Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
tatr6
QUOTE(mpalla @ Nov 5 2007, 13:19 ) *
'Οταν κάτι δεν παέι καλά, όταν κάτι δεν πάει όπως το έχεις σχεδιάσει, όπως το έχεις φανταστεί,όπως θα θελες να πηγαίνει...
Φοβάσαι...
Όταν παλεύεις με όλη σου τη δύναμη για ένα στόχο, και στον δρόμο πληγώνεσαι για να φτάσεις σε αυτόν, τότε στην κορυφή νιώ8εις πιο δυνατός, νιώθεις ανίκητος.,
Εκεί ψηλά, γεύεσαι τη νίκη και αρχίζεις να θυμάσαι αχνά τις δυσκολίες και σιγά σιγά ξεχνάς πως είναι να χάνεις...
Και τότε όταν τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά από ότι περίμενες και δεν μπορείς να καταλάβεις το πως ή το γιατί, τότε απλά αρνείσαι να δεχτείς μια κατάσταση που δεν σου αξίζει...

Όλοι φοβόμαστε και έρχονται αποτελέσματα που μας τρομάζουν...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 57-47
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 53-60
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 69-85

Διάβασα όμως κάπου κάτι και τότε απλά άρχισα να θυμάμαι...
"never underestimate a champion's heart..."
Άρχισα να θυμάμαι τον κόπο, την προσπάθεια, τον πόνο, την πίκρα, την ήττα...
Άρχισα να θυμάμαι ότι το εύκολο είναι να κερδίζεις, το δύσκολο είναι να χάνεις και να μην τα παρατάς...
Μία ήττα, δύο, τρεις... Να μπορείς να βάζεις πίσω σου τον κακό σου εαυτό και τον κακό εαυτό των άλλων και να στέκεσαι στα πόδια σου.
Να αρνείσαι, όχι να καταλάβεις, αλλά να αρνείσαι να δεχτείς την "μοίρα" που άλλοι σου καθορίζουν και να αρνείσαι να συμβιβαστείς στην μετριότητα..
Ξέρω να χάνω, έμαθα να χάνω μαζί σας και όταν το πετύχαμε αυτό, γίναμε απλά πρωταθλήτριες και αήττητες.. Και αυτό το κουβαλάω κάθε μέρα μέσα μου και δεν έχω σκοπό να το χάσω ποτέ...
Για αυτό και ό,τι κ αν διαλέγουν άλλοι για μένα, εγώ θα συνεχίσω να αποφασίζω για τον εαυτό μου και θα συνεχίζω να προσπαθώ για αυτά που μετράνε μέσα μου πιο πολύ από κάθε αποτέλεσμα...

Στην τελική... ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ –ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 42-79 και το πρωτάθλημα είνα μακρύ... wink.gif

p.s. συγγνώμη για την "πολυλογία" και το off topic

Ποτέ δεν έιναι off topic καρδούλα μου κάτι το όποιο εκφράζει πολλούς από εμάς που παίζουν μπάσκετ και δίνει ώθηση σε όσους και όσες με τις πρώτες δυσκολίες είναι έτοιμοι να σκύψουν το κεφάλι...
Και όταν μια ομάδα έχει άτομα σαν eσένα για να θυμίζει τους στόχους της και να συσπειρώνει από την αρχή την ομάδα έπειτα από κάθε ήττα, κανένας πέραν από τους παίκτες τους ίδιους δεν θα καταφέρει να τους γκρεμίσει το όνειρο... wink.gif
sch
Λόγω κολλήματος του ΔΑ Καλαμαριάς, ο αγώνας ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΣ Ολυμπιάδα Λάρισας της 11/11/2007 για το Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 12.00 θα ξεκινήσει στις 18.00.

