Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αποτρίχωση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4
man10
Όλο και περισσότεροι άνδρες κάνουν η στα πάδια τους η και σε άλλα σημεία του σώματος τους. Ειδικά οι αθλητές,για τους οποίους είναι σε ορισμένα αθλήματα υποχρεωτική όπως στην Κολύμβηση π.χ. Τι πιστεύετε εσείς?Κάνετε?Το θεωρείτε σωστό?
Air Kef
Όλο και πιο κοντά στον Καζαμία τείνει το φορουμ!!

Εχει μεινει μονο οι συμβουλες μαγειρικής και το πως να κανετε καμακι το καλοκαιρι στις τουριστριες.! 24.gif
geosider
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! τί θέμα είναι αυτό;

για να σου απαντήσω πάντως, θεωρώ ότι αν υπάρχει κάποιος λόγος (οποιοσδήποτε) δεν βλέπω που είναι το κακό να αφαιρεθούν οι τρίχες.
δηλαδή τί, που είναι το πρόβλημα χάνετε ο αντρισμός τους; smiley.gif
mikri prasini ollandeza
ναι...αυτό περίμεναν!!!!!! smiley.gif smiley.gif
man10
οχι φυσικα!και εγω εχω αποτριχωμενα ποδια.Τι σημαινει αυτο οτι δεν ειμαι αντρας?Εκανα αυτο το τοπικ ωστε να ακουσω αποψεις,επειδη εχω ακουσει απειρες φορες να θεωρουν γκειδες αυτους που αποτριχωνουν τα ποδια τους η καποιο αλλο μερος του σωματος.
dizzy_fingers
QUOTE(man10 @ May 11 2007, 04:24 PM) *
η καποιο αλλο μερος του σωματος.

Gilette...το προπύργιο της ομοφυλοφυλίας tongue.gif.

Δεν υφίσταται καν θέμα αμφισβήτησης του ανδρισμού κάποιου που ξυρίζει κάτι πέρα από το πρόσωπό του...αν κάποιος νιώθει έτσι ή κάνει άλλους να νιώθουν έτσι, τότε μάλλον δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του wink.gif.

Θέμα καλλωπισμού από την άλλη...τίθεται και μάλιστα πολύ σοβαρό.

Προσωπικά, πάντως, ξυράφι δε βάζω εύκολα σε σημεία κάτω από το λαιμό...
mikri prasini ollandeza
Δηλαδή άνετα θα άφηνες και καράφλα??? smiley.gif
dizzy_fingers
Αυτό τί σχέση έχει?
mikri prasini ollandeza
Μπαίνει ξυράφι πάνω από το λαιμό! smiley.gif
Air Kef
Ποδια σκεφτόμουν κι εγω οταν ημουν 16-17 να ξυρισω αλλα ευτυχώς δν το εκανα.Βασικά εκτός του οτι σκουπίζονται εύκολα,δν βλεπω κατι αλλο για μπασκετικους λογους.

Αισθητικά έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λενε πως δν τους αρέσει και λίγες που τους ειναι μαλλον αδιάφορο.
man10
Δεν ξερω πως κρινει μια γυναικα-Εχουμε εδω στο φορουμ να μας πουν-παντως εμενα ειδικα δεν μου αρεσουν καθολου τα ποδια με τις τριχες.Για αυτο τα εκανα αποτριχωση.
Igor
Μονο αν εκανα Πρωταθλητισμο στη Κολυμβηση θα εκανα. Αλλιως με τιποτα... wink.gif
Das Kapital
QUOTE(man10 @ May 12 2007, 02:51 PM) *
Δεν ξερω πως κρινει μια γυναικα-Εχουμε εδω στο φορουμ να μας πουν-παντως εμενα ειδικα δεν μου αρεσουν καθολου τα ποδια με τις τριχες.Για αυτο τα εκανα αποτριχωση.

