ασιάτες ρε γμτ.. laugh.gif
What about that:

???

japoni, where failure happens. (credit to PEOS)

επιτελους καποιος απαντησε σοβαρα! thank u rondo
rchos
εξηγησε μας τις εννοεις βομβαρδισμενο τοπιο?
επισης χρησιμοποιεις ξυριστικη η κουρευτικη χωρις την βλακεια που καθοριζει το μηκος που θες να κοψεις.
απαντησε σε αυτα τα καιρια ερωτηματα!
Flash
Πρώτον συμφωνό με αυτό :
Γίνε άντρας - πάρε ξυράφι.

Δεύτερον όλο το ζουμί βρίσκεται εδώ
επισης χρησιμοποιεις ξυριστικη η κουρευτικη χωρις την βλακεια που καθοριζει το μηκος που θες να κοψεις.
γιατί λογικά εκεί βρίσκεται η πηγή των προβλημάτων σου. Δηλαδή ή χρησιμοποιείς κουρευτική ή δεν προσαρμόζεις κατάλληλα το μήκος που θες να κόψεις.
Pierce
1) χαιρετηστε με εσεις και τα ξυραφια σας
2) Μαλλον κουρετικη ειναι...
Rondo
QUOTE(pierce21 @ Apr 23 2008, 13:42 ) *
2) Μαλλον κουρετικη ειναι...

Ρε άνθρωπε υπάρχουν ξυριστικές μηχανές...Με κάποια τέτοια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...
Rondo
Όταν έχεις δουλειά περνάει η ώρα...Απόψε καταλαβαίνω όμως πόσο πιο καλά θα ήταν να ήμουν στην Άνδρο...Βαριέμαι... sad.gif sad.gif sad.gif
NBAer
QUOTE(Rondo @ Apr 25 2008, 00:01 ) *
Όταν έχεις δουλειά περνάει η ώρα...Απόψε καταλαβαίνω όμως πόσο πιο καλά θα ήταν να ήμουν στην Άνδρο...Βαριέμαι... sad.gif sad.gif sad.gif

Παιχνιδια:
http://www.miniclip.com/games/en/

Διαστημα-ΝΑΣΑ:
http://solarsystem.nasa.gov/multimedia/interactive.cfm

Ολο και κατι καλο θα βρεις για να πειραματιστεις εδω, αναμεσα σε 2496 σελιδες: biggrin.gif
http://www.softarchive.net/

Quiz για μπασκετ:
http://www.funtrivia.com/quizzes/sports/basketball.html
Rondo
QUOTE(NBAer @ Apr 25 2008, 00:13 ) *
Παιχνιδια:
http://www.miniclip.com/games/en/

Διαστημα-ΝΑΣΑ:
http://solarsystem.nasa.gov/multimedia/interactive.cfm

Ολο και κατι καλο θα βρεις για να πειραματιστεις εδω, αναμεσα σε 2496 σελιδες: biggrin.gif
http://www.softarchive.net/

Quiz για μπασκετ:
http://www.funtrivia.com/quizzes/sports/basketball.html

Ευχαριτώ πολύ 41.gif
Das Kapital
NBAer μου αρεσει μια γκομενα,εχεις κανα λινκ για αυτο;
NBAer
QUOTE(lebron15 @ Apr 25 2008, 00:33 ) *
NBAer μου αρεσει μια γκομενα,εχεις κανα λινκ για αυτο;

Τα παντα εχω: biggrin.gif
....ΛΙΝΚ.....

Αν και το κυριο ειναι το μυαλο σου και το στομα σου......
Das Kapital
QUOTE(NBAer @ Apr 25 2008, 00:44 ) *
Τα παντα εχω: biggrin.gif
....ΛΙΝΚ.....

Αν και το κυριο ειναι το μυαλο σου και το στομα σου......

Εισαι τρελος 77.gif
Rondo
Πρώτη φορά βλέπω τόσο ύπνο στο φόρουμ...Είστε όλοι καλοί χριστιανοί τελικά...Θα πάτε εκκλησία το πρωί!!!
Flash
Βρε tom αγόρι μου τι κάθεσαι και μας παρακολουθείς απλά και δε συμμετέχεις ; Είσαι πολύ παλιό μέλος και ενεργότατο (στην ανάγνωση tongue.gif ) οπότε γιατί δε μας καταδέχεσαι ;

Δεν πιστεύω να είσαι κατάσκοπος ή ακόμα και... εξωγήινος ή ακόμα και ...Νεφελίμ;
Ζουν ανάμεσα μας ??????

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
NBAer
QUOTE(Flash @ Apr 25 2008, 23:30 ) *
Βρε tom αγόρι μου τι κάθεσαι και μας παρακολουθείς απλά και δε συμμετέχεις ; Είσαι πολύ παλιό μέλος και ενεργότατο (στην ανάγνωση tongue.gif ) οπότε γιατί δε μας καταδέχεσαι ;

Δεν πιστεύω να είσαι κατάσκοπος ή ακόμα και... εξωγήινος ή ακόμα και ...Νεφελίμ;
Ζουν ανάμεσα μας ??????

Εγω εμαθα περι της υπαρξεως του basketforum.gr απο τον tom.
Ο επισημος και ανεπισημος και αληθινος λογος του tom για την μη συμμετοχη του, ειναι οτι αν συμμετεχει εστω και λιγο, θα κολλησει και δεν το θελει αυτο.
Κριμα γιατι οι γνωσεις του περι μπασκετ πλησιαζουν το 1/50 των δικων μου. tongue.gif

Εγω βεβαια του λεω οτι ο "φοβος" αυτος οφειλεται στον χαλαρο, μηδαμινο αυτοελεγχο του tongue.gif αλλα αυτος δεν το δεχεται αυτο.
Εγω πχ αν μου ζητηθει ως αποδειξη αυτοελεγχου θα μπορουσα να ειμαι μονος σε ενα νησι με την Τζ. Αλμπα γυμνη μπροστα μου για 1 μηνα και να καθομαι ολη την ωρα να λυνω εξισωσεις δευτερου βαθμου ανεπηρεαστος. cool.gif biggrin.gif

Τι ειναι Νεφελιμ? ohmy.gif
Flash
Εγω εμαθα περι της υπαρξεως του basketforum.gr απο τον tom.

