Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Philadelphia 76ers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Philadelphia 76ers




The day after tomorrow. Και βάλε.



Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 34-48
Leaders (2012-13):
Πόντοι: Jrue Holiday 17,7 Thaddeus Young 14,8 Evan Turner 13,3
Ριμπάουντ: Thaddeus Young 7,5 Spencer Hawes 7,2 Evan Turner 6,3
Ασσίστ: Jrue Holiday 8 Evan Turner 4,3 Spencer Hawes 2,2

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:Michael Carter-WilliamsSG:TurnerSF:Anderson
PF:YoungC:Hawes


Πάγκος:
PG’s: Tony Wroten
SG’s: Jason Richardson(inj)
SF’s: Rodney Williams, Royce White(μαστουρωμένος)
PF’s: Lavoy Allen, Arnett Moultrie(inj)
C’s: Daniel Orton, Kwame Brown, Nerles Noel (inj)

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Τony Wroten(ανταλλαγή, από Grizzlies), James Anderson (claimed off waivers, από Rockets), Royce White (ανταλλαγή, από Rockets), Daniel Orton (ελεύθερος, από Thunder),
Draft Picks: Nerlens Noel (#6, από New Orleans), Μichael Carter-Williams (#11), Arslan Kazemi (#54, υπέγραψε στην Petrochimi της πατρίδας του - Iran)
Έφυγαν: Jrue Joliday (ανταλλαγή, Pelicans), Justin Holiday, Royal Ivey, Charles Jenkins (ελεύθερος, Red Star, Σερβία - Euroleague), Damien Wilkins, Dorrell Wright (ελεύθερος, Portland Trailblazers -γιούπι-), Νick Young -μικρός Νικόλας- (ελεύθερος, Los Angeles Lakers)

Προπονητής: Brett Brown
Ο Βrown είναι γνωστός σε άλλο section του forum, ως "εκείνος απ' τους assistants του Pop" που coachαρει τη ψυχή του Joe Ingles τα καλοκαίρια, μαθητεύοντας δίπλα του. Παίρνει την ευκαιρία του ως πρώτος προπονητής και δύσκολο να μην κριθεί σε βάθος χρόνου, αφού οι Sixers αναμένεται να παρουσιάσουν ένα απ' τα χειρότερα rosters της σεζόν. Η εμπειρία του απ' την international σκηνή περιμένω να δω αν θα φέρει περισσότερους foreigners στην Pennsylvania, ενώ η πορεία του δίπλα στον Popovich σίγουρα κάνει τους Sixers να ελπίζουν πως θα μπορέσει να χτίσει ένα συμπαγές σύνολο παρά την αμφίβολη ποιότητα του σε γενικές γραμμές νεανικού κορμού.

Σχόλιο:
Είχα πει μεγάλες κουβέντες για το πόσο μου άρεσαν οι περσινοί Σεβεντισίξερς στα χαρτιά, αλλά μια γύρα bowling από-τελειώσε το risky πλάνο της Philadelphia πέρυσι. Τι χάθηκε στο μακελείο; O Iguodala, ο Vucevic, o Harkless κι ένα pick πρώτου γύρου. Διόλου ευκαταφρόνητο τίμημα, ειδικά ξέροντας το πόσο καλοί φάνηκαν και οι 2 μικροί στη Florida. Αποχώρησαν όλοι όσοι συναίνεσαν στην επιλογή αυτή και πάμε απ' την αρχή. Από που ξεκινάμε; Μα βέβαια απ' το να δώσουμε τον καλύτερο παίκτη μας, το Holiday, για έναν rookie Center με κομμένους συνδέσμους που άλλα ιατρικά επιτελεία τον έβγαλαν red flagged. To "Lightning never strikes twice" κέρδισε το "όποιος καεί απ' το χυλό φυσάει και το γιαούρτι" attitude. Χτες διάβαζα δήλωσε ο Brett Brown πως πάιζει άνετα ο Noel να μην πατήσει καν παρκέ για τη σεζόν, οπότε κρύος ιδρώτας σίγουρα για το νέο front office των Sixers, που ελπίζουν να μιλάμε για περίπτωση Griffin κι όχι Oden. Έπειτα, χωρίς Jrue πλέον στον άσσο, οι 76ers επέλεξαν τον Michael Carter-Williams (MC-Will από δω και κάτω να τελειώνουμε) στο δεύτερο πικ τους στη λοταρία, έτοιμοι να χτίσουν σε βάθος τριετίας και με το draft του 2014 ξεκάθαρα στο μυαλό τους. Ο MC-Will λοιπόν ξεκινάει ως πιθανός ηγέτης μιας νέας εποχής, αλλά όχι άμεσα, κυρίως λόγω της σαφής ανετοιμότητάς του στο να σκοράρει στα δεδομένα του ΝΒΑ. Ενδιαφέρουσα ήταν και η επιλογή του πρώτου Ιρανού που γίνεται draft, του Kazemi, στο τέλος της διαδικασίας, μιας και έχει το potential εξαιρετικού rebounder και μονόφρυδου.