...απο basket.gr
athina
που μπορω να δω τις αγωνιστικες ολου του χρονου των Α2 και Α1?
mpalla
QUOTE(athina @ Nov 5 2007, 20:48 ) *

Στο http://www.basket.gr/ το site δηλαδή της ΕΟΚ
Πιο συγκεκριμένα http://www.basket.gr/cont/champ/2007/champ88.asp για Α2 Νότου
http://www.basket.gr/cont/champ/2007/champ89.asp για Α2 Βορρά
http://www.basket.gr/cont/champ/2007/champ87.asp για Α1
C05
QUOTE(athina @ Nov 5 2007, 20:48 ) *

εδώ
Η mpalla τα έγραψε καλύτερα. Απο εκεί μπες
sch
QUOTE(C05 @ Nov 5 2007, 22:56 ) *
εδώ
Η mpalla τα έγραψε καλύτερα. Απο εκεί μπες

ωραία που τα γράφει η mpalla biggrin.gif
athina
mpalla και CO5 σας ευχαριστω πολυ.. smiley.gif
TSAKITSAN4
από ποιά ομάδα πιστεύετε ότι μπορούν να χάσουν τα λιόσια??
εκτός από το φάληρο εννοείται...!!!
C05
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 6 2007, 13:25 ) *
από ποιά ομάδα πιστεύετε ότι μπορούν να χάσουν τα λιόσια??
εκτός από το φάληρο εννοείται...!!!

Από Άρη Θήβας και Χανιά υπάρχει μία πιθανότητα να χάσουν.
TSAKITSAN4
QUOTE(C05 @ Nov 6 2007, 13:29 ) *
Από Άρη Θήβας και Χανιά υπάρχει μία πιθανότητα να χάσουν.

μπααααααα...δε νομίζω..μοσχάτο εκεί μπορεί..πιο πιθανό!!!
σοβαρή ερώτηση έκανα βέβαια...αν ήθελεσ δεν απαντούσες..!!!
τπάντων...το δέχομαι!!!
μπορεί ναναι και έτσι...λεσ??
C05
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 6 2007, 13:54 ) *
μπααααααα...δε νομίζω..μοσχάτο εκεί μπορεί..πιο πιθανό!!!
σοβαρή ερώτηση έκανα βέβαια...αν ήθελεσ δεν απαντούσες..!!!
τπάντων...το δέχομαι!!!
μπορεί ναναι και έτσι...λεσ??

Γιατι να μην απαντήσω?
Δεν ξέρω για μοσχάτο. Μου φαίνεται πιο εύκολο να χάσει απο Θήβα και Χανιά biggrin.gif
Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια... Απλά έτσι νομίζω
TSAKITSAN4
QUOTE(C05 @ Nov 6 2007, 14:04 ) *
Γιατι να μην απαντήσω?
Δεν ξέρω για μοσχάτο. Μου φαίνεται πιο εύκολο να χάσει απο Θήβα και Χανιά biggrin.gif
Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια... Απλά έτσι νομίζω

Τόσες ομάδες υπάρχουν τη θήβα και τα χανιά βρήκες??
εγώ πάλι το βλέπω δύσκολο....μπορεί μέσα στη θήβα..μπορεί μεσα στο μοσχάτο..αλλά για Χανιά λιγάκι χλωμό το βλέπω..!!!
μετά δε μου έρχεται άλλη ομάδα!!!
λογικά θα ανέβουν ΛΙόσια και Φάληρο???
G_7
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 6 2007, 14:22 ) *
εγώ πάλι το βλέπω δύσκολο....μπορεί μέσα στη θήβα..μπορεί μεσα στο μοσχάτο..αλλά για Χανιά λιγάκι χλωμό το βλέπω..!!!

..
C05
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 6 2007, 14:22 ) *

Τι να κάνω. Αυτές μου φαίνονται πιο ικανές για να καταφέρουν να τις κερδίσουν... Εντάξει μπορεί τα Χανιά να μην μπορέσουν...
Ναι, κι εγω πιστεύω πως αυτές οι 2 θα ανέβουν biggrin.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(C05 @ Nov 6 2007, 14:30 ) *
Τι να κάνω. Αυτές μου φαίνονται πιο ικανές για να καταφέρουν να τις κερδίσουν... Εντάξει μπορεί τα Χανιά να μην μπορέσουν...
Ναι, κι εγω πιστεύω πως αυτές οι 2 θα ανέβουν biggrin.gif