Αχά, ώστε αυτόν πρέπει να κατηογορήσω για όσα τραβάμε ε; tongue.gif

Ο επισημος και ανεπισημος και αληθινος λογος του tom για την μη συμμετοχη του, ειναι οτι αν συμμετεχει εστω και λιγο, θα κολλησει και δεν το θελει αυτο

Μα αφού και τώρα έχει κολλήσει καθώς τον βλέπω καθημερινά να διαβάζει πολλά τοπικς. Πόσο περισσότερο χρόνο θα ξοδεύει πια αν γράφει μερικές σειρές ;

Κριμα γιατι οι γνωσεις του περι μπασκετ πλησιαζουν το 1/50 των δικων μου.

blink.gif

Συγγενής του Χόλικ είναι ;

Εγω πχ αν μου ζητηθει ως αποδειξη αυτοελεγχου θα μπορουσα να ειμαι μονος σε ενα νησι με την Τζ. Αλμπα γυμνη μπροστα μου για 1 μηνα και να καθομαι ολη την ωρα να λυνω εξισωσεις δευτερου βαθμου ανεπηρεαστος.

Λάθος emοticon έβαλες. Αυτό με το σφυρί που σκαει στο κεφάλι είναι πολύ πιο ταιριαστό (θα έγραφα κάτι πιο σόκιγκ αλλά δε βαριέσαι, Μ. Σάββατο είναι). Και σιγά ρε τις δευτεροβάθμιες. Να μου πεις τριτοβάθμιες και πάνω με σχήματα Χόρνερ και τα ρέστα ή διαφορικές εξισώσεις, ή ακόμα καλύτερα στοχαστικές διαφορικές εξισώσεις να πω α έτσι εξηγείται...

Τι ειναι Νεφελιμ?

Δες τον συμπολίτη σου το Λιακο .
NBAer
QUOTE(Flash @ Apr 26 2008, 12:21 ) *
Λάθος emοticon έβαλες. Αυτό με το σφυρί που σκαει στο κεφάλι είναι πολύ πιο ταιριαστό (θα έγραφα κάτι πιο σόκιγκ αλλά δε βαριέσαι, Μ. Σάββατο είναι). Και σιγά ρε τις δευτεροβάθμιες. Να μου πεις τριτοβάθμιες και πάνω με σχήματα Χόρνερ και τα ρέστα ή διαφορικές εξισώσεις, ή ακόμα καλύτερα στοχαστικές διαφορικές εξισώσεις να πω α έτσι εξηγείται...

Μα δεν θα μπορω να συγκεντρωθω ωστε να λυνω διαφορικες.....

Δες τον συμπολίτη σου το Λιακο .

Ωχ! Καταλαβα τι εννοεις. Θα ειναι καμια απο αυτες τις βλακειες που λεει οτι ειμαστε απο τον Σειριο, κλπ....
Καλυτερα να μην μαθω τι ειναι Νεφελιμ....
tom
QUOTE(Flash @ Apr 25 2008, 23:30 ) *
Ζουν ανάμεσα μας ??????

ε αφού λοιπόν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά μου, δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι πλέον tongue.gif με είχε στείλει ο λιακόπουλος να κατασκοπεύω ποιός είναι ενάντια στους ελ tongue.gif

καλως σας βρήκα tongue.gif smile.gif

Κριμα γιατι οι γνωσεις του περι μπασκετ πλησιαζουν το 1/50 των δικων μου

βασικά δεν έχω τίποτα φοβερές γνώσεις μπάσκετ, απλά έχω άποψη για όλα smiley.gif
Flash
Καλώς τον λοιπόν ! 41.gif
Ελπίζω να σου κρατήσουμε καλή παρέα ώστε να μην εξαφανιστείς και πάλι στα παρασκήνια του φόρουμ biggrin.gif

ΥΓ: Τζαπόνι είδες οι παρακινήσεις μου τι εξελίξεις επιφέρουν στο φόρουμ ; cool.gif
Pierce
Welcome Tom! Olοκληρωθηκα πλεον ως ανθρωπος. Oλα μπορουν να γινουν ....χεχεχε cool.gif
there are no unbeatable odds που λεει και ο οzzy icon_drunk.gif
NBAer
Καταραμενος καιρος. Μα να βρεχει ολη την ωρα?
Flash
QUOTE(NBAer @ Apr 27 2008, 13:58 ) *

Θες να τ'ακούσεις τώρα ; ugly1.gif shot.gif tongue.gif
mojotzotzo
QUOTE(NBAer @ Apr 27 2008, 12:58 ) *

δεν βρεχει,ειναι τονωτικη υγρασια tongue.gif
Das Kapital
Μηπως ξερετε αν εγω που ειμαι 16 μπορω να βγαλω χρεωστικη καρτα ετσι ωστε να κανω αγορες μεσω του internet;

Ξερετε κανενα περιπτερο στην Αθηνα που να πουλαει ξενα περιοδικα;
Rondo
QUOTE(lebron15 @ Apr 27 2008, 20:13 ) *
Μηπως ξερετε αν εγω που ειμαι 16 μπορω να βγαλω χρεωστικη καρτα ετσι ωστε να κανω αγορες μεσω του internet;

Ξερετε κανενα περιπτερο στην Αθηνα που να πουλαει ξενα περιοδικα;

Νομίζω φίλε μου ότι δεν μπορείς...Αλλά δεν είμαι σίγουρος...Για ξένα περιοδικά, τα περίπτερα της Ομόνοιας θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου νομίζω...
Alexmei
QUOTE(NBAer @ Apr 27 2008, 10:58 ) *

Simera stis 7:50 (Rhodes) 3ypnisa apo ta mpoumpounita blink.gif to ka8e mpoumpounito megalitero apo to proigoumeno, den exei 3anasymvei, les kai itan thunderstorm. itan TROMAKTIKO, etrizan ta panta, den exei 3anaginei blink.gif blink.gif kai kata tis 11 eixan stegnwsei ola back to summer blink.gif
captain charisma
ειδησεις του alpha ειδατε πριν λιγο?ελεγε για ενα παιχνιδι καινουριο σε στιλ san adreas και ελεγε οτι κανει τρελες πωλησεις και στην ελλαδα!ποιο ηταν αυτο το παιχνιδι?
mojotzotzo
αν δεν κανω λαθος το grand theft auto 4.το san andreas ειναι παλιοτερη εκδοση του grand theft auto
captain charisma
εχει βγει και για πσ?
Pierce
forget it. Απο οκτωβρη και αν. Και σιγουρα καμια σχεση η δουλεια που θα εχει γινει για τις κονσολες σε σχεση με του Pc
Air Kef
Τεράστια μαλακία. Απο τις μεγαλύτερες ever στην ιστορία των videogames.

