Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ/Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ/ΡΙΑ Α ΕΣΚΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2
sch
QUOTE(soouza @ Dec 27 2007, 17:47 ) *
Ρευστό το συγκεκριμένο θέμα.Ουσιαστικά και στη Γ γυναικών απαιτείται η κάρτα προπονητή βάσει κανονισμού του ΣΕΠΚ.Αν λοιπόν γίνει ένσταση για μη υπόδειξη ταυτότητας προπονητή,τότε εντός τριών ημερών ο coach που δέχτηκε την ένσταση οφείλει να παραστεί στην ένωση προσκομίζοντας την διαπίστευση του.Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα μηδενίζεται για τον αγώνα αυτό.Το κακό είναι πως οι κανόνες δεν τηρούνται και οι ενστάσεις μένουν πάντα στο ράφι. bball.gif

δυστυχώς δεν τηρούνται αν και θα'πρεπε και το κακό είναι ότι γίνονται εις βάρος των προπονητών που έχουν κάρτα. Εδώ γίνονται και σε μεγαλύτερες κατηγορίες απο την εσκα αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Άλλωστε, στην Ελλάδα ζούμε...
MELAS11
peace.gif Πότε τελειώνει η ψηφοφορία?????(Έχω αγωνία για τα αποτελέσματα , αν και νομίζω πως έχουμε ήδη νικητή) peace.gif
basket4
QUOTE(MELAS11 @ Dec 28 2007, 01:01 ) *
peace.gif Πότε τελειώνει η ψηφοφορία?????(Έχω αγωνία για τα αποτελέσματα , αν και νομίζω πως έχουμε ήδη νικητή) peace.gif

δεν νομιζω να υπαρχει συγκεκριμενη ημερομηνια ληξης.
ισως κρατησει και μεχρι το τελος του πρωταθληματος smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
MELAS11
QUOTE(basket4 @ Dec 27 2007, 23:07 ) *
δεν νομιζω να υπαρχει συγκεκριμενη ημερομηνια ληξης.
ισως κρατησει και μεχρι το τελος του πρωταθληματος smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

'Aμα σας κερδίσουμε , θα λήξει??? 19.gif 19.gif
basket4
QUOTE(MELAS11 @ Dec 28 2007, 01:11 ) *
'Aμα σας κερδίσουμε , θα λήξει??? 19.gif 19.gif

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!καλοοοοοοοοοο biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ελα μη βγουμε και off topic τωρα.
εχουμε μερες μεχρι τον αγωνα μας.
ας κερδισει ο καλυτερος και ας δουμε καλο μπασκετακι peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif
MELAS11
Φυσικά και θα δούμε καλό μπάσκετ εκείνη την ήμερα......Θα βάλουμε τον coach Γιάννη να φωνάζει στο διαιτητή , και θα κερδίσουμε smiley.gif smiley.gif
sch
QUOTE(basket4 @ Dec 28 2007, 01:13 ) *
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!καλοοοοοοοοοο biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ελα μη βγουμε και off topic τωρα.
εχουμε μερες μεχρι τον αγωνα μας.
ας κερδισει ο καλυτερος και ας δουμε καλο μπασκετακι peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif

μα είσαι off topic 68.gif
M.E.L.A.S.4ever
Όπως ήταν αναμενόμενο , ψήφισα την αγαπημένη μου παίχτρια και νυν προπονήτρια στην ομάδα του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο Άγιος Ελευθέριος , την Μαργαρίτα 77.gif Μάλαμα 41.gif . Δεν την ψήφισα μόνο γιατι είναι η αγαπημένη μου παίχτρια , αλλα και επειδή έχει κάνει πολύ καλή δουλεία με τα γυναικεία τμήματα της ομάδας (Γυναίκες και Κορασίδες)\
soouza
QUOTE(basket4 @ Dec 27 2007, 14:15 ) *
ωπ...να το.
μηπως εκει ειναι το λαθακι?
εδω αναφερομαστε για προπονητη γυναικειου τμηματος της α εσκα.
για κορασιδες μπορει να προπονει εκεινη...δεν ξερω...για γυναικειο μιλησα.
παιχνιδια γυναικων της ομαδας εχω δει πολλα...και αυτο που εχω παρατηρησει ειναι μια γυναικα να καθεται στον παγκο και εναν αντρα ορθιο να φωναζει και να γκρινιαζει σε καθε φαση (πχ στον αγωνα εννατιον της δαφνης στη δαφνη.)

