QUOTE(hawks7 @ Mar 8 2010, 21:44 )

Καλησπερα καλησπερα
Φιλε stefpap καταρχην εννοειται οτι με την λεξη ''φωνακλας'' δεν εννοω τιποτε αλλο παρα μονον το παθος που δειχνεις στους αγωνες. Φυσικα κ δεν γινεσαι γραφικος ουτε εριστικος σε φιλαθλους κ παικτριες αντιπαλων.
Οσον αφορα την Βαρβερη, μα καρι να ειναι οπως τα λες, αλλα επετρεψε μου να διαφωνησω στα περισσοτερα απο τα λεγομενα σου.
Το οτι καποιοι μαγκες απο την εξεδρα της σουρουν διαφορα κατα την διαρκεια των αγωνων δεν νομιζω να ειναι μονον προιον της αποδοσης της. Εεεε πως να το κανουμε θελει κ καποια αφορμη η εξεδρα για να αρχισει τα δικα της. Εχω παρατηρησει απο τα περυσι οτι η εν λογω παικτρια ολο κ κανει διαφορες κινησεις που εκνευριζουν παικτριες κ φιλαθλους.
Στην τελικη μονον κ μονον απο την τεραστια εμπειρια που εχει, θα επρεπε να μην αντιδρα σε τυχον προκλησεις ειδικα απο τις εκτος γηπεδου.
Τελος παντων για να τελειωνει το θεμα, εγω δεν κατακρινω την τακτικη της, απλα νομιζω οτι θα μπορουσε να αποφευγει καποια κακος κειμενα που δημιουργει στους αγωνες.
Καλη συνεχεια

Γιατί ασχολείστε συνέχεια με την κοπέλα ρε παιδιά;! Τι κακό είναι αυτό;

Αφήστε την ήσυχη επιτέλους. Έτσι είναι το παιχνίδι της ειδήμονες του χώρου! Το γουστάρει. Το αγαπάει. Πορώνεται! 40 λεπτά μέσα στο γήπεδο τρώει το ξύλο της αρκούδας, (α, ρωτήστε παρεμπιπτόντως την κα Παπαγγέλου τι της είπε "φιλικά" στο αυτάκι εν ώρα παιχνιδιού και θα κρίνατε άλλους τώρα για συμπεριφορές!), ακούει αυτές τις ανοησίες περί ΔΗΘΕΝ συμπεριφοράς. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό. Ψάξτε εσείς όλοι οι ΓΝΩΣΤΕΣ, συμπαίκτριες, μικρότερες αθλήτριες απο παλιές ομάδες, αφού σας αρέσει να τη "στολίζετε", τόσες είναι στην Α Εσκα (Ζωγράφου, Μελίσσια, Α.Ο Δάφνης, κλπ, κλπ). Είμαι σίγουρος ότι καμία δεν θα σας επιβεβαιώσει αυτά που ΔΗΘΕΝ κάνει μέσα και ΕΞΩ;;;;;!!!!

από το γήπεδο. Κοιτάξτε γύρω σας και μέσα στο πρωτάθλημα θα βρείτε παίκτριες πολύ χαμηλότερης αξίας που το ΔΗΘΕΝ πάει σύννεφο. ΕΛΕΟΣ πια....
Α ρε Ελλαδάρα, ότι δε φτάνεις χτύπα το. Άντε καλές ανόδους, παραμονές και καλά κρασιά.
StefPap
Mar 9 2010, 12:52
Φίλε hawks7, νομίζω πως κάπου συγχέεις την έννοια της (καλώς εννοούμενης) πώρωσης μέσα στο παιχνίδι με την κακή συμπεριφορά. Το πρώτο διαρκεί 40 λεπτά μέσα στο παρκέ, και είναι πράγματι ένας από τους λόγους που κάνουν την Όλγα ασταμάτητη στο παιχνίδι: Για όλη τη διάρκεια του ματς θα δώσει το 100% για να κερδίσει η ομάδα της. Ναι, θα ζητήσει το λόγο από τους διαιτητές για φάουλ που δεν της δίνονται, θα παίξει δυνατά (αλλά ποτέ αντιαθλητικά), θα πανηγυρίσει σημαντικά καλάθια, ενίοτε θα «απαντήσει» στα μπινελίκια που ακούει σκοράροντας και διασκεδάζοντάς το, γενικά θα δείξει πως ζει το παιχνίδι και πως θέλει να κερδίζει. Και αυτή η συμπεριφορά πάντα στοχοποιείται από την αντίπαλη κερκίδα, όχι μόνο στη Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών αλλά σε όλα τα επίπεδα. Όμως από την άλλη ΔΕΝ θα ξεχάσει ποτέ το fair play σε όλες του τις εκφάνσεις, ΔΕΝ θα πάρει ποτέ προσωπικά ακόμη και παίκτριες που την παίζουν βρώμικα για να ανταποδώσει, ΔΕΝ θα προκαλέσει ποτέ κερκίδα και αντιπάλους με οποιαδήποτε απρέπεια, ΔΕΝ θα κουβαλήσει τίποτα εκτός των γραμμών του γηπέδου ή μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ακριβώς επειδή έχει τεράστια εμπειρία γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που διαρκεί ορισμένο χρόνο, εξελίσσεται μέσα σε ορισμένο χώρο και χρειάζεσαι συναθλητές (συμπαίκτες και αντιπάλους) για να παίξεις, και έτσι ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει τα όρια του που τελειώνει το ματς και που αρχίζει η προσωπική αντιπαράθεση. Καμία σχέση δηλαδή με το 95% των «επαϊόντων» στις κερκίδες, οι οποίοι με το που θα δουν μια παίκτρια να παθιάζεται, ειδικά αν αυτή είναι και ασταμάτητη, την ανάγουν αυτομάτως σε ορκισμένο εχθρό τους. Οπότε το να θεωρούμε πως κάποιος που ζει έντονα το παιχνίδι έχει αυτόματα και κακή συμπεριφορά είναι λανθασμένη εκτίμηση – με αυτή τη λογική τι να πούμε για το ΝΒΑ, όπου οι μισοί παίκτες θα πρέπει να είναι ένα μάτσο παλιόπαιδα που μόνιμα προκαλούν τα χρυσοπληρωμένα courtside διαρκείας των αντιπάλων με πανηγύρια στα μούτρα τους αλλά και την άλλη ομάδα με το συνεχές trash talking τους…
Αυτό όμως που πραγματικά δεν δέχομαι με τίποτα είναι η «άκομψη συμπεριφορά εκτός γηπέδου». Για τα εντός του παρκέ, όπως είπε και ο DK13, ρώτα παλιές συμπαίκτριες, αλλά και αντιπάλους όπως π.χ. τις κοπέλες αλλά και τους παράγοντες της Παλατιανής για το ποιόν της Βαρβέρη. Όμως προκλητική, ειδικά έξω από το γήπεδο δεν έχει υπάρξει ΠΟΤΕ, ίσα-ίσα που σε πολλές περιπτώσεις είναι η πρώτη που θα βρεις σε φιλικά πηγαδάκια με αντιπάλους όταν η ομάδα την ψάχνει για να αναχωρήσει – και αυτό γιατί χαίρεται και αγαπά το μπάσκετ. Οπότε θα προκαλούσα τον φίλο hawks7 αν έχει έστω και ένα τέτοιο παράδειγμα κακής συμπεριφοράς εκτός γηπέδου να το αναφέρει και ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Αλλιώς είναι άδικο να προσβάλλεις (γιατί περί προσβολής πρόκειται) και να συκοφαντείς σε ένα δημόσιο forum το χαρακτήρα μιας φτασμένης αθλήτριας με μόνη βάση τις εντυπώσεις που σχηματίζει κανείς αποκλειστικά από τις αντιδράσεις της εντός παιδειάς.
QUOTE(StefPap @ Mar 9 2010, 12:52 )

