Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Καλυτερος Σουτερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2
Igor
Ποιος ειναι ο πιο τριποντακιας στην Ευρωλιγκα ??? Λογω καποιων διαφωνιων σε αλλα παρομοια poll, αυτο εδω περιεχει μονο 15 παιχτες.
Οι αλλοι 5 θα προσθετουν απο τοn dizzy μετα τη συζητηση εδω. Αρα οποιος θελει να ψηφισει καποιον που δεν ανηκει στο poll απλα θα αναφερει το ονομα του στη συζητηση και αυτο ισως προστεθει στη λιστα...
Το poll αφορα τους καλυτερους σουτερ 3ων ποντων. Επισης στη λιστα θα μπουν οι πραγματικοι σουτερ και οχι αυτοι που εχουν καλο ποσοστο μονο και μονο επειδη σουταρουν λιγο ( Διαμαντιδης )...

Αυτα
thrylos7
Χα! Σωστός!

Η μάχη πιστεύω θα γίνει ανάμεσα σε Ναβάρο και Ρακόσεβιτς... Μπορεί να έκανε φοβερή χρονιά ο Ρακόσεβιτς (όχι ότι έκανε καμιά άσχημη ο Ναβάρο), αλλά σουτέρ σαν τον Ναβάρο δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Εκεί πάει η ψήφος μου.

Αυτός που πρέπει να μπει είναι ο Μορτέντε της Μπενετόν. Δεν είναι πρωταγωνιστής, αλλά η δουλειά του είναι αυτή. Η Μπενετόν έχει και τον Σούμπερτ βέβαια. Επίσης, υπάρχουν οι Μρστις, Κουτλουάι, Σαρπ. Ο Όζμπολτ, δυστυχώς πέρασε τη χρονιά τραυματίας.
Igor
Aρχισε να αραδιαζει ονοματα ο Θρυλος7.. Ευτηχως που ειχα παρει ποφυλαξεις και ετσι υπαρχει χωρος για να μπουν αλλο 5 παιχτες στο poll.
Τα ονοματα που σκεφτομουν εγω:

Σουμπερτ
Κουτλουαι
Αρσλαν
Τριπκοβιτς
Ντομερκαντ
msg
αν ο μάτσε έπαιζε από την αρχή και όχι στα τελευταία 2 παιχνίδια τότε θα ήταν ακόμη πιο σκληρή η μάχη. ψηφίζω ρακόσεβιτς σε άλλη μία ψηφοφορία αν και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του θυμάμαι άσχημα πράγματα που έπαθε η ομάδα μου φέτος... sad.gif sad.gif
apkat
O Ντομερκαντ ειναι γεννημενος σουτερ και απο αυτο το σουτ του και μονο συντηρειται τοσα χρονια στην Ευρωλιγκα..Οποτε θα επρεπε 1000% να ειναι στην ψηφοφορια..Παντως σε καθε περιπτωση ψηφιζω Ναβαρο..
Green Warrior
και εγώ ψηφίζω τον αχώνευτο ( λόγω τελικού...) Ναβάρο
Bonzo
Σισκάουσκας?Γενικά κανεις του ΠΑΟ?κα Δεν σουτάρει λίγο.Και ο Μπετσίροβιτς..
Επίσης Μπράουν Μάτσε (αν η ψηφοφορία είνια για φέτος) δεν θα πρεπε να ναι κατά τη γνώμη μου
Bonzo
τώρα που το ξανακοιταξα ο Siska είανι πρώτος σε ευστοχιά σε 3ποντα στην euroleague και δεν τον έχεις βάλει??
Ο μόνος που το βρίσκω παράξενο είμαι?Άσχετα με το ότι είμαι Παναθηναικός νομίζω ότι δικαιούται μια θέση..Εξάλλου και γω Ναβάρο θα ψηφίσω...
thrylos7
Απλά δεν είναι ο ορισμός του σουτέρ (όπως πχ Ερτογάν, Ντόμερκαντ κτλ), μάλλον επειδή κάνει κι άλλες, πολλές δουλειές στο γήπεδο..

Παρ' όλα αυτά, ναι, πρέπει να μπει.. Όχι όμως και ο Μπετσίροβιτς... tongue.gif
apkat
Και γω απο τη στιγμη που μιλαμε για φετος πιστευω οτι ο Μπραουν και ο Ματσε θα επρεπε να απουσιαζουν οπως επισης και ο Ρανικο(δεν ειναι και τοσο καλος σουτες πια)..