Με το Noel, τον Jason Richardson και τον πρώην σουτερικό fantasy sleeper το Moultrie στα pits, οι λύσεις του ήδη περιορισμένων δυνατοτήτων roster της Philly μοιάζουν ελάχιστες. Στους point guards ίσως εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του MC-Will και να κόψει λεπτά ο Wroten, ένας παίκτης που είναι 2 χρόνια μικρότερος, έχει upside και έχει ήδη μια χρονιά NBA στα πόδια του. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να τον δώσει τόσο εύκολα το Memphis, α ρε Lionel τι τράβηξες πέρυσι. Ο Τurner στις θέσεις 2-3 είναι τόσο μόνος που ο James Anderson φαντάζει ξεκάθαρα βασική λύση στην άλλη ελεύθερη θέση της περιφέρειας, κι από κει και πέρα το roster θα συμπληρωθεί από rookies και training camp. Στα ψηλά ο Hawes για άλλη μια χρονιά θα προσπαθήσει να παραστήσει ότι αξίζει να ξεκινάει βασικός, ο Thaddeus θα παίξει ακόμα περισσότερο κοντά στη ρακέτα, ενώ ο Lavoy Allen με τον Kwame και τον -πιο ελπιδοφόρο μπροστά στους άλλους δύο- Daniel Orton θα αποτελούν μια σε γενικές γραμμές αδιάφορη second unit για τους σε full rebuilding mode Sixers.

Το χτίσιμο αυτό πάντως ακόμα είναι σε πρωταρχικό στάδιο, χρειάζεται όχι μόνο χρόνο και προσπάθεια στο παρκέ αλλά και περισσότερα υλικά για να δει καλύτερες μέρες σύντομα ο κόσμος των 76ers. Το tanking για Wiggins, Parker και λοιπούς δε θα αποδειχθεί τόσο δύσκολο για μια ομάδα όπως η φετινή Philadelphia, που ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων δύσκολα δε θα μοιάζει ως μια απ' τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ την ερχόμενη σεζόν. Αυτά και πολλά ήταν.

Πρόβλεψη: 21-61
Conference rank: 14th
Division rank: 5th

klow13
να πω την αληθεια μαρεσε πολυ η offseason του hinkie στους σιξερς.η ομαδα βρισκοταν στη χειροτερη δυνατη θεση αφου δεν ηταν καλη για πλειοφς αλλα ουτε και αρκετα κακη για ενα καλο πικ που θα αλλαζε καπως τη μοιρα τους.νομιζω πηρε καλο value με την ανταλλαγη του holiday(που αμφιβαλλω αν θα ξαναγινει all star στη δυση) με τον νοελ και ενα ακομα lottery pick,πολυ πιθανον και απο φετος.ετσι με ενα core απο noel,mcw,2 lottery picks στο πολυ δυνατο ντραφτ του 14(το δικο τους σιγουρα σουπερ),οτι μεινει η οτι τσιμπησουν απο thad,hawes kai turner και με αφθονο χωρο στο salary cup πανε για συντομο και πετυχημενο rebuilding.
morfi
QUOTE(klow13 @ Oct 28 2013, 02:18 ) *
να πω την αληθεια μαρεσε πολυ η offseason του hinkie στους σιξερς.η ομαδα βρισκοταν στη χειροτερη δυνατη θεση αφου δεν ηταν καλη για πλειοφς αλλα ουτε και αρκετα κακη για ενα καλο πικ που θα αλλαζε καπως τη μοιρα τους.νομιζω πηρε καλο value με την ανταλλαγη του holiday(που αμφιβαλλω αν θα ξαναγινει all star στη δυση) με τον νοελ και ενα ακομα lottery pick,πολυ πιθανον και απο φετος.ετσι με ενα core απο noel,mcw,2 lottery picks στο πολυ δυνατο ντραφτ του 14(το δικο τους σιγουρα σουπερ),οτι μεινει η οτι τσιμπησουν απο thad,hawes kai turner και με αφθονο χωρο στο salary cup πανε για συντομο και πετυχημενο rebuilding.

