Μαλλον εχεις δικιο, και εγω στην αναμονη ειμαι
παντως παιδια να ξερετε η εταιρεια που τα φερνει ερχεται στην διευθυνση που εχεις δηλωση χωρις ενα τηλεφωνο πριν χωρις καμια συννενοηση...λες και εγω πρεπει να ειμαι σπτι ολο το 24ωρο και να τους περιμενω ή να μην εχω πρωινη δουλεια γιατι την πατησα τοτε...
εμενα τα εφεραν σημερα και παλι καλα που βρηκαν καποιον σπιτι...
καλυτερα οσοι τα περιμενουν ας παρουν ενα τηλ...
H KAE μου εστειλε πριν 5 λεπτα sms οτι η παραλαβή απο τα γραφεια της θα ειναι απο Τριτη έως Πέμπτη. Οποτε ήρθανε τα εισιτηρια τα πολλα αρα και τα μεμονομενα απο το ιντερνετ δεν θα αργησουν...
raghel7
Apr 26 2010, 14:45
παντως ρε παιδιά αυτό το ¨περίμενε¨ είναι ότι χειρότερο...ειδικά αν κάποιοι άλλοι τα έχουν λάβει από Πέμπτη και σε μας ακόμα τίποτα...για να δουμε και σημερα...
cave_man
Apr 26 2010, 15:32
ηρθαννννννννν
QUOTE(str @ Apr 26 2010, 15:12 )
παντως παιδια να ξερετε η εταιρεια που τα φερνει ερχεται στην διευθυνση που εχεις δηλωση χωρις ενα τηλεφωνο πριν χωρις καμια συννενοηση...λες και εγω πρεπει να ειμαι σπτι ολο το 24ωρο και να τους περιμενω ή να μην εχω πρωινη δουλεια γιατι την πατησα τοτε...
εμενα τα εφεραν σημερα και παλι καλα που βρηκαν καποιον σπιτι...
καλυτερα οσοι τα περιμενουν ας παρουν ενα τηλ...
με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο για να με ρωτήσουν πότε με βολεύει να μου τα φέρουνε
Kαι μενα πριν λιγες ωρες ηρθαν..
RedSpy
Apr 27 2010, 10:19
Mε καλεσαν απο dhl για να με ρωτησουν αν αυριο θα ειμαι απο τις 12.00 εως 17.00 στο σπιτι για να μου φερουν τα εισιτηρια τελικα τους εδωσα τι διευθυνση της δουλειας μου. Μου ειπαν οτι γινεται χαμος λογο της στασης τον αεροπλανον, παντος οποιος θελει μπορει να παει ο ιδιος να τα παρει απο τα γραφεια τους αρκει πρωτα να τηλ. Αλιμο, Αγια παρασκευη και κεντρο στην οδο Φιλελληνων ειναι τα γραφεια.
Εμένα πάλι γαμώτο δεν έχουν φτάσει καν στην DHL..
james_lebron
Apr 27 2010, 10:53
QUOTE(saou @ Apr 27 2010, 11:43 )
Εμένα πάλι γαμώτο δεν έχουν φτάσει καν στην DHL..
ουτε εμενα εχουν φτασει στην dhl...πηρα στην ticketnet και μου ειπαν οτι ολα τα εχουν σταλει...δεν ξερουν ομως σιγουρα και μου ειπαν να παρω την οργανωτικη επιτροπη στο berci...ειναι ανοιχτα απο 12 μεχρι 13 και απο τις 13 μεχρι 18...το τηλ ειναι 0033140026035...θα τους παρω και αμα βρω ακρη θα γραψω σε περιπτωση που περιμενουν και αλλοι ακομα τα εισητηρια τους...
james_lebron
Apr 27 2010, 12:06
λοιπον βρηκα ακρη!!!αν δεν σας εχουν ερθει τα εισητηρια παρτε τον αριθμο που εδωσα παραπανω και ζητηστε το trucking number και με το κωδικο αυτο παρτε την dhl και συννενοηθειτε για το ποτε θα σας ερθουν...