Ο Σισκα οντως θα επρεπε να ειναι στην ψηφοφορια οπως και ο Σαρπ αλλα για τον Μπετσιροβιτς διαφωνω..
barcelonista13
la bomba navarro!!! vamos barca...
paidia einai o kalyteros eyropaios paiktis... eukola kai o kalyteros souter...
Gravedigger
QUOTE(barcelonista13 @ Apr 27 2007, 11:42 PM) *
la bomba navarro!!! vamos barca...
paidia einai o kalyteros eyropaios paiktis... eukola kai o kalyteros souter...

Τι είναι ο Navarro???Εντάξει δν λέω, καλός παίχτης αλλά όχι κ ο καλύτερος Ευρωπαίος...Καμία σχέση με τον Nowitzki.Χαώδης διαφορά...
Igor
Παιδια τον Ματσε και τον Μπραουν τους εβαλα επειδη εχουν το καλυτερο σουτ στην Ευρωπη. Και το poll αφορα οχι μονο την εφετινη χρονια αλλα γενικα τους παιχτες που παιζουν φετος στην Ευρωλιγκα !

Granger ??? Τι λετε ? Ο Σισκα προστεθηκε..
man10
Εγω εδωσα την ψηφο μου στο Ματσε γιατι τον θεωρω τον καλυτερο σουτερ στην Ευρωπη.

Τωρα αν κριναμε για την φετινη χρονια θα επρεπε να ψηφισω τον Ρακοσεβιτς.
Bonzo
QUOTE(Igor @ Apr 28 2007, 01:44 PM) *
Παιδια τον Ματσε και τον Μπραουν τους εβαλα επειδη εχουν το καλυτερο σουτ στην Ευρωπη. Και το poll αφορα οχι μονο την εφετινη χρονια αλλα γενικα τους παιχτες που παιζουν φετος στην Ευρωλιγκα !

Granger ??? Τι λετε ? Ο Σισκα προστεθηκε..



Με αυτή τη λογική και ο Γκρέιντζερ είναι σωστή επιλογή
saniboy
Χωρις δευτερη σκεψη Ναβαρο!Για Φ4 ελπιζω Σισκα! smile.gif
hagi
Αντικειμενικά νομίζω είναι ο αχώνευτος Ναβάρο.Τώρα βέβαια και άλλοι είναι πολύ καλοί σουτέρ..Εγώ θα έλεγα και ο Σκέιλς που δεν έχει ψήφο είναι φοβερός σουτέρ απλώς το παρακάνει μερικές φορές χωρίς αποτέλεσμα..

Και ο Σισκάουσκας είναι κρύο αίμα..
dirk13
egw pisteuw pws to kalutero sout to exei o Albertis............
saniboy
QUOTE(dirk13 @ Apr 29 2007, 12:07 AM) *
egw pisteuw pws to kalutero sout to exei o Albertis............

Και θα το αποδειξει σε μια εβδομαδα... smile.gif
Anaz
Σιγουρα λειπουν Ντομερ, Σαρπ, Γκρειντζερ, Κουτλουαι.

Εγω ψήφισα Λανγκτον!Φετος θεωρω οτι ειναι ισως ο πιο σταθερος σουτερ απ'όλους και με το μεγαλυτερο φασμα στο σουτ του!Απ'όπου κ να σηκωθει το βάζει! Ακολουθει ο Ναβαρο! Ο Ρακοσεβιτς κανει εξαιρετικη χρονια,αλλα ειναι γενικά πιο ασταθης γι'αυτο τον βάζω τριτο!Απ'τα 6.25 βεβαια ειναι μακραν πρωτος φετος! Kι o Nikolas πάντως ειναι τρομερος σουτερ,κι αμα ζεσταθει δεν χανει τιποτα! Ακολουθει ο Ντομερ και ο Σισκα λόγω σταθεροτητας κι ας μην ειναι ο ορισμος του σουτερ!
Απο κοντα Γκρειντζερ,Χανσεν.
Ερντογαν,Μπαζιλε,Σκειλς ειναι μουρλοκομεια!Σουταρουν ασταματητα!
Dominique
Ο καλυτερος σουτερ ειναι αναμφισβητητα ο Ναβαρο.Επισης θα πρεπε να ξεκαθαρισουμε αν συμπεριλαμβανονται και all-time classic ονοματα εστω κι αν δεν εχουν τις αποδοσεις του προσφατου παρελθοντος.Αν ναι δε θα πρεπε να λειπουν οι Αλβερτης Κουτλουαι και Σαρπ.Σιγουρα αδικειται ο Ντομερκαντ που ειναι κλασικοτατος σουτερ και ακομα περισσοτερο ο Μπετσιροβιτς ειδικα απ τη στιγμη που στις πιθανες επιλογες βρισκεται ο Λακοβιτς
apkat
Θεωρω δεδομενο παντως εγω οτι μιλαμε μονο για φετος με την λογικη οτι θα ξαναμιλησουμε του χρονου αντιστοιχα..Γιαυτο ειπα και οτι ο Ματσε με τον Μπραουν θα επρεπε να απουσιαζουν..

