Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Fantasy League 07-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
thrylos7
Μια χαρά σκορ έκανε τελικά ο Λόρμπερκ... Αν μάλιστα ήταν αυτός (που νομίζω ότι ήταν) που έδωσε το στοπ στον Πέκοβιτς στη λήξη του αγώνα, τότε μ' έβαλε στη θέση μου!

Φανταστική η άμυνα του Ρέπεσα στον Πέκοβιτς!
belalik
μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ο gurovic τσακώθηκε με τον van der spiegel στην προπόνηση και ο κουτς τον έδιωξε από την προπόνηση ... Μάλλον δεν θα παίξει απόψε, αν και σχετικά είναι όλα...

Κακό νέο για όσους (σαν εμένα) τον θεώρησαν καλή επιλογή για το fantasy αυτής της εβδομάδας.. Ευτυχώς δεν τον πήρα στην καλή μου ομάδα, αλλά και πάλι τον έχω σε άλλες που μπορούν να χτυπήσουν και 200αρι αν είμαι τυχερός (πήγαν καλά χτες) ...
Anaz
Φοβερες μεταγγραφες παλι!! 41.gif
Ξεκινησαμε με Fizer(4) αντι Χοσκιν(27) και επεται και συνεχεια...
rchos
Φοβερες μεταγγραφες παλι!!

masey 8 αντι xoskin 27.

η χειροτερη βδομαδα μου γενικα εδω και πολλες αγωνιστικες θα ειναι τελικα!
Gravedigger
QUOTE(Anaz @ Jan 17 2008, 21:22 ) *
Φοβερες μεταγγραφες παλι!! 41.gif

Ακριβώς το ίδιο και από μένα...
+Warren (5) αντί Siskauskas (26) 68.gif
44 χαμένοι βαθμοί δηλαδή...
kemp
τα πηγα καλα λογω καλων αλαγων

τρε κελει αντι παπαλουκ
λορεν γοοντς αντι νιλσεν
γκαλιναρι αντι γοοντς

ειμαι καπου στο 190
belalik
QUOTE(rchos7 @ Jan 17 2008, 21:25 ) *
masey 8 αντι xoskin 27.
η χειροτερη βδομαδα μου γενικα εδω και πολλες αγωνιστικες θα ειναι τελικα!

Για μένα ήταν ... 145 η καλή μου ομάδα..

Οι αλλαγές μου δεν ήταν τόσο κακές, έδιωξα Lakovic, Turkcan, Langton,
και πήρα: Penn, Warren, Pekovic...

Εκτός του langton προφανώς, οι υπόλοιπες ήταν ΟΚ ...

Αλλά με έκαψαν παίκτες που ήδη είχα και δεν μπορούσα (ούτε ήθελα) να αλλάξω..

Όπως, ο brown, ο greer, ο massey κλπ ...

ΥΓ. Οι προτάσεις που είχα κάνει πάντως στο forum, έπεσαν σε μεγάλο ποσοστό μέσα! ... Έχω φτιάξει και δεύτερο παίκτη, και σχεδόν κάθε βδομάδα φτιάχνω μια ομάδα με 500 credits και την αφήνω στη τύχη της μετά, έτσι λοιπόν είδα με χαρά ότι η ομάδα 'auto mono telos' του χρήστη 'bahces' (πως λέμε belalik), έκανε 224 smile.gif ... Με 500 credits ...

Πρέπει να γίνει αντεπίθεση την άλλη εβδομάδα, χάσαμε θέσεις και στο standing της ελλάδας...
thrylos7
24,2 ο Σπλίτερ... 4,4 περισσότερους ο Λόρμπεκ (τελικά δεν υπήρξε κάποιο στοπ, μπερδεύτηκα απ' την κακή ανάλυση).

Κλασική περίπτωση.. Όταν η επιλογή στο δίλημμα αποδεικνύεται επιτυχημένη, η διαφορά είναι μικρή... ενώ όταν είναι αποτυχημένη...

Ο Μάσεϊ ήταν άλλο ένα θύμα του fan-mail, αν και φέτος αυτό το φαινόμενο δεν είναι τόσο έντονο (να καταποντίζεται δηλαδή όποιος είναι σε συνέντευξη, ή σε fan-mail), όπως πχ πρόπερσι.
eu.champions07
QUOTE(thrylos7 @ Jan 18 2008, 22:05 ) *
24,2 ο Σπλίτερ... 4,4 περισσότερους ο Λόρμπεκ (τελικά δεν υπήρξε κάποιο στοπ, μπερδεύτηκα απ' την κακή ανάλυση).

Κλασική περίπτωση.. Όταν η επιλογή στο δίλημμα αποδεικνύεται επιτυχημένη, η διαφορά είναι μικρή... ενώ όταν είναι αποτυχημένη...

Ο Μάσεϊ ήταν άλλο ένα θύμα του fan-mail, αν και φέτος αυτό το φαινόμενο δεν είναι τόσο έντονο (να καταποντίζεται δηλαδή όποιος είναι σε συνέντευξη, ή σε fan-mail), όπως πχ πρόπερσι.