Ναι όντως, με τον Χέιζ θα ήταν πετυχημένο rebuilding για ομάδα Β΄Εθνικής..
aegeansheed
Ηρωικοί Σίξερς, πάνε να κερδίσουν τις δύο καλύτερες ομάδες της Ανατολής μέσα σε 5 μέρες!!!

Carter-Williams όργια πάλι, Spencer Hawes διαστημικός


edit: ... που τελικά κερδίζουν και κάνουν το καλύτερο ξεκίνημά τους μετά το 2007

Πλέον Sixers @ Philly = Locked In
Gravedigger
Με τίποτα δεν περίμενα τέτοιο ξεκίνημα από τους Sixers. Αντικειμενικά όμως, είναι θέμα χρόνου να ξεφουσκώσουν. Ούτε ο Hawes Μπορεί να συνεχίσει έτσι ούτε ο MCW.
aegeansheed
Ειδικά ο Hawes χτες, ...(ο Hawes....), έμοιαζε με Nowitzki στα peak του (Charisma μην ποστάρεις, δε λέμε κάτι κακό).

Ο υπερ-παικτάράς Thad Young επίσης για πρώτη φορά στην καριέρα του έριξε πάνω από 3 τρίποντα σε παιχνίδι και ευστόχησε στα 2 (που πάλι ποτέ δεν είχε κατορθώσει στο παρελθόν). Η αρχή έγινε όταν ο Noah δεν έκανε close out στην προσποίησή του. Πέρυσι είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε μόνο 8 παιχνίδια που δοκίμασε από ένα τρίποντο (και δεν ευστόχησε σε κανένα), σήμερα 4 σε ένα. Είναι ενδεικτικό της ξέφρενης κατάστασης που επικρατεί στη Φίλυ και που περιμένω να συνεχιστεί με MCW στον άσσο.

Η πιο ωραία φάση από το παιχνίδι ήταν μια τρομερά γρήγορη κατεβασιά του Rose (να ήταν 3 secs????) μετά από καλάθι των Sixers, που σταματάει με τάπα στον αέρα από τον ελληνοαμερικάνο Τόνυ Γραμμένο, στη συνέχεια εξίσου speedy αιφνιδιασμός των Sixers που σταματάει με επίσης τρομερό block του Τζίμαρου του Μπάτλα (που το μαλί του μοιάζει με τι-ρα-μι-σου ) για να τελειώσει με καλάθι των Bulls νομίζω.

Διασκεδαστικό παιχνίδι δάνδελες

Air Kef
Philadelphia, you are doing it wrong god dammit!
jasonick
Not sure if Iggy or Steph. tongue.gif Πρέπει να έβγαλε και την ασσίστ της χρονιάς, θα κάνω edit μόλις ανέβει στο youtube.

sacarame
Ιγκουονταλα ίσως στο ματς της ζωής του σε ένα γήπεδο που το ξέρει πολύ καλά... 27πόντοι στο ημίχρονο με 6/8 τρίποντα...

Πολύ καλύτεροι οι Γουόριορς, δεν έχουν αφήσει κανένα περιθώριο στους Σίξερς. 66-42 ημίχρονο..
captain charisma
0 στα 6 ο στεφανος??κ τα υπολοιπα τα κανει πολυ καλα..φωτια οι γουοριορς μπροστα...
jasonick
Αρρώστια Sixers, τι κάνει ο Anderson.
Τους περίμενα (υπερβολικά) αδιάφορους αλλά δεν υπάρχουν αυτά που κάνουν. Ανατροπές, καλό μπάσκετ αν συνεχίσουν έτσι θα φτάσουν τους Pacers σε λίγο. tongue.gif
sacarame
QUOTE(jasonick @ Nov 14 2013, 04:22 ) *
Αρρώστια Sixers, τι κάνει ο Anderson.
Τους περίμενα (υπερβολικά) αδιάφορους αλλά δεν υπάρχουν αυτά που κάνουν. Ανατροπές, καλό μπάσκετ αν συνεχίσουν έτσι θα φτάσουν τους Pacers σε λίγο. tongue.gif


Και Τόνυ Ρότεν αγγίζει αυτή τη στιγμή το τριπλ-νταμπλ καθώς έχει 18 πόντους 11 ασσίστ και 9 ρεμπς με 3.20 να απομένουν...