τουλάχιστον να γίνει καμιά ανατροπή να έχει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα....!!!
ποιές θα πέσουν??
berry the truth
θήβα είναι πιθανό. στο μοσχάτο λίγο δύσκολα γιατί έχουν πολλά προβλήματα φέτος και δεν είναι η περσινή ομάδα αν και τα παλεύουν όλα τα ματς. στα χανιά λίγο δύσκολο.
πάντως για μένα θα χάσει από φάληρο λογικά έξω και αυτό γιατί είναι η ομάδα που παίζει την καλύτερη άμυνα και ο δασαλ έχει πρόβλημα με ομάδες τέτοιου τύπου. συνηθίζει να ανοίγει το ρυθμό και να παίζει γρήγορα αλλά αν κάποια ομάδα τον πάει στο ρυθμό της με σκληρό μπάσκετ, πιθανόν να έχει προβλήματα όπως έγινε και με τον άτταλο
TSAKITSAN4
QUOTE(berry the truth @ Nov 6 2007, 14:39 ) *
θήβα είναι πιθανό. στο μοσχάτο λίγο δύσκολα γιατί έχουν πολλά προβλήματα φέτος και δεν είναι η περσινή ομάδα αν και τα παλεύουν όλα τα ματς. στα χανιά λίγο δύσκολο.
πάντως για μένα θα χάσει από φάληρο λογικά έξω και αυτό γιατί είναι η ομάδα που παίζει την καλύτερη άμυνα και ο δασαλ έχει πρόβλημα με ομάδες τέτοιου τύπου. συνηθίζει να ανοίγει το ρυθμό και να παίζει γρήγορα αλλά αν κάποια ομάδα τον πάει στο ρυθμό της με σκληρό μπάσκετ, πιθανόν να έχει προβλήματα όπως έγινε και με τον άτταλο

δεν έχεισ και άδικο...!!!
πάντος όλα είναι πιθανά...το πιστεύω...τίποτα δεν θα είναι σίγουρο...!!!
τα ντέρμποι και τα δύσκολα παιχνίδια θα είναι πολλά!!!
C05
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 6 2007, 14:36 ) *
τουλάχιστον να γίνει καμιά ανατροπή να έχει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα....!!!
ποιές θα πέσουν??

Ρόδος, Πανιώνιος Άργους μου φαίνεται.
TSAKITSAN4
QUOTE(C05 @ Nov 6 2007, 14:50 ) *
Ρόδος, Πανιώνιος Άργους μου φαίνεται.

πόσες πέφτουν???ούτε και ξέρω!!!
πολλές οι υποψήφιες ομάδες λογικά!!!για να πέσουν!!!!
πάντος σαν ομάδα συμπαθώ πιο πολύ τα λιόσια...!!!!
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 6 2007, 16:54 ) *
πόσες πέφτουν???ούτε και ξέρω!!!
πολλές οι υποψήφιες ομάδες λογικά!!!για να πέσουν!!!!
πάντος σαν ομάδα συμπαθώ πιο πολύ τα λιόσια...!!!!

Νομίζω ότι πέφτουν τέσσερις!
basket4
και ΑΟΝΑ φανταζομαι οτι ειναι υποψηφιος για να πεσει...

τωρα για πρωταθλημα μαλλον και λογικα τα Λιοσια..

και για το Βορρα μου κανει εκπληξη ο Λασσανης,περσι αν δεν κανω λαθος ηταν στις πρωτες θεσεις αλλα φετος (χωρις να ξερω τι μεταγραφες εχουν γινει η ποιες εχουν φυγει) βρισκεται στην τελευταια θεση.
επισης για υποβιβασμο βλεπω και την Τριγλια.

ουτε η Κομοτηνη παει καλα.
αντιθετα ο ΠΑΟΚ που φετος ανεβηκε στην Α2 δειχνει καλα σημαδια smile.gif
scales84
εγω που δα τα λιοσια στο κυπελλο με το μοσχατο παροτι εχουνκανει ανετες νικες και μεγαλο αποκλεισμο στο κυπελλο με αστερα,δεν τρελαθηκα κιολας.δλδ δεν πιστευω οτι πλησιαζουν ουτε τα λιοσια ουτε τ οφαληρο στο επιπεδο των 4 ομαδων που ανεβηκαν τα 2 τελευταια χρονια.

τωρα που μπορουν να χασουν...μακαρι στο μοσχατο αν και οπως ειπε καποιος πριν εχουμε αρκετα προβληματα.το φαληρο παντως φανταζει πιο πιθανο....
Live strong
QUOTE(scales84 @ Nov 6 2007, 19:25 ) *
εγω που δα τα λιοσια στο κυπελλο με το μοσχατο παροτι εχουνκανει ανετες νικες και μεγαλο αποκλεισμο στο κυπελλο με αστερα,δεν τρελαθηκα κιολας.δλδ δεν πιστευω οτι πλησιαζουν ουτε τα λιοσια ουτε τ οφαληρο στο επιπεδο των 4 ομαδων που ανεβηκαν τα 2 τελευταια χρονια.

