Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
amboulas
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 16 2008, 13:23 ) *
Ποιος ειναι αυτος ρε αμπαλε μπροστα μου?????????
Ερχεται και η σειρα σου Φαραω μην ανησυχεις.
Με σενα θα σπασω το ρεκορ των 26 ριμπαουντ του Λαντσμπεργκερ
Οριστε λαμογια και η πληρης επιβεβαιωση των λεγομενων μου
και μαλιστα απο εναν αντιπαλο μου χθες

εισαι μεγαλη παικτουρα αγορι μου.το ποτακι σου σε περιμενει αυριο..
gk1
QUOTE(v-span @ Apr 16 2008, 12:58 ) *
Από ότι βλέπω είμαστε το απόλυτο outsider της αγωνιστικής και είναι λογικό αφού είμαστε μείον 6 παίκτες που θα μπορούσαν (και έχει ήδη γίνει σε άλλους αγώνες) να είναι οι πρώτες επιλογές του προπονητή. Τι να κάνουμε το 2008 δε μας πήγε από την αρχή. Εμείς παρόλα αυτά θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθούμε για το καλύτερο ακόμα και με παιδικοεφηβικό και χωρίς αναβολές...

κριμα που δε θα παιξω να τα πουμε απο κοντα για να ρεφαρω την ηττα και γα να λυσουμε και μια μικρο παρεξηγηση που ειχαμε 77.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(amboulas @ Apr 16 2008, 18:09 ) *
εισαι μεγαλη παικτουρα αγορι μου.το ποτακι σου σε περιμενει αυριο..

Θα τα πουμε απο κοντα
flipio
Απορίες, Σκέψεις και άλλα:

1.Αλήθεια πότε θα γίνει η αναβολή του:Πολιτεία - Αγ.Στέφανος;Μήπως θα έχει τελειώσει η υπόθεση άνοδος και μετά;Για το καλό τους σίγουρα ναι..

2.Πόσο διαφορετικό θα ήταν άραγε το πρωτάθλημα αν είχαν γίνει εγκαίρως οι αναβολές ή αν δεν υπήρχαν αδικαιολόγητες αναβολές;

3.Τριποντέρ, πες τον κόουτς σου ότι είχα τραυματιστεί, για να ηρεμήσει,και να μην ετοιμάζει τις άμυνες προσαρμογής που εφτιαξε στον α΄ γύρο.Μη φοβάται, τώρα επανέρχομαι από τον τραυματισμό στη μύτη.Εξάλλου ο κόουτς ξέρει ότι θέλω να ανέβει ο γέρακας( ε, Amboula?) - Α, για τους κακοήθεις, το έχω δει το γήπεδο και πιστέψτε με μια χαρά είναι δεν έχει κλίση...

4.Μήπως θα έπαιρνε το πρωτάθλημα ο ΓΣΚ αν είχε τη φόρμα που έχει τώρα;

5.Η Πολιτεία έχει χάσει μόνο 2 φορές πάνω 10 πόντους(Η μια χωρίς ταμπλώ η άλλη χωρίς 5 παίκτες).Για όσους ποντάρουν σε εύκολες νίκες.

6.Ο ένας και μοναδικός διαιτητής στο Πολιτεία -Αγ. Στέφανος ήταν ο μόνος που δεν έχει σήμα στο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα όταν επικοινωνεί με τον 2ο διαιτητή..Ήταν και κατάμεστο από 4 άτομα,που να τον ακούσει..

7.Σας έγραψα 6 θέλετε κι άλλα;
Jabar
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.
1.Παρασκευή ανεβλήθη το ματς στον Αγιο Στέφανο λόγω προσωπικού προβλήματος του ενός διαιτητή.Του ιδίου που την επόμενη μέρα δεν μπόρεσε να παίξει το Πεντέλη-Γέρακας.Η ΕΣΚΑ θα έπρεπε να κάνει έγκαιρα
γνωστούς τους λόγους γιατί σενάρια και καχυποψία μεταξύ των σωματείων ειδικά αν ο αντικαταστάτης έχει άτυχη διαιτησία θα φουντώσουν.Οσο για το αναβληθέν το Οιον μπορεί να ήτανε 5 παίκτες ετοιμοπόλεμοι αλλά δεν έχει ευθύνη στην αναβολή.Ευαισθησία που από πλευράς ΕΣΚΑ δεν υπάρχει, όλα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο .
Yoda
QUOTE(milos babic @ Apr 16 2008, 02:27 ) *
ονομα δεν εχει αυτος? δεν ειναι ντροπη να μας το πεις. μπροστα σε κοσμο την εκανε την πατατα. σα να ειμασταν στο παιχνιδι...

