Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tι θα προτείνατε εσείς στους Aφούς Παύλο & Θανάση;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
vastravoud
Άσχετο, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο για το κράτος να αγοράσουμε το ΟΑΚΑ, παρά να πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για να χτίσουμε δικό μας και ύστερα αφήσουμε το Ολυμπιακό να σκουριάζει
Alexandris Eleftherios
Και είναι ανάγκη να μπούνε τα λάβαρα στο κέντρο του ταβανιού? Άλλωστε στην φωτό μου υπάρχουν στα πλάγια αν παρατηρήσεις.
Το να αγοράσουμε το ΟΑΚΑ ας το ξεχάσουμε. Αυτό που υποθέτω πως θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να νοικιάσουμε το ΟΑΚΑ με ένα σεβαστό ποσό για Χ αριθμό ετών έτσι ώστε να είμαστε οι αποκλειστικοί του χρήστες.
Έτσι θα μπορούσαν και οι Γιαννακόπουλοι να του αλλάξουν την εσωτερική όψη στα χρώματα της ομάδος μας για να γίνει περισσότερο έδρα. Να ζεστάνει κάπως το γήπεδο...

Έχω την εντύπωση χωρίς να ξέρω τις οικονομικές απολάβές απο τους χορηγούς πως αν έβαζαν γύρω απο τις εξέδρες φωτεινούς διαφημιστικούς πίνακες όπως στην φωτό θα έβγαζαν περισσοτερα χρήματα απο ότι τώρα που χρησιμοποιούν μόνο αυτούς κάτω γύρω απο το παρκέ.
Επίσης ο μεγάλος φωτεινός πίνακας στην οροφή του γηπέδου δεν είναι μόνο για ομορφιά. Και εκεί θα μπορούσαν με βίντεο να παρελαύνουν οι διαφοροι χορηγοί.

Υπάρχουν βέβαια τα δύο matrix εκ των οποίων το ένα χάλασε και στην θέση του τοποθέτησαν προβολέα. rolleyes.gif

Το σήμα στο κέντρο του παρκέ θα ήταν πολύ όμορφο αλλά όπως είπαμε οι χορηγοί είναι το κύριο έσοδο στις Ευρωπαικές ομάδες. Έτσι δυστυχώς δεν το βλέπω... (αν και ο Ολυμπιακός το έχει κάνει στο ΣΕΦ. Και έχει βάλει και τον κρεμασμένο πίνακα στην οροφή.)

Πάντως χωρίς πλάκα πιστεύω πως θα έπρεπε να ζητήσουμε αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Και εμάς συμφέρει αλλα και το κράτος καθώς ο ΠΑΟ θα πλήρωνε όλα τα έξοδα του γηπεδου. (Της αρένας. Όχι τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων αυτού.)

Αλλα τι να λέμε τώρα? Έχει ασχοληθεί κανείς με τα κλειστά γήπεδα που έφτιαξαν για το 2004? Σαπίζουν όλα. Ας τα νοικιάσουν με προνομιακούς όρους στις ομάδες έτσι ώστε τουλάχιστον τα έξοδα τους να μην επιβαρύνουν τους φορολογούμενους.
Στην τελική ας μην ζητήσουν ενοίκιο παρα μόνο να τους καλύπτουν τα τρέχοντα έξοδα. Συντήρηση ρεύμα κτλ...

Εδώ ο Ολυμπιακός παρακαλάει να τους αφήσει η διοίκηση του ΣΕΦ να τοποθετήσουν πρόσθετες εξέδρες όπως έκαναν παλιά και δεν τους αφήνουν παρα μόνο μία μπροστά απο τους πάγκους.

Έχω ακούσει για σκέψεις νέου γηπέδου αλλα η χωρητικότητα των 7-8.000 θεσεων με προβληματίζει.

Α) Τα διαρκείας θα γίνουν πιο ακριβά όπως και τα εισιτήρια.
Β) Θα είναι άδικο στα 7-8 μεγάλα παιχνίδια που δίνει η ομάδα κάθε χρόνο και γεμίζει το ΟΑΚΑ με 19.000 κόσμο να συνωστίζεται τόσος κόσμος σε ένα μικρό κλειστό των 7.000 θέσεων.

Αν τους είναι μεγάλο το ΟΑΚΑ ας φτιάξουν ένα των 12-13.000 θεατών. Κάτι παρακάτω θα ακριβύνει και τα εισιτήρια και όπως και να το κάνουμε θα ΄΄μικρύνει΄΄ και το πρεστίζ του ΠΑΟ που είναι η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ της Ευρωλίγκα που γεμίζει τέτοιο γήπεδο έστω και αν αυτό γίνεται μόνο στα μεγάλα παιχνίδια.

