Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lockout 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pete7
νομιζω εισαι εσυ που εγραφες denver broncos στις αγαπημενες ομαδες σωστα-εγω jets

κ στο nfl ειχε λοκαουτ αλλα τακτοποιηθηκε το θεμα εδω στο nba φαινεται θελουν να παρουν περισσοτερα

σιγουρα εχουν δικαιο ομως να τσακωνονται εκατομμυριουχοι την ωρα που κ στην αμερικα τα πραγματα ειναι χαλια τι να πω
καλα θα κανουν να γυρισουν την πλατη οι φιλαθλοι αν δεν βρουν αμεσα λυση
Leon_cp3
QUOTE(pete7 @ Nov 9 2011, 15:57 ) *
νομιζω εισαι εσυ που εγραφες denver broncos στις αγαπημενες ομαδες σωστα-εγω jets

κ στο nfl ειχε λοκαουτ αλλα τακτοποιηθηκε το θεμα εδω στο nba φαινεται θελουν να παρουν περισσοτερα

σιγουρα εχουν δικαιο ομως να τσακωνονται εκατομμυριουχοι την ωρα που κ στην αμερικα τα πραγματα ειναι χαλια τι να πω
καλα θα κανουν να γυρισουν την πλατη οι φιλαθλοι αν δεν βρουν αμεσα λυση

Denver Nuggets έγραφα αλλά είμαι Denver και στο nfl ναι, άσχετα που έχουμε να δούμε χαρά στα σκέλια μας από την επόχη του Elway... Τουλάχιστον είχαμε φέτος την Tebow-mania και ασχολείται πάλι ο κόσμος μαζί μας... Για οτιδήποτε άλλο, έστω μια κουβέντα να θες να πεις,σε παραπέμπω εδώ,και μιας που το θέμα παραμένει ακίνητο τόσο καιρό.

Πίσω στα του ΝΒΑ τώρα,διάβαζα χθες ότι,σύμφωνα με μία πολύ πρόχειρη βέβαια έρευνα (http://www.sport-fm.gr/article/513578),ο κόσμος δε χαλιέται και πολύ με το ότι δεν υπάρχει δράση στα γήπεδα του ΝΒΑ. Και αυτός ήταν σίγουρα ο μεγαλύτερος φόβος του κυρίου Στερν.Εκτός δηλαδή από τα εκατομμύρια που θα χαθούν άμεσα,οι πληγές που θα ανοίξουν για τα επόμενα χρόνια...Γιατί η αδιαφορία από τους μεν είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα οδηγήσει σε αδιαφορία και από τους δε...Και αν αδιαφορήσει το ίδιο το κοινό,εκεί να δουν οι πολυεκατομμυριούχοι που μαλώνουν πόσο θα πέσουν τα έσοδα.. Να δούμε πως θα αντιδράσει.
pete7
δεν ηξερα οτι εχει κ nfl το σαιτ
θα το κοιταξουμε παντως ακομα κ με χαλια ομαδα το ντενβερ μπορει να περασει σε ενα ομιλο ανοικτο που εχετε
JR_Swish
QUOTE(Leon_cp3 @ Nov 9 2011, 15:26 ) *
Το θέμα είναι ότι με αυτά που ακούγονται τελευταία οι παίκτες απειλούν αλλά και απειλούνται μεταξύ τους... rolleyes.gif Αν γίνει η κίνηση για τη διάλυση της ένωσης εκεί να δούμε τι χοροί θα "σουρθούν" στα δικαστήρια. Και τρέχα γύρευε φυσικά πότε θα ξεκινήσει η χρονιά...

Νομίζω πως είναι περισσότερο κίνηση τύπου ''δε μασάμε ρε ιδιοκτήτες'' guns.gif παρά εναντίον της ένωσης αυτή η απειλή για διάλυση.
Και θα προχωρήσουν οι παίκτες σε αυτή την κίνηση μόνο αν προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες στο 53-47 υπέρ τους,τότε όποιος λυγίσει τελευταίος και η σεζόν χάθηκε.