Παίζω 3η χρονιά το fantasy,ομολογώ ότι δεν είχα προσέξει τέτοιο γεγονός!!!Ξεματιάστρα από την άλλη αγωνιστική λοιπόν!
thrylos7
Χεχε! Εντάξει, δεν είναι παράγοντας για να καθορίσει τις αποφάσεις σου. Έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσεις όμως (σαν την απόδοση του Kobe όταν μεταδίδεται ο αγώνας από την τηλεόραση). Όπως είπα βέβαια, φέτος αυτό το φαινόμενο δεν είναι έντονο.

Submit: μιας και έκανα βόλτα στο αντίστοιχο τόπικ της σεζόν 2005-2006, αυτό συνέβαινε κυρίως με τους MVP (μετά την ανάδειξή τους υπήρχε συνέντευξη) και γενικά τους έπαιρνε όλους η μπάλα..

Πωπω.. θυμήθηκα τις φοβερές συζητήσεις με τον Bonzo, τις πρώτες μέρες μου στο forum (και το πρώτο μου ποστ, πριν 2 χρόνια ακριβώς!), την εποχή της αθωότητας... τη λάθος πληροφόρηση του betsmart... biggrin.gif
belalik
Στα γρήγορα - μερικούς παίκτες που σκέφτομαι...

Πλέυ: Penn, McIntyre, Dragic, Collins...

2-3: Brown, Nicholas, Batum, Hukic, Kecman, Eidson ..

4-5: Petravicius, Pekovic, Jackson, Splitter...

Δεν ξέρω, υπάρχουν και άλλοι προφανώς, απλά στα γρήγορα κάποια ονόματα που σκεφτόμουν να πάρω. Θα κρατήσω Rakocevic, Siska, Andersen κλπ ... Ψάχνω (στην καλή μου ομάδα), να αλλάξω greer, warren και massey μάλλον ...

Σα λαυράκι σήμερα πάντως βλέπω δυο (είναι και φτηνοί), που πιστεύω μπορούν να κάνουν καλό σκορ, ο Dragic και ο Batum ... Αν σας λείπουν credits και σας αρέσει το ρίσκο, νομίζω είναι καλές επιλογές.

Good luck smile.gif
eu.champions07
Ρε παιδιά -13 ο Eidson;Δεν θυμάμαι ΠΟΤΕνα έχω δει -13 w00t.gif
Anaz
Δεν προλαβα να κανω αλλαγες.. sad.gif
Gravedigger
QUOTE(Anaz @ Jan 23 2008, 22:53 ) *
Δεν προλαβα να κανω αλλαγες.. sad.gif

Anaz δεν θα ήταν καλύτερα να μας λες πότε προλαβαίνεις??? tongue.gif
belalik
Πολύ χαμηλά σκορ σήμερα ....

Ο andersen με έθαψε

Penn (10), McIntyre (10), Rako (19), Siska (13), Nicholas (17), Andersen (1) ... Σύνολο περίπου 70, αν δεν έχω κάνει λάθος και στα νούμερα...

Μένουν Milic, Pekovic, Jackson και Brown ...

Κανά 140-150 αν είμαι τυχερός...

EDIT: Καλά, όποιος είχε τον eidson, τρελλό το -13 ... Τον είχα σε μια ομάδα, αλλά είναι η χειρότερή μου.. Απίστευτη στατιστική έχει, 0/5 σουτ, κάτι λάθη και 4 φάουλ νομίζω, κάτι τέτοιο ..
grigoris
Πρέπει να μιλάμε για αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών στα ράνκινγκ της Ευρωλίγκα με το -13 του Έιντσον.Μιλάμε ότι το παλικάρι πρέπει να σκουντούφλαγε στο γήπεδο σήμερα,δεν εξηγείται αλλιώς........

Και ναι,είμαι θύμα της μεγάλης του απόδοσης (και σε συνδυασμό με το -7 του Πλάνινιτς-άλλη μεγάλη στιγμή του ευρωπαϊκού μπάσκετ αυτή- προβλέπω το χειρότερο σκόρ μου στα 2 χρόνια ενασχόλησής μου με το φάντασι)
Anaz
QUOTE(Gravedigger @ Jan 23 2008, 22:59 ) *
Anaz δεν θα ήταν καλύτερα να μας λες πότε προλαβαίνεις??? tongue.gif

Σωστος!! laugh.gif 77.gif

icon_tomato.gif
euroleague_addicted
Από το κακό στο χειρότερο πάμε απότι βλέπω tongue.gif

Είναι όμως γενικό, οπότε δεν πειράζει biggrin.gif

Θεωρώ το σκόρ μου πάρα πολύ καλό αυτή την εβδομάδα (~130) δεδομένου ότι είχα φοβερή έμπνευση στις αλλαγές (eidson,planinic) blink.gif

Ας μη μιλήσω για andersen, rush........