τεσπα...
στις 13-1 αντιπαλοι παιζουμε(γυναικειο)...θα το δουμε τοτε peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
icon_wave.gif

Eπειδή είχα δει το παιχνίδι αυτό,basket4, σε πληροφορώ πως έχεις ολίγο άδικο.Μια διευκρίνηση ζήτησαν από τη γραμματεία και δέχθηκαν τεχνική ποινή.Η Δάφνη κέρδισε απόλυτα δίκαια μεν αλλά η διαιτησία έπρεπε να τιμωρηθεί.Επειδή είδα την ηλικία σου στο προφιλ σου,καλό θα ήταν να έχεις καλύτερη γνώμη για προπονητές.Κι επίσης είσαι και moderator ώπερ σημαίνει πιο συνεσταλμένη από διάφορους χρήστες.Δεν κατάλαβα το σχόλιο ότι ο άντρας γκρινιάζει.......Ο Γιάννης έχει διατελέσει βοηθός σε Α1 ανδρών που δεν το έχουμε κάνει όλοι εμείς! bball.gif
basket4
QUOTE(soouza @ Dec 30 2007, 15:14 ) *
Eπειδή είχα δει το παιχνίδι αυτό,basket4, σε πληροφορώ πως έχεις ολίγο άδικο.Μια διευκρίνηση ζήτησαν από τη γραμματεία και δέχθηκαν τεχνική ποινή.Η Δάφνη κέρδισε απόλυτα δίκαια μεν αλλά η διαιτησία έπρεπε να τιμωρηθεί.Επειδή είδα την ηλικία σου στο προφιλ σου,καλό θα ήταν να έχεις καλύτερη γνώμη για προπονητές.Κι επίσης είσαι και moderator ώπερ σημαίνει πιο συνεσταλμένη από διάφορους χρήστες.Δεν κατάλαβα το σχόλιο ότι ο άντρας γκρινιάζει.......Ο Γιάννης έχει διατελέσει βοηθός σε Α1 ανδρών που δεν το έχουμε κάνει όλοι εμείς! bball.gif

καλησπερα.
και εγω ημουν σε αυτο το παιχνιδι...
δεν νομιζψ καποιος προονητης-προπονητριανα θελει να ζητησει διευκρινηση μπενοντας μεσα στο γηπεδο και φτανοντας λιγο πριν τη σεντρα να διαμαρτυρεται.μπορει να εκανανν λαθος οι διαιτητες αλλα αυτη δεν ειναι συμπεριφορα.
επισης το οτι ειμαι 18 χρονων και moderator δεν σημαινει οτι δεν μποω να λεω την αποψη μου και αυτα που βλεπω.δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.
ξερω πολυ καλα οτι ο συγκεκριμενος ηταν βοηθος προπονητη Α1 και ποιανου συγκεκριμενα.
τεσπα.υπαρχουν προπονητες που εχω την καλυτερη γνωμη για αυτους,για καποιους που εχω μετρια και καποιους που δεν εχψ καθολου.κακο ειναι?η μηπως ολοι οι 18χρονοι εχουν την καλυτερη αποψη για ολους τους προπονητες?
δεν εχω να σχολιασω και τιποτα αλλο.
αυτα....

χρονια πολλα απο μενα κ καλη Πρωτοχρονια
soouza
QUOTE(basket4 @ Dec 30 2007, 14:25 ) *
καλησπερα.
και εγω ημουν σε αυτο το παιχνιδι...
δεν νομιζψ καποιος προονητης-προπονητριανα θελει να ζητησει διευκρινηση μπενοντας μεσα στο γηπεδο και φτανοντας λιγο πριν τη σεντρα να διαμαρτυρεται.μπορει να εκανανν λαθος οι διαιτητες αλλα αυτη δεν ειναι συμπεριφορα.
επισης το οτι ειμαι 18 χρονων και moderator δεν σημαινει οτι δεν μποω να λεω την αποψη μου και αυτα που βλεπω.δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.
ξερω πολυ καλα οτι ο συγκεκριμενος ηταν βοηθος προπονητη Α1 και ποιανου συγκεκριμενα.
τεσπα.υπαρχουν προπονητες που εχω την καλυτερη γνωμη για αυτους,για καποιους που εχω μετρια και καποιους που δεν εχψ καθολου.κακο ειναι?η μηπως ολοι οι 18χρονοι εχουν την καλυτερη αποψη για ολους τους προπονητες?
δεν εχω να σχολιασω και τιποτα αλλο.
αυτα....

