QUOTE(C05 @ Dec 31 2007, 13:44 )

Σήμερα λοιπόν ας είναι η τελευταία μέρα της ψηφοφορίας...
Tsops, πρέπει να ρυθμίσω εγώ κάτι για να λήξει; Γιατί δεν γνωρίζω...
Αποφασιστική η C05! Την λήγει εδώ και τώρα!!!
QUOTE(soouza @ Dec 31 2007, 15:30 )

trefoil η ηλικία ασφαλώς και δε παίζει ρόλο,σχετικό είναι αυτό,για την κρίση και η καραμέλα έχει λιώσει εδώ και χρόνια....Εκτός αν γνωριζόμαστε και τα έχουμε ξαναπεί!Στάμπες επίσης μπαίνουν στα παντελώνια και λοιπά είδη ένδυσης.....Απλά θεωρώ εξαιρετικά κακό να σχολιάζουμε προπονητές όταν δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει στα εσωτερικά της εκάστοτε ομάδας!Σαν παίχτης μου μάθανε να μη σχολιάζω προπονητές ούτε να κλαίγομαι παρά μόνο να δουλεύω για να αποδεικνύω την αξία,πράγμα το οποίο έκανα αν δεις το βιογραφικό μου.....Από τη θέση του προπονητή πια(και του έμπειρου παίχτη της αρπαχτής)το βλέπω με τον ίδιο τρόπο για τους παίχτες της εφηβείας.Δεν υποτιμώ κανέναν,αντιθέτως θα έλεγα αν διαβάσεις τα ποστ μου,αλλά λέω ως χριστιανός τη γνώμη μου για το πως πρέπει να σκεφτεστε οι παίκτριες!Επείδη μου είστε και οι δύο εξαιρετικά συμπαθείς το τελειώνουμε εδώ.Να θυμήσω σε όλους πως όταν είναι θεατές πρέπει να συμπεριφέρονται όπως θα ήθελαν κι αυτοί όταν αγωνίζονταν!Ισχύει για προπονητές και παίκτριες!Καλή χρονιά σε όλους!
Υ.γ Καλά μου κορίτσια τα σχόλια τύπου πέστα ρε trefoil αναδυκνείουν άτομα ανασφαλή που απλά ψάχνουν την επιβεβαίωση σε κάτι που έχουν προηγουμένως προβάλλει....
Η καραμέλα παραμένει στο στόμα όσον καταλαβαίνουν ότι απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες και με αυτό το επιχείρημα προσπαθούν να μας "φιμώσουν".
Από που να γνωριζόμαστε και να μου το έχεις ξαναπεί;
Στάμπες μπαίνουν παντού. Άλλοτε κυριολεκτικά, άλλοτε μεταφορικά, ευτυχώς η Ελληνική γλώσσα μας δίνει πολλές δυνατότητες έκφρασης και είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε δέκτη να λάβει τα σωστά μηνύματα που θέλει να του περάσει ο ομιλητής (στην περιπτωσή μας συγγραφέας).
Μα δεν γίνεται να μην σχολιάσεις αν κάτι που είδες δεν σου άρεσε... Πάντα σε λογικά πλαίσια φυσικά.
Ε καλά, δεν νομίζω να σηκώθηκε η basket 4 να έβρισε κανέναν επειδή δεν της άρεσε η συμπεριφορά του στον πάγκο!
Υ/Γ Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι συμφωνούν με κάτι που τους εκφράζει. Την Μελάς 11 για παράδειγμα, γιατί για εκεί πάει το ποστ σου, δεν την γνωρίζω καν έτσι ώστε να το έγραψε αυτό για άλλον λόγο πέρα του ότι συμφωνεί.