Ο Μπετσιροβιτς τωρα εχει ευστοχησει σε 21 ματς σε 21 τριποντα(σε 55 προσπαθειες)..Ενα τριποντο το ματς δηλαδη με ποσοστο 38,2%.Ποσοστο οριακα χειροτερο απο αυτο του Λακοβιτς(που εχει 39,8%) αλλα με 45/113 προσπαθειες..Οποτε στη συγκριση μεταξυ των 2 δικαια μπαινει ο Γιακα..

Εντιτ: Παντως και γω τωρα που το ψαξα λιγο καλυτερα θα πω Λανγκτον με δευτερο τον Ναβαρρο(ειχα την εντυπωση οτι ο Ισπανος ειχε καλυτερα ποσοστα).Ο Σισκα λογω ποσοστων ισως και να πρεπε να ναι πρωτος αλλα δεν ειναι αυτο που λεμε κλασσικος σουτερ..Ο Ντομερκαντ αν δεν ηταν τοσο ασταθης θα μπορουσε επισης να ειναι με διαφορα ο κορυφαιος..
man10
QUOTE(dirk13 @ Apr 28 2007, 09:07 PM) *
egw pisteuw pws to kalutero sout to exei o Albertis............

Ειναι καλος και ισως αξιζε μια θεση αλλα απο τους παραπανω(οχι ολους)δεν ειναι καλυτερος.
spysta
Τι συζηταμε τωρα????Το παληκαρι αν και δεν εχει παιξει ειναι ο καλυτεροσ απ'ολους!!!ΑΡΒΙΝΤΑΣ ΜΑΤΣΙΓΙΑΟΥΣΚΑΣ......μετα Ερντογαν Ναβαρο Σμιθ
Igor
Για αυτο το λογο απο πανω εβαλα τον Ματσε... Θα ετρωγα πολυ κραξιμο αλλιως.. smile.gif smile.gif
Dominique
Κατ αρχας ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι η ψηφοφορια δεν αφορα μονο τη φετινη χρονια αλλα τους παικτες που διακρινονται για το σουτ τους τα τελευταια χρονια.Δυστυχως καποιοι βλεπουν το μπασκετ σα να ειναι μαθηματικα.Αν ηταν ετσι πολλοι παικτες θα επρεπε να βρισκονται στην ψηφοφορια αλλα σωστα δε βρισκονται.Καλο λοιπον θα ταν να μπορουσαμε να διακρινουμε τους ρολους των Μπετσιροβιτς και Λακοβιτς στις ομαδες τους και υστερα να κρινουμε.Αν ο πιο κλασικος σουτερ μιας εκ των 8 καλυτερων ομαδων στων κοσμο δε συμπεριλαμβανεται στους πιο αξιοπιστους εξ αυτων,τοτε καπου κανω εγω το λαθος.Γιατι αν ρωτησεις εναν οπαδο της Εθνικης Σλοβενιας για τον ποιον θεωρει τον καλυτερο σουτερ της ομαδας του πιστευω πως δε θα μπει καν στον κοπο να σου απαντησει
apkat
Οχι..Αυτο ειναι το λαθος..Μιλαμε η τουλαχιστον ετσι νομιζω για την πορεια τους φετος στην διοργανωση της Ευρωλιγκα.Ποιος ηταν ο καλυτερος σουτερ φετος σε αυτην την συγκεκριμενη διοργανωση.Γιαυτο και εξ'αρχης εχω πει οτι διαφωνω που στην ψηφοφορια παιρνει μερος ο Ματσε και ο Μπραουν.Ο Μπετσιροβιτς αναμφιβολα ειναι καλος σουτερ αλλα φετος η πορεια του δεν ηταν τοσο καλη για να τον βαλει σε αυτη τη λιστα.Αλλωστε ξαναλεω οτι πηρε και λιγες προσπαθειες οποτε δε μπορει να κριθει και δικαια.