Ο Υοda λέει ... Κατωμέρης.
nikefalin
QUOTE(panagos @ Apr 16 2008, 23:57 ) *
Προ ολίγου γύρισα απο Καισαριανή, Αναγέννηση-Εθν. Ελληνορώσσων 64-52 με πολλά νεύρα και πολύ ξύλο μετά το τέλος του παιχνιδιού έξω από το γήπεδο 68.gif

άντε τυχερέ, έριξες καμμία ?
mikrosTheoulis
QUOTE(nikefalin @ Apr 16 2008, 23:59 ) *

Ε δω κολλαει η ατάκα από ταινία Στάθη Ψάλτη..Μας ρίξανε..αλλά φάγαμε κι ολας.........
panagos
QUOTE(nikefalin @ Apr 16 2008, 23:59 ) *

Ναι αμέ πώς?Εριξα μία τρεχάλα και πήγα στο αμάξι μη με πάρουν τα σκάγια και εμένα rolleyes.gif
nikefalin
QUOTE(panagos @ Apr 17 2008, 00:05 ) *
Ναι αμέ πώς?Εριξα μία τρεχάλα και πήγα στο αμάξι μη με πάρουν τα σκάγια και εμένα rolleyes.gif

οπότε το game report από αύριο έτσι ?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ Apr 17 2008, 00:07 ) *
οπότε το game report από αύριο έτσι ?

Σε ποιο ομιλο ειναι αυτοι????
nikefalin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 00:55 ) *
Οχι απλα περισσοτερο, μονο εμεις γραφουμε.

Απλα μηπως θα επρεπε να το αντιγραψεις και στου 2ου ομιλου
για να ενημερωθουν και εκει που τους ενδιαφερει πιο πολυ????

δεν πέρασε ακόμα τις λεπτομέρειες ο panagos, έμεινε μονο στο ξύλο που γλίτωσε biggrin.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ Apr 17 2008, 00:56 ) *
δεν πέρασε ακόμα τις λεπτομέρειες ο panagos, έμεινε μονο στο ξύλο που γλίτωσε biggrin.gif

Σε αυτην την περιπτωση ο σοφος Ελληνικος λαος λεει
''του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε''
nikefalin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 00:59 ) *
Σε αυτην την περιπτωση ο σοφος Ελληνικος λαος λεει
''του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε''

οκ διορθώθηκε και ο τίτλος, το τόπικ αφορά και επίσημα τον 1ο όμιλο, οι άλλοι 2 έχουν το τόπικ τους εξάλλου, το τόπικ του Παναγή πήγε στον 2ο και πλέον αναμένουμε με ενδιαφέρον περιγραφή για τα κροσέ και τα άπερκατ laugh.gif
amboulas
QUOTE(flipio @ Apr 16 2008, 21:27 ) *
Απορίες, Σκέψεις και άλλα:

1.Αλήθεια πότε θα γίνει η αναβολή του:Πολιτεία - Αγ.Στέφανος;Μήπως θα έχει τελειώσει η υπόθεση άνοδος και μετά;Για το καλό τους σίγουρα ναι..

2.Πόσο διαφορετικό θα ήταν άραγε το πρωτάθλημα αν είχαν γίνει εγκαίρως οι αναβολές ή αν δεν υπήρχαν αδικαιολόγητες αναβολές;

3.Τριποντέρ, πες τον κόουτς σου ότι είχα τραυματιστεί, για να ηρεμήσει,και να μην ετοιμάζει τις άμυνες προσαρμογής που εφτιαξε στον α΄ γύρο.Μη φοβάται, τώρα επανέρχομαι από τον τραυματισμό στη μύτη.Εξάλλου ο κόουτς ξέρει ότι θέλω να ανέβει ο γέρακας( ε, Amboula?) - Α, για τους κακοήθεις, το έχω δει το γήπεδο και πιστέψτε με μια χαρά είναι δεν έχει κλίση...