Πέρα από την πολύ δουλειά, οι τραγικές επιδόσεις των τελευταίων 4 αγωνιστικών μου έχουν κόψει και την όρεξη για πολυλογία smiley.gif
grigoris
Zoran Planinic -7.0
Roko Ukic 13.2

Ademola Okulaja 12.0
Chuck Eidson-13.0
Georgios Printezis -1.0
Ramunas Siskauskas 14.3

Marcus Fizer 0.0
Andre Hutson 2.0
Mirsad Turkcan -
Marcus Goree 9.9

TOTALS 30.4

Ιδού τα κατορθώματά μου αυτή την εβδομάδα.Αν δεν έπαιζα μάλλον καλύτερο σκορ θα έκανα 68.gif
leonkalf
Πάτος αυτή την εβδομάδα.
88 68.gif
tsitum
Πέρα από την πολύ δουλειά, οι τραγικές επιδόσεις των τελευταίων 4 αγωνιστικών μου έχουν κόψει και την όρεξη για πολυλογία
Εδω σε θελω euroleague_addicted, πολυλογα ΚΑΙ στις κακες βαθμολογιες. Εδω θα κριθει η συνεπεια σου στο φαντασι της Ευρωλιγκας. Θελω μια αναλυση σου του τί δε πηγε καλα κ ηρθαν τα ασχημα σκορ smile.gif biggrin.gif

Διαγωνισμα για το σπιτι.
Ποια θα ειναι η εξελιξη του Φιζερ, με την αρχικα πολυ μεγαλη αξια του, τα μηδενικα σκορ του στους πρωτους αγωνες, τα 30αρια του επειτα για 3-4 αγωνες κ τις μηδενικουρες που επαναφερει παλι με το Σερφ.
Να απαντηθει σε 100-200 λεξεις
euroleague_addicted
[quote name='t
euroleague_addicted
Την Παρασκευή έγραψα ένα εκτενές κείμενο σχετικά με το "τι φταίει" όπως λέει και ο φίλος tsitum.

Ένα αναπάντεχο restart του υπολογιστή μου λίγο πριν ανεβάσω το κείμενο είχε το παραπάνω αποτέλεσμα!!!

Επειδή μου είναι δύσκολο να αναπαράγω το ίδιο κείμενο θα αναφέρω επιγραμματικά κάποια σημεία:

- Καταρχήν το ότι δε γράφω και τόσο συχνά σχετίζεται περισσότερο με φόρτο εργασίας παρά με τα τελευταία αποτελέσματα όπως αστειευόμενος ανέφερα σε προηγούμενο post. Απότι έχω καταλάβει, οι περισσότεροι εδω μέσα πρέπει να είστε 30- (πλειοψηφία φοιτητές νομίζω) με αρκετά περισσότερο διαθέσιμο χρόνο από κάποιον 30+ με οικογένεια και διπλοεργαζόμενο (ονόματα δε λέμε tongue.gif ). Όποτε έχω χρόνο θα γράφω κιεγώ τις απόψεις μου για αυτό που μας ενώνει (το μπάσκετ) και αυτό που μας χωρίζει (το φαντασι tongue.gif ). Τον τελευταίο μήνα για παράδειγμα με εξαίρεση το οσφπ-cska (που πήγα γήπεδο) δεν είδα ούτε ένα παιχνίδι σε TV,internet... shot.gif
-Για τα τελευταία αποτελέσματα του φαντασι είχα γράψει ότι λίγο έως πολύ πιστεύω ότι οι ομάδες όλων μας πρέπει να μοιάζουν αρκετά και να έχουν μια δομή η οποία θα αποτελείται από ένα βασικό κορμό - στηρίγματα (pekovic, salyers, andersen,brown...) και κάποιους που είναι πολύ στα πάνω τους στην εκάστοτε αγωνιστική (τα πουλέν) που είτε έκαναν καποια καλή εμφανιση και θα δόσουν σίγουρα κρεντιτσ είτε λόγο απουσιών έχουν αυξημένες ευθύνες και χρόνο, οπότε αποδίδουν καλύτερα (scoonie,fizer...). Το πρόβλημα των τελευταίων αγωνιστικών είναι κατά την απόψή μου ότι δεν έχουν τραβήξει τα στηρίγματα (οι άλλοι έτσι κιαλλιώς είναι ρίσκο).
- Επίσης είχα γράψει την άποψή μου σχετικά με το να αναφέρουμε παίχτες και να κάνουμε προτάσεις. Δε συμφωνώ και πολύ με αυτό (ούτε το κατακρίνω όμως) αφού πιστεύω ότι είναι ο δεύτερος κύριος λόγος που οι ομάδες μοιάζουν και είτε όλοι πάνε καλά είτε όλοι χάλια (ο κύριος λόγος είναι βέβαια η αυταπόδεικτη αξία μιας αλλαγής σε μια τρέχουσα αγωνιστική όπως φόρμα παίχτη, τιμή, αναμενόμενα κρεντιτς). Δε λέω να είμαστε και κρυψίνοι (όλοι θέλουμε να πούμε τον πόνο μας - πήρα fizer αντι hoskins κλπ tongue.gif ) αλλά ας μην ανοίγουμε τελείως τα χαρτιά μας. Θα έχει πιο ενδιαφέρον έτσι. (θα σε τρώει δηλαδή, τι έκανε ο thrylos και πάει αέρα? tongue.gif )