Να προσθέσω και γω ότι η DHL δε μας τα λέει πολύ καλά, μην της έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, το πρωί μου είπαν ότι δεν έχει φτάσει τίποτα σε αυτούς και πριν λίγο με πήραν από το σπίτι να μου πουν ότι πέρασε ένα courier και με ζητούσε...
cave_man
Apr 27 2010, 14:15
ξέρουμε αν με τα εισιτήρια έχουμε δωρεάν μετακίνηση με το μετρό..?
QUOTE(cave_man @ Apr 27 2010, 15:15 )
Αν εννοεις στο Παρισι, καλο το αστειο!!!
cave_man
Apr 27 2010, 15:19
QUOTE(lamar @ Apr 27 2010, 15:52 )
Αν εννοεις στο Παρισι, καλο το αστειο!!!
κάποιος είχε γράψει οτι τα 3 τελευταία χρονιά (Αθήνα - Μαδρίτη - Βερολίνο) με το εισιτήριο του αγώνα είχες δωρεάν μετακίνηση με το μετρό.
QUOTE(cave_man @ Apr 27 2010, 15:19 )
κάποιος είχε γράψει οτι τα 3 τελευταία χρονιά (Αθήνα - Μαδρίτη - Βερολίνο) με το εισιτήριο του αγώνα είχες δωρεάν μετακίνηση με το μετρό.
....καποιος εκανε τον λαθρεπιβάτη
raghel7
Apr 27 2010, 15:43
QUOTE(cave_man @ Apr 27 2010, 16:19 )
αυτό ειναι αληθεια, ίσχυε σε Βερολίνο και Αθήνα...για Μαδρίτη δεν ξερω..αλλά ναι ίσχυε..
rankin
Apr 27 2010, 15:44
QUOTE(cave_man @ Apr 27 2010, 15:15 )
Και δωρεάν κρουασάν και μπαγκέτες!
QUOTE(rankin @ Apr 27 2010, 15:44 )
Και δωρεάν κρουασάν και μπαγκέτες!
φιλαρακι, εσενα δεν σου αρεσουν αυτα!! προτιμας wurst και παεγια!!!
rankin
Apr 27 2010, 16:03
QUOTE(raghel7 @ Apr 27 2010, 16:43 )
αυτό ειναι αληθεια, ίσχυε σε Βερολίνο και Αθήνα...για Μαδρίτη δεν ξερω..αλλά ναι ίσχυε..
Σοβαρά μιλάς;; Και εμείς οι μακάκες αγοράζαμε εισιτήριο;;
Μήπως ίσχυε μόνο στην Αθήνα ρε συ; Γιατί μου ακούγεται λίγο γυφτο-λαρτιζιλίκι ελληναράδων
Οι Γερμανοί δεν κάνουν τέτοια!!
QUOTE(LFO @ Apr 27 2010, 16:48 )
φιλαρακι, εσενα δεν σου αρεσουν αυτα!! προτιμας wurst και παεγια!!!
Φίλε bratwurst και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! Και κεμπάπ στις τούρκικες συνοικίες !
τώρα, κυριλέ πράγματα, κρουασανάκια, τέχνη και κουλτούρα, δεν είναι για μένα! Αυτά είναι για εσάς που είστε των τεχνών και των γραμμάτων!