4.Μήπως θα έπαιρνε το πρωτάθλημα ο ΓΣΚ αν είχε τη φόρμα που έχει τώρα;
5.Η Πολιτεία έχει χάσει μόνο 2 φορές πάνω 10 πόντους(Η μια χωρίς ταμπλώ η άλλη χωρίς 5 παίκτες).Για όσους ποντάρουν σε εύκολες νίκες.

6.Ο ένας και μοναδικός διαιτητής στο Πολιτεία -Αγ. Στέφανος ήταν ο μόνος που δεν έχει σήμα στο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα όταν επικοινωνεί με τον 2ο διαιτητή..Ήταν και κατάμεστο από 4 άτομα,που να τον ακούσει..

7.Σας έγραψα 6 θέλετε κι άλλα;
3.επειδη γνωριζω καλα οτι ο προπονητης του γερακα εχει καψουρα μαζι σου,αν του χρονου αποφασισεις να παιξεις β εσκα θα ερθεις ατταλο!!
4 ειναι κριμα να πεσει η κηφησια,υπαρχουν χειροτερες ομαδες
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(amboulas @ Apr 17 2008, 01:26 ) *
3.επειδη γνωριζω καλα οτι ο προπονητης του γερακα εχει καψουρα μαζι σου,αν του χρονου αποφασισεις να παιξεις β εσκα θα ερθεις ατταλο!!
4 ειναι κριμα να πεσει η κηφησια,υπαρχουν χειροτερες ομαδες

Δεν προκειται να πεσει.
Ο ΛΥΚΟΣ καθαριζει
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ Apr 17 2008, 01:07 ) *
οκ διορθώθηκε και ο τίτλος, το τόπικ αφορά και επίσημα τον 1ο όμιλο, οι άλλοι 2 έχουν το τόπικ τους εξάλλου, το τόπικ του Παναγή πήγε στον 2ο και πλέον αναμένουμε με ενδιαφέρον περιγραφή για τα κροσέ και τα άπερκατ laugh.gif

Δεν χρειαζοταν η διορθωση.
Οταν λεμε Γ'ΕΣΚΑ ολοι ξερουν μονο τον ομιλο του ΛΥΚΟΥ 19.gif 19.gif 19.gif
amboulas
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 02:06 ) *
Δεν προκειται να πεσει.
Ο ΛΥΚΟΣ καθαριζει
λυκε ποσοι πεφτουν απα τον ομιλο σας?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(amboulas @ Apr 17 2008, 02:13 ) *
λυκε ποσοι πεφτουν απα τον ομιλο σας?

3 πεφτουν.
Με 2 ακομα νικες εχουμε σωθει σιγουρα,
αλλα ακομα και μια μπορει να μας φτανει
Rondo
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 02:18 ) *
3 πεφτουν.

λυκε αφου το εχεις παρει πανω σου, ολα εχουν τελειωσει, σωθηκε η κηφισια... 77.gif 77.gif 77.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Rondo @ Apr 17 2008, 02:22 ) *
λυκε αφου το εχεις παρει πανω σου, ολα εχουν τελειωσει, σωθηκε η κηφισια... 77.gif 77.gif 77.gif

Δεν υπηρχε περιπτωση να μην το παρω πανω μου.
Ειναι η ωρα που ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια.
amboulas
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 02:18 ) *
3 πεφτουν.
δεν θα εχετε προβλημα..2 θα κανετε.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(amboulas @ Apr 17 2008, 02:34 ) *
δεν θα εχετε προβλημα..2 θα κανετε.