Τα εκανες αποτριχωση κανονικα? Δηλαδη εννοω εφορου ζωης ή με ξυραφια και μετα ξαναβγαινουν οι τριχες και τετοια!!!
Gravedigger
Εγώ πάλι σκεφτόμουν καιρό να κάνω...Δν έχω κάνει αλλά δν το αποκλείω....Για πόδια μιλάω βέβαια.Έχω την εντύπωση ότι όταν παίζεις κ ιδρώνεις φαίνονται πιο ωραία χωρίς τρίχες...Λεπτομέρειες θα πει κάποιος αλλά...ακόμα το σκέφτομαι!
Silver8
Δεν παμε καλά μου φαίνεται. Για πιο λόγο να κάνεις αποτρίχωση ειδικά στα πόδια ρε μεγάλε? Μόνο στην κολύμβηση το δέχομαι ή όπου αλλού κηνυγάς επιδόσεις για τις οποίες ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί η τριβή. Ο καθένας βέβαια κάνει ότι θέλει. Και ο Σάκης έβαλε φούστα. Και τώρα τα έχει με τη Ζυγούλη(προσωπικά είμαι λίγο δύσπιστος) . Να βάλουμε και βλεφαρίδες γιατί όντως τα μάτια δείχνουν πιο όμορφα με αυτές. Έλα να ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ. Όπως μια γυναίκα με μούσκουλα είναι αντιαισθητική ετσι και εσύ βλάκα άντρα (γενικά μιλάω) που καλλωπίζεσαι σαν τη γυναίκα δεν εμπνέεις ανδρισμό. Να εξηγούμαστε, όχι ότι δεν είσαι άντρας απαραίτητα, αλλά δεν εμπνέεις ανδρισμό. Θα ξεκινήσεις από τα πόδια, μετά θα βαζεις καλλυντικά και σε κανα δυό γενιές τα εγγόνια σου θα το αλευρώνουν το ψάρι. Τσατίστηκα.....
thanos4
QUOTE(Silver8 @ May 12 2007, 07:25 PM) *
Δεν παμε καλά μου φαίνεται. Για πιο λόγο να κάνεις αποτρίχωση ειδικά στα πόδια ρε μεγάλε? Μόνο στην κολύμβηση το δέχομαι ή όπου αλλού κηνυγάς επιδόσεις για τις οποίες ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί η τριβή. Ο καθένας βέβαια κάνει ότι θέλει. Και ο Σάκης έβαλε φούστα. Και τώρα τα έχει με τη Ζυγούλη(προσωπικά είμαι λίγο δύσπιστος) . Να βάλουμε και βλεφαρίδες γιατί όντως τα μάτια δείχνουν πιο όμορφα με αυτές. Έλα να ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ. Όπως μια γυναίκα με μούσκουλα είναι αντιαισθητική ετσι και εσύ βλάκα άντρα (γενικά μιλάω) που καλλωπίζεσαι σαν τη γυναίκα δεν εμπνέεις ανδρισμό. Να εξηγούμαστε, όχι ότι δεν είσαι άντρας απαραίτητα, αλλά δεν εμπνέεις ανδρισμό. Θα ξεκινήσεις από τα πόδια, μετά θα βαζεις καλλυντικά και σε κανα δυό γενιές τα εγγόνια σου θα το αλευρώνουν το ψάρι. Τσατίστηκα.....

77.gif 77.gif 77.gif
Gravedigger
QUOTE(Silver8 @ May 12 2007, 04:25 PM) *

Mην είσαι τόσο απόλυτος...Αυτή είναι η άποψη σου.Ούτε εγώ είμαι υπέρ της αποτρίχωσης αλλά ούτε κ κατά.Πάντως δν έχω κάνει.Σε μερικά από αυτά που λες έχεις δίκιο αλλά γιατί αν κάποιος ξυρίσει τα πόδια του δν εμπναίει αντρισμό?Αυτό δν μπορείς να το κρίνεις εσύ αλλά οι γυναίκες.Κ εννοείται ότε θα υπάρχουν πολλές απόψεις.Όλοι οι εππαγγελματίες μπασκετμπολίστες έχουν ξυρισμένα πόδια.Δν εμπναίουν αντρισμό δηλαδή???Πάμε να το πούμε αυτό στον Ben Wallace να δούμε τι θα μας πει!!! tongue.gif
Das Kapital

68.gif 68.gif 68.gif shot.gif shot.gif shot.gif

Γιατι να μη ξυρισει καποιος τα ποδια του ή γιατι να μη κανει αποτριχωση στη πλατη ή ακομα και στο στηθος?
sihainas
Όχι έχει κάποιο δίκιο ο φίλος.... είναι άλλωστε επιστημονικά αποδεδειγμένο εδώ και χρόνια ότι αν ξυρίσει κάποιος τα πόδια του...τα εγγόνια του θα "αλευρώνουν το ψάρι" βεβαίως δεν βρίσκω που είναι το κακό στο να βοηθάνε στην κουζίνα οι άντρες αλλά τέλος πάντων tongue.gif

just kiddin'...
man10
QUOTE(lebron15 @ May 12 2007, 12:40 PM) *
Τα εκανες αποτριχωση κανονικα? Δηλαδη εννοω εφορου ζωης ή με ξυραφια και μετα ξαναβγαινουν οι τριχες και τετοια!!!