- Τέλος, συγκεκριμένα για τον fizer που ρωτάς, επειδή τον έχω παρακολουθήσει από πέρσι στην ACB, είναι αδιαμφισβήτητα καλός παίχτης, τον έχω κατατάξει όμως σε μια κατηγορία παιχτών (όπως και τους gregory,spencer κ.α ) οι οποίοι είναι ηγέτες σε ομάδες; που δεν έχουν βάθος και κατά συνέπεια παίρνουν όλο το βάρος των επιθέσεων. Αν βάλεις για παράδειγμα τον jaaber(αιγάλεω) στον παο το πιθανότερο είναι να μην τραβήξει. Αντίστοιχα αν βάλεις το wiston στο αιγάλεω μπορεί να σου βάζει και αυτός 30άρες σε κάθε ματς.
Για τον συγκεκριμένο τώρα, πιστεύω ότι με τις επιστροφές βουισιτσ και ελιγιαχου και δεδομένου ότι ο μορις είναι σταθερά καλός, θα έχει περιορισμένο ρόλο. Εκτίμηση δική μου, μπορεί να αποδειχθεί και εσφαλμένη.

Αυτή ήταν η συνοπτική παρουσίαση αυτών που είχα γράψει αναλυτικά!!! smiley.gif
euroleague_addicted
Πως τα είδατε τα πράγματα χθες?

Παρατήρησα όλα όσα γράφτηκαν στο forum για τον Ολυμπιακό και τον Γκέρσον και θα συνιστούσα στους φίλους Ολυμπιακούς απλά ψυχραιμία. Δε θυμάμαι ποιος το έγραψε αλλά πάντως είχε δίκιο: Το να στείλεις τον Γκέρσον σπίτι του σε αυτή τη φάση θα πρέπει να το συγκρίνεις με τις εναλλακτικές που έχεις. Και η εναλλακτική Δράκου, εμένα προσωπικά δε με ενθουσιάζει. (Είμαι και φαν του τραγουδιού "Κωλοπαίδι" - οποίος το έχει ακούσει θα καταλάβει) wink.gif

Στο φάντασι τώρα, θα κινηθώ για μια ακόμη φορά σε επίπεδο μετριότητας αφού πληρώνω τις εμμονές μου σε κάτι πριντζιονιδες και κάτι μπραουνες tongue.gif

Γενικά πάντως έγιναν μεγάλα σκορ οπότε αναμένονται και καλές επιδόσεις στο φάντασι

Και μια παράκληση:

Ο κύριως tmantas να γίνει άμεσα μέλος του φόρουμ ή οι κύριοι rchos, thrylos και belalik να σπεύσουν άμεσα να τον ξεπεράσουν biggrin.gif
belalik
QUOTE(euroleague_addicted @ Jan 31 2008, 15:17 ) *
Πως τα είδατε τα πράγματα χθες?

Παρατήρησα όλα όσα γράφτηκαν στο forum για τον Ολυμπιακό και τον Γκέρσον και θα συνιστούσα στους φίλους Ολυμπιακούς απλά ψυχραιμία. Δε θυμάμαι ποιος το έγραψε αλλά πάντως είχε δίκιο: Το να στείλεις τον Γκέρσον σπίτι του σε αυτή τη φάση θα πρέπει να το συγκρίνεις με τις εναλλακτικές που έχεις. Και η εναλλακτική Δράκου, εμένα προσωπικά δε με ενθουσιάζει. (Είμαι και φαν του τραγουδιού "Κωλοπαίδι" - οποίος το έχει ακούσει θα καταλάβει) wink.gif

Στο φάντασι τώρα, θα κινηθώ για μια ακόμη φορά σε επίπεδο μετριότητας αφού πληρώνω τις εμμονές μου σε κάτι πριντζιονιδες και κάτι μπραουνες tongue.gif

Γενικά πάντως έγιναν μεγάλα σκορ οπότε αναμένονται και καλές επιδόσεις στο φάντασι

Και μια παράκληση:

Ο κύριως tmantas να γίνει άμεσα μέλος του φόρουμ ή οι κύριοι rchos, thrylos και belalik να σπεύσουν άμεσα να τον ξεπεράσουν biggrin.gif

Και εγώ σε πολύ μέτρια επίπεδα κινούμαι ... Έπαιζαν 7 παίκτες μου χτες, και συνολικά μάζεψα 115 βαθμούς. Μένουν και οι τρεις αλλαγές μου σήμερα, Ukic, Hawkins, Reyes...

Αλλά γενικώς, έχει αντιστραφεί η τύχη, κάποιες χειρότερες ομάδες μου σκοράρουν καλύτερα από την palooza (την καλή μου ομάδα δηλαδή) - παλιά είχα σταθερά καλύτερη βαθμολογία σε αυτήν. Πάντως ήμουν τυχερός με mcIntyre, είχε 3-4 σκορ μέχρι το 39ο λεπτό, και ξαφνικά εκτινάχθηκε smile.gif ...