Φίλε hawks7, νομίζω πως κάπου συγχέεις την έννοια της (καλώς εννοούμενης) πώρωσης μέσα στο παιχνίδι με την κακή συμπεριφορά. Το πρώτο διαρκεί 40 λεπτά μέσα στο παρκέ, και είναι πράγματι ένας από τους λόγους που κάνουν την Όλγα ασταμάτητη στο παιχνίδι: Για όλη τη διάρκεια του ματς θα δώσει το 100% για να κερδίσει η ομάδα της. Ναι, θα ζητήσει το λόγο από τους διαιτητές για φάουλ που δεν της δίνονται, θα παίξει δυνατά (αλλά ποτέ αντιαθλητικά), θα πανηγυρίσει σημαντικά καλάθια, ενίοτε θα «απαντήσει» στα μπινελίκια που ακούει σκοράροντας και διασκεδάζοντάς το, γενικά θα δείξει πως ζει το παιχνίδι και πως θέλει να κερδίζει. Και αυτή η συμπεριφορά πάντα στοχοποιείται από την αντίπαλη κερκίδα, όχι μόνο στη Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών αλλά σε όλα τα επίπεδα. Όμως από την άλλη ΔΕΝ θα ξεχάσει ποτέ το fair play σε όλες του τις εκφάνσεις, ΔΕΝ θα πάρει ποτέ προσωπικά ακόμη και παίκτριες που την παίζουν βρώμικα για να ανταποδώσει, ΔΕΝ θα προκαλέσει ποτέ κερκίδα και αντιπάλους με οποιαδήποτε απρέπεια, ΔΕΝ θα κουβαλήσει τίποτα εκτός των γραμμών του γηπέδου ή μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ακριβώς επειδή έχει τεράστια εμπειρία γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που διαρκεί ορισμένο χρόνο, εξελίσσεται μέσα σε ορισμένο χώρο και χρειάζεσαι συναθλητές (συμπαίκτες και αντιπάλους) για να παίξεις, και έτσι ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει τα όρια του που τελειώνει το ματς και που αρχίζει η προσωπική αντιπαράθεση. Καμία σχέση δηλαδή με το 95% των «επαϊόντων» στις κερκίδες, οι οποίοι με το που θα δουν μια παίκτρια να παθιάζεται, ειδικά αν αυτή είναι και ασταμάτητη, την ανάγουν αυτομάτως σε ορκισμένο εχθρό τους. Οπότε το να θεωρούμε πως κάποιος που ζει έντονα το παιχνίδι έχει αυτόματα και κακή συμπεριφορά είναι λανθασμένη εκτίμηση – με αυτή τη λογική τι να πούμε για το ΝΒΑ, όπου οι μισοί παίκτες θα πρέπει να είναι ένα μάτσο παλιόπαιδα που μόνιμα προκαλούν τα χρυσοπληρωμένα courtside διαρκείας των αντιπάλων με πανηγύρια στα μούτρα τους αλλά και την άλλη ομάδα με το συνεχές trash talking τους…
Αυτό όμως που πραγματικά δεν δέχομαι με τίποτα είναι η «άκομψη συμπεριφορά εκτός γηπέδου». Για τα εντός του παρκέ, όπως είπε και ο DK13, ρώτα παλιές συμπαίκτριες, αλλά και αντιπάλους όπως π.χ. τις κοπέλες αλλά και τους παράγοντες της Παλατιανής για το ποιόν της Βαρβέρη. Όμως προκλητική, ειδικά έξω από το γήπεδο δεν έχει υπάρξει ΠΟΤΕ, ίσα-ίσα που σε πολλές περιπτώσεις είναι η πρώτη που θα βρεις σε φιλικά πηγαδάκια με αντιπάλους όταν η ομάδα την ψάχνει για να αναχωρήσει – και αυτό γιατί χαίρεται και αγαπά το μπάσκετ. Οπότε θα προκαλούσα τον φίλο hawks7 αν έχει έστω και ένα τέτοιο παράδειγμα κακής συμπεριφοράς εκτός γηπέδου να το αναφέρει και ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Αλλιώς είναι άδικο να προσβάλλεις (γιατί περί προσβολής πρόκειται) και να συκοφαντείς σε ένα δημόσιο forum το χαρακτήρα μιας φτασμένης αθλήτριας με μόνη βάση τις εντυπώσεις που σχηματίζει κανείς αποκλειστικά από τις αντιδράσεις της εντός παιδειάς.
Εντάξει, μεταξύ μας τώρα, με το ταπεραμέντο της προκαλεί που και που -και όχι μόνο στο γήπεδο-!
Αλλά τι μας λέει ο φίλος Ατλάντας εδώ! Για τα εξωγηπεδικά! Κωλόπαιδο με 13 χρόνια μουσικές σπουδές και 3-4 γλώσσες πάντως δεν έχω ξαναγνωρίσει! Α ρε Βαρβέρη εγινες και φίρμα στα γεράματα. Που να έκανες και καμιά προπόνηση!

Σταμάτα το να ησυχάσεις!
StefPap
Mar 9 2010, 14:41
Εντάξει, και πάλι μεταξύ μας, φίλε DK13, για να είμαστε δίκαιοι τα γαλλικά και το πιάνο ουδέποτε καθόρισαν τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Απλά στην περίπτωση της Βαρβέρη, η πώρωσή της μέσα στο γήπεδο παρεξηγείται και σαφώς την αδικεί, καθώς πραγματικά είναι από τις πιο "σωστές" παίκτριες.
Μην της βάζεις όμως ιδέες να σταματήσει, και ειδικά ως απογοητευμένη επειδή οι απ' έξω κρίνουν συλλήβδην με βάση ένα "εκρηκτικό" ταμπεραμέντο. Θα είναι πραγματικά κρίμα για το άθλημα να επικρατήσει ο νόμος της κερκίδας έναντι του ταλέντου, και η Όλγα έχει πολλά να δώσει ακόμη...

εχοντας προσωπικη αποψη θελω να πω οτι η Βαρβερη ειναι μια πραγματικη Κυρια μεσα και εξω απο τις 4 γραμμες του γηπεδου.Εκτος αγωνιστικων χωρων (στη προσωπικη της ζωη δηλ.) δεν την γνωριζω και δεν εχω αποψη αλλα εντος ειναι κυρια.Ναι,προκαλει καποιες φορες αλλα μονο γιατι την πορωνει το παιχνιδι.Εγω την χαιρομαι οταν την βλεπω να αγωνιζεται.Να ναι παντα καλα της ευχομαι.
QUOTE(StefPap @ Mar 9 2010, 14:41 )

Εντάξει, και πάλι μεταξύ μας, φίλε DK13, για να είμαστε δίκαιοι τα γαλλικά και το πιάνο ουδέποτε καθόρισαν τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Απλά στην περίπτωση της Βαρβέρη, η πώρωσή της μέσα στο γήπεδο παρεξηγείται και σαφώς την αδικεί, καθώς πραγματικά είναι από τις πιο "σωστές" παίκτριες.
Μην της βάζεις όμως ιδέες να σταματήσει, και ειδικά ως απογοητευμένη επειδή οι απ' έξω κρίνουν συλλήβδην με βάση ένα "εκρηκτικό" ταμπεραμέντο. Θα είναι πραγματικά κρίμα για το άθλημα να επικρατήσει ο νόμος της κερκίδας έναντι του ταλέντου, και η Όλγα έχει πολλά να δώσει ακόμη...
Σίγουρα δεν καθορίζουν το χαρακτήρα, αλλά τον διαμορφώνουν κατά την άποψή μου.
Κι εγώ ελπίζω να μην το κάνει, έχει ακόμη πολλά "κουλά" τρίποντα να μας χαρίσει.
Υ.Γ: Ρε συ τι στυλ είναι αυτό; Δε μπόρεσε να της δείξει κανείς να σουτάρει σωστά; τόσοι μεγάλοι προπονητές την είχαν...
StefPap
Mar 9 2010, 15:20
QUOTE(DK13 @ Mar 9 2010, 15:18 )