τωρα που μπορουν να χασουν...μακαρι στο μοσχατο αν και οπως ειπε καποιος πριν εχουμε αρκετα προβληματα.το φαληρο παντως φανταζει πιο πιθανο....

Εγώ θα διαφωνήσω… πιστεύω φέτος ότι το Φάληρο είναι πολύ καλύτερο από άλλες χρονιές, πιο γεμάτο ροστερ και πιο πλήρης ομάδα.
Όσο για τα Λιόσια, παρότι έχει μια ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας είναι 19 χρονών,(με παίχτριες τις οποίες όμως δουλεύει και εμπιστεύεται στα παιχνίδια του) διεκδικούν άξια το τίτλο του φαβορί για άνοδο.
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Nov 7 2007, 09:12 ) *
Εγώ θα διαφωνήσω… πιστεύω φέτος ότι το Φάληρο είναι πολύ καλύτερο από άλλες χρονιές, πιο γεμάτο ροστερ και πιο πλήρης ομάδα.
Όσο για τα Λιόσια, παρότι έχει μια ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας είναι 19 χρονών,(με παίχτριες τις οποίες όμως δουλεύει και εμπιστεύεται στα παιχνίδια του) διεκδικούν άξια το τίτλο του φαβορί για άνοδο.

και εγώ συμφωνώ ότι το φάληρο ίσως να έχει την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια!!το θέμα είναι κατά πόσο είναι δεμένες μεταξύ τους...αυτο εχει σημασία...γιατί τα λιοσια οι περισσότερες παίκτριες είναι αρκετά χρόνια μαζί...μου φαίνονται πιο δεμένες...!!!
γενικότερα ότι και να λένε αν σε όλες τις ομάδες βρεις το κουμπί τους μπορείς να τις αντιμετωπήσεις...!!!
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 7 2007, 11:35 ) *
και εγώ συμφωνώ ότι το φάληρο ίσως να έχει την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια!!το θέμα είναι κατά πόσο είναι δεμένες μεταξύ τους...αυτο εχει σημασία...γιατί τα λιοσια οι περισσότερες παίκτριες είναι αρκετά χρόνια μαζί...μου φαίνονται πιο δεμένες...!!!
γενικότερα ότι και να λένε αν σε όλες τις ομάδες βρεις το κουμπί τους μπορείς να τις αντιμετωπήσεις...!!!

Κοίτα, θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα και με τη σωστή προετοιμασία το Φάληρο όπως και άλλες ομάδες βέβαια, μπορεί να δεθεί και να βρεθεί στο γήπεδο.

Τα Λιόσια από την άλλη θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι περισσότερες είναι μαζί από κορασίδες και αυτό είναι μεγάλο ατού.

Γενικότερα, το μυστικό της επιτυχίας νομίζω, είναι ο τρόπος που δουλεύει η κάθε ομάδα και ο στόχος που βάζει από την αρχή, καθώς επίσης και η χημεία (όπως λέει κι ένας φίλος), και αυτή μόνο ο προπονητής μπορεί να τη διδάξει και κανείς άλλος...
tsops
QUOTE(Live strong @ Nov 7 2007, 12:06 ) *
Γενικότερα, το μυστικό της επιτυχίας νομίζω, είναι ο τρόπος που δουλεύει η κάθε ομάδα και ο στόχος που βάζει από την αρχή, καθώς επίσης και η χημεία (όπως λέει κι ένας φίλος), και αυτή μόνο ο προπονητής μπορεί να τη διδάξει και κανείς άλλος...

Σωστή wink.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Nov 7 2007, 10:06 ) *
Κοίτα, θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα και με τη σωστή προετοιμασία το Φάληρο όπως και άλλες ομάδες βέβαια, μπορεί να δεθεί και να βρεθεί στο γήπεδο.

Τα Λιόσια από την άλλη θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι περισσότερες είναι μαζί από κορασίδες και αυτό είναι μεγάλο ατού.