Αν θελουν να κοψουν σταδιακα τα παιχνιδια απο τους Η/Υ,ωστε να μας αναγκασουν εκτός απο λεφτά για Η/Υ να δινουμε και αλλα τοσα για PS3,να μας το πουν να το ξερουμε.
rchos

Αν θελουν να κοψουν σταδιακα τα παιχνιδια απο τους Η/Υ,ωστε να μας αναγκασουν εκτός απο λεφτά για Η/Υ να δινουμε και αλλα τοσα για PS3,να μας το πουν να το ξερουμε

ετσι!πες τα κεφ.σημερα απεργουμε ζητοντας να βγει το gta4 σε Υ/Η.δεν θα περασει ο φασισμος!τα διακαια αιτηματα μας θα θα δικαιωθουν(αφου ειναι δικαια)!ο αγωνιστης κεφ μιλαει την φωνη της αληθειας!
ολοι στη οδο χαλκοκονδηλη... ωχ αυτο ειναι απο αλλο ανεκδοτο! tongue.gif
NBAer
QUOTE(Air Kef @ May 1 2008, 03:19 ) *

Αν θελουν να κοψουν σταδιακα τα παιχνιδια απο τους Η/Υ,ωστε να μας αναγκασουν εκτός απο λεφτά για Η/Υ να δινουμε και αλλα τοσα για PS3,να μας το πουν να το ξερουμε.

Πρεπει να καταλαβεις και εσυ και ολοι μας κατι:
Δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο τους χρηστες υπολογιστων** για αυτο που γινεται! **Για ποιους χρηστες ομως? Για την ειδικη μεριδα που ΔΕΝ αγοραζουν τα παιχνιδια που παιζουν αλλα τα βρισκουν με αλλους "φθηνοτερους" τροπους.

Οι πωλησεις παιχνιδιων για υπολογιστες λογω του φαινομενου της "πειρατειας" παιχνιδιων, εχουν πεσει τα τελευταια χρονια ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ! Σε σημειο που παρα πολλες εταιριες δεν βγαζουν πια παιχνιδια για PC γιατι ειναι ασυμφορο!

Αυτη ειναι η κυρια και μοναδικη αιτια για το οτι πλεον δεν βγαινουν τοσα παιχνιδια για PC καθως και οτι η βαρυτητα που δινεται σε αυτα εναντι των κονσολων ειναι μικρη.

ΕΜΕΙΣ φταιμε λοιπον! Και αν δεν βαλουμε μυαλο, το φαινομενο αυτο θα συνεχιστει με ακομη πιο δραματικες συνεπειες.
rchos
δυστηχως μια τετοια αγωνιστικη μερα καποιοι ειτε ηθελημενα ειτε οχι γινονται η φωνη των πολυεθνικων.
ντροπη σου νβαερ για το τελευταιο ποστ σου.αυτο εχω μονο να σου πω. tongue.gif
Rondo
QUOTE(NBAer @ May 1 2008, 14:04 ) *
Πρεπει να καταλαβεις και εσυ και ολοι μας κατι:
Δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο τους χρηστες υπολογιστων** για αυτο που γινεται! **Για ποιους χρηστες ομως? Για την ειδικη μεριδα που ΔΕΝ αγοραζουν τα παιχνιδια που παιζουν αλλα τα βρισκουν με αλλους "φθηνοτερους" τροπους.

Οι πωλησεις παιχνιδιων για υπολογιστες λογω του φαινομενου της "πειρατειας" παιχνιδιων, εχουν πεσει τα τελευταια χρονια ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ! Σε σημειο που παρα πολλες εταιριες δεν βγαζουν πια παιχνιδια για PC γιατι ειναι ασυμφορο!

Αυτη ειναι η κυρια και μοναδικη αιτια για το οτι πλεον δεν βγαινουν τοσα παιχνιδια για PC καθως και οτι η βαρυτητα που δινεται σε αυτα εναντι των κονσολων ειναι μικρη.

ΕΜΕΙΣ φταιμε λοιπον! Και αν δεν βαλουμε μυαλο, το φαινομενο αυτο θα συνεχιστει με ακομη πιο δραματικες συνεπειες.

Δέχομαι να αγοράζω τα κανονικά παιχνίδια και όχι τα περιρατικά αν δεχτείς και εσύ να μου τα πληρώνεις... 69.gif 69.gif 69.gif Είσαι μέσα??? Πέρα από την πλάκα ας τα είχαν πιο φθηνά τα παιχνίδια και θα τα αγόραζε ο κόσμος...
Air Kef

Ηδη εχω αρχισει να τις λυπαμαι τις καημενες τις εταιριουλες. tongue.gif

Αν αρχισουμε να δινουμε και 50ρικα για βιντεογκειμς θα πεσει εξω το μαγαζι ρε συ.

Ασυμφορο.. Ως προς τι; Δεν νομιζω να εχουν τοση διαφορα στην λειτουργια τους ωστε να χρειαζεται τοση παραπανω δουλεια. smile.gif

Απλα πλεον, χρειάζεσαι καλό Η/Υ ακομα κι αν δεν παιζεις παιχνιδια. Δεν σου αρκει απλα να "πηγαινει". Μονο τα Vista να εχεις,παει το μηχανιμα. Οποτε,κοβουν τα παιχνιδια απο κει για να σε αναγκασουν να παρεις και το PS3,το XBOX360 κτλ.

Άποψη μου.
captain charisma
στις ειδησεις της νετ ελεγε πριν λιγο για τη ψυχωση που παθαινουν τα μικρα παιδια στην αμερικη με τα βιαια και πολεμικα παιχνιδια που παιζουν και ταυτιζονται με αυτα...και ακολουθουν ψυχοθεραπειες για να απεξαρτηθουν!!
Air Kef
Η τηλεόραση βλέπει την αύξηση των συνδέσεων ιντερνετ στην Ελλαδα και εχει αρχίσει και βλέπει εναν τεράστιο αντιπαλο απεναντι της που πρέπει να κανει οτι μπορει για να τον σταματησει. Παρα πολυ συχνα προβαλλονται τετοια ρεπορτάζ με το ποσο εξαρτηση προκαλει ενας υπολογιστης και ποσο εθιστικα ειναι καποια παιχνιδια και πως πρεπει να προσεχουμε κτλ.

Δεν λεω οτι δεν υπάρχουν παιδια με προβληματα,ωστόσο εχουμε πολυ πιο σοβαρα θεματα να προβάλλουμε συχνά και οχι για τον εθισμο των Η/Υ. Παιδια ειναι,σημερα θα παιξουν Η/Υ,αυριο ποδοσφαιρο,αυριο θα δουν τηλεοραση. Ας σταματησουν το πρηξιμο.