QUOTE(Leon_cp3 @ Nov 9 2011, 16:27 ) *
Πίσω στα του ΝΒΑ τώρα,διάβαζα χθες ότι,σύμφωνα με μία πολύ πρόχειρη βέβαια έρευνα (http://www.sport-fm.gr/article/513578),ο κόσμος δε χαλιέται και πολύ με το ότι δεν υπάρχει δράση στα γήπεδα του ΝΒΑ. Και αυτός ήταν σίγουρα ο μεγαλύτερος φόβος του κυρίου Στερν.Εκτός δηλαδή από τα εκατομμύρια που θα χαθούν άμεσα,οι πληγές που θα ανοίξουν για τα επόμενα χρόνια...Γιατί η αδιαφορία από τους μεν είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα οδηγήσει σε αδιαφορία και από τους δε...Και αν αδιαφορήσει το ίδιο το κοινό,εκεί να δουν οι πολυεκατομμυριούχοι που μαλώνουν πόσο θα πέσουν τα έσοδα.. Να δούμε πως θα αντιδράσει.

Αν κρίνω από διάφορα σχόλια φιλάθλων αλλά και από τα polls του espn υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει τη διάθεση να μποϋκοτάρει το ΝΒΑ αηδιασμένος από την απληστία των δύο πλευρών και την αδιαφορία που δείχνουν απέναντι στους φιλάθλους.Όμως η πτώση στα έσοδα του ΝΒΑ θα έρθει κυρίως από την κακή οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην Αμερική αυτή τη στιγμή και όχι απ'το ότι οι φίλαθλοι θα γυρίσουν την πλάτη στο ΝΒΑ και θα ασχοληθούν με NFL και NHL.

Δε νομίζω πως ο παραδοσιακός Αμερικανός φίλαθλος του ΝΒΑ που έχει την οικονομική δυνατότητα θα γυρίσει ποτέ την πλάτη του στο άθλημα,χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως το ΝΒΑ θα βγει αλώβητο,από το συνδιασμό του lockout και της οικονομικής κρίσης σίγουρα θα έχει τεράστια χασούρα.

Και η χασούρα έχει ήδη ξεκινήσει καθώς είχα αποφασίσει να πάρω για πρώτη φορά league pass αλλά... tongue.gif
Leon_cp3
Νομίζω πως είναι περισσότερο κίνηση τύπου ''δε μασάμε ρε ιδιοκτήτες'' guns.gif παρά εναντίον της ένωσης αυτή η απειλή για διάλυση.
Και θα προχωρήσουν οι παίκτες σε αυτή την κίνηση μόνο αν προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες στο 53-47 υπέρ τους,τότε όποιος λυγίσει τελευταίος και η σεζόν χάθηκε.

Aς ελπίσουμε να είναι όπως τα λες γιατί αν όντως κάτι Πιρς και κάτι Γουέιντ είναι τόσο σκαλωμένοι όσο αφήνουν κάποιοι να διαρρεύσει,οι τριγμοί δε θα αργήσουν καθόλου και στην ένωση...

Και η χασούρα έχει ήδη ξεκινήσει καθώς είχα αποφασίσει να πάρω για πρώτη φορά league pass αλλά... tongue.gif

smiley.gif
Leon_cp3
Διάφορες πηγές αναφέρουν αυτή την ώρα ότι μένουν οι λεπτομέρειες ουσιαστικά για να πέσουν οι υπογραφές της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας...
Το σταυρό μας να είναι αλήθεια...