Με κερι τα κανω.Βγαινουν καθε ενα μηνα περιπου και σιγα σιγα αραιωνουν κιολας.

Επειδη ο κοσμος ακολουθει την μοδα και αν παρατηρησετε οσοι εισαγουν την μοδα,δηλαδη μοντελα,αθλητες,τραγουδιστες κανουν αποτριχωση,εγω ειμαι σιγουρος οτι σε λιγα χρονια το 90% των νεων θα κανει αποτριχωση.Καλως η κακως...
Alexmei
Gillete Fushion 5 + 1 λεπίδες smiley.gif
man10
QUOTE(Alexmei @ May 13 2007, 08:25 AM) *
Gillete Fushion 5 + 1 λεπίδες smiley.gif

evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
rchos
δεν καταλαβα τελικα ειναι καλαισθησια η μοδα?
μας τα μπερδευεις λιγο!

Υ.Γ. αν καταφερεται να φτασει το τοπικ 4 σελιδες ειστε μεγαλες μορφες!
man10
QUOTE(rchos7 @ May 13 2007, 09:54 AM) *
μας τα μπερδευεις λιγο!

Και τα δυο
Das Kapital
QUOTE(rchos7 @ May 13 2007, 12:54 PM) *
μας τα μπερδευεις λιγο!

Προσωπικα εγω θελω να πηγαινω αντιθετα στη μοδα αλλα αν χρειαζοταν να κανω αποτριχωση για να νιωθω καλυτερα ή για να ειμαι πιο ομορφος( λιγο δυσκολο αυτο γιατι ειμαι κουκλι ζωγραφιστο και αγγιζω τη τελειοτητα tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif ) θα εκανα!!!
Silver8
[quote name='man10' date='May 13 2007, 11:02 AM' post='81758']
Με κερι τα κανω.Βγαινουν καθε ενα μηνα περιπου και σιγα σιγα αραιωνουν κιολας.
Επειδη ο κοσμος ακολουθει την μοδα και αν παρατηρησετε οσοι εισαγουν την μοδα,δηλαδη μοντελα,αθλητες,τραγουδιστες κανουν αποτριχωση,εγω ειμαι σιγουρος οτι σε λιγα χρονια το 90% των νεων θα κανει αποτριχωση.Καλως η κακως...
[/q

Εσύ αν παρατηρήσεις ακόμα καλύτερα, αυτοι που εισάγουν τη μόδα δεν είναι τα μοντέλα, οι αθλητές και οι τραγουδιστές. Αυτοί υιοθετούν τη μόδα. Έχει ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Είναι σαν και μένα, εσένα και τον υπέρμαχο της ελευθερίας Gravedigger. Τη μόδα την εισάγουν οι σχεδιαστές μόδας οι οποίοι ωs επι το πλείστον είναι gay. Τώρα είναι απλά(?) το ξύρισμα, αύριο θα είναι οι κρεμούλες, μεθαύριο η φουστίτσα, αντιμεθαύριο θα γίνουμε όλοι φιλες....επειδή είναι μόδα.
morfi

Εσύ μάλλον δεν πας καλά. Πού κολλάει η αποτρίχωση με τα καλλυντικά και τις κρεμούλες ? Η αποτρίχωση δεν έχει να κάνει με το πόσο άντρας είσαι αλλά με το πόσο ωραία νιώθεις με τον εαυτό σου. Και η εξίσωση είναι απλή : Δεν νιώθεις ωραία, προσπαθείς να τον αλλάξεις. Νιώθεις ωραία, όλα καλά τότε.
Φυσικά υπάρχουν και τα τρέντυ παιδάκια αλλά αυτοί ανήκουν σε άλλη κατηγορία.
Das Kapital
Silver8 να σου πω ρε μηπως εισαι τσοπανης? ή συντηρητικος?