Αν το αντιμετωπισουμε διαχρονικα και υπολογισουμε και αλλες διοργανωσεις εκτος της Ευρωλιγκα φυσικα και τα παοτελεσματα θα ειναι διαφορετικα αλλα εχω την αισθηση οτι το τοπικ αναζητα τον καλυτερο σουτερ για φετος στην Ευρωλιγκα..Ιγκορ αυτο δεν ειναι το νοημα του τοπικ;;Εσυ που το ανοιξες θα μπορουσε να μας διαφωτισεις για το τι ακριβως ζητουσες;;
Anaz
QUOTE
Γιατι αν ρωτησεις εναν οπαδο της Εθνικης Σλοβενιας για τον ποιον θεωρει τον καλυτερο σουτερ της ομαδας του πιστευω πως δε θα μπει καν στον κοπο να σου απαντησει
Mιλάς σοβαρα?? ohmy.gif blink.gif Προσωπικά εχω σοβαρες αμφιβολιες γι'αυτο που λες αλλα μου κάνει εντυπωση η σιγουρια σου!Εγω ποτε δεν θεωρουσα τον Μπετσιροβιτς κλασσικο σουτερ!! Καλο σουτακι εχει,αλλα κλασσικο σουτερ δεν ειναι!Αποψη μου..
QUOTE
Αν ο πιο κλασικος σουτερ μιας εκ των 8 καλυτερων ομαδων στων κοσμο δε συμπεριλαμβανεται στους πιο αξιοπιστους εξ αυτων,τοτε καπου κανω εγω το λαθος.
Καταρχην οπως ειπα δεν θεωρω επ'ουδενι οτι ο ρόλος του Μπετσι στην Σλοβενια ή κι οπουδηποτε αλλου εχει αγωνιστει ειναι ο ρόλος του "κλασσικου σουτερ"!
Και πάλι όμως αυτο δεν ειναι κ το πιο τρανταχτο επιχειρημα.. Δηλαδη ο Χατζηβρεττας που στο Ευρωμπασκετ ηταν ο σουτερ της πρωταθλητριας Ευρωπης ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστος?Η ο Πιετρις της Γαλλιας??

Για την ιστορία..χωρις να θεωρω οτι εχει ιδιαιτερα μεγαλη σημασια.. Τα στατιστικα στις 2 τελευταιες διοργανωσεις των Γιακα-Σανι:

Ευρωμπασκετ 2005
Λακοβιτς:9/25 (36%) 3ποντα, 7/21 2ποντα.
Μπετσι: 7/22 (32%) 3ποντα, 12/28 2ποντα.

Μουντομπασκετ 2006
Λακοβιτς:17/28 (61%) 3ποντα, 4/13 2ποντα
Μπετσι: 7/22 (32%) 3ποντα, 19/42 2ποντα

Ο χρονος συμμετοχης ειναι απο σχεδον 30 λεπτα ο καθενας,με μικρη διαφορα.

Αξιοσημειωτα:
Και στις 2 διοργανωσεις ο Γιακα εχει και περισσοτερες προσπάθειες 3ποντων και μεγαλυτερη ευστοχια!
Επισης αξιοσημειωτο οτι στο Μουντο ο Μπετσι ειχε 32% στα τριποντα ενω συνολικα η ομαδα 45%.
Ενω ακομα, και στις προσπάθειες τριων ποντων ερχεται τριτος πίσω απο Λακοβιτς,Ναχμπαρ ΚΑΙ στις δυο διοργανωσεις και τον ακολουθει απο κοντα ο Ουντριχ.