Edit: Το πέτυχε ο θεος....18-10-11

edit2: Πως να το πω τώρα....,. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.. Παίρνει το Χιούστον ταιμ με 3 πόντους πίσω και 19 δεύτερα όλα δικά τους. Κάνουν επαναφορά και αυτός αγέρωχος στα 3,5 δεύτερα αμολάει τρίποντο- αετό ερμπολ έτσι όπως άραζε...
aegeansheed
O Neo κατέβασε μια σέντρα-σουτ του δικού σου που πήγαινε στα τσακίδια laugh.gif για να το στείλει στην παράταση κι εκεί να καταφέρει τον άθλο του triple double.

Pat κατάπιε σε δυο φάσεις τον Turner, που φαίνεται τραγικά ότι έχει μια μόνο "κίνηση": το drive.

Misc: Ο Lin πέτυχε νέο ρεκόρ σε εύστοχα τρίποντα (9) στο Wells Fargo
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 22 2013, 16:34 ) *
Στους point guards ίσως εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του MC-Will και να κόψει λεπτά ο Wroten, ένας παίκτης που είναι 2 χρόνια μικρότερος, έχει upside και έχει ήδη μια χρονιά NBA στα πόδια του. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να τον δώσει τόσο εύκολα το Memphis, α ρε Lionel τι τράβηξες πέρυσι.

QUOTE
[3:20:53 μμ] SG 3ptshooter: On August 22, 2013, the Grizzlies traded Wroten to the Philadelphia 76ers in exchange for a future 2nd round pick and a trade exception.
[3:20:59 μμ] SG 3ptshooter: εεεε?
[3:21:03 μμ] SG 3ptshooter: χολιντζερ εεεεε?

Γλίτωσε λοιπόν ένα ολόκληρο μύριο salary για τον 93αρη το Memphis. Κι επειδή πάντα είναι θέμα λεπτών, σαν αυτά του Κουφού, και παρότι ο Wroten ήδη πάει αρκετά καλά ως sixth ούτως ή άλλως, first career start -> triple double.
sacarame
Μεγάλο ματς στη Φιλαδέλφια. Δεύτερη παράταση παίζετε αυτή την ώρα ανάμεσα σε Σίξερς και Ορλάντο.

Η μάχη ανάμεσα στους 2 ρούκις και υποψήφιους για το ROY έχει ως εξής: ( 2,5 λεπτά πριν το τέλος της 2ΟΤ)

Ολαντιπο: 26-9-10-3

Καρτερ-Γουίλιαμς: 27-12-9-3

40 πόντοι την ίδια ώρα από Αφφλάλο και 33 από Μπιγκ Μπέιμπι..

Ο Τέρνερ είχε 2 αποτυχημένες προσπάθειες να δώσει τη νίκη στην ομάδα του τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην πρώτη παράταση.
captain charisma


τρομερο καρφωμα του καρτερ-γουιλιαμς στον κουμπο
klow13
συμφωνα με τον david aldridge οι σιξερς ειναι κοντα σε συμφωνια με τον granger για το buy out με μπουλς,χιτ,κλιπερς,ροκετς και σπερς να ενδιαφερονται να τον υπογραψουν..
Boom Dizzle
QUOTE(klow13 @ Feb 26 2014, 19:25 ) *
συμφωνα με τον david aldridge οι σιξερς ειναι κοντα σε συμφωνια με τον granger για το buy out με μπουλς,χιτ,κλιπερς,ροκετς και σπερς να ενδιαφερονται να τον υπογραψουν..

O ντανι θα ειναι εξαιρετικη προσθηκη για οποιονδηποτε contender τ τιτλου..αν κ μετα τον τραυματισμο δεν ειναι ιδιος,ειναι ακομα πολυ χρησιμος κ παιχτης των 10 ποντων...θα ηθελα να τον δω στς σπερς ή τς κλιπερς...πιστευω ειναι οι καταλληλοι προορισμοι γ αυτον rolleyes.gif
klow13
συμφωνω,ειδικα στους κλιπερς με τα χαλια των dudley,barnes συν τον τραυματισμο redick θα εχει ικανοποιητικο χρονο συμμετοχης.