]
αυτό ξαναπέστο σε παρακαλώ για τον προπονητή...!!!
αλλά και οι παίκτριες κάτι μπορούν να κάνουν για αυτό...για την χημεία...αλλά νομίζω ότι ένας προπονητής μπορεί να σου κάνει την ομάδα...μπάχαλο...όπως και μια παίκτρια αλλά μπορει και να κάνει και μια ομάδα να φείνεται και να είναι από τις καλύτερες ακόμα κι αν έχει μέτριες παίκτριες...!!!!
Grissino
QUOTE(Live strong @ Nov 7 2007, 09:12 ) *

νομίζω ότι η scales84 απλά εννοούσε ότι δεν έχουν το επίπεδο του Αθηναϊκού, του Άρη Χολαργού και του Πανιωνίου για παράδειγμα που ανέβηκαν πρόσφατα! Όχι ότι δεν είναι καλές ομάδες! Άλλωστε στα περισσότερα φιλικά που έδωσε το Π.Φάληρο, κέρδισε ομάδες Α1.
TSAKITSAN4
QUOTE(Grissino @ Nov 7 2007, 11:57 ) *
νομίζω ότι η scales84 απλά εννοούσε ότι δεν έχουν το επίπεδο του Αθηναϊκού, του Άρη Χολαργού και του Πανιωνίου για παράδειγμα που ανέβηκαν πρόσφατα! Όχι ότι δεν είναι καλές ομάδες! Άλλωστε στα περισσότερα φιλικά που έδωσε το Π.Φάληρο, κέρδισε ομάδες Α1.

πλεόν δε μπορείς να συγκρίνεις τις ομάδες αυτές με χολαργό και πανιώνιο...με τον αθηναϊκό ίσως...και η διαφορά τους είναι στην νοοτροπία...που έχει η κάθε ομάδα...και στον επαγγελματισμό!!!
μην ξεχνάμε ότι οι λεπτομέρεις κάνουν την διαφορά...κάτι που πολλοί δε μπορούν να καταλάβουν...!!!
οι λεπτομέρειες στην προπόνηση....στο παιχνίδι...στις ομιλίες στις σχέσεις..μεταξύ παικτριών και προπονητών...όλα αυτά!!!
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 7 2007, 14:13 ) *
πλεόν δε μπορείς να συγκρίνεις τις ομάδες αυτές με χολαργό και πανιώνιο...με τον αθηναϊκό ίσως...και η διαφορά τους είναι στην νοοτροπία...που έχει η κάθε ομάδα...και στον επαγγελματισμό!!!
μην ξεχνάμε ότι οι λεπτομέρεις κάνουν την διαφορά...κάτι που πολλοί δε μπορούν να καταλάβουν...!!!
οι λεπτομέρειες στην προπόνηση....στο παιχνίδι...στις ομιλίες στις σχέσεις..μεταξύ παικτριών και προπονητών...όλα αυτά!!!

ακριβώς! smile.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Nov 7 2007, 12:15 ) *
ακριβώς! smile.gif
΄
ακριβώς...αλλά γιατί όλοι βιάζονται και θέλουν να τα κάνουν όλοι τόσο μα τόσο γρήγορα...να τα τελειώνουν λεσ και τους κυνηγάει κανείς...με αποτέλεσμα να χάνονται οι λεπτομέρειες....και μετά να ψάχνουνε όλοι να βρούνε τι τους φταίει...!!!
παίκτριεσ καιι προπονητές...!!!
υπομονή λοιπόν....γιατί με σωστή δουλειά...και σοβσρότητα πολλες ομάδες στον 2ο γύρο θα είναι πολύ καλύτερες από οτι τώρα...και ίσωσ καλύτερες από κάποιες άλλες ομάδες που θεωρούνται και φαβορί...
tsops
Το μήνυμα του/της s13 σβήστηκε για τους γνωστούς λόγους...το ίδιο θα γίνεται από εδώ και πέρα με μηνύματα που δεν έχουν μπασκετικό περιεχόμενο...
TSAKITSAN4
κανά προγνωστικό θα κάνουμε???
η θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα και θα κοιτάμε τις ίδιες σελίδες??
G_7
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 7 2007, 14:20 ) *
κανά προγνωστικό θα κάνουμε???
η θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα και θα κοιτάμε τις ίδιες σελίδες??