Edit: Και μόλις λίγα λεπτά μετά αναφέρεται ότι η υπεραισιοδοξία προέρχεται από ράδιο αρβύλες... Τίποτα σίγουρο ακόμα.
Μας οδηγούν στην τρέλα.
baskethood
Υπομονή, και εγώ αισιόδοξος είμαι. Μόλις γύρισα και άκουσα καλά νέα. Αναμένουμε λοιπόν.
JR_Swish
Μην το γκαντεμιάζεται σας παρακαλώ.
biggrin.gif
sacarame

Υπάρχει και το χιουμοριστικό της υπόθεσης πάντως.... smiley.gif
JR_Swish
QUOTE(sacarame @ Nov 11 2011, 11:12 ) *

Υπάρχει και το χιουμοριστικό της υπόθεσης πάντως.... smiley.gif

Από την άλλη...

Pierce
NBA_Labor NBA Labor
Stern: “We have made our revised proposal and we’re not planning to make another one.”
1 hour ago Favorite Retweet Reply
Retweeted by NBA

NBA_Labor NBA Labor
Stern: “There’s really nothing left to negotiate about. This is best attempt by NBA to address concerns the players expressed.”
1 hour ago Favorite Retweet Reply
Retweeted by NBA

JR_Swish
http://probasketballtalk.nbcsports.com/201...doomed/related/

Με τις υγείες μας...
baskethood
QUOTE (redasterix7 @ Nov 14 2011, 22:03 ) *

Πάλι καλά που υπάρχει η Ευρωλίγκα και το κολεγιακό. Αλλά όπως και να το κάνουμε το ΝΒΑ είναι ΝΒΑ.
ultras13_3d
baskethood ακριβώς έτσι...Άλλωστε και ο Κιριλένκο νομίζω είναι ώρα να γυρίσει εκεί που ανήκει...
T.W.Is.M.
QUOTE(ultras13_3d @ Nov 15 2011, 00:53 ) *
baskethood ακριβώς έτσι...Άλλωστε και ο Κιριλένκο νομίζω είναι ώρα να γυρίσει εκεί που ανήκει...

Και ο Κιριλενκο και ο Μπατουμ και ο Λοουσον και ο Ιμπακα και ο Γκαλιναρι. Και πρωτα απ ολους ο Ντερον Ουιλιαμς...
Αλλα πλεον αρχιζω να φοβαμαι οτι δε θα μας κανουν τη χαρη.
Pierce
QUOTE (T.W.Is.M. @ Nov 16 2011, 00:36 ) *
Και ο Κιριλενκο και ο Μπατουμ και ο Λοουσον και ο Ιμπακα και ο Γκαλιναρι. Και πρωτα απ ολους ο Ντερον Ουιλιαμς...

No Basketball Anymore
Flash
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 15 2011, 22:36 ) *

Ξεχνάμε όλοι ότι είναι και ο Τόνυ στα μέρη μας...
Air Kef
Μήπως οι μοντς του ΝΒΑ επιθυμούν να γινουν μοντ της Ευρωλίγκας για φέτος που προβλέπονται συρράξεις;;;; tongue.gif biggrin.gif

Πέραν από την πλάκα, αφού δεν μπορούν να τα βρουν, χάνει την όποια μαγεία του το πράγμα πλέον.

For the love of the game, i love this stuff, nobody is bigger than the game και λοιπές ΝΒΑικές εκφράσεις που όλοι λατρεύουμε έχουν πάει περίπατο.
captain charisma
αντε να δουμε και το νοβιτσκι στο παο ωστε να σηκωσει και ευρωπαικο...
JR_Swish
QUOTE(captain charisma @ Nov 16 2011, 21:36 ) *
αντε να δουμε και το νοβιτσκι στο παο ωστε να σηκωσει και ευρωπαικο...