Και μην γελιόμαστε... Ακόμα και στο ΝΒΑ οι περισσότεροι αγώνες της regular season γίνονται με μ.ο. εισιτηρίων γύρω στα 13.000 ενω τα γήπεδα έχουν 18 και 20.000 θέσεις.
Μόνο στα Playoff γεμίζουν και εκεί εκτός απο μεμονομένες περιπτώσεις.
colonel gomelsky
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Dec 20 2009, 19:54 ) *
Eγώ θα του πρότεινα να βάψει το ΟΑΚΑ στα χρώματα της ομάδος και να γίνει κάπως έτσι. smiley.gif

Ένας πίνακας αλλα ΝΒΑ μερικές πράσινες καρέκλες λίγο φαντασία στο παρκέ και βουαλά...

Καλά έτσι και αλλάξουμε και το παρκέ (με ξεχωριστά σανίδια) αυτό δεν θα είναι το ΟΑΚΑ, αλλά το Boston Garden! Πολύ ωραίο το γήπεδο!
Alexandris Eleftherios
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 20 2009, 21:16 ) *
Καλά έτσι και αλλάξουμε και το παρκέ (με ξεχωριστά σανίδια) αυτό δεν θα είναι το ΟΑΚΑ, αλλά το Boston Garden! Πολύ ωραίο το γήπεδο!

Λές για τα τετραγωνάκια στο παρκέ που είχε το παλιό γήπεδο των Celtics έτσι? Ναι όντως θα έδειχνε κούκλα !!!

smiley.gif
colonel gomelsky
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Dec 20 2009, 21:22 ) *
Λές για τα τετραγωνάκια στο παρκέ που είχε το παλιό γήπεδο των Celtics έτσι? Ναι όντως θα έδειχνε κούκλα !!!

Ναι αυτό λέω. Αν και το παρκέ το τωρινού γηπέδου πάλι έχει "τετραγωνάκια". Πραγματικά θα ήταν κορυφαίο.
giannis_
απλα πιστευω οτι τα λαβαρα δινουν αλλη αισθηση,οπως και να το κανουμε οταν μπαινεις στο οακα και τα κοιτας νιωθεις καπως...και οι ιδιοι οι παιχτες το λενε.

για να αγορασουμε το οακα θελει τρελα λεφτα και με τα ιδια θα μπορουσαμε να φτιαξουμε γηπεδαρα.
ετσι κ αλλιως ειναι στα σχεδια της καε νομιζω να αποκτησουμε το δικο μας σπιτι,κατι ειχα διαβασει οτι παιζει να γινουν ολα στο βοτανικο.
Alexandris Eleftherios
QUOTE(giannis_ @ Dec 20 2009, 21:36 ) *
απλα πιστευω οτι τα λαβαρα δινουν αλλη αισθηση,οπως και να το κανουμε οταν μπαινεις στο οακα και τα κοιτας νιωθεις καπως...και οι ιδιοι οι παιχτες το λενε.

για να αγορασουμε το οακα θελει τρελα λεφτα και με τα ιδια θα μπορουσαμε να φτιαξουμε γηπεδαρα.
ετσι κ αλλιως ειναι στα σχεδια της καε νομιζω να αποκτησουμε το δικο μας σπιτι,κατι ειχα διαβασει οτι παιζει να γινουν ολα στο βοτανικο.

Έτσι όπως πάει το θέμα με το Βοτανικό την ΠΑΕ τον Δήμαρχο το ΣΤΕ τον Τσούπρα και τον Βωβό μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχουμε να το δούμε το γήπεδο στο Βατικανό παρα στο Βοτανικό. smiley.gif

Εμένα το νέο γήπεδο με βρίσκει αντίθετο λογω της μικρής χωρητικότητας του. Ο μΠΑΟΚ είμαστε που θα κάνουμε γήπεδο με 7-8.000 θέσεις?
Εγώ δεν θέλω να πληρώνω το εισιτήριο 40 ευρώ μετά.

giannis_
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Dec 20 2009, 21:42 ) *
Έτσι όπως πάει το θέμα με το Βοτανικό την ΠΑΕ τον Δήμαρχο το ΣΤΕ τον Τσούπρα και τον Βωβό μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχουμε να το δούμε το γήπεδο στο Βατικανό παρα στο Βοτανικό. smiley.gif

Εμένα το νέο γήπεδο με βρίσκει αντίθετο λογω της μικρής χωρητικότητας του. Ο μΠΑΟΚ είμαστε που θα κάνουμε γήπεδο με 7-8.000 θέσεις?
Εγώ δεν θέλω να πληρώνω το εισιτήριο 40 ευρώ μετά.