Με έφαγαν κάποιοι παίκτες που ξέμειναν, πχ brown, o Milic που το γύρισε στο μποξ (όσοι δεν είδατε την φάση, κοιτάξτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=e5A3adZciyg - κανονική μπουνιά, και βέβαια αποβολή του Milic από το παιχνίδι shot.gif ) και η έλλειψη ρίσκου σε κάποιο βαθμό (gurovic πχ)..

Περιμένω καλό παιχνίδι από batiste σήμερα, που δεν τον έχω πουθενά, από παπαδόπουλο ίσως,

Πάντως μας έφαγαν οι τελευταίες 3-4 αγωνιστικές, εγώ ξεκίνησα αργά, έκανα ένα μπαμ στη μέση που με ανέβασε, και από τότε υπάρχει σταθερή πτώση ...

Περιμένω με ενδιαφέρον το top-16 πάντως, θα έχει πλάκα να ξεκινήσουμε από μηδενική αρχή, φαντάζομαι πως παίζουμε με τα credits που έχουμε μέχρι τότε, ενώ οι τιμές των παικτών μένουν οι ίδιες, σωστά; Και κάνουμε όσες αλλαγές θέλουμε.. Φρέσκο ξεκίνημα....

Αυτά από μένα, όσο για τον tmantas, σίγουρα το διαβάζει το φορουμ πιστεύω biggrin.gif
euroleague_addicted
Λοιπόν θέλω να παραθέσω το απίστευτο αυτής της αγωνιστικής.

Κοιτάω τα σκόρ και δεν το πιστεύω ότι έκανα μόνο 100!!! 68.gif

Επειδή δεν είχα χρόνο, είχα σταμπάρει 3 παίχτες και τους είχα πάρει σε όλες μου σχεδόν τις ομάδες από Δευτέρα:

Alan Anderson: 23
Mumbru: 23.1
Trias (κυρίως λόγω απουσίας Kasun και ανυπαρξίας ψηλών στη μπαμπεργκ):39.6 (νομίζω ο mvp)

Τελευταία στιγμή σήμερα το απόγευμα λέω ας παίξω πιο σίγουρα στις καλές μου τουλάχιστον ομάδες, τους σουτάρω και παίρνω:
Vujcic: (αυτός αλήθεια γιατί δεν έπαξε?????) 0 68.gif
Σε κάποιες Drew Nicholas:0 και σε κάποιες Warren:6
και τη μεγάλη αποκάλυψη Tarence Kinseυ:-1 68.gif

Αν βάλετε και κάτι prigioni,brown που είχαν μείνει....

Νομίζω ότι έχω πολύ δρόμο ακόμη για να τις πάω ακόμη πιο κάτω τις ομάδες tongue.gif
Gravedigger
Εγώ μέτρια...Γύρω στα 150...Με χάλασε πολύ η αλλαγή Fizer(36.6) με Loren Woods(6)...Χάλια και οι Penn,Warren,Brown.Οι υπόλοιποι μια χαρά.
euroleague_addicted
Α! Ξέχασα!

Τον Fizer τον πούλησα κιεγώ από αρκετές ομάδες (στις περισσότερες κυρίως για τον φορμαρισμένο Velickovic).

Περίμενα ότι με την επιστροφή Vujcic, Eliyahoo θα έπαιζε πολύ λιγότερο.

Οι άλλοι όμως δεν έπαιξαν, άγνωστο γιατί...
thrylos7
Παρά το γεγονός ότι ήρθε στην αποστολή, ο Νίκολα Βούισιτς, δεν κάνει προθέρμανση με τους συμπαίκτες του και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με επίσημη αιτία την αδιαθεσία.

Αν πω καμιά κουβέντα για την αδιαθεσία σας... Κι έβλεπα μπροστά μου τον Μάσεϊ να κάνει όργια (αν ήταν καλή και η διαιτησία θα έδινε πολύ παραπάνω, αν και νομίζω του έχουν φορτώσει 3 ρημπάουντ παραπάνω)...
Σιγά μην κάτσει να αισθάνεται αδιάθετος, ο παλίκαρος... Κάτι τραυματισμούς και μικρολεπτομέριες τους μασάει (οκ, είναι κρύο το αστείο, αλλά είμαι εκνευρισμένος...)

Δεν υπάρχουν αυτά... σταδιάλα!
Gravedigger
QUOTE(euroleague_addicted @ Feb 1 2008, 00:26 ) *
Περίμενα ότι με την επιστροφή Vujcic, Eliyahoo θα έπαιζε πολύ λιγότερο.

Και εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο τον έδωσα...Αλλά ο Vujcic ήταν θεατής και ο Elijahu αγωνίστηκε μόνο 3 λεπτά αν δεν κάνω λάθος.Δεν πειράζει πάμε για top 16 τώρα...!
belalik
QUOTE(euroleague_addicted @ Feb 1 2008, 00:15 ) *
Τελευταία στιγμή σήμερα το απόγευμα λέω ας παίξω πιο σίγουρα στις καλές μου τουλάχιστον ομάδες, τους σουτάρω και παίρνω:
Vujcic: (αυτός αλήθεια γιατί δεν έπαξε?????) 0 68.gif
Σε κάποιες Drew Nicholas:0 και σε κάποιες Warren:6
και τη μεγάλη αποκάλυψη Tarence Kinseυ:-1 68.gif

Πολύ σπαστικό αυτό ...