Προς το παρόν θα δούμε τον Σπλίτερ στη Βαλένθια και μάλλον θα έρθουν σιγά σιγά κιάλλοι.

http://basketball.realgm.com/wiretap/21660...Valencia_Basket
spursforthe5
ρε παιδια τι γινεται δε θα δουμε νβα φετος? blove.gif
Leon_cp3
QUOTE(spursforthe5 @ Nov 19 2011, 01:00 ) *
ρε παιδια τι γινεται δε θα δουμε νβα φετος? blove.gif

Kαλά φέτος δε θα δούμε σίγουρα... Να δούμε και του χρόνου αν θα καταφέρουμε να δούμε...
JR_Swish
Να μια καλή είδηση,συγκρινόμενη με την καμία είδηση που είχαμε για αρκετό καιρό περί του θέματος,οι 2 πλευρές βρίσκονται ξανά από εχθές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μέσω των δικηγόρων τους.
Δε μπορούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις οι Χάντερ και Φίσερ δεδομένου ότι η ένωση των παικτών έχει διακηρύξει τη διάλυση της.
Το αποτέλεσμα των συζητήσεων θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες καθώς και οι δυό πλευρές δε θέλουν να διαρρεύσει καμία πληροφορία αφού το θέμα μπορεί δυνητικά να περάσει σε δικαστική διαμάχη.

http://nba-point-forward.si.com/2011/11/23.../?sct=nba_t2_a3
j-kidd13
http://www.sport-fm.gr/article/517046

Ας ελπισουμε εστω και τωρα να τα βρουν....
PanosIlio
Επειδή το έχω απορία όλον αυτόν τον καιρό και θα ήθελα να καταλάβω πως δουλεύει όλο αυτό το οικοδόμημα, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει (ή να παραθέσει link καλύτερα) πως δουλεύει το οικονομικό μοντέλο πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το NBA ώστε να καταλάβω τι ακριβώς σημαίνει η φράση:

σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει η κατανομή των εσόδων του πρωταθλήματος. Η λίγκα επέμενε σε κατανομή 50-50 τη στιγμή που οι παίκτες, που μέχρι πέρυσι είχαν το 57%, δεν δέχονταν ποσοστό μικρότερο του 52,5%

Για να μπορέσω να κατανοήσω και γιατί δεν τα βρίσκουν στην τελική.

Δηλαδή λέμε η λίγκα έχει έσοδα, ΟΚ. Τι πάει να πει πως τα διαθέτει και σε παίκτες και σε ομάδες? Εννοούνται τα συμβόλαια τους ή υπάρχουν επιπλέον παροχές και υπηρεσίες της λίγκας προς τους παίκτες.

Αυτά θέλω να ξεκαθαρίσω, ευχαριστώ προκαταβολικά.
baskethood
QUOTE (PanosIlio @ Nov 24 2011, 12:47 ) *
Επειδή το έχω απορία όλον αυτόν τον καιρό και θα ήθελα να καταλάβω πως δουλεύει όλο αυτό το οικοδόμημα, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει (ή να παραθέσει link καλύτερα) πως δουλεύει το οικονομικό μοντέλο πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το NBA ώστε να καταλάβω τι ακριβώς σημαίνει η φράση:

Για να μπορέσω να κατανοήσω και γιατί δεν τα βρίσκουν στην τελική.

Δηλαδή λέμε η λίγκα έχει έσοδα, ΟΚ. Τι πάει να πει πως τα διαθέτει και σε παίκτες και σε ομάδες? Εννοούνται τα συμβόλαια τους ή υπάρχουν επιπλέον παροχές και υπηρεσίες της λίγκας προς τους παίκτες.

Αυτά θέλω να ξεκαθαρίσω, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Λοιπόν το BRI είναι όλα έσοδα της λίγκας, έσοδα από παντού. Παντού όμως, από τα τηλεοπτικά έως τα έσοδα την ημέρα των αγώνων. Έσοδα όλων των ομάδων.
Τώρα από αυτό το ποσό, το οποίο είναι αυξανόμενο λόγω της αύξησης του ενδιαφέροντος της λίγκας, οι παίκτες έπαιρναν το 57% για τους μισθούς τους σύμφωνα με την προηγούμενη συλλογική σύμβαση εργασίας. Το υπόλοιπο 43% πήγαινε στους ιδιοκτήτες. Οι ομάδες ισχυρίζονται ότι ,μπορεί το ενδιαφέρον για το ΝΒΑ να αυξάνεται, αλλά οι ίδιες εμφανίζουν μειωμένα έσοδα και δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα μεγάλα markets, έτσι ζητούν από τους παίκτες μείωση αυτού του ποσοστού. Για κάθε 1% του BRI μπορείς να υπολογίζεις 40εκ $ .
Το επόμενο λινκ από το buzzerbeater θα σε κατατοπίσει.
http://thebuzzerbeater.wordpress.com/2011/...2/lockoutbeard/
PanosIlio
OK got it wink.gif