μπουλς τους βγαζω απεξω γιατι δεν ειναι contenders ενω καπου διαβασα οτι καποιοι παικτες του μαιαμι δεν τον θελουν στην ομαδα.
Boom Dizzle
QUOTE(klow13 @ Feb 26 2014, 19:30 ) *
συμφωνω,ειδικα στους κλιπερς με τα χαλια των dudley,barnes συν τον τραυματισμο redick θα εχει ικανοποιητικο χρονο συμμετοχης.

μπουλς τους βγαζω απεξω γιατι δεν ειναι contenders ενω καπου διαβασα οτι καποιοι παικτες του μαιαμι δεν τον θελουν στην ομαδα.

και με κοουτς Ριβερς που τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση στο να αξιοποιει τς παικτες π εχει και να τς περασει την φιλοσοφια του..για μενα ο ντανι ειναι upgrade για τς κλιπς στο "3"
Τρ αν δν θελει να παει σε διεκδικητη τιτλου ιδανικη επιλογη θα ηταν οι Σανς κ το εξαιρετικο ιατρικο επιτελειο τους αλλα κουβεντα να γινεται!
χαχα εκει στο μαιαμι δεν παιζονται..κ μετα γτ τς αντιπαθει τοσος κοσμος icon_drunk.gif
Quincy
Υπάρχει κανένα λινκ για το pregame με τους Wizards που θα αποσυρθεί η φανέλα του Iverson;;
SG3ptshooter
jasonick
21η συνεχόμενη ήττα για τους Sixers και πλέον πλησιάζουν επικίνδυνα το ρεκόρ των Cavs 10-11 με τις 26 ήττες.

CODE
vs Bulls
vs Knicks
@ Bulls
@ Spurs
@ Rockets
vs Pistons


Αυτό είναι το πρόγραμμα τους στη συνέχεια. Πρέπει να βρούνε μία νίκη σε αυτούς τους αγώνες, in Knicks they trust φαντάζομαι μιας και είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα αλλά πάντα υπάρχουν και οι Pistons που σε ενδεχόμενη νίκη τους απλά ισοφαρίζουν το ρεκόρ των Cavs. Η γνώμη μου είναι ότι φέτος δεν ξέρω αν θα δούμε και άλλη νίκη τους.
Εντωμεταξύ η τελευταία νίκη των Sixers ήταν εναντίων των Celtics από game wiinning layup του Turner στο οποίο αν αστοχούσε η Philly θα ήταν στις 25 συνεχόμενες ήττες.

Υ.Γ: Περιμένω εκτύπωση μπλουζακίων "δεν τανκάρουμε" (κατά το δεν πάμε για πρωτάθλημα των ΑΕΚτζήδων το 05 ΜΝΙ ΝΑΤΣΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ mad.gif).
Air Kef
QUOTE(jasonick @ Mar 18 2014, 18:24 ) *
21η συνεχόμενη ήττα για τους Sixers και πλέον πλησιάζουν επικίνδυνα το ρεκόρ των Cavs 10-11 με τις 26 ήττες.



Η αλήθεια είναι ότι έχουν κάνει όσες κινήσεις μπορούν για να εξασφαλίσουν αυτό το ρεκόρ, μήπως χτυπήσει κι άλλον διβδόμαδο τραυματισμό ο MCW για να το εξασφαλίσουν δεν ξέρω.
jasonick
Ίσως δεν χρειάζεται κιόλας και άλλος "τραυματισμός". Δεν ξέρω αν έχει πέσει σε rookie wall ο MCW ή φταίει το ότι παίζει με συμπαίκτες με κάτι D Leaguers αλλά πλέον έχει μια σημαντική πτώση. Επιρρεπής στο λάθος (4.8 λάθη το Φλεβάρη και το Μάρτη), το fg % έχει φτάσει πλέον κάτω από το 40 % και σαν #1 δεν μπορεί να λειτουργήσει, ενώ προηγουμένως με Turner, Hawes κάτι γινόταν.
sacarame
Οι Σίξερς το πίστεψαν, έκαναν το καμ μπακ αλλά τελικά τους πούλησε η μπάλα. Στο 90-92 , ο Μελο έχασε τη μια βολή όμως ο MCW δεν τα κατάφερε, καθώς στο τρίποντο για την ισοφάριση που επιχείρησε η μπάλα μπήκε και βγήκε...