Αληθεια,ποσοι ξερουν ποια ειναι η συχνοτερη αιτια θανάτου στην Ελλαδα;

(με επιασε το επαναστατικο μου σημερα,μαλλον λογο της ημερας biggrin.gif )
NBAer
QUOTE(Air Kef @ May 1 2008, 21:41 ) *
Ηδη εχω αρχισει να τις λυπαμαι τις καημενες τις εταιριουλες. tongue.gif

Αν αρχισουμε να δινουμε και 50ρικα για βιντεογκειμς θα πεσει εξω το μαγαζι ρε συ.
Ασυμφορο.. Ως προς τι; Δεν νομιζω να εχουν τοση διαφορα στην λειτουργια τους ωστε να χρειαζεται τοση παραπανω δουλεια. smile.gif

Απλα πλεον, χρειάζεσαι καλό Η/Υ ακομα κι αν δεν παιζεις παιχνιδια. Δεν σου αρκει απλα να "πηγαινει". Μονο τα Vista να εχεις,παει το μηχανιμα. Οποτε,κοβουν τα παιχνιδια απο κει για να σε αναγκασουν να παρεις και το PS3,το XBOX360 κτλ.

Άποψη μου.

Κανεις λαθος. biggrin.gif

Βασικα φταινε φυσικα και αυτοι με τις υψηλες τιμες. Αλλα φταιμε και εμεις οι χρηστες, η μεριδα των χρηστων ακριβεστερα που δεν αγοραζουν τα παιχνιδια.
Το να πουλανε 40-50€ τα παιχνιδια ειναι τραγικο και αρα λογικο για τον πολυ και απλο(common people) κοσμο, που αναζητα τις γνωστες "φθηνοτερες" μεθοδους για την αποκτηση των παιχνιδιων.

QUOTE(Air Kef @ May 1 2008, 22:05 ) *

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ενα απο τα 3 σιγουρα:
•Καρκινος.
•Καρδιακα προβληματα.
•Τροχαια δυστυχηματα.

Ολα αυτα βεβαια ειναι επιφανειακες αιτιες θανατου.
Η βαθυτερη αιτια ειναι η βλακεια και χαζομαρα των ανθρωπων.
Η οποια συνεπαγεται την αρνηση υιοθετησης ενος υγιεινου τροπου ζωης, ο οποιος θα επετρεπε σε μια διαρκεια ζωης ακομα και 140+ χρονων, καθως συνεπαγεται επισης και την κακη οδηγηση με αποτελεσμα τα τροχαια δυστυχηματα.
Flash
QUOTE(Air Kef @ May 1 2008, 23:05 ) *
Η τηλεόραση βλέπει την αύξηση των συνδέσεων ιντερνετ στην Ελλαδα και εχει αρχίσει και βλέπει εναν τεράστιο αντιπαλο απεναντι της που πρέπει να κανει οτι μπορει για να τον σταματησει. Παρα πολυ συχνα προβαλλονται τετοια ρεπορτάζ με το ποσο εξαρτηση προκαλει ενας υπολογιστης και ποσο εθιστικα ειναι καποια παιχνιδια και πως πρεπει να προσεχουμε κτλ.

Δεν λεω οτι δεν υπάρχουν παιδια με προβληματα,ωστόσο εχουμε πολυ πιο σοβαρα θεματα να προβάλλουμε συχνά και οχι για τον εθισμο των Η/Υ. Παιδια ειναι,σημερα θα παιξουν Η/Υ,αυριο ποδοσφαιρο,αυριο θα δουν τηλεοραση. Ας σταματησουν το πρηξιμο.

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα σκοτώνουν 1/2 και ο καρκίνος 1/4 Έλληνες. Η διατροφή και το τσιγάρο σκοτώνουν δηλαδή περίπου το 75% των Ελλήνων. Αν και δεν έχω επαφή (δόξα τω Θεώ) με τα ελληνικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, γνωρίζοντας τις υπερβολές τους και τον άθλιο τρόπο με τον οποίο χειραγωγούν την κοινή γνώμη τείνω να συμφωνήσω με την εξήγηση του Τσε Κεφ tongue.gif . Όμως ...

εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί τόσο η παθολογική εξάρτηση κάποιων (ελάχιστων πιστεύω) παιδειών σε βίαια πολεμικά παιχνίδια και η μιμιση-ταύτιση τους με τους ήρωες αυτούς, Όχι γιατί δεν είναι σημαντικό και αυτό αλλά ακριβώς επειδή θεωρώ ότι είναι περιορισμένο σε έκταση φαινόμενο. Περισσότερο με ανησυχεί το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι πιτσιρικάδες από όλο και μικρότερη ηλικία και ολοένα με μεγαλύτερη ένταση επιλέγουν ως βασικότατο μέσω κοινωνικοποίησης τους το δυαδίκτυο, είτε πρόκειται για e-games (πχ τα διάφορα mmorpg), είτε για φόρα (καλή ώρα biggrin.gif ) είτε για chatrooms και πάει λέγοντας. Βλέπω διαρκώς παρέες νέων εφήβων να επιλέγουν η συνάντηση τους να είναι ηλεκτρονική , συνεπώς και ασώματη κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει αν συνεχιστεί χιονοστιβάδα κοινωνικών αλλαγών. Φυσικά είναι πιθανό όλα αυτά να είναι μια παροδική μόδα που προκλήθηκε από τον ερχομό των ευρυζωνικών δικτύων στα μέχρι πρότινως ανυποψίαστα από τέτοια τεχνολογίες μικροαστικά ελληνικά νοικοκυριά. Πρόκειται λοιπόν για κοσμογονική αλλαγή ή για νεωτερική τρεντιά ; Ο χρόνος μόνο θα μου λύσει αυτή την απορία.
NBAer
QUOTE(Flash @ May 1 2008, 22:30 ) *
Φυσικά είναι πιθανό όλα αυτά να είναι μια παροδική μόδα που προκλήθηκε από τον ερχομό των ευρυζωνικών δικτύων στα μέχρι πρότινως ανυποψίαστα από τέτοια τεχνολογίες μικροαστικά ελληνικά νοικοκυριά. Πρόκειται λοιπόν για κοσμογονική αλλαγή ή για νεωτερική τρεντιά ; Ο χρόνος μόνο θα μου λύσει αυτή την απορία.