Συνολικα δηλαδη στα 3ποντα:
Λακοβιτς: 26/53 (49%)
Ναχμπαρ: 16/51 (31%)
Μπετσιροβιτς: 14/44 (32%)
Ουντριχ: 12/32 (38%)


Βεβαιως συμφωνω απολυτα στο οτι τα νουμερα μόνα τους δεν λένε κατι!ΓΙ'ΑΥΤΟ και προσωπικά δεν μπορω να χαρακτηρισω τον Μπετσι κλασσικο σουτερ ανεξαρτητως στατιστικών!
Παρόλα'αυτα εχουν βεβαια την αξία τους,κ στην προκειμένη δεν σε επιβεβαιωνουν!
vastravoud
Ακόμα και στον Παναθηναϊκό άλλωστε τα περισσότερα σουτ του Μπετσίροβιτς βγαίνουν μέσα από το σύστημα και είναι αμαρκάριστα. Αντίθετα π.χ ένα σεβαστό ποσοστό τον σουτ του Διαμαντίδη βγαίνει υπό πίεση όταν δεν έχει καταφέρει η ομάδα να εκδηλώσει επίθεση ή όταν δεν γίνεται σωστή κίνηση από τους συμπαίκτες του.

Στον Παναθηναϊκό αυτός που θα εμπιστευόμουν περισσότερο για ένα σίγουρο περιφερειακό σου είναι ο Σισκάουσκας.
Dominique
Ας εξηγησω λοιπον ακριβως τι εννοω για να τελειωνουμε.Κατ αρχην η αποψη που παραθετει ο vastravoud ειναι απολυτως σωστη,αλλα εγω θα τη χρησιμοποιουσα για να δικαιολογησω τη δικη μου:Ο Μπετσιροβιτς δε γινεται τυχαια ο αποδεκτης της εξτρα πασας,αλλα γιατι προφανως ο Ομπραντοβιτς τον θεωρει ως τον πιο κλασικο σουτερ της ομαδας.O Σισκαουσκας πραγματι εχει καλυτερα ποσοστα αλλα μονο στην Ευρωλιγκα!

Αναζ,καλα κανεις και παρουσιαζεις αυτα τα στοιχεια αφου αυτα της Ευρωλιγκα ειναι γνωστα σε ολους.Ιδιαιτερα μαλιστα το ποσοστο διποντων αφου πολλοι κανουν το λαθος και νομιζουν οτι σουτερ ειναι μονο οσοι βαρανε τριποντα.Ολοκληρωνω λοιπον την αποψη μου λεγοντας οτι κλασικος σουτερ ειναι αυτος που κυριως ψαχνει το σουτ και σουταρει απο μεση και μακρινη αποσταση με τουλαχιστον αξιοπρεπη αποτελεσματα και αν το 32%(ας μιλησουμε για τριποντα αφου το θελετε)δεν ειναι αξιοπρεπες τοτε ειναι το 47% του ελληνικου πρωταθληματος!Συν τοις αλλοις ο Σανι ειναι απ τους ελαχιστους παικτες στην Ευρωπη που εξακολουθουν να σουταρουν απο τα 4-5 μετρα.