Μήπως ίσχυε μόνο στην Αθήνα ρε συ; Γιατί μου ακούγεται λίγο γυφτο-λαρτιζιλίκι ελληναράδων
βασικα εδω εισαι λαθος.οι γερμανοι γενικα που σε τετοια θεματα ειναι μανουλες οταν προσελκυουν στην χωρα τους μεγαλο αριθμο ξενων για διαφορα γεγονοτα συνηθιζουν να τους προσφερουν τετοιου τυπου ανεσεις.δεν ειναι σε καμια περιπτωση γυφτο-λαρτζιλικι μα σωστη αντιμετωπιση του μεγαλου αριθμου ατομων που βρισκονται για κατι που διοργανωνουν αυτοι στη χωρα τους.λογω επαγγελματικης ιδιοτητας εχω επωφεληθει πολλες φορες στη γερμανια απο τετοια θεματα.βασικα επειδη γερμανια δεν εχω παει ποτε για διακοπες μα μονο για επαγγελματικους λογους δεν εχω αγορασει ποτε εισητιριο μετρο.παντα μετακινιεμαι τσαμπα με αυτο.
φυσικα η ενσταση μου εμενα ειναι οτι ο τελικος ειναι μια διοργανωση μια και εξω και οχι κατι που γινεται καθε χρονο οποτε δεν βλεπω και ιδιαιτερα οφελη στο να σου δινουν δωρεαν μετακινησεις.
απλα σε καμια περιπτωση νομιζω δεν ισχυει το οι γερμανοι δεν κανουν τετοια.αντιθετα το οι ελληνες που ειμαιστε λιγο γυφτοι και γραφουμε τον ξενο που επισκεφτεται τη χωρα μας στα τετοια μας να μην δινουν τετοιες ανεσεις μου φαινεται φυσιολογικο.ισως ομως και εμεις λογω ολυμπιακων να μαθαμε καποια πραγματα αφου και εκει πηγαινες στους αγωνιστηκους χωρους δωρεαν απλα με το εισιτηριο.
rankin
Apr 27 2010, 19:49
QUOTE(rchos @ Apr 27 2010, 18:52 )
βασικα εδω εισαι λαθος.οι γερμανοι γενικα που σε τετοια θεματα ειναι μανουλες οταν προσελκυουν στην χωρα τους μεγαλο αριθμο ξενων για διαφορα γεγονοτα συνηθιζουν να τους προσφερουν τετοιου τυπου ανεσεις.δεν ειναι σε καμια περιπτωση γυφτο-λαρτζιλικι μα σωστη αντιμετωπιση του μεγαλου αριθμου ατομων που βρισκονται για κατι που διοργανωνουν αυτοι στη χωρα τους.λογω επαγγελματικης ιδιοτητας εχω επωφεληθει πολλες φορες στη γερμανια απο τετοια θεματα.βασικα επειδη γερμανια δεν εχω παει ποτε για διακοπες μα μονο για επαγγελματικους λογους δεν εχω αγορασει ποτε εισητιριο μετρο.παντα μετακινιεμαι τσαμπα με αυτο.
φυσικα η ενσταση μου εμενα ειναι οτι ο τελικος ειναι μια διοργανωση μια και εξω και οχι κατι που γινεται καθε χρονο οποτε δεν βλεπω και ιδιαιτερα οφελη στο να σου δινουν δωρεαν μετακινησεις.
απλα σε καμια περιπτωση νομιζω δεν ισχυει το οι γερμανοι δεν κανουν τετοια.αντιθετα το οι ελληνες που ειμαιστε λιγο γυφτοι και γραφουμε τον ξενο που επισκεφτεται τη χωρα μας στα τετοια μας να μην δινουν τετοιες ανεσεις μου φαινεται φυσιολογικο.ισως ομως και εμεις λογω ολυμπιακων να μαθαμε καποια πραγματα αφου και εκει πηγαινες στους αγωνιστηκους χωρους δωρεαν απλα με το εισιτηριο.
στην πραγματικότητα ίσως και να μην έχεις άδικο
τις προάλλες βρισκόμουν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου καφέδες-εφημερίδες ήταν διαθέσιμα για όποιον ήθελε..
Απλά είπα να κράξω γιατί οι τρέχουσες συνθήκες το προβλέπουν
, συν του ότι εμείς πέρσι, πραγματικά δεν είχαμε ακούσει τίποτα για δωρεάν μετακινήσεις.. (αν και δεν το ψάξαμε κι όλας)
Στο αεροδρομιο του Μοναχου αυτο με τους καφεδες και τις εφημεριδες ειναι οντως απολαυστικο..