χρονια πολλα απο μενα κ καλη Πρωτοχρονια

Έφτασε η Μαργαρίτα στη σέντρα,αφού όμως δέχτηκε τεχνική ποινή χωρίς κανένα λόγο!Από την άλλη πλευρά δεν είπα να μη λες τη γνώμη σου.Σαφώς και πρέπει να τη λες.Μετράει ο τρόπος όμως.Ούτε εγώ θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο.Τώρα περί 18χρονων και απόψεις είναι άλλη συζήτηση.Παίζει ρόλο το τι μυαλό-παιδεία έχει ο καθένας καθώς επίσης κι αυτοί που τους διαλέγουν.Μετά χαράς τα τελευταία χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα βλέπουμε αξιόλογα άτομα εν αντιθέσει με τα παλιά χρόνια.Τέλος θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σου για τον δικό σας coach.Από αυτά που θα πεις όμως θα κρίνω κι εγώ εσένα,με τη σημαντική διαφορά πως δε θα το δημοσιοποιήσω αλλά θα καταλάβω και θα το κρατήσω για μένα. bball.gif
MELAS11
QUOTE(soouza @ Dec 30 2007, 13:14 ) *

soouza , o coach Γιάννης , ή που θα φωνάζει , ή που θα θάβει άλλους. Μιλάμε πάντως για πολύ φώνη χαρά στα κουράγια του ανθρώπου. Και η basket4 , έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει πως γκρινιάζει icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif.Εντάξει , δεν λέω αν μην πει και τίποτα αλλά μόνο λέει (με την καλή έννοια πάντα και χωρλις να θέλω να προσβάλλω αυτόν ή κάποιον άλλο). Θα σου φέρω ένα παράδειγμα : Μ.Ε.Λ.Α.Σ -Α.Ο Ζωγράφου. Ότι σφύριζε ο διαιτητής για τους άλλους γκρίνιαζε και σε μια φάση πίανει τα σεμινάρια και του λέει :"Στα σεμινάρια , αυτό ήταν έξω". Αλλα να λέμε και τα καλά του : φοβερός προπονητης 41.gif , καλός άνθρωπος 41.gif αλλά λίγο ......θάφτης help.gif

H ομάδα κορασίδων του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο Άγιος Ελευθέριος μάζι με έφορο και προπονήτρια

Click to view attachment
trefoil 13
soouza, η ηλικία δεν λέει τίποτα και σε παρακαλώ σταμάτα και εσύ αυτή την καραμέλα.
Η basket4 είπε την αποψή της και τα όσα είδε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Φυσικά και δεν μπορώ να πάρω θέση (ούτε θέλω να το κάνω) στα λεγομενά της αφού δεν γνωρίζω για το θέμα απλά το να χρησιμοποιείς την ηλικία ως αφορμή για να της πεις να μην μιλάει έτσι για συγκεκριμένες καταστάσεις δεν είναι απόλυτα λογικό και πειστικό.
Καλό θα ήταν να μην μπαίνουν στάμπες σύμφωνα με τις ηλικίες γιατί μπορεί στους μικρότερους να λείπει η πείρα από αγωνιστικές εμπειρίες και διάφορες καταστάσεις αλλά όχι η θέληση για γνώση και προσήλωση στο αγαπημένο μας άθλημα... wink.gif

Μια 17χρονη... icon_wave.gif
MELAS11
QUOTE(trefoil 13 @ Dec 30 2007, 18:57 ) *
soouza, η ηλικία δεν λέει τίποτα και σε παρακαλώ σταμάτα και εσύ αυτή την καραμέλα.
Η basket4 είπε την αποψή της και τα όσα είδε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Φυσικά και δεν μπορώ να πάρω θέση (ούτε θέλω να το κάνω) στα λεγομενά της αφού δεν γνωρίζω για το θέμα απλά το να χρησιμοποιείς την ηλικία ως αφορμή για να της πεις να μην μιλάει έτσι για συγκεκριμένες καταστάσεις δεν είναι απόλυτα λογικό και πειστικό.
Καλό θα ήταν να μην μπαίνουν στάμπες σύμφωνα με τις ηλικίες γιατί μπορεί στους μικρότερους να λείπει η πείρα από αγωνιστικές εμπειρίες και διάφορες καταστάσεις αλλά όχι η θέληση για γνώση και προσήλωση στο αγαπημένο μας άθλημα... wink.gif

Πέστα ρε trefoil 13 smiley.gif
tsops
QUOTE(MELAS11 @ Dec 27 2007, 23:01 ) *

Όπως έχω πει και στην αρχή, καλό είναι να μπει μία ημερομηνία για να έχει και ουσία η ψηφοφορία. C05?
C05
QUOTE(tsops @ Dec 31 2007, 10:51 ) *
Όπως έχω πει και στην αρχή, καλό είναι να μπει μία ημερομηνία για να έχει και ουσία η ψηφοφορία. C05?