Οφειλω να ομολογησω οτι μου προξενουν εντυπωση τα νουμερα του Σανι στο περασμενο Ευρωμπασκετ(θυμομουν οτι το Μουντομπασκετ που εκανε ηταν μετριο)ιδιαιτερα αν τα συγκρινεις με αυτα του Γιακα.Και παλι ομως ειναι ψηλοτερα τα ποσοστα του στα διποντα με τη Σλοβενια ενω και στην ευρωλιγκα ειναι καλυτερος στα τριποντα(περιπου 38%)σε σχεση με τον περσινο Λακοβιτς(περιπου 32%).Πραγματικα αν καποιος εχει ορεξη ας ψαξει τα ποσοστα τους στο πρωταθλημα [γιατι εγω 1)βαριεμαι και 2)δε βρισκω και τοσο μεγαλο νοημα στους αριθμους]αν και νομιζω οτι και παλι ο Μπετσιροβιτς θα υπερτερει
Anaz
Eνταξει τα διποντα μπορει να παραπλανουν λίγο γιατι συμπεριλαμβάνουν και τα ντραιβ τα οποια και οι δυο παιχτες δοκιμαζουν! Πραγματι ομως ο Μπετσι δοκιμαζει πολυ τα σουτ απο τα 4-5 μετρα,στα οποια ειναι κ πιο ευστοχος. Παντως στα νουμερα που παρέθεσα ειναι επισης αξιοπροσεχτο οτι ο Γιακα δοκιμαζει και περισσοτερα τριποντα απ'ότι διποντα ενω ο Μπετσι περισσοτερα δίποντα.
QUOTE
Και παλι ομως ειναι ψηλοτερα τα ποσοστα του στα διποντα με τη Σλοβενια ενω και στην ευρωλιγκα ειναι καλυτερος στα τριποντα(περιπου 38%)σε σχεση με τον περσινο Λακοβιτς(περιπου 32%).
Mα περσι και ο Μπετσι 32% είχε στα τρίποντα!Το ίδιο και πρόπερσι στο Ουλεμπ! Δηλαδή συγκρίνεις το περσινο χειροτερο ποσοστο του Γιακα λόγω του ντεφορμρίσματος απ'το τοπ16 κ μετα,με το καλυτερο φετινό του Μπετσι?? blink.gif
Το 47% του πρωταθλήματος φετος απ'τον Μπετσι θα το χαρακτηριζα περισσοτερο ως εκλαμψη!τα στατιστικα του στην μεχρι τωρα καριερα του αυτο λενε..
Τεσπα. Εγω όλα αυτα δεν τα λέω για να συγκρινω τους 2 παιχτες!Η γνωμη μου βεβαια ειναι οτι ο Γιακα ειναι καλυτερος αλλα ο Μπετσι ίσως πιο σταθερος σουτερ. Η ενσταση μου εχει να κάνει κυριως με αυτο "Γιατι αν ρωτησεις εναν οπαδο της Εθνικης Σλοβενιας για τον ποιον θεωρει τον καλυτερο σουτερ της ομαδας του πιστευω πως δε θα μπει καν στον κοπο να σου απαντησει", και με τον χαρακτηρισμο του Μπετσι ως κλασσικου σουτερ.
kostasvc15
Εγω ψηφισα Γιασαιτις.
Anaz
*
QUOTE
Και παλι ομως ειναι ψηλοτερα τα ποσοστα του στα διποντα με τη Σλοβενια ενω και στην ευρωλιγκα ειναι καλυτερος στα τριποντα(περιπου 38%)σε σχεση με τον περσινο Λακοβιτς(περιπου 32%).
QUOTE
Mα περσι και ο Μπετσι 32% είχε στα τρίποντα!Το ίδιο και πρόπερσι στο Ουλεμπ! Δηλαδή συγκρίνεις το περσινο χειροτερο ποσοστο του Γιακα λόγω του ντεφορμρίσματος απ'το τοπ16 κ μετα,με το καλυτερο φετινό του Μπετσι??
Λαθος.
Μολις τσεκαρα τα ποσοστα και τελικα ο Λακοβιτς περσι είχε 37%!(και μεχρι τη regular season 42%)

Tεσπα,μη το κουραζουμε.Εν κατακλείδι.. τα νουμερα στην μεχρι τωρα καριερα των δυο παιχτων λένε οτι στα τριποντα ο Γιακα δοκιμάζει περισσοτερα και ειναι κ πιο ευστοχος.
Λενε επισης οτι τη φετινη χρονια ο Μπετσι μπορει να μην δοκιμάζει παρα πολλα τριποντα,αλλα ειναι αρκετα ευστοχος,πιο ευστοχος απο ποτε..
(δεν πειθομαι ομως ακομη οτι εγινε κιολας.."κλασσικος σουτερ".)
Bell
Marco Belineli xwris deyteri skepsi
dizzy_fingers
Γράφε με πεζά ελληνικά κι όχι με greeklish σε παρακαλώ smile.gif.

Καλώς ήρθες και καλά ποστ.
Bonzo
Πάντως έχει σημασία και ο χρόνος συμμετοχής πουο Μπέστι παίρνει πολύ λιγ'ότερο..Επίσης π΄γηρε και ένα διαγωνισμό τριπόντων στην Ελλάδα(ελάχιστη σημασία έχει)
Επίσης αν είναι μέσα ο Μάτσε και ο Μπράουν γιατί όχι ο Αλβέρτης..
Τέλος όπιος έχει δει το Ναβάρο πιστευω ότι απλά είανι πολύ μπροστα΄...Μπορεί να μην έχει τοοοοσο καλή ευστοχία αλλά βάζει και πολλα σουτ μέσα απο το τρίποντο και δεν καταλαβαίνει από αμυνες...Πάντως εγώ απλά πιστεύω ότι δεν έπρεπε να χε μπει ούτε ο Λάκοβιτς στην ψηφοφορία...Γενικά πιστεύω οτι είναι λίγο υπερβολικό 3 παίχτες από την ίδια ομάδα
Dominique
Δε θα απαντουσα αλλα εκανα ενα τρομερο λαθος και οφειλω να ζητησω συγνωμη.Τα ποσοστα που προανεφερα οντως δεν ισχυουν η μαλλον ισχυουν αλλα αναποδα!Τα χα διαβασει πριν κανα μηνα,δεν τα θυμομουν καλα(εξ ου και το "περιπου" διπλα στους αριθμους)και εν τελει τα απεδωσα απτην αναποδη.Και παλι συγνωμη.