Να κάνουμε αλλά κάποιος πρέπει να βάλει και τα παιχνίδια...Άντε κάνε το καλό!!! rolleyes.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Nov 7 2007, 14:28 ) *
Να κάνουμε αλλά κάποιος πρέπει να βάλει και τα παιχνίδια...Άντε κάνε το καλό!!! rolleyes.gif

ΕΓΏ???που θα τα βρω δε ξέρω..εγώ ένα μικρό κοριτσάκι είμαι...και δεν ξέρω από αυτά!!!
που μπορούμε να τα βρούμε??
leonkalf
Όσοι δεν έχετε δει το θέμα, ρίξτε μια ματιά εδώ για το BasketForum Meeting.

Να περιμένουμε συμμετοχές από το χώρο του γυναικείου και όσοι ασχολούνται με αυτόν? Όχι μόνο παίκτριες, μέλη γενικά του φόρουμ.
Περιμένω απαντήσεις στο topic.

Ευκαιρία να γνωριστούμε όσοι δεν το έχουμε κάνει.. Τι λέτε?
sch
ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ
11/11/07 12:00 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
11/11/07 12:00 ΑΡΓΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ ΑΡΓΟ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ
11/11/07 12:00 3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙ ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ
11/11/07 12:00 ΡΟΔΟΥ ΑΣΚ ΙΒΙΣΚΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ
11/11/07 13:00 ΒΟΥΛΑΣ ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑ - ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ
11/11/07 12:00 ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
11/11/07 12:00 Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ
11/11/07 12:00 ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝ - ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ
11/11/07 12:00 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤ - ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ
11/11/07 12:00 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ
11/11/07 12:00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. - ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛ
11/11/07 18:00 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ.
11/11/07 12:00 ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΠΑΟΚ
11/11/07 12:00 ΔΑΚ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
sch
QUOTE(G_7 @ Nov 7 2007, 16:28 ) *

Να ρωτήσω κάτι? Η G 7 δεν έφαγε χθες τιμωρία 10 ημερών? Νομίζω πως είναι άδικο για τα άλλα μέλη (fan of tsakitsan - dogcat - storm). Μπορεί κάποιος/α moderator να απαντήσει? Για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.
sch
Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλήματος

Για συγκοινωνιακούς λόγους, ο αγώνας ΑΕΟ Πρωτέας B.– ΟΑ Χανίων της 11/11/2007 για το Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 14.00 θα ξεκινήσει στις 13.00.

...απο basket.gr
TSAKITSAN4
ας κάνουμε κανα προγνωστικούλι να γεμίσει και καμιά σελίδα της Α2...για να ξυπνήσουμε σιγά σιγά...!!!

ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ

11/11/07 12:00 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
11/11/07 12:00 ΑΡΓΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ ΑΡΓΟ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ 2
11/11/07 12:00 3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙ ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 2
11/11/07 12:00 ΡΟΔΟΥ ΑΣΚ ΙΒΙΣΚΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ 2
11/11/07 13:00 ΒΟΥΛΑΣ ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑ - ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 1
11/11/07 12:00 ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1
11/11/07 12:00 Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2
΄
καλά τα έκανα???
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 8 2007, 12:14 ) *
ας κάνουμε κανα προγνωστικούλι να γεμίσει και καμιά σελίδα της Α2...για να ξυπνήσουμε σιγά σιγά...!!!

ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ

11/11/07 12:00 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
11/11/07 12:00 ΑΡΓΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ ΑΡΓΟ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ 2
11/11/07 12:00 3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙ ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 2
11/11/07 12:00 ΡΟΔΟΥ ΑΣΚ ΙΒΙΣΚΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ 2
11/11/07 13:00 ΒΟΥΛΑΣ ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑ - ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 1
11/11/07 12:00 ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1
11/11/07 12:00 Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2
΄
καλά τα έκανα???

+1 smile.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Nov 8 2007, 10:29 ) *
+1 smile.gif

τιιιιιι....συμφωνείς??λες να τα παίξουμε στο στοίχημα???
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 8 2007, 12:42 ) *
τιιιιιι....συμφωνείς??λες να τα παίξουμε στο στοίχημα???