Σήμερα λοιπόν ας είναι η τελευταία μέρα της ψηφοφορίας...
Tsops, πρέπει να ρυθμίσω εγώ κάτι για να λήξει; Γιατί δεν γνωρίζω...
mad_about_basketball
Παιδια ψηφισα Μαλαμα , διοτι ειναι μια αξιολογη προπονητρια και εχει κανει πολυ καλη δουλεια με την ομαδα που εχει στα χερια της.
soouza
QUOTE(trefoil 13 @ Dec 30 2007, 18:57 ) *

trefoil η ηλικία ασφαλώς και δε παίζει ρόλο,σχετικό είναι αυτό,για την κρίση και η καραμέλα έχει λιώσει εδώ και χρόνια....Εκτός αν γνωριζόμαστε και τα έχουμε ξαναπεί!Στάμπες επίσης μπαίνουν στα παντελώνια και λοιπά είδη ένδυσης.....Απλά θεωρώ εξαιρετικά κακό να σχολιάζουμε προπονητές όταν δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει στα εσωτερικά της εκάστοτε ομάδας!Σαν παίχτης μου μάθανε να μη σχολιάζω προπονητές ούτε να κλαίγομαι παρά μόνο να δουλεύω για να αποδεικνύω την αξία,πράγμα το οποίο έκανα αν δεις το βιογραφικό μου.....Από τη θέση του προπονητή πια(και του έμπειρου παίχτη της αρπαχτής)το βλέπω με τον ίδιο τρόπο για τους παίχτες της εφηβείας.Δεν υποτιμώ κανέναν,αντιθέτως θα έλεγα αν διαβάσεις τα ποστ μου,αλλά λέω ως χριστιανός τη γνώμη μου για το πως πρέπει να σκεφτεστε οι παίκτριες!Επείδη μου είστε και οι δύο εξαιρετικά συμπαθείς το τελειώνουμε εδώ.Να θυμήσω σε όλους πως όταν είναι θεατές πρέπει να συμπεριφέρονται όπως θα ήθελαν κι αυτοί όταν αγωνίζονταν!Ισχύει για προπονητές και παίκτριες!Καλή χρονιά σε όλους!
Υ.γ Καλά μου κορίτσια τα σχόλια τύπου πέστα ρε trefoil αναδυκνείουν άτομα ανασφαλή που απλά ψάχνουν την επιβεβαίωση σε κάτι που έχουν προηγουμένως προβάλλει....
trefoil 13
QUOTE(C05 @ Dec 31 2007, 13:44 ) *
Σήμερα λοιπόν ας είναι η τελευταία μέρα της ψηφοφορίας...
Tsops, πρέπει να ρυθμίσω εγώ κάτι για να λήξει; Γιατί δεν γνωρίζω...

Αποφασιστική η C05! Την λήγει εδώ και τώρα!!! biggrin.gif

QUOTE(soouza @ Dec 31 2007, 15:30 ) *
trefoil η ηλικία ασφαλώς και δε παίζει ρόλο,σχετικό είναι αυτό,για την κρίση και η καραμέλα έχει λιώσει εδώ και χρόνια....Εκτός αν γνωριζόμαστε και τα έχουμε ξαναπεί!Στάμπες επίσης μπαίνουν στα παντελώνια και λοιπά είδη ένδυσης.....Απλά θεωρώ εξαιρετικά κακό να σχολιάζουμε προπονητές όταν δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει στα εσωτερικά της εκάστοτε ομάδας!Σαν παίχτης μου μάθανε να μη σχολιάζω προπονητές ούτε να κλαίγομαι παρά μόνο να δουλεύω για να αποδεικνύω την αξία,πράγμα το οποίο έκανα αν δεις το βιογραφικό μου.....Από τη θέση του προπονητή πια(και του έμπειρου παίχτη της αρπαχτής)το βλέπω με τον ίδιο τρόπο για τους παίχτες της εφηβείας.Δεν υποτιμώ κανέναν,αντιθέτως θα έλεγα αν διαβάσεις τα ποστ μου,αλλά λέω ως χριστιανός τη γνώμη μου για το πως πρέπει να σκεφτεστε οι παίκτριες!Επείδη μου είστε και οι δύο εξαιρετικά συμπαθείς το τελειώνουμε εδώ.Να θυμήσω σε όλους πως όταν είναι θεατές πρέπει να συμπεριφέρονται όπως θα ήθελαν κι αυτοί όταν αγωνίζονταν!Ισχύει για προπονητές και παίκτριες!Καλή χρονιά σε όλους!
Υ.γ Καλά μου κορίτσια τα σχόλια τύπου πέστα ρε trefoil αναδυκνείουν άτομα ανασφαλή που απλά ψάχνουν την επιβεβαίωση σε κάτι που έχουν προηγουμένως προβάλλει....