δεν νομιζω να το κανουν τοσο μικρο 7-8000 δλδ,μονο τα διαρκειας να ερχονται θα γεμιζει. smiley.gif
ειδομεν προς τα παρον μπορουν να βαλουν ενα ωραιοτατο καταπρασινο τριφυλλι στο κεντρο και να βαλουν την κοσμοτε στο ταβανι
vikos1908
Παιδιά το ΟΑΚΑ δεν γίνεται ούτως ή άλλως να πουληθεί, γιατί ανήκει στο Ολυμπιακό Συγκρότημα.

Απο κεί και πέρα, αν υπήρχε δυνατότητα να φτιαχτεί γήπεδο μπάσκετ στο Βοτανικό, ξεχωριστό απο του ποδοσφαίρου, χωρητικότητας πάνω απο 12-13.000 θέσεις, θα ήταν το ιδανικό.

Δεν ξέρω μόνο αν έχοντας δικό σου γήπεδο, έχεις το δικαίωμα να μην δεχτείς φιλάθλους φιλοξενούμενων ομάδων.

Δεν θα ήθελα να γίνει κάνας τελικός με τον Ολυμπιακό και να μας σπάσουν το μισό γήπεδο.

Ούτε το ΟΑΚΑ θέλω να σπάσουν γιατί εμείς το πληρώνουμε κι αυτό, αλλά αν έχεις φτιάξει κάνα στολίδι μόνο μαρκαδόρο στους τοίχους να δώ, θα τα πάρω άγρια.

Υ.Γ. Το πράσινο ΟΑΚΑ είναι τρέλα... Το όνειρο όμως είναι μια Ο2 Αρίνα!!!! Το γήπεδο δεν παίζεται...
vastravoud
Και σαν φορολογούμενος κλαίγε μετά για το ΟΑΚΑ που θα σαπίζει.......
Giorgos#4
Αν δεν αγοραζεται το γηπεδο θα μπορουσαμε να το νοικιασουμε για 30 χρονια π.χ και να προβλεπεται οτι μπορει να παιξει εκει η εθνικη και να μπορουμε να κανουμε οτι αλλαγες θελουμε στο γηπεδο με δικα μας εξοδα...

κατι σαν το ποδοσφαιρικο καραισκακη ας πουμε!

ΕDIT:Eννοειται οτι θα το συντηρουμε εμεις...
vastravoud
Ααααακριβώς!

Έχει παραγίνει το κακό με τις σπατάλες σ' αυτή τη χώρα
Alexandris Eleftherios
QUOTE(Giorgos#4 @ Dec 27 2009, 13:51 ) *
Αν δεν αγοραζεται το γηπεδο θα μπορουσαμε να το νοικιασουμε για 30 χρονια π.χ και να προβλεπεται οτι μπορει να παιξει εκει η εθνικη και να μπορουμε να κανουμε οτι αλλαγες θελουμε στο γηπεδο με δικα μας εξοδα...

κατι σαν το ποδοσφαιρικο καραισκακη ας πουμε!

ΕDIT:Eννοειται οτι θα το συντηρουμε εμεις...

Λές να στείλω την φωτό του πράσινου ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ και να συγκινηθούν? smiley.gif
Δεν νομίζω πως ενδιαφέρεται ο Γιαννακόπουλος για τέτοια κίνηση.
Πράγματι έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν μια ΝΒΑ ατμόσφαιρα με όλα αυτα τα happening. H μόνη παραφωνία είναι το κρεμαστό πανί που βάζουν στην οροφή για να προβάλουν πανω του διάφορα.
Κρεμάστε ένα φωτεινό ταμπλό !!! icon_drunk.gif
kolokotronis
Ρε παιδιά, τι αγορά ΟΑΚΑ και πράσινα άλογα?
Θα τρελαθούμε τελείως?

Κατ'αρχήν πως θα ήταν σήμερα το ΟΑΚΑ αν δεν υπήρχε παναθανά'ι'κός?
Ποιος συντηρεί το γηπεδο τοοοοσα χρόνια?
Η εθνική ελλάδας?
Αν δεν υπήρχε μπασκετικός παναθηνα'ι'κός το ΟΑΚΑ θα είχε σαπίσει.

Κάποιοι λενε να το αγοράσουμε...
Εδώ αρχίζουν να πέφτουν οι πρώτες τρίχες.
Τους συντηρούμε τόσα χρόνια, να τους σώσουμε μια και καλή.

Η ομάδα χρειάζεται γήπεδο 12.000-15.000 θέσεων με όλα τα σχετικά γύρω γύρω.
Στην τελική θυσιάζω 3-4 μειωμένα μπάτζετ για ένα τέτοιο γήπεδο.
Πίσω θα τα πάρουμε επί 10.

