Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Team USA
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
GK_23
Ο Greg Popovich θα είναι ο προπονητής των ΗΠΑ για την περιόδο 2017-2020.

Ο Colangelo θα παραμείνει στη θέση του team manager και ο Krzyzewski θα αναλάβει ρόλο ειδικού συμβούλου.

http://www.usab.com/news-events/news/2015/...head-coach.aspx
benchwarmer
Η προεπιλογή των ΗΠΑ για το Ρίο:

LaMarcus Aldridge (San Antonio Spurs); Carmelo Anthony (New York Knicks); Harrison Barnes (Golden State Warriors); Bradley Beal (Washington Wizards); Jimmy Butler (Chicago Bulls); Mike Conley (Memphis Grizzlies);DeMarcus Cousins (Sacramento Kings); Stephen Curry (Golden State Warriors); Anthony Davis (New Orleans Pelicans); DeMar DeRozan (Toronto Raptors); Andre Drummond(Detroit Pistons); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Kenneth Faried (Denver Nuggets);Rudy Gay (Sacramento Kings); Paul George (Indiana Pacers); Draymond Green (Golden State Warriors); Blake Griffin (Los Angeles Clippers); James Harden (Houston Rockets);Gordon Hayward (Utah Jazz); Dwight Howard (Houston Rockets); Andre Iguodala (Golden State Warriors); Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers); LeBron James (Cleveland Cavaliers); DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers); Kawhi Leonard (San Antonio Spurs); Kevin Love (Cleveland Cavaliers); Chris Paul(Los Angeles Clippers); Klay Thompson (Golden State Warriors); John Wall (Washington Wizards); and Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder).
gspara
QUOTE
Already out

Anthony Davis: Underwent knee surgery, so he won't play this summer.

Chris Paul: Paul told Sports Illustrated's Lee Jenkins that he's taking the summer off to rest his body.

Kobe Bryant: There was chatter that Kobe may get a spot on the team in hopes of riding off into the sunset with a gold medal, but he squashed that and isn't even in the player pool.


http://www.sbnation.com/nba/2016/3/29/1132...-updates-status
Vas
http://nba.sport24.gr/article/3982225/prov...eam-usa-tou-rio


ΥΠΕΡομάδα!!


Καίρός ένας Γιάννης μπορεί να τους σπάσει το σερί!!! tongue.gif
gspara
QUOTE (Vas @ Mar 30 2016, 15:35 ) *
http://nba.sport24.gr/article/3982225/prov...eam-usa-tou-rio


ΥΠΕΡομάδα!!


Καίρός ένας Γιάννης μπορεί να τους σπάσει το σερί!!! tongue.gif

Tζιμαρο δεν βλεπω πουθενα στο αρθρο angry_002.gif
ssoulliss
Μετά τις αρνήσεις των Curry, Westbrook και Harden αλλά και την αβεβαιότητα των James και Anthony έχουν μείνει 23 παίκτες στην προεπιλογή.

Φαβορί στα γκάρντς είναι ο Δαμιανός και ο Irving. Με Clay(αν κατέβει και αυτός) και Butler στο 2. Στα φόργουορντς είναι ο Durand, Kawhi και ίσως ο George,ενω στους ψηλούς νομίζω πως ο κόουτς K. θα λάβει υπόψιν του πάλι(όπως το 2014) το ρόστερ της Ισπανίας.

Κάπως έτσι το βλέπω αν δεν κατεβούν οι James και Anthony.

PG:Irving, Lillard.
SG:Butler, Thompson.
SF:Durand, Kawhi, Iggy.
PF:George,Green,Faried.
C: Cousins, Drummond.
ssoulliss
Ανακοινώθηκε η τελική δωδεκάδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς αγώνες:

Carmelo Anthony, Harrison Barnes, Jimmy Butler, DeMarcus Cousins, DeMar DeRozan, Kevin Durant, Paul George, Draymond Green, Kyrie Irving, DeAndre Jordan, Kyle Lowry και Clay Thompson.

Ας κάνουν οι ομάδες που θα τους αντιμετωπίσουν το σταυρό τους!!!! biggrin.gif
Vas
QUOTE(ssoulliss @ Jun 27 2016, 16:58 ) *
Ανακοινώθηκε η τελική δωδεκάδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς αγώνες:

Carmelo Anthony, Harrison Barnes, Jimmy Butler, DeMarcus Cousins, DeMar DeRozan, Kevin Durant, Paul George, Draymond Green, Kyrie Irving, DeAndre Jordan, Kyle Lowry και Clay Thompson.

Ας κάνουν οι ομάδες που θα τους αντιμετωπίσουν το σταυρό τους!!!! biggrin.gif



No Lebron?? sad.gif sad.gif


Πάντως έχω την εντύπωση, ότι αυτή την φορά δεν θα είναι τόσο εύκολα όπως τα τελευταία χρόνια…. Ισως μετά από 10 χρόνια ήρθε η στιγμή να ξανά χάσουν ένα αγώνα!
Flinafim
Αυτοί που δεν κατέβηκαν πάντως θα τους νικούσαν κατα τη γνωμη μου...
morfi
Μερικές παρατηρήσεις μόνο...