Η καραμέλα παραμένει στο στόμα όσον καταλαβαίνουν ότι απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες και με αυτό το επιχείρημα προσπαθούν να μας "φιμώσουν".

Από που να γνωριζόμαστε και να μου το έχεις ξαναπεί; blink.gif

Στάμπες μπαίνουν παντού. Άλλοτε κυριολεκτικά, άλλοτε μεταφορικά, ευτυχώς η Ελληνική γλώσσα μας δίνει πολλές δυνατότητες έκφρασης και είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε δέκτη να λάβει τα σωστά μηνύματα που θέλει να του περάσει ο ομιλητής (στην περιπτωσή μας συγγραφέας).

Μα δεν γίνεται να μην σχολιάσεις αν κάτι που είδες δεν σου άρεσε... Πάντα σε λογικά πλαίσια φυσικά.

Ε καλά, δεν νομίζω να σηκώθηκε η basket 4 να έβρισε κανέναν επειδή δεν της άρεσε η συμπεριφορά του στον πάγκο! laugh.gif

Υ/Γ Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι συμφωνούν με κάτι που τους εκφράζει. Την Μελάς 11 για παράδειγμα, γιατί για εκεί πάει το ποστ σου, δεν την γνωρίζω καν έτσι ώστε να το έγραψε αυτό για άλλον λόγο πέρα του ότι συμφωνεί.
MELAS11
Οντως , η trefoil13 δεν με ξερει ουτε κι εγω απλως συμφωνω μ'αυτα που ειπε
C05
Καλή χρονιά σε όλους!
Η ψηφοφορία για τον καλύτερο/η προπονητή/ρια της Α΄ΕΣΚΑ έφτασε στο τέλος της και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

1. ΜΑΛΑΜΑ (ΜΕΛΑΣ) 19 41.gif 41.gif
2. Μπρόμπεργκερ (ΖΑΟΝ) 9
3. Ζέρβα (Ζωγράφου) 8

4. Νανάκος (ΠΑΠ) 7
5. Τσάμαλης (ΑΟ Δάφνης) 7
6. Δεσποτάκης (ΑΕΚ Περιστ) 6
7. Σιαμαντούρα (Παιανία) 6
8. Κολτσίδας (ΓΣ Περιστ) 4
9. Πουλίδης (Παπάγος) 3
10. Λάγιου (Αγ.Θωμάς) 2
11. Μαρίνος (Δ.Δαφνίου) 1
12. Παπαδόπουλος (Γαλάτσι) 1
13. Χλιαουτάκης (Ιωνικός) 1

Ευχάριστο που στις 2 από τις 3 πρώτες θέσεις βρίσκονται γυναίκες...
Περίμενα κάποιοι προπονητές να ήταν πιο ψηλά, όπως Μαρίνος, Δεσποτάκης κ.α.
soouza
QUOTE(trefoil 13 @ Dec 31 2007, 17:10 ) *
Αποφασιστική η C05! Την λήγει εδώ και τώρα!!! biggrin.gif
Η καραμέλα παραμένει στο στόμα όσον καταλαβαίνουν ότι απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες και με αυτό το επιχείρημα προσπαθούν να μας "φιμώσουν".

Από που να γνωριζόμαστε και να μου το έχεις ξαναπεί; blink.gif

Στάμπες μπαίνουν παντού. Άλλοτε κυριολεκτικά, άλλοτε μεταφορικά, ευτυχώς η Ελληνική γλώσσα μας δίνει πολλές δυνατότητες έκφρασης και είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε δέκτη να λάβει τα σωστά μηνύματα που θέλει να του περάσει ο ομιλητής (στην περιπτωσή μας συγγραφέας).