Ετσι πιστευω κι εγω.
Στο μαγαζι εισαι???
amboulas
QUOTE(Rondo @ Apr 17 2008, 02:22 ) *
μην του λες τετοια ,κ χαλαρωσει..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(amboulas @ Apr 17 2008, 02:42 ) *
μην του λες τετοια ,κ χαλαρωσει..

Ο ΛΥΚΟΣ δεν χαλαρωνει ποτε.
amboulas
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 02:31 ) *
Δεν υπηρχε περιπτωση να μην το παρω πανω μου.
Ειναι η ωρα που ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια.
ναι αλλα θα φυγω σε λιγο.ενας καλος αθλητης δεν πρεπει να ξενυχταει.μολις ηρθε ο γκραντι θελεις να του πω κατι?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(amboulas @ Apr 17 2008, 02:46 ) *
ναι αλλα θα φυγω σε λιγο.ενας καλος αθλητης δεν πρεπει να ξενυχταει.μολις ηρθε ο γκραντι θελεις να του πω κατι?

Τι να του πεις του κακομοιρη???
Δωστου να φαει κανα βρωμικο που 'ναι 30 κιλα ολος κι ολος
amboulas
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 02:52 ) *
Τι να του πεις του κακομοιρη???
Δωστου να φαει κανα βρωμικο που 'ναι 30 κιλα ολος κι ολος
κ πινει τον κωλο του..
mog#4
ρεεεε αυτα λετε στο παλιοταγαρι και νομιζει επειδη τον βλεπει η μανα του στο γηπεδο οτι ειναι σοβαρος παιχτης με κοινο..... laugh.gif ....ουστ ταγαρι..... smiley.gif
καλα ρε ambulas εισαι στο μαγαζι με το laptop αγκαλια...???για αυτο οποτε ερχομαι δε σε βλεπω???

πες στον γκραντι να παρει παλι το μικροφωνο να ανεβει στη μπαρα και να κανει σοου οπως τη προηγουμενη φορα....
Rondo
καποιος να πει στον γκραντι πως ειναι λαλακας διοτι εχει τεραστιες δυνατοτητες αλλα με τη ζωη που κανει και ο πανελληνιος πολυς του ειναι...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Rondo @ Apr 17 2008, 04:09 ) *
καποιος να πει στον γκραντι πως ειναι λαλακας διοτι εχει τεραστιες δυνατοτητες αλλα με τη ζωη που κανει και ο πανελληνιος πολυς του ειναι...

Για την συγκεκριμενη περιπτωση ο σοφος Ελληνικος λαος λεει:

''Μια ζωη την εχουμε κι αν δεν την γλεντησουμε''
Rondo
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 12:12 ) *
Για την συγκεκριμενη περιπτωση ο σοφος Ελληνικος λαος λεει:

''Μια ζωη την εχουμε κι αν δεν την γλεντησουμε''

Λύκο μαζί σου είμαι, απλώς είναι επαγγελματίες και έχουν το μυαλο(?) πάνω από το κεφάλι τους...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Rondo @ Apr 17 2008, 12:14 ) *
Λύκο μαζί σου είμαι, απλώς είναι επαγγελματίες και έχουν το μυαλο(?) πάνω από το κεφάλι τους...

Ναι αλλα επισης ειναι παιδακια 20-25 χρονων που θελουν
να κανουν και την κ@υλα τους.

Φτανει πια με τους αθλητες προτυπα-ρομποτ.

Δηλαδη ο ΘΕΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ που ξενυχταγε καθε βραδυ
και τα επινε ολα πως επαιζε και ηταν ο καλυτεροτερος.

Ή μηπως ο Τζορνταν ηταν καθε βραδυ στο κρεββατι απο τις 10???
Rondo
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 12:23 ) *
Ναι αλλα επισης ειναι παιδακια 20-25 χρονων που θελουν
να κανουν και την κ@υλα τους.

Φτανει πια με τους αθλητες προτυπα-ρομποτ.

Δηλαδη ο ΘΕΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ που ξενυχταγε καθε βραδυ
και τα επινε ολα πως επαιζε και ηταν ο καλυτεροτερος.

Ή μηπως ο Τζορνταν ηταν καθε βραδυ στο κρεββατι απο τις 10???