Θα μου πείτε πώς και δεν λέω για το Ιντιάνα-Σικάγο... Ε θα τα πει ο Νούντιος.... cool.gif
Quincy
Το σώσανε οι μπαγάσες. Δεν είχαμε νέο ρεκόρ τελικά tongue.gif
Las Plagas
QUOTE (Quincy @ Mar 30 2014, 04:59 ) *
Το σώσανε οι μπαγάσες. Δεν είχαμε νέο ρεκόρ τελικά tongue.gif

μαλλον τους το εδωσαν οι πιστονς
klow13
αν και στην αρχη ημουν αρνητικος,μαρεσει τελικα παρα πολυ το ντραφτ των σιξερς.βεβαια πανε για 2 χρονια μινιμουμ ακομα τανκινγκ,αλλα ουτως η αλλως η θεση τους μετα τον τραυματισμο εμπιιντ ηταν δυσκολη.απλα τωρα αντι για τοπ6-τοπ8 πικ πανε παλι για τοπ3.

για το πικ του εμπιιντ,θεωρω δεδομενο οτι πηραν τις διαβεβαιωσεις τους οτι δεν θα αποτελεσει μακροχρονιο προβλημα ο τραυματισμος του,ολοι οι γιατροι εξαλλου εδωσαν το οκ και ο χινκι ηταν ο πρωτος που εκραξε το προηγουμενο front office για τον τζογο με την περιπτωση bynum.σεντερ αθλητικοι,αρτιοι επιθετικα και με τετοια ραγδαια βελτιωση δυσκολα βγαινουν οποτε αν ολα πανε καλα μιλαμε για franchise παικτη και μινιμουμ δευτερη επιλογη στην επιθεση.με τον νοελ τωρα δεν ξερω πως θα ταιριαξουν,ακουγεται οτι θελουν να δοκιμασουν νοελ στο 4 σε φαση hustle guy,αλλα και να μην τους βγει εχουν ολη την επομενη χρονια να τον βαλουν στο 5 και να ανεβασουν την αξια του για τρειντ εφοσον θελουν να χτισουν σε εμπιντ.

για σαριτς τωρα,νομιζω οτι μετα την επιλογη γκορντον στο 4,ηξερε ο χινκι οτι οι ματζικ καιγονταν για pg,ντραφταραν τον πειτον και ετσι καταφεραν να παρουν μαζι με το sf που ηθελαν και το πικ πρωτου γυρου που ειχαν χασει στο τρειντ του μπαινουμ.στην τελικη holiday για νοελ+σαριτς+1st ειναι σουπερ.εχω τους ενδοιασμους μου για τον σαριτς,δεν ξερω αν θα μπορεσει να σταθει αμυντικα ειτε στο 3 ειτε στο 4,ενω νομιζω πως πρεπει να βελτιωσει και το μακρινο του σουτ για να στεκουν οι συγκρισεις με χεντο η κουκοτς.δεν ειμαι φαν των ευρωπαιων σαν λοτερι πικς γενικα αλλα το τοσο hype για αυτον θα ειναι δικαιολογημενo

και ο μακντανιελς sto 32 καλη επιλογη.

οποτε σε 2 χρονιες στο ντραφτ εχουν μαζεψει mcw,noel,embiid,saric,mcdaniels και grant,εχουν γεμισει με assets,και κοιτανε ηδη το επομενο ντραφτ(χρειαζονται και εναν σουτερ-σκορερ).ξενερωμα λιγο που δεν θα δουν τους ρουκις τους πολυ φετος και σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο να συνηθιζουν στις ηττες αλλα to rebuilding παει μια χαρα.αα,και στειλτε καπου αλλου τον θαντεους,κριμα ειναι!
SG3ptshooter
Kι εκεί που έλεγα πως δεν μπορώ να γίνω πιο γραφικός για τον KJ McDaniels:
QUOTE
K.J. McDaniels, 32nd pick in draft, makes fascinating move: Signs 1-year, non-guarantee w/ 76ers, becomes RFA in '15, sources tell Yahoo.

https://twitter.com/WojYahooNBA/status/517309591046979584

Πρακτικά, απέρριψε το 2+2 με τα πρώτα 2 εγγυημένα, γιατί δεν θέλει να δεσμευτεί 4 χρόνια, αν τον κρατήσουν, στους Sixers.
Θ
Ε
Ο
Σ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.