Υ.Γ: Ρε συ τι στυλ είναι αυτό; Δε μπόρεσε να της δείξει κανείς να σουτάρει σωστά; τόσοι μεγάλοι προπονητές την είχαν...
If it ain't broken, don't fix it (που λένε και στο χωριό μου)...
Καλησπέρα καλησπέρα.
Τι είχες Γιάννη?? τι είχα πάντα.
Για άλλη μια φορά λοιπόν οι απόψεις μου βρίσκουν τρομερές αντιδράσεις από τα γνωστά 2 άτομα. Τώρα μάλιστα κατάφερα κ έγινα συκοφάντης. Συκοφάντης σε ένα blog που γράφουμε απόψεις κ μάλιστα τεκμηριωμένες. Τι να πω βρε παιδιά, χαλαρώστε λιγάκι. Μπασκετακι είναι κ όλοι το γουστάρουμε.
1. Όταν λεω ΄΄εκτός γηπέδου΄΄ εννοώ την συμπεριφορά που δείχνει σε πολλούς αγώνες με τους φίλους των άλλων ομάδων και πάντα κατά την διάρκεια του ματς. Εάν δεν καταλαβαίνετε τι γράφω ρωτήστε δεν είναι κακό, αμέσως κατακραυγή δηλαδή.
Φίλε stefpap καλά κανείς κ την υπερασπίζεσαι με απαράμιλλο σθένος μάλιστα, όμως επέτρεψε μου να πιστεύω ότι δεν κρίνεις αντικειμενικά (κ είναι λογικό). Επίσης παρ΄ολο τις αρκετές αντιπαραθέσεις μας.... ποτέ δεν σε έχω κατηγορήσει για κανέναν λόγο.
Άστοχο το παράδειγμα για το ΝΒΑ με την Β εσκα, υπάρχει κάποια διαφορά...
Μην ξεχνάς επίσης τα παρά πολλά θετικά σχόλια που έχει πάρει από εμένα η Βαρβερη, απλά διαφωνώ στο πως χειρίζεται τον ΄΄τσαμπουκά΄΄ της (όπως λες κ συ). Την γνώμη μου εξέφρασα μπορείς να μην την αποδεχτείς αλλά το λιγότερο σεβάσου την.
2. Καλό είναι να δεχόμαστε την άποψη του καθένα, να μην την χλευάζουμε (DK13), κ αν θέλουμε αντιπαράθεση να την κάνουμε με επιχειρήματα κ όχι με λόγια του αέρα. Ο/η φιλος/η dk13 το προχωρά μάλιστα κ παραπάνω βάζοντας λόγια που ουδέποτε είπα όπως ΄΄κωλόπαιδο΄΄!!!!!!!!! Αν ειναι δυνατον
Που κολλάνε ΄΄αγαπητε/η΄΄ οι μουσικές σπουδές κ οι ξένες γλώσσες στο συγκεκριμένο blog.... please να μου το εξηγήσεις!!!! Δυστυχώς είσαι εκτός τόπου κ χρόνου. Τουλάχιστον ο φίλος stefpap ξέρει να επιχειρηματολογεί!!!!!
3. Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο απαγορεύεται ρητά ο αρνητικός σχολιασμός για την ομάδα των κούκου. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Όπως κριτικάρετε καλό είναι να μάθετε κ στην κριτική εκεί στην Μεταμόρφωση.
ΥΓ. Εάν πιστεύεις πραγματικά stefpap ότι προσέβαλλα την εν λόγω παίκτρια,
ζήτω συγγνώμη, αλλά νομίζω ότι αναφέρομαι μόνον σε ότι έχει να κάνει με το μπάσκετ κ όχι με την ζωή εκτός (αυτό δα έλλειπε).
ΥΓ2. ΄΄Αλλά τι μας λεει ο φίλος Ατλάντας εδώ΄΄. Μάλλον αποτυχημένη η προσπάθεια στο αστειάκι σου dk13.
ΥΓ.3 Μην γινόμαστε τόσο πια υπερευαίσθητοι!!!! Ήμαρτον, σε όλα όσα σχολίασα για την μπασκετικη χρονιά που σιγά σιγά φεύγει, εσείς κολλήσατε στην Βαρβέρη. Για αυτό προτείνω να το ξεχάσετε παίδες, σαν να μην το έγραψα ποτές (όπως λεει κ ο Δάκης) το τόσο προσβλητικό, πικρόχολο συκοφαντικό σχόλιο.......................
ΥΓ4. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το συγκεκριμένο ζήτημα, το θεωρώ άσκοπο. Ήδη το παρακάναμε.
Άντε κ η ιστορία συνεχίζεται
Καλή συνέχεια
StefPap
Mar 9 2010, 16:54
Φίλε hawks7, μην αρπάζεσαι. Κανείς δεν έπεσε να σε φάει, ούτε είμαστε μη δεκτικοί στην κριτική - αν και, μια και το ανέφερες, δεν νομίζω να με έχεις διαβάσει να κριτικάρω ποτέ τόσο αρνητικά εν γένει κάποια αθλήτρια ή παράγοντα όσο εσύ τώρα τη Βαρβέρη ή παλιότερα τη Ραχιώτη, πέρα από το να στηλιτεύσω ίσως μια-δυο συγκεκριμένες συμπεριφορές που ξεκάθαρα δε συνάδουν με το fair play. Εγώ ο ίδιος έγραψα πως εντός γηπέδων τη Βαρβέρη την αδικεί η πώρωσή της μέσα στο παιχνίδι, δικαιολογώντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την εντύπωση που μπορεί να σχημάτισες απ’ έξω. Επειδή όμως δεν είναι όλοι στην κερκίδα τόσο νηφάλιοι όσο εσύ, αλλά και επειδή καλώς ή κακώς αυτά που γράφουμε εδώ, άσχετα αν δεν έχουμε καν αυτή την πρόθεση, μπορούν να διαμορφώσουν συνειδητά ή υποσυνείδητα εικόνα και για άλλους που δεν έχουν οι ίδιοι άποψη («Ποια, η Βαρβέρη; Μεγάλος παλιοχαρακτήρας. Το διάβασα που το έγραφαν στο forum…»), καλό θα ήταν να τεθούν τα πράγματα σε μια πιο σωστή βάση.
Αυτό που εγώ σου είπα από την αρχή είναι πως διαφωνώ με τη θεώρησή σου και όχι πως δεν τη σέβομαι, αν και επέτρεψέ μου να σου πω πως την τεκμηρίωσή σου με απτά παραδείγματα για το απρεπές της συμπεριφοράς της Βαρβέρη δεν την είδα πουθενά. Το μόνο σημείο τριβής που πραγματικά εξακολουθώ να θεωρώ πως ήταν προσβλητικό και συκοφαντικό με τον τρόπο που διατυπώθηκε αρχικά, αν και δεν πιστεύω πως ήταν εσκεμμένο από μέρους σου, είναι όταν αναφέρεσαι σε «άκομψες συμπεριφορές εκτός γηπέδου». Επειδή θεωρώ πως αυτή η φράση στο 90% όσων τη διαβάζουν φέρνει στο νου έναν παίκτη που βρίζεται με την κερκίδα, αρπάζεται σε καυγάδες μετά το τέλος του αγώνα, χειρονομεί άσεμνα στο κοινό κτλ., αυτή η εικόνα είναι εντελώς αντίθετη με τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης αθλήτριας. Και αν μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου η έντονη συμπεριφορά της ίσως να επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες, για το πόσο άψογα λειτουργεί έξω από αυτές με τους αντιπάλους, το κοινό κτλ. δεν νομίζω πως υπάρχει καμία αμφισβήτηση από κανέναν. Όπως και να έχει, αφού μόλις διευκρίνισες πως με το «εκτός γηπέδου» αναφερόσουν ουσιαστικά στο πως ο κόσμος στην κερκίδα εκλαμβάνει τη συμπεριφορά της, νομίζω πως αυτό λύθηκε. Γι αυτό το λόγο πάντως σε παρέπεμψα, και θα το κάνω και για τρίτη φορά, να ρωτήσεις σχετικά τους ανθρώπους της ίδιας της ομάδας που υποστηρίζεις και οι οποίοι έχουν γνωρίσει τη Βαρβέρη μέσα στο παρκέ και μάλιστα μόνο σαν αντίπαλο, για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα από αυτή που σχηματίζεις από την κερκίδα – γιατί, ως γνωστόν, τα φαινόμενα συχνά απατούν, ειδικά όταν είμαστε απ’ έξω.
Τέλος πάντων, το θέμα συμφωνώ πως είναι λήξαν. Θα συμφωνήσω δε απόλυτα μαζί σου για τα σχόλια προς τη Στέλλα Φιλοπούλου. Σπουδαία αθλήτρια, αγωνίστρια στα παρκέ και τη ζωή, έχει τον πλήρη σεβασμό και την αμέριστη εκτίμησή μου. Σε διαβεβαιώ δε πως αν τα παραδείγματα ήταν αντίστροφα και οι όποιες μομφές αφορούσαν αυτή την αθλήτρια επειδή π.χ. πωρώθηκε στο Χ ή Ψ παιχνίδι, θα την υπερασπιζόμουν εγώ ο ίδιος με το ίδιο ακριβώς απαράμιλλο σθένος, ασχέτως σωματείου. Άσε που έχω και την εντύπωση πως διατηρούν άριστες σχέσεις, αλλά έχουν και αμοιβαίο σεβασμό με τη Βαρβέρη, μετά από γνωριμία ετών στα γήπεδα, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό βάσει "συμπεριφορών"