ρε παιδια ποτε θα ερθουν κ τα υπολοιπα εισιτηρια?Στο τελος θα μεινουμε πισω.Αντε να δουμε αυριο.
Σιγουρευτείτε ότι δεν πέρασε κάνα κούριερ από το σπίτι σε ώρες που δεν ήταν κανείς... Σε μένα αυτό έγινε. Η DHL καλά καλά δεν ξέρει να πει σε ποιούς έχουν φτάσει και σε ποιούς όχι.
kolokotronis
Apr 28 2010, 02:23
εμένα μου ήρθαν δευτέρα απόγευμα και τρίτη πρωί τα πούλησα στην εσερ τράβελ.
Τι να κάνουμε, πέρυσι μας βγήκε, φέτος κάτσαμε στο παγωτό...
Αν δεν είχε περάσει ο οσφπ, να δω που και πως θα τα έδινα.
Για το Φ4, 1ο φαβορί η μπάρτσα και 2ο ο οσφπ.
Καλά να περάσουν όσοι πάνε.
Ξέρει κανείς αν υπέρχει περίπτωση να πάνε ποακτζήδες μαζί με τους σέρβους?
grdmgrdm
Apr 28 2010, 09:29
exw 3 eisitiria twn 300 eyrw opoios endiaferete as epikoinwnisei thanks
raghel7
Apr 28 2010, 10:23
[quote name='rankin' date='Apr 27 2010, 17:03 ' post='400630']
Ειχε παει ο ξαδερφος μου Βερολινο καθοτι βαζελος και ισχυε..με τα εισητηρια του αγωνα ειχε δωρεαν μετακινησεις με τα ΜΜΜ
RedSpy
Apr 28 2010, 10:46
QUOTE(grdmgrdm @ Apr 28 2010, 10:29 )
exw 3 eisitiria twn 300 eyrw opoios endiaferete as epikoinwnisei thanks
Σε ποια κατηγορια ειναι τα εισιτηρια σου;
greece4
Apr 28 2010, 11:00
η dhl απανταει και μονο με το ονομα του ατομου που εκανε την παραγγελια δεν ειναι απαραιτητος ο κωδικος.
αλλα οντως απο αξιοπιστια 0!... εμενα μου ειπαν την παρασκευη το απογευμα πως εχουν ερθει ελλαδα και θα τα παραλαβω τη δευτερα (με ρωτησαν και ποτε μπορω!) και τελικα τα εδωσαν στην κυρια που καθαριζε ΑΠ ΕΞΩ στο πεζοδρομιο το σαββατο το μεσημερι ΧΩΡΙΣ καν να βαλει υπογραφη για την παραλαβη!!! ειμαι τυχερη που τα ελαβα δηλαδη!
raghel7
Apr 28 2010, 12:02
QUOTE(greece4 @ Apr 28 2010, 12:00 )
η dhl απανταει και μονο με το ονομα του ατομου που εκανε την παραγγελια δεν ειναι απαραιτητος ο κωδικος.
αλλα οντως απο αξιοπιστια 0!... εμενα μου ειπαν την παρασκευη το απογευμα πως εχουν ερθει ελλαδα και θα τα παραλαβω τη δευτερα (με ρωτησαν και ποτε μπορω!) και τελικα τα εδωσαν στην κυρια που καθαριζε ΑΠ ΕΞΩ στο πεζοδρομιο το σαββατο το μεσημερι ΧΩΡΙΣ καν να βαλει υπογραφη για την παραλαβη!!! ειμαι τυχερη που τα ελαβα δηλαδη!
αφου τα ελαβες, παλι καλά να λες....γιατι η κυριούλα αν ήξερε τι παραλαμβανε, θα κανατε να την δειτε μήνες....