Ο χρονος πραγματι στην ελυσε. biggrin.gif
Μια και στην Ελλαδα ειμαστε περιπου 2 χρονια πισω τεχνολογικα-"ιντερνετικα" απο Ιαπωνια και ΗΠΑ, αν δεις τι γινεται εκει θα δεις οτι δεν προκειται για μοδα, αλλα για καθιερωση ενος νεου τροπου και στυλ ζωης που δεν υπαρχει φανερος λογος για να διακοπει/αλλαξει. Ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων.....
Flash
QUOTE(NBAer @ May 1 2008, 23:39 ) *
Ο χρονος πραγματι στην ελυσε. biggrin.gif
Μια και στην Ελλαδα ειμαστε περιπου 2 χρονια πισω τεχνολογικα-"ιντερνετικα" απο Ιαπωνια και ΗΠΑ, αν δεις τι γινεται εκει θα δεις οτι δεν προκειται για μοδα, αλλα για καθιερωση ενος νεου τροπου και στυλ ζωης που δεν υπαρχει φανερος λογος για να διακοπει/αλλαξει. Ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων.....

Όχι δεν είναι έτσι. Εσύ μπορεί να μιλάς για την τεχνολογική εξέλιξη αυτή καθεαυτή αλλά δεν είναι μέτρο αυτό για την διείσδυση, την προσβασιμότητα και την χρήση του διαδικτύου στο σύνολο μιας κοινωνίας. Είναι σαφές νομίζω. Θέλουμε τουλάχιστον 5-7 χρόνια ακόμα για να μπορέσουμε να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα ώστε η απόλυτη γενιά του ίντερνετ στην Ελλάδα (παιδιά που σήμερα είναι περίπου 12 ετών και έχουν πρόσβαση σε ευρυζωνικά δίκτυα με όλες τις δυνατότητες που τους παρέχει το σημερινό ίντερνετ) να ενηλικιωθούν και τότε θα εντοπίσουμε τις όποιες μεταβολές στην κοινωνική τους συμπεριφορά.

Όσο για το ότι δεν υπάρχει φανερός λόγος να αλλάξει και ότι είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και πάλι εξαρτάται από το τι θα μας δείξει ο χρόνος. Μπορεί οι αλλαγές να είναι ασήμαντες, μπορεί και ριζοσπαστικές. Και όχι απαραίτητα προς το καλύτερο...
jois21
QUOTE(NBAer @ May 1 2008, 22:22 ) *
Κανεις λαθος. biggrin.gif

Βασικα φταινε φυσικα και αυτοι με τις υψηλες τιμες. Αλλα φταιμε και εμεις οι χρηστες, η μεριδα των χρηστων ακριβεστερα που δεν αγοραζουν τα παιχνιδια.
Το να πουλανε 40-50€ τα παιχνιδια ειναι τραγικο και αρα λογικο για τον πολυ και απλο(common people) κοσμο, που αναζητα τις γνωστες "φθηνοτερες" μεθοδους για την αποκτηση των παιχνιδιων.

Δε νομιζω οτι κανει τοσο λαθος. Για να συμβαινει οτι συμβαινει απο τις εταιριες σημαινει οτι ο καταναλωτης για ενα μεγαλο διαστημα ειχε μια συγκεκρημενη σταση. Και ομως δε την ειχε απο την αρχη. Αναγκαστηκε να την εχει. Οταν απο την εποχη του μπιλιαρδου, του ξυλινου ποδοσφαιρακιου(?) και του ηλεκτρονικου των κατοσταρικων περασαμε αυτοματα στο console και pc gaming οπου ηθελες 300-400Ε για χαρντγουερ (ειτε κονσολα ειτε αναβαθμισεις στο πισι) και το καθε παιχνιδι εχει 40-70Ε συνηθως. Υπολογισε οτι αν αγοραζεις 1-2 παιχνιδια το μηνα -οχι παραπανω- ποσα θες σε ενα χρονο. Απο ποτε το "νομιμο" gaming εγινε τοσο ακριβο σπορ; Καλυτερα να αρχισω γκολφ ή ιππασια...

Γιατι δεν καταπολεμαται; Γιατι το λεγομενο "κρακ" ενος παιχνιδιου ειναι τοσο γελιο να φτιαχτει; Γιατι η προστασια της κονσολας παρακαμπτεται τοσο ευκολα; Εχει αναρωτηθει κανεις;
Μηπως ειναι τοσο κακοι οι σχεδιαστες της Μ$ ή της σονυ ή...; Οχι βεβαια. Αν το ηθελαν δε θα βλεπατε κοπια ποτε.
Απλα τις συμφερει στις περισσοτερες περιπτωσεις. Για να μη φτασουμε στην ακραια υποθεση οτι οι ιδιες διαρρεουν αυτα τα "σπασιματα".
Στο θεμα των πισι γκειμς υπαρχουν σχεδον αποκειστικα για γουιντοους. Η Μ$ εχεις απειρως περισσοτερα συμφεροντα να σε κανει να εχεις τα παιχνιδια και το λειτουργικο της σε οσο το δυνατον περισσοτερα πισι. Υπο οποιοδηποτε ελαχιστο κοστος (βλ. καταργηση ασφαλειας για "σπασμενο" λειτουργικο στο vista sp1). Περισσοτερα τζαμπα παιχνιδια για γουιντοους, περισσοτεροι λογοι να εχεις γουιντοους - τζαπα κι αυτα.

Στο θεμα των κονσολων βλεουμε οτι ολα "σπανε" σχεδον αμεσως μετα την κυκλοφορια τους (με μια εξαιρεση). Γιατι πολυ απλα αν ηταν κατι που σε απετρεπε απο την αγορα αυτο θα ηταν το γεγονος οτι καθε παιχνιδι κοστιζει 60Ε+. Τωρα αγοραζεις χωρις δευτερη σκεψη.
Η εξαιρεση ειναι το PS3. οταν κυκλοφορησε, και για αρκετο καιρο, η σονυ εμπαινε μεσα. Εχανε με καθε πωληση του, ακομα και αν ηταν το ακριβοτερο "ηλεκτρονικο" της αγορας. Αποτελεσμα να εχει τραγικα λιγοτερες πωλησεις απο τα χβοχ και γουιιι. Βεβαια οταν το προιον σου εχει ενα ονομα οπως πλειστεισον και ειναι απο τα βασικα σου οπλα για να κερδισεις των πολεμο των hd φορμα, πρεπει να εισαι ηλιθιος για να το παρατησεις. Ετσι κερδιζοντας με το μπλουρει και φτανοντας στο σημειο να εχει κερδη απο την κονσολα ακομα και με μειομενη τιμη, μια ωραια πρωια ακουμε οτι "το μπλουρει εσπασε".... Αχ, τι κριμα. Θα γινουμε παρανομοι.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ενα απο τα 3 σιγουρα:
•Καρκινος.
•Καρδιακα προβληματα.
•Τροχαια δυστυχηματα.