(πλακα κανω ε....)
man10
Silver8, το θεμα ειναι οτι αν κανεις κατι τετοιο εσυ δεν θα νοιαστει κανεις,ουτε θα σε αντιγραψει.Ενω οταν κανουν κατι τετοιο μοντελα,αθλητες και τραγουδιστες τοτε πολλοι τους ακολουθουν.Τοτε λεμε οτι εισαγουν μια μοδα.

Και επανερχομαι στην αρχικη μου θεωρια,οτι δλδ δεν πιστευω πως η αποτριχωση μειωνει τον ανδρισμο καποιου.
Bonzo
Πως ορίζεις την καλαισθησία δλδ ρε man10? Εγώ δεν έχω γενικά προβλημα με κάποιον που κάνει αποτρίχωση. Αλλά πιστεύω ότι ο ίδιος θα πρεπε να χει με την εξής έννοια.
Μέχρι πρόσφατα μόνο η γυναία αντιμετωπιζόταν ως εμπορικό μέσω μόνο(μάλιστα έχει φτάσει να είνια αντικειμενική αλήθεια και θεωρείται ανάγκη(?) της γυναικας να πρέπει να είανι πολύ φτιαγμένη, να πηγαίονει τακτικα για ψώνια(ποτε τα ρούχα να μην αρκετά) και πολλά πολλά αλλα.Μάλιστα αυτό είανι και το πιο βασικό αντικείμενο του σύγχρονου φεμινισμού.
Αντί λοιπόν να αντιδράσουν οι γυναίκες αντιδρούν οι άντρες... Και έτσι προέκυψε ο όπος μετροσεξουαλ. Το να αποτριχώσεις τα πόδια σου(σαν άντρας) δεν σε κάνει βέβαια εμπορικό αντικείμενο μόνο του,αλλά είναι ενα πολύ καλό πρώτο βήμα...

Για μένα δεν είανι τόσο θέμα αντρισμού αλλά του πόσο ισχυρή προσωπικότητα έχεις και πόσο μπορείς αν αντισταθείς σε μια ανούαια μόδα. Επίσης μορφή το 90% είανι τρέντι παιδάκια. Φυσικα υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η αποτρίχωση μπορεί αν για πρακτικούς λόγους.Το ότι νιώθεις καλά είανι συνέπεια του ότι μπαίνεις μέσα σε ένα σύνολο(τους τρέντι) και ικανοποιείται η κοινωνικότητα σου. Δεν είανι επειδή είσια πιο ομορφος, Στο συγκεκριμένο ζήτημα η αιθητική επιβάλεται. Είνια ελάχιστς οι περιπτ΄σεις που κάποις πλέονέχει προσωπική αισθητική κριτική και δεν πάει ανάλογα μ την μοδα. Στην πραγαμτικότητα όλους μας επιρρεάζει λίγο πολύ η επικρατούσα άποψη για την αισθητική
Das Kapital
QUOTE(Bonzo @ May 13 2007, 02:50 PM) *
Αντί λοιπόν να αντιδράσουν οι γυναίκες αντιδρούν οι άντρες... Και έτσι προέκυψε ο όπος μετροσεξουαλ. Το να αποτριχώσεις τα πόδια σου(σαν άντρας) δεν σε κάνει βέβαια εμπορικό αντικείμενο μόνο του,αλλά είναι ενα πολύ καλό πρώτο βήμα...

Για αυτο εχουμε ισοτητα!!! tongue.gif
morfi
Πως ορίζεις την καλαισθησία δλδ ρε man10? Εγώ δεν έχω γενικά προβλημα με κάποιον που κάνει αποτρίχωση. Αλλά πιστεύω ότι ο ίδιος θα πρεπε να χει με την εξής έννοια.
Μέχρι πρόσφατα μόνο η γυναία αντιμετωπιζόταν ως εμπορικό μέσω μόνο(μάλιστα έχει φτάσει να είνια αντικειμενική αλήθεια και θεωρείται ανάγκη(?) της γυναικας να πρέπει να είανι πολύ φτιαγμένη, να πηγαίονει τακτικα για ψώνια(ποτε τα ρούχα να μην αρκετά) και πολλά πολλά αλλα.Μάλιστα αυτό είανι και το πιο βασικό αντικείμενο του σύγχρονου φεμινισμού.

Παιδιά, μην μπερδεύεται τους τρέντυ με αυτούς που απλά δεν τους αρέσει κάτι πάνω τους και προσπαθούν να το αλλάξουν. Η αποτρίχωση αυτό τον ρόλο παίζει και αν δεν το καταλαβαίνετε τότε εσείς έχετε το πρόβλημα.