QUOTE(greece4 @ Apr 28 2010, 12:00 )
greece4 που μενεις? Σε ρωταω γιατι αν εισαι απο επαρχια και εκει που μενεις δεν εχει dhl αλλα καποιον που να συνεργαζεται απλως τοτε μπορει και να εγινε ετσι. Αν εκει που μενεις εχει γραφειο dhl, τοτε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να αφηναν ετσι απλα το φακελο σε καποια τυχαια κυρια που καθαριζε το πεζοδρομιο και μαλιστα χωρις υπογραφη. Αν μπεις στο ιντερνετ στο site της DHL και βαλεις τον αριθμο φορτωτικης θα σου βγαλει βημα βημα το που κινηθηκε ο φακελος σου και ποιος υπεγραψε για την τελικη παραλαβη.
Μη γραφετε οτι να ναι, γιατι υπαρχει κοσμος που δεν τα εχει παραλαβει ακομα τα εισιτηρια του και ανησυχει!!!
noangel2
Apr 28 2010, 12:44
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
xristos_metal
Apr 28 2010, 12:54
Συμφωνω η DHL ειναι ισως η κορυφαια εταιρια κουριερ στο κοσμο. Απο γερμανικη εταιρια περιμενεις παντα τη καλυτερη εξυπηρετηση. Το πιο πιθανο ειναι να συνεργαστηκε με καποια αλλη εταιρια, ή ο κουριερ να μην εκανε σωστα τη δουλεια του.
ixtlan
Apr 28 2010, 13:06
Επειδή αγόρασα εισιτήριο εδώ από φίλο που δεν είχε προλάβει να δηλώσει ομάδα προτίμησης, μπορεί όποιος ξέρει, από το δικό του ενδεχομένως εισιτήριοή από άλλον γνωστό του, να μου πει αν η θύρα Ε (balcon στα γαλλικά πανω στο εισιτήριο) σειρά 84 είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού ή όχι;
χωρις αυτο που λεω να εχει ιδιατερη βαρυτητα.απλα βλεποντας ενα διαγραμμα γηπεδου και ξεροντας οτι οι φιλοι του οσφπ θα ειναι απο την πλευρα του L μαλλον θα εισαι αναμεσα σε οπαδους της μπαρτσα και της παρτιζαν.
james_lebron
Apr 28 2010, 13:16
μπορεις να δωσεις ενα λινκ με το διαγραμμα?να ξερουμε που θα καθομαστε...
noangel2
Apr 28 2010, 13:21
greece4
Apr 28 2010, 13:34
QUOTE(lamar @ Apr 28 2010, 13:41 )
greece4 που μενεις? Σε ρωταω γιατι αν εισαι απο επαρχια και εκει που μενεις δεν εχει dhl αλλα καποιον που να συνεργαζεται απλως τοτε μπορει και να εγινε ετσι. Αν εκει που μενεις εχει γραφειο dhl, τοτε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να αφηναν ετσι απλα το φακελο σε καποια τυχαια κυρια που καθαριζε το πεζοδρομιο και μαλιστα χωρις υπογραφη. Αν μπεις στο ιντερνετ στο site της DHL και βαλεις τον αριθμο φορτωτικης θα σου βγαλει βημα βημα το που κινηθηκε ο φακελος σου και ποιος υπεγραψε για την τελικη παραλαβη.
Μη γραφετε οτι να ναι, γιατι υπαρχει κοσμος που δεν τα εχει παραλαβει ακομα τα εισιτηρια του και ανησυχει!!!
Παρασκευή, Απρίλιος 23, 2010
ΧρόνοςΤεμάχια Τοποθεσία
Παραδόθηκε - Παρελήφθη από <Υπογραφή>: KOURBETI09:39 Athens - Greece
Η αποστολή είναι με τον διανομέα προς παράδοση 18:35 Athens - Greece
Αποστολή σε αναμονή 12:09 Athens - Greece
Κατ αρχην δεν γραφω οτι να ναι και δεν εγραψα το παραπανω για να ανησυχησω καποιον απλως παρεθεσα τα γεγονοτα...