Το, που, πως, πότε, κ.τ.λ. αςκάτσουνε να τη βρούνε τη λύση.

ΥΓ Άκου να αγοράσουε το ΟΑΚΑ....
vastravoud
O καθένας με τις απόψεις του!

Εγώ πάντως δε θέλω να χτίσει ο Παναθηναϊκός γήπεδο και να μαραζώσει το ΟΑΚΑ, όπως μαραζώνουν άλλα γήπεδα. Ανάθεμα το 2004 και τους μεγαλοϊδεατισμους μας....
Alexandris Eleftherios
Θέλω να μπει το σήμα της ομάδος στο κέντρο του παρκέ και να τοποθετηθεί ένα κρεμαστό ταμπλό του σκορ αλλά ΝΒΑ όπως εχουν και στο ΣΕΦ. Ζούλεψα. smiley.gif
Marciulionis
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 22 2010, 19:50 ) *
Θέλω να μπει το σήμα της ομάδος στο κέντρο του παρκέ και να τοποθετηθεί ένα κρεμαστό ταμπλό του σκορ αλλά ΝΒΑ όπως εχουν και στο ΣΕΦ. Ζούλεψα. smiley.gif

Το οποίο ταμπλό όμως αντί να δείχνει φάσεις, ή στατιστικά ή οτιδήποτε ενδιαφέρον και χρήσιμο, δείχνει διαφημίσεις... Οπότε δώρον άδωρον...
Alexandris Eleftherios
QUOTE(Marciulionis @ Jan 22 2010, 19:57 ) *
Το οποίο ταμπλό όμως αντί να δείχνει φάσεις, ή στατιστικά ή οτιδήποτε ενδιαφέρον και χρήσιμο, δείχνει διαφημίσεις... Οπότε δώρον άδωρον...

'Εστω κι έτσι δείχνει ωραίο. Και στο ΟΑΚΑ που ειναι μπασκετικό κλειστό θα έδειχνε ακόμα πιο ωραίο. smiley.gif Μου φαίνεται πως βλέπω μια παραξενη κατασκευη στο κεντρο της οροφής λες και θα κρεμάσουν κάτι. Το έχετε παρει χαμπαρι η ειναι η ιδέα μου? Τουλαχιστον απο την ΤV έτσι το έβλεπα. (εχω καιρο να παω ΟΑΚΑ)
pitto
QUOTE(vastravoud @ Dec 28 2009, 09:26 ) *
O καθένας με τις απόψεις του!

Εγώ πάντως δε θέλω να χτίσει ο Παναθηναϊκός γήπεδο και να μαραζώσει το ΟΑΚΑ, όπως μαραζώνουν άλλα γήπεδα. Ανάθεμα το 2004 και τους μεγαλοϊδεατισμους μας....

συμφωνώ μαζί σου φίλε
γαλάτσι, ελληνικό, και πόσα άλλα σαπίζουν και γύφτοι τα έχουν μετατρέψει σε τσαντήρια....

πιο καλά να υπάρξουν μετατροπές για να γίνει μοναδική έδρα μας, με ένοικιο (όπως είπε φίλος πιο πάνω) και να χρησιμοποιείται το ΟΑΚΑ
colonel gomelsky
1) Δεν θα ήθελα να χτιστεί γήπεδο, αλλά αν χτιστεί να πάρει το όνομα του κάποιου αθλητή του ΠΑΟ. Η θα τολμήσω να πω και του Ζοτς... (αν έχει αποσυρθεί μέχρι τότε βέβαια). Δεν ξέρω πώς θα φαίνεται στους αντιπάλους να έρχονται να παίξουν στην Zelimir Obradovic Arena biggrin.gif

2) Αλλαγή γραβατών επειγόντως. Και ζωνών. Η μόδα των πολύ λεπτών λουριών έχει περάσει εδώ και 30 χρόνια.

RED 90'S
Εγω θα προτεινα στον ΠΑΥΛΟ, την ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙΟΛΑΣ να εχει μαζι του 2 πακετακια softex στην τσεπη του και αλλο ενα κουτακι χαπακια για την πιεση rolleyes.gif Καρδια ειναι αυτη ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ..
Στον δε ΘΑΝΑΣΗ θα προτεινα να μαζεψει τον ανηψιο του απο το αυτι (τον πατερα του δεν τον ακουει) και να του πει πως αν ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ οπως ΣΤΗΣΤΕ ΣΒΕΡΚΟ κλπ. πριν απο αγωνα με τον οσφπ, θα του παρει το παιχνιδι (την ΠΡΑΣΙΝΗ).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.