Ολα αυτα βεβαια ειναι επιφανειακες αιτιες θανατου.
Η βαθυτερη αιτια ειναι η βλακεια και χαζομαρα των ανθρωπων.
Η οποια συνεπαγεται την αρνηση υιοθετησης ενος υγιεινου τροπου ζωης, ο οποιος θα επετρεπε σε μια διαρκεια ζωης ακομα και 140+ χρονων, καθως συνεπαγεται επισης και την κακη οδηγηση με αποτελεσμα τα τροχαια δυστυχηματα.

Στα παιδια ειναι συνηθως τα ατυχηματα. Στους ενηλικες ειναι καρδια, καρκινος, εγκεφαλικα. Αν θεωρισουμε τα εγκεφαλικα καρδιαγκιακα τοτε στη θεση τους πανε διαβητης-ψηχολογικα και μετα ατυχηματα.
Air Kef
Τα καρδιαγγειακά νοσήματα σκοτώνουν 1/2 και ο καρκίνος 1/4 Έλληνες. Η διατροφή και το τσιγάρο σκοτώνουν δηλαδή περίπου το 75% των Ελλήνων. Αν και δεν έχω επαφή (δόξα τω Θεώ) με τα ελληνικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, γνωρίζοντας τις υπερβολές τους και τον άθλιο τρόπο με τον οποίο χειραγωγούν την κοινή γνώμη τείνω να συμφωνήσω με την εξήγηση του Τσε Κεφ tongue.gif . Όμως ...

Απο οσο ξερω εγω,η πιο συχνη αιτια θανάτου στην Ελλαδα ειναι απο τροχαίο.

http://www.daynews.gr/?type=1&cat=148&id=78565

http://news.pathfinder.gr/news/world/eu/329897.html

Ωστοσο βρηκα και αυτο:

http://www.medicum.gr/news/index.cfm?pageI...&articleID=1877

biggrin.gif
Flash
Λογικά στις πρώτες πηγές που δίνεις μετράνε ξεχωριστά ως αιτίες θανάτου το κάθε είδος καρδιαγγειακού νοσήματος και τον κάθε καρκίνο για αυτό και προκύπτει πρώτη αιτία θανάτου τα τροχαία.

Άλλωστε η πρώτη πηγή αναφέρει ότι "Τα τελευταία 50 χρόνια στη Ελλάδα άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο 100.000 άτομα". Αν σκεφτείς ότι περίπου 100.000 άτομα πεθαίνουν ετησίως στην Ελλάδα (από οποιαδήποτε αιτία εννοώ) καταλαβαίνεις ότι με έναν χοντρικό υπολογισμό (ΝΒΑερ μην παρέμβεις ξέρω ότι δεν είναι 100% σωστή η λογική μου tongue.gif ) περίπου 1 στους 50 ή 2% των θανάτων είναι αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Βέβαια το πραγματικά ποσοστό θα είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο, κάπου 5%. Προφανώς τποσοστά τέτοιας τάξης μεγέθους δεν μπορεί να είναι πρώτη αιτία. smile.gif
jois21
QUOTE(Flash @ May 1 2008, 22:30 ) *

Says who? Τα δεδομενα αυτα φανταζομαι ισχυουν πανω κατω αρκετο καιρο και ομως ο ελληνας καποτε ειχε την πιο υγιεινη διατροφη... Το τελευταιο λινκ του Κεφ λεει κατι αντιστοιχο.
Ειδικα για το καπνισμα, ο ελληνας νομιζω καπνιζει περισσοτερο απο καθε αλλον. Κι ομως ειναι στις πρωτες θσεις απο πλευρας υγειας πραγμα που με κανει να αμφισβητω ειδικα αυτο το επιχειρημα. Το να αντισυαθμιζεται η καταναλωση τσιγαρων απο την τροφη το βλεπω περιεργο μιας και η παχυσαρκεια παει συννεφο...

Περισσότερο με ανησυχεί το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι πιτσιρικάδες από όλο και μικρότερη ηλικία και ολοένα με μεγαλύτερη ένταση επιλέγουν ως βασικότατο μέσω κοινωνικοποίησης τους το δυαδίκτυο, είτε πρόκειται για e-games (πχ τα διάφορα mmorpg), είτε για φόρα (καλή ώρα biggrin.gif ) είτε για chatrooms και πάει λέγοντας. Βλέπω διαρκώς παρέες νέων εφήβων να επιλέγουν η συνάντηση τους να είναι ηλεκτρονική , συνεπώς και ασώματη κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει αν συνεχιστεί χιονοστιβάδα κοινωνικών αλλαγών. Φυσικά είναι πιθανό όλα αυτά να είναι μια παροδική μόδα που προκλήθηκε από τον ερχομό των ευρυζωνικών δικτύων στα μέχρι πρότινως ανυποψίαστα από τέτοια τεχνολογίες μικροαστικά ελληνικά νοικοκυριά. Πρόκειται λοιπόν για κοσμογονική αλλαγή ή για νεωτερική τρεντιά ; Ο χρόνος μόνο θα μου λύσει αυτή την απορία.

Χα, δεν ειναι μια παροδικη μοδα. Ειναι το ιντερνετ, μια απο τις σημαντικοτερες εφευρεσεις στην ιστορια του ανθρωπου. Δε την καταλαβαινουμε γιατι απλα τη ζουμε.

Όχι δεν είναι έτσι. Εσύ μπορεί να μιλάς για την τεχνολογική εξέλιξη αυτή καθεαυτή αλλά δεν είναι μέτρο αυτό για την διείσδυση, την προσβασιμότητα και την χρήση του διαδικτύου στο σύνολο μιας κοινωνίας. Είναι σαφές νομίζω. Θέλουμε τουλάχιστον 5-7 χρόνια ακόμα για να μπορέσουμε να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα ώστε η απόλυτη γενιά του ίντερνετ στην Ελλάδα (παιδιά που σήμερα είναι περίπου 12 ετών και έχουν πρόσβαση σε ευρυζωνικά δίκτυα με όλες τις δυνατότητες που τους παρέχει το σημερινό ίντερνετ) να ενηλικιωθούν και τότε θα εντοπίσουμε τις όποιες μεταβολές στην κοινωνική τους συμπεριφορά.

Όσο για το ότι δεν υπάρχει φανερός λόγος να αλλάξει και ότι είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και πάλι εξαρτάται από το τι θα μας δείξει ο χρόνος. Μπορεί οι αλλαγές να είναι ασήμαντες, μπορεί και ριζοσπαστικές. Και όχι απαραίτητα προς το καλύτερο...