...
Καλή συνέχεια σε όλους.
Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες καλησπέρα!!Τελευταία αγωνιστική για την κατηγορία και θα θελα να ρωτήσω αν είναι όλα τα ματς αδιάφορα!Δεν έχει καμιά ομάδα βαθμολογικό κίνητρο?
Η μάχη της ανόδου έχει τελειώσει,αυτή της ουράς???Κατατοπίστε με αν μπορείτε!!!
StefPap
Mar 9 2010, 18:17
Φίλε gamaik, το μόνο που εκκρεμεί πλέον για την τελευταία αγωνιστική είναι το ποιά ομάδα ανάμεσα σε Φιλαθλητικό και Αίολο θα τερματίσει τρίτη από το τέλος. Αυτό θα μετρήσει αν ο Άρης Χολαργού τελικά πέσει και συμπαρασύρει τις παρακάτω κατηγορίες σε ντόμινο που θα οδηγήσει τελικά τρεις ομάδες της Β' ΕΣΚΑ στην πιο κάτω κατηγορία. Τα κρίσιμα παιχνίδια είναι Παλατιανή - Αίολος και Νέα Ιωνία - Φιλαθλητικός. Σε περίπτωση ισοβαθμίας το πλεονέκτημα το έχει ο Αίολος.
QUOTE(gamaik @ Mar 9 2010, 18:05 )

Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες καλησπέρα!!Τελευταία αγωνιστική για την κατηγορία και θα θελα να ρωτήσω αν είναι όλα τα ματς αδιάφορα!Δεν έχει καμιά ομάδα βαθμολογικό κίνητρο?
Η μάχη της ανόδου έχει τελειώσει,αυτή της ουράς???Κατατοπίστε με αν μπορείτε!!!
Αν χασει ο Αγιος Θωμας απο τον Αρη Πετρουπολης και κερδισει ο Αμυντας μεσα στις Κουκουβαουνες τοτε θα εχουμε ισοβαθμια του Αμυντα με τον Αγιο Θωμα και μετα μαλλον θα μετρησει η διαφορα ποντων που εχει καθε μια απο αυτες τις δυο ομαδες...
Πιστευω να σε βοηθησα..
jsoiler
Mar 9 2010, 19:15
QUOTE(nat#14 @ Mar 9 2010, 18:21 )

Αν χασει ο Αγιος Θωμας απο τον Αρη Πετρουπολης και κερδισει ο Αμυντας μεσα στις Κουκουβαουνες τοτε θα εχουμε ισοβαθμια του Αμυντα με τον Αγιο Θωμα και μετα μαλλον θα μετρησει η διαφορα ποντων που εχει καθε μια απο αυτες τις δυο ομαδες...
Πιστευω να σε βοηθησα..

Άντε να το ξαναγράψω!Και να χάσει ο Άγιος Θωμάς ανεβαίνει καθώς έχει τη διαφορά με τον Αμύντα (έχει δυο νίκες στα μεταξύ τους.....)
QUOTE(hawks7 @ Mar 9 2010, 16:18 )

Καλησπέρα καλησπέρα.
Τι είχες Γιάννη?? τι είχα πάντα.
Για άλλη μια φορά λοιπόν οι απόψεις μου βρίσκουν τρομερές αντιδράσεις από τα γνωστά 2 άτομα. Τώρα μάλιστα κατάφερα κ έγινα συκοφάντης. Συκοφάντης σε ένα blog που γράφουμε απόψεις κ μάλιστα τεκμηριωμένες. Τι να πω βρε παιδιά, χαλαρώστε λιγάκι. Μπασκετακι είναι κ όλοι το γουστάρουμε.
1. Όταν λεω ΄΄εκτός γηπέδου΄΄ εννοώ την συμπεριφορά που δείχνει σε πολλούς αγώνες με τους φίλους των άλλων ομάδων και πάντα κατά την διάρκεια του ματς. Εάν δεν καταλαβαίνετε τι γράφω ρωτήστε δεν είναι κακό, αμέσως κατακραυγή δηλαδή.
Φίλε stefpap καλά κανείς κ την υπερασπίζεσαι με απαράμιλλο σθένος μάλιστα, όμως επέτρεψε μου να πιστεύω ότι δεν κρίνεις αντικειμενικά (κ είναι λογικό). Επίσης παρ΄ολο τις αρκετές αντιπαραθέσεις μας.... ποτέ δεν σε έχω κατηγορήσει για κανέναν λόγο.
Άστοχο το παράδειγμα για το ΝΒΑ με την Β εσκα, υπάρχει κάποια διαφορά...
Μην ξεχνάς επίσης τα παρά πολλά θετικά σχόλια που έχει πάρει από εμένα η Βαρβερη, απλά διαφωνώ στο πως χειρίζεται τον ΄΄τσαμπουκά΄΄ της (όπως λες κ συ). Την γνώμη μου εξέφρασα μπορείς να μην την αποδεχτείς αλλά το λιγότερο σεβάσου την.
2. Καλό είναι να δεχόμαστε την άποψη του καθένα, να μην την χλευάζουμε (DK13), κ αν θέλουμε αντιπαράθεση να την κάνουμε με επιχειρήματα κ όχι με λόγια του αέρα. Ο/η φιλος/η dk13 το προχωρά μάλιστα κ παραπάνω βάζοντας λόγια που ουδέποτε είπα όπως ΄΄κωλόπαιδο΄΄!!!!!!!!! Αν ειναι δυνατον
Που κολλάνε ΄΄αγαπητε/η΄΄ οι μουσικές σπουδές κ οι ξένες γλώσσες στο συγκεκριμένο blog.... please να μου το εξηγήσεις!!!! Δυστυχώς είσαι εκτός τόπου κ χρόνου. Τουλάχιστον ο φίλος stefpap ξέρει να επιχειρηματολογεί!!!!!
3. Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο απαγορεύεται ρητά ο αρνητικός σχολιασμός για την ομάδα των κούκου. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Όπως κριτικάρετε καλό είναι να μάθετε κ στην κριτική εκεί στην Μεταμόρφωση.
ΥΓ. Εάν πιστεύεις πραγματικά stefpap ότι προσέβαλλα την εν λόγω παίκτρια,
ζήτω συγγνώμη, αλλά νομίζω ότι αναφέρομαι μόνον σε ότι έχει να κάνει με το μπάσκετ κ όχι με την ζωή εκτός (αυτό δα έλλειπε).
ΥΓ2. ΄΄Αλλά τι μας λεει ο φίλος Ατλάντας εδώ΄΄. Μάλλον αποτυχημένη η προσπάθεια στο αστειάκι σου dk13.
ΥΓ.3 Μην γινόμαστε τόσο πια υπερευαίσθητοι!!!! Ήμαρτον, σε όλα όσα σχολίασα για την μπασκετικη χρονιά που σιγά σιγά φεύγει, εσείς κολλήσατε στην Βαρβέρη. Για αυτό προτείνω να το ξεχάσετε παίδες, σαν να μην το έγραψα ποτές (όπως λεει κ ο Δάκης) το τόσο προσβλητικό, πικρόχολο συκοφαντικό σχόλιο.......................
ΥΓ4. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το συγκεκριμένο ζήτημα, το θεωρώ άσκοπο. Ήδη το παρακάναμε.
Άντε κ η ιστορία συνεχίζεται
Καλή συνέχεια