QUOTE
Mα περσι και ο Μπετσι 32% είχε στα τρίποντα!Το ίδιο και πρόπερσι στο Ουλεμπ! Δηλαδή συγκρίνεις το περσινο χειροτερο ποσοστο του Γιακα λόγω του ντεφορμρίσματος απ'το τοπ16 κ μετα,με το καλυτερο φετινό του Μπετσι??

Μιας και μπηκα στη διαδικασια να απαντησω ας ξεκαθαρισω και αυτο:Συνεκρινα τις δυο αυτες χρονιες επειδη και οι δυο αφορουν στον Παναθηναικο.
Παρα το τραγικο μου λαθος εξακολουθω να πιστευω οτι ο Μπετσι ειναι κλασικος σουτερ με την εννοια που αντιλαμβανομαι τον ορο.


QUOTE
Η ενσταση μου εχει να κάνει κυριως με αυτο "Γιατι αν ρωτησεις εναν οπαδο της Εθνικης Σλοβενιας για τον ποιον θεωρει τον καλυτερο σουτερ της ομαδας του πιστευω πως δε θα μπει καν στον κοπο να σου απαντησει",

Εχεις δικιο,επρεπε να χα απαντησει απ το προηγουμενο ποστ.Η αισθηση αυτη μου δοθηκε απ την εικονα των Σλοβενων στις εξεδρες οι οποιοι δειχνουν(με φανελες και πανο)οτι ο Σανι ειναι ο αγαπημενος τους
apkat
QUOTE
Εχεις δικιο,επρεπε να χα απαντησει απ το προηγουμενο ποστ.Η αισθηση αυτη μου δοθηκε απ την εικονα των Σλοβενων στις εξεδρες οι οποιοι δειχνουν(με φανελες και πανο)οτι ο Σανι ειναι ο αγαπημενος τους


Ρε συ απο την τηλεοραση πρωτον ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις αλλα και να καταλαβες οτι ο Σανι ειναι ο αγαπημενος τους αυτο τι σχεση εχει με τον αν ειναι καλυτερος σουτερ η οχι;;Σου εδωσαν την αισθηση οτι τον θεωρουν καλυτερο σουτερ;; blink.gif blink.gif

Υ.Γ:Παρατραβηξε η κουβεντα παντως για Σανι και Γιακα και νομιζω οτι ειμαστε και αρκετα οφ-τοπικ ωρα τωρα.. wink.gif
Dominique
QUOTE
Ρε συ απο την τηλεοραση πρωτον ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις αλλα και να καταλαβες οτι ο Σανι ειναι ο αγαπημενος τους αυτο τι σχεση εχει με τον αν ειναι καλυτερος σουτερ η οχι;;Σου εδωσαν την αισθηση οτι τον θεωρουν καλυτερο σουτερ



Απλως ειπα οτι η εικονα των οπαδων φανερωνει οτι ο Σανι ειναι ο αγαπημενος τους παικτης.Προφανως πιστευω οτι τον συμπαθουν επειδη σουταρει καλα.Εσυ μπορεις να πιστευεις οτι τον συμπαθουν για τα καταπληκτικα του καρφωματα
apkat
Ενδιαφερον.Δηλαδη τα 2 μοναδικα κριτηρια για να γινει αγαπητος καποιος της εξεδρας ειναι να ειναι ο καλυτερος σουτερ η να καρφωνει καταπληκτικα..Αληθεια ο Σιγαλας τι απο τα 2 εκανε στον Ολυμπιακο οσο εμεινε και ηταν ο αγαπημενος της κερκιδας;;

Το εξαντλησαμε το θεμα και δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισουμε γιαυτο και εγω σταματαω εδω αυτη τη κουβεντα μιας και εχουμε καταστρεψει 2 σελιδες απο το τοπικ του καλυτερου σουτερ σε μια συγκριση Γιακα-Σανι.. smile.gif
Bonzo
Ο Σιγαλας κάρφωνε υπέροχα icon_wave.gif cool.gif icon_wave.gif
saou
QUOTE
Marco Belineli xwris deyteri skepsi


Συμφωνώ 100%. Αυτός πρέπει να μπει κυρίως γιατί είναι καθαρός και αυθεντικός σουτέρ.