Αυτοί είναι οι εξαιρέσεις φίλε μου λύκε...Όχι ο κανόνας...Είμαστε και οφ τόπικ εν τω μεταξύ...Πάντως και εγώ υπέρ του να ζουν φυσιολογικά είμαι αλλά να μην το παρακάνουν...Άδικο έχω???
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Rondo @ Apr 17 2008, 12:26 ) *
Αυτοί είναι οι εξαιρέσεις φίλε μου λύκε...Όχι ο κανόνας...Είμαστε και οφ τόπικ εν τω μεταξύ...Πάντως και εγώ υπέρ του να ζουν φυσιολογικά είμαι αλλά να μην το παρακάνουν...Άδικο έχω???

Ολοι οι μεγαλοι παιχτες που αφησαν ιστορια σε μπαλα και μπασκετ
ηταν μεγαλες αλητρες.

Τα καλα παιδια πανε στον παραδεισο,
τα κακα ΠΑΝΤΟΥ
v-span
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 09:33 ) *
Ολοι οι μεγαλοι παιχτες που αφησαν ιστορια σε μπαλα και μπασκετ
ηταν μεγαλες αλητρες.

Τα καλα παιδια πανε στον παραδεισο,
τα κακα ΠΑΝΤΟΥ

Και τα έξυπνα όπου θέλουν
mog#4
QUOTE(v-span @ Apr 17 2008, 10:42 ) *
Και τα έξυπνα όπου θέλουν

σωστος ο v-span .....λυκακο που θα παρουσιαστεις τη παρασκευη????
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Apr 17 2008, 20:41 ) *
σωστος ο v-span .....λυκακο που θα παρουσιαστεις τη παρασκευη????

Αν κανουμε νωρις προπονηση μπορει να ερθω
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 17 2008, 22:24 ) *
Αν κανουμε νωρις προπονηση μπορει να ερθω

έλα να δεις εμα που θα κερδίσουμε τα Μελίσια
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Apr 17 2008, 23:26 ) *

Αντε ρε παντοφλα καντε ενα καλο παιχνιδι
mog#4
QUOTE(TF LAGONHSI @ Apr 17 2008, 21:26 ) *

τι να ερθει να δει ρε καημενε ....παλι εσενα που θα τριβεις τον παγκο????.... smiley.gif
amboulas
QUOTE(mog#4 @ Apr 17 2008, 04:02 ) *
ρεεεε αυτα λετε στο παλιοταγαρι και νομιζει επειδη τον βλεπει η μανα του στο γηπεδο οτι ειναι σοβαρος παιχτης με κοινο..... laugh.gif ....ουστ ταγαρι..... smiley.gif
καλα ρε ambulas εισαι στο μαγαζι με το laptop αγκαλια...???για αυτο οποτε ερχομαι δε σε βλεπω???

πες στον γκραντι να παρει παλι το μικροφωνο να ανεβει στη μπαρα και να κανει σοου οπως τη προηγουμενη φορα....
το εκανε ηδη!σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα..
amboulas
QUOTE(Rondo @ Apr 17 2008, 04:09 ) *
του το ειπα κ απο την στεναχωρια του το εριξε στο χορο..παντως εχεις δικιο θα μπορουσε να παιζει πιο ψηλα.
ref
Μαραθωνας - Παλληνη 66 - 71
dimaster
Εκαλη-Τουφα 70-59 αν δεν κανω λαθος........ cool.gif
panagos
Και όμως λάθοσ κάνεις αγαπητέ 70-58 έληξε.Ρεπορτάζ αύριο
ref
που χαθηκαν ολοι οι υπολοιποι???
πειτε κανα αποτελεσμα...
ref
βασικα τον Mog δν βλεπω κ ανησυχω...
λες να βγηκαν παλι τα φαντασματα του Κουρου σημερα?
Jabar
ο mog κέρδισε στο πόντο ενώ 1 λεπτό πριν τη λήξη κέρδιζε ο κούρος για 4
Τα Μελίσσια κέρδισαν το Λαγονήσι
ref
ρε jabar πες κανα αποτελεσμα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.