Μάλιστα, μάλιστα...
Τέλος πάντων, ας ζητήσω κι εγώ από πλευράς μου μια συγγνώμη αν ύψωσα λίγο τους τόνους, αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζεις κάποιον για να τον κριτικάρεις με αυτόν τον άκομψο τρόπο. Τα "βραβεία" σου ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ συμπεριφοράς ήταν μάλλον άστοχα και εκτός θέματος....
ΛΟΙΠΟΝ εδώ μπαίνει ένα ΤΕΛΟΣ. Εύχομαι σε όλες τις κοριτσάρες να παίξουν και να ευχαριστηθούν το τελευταίο τους παιχνίδι και απο του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε (φίλε hawks)
papanikolaou10
Mar 11 2010, 13:39
Καλημέρα σε όλους! Είμαι νέο αίμα στο φόρουμ απ' ότι καταλαβαίνετε..
Θα ήθελα κι εγώ να σχολιάσω με τη σειρά μου τα αποτελέσματα αυτού του πρωταθλήματος μιας και φτάνει την Κυριακή αισίως στο τέλος του!
Καταρχήν, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν ανεξάρτητα ποιοι ανεβαίνουν και ποιοι πέφτουν..Η προσπάθεια πάντα πρέπει να αμείβεται! Ήταν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα!
Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με όλους σας για τις ομάδες που εμφανίστηκαν πιο δυνατές αυτή τη χρονιά! Παπάγος και Κουκουβάονες σίγουρα ήταν αρκετά δυναμικές αλλά παρόλα αυτά και οι υπόλοιπες ομάδες, ειδικά στο δεύτερο γύρο έγιναν πιο ανταγωνιστικές δίνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη βαθμολογία..αυτό φάνηκε και απο τα ματς που είχαμε εκπλήξεις...
Πολλα συγχαρητήρια αξίζουν και στον Άγιο Θωμά, μια ομάδα που δεν υπολόγιζε κανεις στην τριάδα ανόδου μιας και φαβορί ήταν ο Αμύντας! Έχοντας '' αυτό το υλικό '', όπως πολλοί χαρακτηρίζουν εδώ στο φόρουμ και που ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί μειώνουν τόσο τις παίκτριές του, απέδειξε ότι μεγάλη ομάδα δεν σε κάνει μόνο το ρόστερ σου, τα ονόματα, και ένας επώνυμος προπονητής αλλά η δουλειά, η θέληση, η δύναμη και το πάθος του συνόλου!!! Στοιχεία που αυτή η ομάδα έδειξε μέσα στο παρκέ ειδικά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος...
Τέλος, όσον αφορά την ψηφοφορία δε θα ήθελα να ψηφίσω για να μην αδικήσω κανέναν! Βέβαια η ψήφος μου σίγουρα δε θα ήταν αποκλειστικά στις δημοφιλέστερες που αγωνίστηκαν..αλλά επιλέγω στοιχεία από πολλές παίκριες..που έδειξαν ότι έχουν να προσφέρουν! Το ίδιο και για προπονητές!
Ευχαριστώ και εύχομαι καλή τελευταία αγωνιστική σε όλους και με υγεία!