Ενα σχολιο. Το γρηγορο ιντερνετ προσφερει παρα πολλα για να μπορουν να αντισταθμιστουν απο το αρνητικο της απροσωπης επικοινωνιας. Δε νομιζω οτι ειναι αδυνατο να βγαλουμε συμπερασματα απο τους νεους σημερα. Οσο και να καθιερωθει η ευρυζωνικοτητα ο νεος παντα θα πηγαινει ενα 8ωρο σχολειο, καμποσες ωρες φροντηστιριο, θα συμμετεχει σε σπορ, θα πηγαινει σε παρτυς... Και ομως το ιντερεντ του προσφερει την ευκαιρια να γινει ακομα πιο δραστηριος απο αυτο που ειναι ηδη.
NBAer
QUOTE(Air Kef @ May 1 2008, 23:19 ) *
Απο οσο ξερω εγω,η πιο συχνη αιτια θανάτου στην Ελλαδα ειναι απο τροχαίο.

http://www.daynews.gr/?type=1&cat=148&id=78565

http://news.pathfinder.gr/news/world/eu/329897.html

Ωστοσο βρηκα και αυτο:

http://www.medicum.gr/news/index.cfm?pageI...&articleID=1877
biggrin.gif

Αυτα ειναι αντιφατικα μεταξυ τους biggrin.gif , οπως επισης δυσκολευομαι να πιστευω και αυτο το 1/2 λογω καρδιαγγειακων του Flash.
Καποτε ειχα μια συνδρομη στην Eurostat αλλα πλεον δεν θυμαμι ουτε κωδικους, ουτε ονομα, ουτε τιποτα. sad.gif Θα ψαξω παντως να βρω τιποτα επισημο....

QUOTE(jois21 @ May 1 2008, 23:18 ) *
Δε νομιζω οτι κανει τοσο λαθος. Για να συμβαινει οτι συμβαινει απο τις εταιριες σημαινει οτι ο καταναλωτης για ενα μεγαλο διαστημα ειχε μια συγκεκρημενη σταση. Και ομως δε την ειχε απο την αρχη. Αναγκαστηκε να την εχει. Οταν απο την εποχη του μπιλιαρδου, του ξυλινου ποδοσφαιρακιου(?) και του ηλεκτρονικου των κατοσταρικων περασαμε αυτοματα στο console και pc gaming οπου ηθελες 300-400Ε για χαρντγουερ (ειτε κονσολα ειτε αναβαθμισεις στο πισι) και το καθε παιχνιδι εχει 40-70Ε συνηθως.

Δεν περασαμε καθολου αποτομα. Καμια σχεση βασικα. Σιγα σιγα εγιναν ολα.....

Υπολογισε οτι αν αγοραζεις 1-2 παιχνιδια το μηνα -οχι παραπανω- ποσα θες σε ενα χρονο. Απο ποτε το "νομιμο" gaming εγινε τοσο ακριβο σπορ; Καλυτερα να αρχισω γκολφ ή ιππασια...

Μα εννοειται οτι ειναι πολυ ακριβο, οπως ειπα και πιο πριν. Για αυτο φταινε και αυτοι.

Αλλα πρεπει να ξερετε κατι και το λεω με απολυτη βεβαιοτητα:
Ακομη και 15€ να πανε τις τιμες απο 40-50€ που ειναι τωρα, ακομη και 10€ να τις πανε, παλι μια ΜΕΓΑΛΗ μεριδα θα συνεχισει να τις παιρνει με τους δωρεαν τροπους!
Ειναι η φυση της υποθεσης/καταστασης τετοια καθως και η φυση των ανθρωπων που το δωρεαν παντα θα υπερισχυει.....

Γιατι δεν καταπολεμαται; Γιατι το λεγομενο "κρακ" ενος παιχνιδιου ειναι τοσο γελιο να φτιαχτει; Γιατι η προστασια της κονσολας παρακαμπτεται τοσο ευκολα; Εχει αναρωτηθει κανεις;
Μηπως ειναι τοσο κακοι οι σχεδιαστες της Μ$ ή της σονυ ή...; Οχι βεβαια. Αν το ηθελαν δε θα βλεπατε κοπια ποτε.

Οπως παντα με κανεις να ακροβατω στο να δεκτω warn ή ακομα και ban.
Δεν ξερεις τι λες! Οσον αφορα το "Αν το ηθελαν δε θα βλεπατε κοπια ποτε.".
Η ημιμαθια οπως λενε ειναι ακομα χειροτερη απο την αμαθεια.
Άλλοι ειναι οι λογοι που "σπανε" παντα και τοσο ευκολα ΟΛΑ τα προγραμματα.

•Ο βασικος λογος ειναι οτι για να τρεξει ενα προγραμμα πρεπει να κανει σαφη τον τροπο που λειτουργει στον επεξεργαστη, πραγμα το οποιο εκμεταλλευονται αυτοι που ξερουν απο αυτα(πχ Softice,IdaPro, κλπ) οποτε.....
•Ο δευτερος λογος ειναι οτι ενω μπορουν να δημιουργησουν προγραμματα με ασφαλεια μεγαλυτερη απο αυτην που εχουν τωρα, δεν το κανουν διοτι θα εκαναν πολυ δυσχρηστη την ολη διαδικασια αγορας και ενεργοποιησης ενος προγραμματος για τον χρηστη, αρα θα εχαναν πελατες.
Ακομα και να να εκαναν βεβαια κανοντας την διαδικασια ενεργοποιησης πολυ πολυπλοκη μεν αλλα πολυ πιο ισχυρη σε θεματα anti-cracking, η ιστορια εχει δειξει οτι ουτε αυτο ειναι αρκετο και ο βασικος 1ος λογος εξακολουθει να επισκοιαζει τα παντα.

Αυτοι ειναι οι 2 κυριοτεροι και με διαφορα λογοι για το οτι δεν μπορουν να καταπολεμησουν το cracking.
Ο τριτος λογος που περισσοτερο με θεωρια συνωμοσιας μοιαζει, ειναι αυτο που λες παρακατω:

Απλα τις συμφερει στις περισσοτερες περιπτωσεις. Για να μη φτασουμε στην ακραια υποθεση οτι οι ιδιες διαρρεουν αυτα τα "σπασιματα".

Ναι ωραια αλλα γιατι? Τι θα κερδισουν κανοντας το αυτο?
Και δεν μιλαω για την Microsoft αλλα για τις εταιριες.