QUOTE(belalik @ Aug 19 2016, 22:35 ) *
Οι αμερικανοι ειναι εντελως αδουλευτη ομαδα. Πραγματικα απορω με τον Ζιζεφσκι και τη φημη του απολαμβανει, δεν ασχολουμαι με κολλεγιακο οποτε δεν ξερω τι εχει πετυχει. Ωστοσο εκτος απο την ελλειψη στοιχειωδους δεσιματος και δουλειας που παρουσιαζει η ομαδα του, θα περιμενε κανεις να μπορει να επιβληθει εστω στον τομεα της ψυχολογιας και της συμπεριφορας. Εκει οι Αμερικανοι ειναι πολλες φορες εριστικοι και αντιπαθεις, και δεν το λεω για τον συγκεκριμενο αγωνα, το λεω συνολικα.

Δεν μου γεμιζε το ματι ο Σιζεφσκις - θυμαμαι και το 06 με μας, ασχετα απο το ποσο καλα παιξαμε, η Αμερικη ειχε διαχειριστει λαθος την κατασταση. Και γενικα φαινεται να ειναι εντελως διακοσμητικος, και στα αγωνιστικα αλλα και τα εξω-αγωνιστικα, και οκ ολο αυτο, απορω με τον θαυμασμο και το 'σεβασμο' που απολαμβανει. Προφανως θα ειναι λογω στατιστικων και ιστοριας, αλλιως δεν εξηγειται.

Αυτα, σορρυ για το οφφ-τοπικ. Ελπιζουμε σε ενα δυνατο ματς στον επομενο ημιτελικο, και σε εναν τελικο που να ειναι ανταξιος των προηγουμενων δυο.

Δεν σου γεμίζει το μάτι; Τα πέντε χρυσά μήπως;

QUOTE(D-Wade @ Aug 19 2016, 22:44 ) *
Ούτε εγώ τον εκτιμώ σαν coach. Μπορεί να είναι καλός recruiter και καλός παιδαγωγός στο κολλέγιο άλλα οκ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η team USA δεν έχει το χρόνο να δεθεί. Κανά 20ημερο κάνουν προπονήσεις και σε κάθε διοργανωση δεν κατεβαίνουν με τα ίδια πρόσωπα. Δεν παίζουν μαζί 10 χρόνια όπως παίζουν οι άλλες εθνικές. Πχ από το ροστερ του 2014 4 παίχτες παίζουν τώρα

Αν δεν κατεβαίνουν οι παίκτες και αναγκάζεται να αλλάξει την ομάδα δεν φταίει αυτός. Και όχι κάθε χρόνο, '08 και '12 ήταν σχεδόν ίδια η ομάδα.

QUOTE(Vas @ Aug 19 2016, 22:15 ) *
Πάντως σε μια «κακιά» βραδιά της Ισπανίας να κερδίζουν μόνο με 6 πόντους δείχνει για άλλη μια φορά ότι η διαφορά έχει κλείσει για τα καλά!

Πλάκα κάνεις έτσι; Μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω αυτό. Τελικό(ους), παρεμπιπτόντως, είδαμε ή μπα;

QUOTE(Λουπους @ Aug 21 2016, 21:34 ) *
Μπράβο ρε φίλε! Είναι νουμερο. Και είναι και απ' τους παίκτες που δεν ξέρουν τίποτα από μπάσετ και απλά είναι τσιμέντο.

Ξέρει όμως από άμυνα. Και αρκετή για να βρει το μπελά της η Ισπανία...
Govanni
Μιας και επιασα βαρεμαρα, ειδα τον ημιτελικο με Ισπανια. Ηταν τραγικοι στην αμυνα, οχι μονο στο σετ, αλλα και στις ατομικες ενεργειες. Ως και ο ντεφορμε fernadez τους επαιζε (στην επιθεση, γιατι στην αμυνα τον ειχαν κανει γιο-γιο)
Σε ολο το παιχνιδι δεν μπορεσαν να ξεφυγουν στο σκορ πανω απο 8-11 ποντους...Με τετοιο ροστερ επρπεε να κερδιζουν με 30+ ολα τα match

Και με την Σερβια, ενα τριποντο διαφορα στο 1ο match...
GK_23
O Jeff Van Gundy θα είναι σύμφωνα με τον Woj ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στο φετινό FIBA Americas Cup και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

https://sports.yahoo.com/sources-jeff-van-g...-010607886.html

Ως γνωστόν οι Αμερικανοί θα κατεβάσουν παίκτες από το NBDL στις δύο αυτές διοργανώσεις.
GK_23
Το διήμερο 26-27 Ιουλίου, η προεπιλογή από την οποία θα προκύψει η ομάδα των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο του 2019 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 συγκεντρωθεί για προπονήσεις στο Las Vegas, υπό τις οδηγίες του Popovich.

Η λίστα περιλαμβάνει τους εξής παίκτες:

Harrison Barnes, Bradley Beal, Devin Booker, Jimmy Butler, Mike Conley Jr, DeMarcus Cousins, Stephen Curry, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Andre Drummond, Kevin Durant, Paul George, Eric Gordon, Draymond Green, Blake Griffin, James Harden, Tobias Harris, Gordon Hayward, Kyrie Irving, LeBron James, DeAndre Jordan, Kawhi Leonard, Damian Lillard, Kevin Love, Kyle Lowry, CJ McCollum, Khris Middleton, Victor Oladipo, Chris Paul, Isaiah Thomas, Klay Thompson, Myles Turner, Kemba Walker, John Wall, Russell Westbrook.

Πηγή: https://www.usab.com/news-events/news/2018/...assistants.aspx
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.