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σχολιάσω και να καταθέσω και τη δικιά μου άποψη όσον αφορά την 'Ολγα Βαρβέρη. Είχα την τύχη να τη συναναστραφώ τόσο εντός γηπέδου (για περίπου 2 χρόνια) όσο και εκτός. Γι' αυτό, μπορώ να επιβεβαιώσω και να συμφωνήσω στο ακέραιο με τα όσα λέει ο φίλος StefPap για εκείνη. Η 'Ολγα είναι πάνω απ όλα ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες, που ξέρει να συμπεριφέρεται και να δίνει την ψυχή του σε αυτό που κάνει. Ξέρει να σέβεται και να εκτιμά ανθρώπους και καταστάσεις, είτε βρίσκεται μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό. Δυστυχώς, έχει γίνει πλέον πάρα πολύ εύκολο να βγάζουμε συμπεράσματα μόνο από πολύ μικρά δείγματα συμπεριφορών, τα οποία είναι όχι μόνο βιαστικά, αλλά και μη αντικειμενικά. Ως παλιά συμπαίχτρια, λοιπόν, της Όλγας Βαρβέρη έχω να πω ότι αποτελεί παράδειγμα. Μια παίχτρια με ταλέντο, πάθος, αγωνιστικότητα, αγωνιστικό ήθος και σεβασμό, απαλλαγμένη από ¨ψωνίστικες¨ συμπεριφορές (τις οποίες άνετα θα μπορούσε να έχει λόγω του μεγάλου της ταλέντου) και με ειλικρινή δίαθεση να βοηθήσει οποιαδήποτε συμπαίχτριά της - και όχι μόνο - ανεξαρτήτου ηληκίας. Μια παίχτρια που η συμπεριφορά της συνάδει με την ουσιαστική και μεγαλειώδη έννοια του αθλητισμού. Τέλος, ως ένα από τα άτομα που διατηρούν και εξωγηπεδικές επαφές μαζί της, η Όλγα παραμένει Κυρία όπου και να βρεθεί και δεν δίνει δικαιώματα σε κανέναν.
Όλγα γερά και μην πτοήσαι για κανένα λόγο!!! Έχεις ακόμα πολλααααά να δώσεις στον τόσο αγαπημένο σου -αν και μερικές φορές άδικο- μπασκετικό χώρο....!!!!! Να σαι πάντα καλά και.. keep walking!!!!!!
basket21
Mar 14 2010, 23:39
Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΟΝΝΝΕ 47-34
Δεκάλεπτα: 18-16, με 28-20 ημίχρονο & 40-25, με τελικό 47-34.
Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ (Τερκεσίδης, Καλογρίδης): Δημητρίου, Φιλοππούλου 4, Τριχά 4, Μειμάρη 32, Γεωργαντώνη, Αρβανίτη, Παπαντζίκου, Αβραμοπούλου 4, Δούναβη 3, Καρσίκη, Μπασιάκου,Μπρέγιαννη.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΟΝΝΝΕ: Νησωτάκη 10(1), Γείτονα, Δέδε, Γαργαρέτα, Δημητροπούλου 7, Σιδέρη, Παπαγγέλου Α. 9(1), Μελάκη, Ηλιάκη, Παπαγγέλου Ε. 4, Καραγιώργου 4. Τούντα.
Σε γιορτινό κλίμα έγινε ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος και συνεχίστηκε με απονομή επάθλων στις αθλήτριες, και τους προπονητές του Α.Σ. Παπάγου για την ΑΝΟΔΟ τους ατην Α΄ΕΣΚΑ, που συνοδεύτηκε με λούσιμο σαμπάνιας. Η ομάδα θα συνεχίσει το γλέντι της Ανόδου σε νυκτερινή πίστα της Αθήνας.
Θα ήθελα μέσα από το Forum να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά για την μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας.
Για τον Παπάγο είναι μεγάλη επιτυχία δεδομένου οτι ο αρχικός στόχος ήταν η αξιοπρεπής παραμονή στην κατηγορία. Η δουλειά όμως η επιμονή και το πάθος, μας οδήγησαν στην ΑΝΟΔΟ.
Συγχαρητήρια στον Εγγλέζο και το συνάφι του, Εννοώ Τον Προπονητητή ΡΑΦΑΗΛ ΤΕΡΚΕΣΙΔΗ και τον Βοηθό του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ. Τους εύχομαι πάντα ΝΙΚΕΣ.
Συγχαρητήρια στις:
ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ : Τον καλύτερο Άσσο, Την ψυχάρα, που τιμά με την παρουσία της τον χώρο και τον Παπάγο.
ΜΕΙΜΑΡΗ ΕΒΕΛΙΝΑ: Την καλύτερη ΣΚΟΡΕΡ της Ομάδας
ΠΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΖΕΤΑ : Την καλύτερη ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ της Ομάδας (παρά το γεγονός οτι ποτέ δεν μας αφιέρωσε ένα τρίποντο).
ΤΡΙΧΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ : Την καλύτερη με διαφορά σε Αλμα παίχτριά μας.
ΓΕΩΡΓΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ : Την δυνατότερη σε Άμυνα και ταχύτητα
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ: Για την συμβολή της στην άμυνα και οχι μόνο.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑΝΤΙΑ: Την Αρχηγό μας, που μετά τον τραυματισμό της, συνέβαλε στην άνοδο της Ομάδας.
ΚΑΡΣΙΚΗ ΛΕΝΑ: Για την μαχητικότητά της
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΙΚΥ: Για το γεγονός πως αν και τραυματσμένη προσέφερε πολλά.
ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ ΝΑΝΤΙΑ: Το Δυνατό παιδί του Παπάγου που παράτο γεγονός οτι γύρισε στην μέση του Πρωταθλήματος βοήθησε πολύ.
ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ: Για την μαχητικότητά της που όποτε χρειάστηκε την προσέφερε.
ΔΟΥΝΑΒΗ ΒΑΛΛΙΑ: Για την μαχητικότητά της.
ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Για την τυπικότητά της στις προπονήσεις, αν και Νεάνιδα
firefox
Mar 15 2010, 00:48
τέλος το πρωτάθλημα!!!!!ε, ρε και να ξεκοίναγε τωρα με τετοια ΓΚΟΛΙΑ!!!!!!!!
Παρολο που την αδικησε ο προπονητης της που μετα απο 6 συνεχομενα τριποντα αστοχησε επιτελους στο 7ο και την πεταξε εξω.....???????
[quote name='basket21' date='Mar 14 2010, 23:39 ' post='392956']
Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΟΝΝΝΕ 47-34
Δεκάλεπτα: 18-16, με 28-20 ημίχρονο & 40-25, με τελικό 47-34.
Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ (Τερκεσίδης, Καλογρίδης): Δημητρίου, Φιλοππούλου 4, Τριχά 4, Μειμάρη 32, Γεωργαντώνη, Αρβανίτη, Παπαντζίκου, Αβραμοπούλου 4, Δούναβη 3, Καρσίκη, Μπασιάκου,Μπρέγιαννη.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΟΝΝΝΕ: Νησωτάκη 10(1), Γείτονα, Δέδε, Γαργαρέτα, Δημητροπούλου 7, Σιδέρη, Παπαγγέλου Α. 9(1), Μελάκη, Ηλιάκη, Παπαγγέλου Ε. 4, Καραγιώργου 4. Τούντα.
Σε γιορτινό κλίμα έγινε ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος και συνεχίστηκε με απονομή επάθλων στις αθλήτριες, και τους προπονητές του Α.Σ. Παπάγου για την ΑΝΟΔΟ τους ατην Α΄ΕΣΚΑ, που συνοδεύτηκε με λούσιμο σαμπάνιας. Η ομάδα θα συνεχίσει το γλέντι της Ανόδου σε νυκτερινή πίστα της Αθήνας.
Θα ήθελα μέσα από το Forum να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά για την μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας.
Για τον Παπάγο είναι μεγάλη επιτυχία δεδομένου οτι ο αρχικός στόχος ήταν η αξιοπρεπής παραμονή στην κατηγορία. Η δουλειά όμως η επιμονή και το πάθος, μας οδήγησαν στην ΑΝΟΔΟ.
Συγχαρητήρια στον Εγγλέζο και το συνάφι του, Εννοώ Τον Προπονητητή ΡΑΦΑΗΛ ΤΕΡΚΕΣΙΔΗ και τον Βοηθό του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ. Τους εύχομαι πάντα ΝΙΚΕΣ.
Συγχαρητήρια στις:
ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ : Τον καλύτερο Άσσο, Την ψυχάρα, που τιμά με την παρουσία της τον χώρο και τον Παπάγο.
ΜΕΙΜΑΡΗ ΕΒΕΛΙΝΑ: Την καλύτερη ΣΚΟΡΕΡ της Ομάδας
ΠΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΖΕΤΑ : Την καλύτερη ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ της Ομάδας (παρά το γεγονός οτι ποτέ δεν μας αφιέρωσε ένα τρίποντο).
ΤΡΙΧΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ : Την καλύτερη με διαφορά σε Αλμα παίχτριά μας.
ΓΕΩΡΓΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ : Την δυνατότερη σε Άμυνα και ταχύτητα
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ: Για την συμβολή της στην άμυνα και οχι μόνο.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑΝΤΙΑ: Την Αρχηγό μας, που μετά τον τραυματισμό της, συνέβαλε στην άνοδο της Ομάδας.
ΚΑΡΣΙΚΗ ΛΕΝΑ: Για την μαχητικότητά της
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΙΚΥ: Για το γεγονός πως αν και τραυματσμένη προσέφερε πολλά.
ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ ΝΑΝΤΙΑ: Το Δυνατό παιδί του Παπάγου που παράτο γεγονός οτι γύρισε στην μέση του Πρωταθλήματος βοήθησε πολύ.
ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ: Για την μαχητικότητά της που όποτε χρειάστηκε την προσέφερε.
ΔΟΥΝΑΒΗ ΒΑΛΛΙΑ: Για την μαχητικότητά της.
ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Για την τυπικότητά της στις προπονήσεις, αν και Νεάνιδα
[/quote
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΟΥΙΣΚΥ
favorit
Mar 15 2010, 01:51
QUOTE(firefox @ Mar 15 2010, 00:48 )

τέλος το πρωτάθλημα!!!!!ε, ρε και να ξεκοίναγε τωρα με τετοια ΓΚΟΛΙΑ!!!!!!!!
Παρολο που την αδικησε ο προπονητης της που μετα απο 6 συνεχομενα τριποντα αστοχησε επιτελους στο 7ο και την πεταξε εξω.....???????
ΓΚΟΛΙΑ ΙΣΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ ΣΤΗΝ Β ΕΣΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ 48%
ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
QUOTE(favorit @ Mar 15 2010, 01:51 )

ΓΚΟΛΙΑ ΙΣΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ ΣΤΗΝ Β ΕΣΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ 48%
ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Καλημέρα
Συμφωνώ απόλυτα για την Γκόλια. Εκτός όμως από το ότι είναι η καλύτερη τριποντερ, παίζει και καλή άμυνα.
Είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα της.
Lolipop
Mar 15 2010, 11:27
QUOTE(filip @ Mar 15 2010, 11:04 )