Εγώ πήγα μέτρια (με δεδομένη την πολύ καλή, σε σκορ, αγωνιστική), 158 με την καλή μου ομάδα. Με έσωσε ο Ukic.. Πάντως, με δυο άλλες ομάδες έπιασα 190+ ...

Απορώ με τον εαυτό μου, καλά πούλησα τον pekovic, αλλά τον reyes βρήκα να πάρω; ... Σχεδόν όλοι οι 'στάνταρ' ψηλοί πήγαν καλά, και εγώ κόλλησα με τον ρεγιες...

Τέσπα, είναι αργά, θα γράψω πιο εκτενές ποστ αύριο smile.gif ...
belalik
Σύντροφοι καταναλωτές καλησπέρα σας .. (που λέει και ο Τζιμάκος)

Αρχίζει αύριο η πιο ενδιαφέρουσα φάση της ευρωλίγκας, και ταυτόχρονα συνεχίζεται το fantasy ξεκινώντας κατά κάποιον τρόπο πάλι από την αρχή ..

Αν και περίμενα τη συγκεκριμένη φάση, νομίζω πως έχω ξενερώσει λίγο με το φάντασυ πλέον, έκατσα να κάνω καμια αλλαγή αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ πολύ blink.gif

Αν ανάψει λίγο η συζήτηση στα forum θα μου ξανάρθει, άντε euroleague, εσένα περιμένω ...

Τελοσπάντων, τα ματσάκια θα είναι ωραία ...

Διάβαζα κάποια ενδελεχή post για το fantasy και την αυριανή αγωνιστική σε ένα καλό ξένο μπασκετικό blog, συμμετείχα και εγώ με κάποιες συμβουλές, αλλά επειδή βαριέμαι να το μεταφράσω όλο, σας παραθέτω εδώ το link και περιμένω να δω και δικές σας γνώμες...

http://www.ballineurope.com/european-baske...e-fantasy-top16
tsitum
Σα να μου φαινεται οτι η νεα φαση δημιουργει νεες ισορροπιες στους παιχτες, απο τις προσθηκες που εχουν γινει.

Ο τραυματισμος του Καμπεθας θα με κανει να ρισκαρω με Ποποβιτς της Ζαλγκιρις.

Αλλα εχω παρει ρισκα κ στους ψηλους κ περιμενω να δω πώς θα εξελιχθουν.
sarounas
ρε τους π@@@ρες, γιατί κλείδωσαν από τώρα τις αλλαγές; αφού 7:15 ξεκινά το πρώτο παιχνίδι
τζάμπα έτρεχα να προλάβω στον δρόμο 68.gif
πάνω που μου έστρωσε κάπως το παιχνίδι και ανέβαινα
να παίζω με τους 6 παίκτες που πέρασαν στην δεύτερη φάση δεν μου λέει τίποτα
δυστυχώς το παρατάω για μια μ@@@@ μου sad.gif
γιατί το ξέχασα χθες το βράδυ sad-smiley-009.gif sad.gif sad.gif sad.gif
belalik
Και η κατρακύλα συνεχίζεται .... Μετά από γενικά καλά αποτελέσματα από τη 2-3 αγωνιστική και μετά, και κάποια συνεχή πολύ καλά στις αγωνιστικές 9-12, άρχισα να πέφτω σιγά-σιγά, αλλά σταθερά...

Και εκεί που νόμιζα ότι δεν πάει πιο κάτω, όλο βρίσκω λίγο ακόμα ... Νομίζω θα κάνω γύρω στο 120-130 σήμερα, και μπορεί να λεω και πολύ, βιαστικά τα μέτρησα στο περίπου...

Δεν ξεκίνησε καλά το τοπ-16... Αλλά θα το παλέψω στη συνέχεια smile.gif ... blove.gif

Venceremos!
thrylos7
Καιρό έχουμε να δούμε πραγματικά υψηλά σκορ... ελπίζω το φετινό TOP16 να μην είναι όπως το περυσινό, που είχε πολύ χαμηλά (σχετικά) σκορ...

Δεν πέρασε η Ροάν, έφυγε από το παιχνίδι ένας από τους τρεις captain της ομάδας (πρέπει να είσαι δεμένος με την ομάδα σου... biggrin.gif ) και οι ψηλοί μας την "έκαναν"...

Ευτυχώς, δεν την πάτησα δεύτερη φορά με τον Βούισιτς... αυτή βέβαια θα ήταν πιο αναίμακτη..