Μα δεν γίνεται να μην σχολιάσεις αν κάτι που είδες δεν σου άρεσε... Πάντα σε λογικά πλαίσια φυσικά.

Ε καλά, δεν νομίζω να σηκώθηκε η basket 4 να έβρισε κανέναν επειδή δεν της άρεσε η συμπεριφορά του στον πάγκο! laugh.gif

Υ/Γ Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι συμφωνούν με κάτι που τους εκφράζει. Την Μελάς 11 για παράδειγμα, γιατί για εκεί πάει το ποστ σου, δεν την γνωρίζω καν έτσι ώστε να το έγραψε αυτό για άλλον λόγο πέρα του ότι συμφωνεί.

Δέχομαι τις εκρήξεις σου!Καλή χρονιά να είσαι πάντα καλά!Σχολιάζω γνώμες που αφορούν κακοπροαίρετα σχόλια......Δεν πολυκατάλαβα τα αποσιωποιητικά......Άλλο δέκτης κι άλλο πομπός σου θυμίζω
Ο καθής παίζει το ρόλο του. bball.gif
soouza
QUOTE(C05 @ Jan 1 2008, 13:43 ) *
Καλή χρονιά σε όλους!
Η ψηφοφορία για τον καλύτερο/η προπονητή/ρια της Α΄ΕΣΚΑ έφτασε στο τέλος της και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

2. Μπρόμπεργκερ (ΖΑΟΝ) 9
3. Ζέρβα (Ζωγράφου) 8

4. Νανάκος (ΠΑΠ) 7
8. Κολτσίδας (ΓΣ Περιστ) 4
9. Πουλίδης (Παπάγος) 3
10. Λάγιου (Αγ.Θωμάς) 2
11. Μαρίνος (Δ.Δαφνίου) 1
12. Παπαδόπουλος (Γαλάτσι) 1
13. Χλιαουτάκης (Ιωνικός) 1

Ευχάριστο που στις 2 από τις 3 πρώτες θέσεις βρίσκονται γυναίκες...
Περίμενα κάποιοι προπονητές να ήταν πιο ψηλά, όπως Μαρίνος, Δεσποτάκης κ.α.

Θα προβώ σε σχόλιο περί των αποτελεσμάτων.
Για την Μαργαρίτα τα έχω πει.Για τον Ραλφ δεν έχω καν εικόνα.Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για την κυρία Ζέρβα.Από κει και πέρα θα ρωτήσω....
Καλά ρε παιδιά κάποιοι δε ψηφίστηκαν ούτε από τις παίκτριες τους?
Ξαναλέω πως ψήφισα το Βασίλη το Μαρίνο γιατί είναι ο μόνος που έχει μία διάρκεια πάνω από 20 χρόνια.
Καλοί προπονητές επίσης είναι οι Χλιουτάκης και Παπαδόπουλος!Βέβαια κι ο Δεσποτάκης είναι πολύ καλός!
KB24
Kριμα που δε βκηκε η Ζερβα...Που να το ξεραμε να καναμε εγγραφη νωριτερα να ψηφιζαμε...αχ αχ αχ :)
trefoil 13
QUOTE(soouza @ Jan 1 2008, 16:29 ) *
Δέχομαι τις εκρήξεις σου!Καλή χρονιά να είσαι πάντα καλά!Σχολιάζω γνώμες που αφορούν κακοπροαίρετα σχόλια......Δεν πολυκατάλαβα τα αποσιωποιητικά......Άλλο δέκτης κι άλλο πομπός σου θυμίζω
Ο καθής παίζει το ρόλο του. bball.gif

Ποιες εκρήξεις μου; Αν είδες χθες να σκάνε βεγγαλικά κάποιο λάθος θα έκανες, δεν ήμουν εγώ, για την αλλαγή του χρόνου θα τα πετούσαν... Δεν έχω ανάγκη ούτε για εκρήξεις, πόσο μάλλον να τις δεχτείς...

Το ποστ μου μάλλον δεν το διάβασες καλά, πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα στο να κατανοήσουμε ο ένας τα λεγόμενα του άλλου, ίσως να φταίει και το χάσμα των γενεών...

Καλή χρονιά και σε εσένα!
soouza
QUOTE(trefoil 13 @ Jan 1 2008, 17:00 ) *
Ποιες εκρήξεις μου; Αν είδες χθες να σκάνε βεγγαλικά κάποιο λάθος θα έκανες, δεν ήμουν εγώ, για την αλλαγή του χρόνου θα τα πετούσαν... Δεν έχω ανάγκη ούτε για εκρήξεις, πόσο μάλλον να τις δεχτείς...