που βλέπεις το παράξενο; blink.gif στο ότι συμφωνώ; smile.gif αφού μου φαίνονται λογικά, αν και γενικότερα δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... rolleyes.gif smiley.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Nov 8 2007, 10:50 ) *
που βλέπεις το παράξενο; blink.gif στο ότι συμφωνώ; smile.gif αφού μου φαίνονται λογικά, αν και γενικότερα δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... rolleyes.gif smiley.gif

καλά δεν είναι και δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη σε αυτά τα παιχνίδια...μόνο σε ένα είμαι κάπως επιφυλακτική...άτταλος - θήβα...εκεί δε ξέρω τι θα ΄γίνει...κρατάω και μια πισινή...!!!εεε????
τα άλλα είναι εύκολα...νομίζω!!
Live strong
Α2 Γυναικών – Κυριακή 11 Νοεμβρίου
Όμιλος Νότου
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 12:00 ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ Βαρουχά-Γρίβα (Νάκος)
ΑΡΓΟΥΣ 12:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡ. Στάθη-Μπάνος (Κοκκόρης)
3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 12:00 ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ Πιτσίλκας Β.-Γιαννακουδάκης (Κουλούρης)
ΡΟΔΟΥ 12:00 ΑΣΚ ΙΒΙΣΚΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣ. Παντρευτής-Κάλφα (Βιτζηλαίος)
ΒΟΥΛΑΣ 13:00 ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Σοφιανόπουλος Λ.-Μπάμπας (Ευστρατίου)
ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12:00 ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Τσουράπας-Χρηστίδης Π. (Σιδέρης)
Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ 12:00 ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ Πλακούτσης-Λογοθέτης (Νεονάκης)

Όμιλος Βορρά

ΚΟΖΑΝΗΣ 12:00 ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ Τσιρτσιμάλης-Τζίμα (Νοβάκος)
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 12:00 ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΔ. - ΑΠΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ Θεοδώρου-Λότρος (Γκαρτζονίκας)
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 12:00 ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ Δημάδης-Μυσιρλής (Λαμπρίδης)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 12:00 ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. - ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒ. Ζάχος-Παπαδημητρίου (Σκούλος)
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 18:00 ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡ. Σαλικίδης-Δάμαλης (Παπαδόπουλος Ν.)
ΟΜΟΝΟΙΑΣ 12:00 ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΑΟΚ Τέγα-Αγορογιάννης (Καλότσης)
ΔΑΚ ΞΑΝΘΗΣ 12:00 ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ Καρακατσανίδης-Ελευθεριάδης (Χατζησταύρου)
...
από basket.gr
basket4
ο ΑΟΝΑ επαιξε φιλικο χθες με το Καλαμακι στην Αργυρουπολη.
για την ιστορια βεβαια το Καλαμακι κερδισε 50-58
αν συνεχισει ετσι ο ΑΟΝΑ κινδυνευει να πεσει και ειναι κριμα γιατι εχει πολυ καλες μοναδες...αλλα δεν εχει ψυχολογια bball.gif
berry the truth
3ο ΚΓ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 12:00 ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ Πιτσίλκας Β.-Γιαννακουδάκης (Κουλούρης)
ΒΟΥΛΑΣ 13:00 ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Σοφιανόπουλος Λ.-Μπάμπας (Ευστρατίου)
ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12:00 ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Τσουράπας-Χρηστίδης Π. (Σιδέρης)
Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ 12:00 ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ Πλακούτσης-Λογοθέτης (Νεονάκης)

AONA-ΔΑΣΑΛ 2 πολύ εύκολα θεωρώ αφού η ΑΟΝΑ ψιλοσέρνεται.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΓ.-ΑΜΙΛΛΑ ΤΡ. 2 ντέρμπι ουραγών και πελοποννήσου. νομίζω άμιλλα λίγο καλύτερη και εμπειρότερη. δύσκολο παιχνιδάκι ανάμεσα σε δύο φαβορί για φούντο.
ΑΤΤΑΛΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒ. 1 μεγάλο ματς που προβλέπω να πάει χαμηλά γύρω στους 55 πόντους. ο άτταλος είναι σκληρή ομάδα και θα βγάλει τα σηκώτια της θήβας. ποντάρω στον άσο.
ΙΒΙΣΚΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ. 2 λογικά η ελευθερία παρ' ότι έχει προβλήματα θα το πάρει το ματσάκι. ο ιβίσκος εκτός της μπόνη δεν ελπίζε σε πολλά. εκτός και αν το δουν σαν ταξιδάκι στο "σμαραγδένιο νησί" αλλά δε νομίζω, ο ποτόσογλου δεν αφήνει κάτι τέτοια.
ΠΡΩΤΕΑΣ Β.-ΧΑΝΙΑ 1Χ πιθανόν να κάνει νίκη επιτέλους ο πρωτέας αλλά βλέπω το ματς να είναι ντέρμπι μέχρι τέλους. στη βούλα η κατάσταση είναι έκρυθμη για παίκτριες-προπονητή λόγω της γνωστής κόντρας αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι ψηλές έιναι μέτριες. τα χανιά έχουν ίσως το καλύτερο δίδυμο ψηλών της κατηγορίας (κώτσου-σταχτιάρη) αλλά τίποτε άλλο.
Π.ΦΑΛΗΡΟ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 πολύ σταθερό και αξιόποιστο το φάληρο. η αγ.παρασκευή ξεκίνησε με ελπίδες αλλά είναι απρόβλεπτη και δεν τη βλέπω ν' αντέχει στη γλυφάδα.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 1 με ψυχολογία στα ύψη οι κρητικές που είναι απ' τις ευχάριστες εκπλήξεις. δύσκολα θ' αντέξει η πρωτάρα σε τέτοιες καταστάσεις αμαρυλλίς.
TSAKITSAN4
QUOTE(berry the truth @ Nov 9 2007, 02:25 ) *