Ευχαριστώ πολύ
baskethood
Μετά από 15 ώρες τελείωσε η συνάντηση. Όλες οι πηγές λένε ότι υπάρχει συμφωνία και το ΝΒΑ επιστρέφει.
Περισσότερα σε λίγο.
pete7
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7281052/...-tentative-deal

οπως φαινετε εληξε

3k30 τελειωσαν το πρωι διαβαζω τις συνομιλιες

http://hoopshype.com/rumors.htm

δυστηχως τζαμπα χαρηκαμε για χιλ κ καλντερον sad.gif
baskethood
Και οι δύο πλευρές θα κάνουν ψηφοφορία για να ολοκληρωθεί το deal. Οι ομάδες την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξουν τις πόρτες των εγκαταστάσεων στους παίκτες. Στις 9 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν τα training camps και θα ανοίξει η free agency περίοδος. Στις 25 Δεκεμβρίου ξεκινάει η σεζόν με 66 παιχνίδια.
pete7
εγω το ελεγα θα ξεκινησει η χρονια -δεν γινεται να καθησουν να χασουν χρηματα δεν γινεται

GO knicks-sm.gif
John Valthuer
Επιτέλους! Ξεκινάει η σαιζόν!

Ας χρεοκοπήσει τώρα η Ελλάδα! Δεν μας νοιάζει τίποτα! Έχουμε ΝΒΑ! 7.gif
LET'S GO HEAT! heat1-sm.gif

Θα βγάλει και η 2K Sports τα καινούρια rosters με τους rookies για το NBA 2K12. Με κάποιο τρόπο πρέπει να πάρω τη δόση μου μέχρι τα Χριστούγεννα! smiley.gif
j-kidd13
Ξυπνησα μεσα στα νευρα και τα ματια με το ζορι ανοιγαν....Και μολις ειδα τα νεα για τη ληξη του lock out ολα εμοιαζαν τοσο ροδινα!!! 69.gif
Καλο καψιμο....
baskethood
QUOTE (j-kidd13 @ Nov 26 2011, 12:09 ) *
Ξυπνησα μεσα στα νευρα και τα ματια με το ζορι ανοιγαν....Και μολις ειδα τα νεα για τη ληξη του lock out ολα εμοιαζαν τοσο ροδινα!!! 69.gif
Καλο καψιμο....

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. smile.gif
Θα αναβιώσουν τα τόπικς του ΝΒΑ επιτέλους.
JR_Swish
Κόιτα άμα ξενυχτάς και ξυπνάς κατευθείαν για μεσημεριανό τι χάνεις,δεν έχω διαβάσει καμία είδηση αλλά για να το λέτε όλοι!

Ναι μωρή ασθένεια ΝΒΑ σε έχουμε ξανά κοντά μας,τέρμα οι δίαιτες κάθε βράδυ ξυπνητηρι εκεί κοντά στις 3 μια βόλτα μέχρι το πιο βρώμικο και πίσω για να Μέλο,Wade,Lebron,J.R.,Howard,Rose,Durant,CP,KG και δε συμμαζεύτεται.
Τέρμα και οι κονσέρβες πια έχω δει ότι Μπουλς,Σελτικς,Ροκετς υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Άντε θα διαβάσω και καμιά είδηση τώρα.
T.W.Is.M.
QUOTE(spursforthe5 @ Aug 3 2011, 01:03 ) *
μαλλον δε θα δουμε νβα φετος http://www.sport-fm.gr/article/491874 .εννοω το 11.αν αποφασισουν πχ να ληξει η απεργια στις 25 νοεμβρη ποτε θα αρχισουν τα ματς?γνωριζει κανεις?

QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 6 2011, 17:04 ) *
Εχω την αισθηση οτι αν ληξει περιπου εκει που ειπες, θα ξεκινησει ανημερα Χριστουγεννα. Ωραια θα ηταν παντως Χριστουγεννιατικη πρεμιερα με 3-4 ματς και μια μεγαλη δευτερη μερα της σεζον με 14 αγωνες... Θα καταλαβουμε και τις γιορτες... smiley.gif

Γιατι καποιοι απο μας βλεπουμε μπροστα!!! smiley.gif
Αφου η πρωτη ευχη επιασε, ας κανω και τη δευτερη. Πρωταθλημα ξανα στο ΛΑ με τον Κομπι να φοραει δαχτυλιδι και στο αριστερο χερι. lal1-sm.gif
JR_Swish
http://nba.sport24.gr/article/1512636/to-kadro-tis-sumfwnias

Αν ισχύει αυτή η είδηση γιατί εγώ στα ξένα sites δεν έχω βρει τόσο συγκεκριμένες πληροφορίες για τη συμφωνία των δύο πλευρών το κομμάτι που επιτρέπει τo sign and trade δε θα ευνοήσει καθόλου τις small-market ομάδες να μπορούν να διατηρούν τους superstars που θα αποκτούν από το draft.Θα έχουν όμως καλύτερο μερίδιο από το BRI άρα από αυτή τη μεριά βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα ομάδων σε μικρότερες αγορές και των μεγαλυτέρων.
Γενικά πάντως φαίνεται πως οι παίκτες κατάφεραν να περάσουν αρκετα θέματα προς όφελος τους από τα δεδομένα του ultimatum.
Murdoc
Ευχαριστα νεα!!Περιμενω να ακουσω πλεον οτι οι Λεικερς θα χτυπησουν ενα 5αρι δυνατο πχ(Νενε) και ενα νεο πλεικεικερ για να ανανεωθει η ομαδα και να μπορω να πω οτι θα εχουμε ελπιδες και παλι για κουπα.Ειμαι σιγουρος πως ο κομπε μετα την επεμβαση θα κανει καλυτερη χρονια παντος!!!
Και μην ξεχναμε Μπλειζερς,Νικς,Ορλαντο,Θαντερ,Μπουλς,Νταλα
εχουν πολυ καλο υλικο ,περαν των αιωνιων φαβορι(Σελτικς,Λεικερς) και του Μαιαμι!!
Air Kef
Αν η σεζον έχει 66 ματς RS όπως είπε ο baskethood πριν, δεν θα πρέπει να έχει καν αστερίσκο στο μέλλον. smile.gif
morfi
Είμαι ευτυχισμένος.
baskethood
QUOTE (morfi @ Nov 27 2011, 12:32 ) *
Είμαι ευτυχισμένος.

Άνοιξε κανα τόπικ να γίνει κουβέντα. wink.gif
morfi
QUOTE(baskethood @ Nov 27 2011, 12:45 ) *
Άνοιξε κανα τόπικ να γίνει κουβέντα. wink.gif

Όταν έρθει η ώρα θα ανοιχτούν τόπικ με power rankings παικτών και ομάδων καθώς και παρουσιάσεις των ομάδων. Φέτος που θα είμαι παρών ελπίζω να γίνουν πολλά.

ΥΓ Άσε, είδα κάτι φάσεις τώρα στο espn.com και πωρώθηκα!
baskethood
QUOTE (morfi @ Nov 27 2011, 12:47 ) *
Όταν έρθει η ώρα θα ανοιχτούν τόπικ με power rankings παικτών και ομάδων καθώς και παρουσιάσεις των ομάδων. Φέτος που θα είμαι παρών ελπίζω να γίνουν πολλά.

ΥΓ Άσε, είδα κάτι φάσεις τώρα στο espn.com και πωρώθηκα!