Τι μετροσέξουαλ και πρώτα βήματα ? Αν κάποιος είναι γκέι, δεν χρειάζεται να κάνει αποτρίχωση για να το ανακαλύψει.
Silver8

Bonzo την Τετάρτη θα παίξεις όλο τον αγώνα. 41.gif

man10 αν εσύ και ο morfi, είχατε διαβάσει προσεκτικότερα τις απαντήσεις μου θα είχατε καταλάβει αυτο που είπε ο Bonzo με μία φράση. Το να ξυρίσεις τα πόδια σου η οτιδήποτε άλλο, δεν σου μειώνει αυτόματα τον ανδρισμό είναι όμως ένα πολύ καλό πρωτο βήμα για να γίνει αυτό σε βάθος χρόνου. Οχι απαραίτητα σε εσένα.
Silver8
QUOTE(lebron15 @ May 13 2007, 02:47 PM) *
Silver8 να σου πω ρε μηπως εισαι τσοπανης? ή συντηρητικος?

(πλακα κανω ε....)

είμαι τσοπάνης, και ψηφίζω Καρατζαφέρη smiley.gif

επίσης θέλω να επιστρέψουν οι κρεμάλες biggrin.gif
Bonzo
Δεν μίλησα πουθενά για γκέι εγώ...

Το να θε να αλλάξεις κατι πανω σου είανι σεβαστο γενικά ιδιαίτερα αν έχεισ πρόβλημα(π.χ. αν .εχιες υπερβολικά πεταχτά αυτιά).Αυτό που πλύ απλά λέω εγώ (και αν δεν το καταλαβαίνεις έχεις πρόβλημα tongue.gif ) είανι ότι αυτό το "θες" που λες δεν είανι ακριβώς προσωπική σου επιλογή. Είναι επιλογή κάποιον που θέλουν να σε κάνουν να αρχίσεις να περιποιεισαι τον εαυτό σου όσο και οι γυναίκες για καθαρά εμπορικούς λόγους .Φυσικά δεν είναι απαραίτητο όι επειδή θα ξυρισεις τα πόδια σου θα κάνεις και όλα τα υπόλοιπα αλλά το είναι ένα βήμα. Οπως το ότι θα κάνεις χασίσι δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και σκληρά ναρκωτικά αλλά ειναι μια αρχή
morfi
QUOTE(Bonzo @ May 13 2007, 03:09 PM) *
Δεν μίλησα πουθενά για γκέι εγώ...

Το να θε να αλλάξεις κατι πανω σου είανι σεβαστο γενικά ιδιαίτερα αν έχεισ πρόβλημα(π.χ. αν .εχιες υπερβολικά πεταχτά αυτιά).

Αυτό πήγαινε για μένα ε ? biggrin.gif

Αυτό που πλύ απλά λέω εγώ (και αν δεν το καταλαβαίνεις έχεις πρόβλημα tongue.gif ) είανι ότι αυτό το "θες" που λες δεν είανι ακριβώς προσωπική σου επιλογή. Είναι επιλογή κάποιον που θέλουν να σε κάνουν να αρχίσεις να περιποιεισαι τον εαυτό σου όσο και οι γυναίκες για καθαρά εμπορικούς λόγους .

Και όμως, είναι ΚΑΘΑΡΑ δική μου επιλογή. Δεν με ενδιαφέρει η μόδα και δεν την ακολουθώ. Και δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι. Κάνω
ότι κρίνω καλύτερο για μένα.

QUOTE(Silver8 @ May 13 2007, 03:03 PM) *
Bonzo την Τετάρτη θα παίξεις όλο τον αγώνα. 41.gif

man10 αν εσύ και ο morfi, είχατε διαβάσει προσεκτικότερα τις απαντήσεις μου θα είχατε καταλάβει αυτο που είπε ο Bonzo με μία φράση. Το να ξυρίσεις τα πόδια σου η οτιδήποτε άλλο, δεν σου μειώνει αυτόματα τον ανδρισμό είναι όμως ένα πολύ καλό πρωτο βήμα για να γίνει αυτό σε βάθος χρόνου. Οχι απαραίτητα σε εσένα.