AONA-ΔΑΣΑΛ 2 πολύ εύκολα θεωρώ αφού η ΑΟΝΑ ψιλοσέρνεται.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΓ.-ΑΜΙΛΛΑ ΤΡ. 2 ντέρμπι ουραγών και πελοποννήσου. νομίζω άμιλλα λίγο καλύτερη και εμπειρότερη. δύσκολο παιχνιδάκι ανάμεσα σε δύο φαβορί για φούντο.
ΑΤΤΑΛΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒ. 1 μεγάλο ματς που προβλέπω να πάει χαμηλά γύρω στους 55 πόντους. ο άτταλος είναι σκληρή ομάδα και θα βγάλει τα σηκώτια της θήβας. ποντάρω στον άσο.
ΙΒΙΣΚΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ. 2 λογικά η ελευθερία παρ' ότι έχει προβλήματα θα το πάρει το ματσάκι. ο ιβίσκος εκτός της μπόνη δεν ελπίζε σε πολλά. εκτός και αν το δουν σαν ταξιδάκι στο "σμαραγδένιο νησί" αλλά δε νομίζω, ο ποτόσογλου δεν αφήνει κάτι τέτοια.
ΠΡΩΤΕΑΣ Β.-ΧΑΝΙΑ 1Χ πιθανόν να κάνει νίκη επιτέλους ο πρωτέας αλλά βλέπω το ματς να είναι ντέρμπι μέχρι τέλους. στη βούλα η κατάσταση είναι έκρυθμη για παίκτριες-προπονητή λόγω της γνωστής κόντρας αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι ψηλές έιναι μέτριες. τα χανιά έχουν ίσως το καλύτερο δίδυμο ψηλών της κατηγορίας (κώτσου-σταχτιάρη) αλλά τίποτε άλλο.
Π.ΦΑΛΗΡΟ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 πολύ σταθερό και αξιόποιστο το φάληρο. η αγ.παρασκευή ξεκίνησε με ελπίδες αλλά είναι απρόβλεπτη και δεν τη βλέπω ν' αντέχει στη γλυφάδα.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 1 με ψυχολογία στα ύψη οι κρητικές που είναι απ' τις ευχάριστες εκπλήξεις. δύσκολα θ' αντέξει η πρωτάρα σε τέτοιες καταστάσεις αμαρυλλίς.

μπορείς να μου αναλύσεις λίγο την τελευταία αγωνιστική..??τι ακριβώς εννοείς???
tsops
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Nov 9 2007, 13:05 ) *
μπορείς να μου αναλύσεις λίγο την τελευταία αγωνιστική..??τι ακριβώς εννοείς???

Τι άλλο να πει ο άνθρωπος βρε Τσάκι...ολόκληρη ανάλυση έκανε! για ποιόν αγώνα είναι η ερώτησή σου?
TSAKITSAN4
QUOTE(tsops @ Nov 9 2007, 11:22 ) *
Τι άλλο να πει ο άνθρωπος βρε Τσάκι...ολόκληρη ανάλυση έκανε! για ποιόν αγώνα είναι η ερώτησή σου?

καλά μη με μαλώνεις...είναι πρωί ακόμα και δεν μπορώ...για τον ηροδοτο - αμαρυλ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.