Rotation, rotation!
sarounas
γιατί ρε gmt με μηδένισαν; blink.gif
προφανώς όταν δεν συμπληρώνεις 10άδα παίρνεις ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό (όταν έκανα τις αλλαγές κλείδωσε)
δυστυχώς νόμισα ότι ήταν μικρό το κακό (πρέπει να έκανα γύρω στο 120-130) αφού από την εξάδα των παικτών που μου έμειναν μόνο ο Άντερσεν της ΤΣΣΚΑ ήταν χάλια (6)
αλλά όταν μπήκα να δω είδα το συνολικό 0 19.gif

ΥΓ1:λέω να κάνω ένσταση που είναι και της μόδας laugh.gif laugh.gif
ΥΓ2:θα ρίξουμε το βάρος στην Α1 τώρα icon_wave.gif wink.gif
thrylos7
Ε ναι, με 9 παίκτες μηδενίζεσαι, καθώς σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να συμφέρει να μείνεις με 9... α ναι, και για την ορθή λειτουργία του συστήματος κλπ κλπ... biggrin.gif Αυτό ισχύει εξάλλου και στην Α1 που θα ρίξεις το βάρος... tongue.gif
Άντε, γιατί πολλοί τυχεροί μαζεύτηκαν εκεί προς τα ψηλά και κάτι πρέπει να κάνουμε...

Ακριβώς μία ώρα πριν κλείνουν τις αλλαγές. Α1 και ξερό ψωμί... biggrin.gif
tsitum
Που πας με Μπεν Εζε με 0 κ Φιζερ με -1 ???????? Με εξεθεσαν αμαν τα καθαρματα

Με το Φιζερ τί νεα εχουμε? Δε διαβασα πουθενα για το τραυματισμο του. Το φαντασι δεν του εχει βαλει το σημαδακι. Κ αν παιζει στο επομενο παιχνιδι, εχω δεθει τοσο μαζι του που θα τον κρατησω. Ξεκινησαμε απο 20κατι κρεντιτς παρακατω κ φτασαμε εδω που φτασαμε biggrin.gif

I want a straight answer for Fizer

Τα συγχαρικια μου στον πρωτο στην αγωνιστικη thrylo7 που βεβαια ουτε εκεινος εχει δωσει σαφη απαντηση στο εμειλικτο ερωτημα αν ειναι ο high voltage ή ο thrilos7. tongue.gif Οποιος κ να σαι, ερχομαι...
thrylos7
Ευτυχώς που μου το θύμησες, ήθελα ν' αλλάξω avatar πριν το TOP 16 και να βάλω το κλασικό της συγκεκριμένης περιόδου...

Σου είχα απαντήσει, είμαι σίγουρος... με μια "εξυπνάδα", αν θυμάμαι καλά.. biggrin.gif

Δε μπορείς να έρθεις, γιατί αναφέρεσαι στην πρωτιά μιας συγκεκριμένης αγωνιστικής, που έχει περάσει προφανώς... tongue.gif blech.gif
Στην private league βέβαια... και με τη 3η (όπως έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό) ομάδα... Οπότε, δεν αξίζουν συγχαρητήρια... Κράτα τα γι' άλλη φορά, σύντομα θα' ναι... rolleyes.gif wink.gif

Καλύτερα να περιμένεις για τον Fizer, όταν θα βγουν τα πρώτα ρεπορτάζ, όταν θα γίνει το παιχνίδι στο πρωτάθλημά του, στα τελευταία ρεπορτάζ στο επίσημο site... Εφόσον παραμείνει έξω ο Βούισιτς, μια χαρά θα κάνεις που θα τον κρατήσεις...ακόμη και τραυματία, εφόσον είναι πουλέν σου.. tongue.gif Για τον Εζέ δε θα το' λεγα...
thrylos7
I want a straight answer for Fizer

Χάνει τη σεζόν! ohmy.gif Οπότε ίσως πρέπει ν' αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να τον πουλήσεις... tongue.gif
tsitum
QUOTE(thrylos7 @ Feb 16 2008, 17:02 ) *
Χάνει τη σεζόν! ohmy.gif Οπότε ίσως πρέπει ν' αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να τον πουλήσεις... tongue.gif
Εκει που θα αλλαζα ηδη 2 ψηλους, τωρα αναγκαζομαι να αλλαξω 3. shot.gif
Αντιο Φιζερ ... Ειναι πολυ καλος παιχτης. Ειχε επιλεγει κ στα ντραφτ στο Νο4 πριν καποια χρονια. Του χρονου παλι ...
6-0
Ξέρει κανείς αν ο Τζάαμπερ είναι τραυματίας; Στη τελευταία αγωνιστική για το ιταλικό πρωτάθλημα δεν έπαιξε καθόλου. Τώρα που το σκέφτομαι ούτε ο Ούκιτς έπαιξε 39.gif
thrylos7
O Ούκιτς είχε ένα πρόβλημα και δεν έπαιξε.. Δεν ξέρω αν το' χει ακόμα, λογικά θα το λέει το επίσημο site.
Ο Τζάαμπερ απ' ότι είδα δεν έχει δηλωθεί στο πρωτάθλημα, βάσει του legabasket.it!! Λογικά (και όχι σίγουρα) παίζει...
belalik
QUOTE(thrylos7 @ Feb 20 2008, 14:18 ) *
O Ούκιτς είχε ένα πρόβλημα και δεν έπαιξε.. Δεν ξέρω αν το' χει ακόμα, λογικά θα το λέει το επίσημο site.
Ο Τζάαμπερ απ' ότι είδα δεν έχει δηλωθεί στο πρωτάθλημα, βάσει του legabasket.it!! Λογικά (και όχι σίγουρα) παίζει...