Αθηνα μενω πολυ κοντα σε καταστημα της dhl!
Πιο πανω ειναι αυτο που βρηκα απο το site της εταιρειας οπως μου ειπες και αυτον που εβαλε την τελικη υπογραφη ονοματι KOURBETI δεν τον/την γνωριζω!!
Οποτε μην λες οτι "δεν παιζει με τιποτα", η γυναικα μου το παρεδωσε, δεν εχει λογο να μου πει ψεμματα...
μαλιστα επειδη συνεργαζομαι με μεταφορικη αντιστοιχη αλλα και παραλαμβανω συχνα δεματα, εχω παρατηρησει πως οι περισσοτεροι δεν σου επιτρεπουν καν να αγγιξεις το δεμα προτου υπογραψεις γι αυτο και μου εκανε εντυπωση το παραπανω γεγονος!
thanx για το λινκ!
raghel7
Apr 28 2010, 13:58
QUOTE(ixtlan @ Apr 28 2010, 14:06 )
Επειδή αγόρασα εισιτήριο εδώ από φίλο που δεν είχε προλάβει να δηλώσει ομάδα προτίμησης, μπορεί όποιος ξέρει, από το δικό του ενδεχομένως εισιτήριοή από άλλον γνωστό του, να μου πει αν η θύρα Ε (balcon στα γαλλικά πανω στο εισιτήριο) σειρά 84 είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού ή όχι;
Η Θυρα Ε είναι στο κέντρο και εκεί έχουν βάλει αυτούς που αγόρασαν εισητηρια αλλά η ομάδα τους δεν προκρίθηκε αλλά και σε αυτούς -οπως εσύ που αγόρασαν τα εισητηρια από τρίτους και δεν δηλώσανε ομάδα...μπορεί να εισαι και τυχερός αν αγορασες το φθηνό εισητηριο γιατι εκει θα ειναι σιγουρα καλύτερα απο το να ησουν πλάγια
ειναι κανείς που δεν εχει λαβει τα εισητηρια του ακομα?????
james_lebron
Apr 28 2010, 13:59
προφανως για να τον βαλαν εκει εχει αγορασει εισητηρια των 260ευρω...
RedSpy
Apr 28 2010, 14:20
Ναι εγω ακομα δε το εχω λαβει. σε τηλ επαφη μου ειπαν πως σημερα θα μου το φερουν εως τς 17.00
QUOTE(greece4 @ Apr 28 2010, 14:34 )
Παρασκευή, Απρίλιος 23, 2010
ΧρόνοςΤεμάχια Τοποθεσία
Παραδόθηκε - Παρελήφθη από <Υπογραφή>: KOURBETI09:39 Athens - Greece
Η αποστολή είναι με τον διανομέα προς παράδοση 18:35 Athens - Greece
Αποστολή σε αναμονή 12:09 Athens - Greece
Κατ αρχην δεν γραφω οτι να ναι και δεν εγραψα το παραπανω για να ανησυχησω καποιον απλως παρεθεσα τα γεγονοτα...
Αθηνα μενω πολυ κοντα σε καταστημα της dhl!
Πιο πανω ειναι αυτο που βρηκα απο το site της εταιρειας οπως μου ειπες και αυτον που εβαλε την τελικη υπογραφη ονοματι KOURBETI δεν τον/την γνωριζω!!
Οποτε μην λες οτι "δεν παιζει με τιποτα", η γυναικα μου το παρεδωσε, δεν εχει λογο να μου πει ψεμματα...
μαλιστα επειδη συνεργαζομαι με μεταφορικη αντιστοιχη αλλα και παραλαμβανω συχνα δεματα, εχω παρατηρησει πως οι περισσοτεροι δεν σου επιτρεπουν καν να αγγιξεις το δεμα προτου υπογραψεις γι αυτο και μου εκανε εντυπωση το παραπανω γεγονος!
thanx για το λινκ!