Καλημέρα
Συμφωνώ απόλυτα για την Γκόλια. Εκτός όμως από το ότι είναι η καλύτερη τριποντερ, παίζει και καλή άμυνα.
Είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα της.
ΓΚΟΛΙΑ = ΔΥΝΑΜΗ
jsoiler
Mar 15 2010, 12:47
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο!!!!Σιγά το Jordan.....
basket21
Mar 15 2010, 13:11
ΑΓΑΠΗΤΗ SILA,
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑΝΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ. ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
StefPap
Mar 15 2010, 13:16
Η πολύ όμορφη γιορτή που στήθηκε χθες προς τιμήν των πρωταθλητριών της Β' ΕΣΚΑ στο κατάμεστο κλειστό της Μεταμόρφωσης δεν αφορούσε μόνο στη στέψη της καλύτερης ομάδας της κατηγορίας. Ήταν το επιστέγασμα και η ηθική επιβράβευση μιας χρονιάς γεμάτης προσπαθεια, πείσμα και πάθος απέναντι στις αντιξοότητες. Το παραμύθι της Σταχτοπούτας έγινε φέτος πραγματικότητα στη Β' ΕΣΚΑ, με τις Κουκουβάουνες να έρχονται ως δευτεραθλήτριες από τη σχετική ανυποληψία της Γ' κατηγορίας και για αρκετούς πιθανά να ήταν απλά "οι νεοφώτιστες" και δύο δεδομένοι βαθμοί στον προγραμματισμό της χρονιάς - πριν αυτή αρχίσει. Γιατί από το ξεκίνημα το "ασχημόπαπο" έγινε ένας ασταμάτητος κύκνος, δεν βρέθηκε ποτέ σε απόσταση μεγαλύτερη του ένος βαθμού από την κορυφή και τελικά, με το πέρασμά-σίφουνας από την κατηγορία με 20 νίκες σε 22 αγώνες, η ομάδα έδειξε πως είναι Υπερσιβηρικός, Οrient Express και TGV μαζί!
Για να το καταφέρουν όμως αυτό οι Κουκουβάουνες έπρεπε να θυμηθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό πως τίποτα δεν τους χαρίστηκε τη φετινή χρονιά και όλα κατακτήθηκαν με τον ιδρώτα και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Ο Αμύντας ήταν η σοβαρή, αθλητική ομάδα που γνωρίσαμε όλη τη σεζόν, πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι τιμώντας τη φανέλα του, την ιστορία του αλλά και το θεσμό, και ανάγκασε τις γηπεδούχες να κάνουν μια ακόμη μπασκετική υπέρβαση, αυτή τη φορά πάντως μπροστά σε πλήθος κόσμου, προκειμένου να φτάσουν στο τελικό 64-59. Κάτι που έκανε αυτόν τον τίτλο ακόμη πιο γλυκό, καθώς η αξία του αντιπάλου πάντα προσδίδει επιπλέον δόξα στο επίτευγμα.
Για τις Κουκουβάουνες τα λόγια είναι περιττά. Όλα τα κορίτσια πάλεψαν μέσα στη χρονιά με τραυματισμούς, προβλήματα και αναταραχές, κατάφεραν όμως μέσα από τις τόσες αντιξοότητες να πετύχουν κάτι που κανείς δεν περίμενε για φέτος και ένα ιδιαίτερα σπάνιο επίτευγμα με τη δεύτερη σερί άνοδο σε δυο σεζόν, και μάλιστα ως πρωταθλήτριες φέτος. Είναι όλες άξιες απόλυτου σεβασμού. Από την πρώτη σκόρερ της κατηγορίας με τεράστια διαφορά, Όλγα Βαρβέρη, μέχρι την ψυχάρα αρχηγό Βίκυ Καλδάνη και από την σπουδαία Γιάννα Τζήμα που δύσκολα θα έβρισκε καλύτερη συγκυρία για να τερματίσει μια τόσο σπουδαία καριέρα μέχρι τις νεάνιδες της ομάδας που πρόσφεραν πολλά, όλες αξίζουν στο έπακρο τα εύσημα για αυτη την επιτυχία. Το ίδιο αξίζει και στο προπονητικό τιμ που κατά καιρούς άκουσε τα εξ' αμάξης αλλά αυτό ουδόλως τους πτόησε στην επιτυχημένη τους προσπάθεια να φέρουν την ομάδα στην κορυφή. Μαρία Ραχιώτη και Κώστα Μπαζιάνα, θερμά συγχαρητήρια! Μιχάλη και Γιάννη, το ίδιο αξίζει και σε εσάς - η συμπαράστασή σας ήταν πάντα σημαντική. Και επί προσωπικού, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα. Σε μια χρονιά που δεν ήταν και η καλύτερη που έχω περάσει, μου προσφέρατε πραγματικά ανεκτίμητες χαρές!
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στην ομάδα του Αμύντα για την αγωνιστικότητά και το μεγάλο παιχνίδι που μας πρόσφερε. Πιστεύω πως ήταν τιμή για τις Κουκουβάουνες να κλείσει η σεζόν με έναν τόσο σπουδαίο, εντός και εκτός γηπέδων, αντίπαλο που άξιζε καλύτερης τύχης φέτος και θεωρώ πως θα την έχει σίγουρα του χρόνου.
Βίκυ, Γιάννα, Ειρήνη, Ευτυχία, Τζώρτζια, Τόνια, Ελευθερία, Ελεάννα, Μαρίες - και φυσικά Όλγα

: Είστε και με τη βούλα οι καλύτερες στη Β' ΕΣΚΑ! Χαρείτε το,
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!!!
QUOTE(basket21 @ Mar 15 2010, 13:11 )

ΑΓΑΠΗΤΗ SILA,
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑΝΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ. ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
Εμένα αγαπητέ basket21 το όνειρό μου είναι να ξαναδώ το ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ στην Α2. Μέχρι τότε δεν θα φύγω από την ομάδα.
QUOTE(jsoiler @ Mar 15 2010, 12:47 )

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο!!!!Σιγά το Jordan.....

Καλημέρα,
τώρα νομίζω ότι πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από την κουνιάδα σου ...
soouza
Mar 15 2010, 21:42
Η αυλαία της Β κατηγορίας της Έσκα έπεσε κι όλες οι αρτίστες κάπου εδώ δε θα κοσμούν τα παρκέ μέχρι την επόμενη χρονιά.
Θα ήθελα κι εδώ να σχολιάσω μερικά πράγματα,αν και μετά από πολλά χρόνια δεν είδα αρκετές ομάδες φέτος.
Η κατάταξη κατ αρχάς είναι απόλυτα δίκαιη.Συγχαρητήρια στις Κουκουβάουνες για την κατάκτηση του τίτλου.Η διάρκεια τους έκανε τη διαφορά κι έφερε την κούπα.
Συγχαρητήρια στον Παπάγου,Εγγλέζο και λοιπούς και τον κύριο Ιάκωβο.Ευχαριστώ θερμά που με αναφώνησε στη χτεσινή φιέστα και με ευχαρίστησε.
Πολύ δυνατός κι ο Άγιος Θωμάς που πήρε την τρίτη προνομιούχο θέση κι επανήλθε στην Α κατηγορία.
Απο κει κι έπειτα πολλές ομάδες απογοήτευσαν ενώ άλλες αδίκησαν τον εαυτό τους.
Σε γενικές γραμμές ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα με κύριο χαρακτηριστικό το ρυθμό και τις παραγωγικές επιθέσεις-συνεπώς το θέαμα.
Επειδή με ρωτήσατε πολλοί αν ήταν καλύτερο από το περυσινό κι επιμένατε να τοποθετηθώ,θα πω μόνο το εξής.Η κάθε χρονιά έχει τα δικά της.Σίγουρα δεν ήταν καλύτερο από το περυσινό,αυτό όμως δεν απαξιώνει τους κερδισμένους επ ουδενί και δε ζημιώνει τους χαμένους καθ ολοκληρίαν.
Φρονώ πως τα επόμενα χρόνια το επίπεδο μπορεί να είναι και χειρότερο.Αλλά δεν πρέπει να υποβιβάζουμε καμία υγιή προσπάθεια ανάδειξης παρά μόνο να την επικροτούμε ως έχω τονίσει κατ επανάληψη.
Να είστε όλοι καλά και ραντεβού στα play offs της Ά κατηγορίας καθώς και το final four του Κυπέλλου.
jsoiler
Mar 16 2010, 05:39
QUOTE(alina @ Mar 15 2010, 13:45 )

Καλημέρα,
τώρα νομίζω ότι πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από την κουνιάδα σου ...