γι αυτό πιστεύω ο Hawkins μπορεί να είναι καλή επιλογή, ενώ φυσικά ο Jaaber φαίνεται must ...

Θα αναφέρω στα γρήγορα κάποια στάνταρ ονόματα, και μετά μερικές εμπνεύσεις...

PG: Jaaber, Price, Collins, Penn

2-3: Bullock, Langton, Rako, Hawkins, Siska, Nicholas, Spanoulis, ίσως και Khryapa αν πάρει χρόνο και πάει καλά το ματς

4-5: Petravicius, Reyes, Hutson (ή Woods), Pekovic, Andersen, Massey (με μεγάλο ???)...

Και εμπνεύσεις:

Winston, Bajramovic, Hawkins, Diamantidis... και κάποια που διάβασα αλλού, Maciulis, Popovic, Morris, Kasun, Splitter κλπ ...

Γκουντ λακ ...

Που 'σαι ρε euroleague, πολύ ήσυχος είσαι τελευταία peace.gif blove.gif icon_wave.gif
thrylos7
Απ' όσο (δεν) είδα, ο Ούκιτς λογικά παίζει...

Ναι, ο Χόκινς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία..

Για τον Τζάαμπερ διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις, επειδή είναι καινούριος και λέω να ρισκάρω και να μην τον πάρω...

Ο Γκουντ Λακ σε ποια θέση είναι; tongue.gif biggrin.gif
rchos
χοκινς ειχα απο προηγουμενη βδομαδα και με εριξε πολυ.τον κραταω ομως λογο ελειψης καλων γκαρντ.

στον ασσο ενας παιχτης που γενικα δεν πολυσυμπαθουμε και δεν τον πολυεμπιστευομαστε ειναι ο σολομον που κανει πολυ καλη χρονια τελικα ομως!τζααμπερ και εγω δεν παιρνω ακομη τουλαχιστον.

γενικα παντως τον τελευταιο καιρο που παιζω λογω κρεντιτς στα σιγουρα εχω πεσει αισθητα.πρεπει να αρχισω τις τρελες παλι μου φαινεται που με εφτασαν στη θεση που βρισκομαι.αν ουτε αυτη η αγωνιστικη παει καλα αλλαζω τακτικη μια και καλη!
6-0
Να προσθέσω κι εγώ μερικούς φθηνούς που έχω σταμπάρει:

ΜακΙνταιρ
Ντάριους Ουάσιγκτον
Σάτο
Χαλπερίν
Μπατίστ
Μπατίστα
και Ρέγες αν δεν παίξει ο Παπαδόπουλος
belalik
QUOTE(rchos7 @ Feb 20 2008, 17:08 ) *
γενικα παντως τον τελευταιο καιρο που παιζω λογω κρεντιτς στα σιγουρα εχω πεσει αισθητα.πρεπει να αρχισω τις τρελες παλι μου φαινεται που με εφτασαν στη θεση που βρισκομαι.αν ουτε αυτη η αγωνιστικη παει καλα αλλαζω τακτικη μια και καλη!

Ισχύει αυτό .. Και εγώ με κάτι ομάδες ότι-ναναι που έκανα με άλλο email για πλάκα, και έβαλα τριποντάκηδες κλπ μέσα, με λιγότερα κρεντιτς, πάνε καλύτερα από τις ακριβές μου ομάδες τις 2-3 τελευταίες αγωνιστικές...

Και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τακτική, αν και περιμένω καλό σκορ αυτή τη βδομάδα, λόγω αγωνιστικής και προηγούμενων επιλογών, έχω πολύ δυνατή δεκάδα που παίζουν σχεδόν όλοι εντός.... Αν καταποντιστώ και τώρα.. shot.gif
tsitum
Πού πα ρε με τον ανεκδιηγητο Ικερ Ιτουρμπε? Πού πα ρε πουλωντας Μπεν Εζε?
Αυτη την αλλαγη να μην εκανα θα μουν 27ος στο συνολικο φαντασυ

Looser Team ητανε, αλλαξε ομως ροτα κ επεστρεψε

Ο Jeff Nordgaard τρεμει... 19.gif

Υ.Γ. Με εχει απογοητευσει ο αγαπημενος Φελιπε Ρεγιες. Πονταρα πολλα σ αυτον απο την αρχη της ευρωλιγκας αλλα ειναι ενα κλικ πιο κατω απο εκει που τον θελω.

Μεχρι ποια φαση παιζει το φαντασυ? Μη μου πειτε μεχρι το τελος του τοπ-16...?

Γιατι τοσο μικρα σκορ το μπασκετφορουμ? ειστε ντεφορμε ????? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.