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο όι επειδή θα ξυρισεις τα πόδια σου θα κάνεις και όλα τα υπόλοιπα αλλά το είναι ένα βήμα. Οπως το ότι θα κάνεις χασίσι δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και σκληρά ναρκωτικά αλλά ειναι μια αρχή

Μην μπερδεύεις τα ναρκωτικά με την αισθητική.
Και δεν παίζει να κάνω όλα τα υπόλοιπα. Δεν παίζει να φορέσω φούστα, ούτε να βάλω μεικ-απ. Είμαι άντρας. That's why...
man10
Πω, πω,δεν το περιμενα οτι θα αναβα φωτιες με αυτο το topic.
Λοιπον η καλαισθησια ειναι αναλογα το πως την αντιλαμβανετε ο καθενας.Αλλιως μπορει να την αντιλαμβανομαι εγω,αλλιως καποιος αλλος.
Επισης σιγουρα επηρεαζονται ολοι απο διαφορα πραγματα αλλα αυτο ειναι γενικο φαινομενο.Επισης θεωρω πως οι αντιληψεις σχετικα με την αποτριχωση ποικιλουν και διαφερουν αναλογα με την ηλικια.Τα παιδια και οι νεοι το θεωρουν φυσιολογικο ενω για τους καπως μεγαλυτερους ειναι ΤΑΜΠΟΥ.
Bonzo
H αισθητική συγκεκριμένα πάντως(αντίθετα με άλλα πράγματα) επιρρεάζεται πολύ περισσότερο από τα πρότυπα που προβαλονται. Είναι σχεδόν δημιούργημα τους. Γυναίκες που σε αλλες εποχές και τόπους θεωρούνατν πανέμορφες σημερα θα θεωρούνταν πανάσχημες.
Das Kapital
Ολοι αυτοι οι αντρες που βλεπουν οι γυναικες στη Τν και γλειφονται tongue.gif ειναι Ανδρουτσοι?

ΟΧΙ δεν ειναι Καραισκακηδες ειναι ατριχωτοι!!!

Υ.Γ. Θα παρακαλουσα ολες τις κοπελες του φορουμ να μας πουν πως μα θελουν για να δουμε ποιοι τελικα εχουν δικιο!!!!
morfi
QUOTE(lebron15 @ May 13 2007, 03:28 PM) *
Υ.Γ. Θα παρακαλουσα ολες τις κοπελες του φορουμ να μας πουν πως μα θελουν για να δουμε ποιοι τελικα εχουν δικιο!!!!

Δεν με ενδιαφέρει πως με βλέπουν οι άλλοι. Με ενδιαφέρει πως βλέπω εγώ τον εαυτό μου.

BTW οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν...
Das Kapital
QUOTE(morfi @ May 13 2007, 03:35 PM) *
Δεν με ενδιαφέρει πως με βλέπουν οι άλλοι. Με ενδιαφέρει πως βλέπω εγώ τον εαυτό μου.

BTW οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν...

Απλα για να ακουσουμε γνωμες wink.gif ,δηλαδη αν μας πουν οτι τους αρεσουμε με κραγιον,θα βαλουμε κραγιον?
Bonzo
Ίσως lebron δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς λέμε. Εγώ υποστιρίζω ότι η αποψεις για την αισθητικικη΄είανι πολύ ευκολα μεταβαλο΄μενες ανάλογα με τα πρότυπα που προβάλονται. Προφανώς επιρρεάζονται και οι γυναίκες. Άρα και όλες οι γυναίκες να βγουν να συμφωνήσουν μαζί σου η άποψη μου ςεξακολουθεί αν έχει ακριβώς την ίδια ισχύ
Gravedigger
Φίλε Silver8 αν αυτό που είπες ότι είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας ήταν ειρωνικό πραγματικά δν με ενδιαφέρει καθόλου.Αν πάλι δν ήταν,συγνώμη παρεξηγούμαι εύκολα!Τώρα το να λες ότι ακολουθούμε την μόδα δν ισχύει.Αν με δεις θα καταλάβεις γιατί στο λέω.Το πιο σωστό που διάβασα είναι αυτό που νομίζω υποστηρίζει ο Morfi.Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις κ όχι τι σου πασάρουν.Εγώ προσωπικά δν επηρεάζομαι από μόδες κ βλακείες.Κ όλοι να είχαν ξυρισμένα πόδια αν εμένα δν μου άρεσε δν θα το έκανα.Κ δν έχω τα έχω ξυρίσει γιατί αφού δν το έχω σκεφτεί σοβαρά σημαίνει πως δν το θέλω τόσο ώστε να το κάνω.
Silver8
Καλά παιδιά. Μαλλον στον τοίχο μιλάω. Δεν διαβάζετε ΣΩΣΤΑ αυτά που γράφω. Ίσως φταίει και η διαφορά ηλικίας (όχι τόσο πάντως ώστε να είναι ταμπου, ετσι man10?). Οπότε το λήγω εδώ το ζήτημα, γιατί έχω βαρεθεί να ασχολούμε με τρίχες 68.gif
Bonzo
Καταρχήν μην παρεξηγιέσαι τόσο ευκολα. Σιγά την ειρωνία. Τέλος πα΄ντων ο καθένας είανι όσο ευαίσθητος θέλει..
Πάμτως(δεν ξέρω πως είσαι και αν ακολουθείς ή όχι την μόδα) αλλά γενικά χειρότερο από το να ακολουθείς τη μόδα είανι να το κάνεις και να μην το καταλαβαίνεις. Και μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην επιρρεάζεσαι καθολου από την μόδα. Εγώ τουλάχιστον δν ξέρω κανένα τέτοιο άτομο. Λίγο ως πλύ όλοι επιρρεαζόμαστε(και δεν εννοώ την μόδα μόνα στα ρούχα αλλά και στο γούστο και σε όλα)
Das Kapital
QUOTE(Silver8 @ May 13 2007, 08:30 PM) *
Καλά παιδιά. Μαλλον στον τοίχο μιλάω.