Και κάτι άλλο: το πως αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια του σουτέρ είναι σχετικό, εγώ πιστεύω σουτέρ είναι αυτός που βγάζει το 80% των πόντων του από σουτ, μακρινής και μέσης απόστασης. Με αυτή την έννοια ο Μπετσίροβιτς ανήκει σε αυτή την κατηγορία, άσχετα αν ούτε εγώ τον θεωρώ ιδιαίτερα ποιοτικό παίκτη. Το Ναβάρο όμως που έχει ψηφίσει πολύς κόσμος δεν τον θεωρώ κλασσικό σουτέρ καθότι παίζει πάρα πολύ και με διεισδύσεις, τις μπομπίτες του κτλ.

Μπορεί να τον ψήφιζα λοιπόν για καλύτερο δυάρι αλλά ως καλύτερο σουτέρ επιλέγω το Λάνγκτον.
Bonzo
Ο ναβάρο βάζει περισσότερο από το 80% των πόντων του από σουτ μέσης και μακρινής απόστασης(αν βγάλουμε τις βολές). Ίσως δεν τον έχεις δει σε πολλά παιχνίδια.Ο μπελινέλλη είναι ακόμα ταλέντο για να τον θεωρείς τον καλύτερο σουτέρ.
Anaz
O Mπελινελι ειναι οντως αυθεντικος σουτερ!Αλλα ασταθης ακομα,και υπερβολικός..

Αν μιλαμε για τη φετινη χρονια νομιζω δεν υπαρχει αλλος απο τους Λανγκτον,Ρακοσεβιτς, Ναβαρο.
QUOTE
αλλά ως καλύτερο σουτέρ επιλέγω το Λάνγκτον.
Εγω εσυ κι ο απκατ τον τιμήσαμε μονο..
rchos
χωρις πολλα λογια

Χρηστος Χαρισης
thrylos7
Θα συμφωνήσω μ' αυτό και κυρίως με την πρώτη πρόταση...
QUOTE
Τέλος όπιος έχει δει το Ναβάρο πιστευω ότι απλά είανι πολύ μπροστα΄...Μπορεί να μην έχει τοοοοσο καλή ευστοχία αλλά βάζει και πολλα σουτ μέσα απο το τρίποντο και δεν καταλαβαίνει από αμυνες...


Πρέπει να το δεις από κοντά για να συνειδητοποιήσεις για τι σουτέρ μιλάμε...

Ίσως βέβαια, συμφωνήσω ακόμα περισσότερο μ' αυτό:
QUOTE
Υ.Γ:Παρατραβηξε η κουβεντα παντως για Σανι και Γιακα και νομιζω οτι ειμαστε και αρκετα οφ-τοπικ ωρα τωρα..

Όντως... με Σάνι και Γιάκα στο τόπικ των καλύτερων σουτέρ... laugh.gif tongue.gif
Igor
Dizzy με τα συμπερασματα σου, προσθεσε οσους παιχτες εχουν προταθει απο την πλειοψηφια. Ευχαριστω. Πρεπει να μενουν 4 θεσεις.
dizzy_fingers
Μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε mod που έχει παρακολουθήσει τη συζήτηση.

Επειδή εγώ δεν το έχω κάνει μπορείς να μου πεις ποιούς συγκεκριμένα να προσθέσω?
thrylos7
Απ' ότι βλέπω, οι επικρατέστεροι για να μπουν (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα έχει νόημα, αφού έχουν ήδη περαστεί 35 ψήφοι) είναι οι Κουτλουάι, Σαρπ, Γρέιντζερ, Ντόμερκαντ, Σούμπερτ, Αλβέρτης.
Igor
Θρυλε 7 βαλε αυτους που νομιζεις.. Βαλε κατα την αποψη μου, Ντομερκαντ, Γκρειντζερ και αλλους δυο της επιλογης σου. Και τι πειραζει που εχουν περαστει 35 ψηφοι ??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.