Το ποστ μου μάλλον δεν το διάβασες καλά, πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα στο να κατανοήσουμε ο ένας τα λεγόμενα του άλλου, ίσως να φταίει και το χάσμα των γενεών...

Καλή χρονιά και σε εσένα!

Σου έχω πει πριν τρία ποστ να το σταματήσεις κι ότι μου είσαι και εξαιρετικά συμπαθής!Αν αυτού πουλάς ακριβό πνεύμα.Λοιπόν θα έρθω να σε δω σαν παίκτρια και τότε θα σε σχολιάσω κι εγώ.'Ελα κι εσύ και τότε να δούμε.Σου θυμίζω πως μάλλον έσυ δε κατάλαβες....
Εγώ το μόνο που είπα ήταν ότι δεν είναι καλό να λέμε για προπονητές και μάλιστα όταν δε ξέρουμε.Έκτοτε κάτι προσπαθείς να αποδείξεις....Συνέχισε
Επειδή μου είπες ότι σχολιάζω ήθελα να ξερα από που έχεις τόσο καλή κρίση?Τόσα πολλά γνωρίζεις πια?
trefoil 13
QUOTE(soouza @ Jan 1 2008, 17:11 ) *
Σου έχω πει πριν τρία ποστ να το σταματήσεις κι ότι μου είσαι και εξαιρετικά συμπαθής!Αν αυτού πουλάς ακριβό πνεύμα.Λοιπόν θα έρθω να σε δω σαν παίκτρια και τότε θα σε σχολιάσω κι εγώ.'Ελα κι εσύ και τότε να δούμε.Σου θυμίζω πως μάλλον έσυ δε κατάλαβες....
Εγώ το μόνο που είπα ήταν ότι δεν είναι καλό να λέμε για προπονητές και μάλιστα όταν δε ξέρουμε.Έκτοτε κάτι προσπαθείς να αποδείξεις....Συνέχισε
Επειδή μου είπες ότι σχολιάζω ήθελα να ξερα από που έχεις τόσο καλή κρίση?Τόσα πολλά γνωρίζεις πια?

Δεν πουλάω ακριβό πνεύμα... Απαντάω ανάλογα με αυτά που διαβάζω...
Αλλιώς ξεκίνησα τα ποστ μου πάνω σε αυτό το θέμα και αλλού το έχεις πάει...
Δεν πήρα θέση για το περιστατικό και το μόνο που είπα είναι ότι ο καθένας μπορεί να σχολιάσει (όπως έκανε η basket4) κάποια συμπεριφορά ή κάτι τέτοιο, με κόσμιο φυσικά τρόπο.
Επαναλαμβάνω... Δεν γνωρίζω πολλά (ίσα ίσα που σχετικά με την α'εσκα νιώθω και μειονεκτικά όταν βρίσκομαι σε συζητήσεις και δεν έχω άποψη) για αυτό και δεν πήρα θέση στο θέμα...
basket4
θα παρακαλεσω να σταματηση εδω αυτη η συζητηση.
μην συνεχιστει αλλο bball.gif
soouza
QUOTE(trefoil 13 @ Jan 1 2008, 17:22 ) *
Δεν πουλάω ακριβό πνεύμα... Απαντάω ανάλογα με αυτά που διαβάζω...
Αλλιώς ξεκίνησα τα ποστ μου πάνω σε αυτό το θέμα και αλλού το έχεις πάει...
Δεν πήρα θέση για το περιστατικό και το μόνο που είπα είναι ότι ο καθένας μπορεί να σχολιάσει (όπως έκανε η basket4) κάποια συμπεριφορά ή κάτι τέτοιο, με κόσμιο φυσικά τρόπο.
Επαναλαμβάνω... Δεν γνωρίζω πολλά (ίσα ίσα που σχετικά με την α'εσκα νιώθω και μειονεκτικά όταν βρίσκομαι σε συζητήσεις και δεν έχω άποψη) για αυτό και δεν πήρα θέση στο θέμα...