Αν τη κυρια που τα παρελαβε δεν τη λενε Κουρμπετη, τοτε μπορεις να τους κανεις μεγαλη ζημια στην εταιρεια. Αν εχει γινει κατι τετοιο πρεπει να εισαι ο 1 στο 1.000.000, επειδη ειδικα εταιρειες σαν και αυτη, προσεχουν τα παντα.
ixtlan
Apr 28 2010, 14:53
QUOTE(raghel7 @ Apr 28 2010, 14:58 )
Η Θυρα Ε είναι στο κέντρο και εκεί έχουν βάλει αυτούς που αγόρασαν εισητηρια αλλά η ομάδα τους δεν προκρίθηκε αλλά και σε αυτούς -οπως εσύ που αγόρασαν τα εισητηρια από τρίτους και δεν δηλώσανε ομάδα...μπορεί να εισαι και τυχερός αν αγορασες το φθηνό εισητηριο γιατι εκει θα ειναι σιγουρα καλύτερα απο το να ησουν πλάγια
Το εισιτήριο είναι των 260 πράγματι. Αν κατάλαβα καλά η θύρα Ε είναι κάτι σαν ουδέτερη ζώνη. Το προτιμώ από το να ήμουν αναγκασμένος να κάθομαι ανάμεσα σε δηλωμένους αντίπαλους κι επίσης είναι καλό που βρίσκεται στο κέντρο από άποψη θέασης. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Παντως εισαι απεννατι απο τους Ολυμπιακους..Τωρα ποσο ουδετερη ζωνη μπορει να θεωρηθει ειναι σχετικο..
RedSpy
Apr 28 2010, 15:21
ηρθαν τελικα και σε εμενα.
Όλοι κομπλέ κουτσά στραβά λοιπόν!
ειναι σιγουρο οτι οι ολυμπιακοι θα ειναι στην L? εγω ζητησα τα εισιτηρια να ειναι 3 ολυμπιακοσ και 3 μπαρτσα.. μου εδωσαν 3 εισιτηρια θυρα F και 3 θυρα G..αρα μηπως οι ολυμπιακοι ειναι στο Η,Ι??
Ρε συ F και G ειναι εισιητρια ιδιας ομαδας..Της Μπαρτσα ειναι εκει..Του Ολυμπιακου ειναι εκει κατα Ν Μ L και προφανως της Παρτιζαν ακριβως απεναντι στα Α Β..Οποτε της ΤΣΣΚΑ εκει στα U T S..Eν ολιγοις εχοντας βρεθει και στο Βερολινο η κατανομη των φιλαθλων στο γηπεδο θα ειναι ακριβως οπως περσυ απλα στην θεση των Παναθηναικων θα ειναι Παρτιζανοι.Και περσυ ημασταν με τον ιδιο ακριβως τροπο γειτονες με τους Ρωσσους και τους Καταλανους..
RedSpy
Apr 28 2010, 16:19
QUOTE(apkat @ Apr 28 2010, 17:03 )
Ρε συ F και G ειναι εισιητρια ιδιας ομαδας..Της Μπαρτσα ειναι εκει..Του Ολυμπιακου ειναι εκει κατα Ν Μ L και προφανως της Παρτιζαν ακριβως απεναντι στα Α Β..Οποτε της ΤΣΣΚΑ εκει στα U T S..Eν ολιγοις εχοντας βρεθει και στο Βερολινο η κατανομη των φιλαθλων στο γηπεδο θα ειναι ακριβως οπως περσυ απλα στην θεση των Παναθηναικων θα ειναι Παρτιζανοι.Και περσυ ημασταν με τον ιδιο ακριβως τροπο γειτονες με τους Ρωσσους και τους Καταλανους..
Etsi akrivos
QUOTE(apkat @ Apr 28 2010, 17:03 )
Εγω εχω J και ειχα δηλωσει ομαδα προτιμησης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.