Θα περιμένω.
Μην το αργήσεις όμως tongue.gif
JR_Swish
Έχετε ιδέα κανείς πότε θα βγει το πρόγραμμα των αγώνων όλης της χρονιάς?
Ξέρω είναι λίγο νωρίς αλλά ανυπομονώ να δω πότε θα μπει το New York Knicks at Denver Nuggets,ελπίζω να μην κάνουν καμια angry_red.gif και είναι ανάμεσα στα 16 παιχνίδια που θα χαθούν για κάθε ομάδα.
Pierce
Φανταζομαι αυτα που θα κοπουν θα ειναι ματς, με ομαδες της ιδιας περιφερειας (που δινουν 3 ή 4 ματς μεταξυ τους) , οποτε τσαμπα ανησυχεις.
JR_Swish
QUOTE(pierce21 @ Nov 27 2011, 22:15 ) *
Φανταζομαι αυτα που θα κοπουν θα ειναι ματς, με ομαδες της ιδιας περιφερειας (που δινουν 3 ή 4 ματς μεταξυ τους) , οποτε τσαμπα ανησυχεις.

Αν ισχύει αυτό που μόλις διάβασα ίσως και να χαθεί το συγκεκριμένο ματσάρισμα.
http://www.hoopsworld.com/66-game-schedule-details-emerging/

Teams will play 48 games in-conference (4 fewer than usual) and 18 games out-of-conference. Thus, not all teams will visit all cities.

pete7
http://www.sport-fm.gr/article/517971

μετα λοκ αουτ το σκεφτεται να φυγει ο κιριλενκο
Das Kapital
Και τωρα θα αρχισει το μεταγραφικο παζαρι η οχι;
Pierce
QUOTE (redasterix7 @ Nov 28 2011, 04:29 ) *
Αν ισχύει αυτό που μόλις διάβασα ίσως και να χαθεί το συγκεκριμένο ματσάρισμα.
http://www.hoopsworld.com/66-game-schedule-details-emerging/

Teams will play 48 games in-conference (4 fewer than usual) and 18 games out-of-conference. Thus, not all teams will visit all cities.

Δεν εχει λογικη ρε γμτ αυτο .. Τελος παντων θα δουμε...
JR_Swish
QUOTE(pierce21 @ Nov 28 2011, 12:32 ) *
Δεν εχει λογικη ρε γμτ αυτο .. Τελος παντων θα δουμε...

Ψιλο-υπάρχει λογική σε αυτό πάντως γιατί αν σκεφτείς ότι θα συμπιέσουν τόσο πολύ το πρόγραμμα των αγώνων που όλες οι ομάδες θα παίξουν από μία φορά τρεις ημέρες συνεχόμενα παιχνίδια,πρόσθεσε τα αυξημένα back-to-back παιχνίδια,πρόσθεσε ότι πάρα πολλοί παίκτες δε θα έχουν κάνει και καμιά σοβαρή προετοιμασία όσο διήρκησε το lock out ή ακόμα κι αν έχουν κάνει δεν είναι το ίδιο από το να προετοιμάζονται στα training camps ή παίζοντας παιχνίδια regular season.
Άντε βάλε τους να ταξιδεύουν πέρα-δώθε την Αμερική.

Προφανώς τα ζύγισαν λίγο έτσι ώστε να υπάρξει μια χρονιά όχι μονο με πολλά αλλά και με ποιοτικά παιχνίδια.

Πάντως πιστεύω ,πως αν είναι δυνατόν, ο Στερν θα τα φτιάξει έτσι ώστε να μην χάσουμε τουλάχιστον ματσάκια τύπου Λέικερς-Σελτικς , Μαϊάμι-Ντάλας εκεί ποντάρω για να δω το Νέα Υόρκη-Ντένβερ όχι από άποψη κρισιμότητας του παιχνιδιού βέβαια αλλά λόγω της επιστροφής του Μέλο στο Pepsi Center.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.