QUOTE(euroleague_addicted @ Jan 31 2008, 15:17 )

Πως τα είδατε τα πράγματα χθες?
Παρατήρησα όλα όσα γράφτηκαν στο forum για τον Ολυμπιακό και τον Γκέρσον και θα συνιστούσα στους φίλους Ολυμπιακούς απλά ψυχραιμία. Δε θυμάμαι ποιος το έγραψε αλλά πάντως είχε δίκιο: Το να στείλεις τον Γκέρσον σπίτι του σε αυτή τη φάση θα πρέπει να το συγκρίνεις με τις εναλλακτικές που έχεις. Και η εναλλακτική Δράκου, εμένα προσωπικά δε με ενθουσιάζει. (Είμαι και φαν του τραγουδιού "Κωλοπαίδι" - οποίος το έχει ακούσει θα καταλάβει)
Στο φάντασι τώρα, θα κινηθώ για μια ακόμη φορά σε επίπεδο μετριότητας αφού πληρώνω τις εμμονές μου σε κάτι πριντζιονιδες και κάτι μπραουνες
Γενικά πάντως έγιναν μεγάλα σκορ οπότε αναμένονται και καλές επιδόσεις στο φάντασι
Και μια παράκληση:
Ο κύριως tmantas να γίνει άμεσα μέλος του φόρουμ ή οι κύριοι rchos, thrylos και belalik να σπεύσουν άμεσα να τον ξεπεράσουν

Και εγώ σε πολύ μέτρια επίπεδα κινούμαι ... Έπαιζαν 7 παίκτες μου χτες, και συνολικά μάζεψα 115 βαθμούς. Μένουν και οι τρεις αλλαγές μου σήμερα, Ukic, Hawkins, Reyes...
Αλλά γενικώς, έχει αντιστραφεί η τύχη, κάποιες χειρότερες ομάδες μου σκοράρουν καλύτερα από την palooza (την καλή μου ομάδα δηλαδή) - παλιά είχα σταθερά καλύτερη βαθμολογία σε αυτήν. Πάντως ήμουν τυχερός με mcIntyre, είχε 3-4 σκορ μέχρι το 39ο λεπτό, και ξαφνικά εκτινάχθηκε

...
Με έφαγαν κάποιοι παίκτες που ξέμειναν, πχ brown, o Milic που το γύρισε στο μποξ (όσοι δεν είδατε την φάση, κοιτάξτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=e5A3adZciyg - κανονική μπουνιά, και βέβαια αποβολή του Milic από το παιχνίδι

) και η έλλειψη ρίσκου σε κάποιο βαθμό (gurovic πχ)..
Περιμένω καλό παιχνίδι από batiste σήμερα, που δεν τον έχω πουθενά, από παπαδόπουλο ίσως,
Πάντως μας έφαγαν οι τελευταίες 3-4 αγωνιστικές, εγώ ξεκίνησα αργά, έκανα ένα μπαμ στη μέση που με ανέβασε, και από τότε υπάρχει σταθερή πτώση ...
Περιμένω με ενδιαφέρον το top-16 πάντως, θα έχει πλάκα να ξεκινήσουμε από μηδενική αρχή, φαντάζομαι πως παίζουμε με τα credits που έχουμε μέχρι τότε, ενώ οι τιμές των παικτών μένουν οι ίδιες, σωστά; Και κάνουμε όσες αλλαγές θέλουμε.. Φρέσκο ξεκίνημα....
Αυτά από μένα, όσο για τον tmantas, σίγουρα το διαβάζει το φορουμ πιστεύω