Αυτο ειναι μεγαλη προσβολα!!! (αστειευομαι)

Υ.Γ. Bonzo σε παρακαλω πολυ να γραφεις πιο αργα και πιο προσεκτικα γιατι κανεις αρκετα λαθη με αποτελεσμα μερικες φορες να μη καταλαβαινουμε τι εννοεις!!! wink.gif ( φιλικα)
Gravedigger
QUOTE(Bonzo @ May 13 2007, 05:57 PM) *
Καταρχήν μην παρεξηγιέσαι τόσο ευκολα. Σιγά την ειρωνία. Τέλος πα΄ντων ο καθένας είανι όσο ευαίσθητος θέλει..
Πάμτως(δεν ξέρω πως είσαι και αν ακολουθείς ή όχι την μόδα) αλλά γενικά χειρότερο από το να ακολουθείς τη μόδα είανι να το κάνεις και να μην το καταλαβαίνεις. Και μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην επιρρεάζεσαι καθολου από την μόδα. Εγώ τουλάχιστον δν ξέρω κανένα τέτοιο άτομο. Λίγο ως πλύ όλοι επιρρεαζόμαστε(και δεν εννοώ την μόδα μόνα στα ρούχα αλλά και στο γούστο και σε όλα)

Μπορεί να είναι περίεργο αλλά έτσι είναι.Κ εγώ δν εννοώ μόνο τα ρούχα αλλά μιλάω γενικά!Τέλος πάντων,για άλλη μια φορά έχουμε προχωρήσει τόσο 1 θέμα που δν χρειάζεται ανάλυση!Εγώ σταματάω εδώ εκτός κ αν κάποιος αναφερθεί σε εμένα κ πρέπει να απαντήσω!Η άποψη μου έγινε σαφής νομίζω οπότε δν έχω να πω τίποτα περισσότερο!
geosider
QUOTE(morfi @ May 13 2007, 11:44 AM) *
Εσύ μάλλον δεν πας καλά. Πού κολλάει η αποτρίχωση με τα καλλυντικά και τις κρεμούλες ? Η αποτρίχωση δεν έχει να κάνει με το πόσο άντρας είσαι αλλά με το πόσο ωραία νιώθεις με τον εαυτό σου. Και η εξίσωση είναι απλή : Δεν νιώθεις ωραία, προσπαθείς να τον αλλάξεις. Νιώθεις ωραία, όλα καλά τότε.
Φυσικά υπάρχουν και τα τρέντυ παιδάκια αλλά αυτοί ανήκουν σε άλλη κατηγορία.

morfi γιατί τσατίζεσαι τόσο;
μήπως τα ξυρίζεις τα ποδάρια σου; smiley.gif
dizzy_fingers
QUOTE(rchos7 @ May 13 2007, 09:54 AM) *
trefoil 13
Kαι μόνο ο τίτλος του τόπικ προκαλεί γέλιο!!! 24.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.