Οσον αφορα την Microsoft τωρα:
Στο θεμα των πισι γκειμς υπαρχουν σχεδον αποκειστικα για γουιντοους. Η Μ$ εχεις απειρως περισσοτερα συμφεροντα να σε κανει να εχεις τα παιχνιδια και το λειτουργικο της σε οσο το δυνατον περισσοτερα πισι. Υπο οποιοδηποτε ελαχιστο κοστος (βλ. καταργηση ασφαλειας για "σπασμενο" λειτουργικο στο vista sp1).

Λογικο το πρωτο αλλα αυτο βαζει μονο την Microsoft στον ρολο του κακου, που σπαει ολα τα παιχνιδια για να τρεχουν στο λογισμικο της.
Με τις αλλες εταιριες ομως που ανεφερες τι γινεται? Πιο το συμφερον τους να σπανε τα ιδια τους τα παιχνιδια?

Επισης πιο το οφελος της Microsoft να θελει να θελει να υπαρχει το λειτουργικο της σπασμενο στα PC? Τι κερδιζει με αυτο?

Περισσοτερα τζαμπα παιχνιδια για γουιντοους, περισσοτεροι λογοι να εχεις γουιντοους - τζαπα κι αυτα.

Ε τζαμπα το ενα, τζαμπα το αλλο, τζαμπα ολα, τι οφελος εχει η Microsoft να το κανει αυτο? Επισης πιο το οφελος των εταιριων για να το θελουν αυτο?

Στο θεμα των κονσολων βλεουμε οτι ολα "σπανε" σχεδον αμεσως μετα την κυκλοφορια τους (με μια εξαιρεση). Γιατι πολυ απλα αν ηταν κατι που σε απετρεπε απο την αγορα αυτο θα ηταν το γεγονος οτι καθε παιχνιδι κοστιζει 60Ε+. Τωρα αγοραζεις χωρις δευτερη σκεψη.

Δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη. (δεν ξερω τιποτα για τις κονσολες σημειωτεον)
Λες οτι σπανε αμεσως ολα μετα την κυκλοφορια τους. Και ετσι αγοραζεις χωρις δευτερη σκεψη. blink.gif
Γιατι? biggrin.gif Αρκετα(τρομερα) αντιφατικο δεν ειναι αυτο?

Επισης τι θα πει το "Γιατι πολυ απλα αν ηταν κατι που σε απετρεπε απο την αγορα αυτο θα ηταν το γεγονος οτι καθε παιχνιδι κοστιζει 60Ε+."? Mπορεις να το αναλυσεις λιγο γιατι δεν το καταλαβαινω ειτε μονο του ειτε σε συνδιασμο με το"Στο θεμα των κονσολων βλεουμε οτι ολα "σπανε" σχεδον αμεσως μετα την κυκλοφορια τους (με μια εξαιρεση)." και ειδικα το "γιατι" που εκανα bold.
Flash
1) Το says who δεν το καταλαβαίνω αφού έχει ήδη δωθεί πηγή. Αν δεν σου αρκεί πάρε και αυτή http://www.pharmacomm.eu/nea_det.php?id=31. Η Eurostat επίσης δίνει παρόμοια στοιχεία.
2) Προφανώς δε μιλάω γενικά για το Ίντερνετ αλλά δίνω πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα εντατικής και πολύωρης χρήσης του ίντερνετ τα οποία τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να αποφανθώ αν θα ισχύουν στον ίδιο βαθμό και στο μέλλον.
3) Εσύ έχεις μια συγκεκριμένη άποψη κι εγώ δεν βιάζομαι ακόμη να την σχηματίσω. Αν θεωρείς μικρό μειονέκτημα την απρόσωπη επικοινωνία εγώ το θεώρώ κολοσσιαίο. Τέλος, όπως έγραψα και παραπάνω, είναι πολύ πρόωρο για μένα να βγάλουμε συμπεράσματα για την επίδραση του ίντερνετ στην κοινωνικοποίηση εφόσον δε δούμε τον ενήλικο βίο μιας γενιάς βουτηγμένης εξαρχής στο ίντερνετ. Όταν εγώ και οι περισσότεροι φίλοι μου αποκτήσαμε τις πρώτες άθλιες pstn μας το 2002 όντας 18 ετών δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα.Τα υπόλοιπα για μένα είναι αβάσιμες , απολύτως υποκειμενικές εικασίες. Τέλος απο μένα.
NBAer
QUOTE(jois21 @ May 1 2008, 23:47 ) *
Ειδικα για το καπνισμα, ο ελληνας νομιζω καπνιζει περισσοτερο απο καθε αλλον. Κι ομως ειναι στις πρωτες θσεις απο πλευρας υγειας πραγμα που με κανει να αμφισβητω ειδικα αυτο το επιχειρημα.

Απο οτι ειδα νοερα, στα λινκ του Air Kef "η υγεια του Ελληνα" εχει πεσει απο τη 2η θεση στην 11η. Αρα δεν παμε και τοσο καλα.
Επισης ακομα και πρωτοι να ημασταν σε θεματα υγειας, αυτο δεν θα σημαινε απολυτως τιποτα για το ποσο κακο κανει το τσιγαρο! Στατιστικο και λογικο ειναι το θεμα.....
Το τσιγαρο αποδεδειγμενα κανει ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΚΟ!

Το να αντισυαθμιζεται η καταναλωση τσιγαρων απο την τροφη το βλεπω περιεργο μιας και η παχυσαρκεια παει συννεφο...

Τι εννοεις επισης εδω γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα(τι θελεις να πεις)....

Ενα σχολιο. Το γρηγορο ιντερνετ προσφερει παρα πολλα για να μπορουν να αντισταθμιστουν απο το αρνητικο της απροσωπης επικοινωνιας. Δε νομιζω οτι ειναι αδυνατο να βγαλουμε συμπερασματα απο τους νεους σημερα. Οσο και να καθιερωθει η ευρυζωνικοτητα ο νεος παντα θα πηγαινει ενα 8ωρο σχολειο, καμποσες ωρες φροντηστιριο, θα συμμετεχει σε σπορ, θα πηγαινει σε παρτυς... Και ομως το ιντερεντ του προσφερει την ευκαιρια να γινει ακομα πιο δραστηριος απο αυτο που ειναι ηδη.

Ο Flash αν και δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι "τον επιασα" καλα, λεει σε τρομερα γενικες γραμμες οτι το ιντερνετ συνεπαγεται(οδηγει) λιγοτερες σεξουαλικες επαφες αναμεσα στους νεους και αυτο ειναι ενα φαινομενο που ειναι αγνωστο στο ποιες συνεπεις θα υπαρξουν....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.