Kι εγώ με τη σειρά μου σου λέω!Διαβάζω με συμπάθεια όλα τα ποστ και επικοινωνώ σε πμ με πολλές παίκτριες!
Επαναλαμβάνω ότι δε μας-μου αρέσει να βλέπουμε σχόλια για προπονητές!Θα μπορούσαμε να λέμε για κάποιον....π.χ. ήταν λίγο υπεβολικός,φώναζε παραπάνω κλπ.Για φανταστείτε να αρχίσω να λέω κι εγώ,υπό την ιδιότητα του προπονητή,.....αυτή δε βάζει goal,η άλλη δεν τη σκάει στο αριστερό....
Από την ημέρα που έκανα log in προσπαθώ να συζητώ χωρίς ποτέ να κριτικάρω κάποιον.Μερικές φορές που έγινα καυστικός,δεν ήθελα απλά προκλήθηκα....Όλα τα παραπάνω αποδυκνείονται από το προφιλ μου και όλα τα ποστ μου.
Προς πάσα κατεύθυνση, soouza! bball.gif
trefoil 13
QUOTE(soouza @ Jan 1 2008, 17:30 ) *
Kι εγώ με τη σειρά μου σου λέω!Διαβάζω με συμπάθεια όλα τα ποστ και επικοινωνώ σε πμ με πολλές παίκτριες!
Επαναλαμβάνω ότι δε μας-μου αρέσει να βλέπουμε σχόλια για προπονητές!Θα μπορούσαμε να λέμε για κάποιον....π.χ. ήταν λίγο υπεβολικός,φώναζε παραπάνω κλπ.Για φανταστείτε να αρχίσω να λέω κι εγώ,υπό την ιδιότητα του προπονητή,.....αυτή δε βάζει goal,η άλλη δεν τη σκάει στο αριστερό....
Από την ημέρα που έκανα log in προσπαθώ να συζητώ χωρίς ποτέ να κριτικάρω κάποιον.Μερικές φορές που έγινα καυστικός,δεν ήθελα απλά προκλήθηκα....Όλα τα παραπάνω αποδυκνείονται από το προφιλ μου και όλα τα ποστ μου.
Προς πάσα κατεύθυνση, soouza! bball.gif

Κατανοητά και δεκτά τα λεγομενά σου. wink.gif
soouza
QUOTE(trefoil 13 @ Jan 1 2008, 17:43 ) *
Κατανοητά και δεκτά τα λεγομενά σου. wink.gif

41.gif
C05
QUOTE(C05 @ Jan 1 2008, 13:43 ) *
Καλή χρονιά σε όλους!

2. Μπρόμπεργκερ (ΖΑΟΝ) 9
3. Ζέρβα (Ζωγράφου) 8

4. Νανάκος (ΠΑΠ) 7
8. Τσίκος (Προμηθέας) 6 Είχα ξεχάσει να γράψω τον κ.Τσίκο
9. Κολτσίδας (ΓΣ Περιστ) 4
10. Πουλίδης (Παπάγος) 3
11. Λάγιου (Αγ.Θωμάς) 2
12. Μαρίνος (Δ.Δαφνίου) 1
13. Παπαδόπουλος (Γαλάτσι) 1
14. Χλιαουτάκης (Ιωνικός) 1
soouza
QUOTE(dionyssis @ Dec 18 2007, 21:25 ) *
Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά. Δεν ξέρω αν είναι 20 χρόνια προπονητής αλλά εφόσον το λες είναι. Θα πρέπει να ξέρεις όμως πως το basket έχει αλλάξει πάρα πολύ τα τελευταία 20 χρόνια και αυτό που είδα εγώ την περσινή χρονιά είναι πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αφού θες να το συνεχίσουμε πες μου ποια ήταν η πορεία των ομάδων με τις οποίες δούλεψε;

Χρόνια πολλά να είσαι πάντα καλά.Ετεροχρονισμένα θα απαντήσω...Δε το είχα δει το μήνυμα σου αυτό!Σε όποια ομάδα έχει πάει ο Μαρίνος(Δάφνη Δαφνίου παλιά,Τρίτωνα,Αιγάλεω,Πατήσια)οι ομάδες ή ανέβηκαν ή τερμάτισαν σε υψιλή θέση.Μάλλον δεν είναι τυχαίο.Επίσης αυτό που λες θα την ανέβαζα κι εγώ....Μήπως είναι υπερβολικό και υποθετικό?Από την άλλη καλό είναι να δουλεύεις σε ομάδες με καλή υποδομή που παίρνουν αξιόλογες παίκτριες όπως κάνει ο Μαρίνος!Δε χρειάζεται να κάνεις τον ήρωα απλά και μόνο για να κάνεις τον προπονητή! bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.