Respect στη Γκολιά......
Συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριες και στους παράγοντες της Μεταμόρφωσης για την υπέροχη ατμόσφαιρα που μας χάρισαν την Κυριακή!

Είχα πολύ καιρό να δω κατάμεστο γήπεδο και η εικόνα ήταν, πραγματικά, άξια της περίστασης! Στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα και ο κόσμος ευχαριστήθηκε το καταπληκτικό παιχνίδι των δυο ομάδων, χειροκροτώντας και συμμετέχοντας σε όλη τη διάρκειά του. Πολύ όμορφο σημείο μετά τη λήξη του παιχνιδιού, η στιγμή που τα κορίτσια ήρθαν κοντά στις εξέδρες και σήκωσαν την πολυπόθητη κούπα!

Κάτι που αξίζει επίσης να ειπωθεί, είναι η τιμητική βράβευση της αντίπαλης ομάδας του Αμύντα. Η Όλγα βραβεύτηκε ως πρώτη σκόρερ της κατηγορίας και η κα Τζήμα για την προσφορά της στο μπάσκετ!
Μπράβο σας! Άξιες!
StefPap
Mar 16 2010, 12:24
QUOTE(DK13 @ Mar 16 2010, 10:48 )

Η Όλγα βραβεύτηκε ως πρώτη σκόρερ της κατηγορίας και η κα Τζήμα για την προσφορά της στο μπάσκετ!
Μπράβο σας! Άξιες!

Η οποία Όλγα να αναφέρουμε πως αναδείχτηκε με διαφορά πρώτη σκόρερ της Β' ΕΣΚΑ για φέτος, καθώς στα 20 παιχνίδια που αγωνίστηκε σημείωσε 481 πόντους, φτάνοντας έτσι τον εκπληκτικό μέσο όρο των 24 πόντων ανά παιχνίδι! Και όλα αυτά σε ένα πρωτάθλημα οπου ο μέσος όρος επιθετικής παραγωγικότητας των ομάδων ήταν 51 πόντοι, ενώ οι Κουκουβάουνες που ήταν και η πιο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος είχαν 61 πόντους μ.ο.! Κρίμα που έχασε δύο παιχνίδια δηλαδή και δεν πρόλαβε να σπάσει το φράγμα των 500 πόντων...
Αν και τα στοιχεία που έχω είναι κάπως ελλειπή, ελπίζω να επανέλθω σύντομα με μια πιο πλήρη λίστα των σκόρερ της κατηγορίας. Επίσης, σύντομα ελπίζω να μπορέσω να ανεβάσω και βιντεάκι με φωτογραφίες από το ματς με τον Αμύντα και φυσικά από την απονομή και τη φιέστα της Κυριακής.
kasper7
Mar 17 2010, 09:50
Υπάρχει μία αξιόλογη συνέντευξη στο weplayball της κ. Βαρβέρη, όπου απαντάει για όλα όσα αναφέρθηκαν για το άτομό της και όχι μόνο!!
"Συνέντευξη Βαρβέρη στο weplayball"
QUOTE(kasper7 @ Mar 17 2010, 09:50 )

Υπάρχει μία αξιόλογη συνέντευξη στο weplayball της κ. Βαρβέρη, όπου απαντάει για όλα όσα αναφέρθηκαν για το άτομό της και όχι μόνο!!
"Συνέντευξη Βαρβέρη στο weplayball"Καταπληκτική συνέντευξη. Έχεις δίκιο, τα σημαντικά είναι άλλα....
hawks7
Mar 17 2010, 16:20
Καλησπερα καλησπερα
Απιστευτη συνεντευξη της Ολγας Βαρβερη στο we play ball.
Πολλα συγχαρητηρια για την καταθεση ψυχης που εκανε, δειχνοντας σε ολους μας οτι το μπασκετ δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα πολυ ωραιο χομπυ.
Απεδειξε οτι μια μεγαλη παικτρια (και οχι μονον) ξερει να ξεχωριζει την καλοπροαιρετη απο την κακοπροαιρετη κριτικη.
Της ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα.
Καλη συνεχεια
soouza
Mar 17 2010, 19:01
Καλησπέρα σας.
Διάβασα μόλις τη συνέντευξη της Όλγας στο weplayball.Σαφώς και κάποια πράγματα είναι πιο σοβαρά από το χόμπι μας κι αυτό φαίνεται από την κατάθεση ψυχής που έκανε.
Μαχητής σημαίνει εντός,εκτός κι επί τ αυτά.Η δύναμη της ψυχής και της θετικής σκέψης-συμπαράστασης νικά τα πάντα.
StefPap
Mar 17 2010, 19:16
QUOTE(soouza @ Mar 17 2010, 19:01 )

Μαχητής σημαίνει εντός,εκτός κι επί τ αυτά.Η δύναμη της ψυχής και της θετικής σκέψης-συμπαράστασης νικά τα πάντα.

Και σε αυτόν τον τομέα η Όλγα είναι σίγουρα MVP και πρωταθλήτρια...
πειτε αντιο στον ασ παπαγου
kasper7
Apr 25 2010, 16:48
Ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα θα παρακολουθήσουμε την νέα αγωνιστική περίοδο στην Β' ΕΣΚΑ με 6 νέες ομάδες.
4 που ανέβηκαν από την Γ' και 2 που πέφτουν από την Α', μετά τον υποβιβασμό και της ΑΕΚ Περιστερίου.
Πέφτει στην Γ' και ο Αίολος-Ταύρος.
agghlik
Apr 29 2010, 17:45
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους τους φίλους του γυναικείου μπάσκετ. Είμαι στην ΑΕΚ Περιστερίου, γράφω πρώτη φορά, παρακολουθώ όσο μπορώ λόγω σπουδων το φόρουμ και επιθυμώ να ακούγονται (γράφονται) όσο το δυνατόν περισσότερα νέα για το γυναικείο μπάσκετ.
Οσο αφορά την ομάδα μου θα θέλαμε όλες μαζί η χρονιά που πέρασε να πάει και να μην ξαναγυρίσει!!!
Δυστυχώς από τη νέα περίοδο θα αγωνιζόμαστε στη Β' ΕΣΚΑ μετά από περίπου δεκαπέντε χρόνια παραμονής και αξιόλογης προσπάθειας τα προηγούμενα χρόνια στην Α' ΕΣΚΑ. Βέβαια βάλαμε το χεράκι μας και βγάλαμε το ματάκι μας όλοι μαζί, διοίκηση, αθλήτριες και προπονητές καθώς και η κακή τύχη που είχαμε με τραυματισμούς αλλά και αποχωρήσεις την τελευταία στιγμή. Ας είναι... Οτι έγινε έγινε!
Καινούργια αρχή λοιπόν για την ομάδα μου με προπονητή τον κ. Κωστόπουλο και την υπόσχεση από τη διοίκηση ότι θα γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα πιό ελπιδοφόρο και με στόχο την άμμεση επάνοδο στην Α' ΕΣΚΑ.
Ηδη έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις στα Δίδυμα (Τρίτη 20.00 και Παρασκευή 19.30) σε χαλαρό ρυθμό (συντήρηση) και γίνεται "τσεκάρισμα" αθλητριών που επιθυμούν να παίξουν μπάσκετ και να βοηθήσουν την ομάδα μας στη νέα της προσπάθεια. Οι προπονήσεις είναι δύο φορές την εβδομάδα μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου περίπου, οπότε και θα γίνουν οι τελικές επιλογές για τη νέα περίοδο.
Οσες κοπέλες μένουν ελεύθερες η θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην ΑΕΚ Περιστερίου δεν χάνουν τίποτε να κάνουν μια βόλτα από τα Δίδυμα και να ρωτήσουν...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.