Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανελλήνιος - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Anxel
Ματς χωρίς καμία ουσία αφού ο Παναθηναικός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο αλλά και ο Πανελλήνιος την παραμονή του στην κατηγορία...Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έπαιξαν λιγότερο όλη την χρόνια...Άρα αναμένεται να παίξουν αρκετά οι Σάκοτα,Ξανθόπουλος,Μπάξτερ κτλ κτλ...Μάλλον δεν θα παίξει ο Σκεπάνοβιτς αφού ο Ομπράντοβιτς τον προφυλάσει λόγω του διαστρέμματος την Παρασκεύη στο ματς με την Μακάμπι...Νίκη με όμορφο μπάσκετ και περιμένουμε να μάθουμε την ομάδα που θα αποκλείσουμε στα play off που αρχίζουν το Σάββατο...

Θα πάει κανένας από εδώ στην Κυψέλη?
harris
Εγω θα παω ,ψηνεται κανενας αλλος?
Anxel
Μπα πως και δεν θα κάτσεις να δείς το ματς της Πάτρας?Η μήπως δεν αντέχεις να βλέπεις το χάλι σας? laugh.gif biggrin.gif
Anxel
Κερδίσαμε 99-112 wink.gif
dizzy_fingers
wav.gif wav.gif wav.gif
77.gif 41.gif 41.gif

Πλάκα πλάκα...211 πόντοι σύνολο κι από τις δύο ομάδες???
Καλό ματσάκι θα πρέπει να ήτανε...πήγες τελικά Χάρη?
Anxel
Το ματς ήτανε σίγουρο οτι θα πάει έτσι...Αδιάφορο ματς...Παίχτηκε πολύ επιθετικό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σάκοτα 13 (3), Καλαϊτζής 6 (1), Παπανικολάου 3, Λάκοβιτς 17 (3), Μπατίστ 4, Φέμερλινγκ 6, Χατζηβρέττας 2, Μπάξτερ 16 (2), Τσαρτσαρής 16 (2), Διαμαντίδης 4, Σκεπάνοβιτς 11 (3), Κουτλουάι 14 (2)

16 τρίποντα για τον Παναθηναικό...Μέχρι και ο Μπάξτερ που δεν είναι σουτέρ έβαλε 2 τρίποντα...Γιατί δεν έπαιξε καθόλου ο Ξανθόπουλος?

Μπράβο και στον Σάκοτα που έσταξε 3 τριποντάκια...!!!Οι άλλοι στα συνηθισμένα...!!!
Anxel
Η ευστοχία των παιχτών μας ήταν εντυπωσιακή αφού είχαμε 15/20 τρίποντα και 24/33 δίποντα. Εκτός από τα εντυπωσιακά καρφώματα των Τσαρτσαρή και Μπάξτερ κλου της βραδυάς ήταν το τρίποντο από τη σέντρα του Διαμαντίδη στο τέλος του 3ου δεκάλεπτου.

41.gif 41.gif wink.gif
harris
- Ο Ντραγκαν Σακοτα παρεα με τον μεγαλο του γιο ηταν στις κερκιδες για να δουν τον Ντουσαν ,μαζι με τον παικτη του Σπορτιγκ ,Αγκι Ιμπεζα.

-Συγχαρητηρια στους ανθρωπους του Πανελληνιου για τα νερα και τους καφεδες που παρειχαν στους δημοσιογραφους και για τα προγραμματα του αγωνα που υπηρχαν σε ολες τις θεσεις του γηπρδου που γεμισε ασφυκτικα .

-Ο Θανασης Γιαννακοπουλος βρεθηκε απο νωρις στις θεσεις των επισημων ,εν αντιθεσει με τον Μινωα Κυριακου που ελαμψε δια της απουσιας του .

-Ο Αλβερτης εμεινε εκτος αποστολης και την θεση του πηρε ο Ντουσαν Σακοτα ,ενω παρεα του εκαναν ο Ξανθοπουλος και ο Μιντλετον .

-Εκπληκτικα καρφωματα ειδαμε απο τους Τρεντ (φοβερο στο 3') ,Μπαξτερ ,Τσαρτσαρη και Ρικερρτ και πολλα απο αυτα απο ασιστ συμπαικτων στον αερα(αλλευ - ουπ)

-Ο Ιτουδης ξεκουρασε τον Ζελικο ,ο οποιος καθοταν στον πεγκο και σπανια σηκωνοταν....ενω φορουσε πριν τον αγωνα ενα μπλε παραλια - στυλ πουκαμισο.

-Σε ενα απιστευτο σουτ πισω απο την σεντρα ευστοχησε ο Διαμαντιδης με την ληξη του τριτου δεκαλεπτου και ξεσηκωσε ολους ανεξαιρετως τους φιλαθλους που βρισκονταν στο γηπεδο.

- Σε μια ανυποπτη φαση στο 31' ο πλει-μεικερ του Πανελληνιου ,Αλεξαντερ Τσαπιν ,οταν κοιτουσε προς τα πισω επεσε πανω στον πρωτο διαιτητη ,Τομυ Σχινα και εκεινος φανηκε να χωλαινει προς στιγμην .(χτυπησε στην μεση)


Κατα τα αλλα ειδαμε ενα καταπληκτικο παιχνιδι (χωρις αμυνες) ,με πολλα καρφωματα και παρα πολλα τριποντα ,χωρις αντιδρασεις ,παραπονα και επεισοδια μεταξυ των οπαδων.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ
-
harris
Ξεχασα να αναφερθω στην ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΧΙΑ μεταξυ Τρεντ - Μπαξτερ......χριστε μου και παναγια μου...δεν θα ηθελα να ειμαι αναμεσα τους!!!

Ο Μπαξτερ δεν εβαλε τριποντο οπως βλεπω στις σημειωσεις μου....ειχε απολυτη ευστοχια με 6/6 διποντα και 4/6 βολες..μπορει και να παρελειψα κατι ,αλλα νομιζω πως ετσι ειναι...
dizzy_fingers
Καταραμένη γεωφυσική...έχασα που δεν ήρθα Χάρη, ε?
harris
an exases leei??????den ksero...xexexexe
dizzy_fingers
Α, δεν πήγες τελικά?

QUOTE
Γιατί δεν έπαιξε καθόλου ο Ξανθόπουλος?


Την ίδια απορία έχουν πιστεύω και πολλά άλλα άτομα...
harris
φυσικα και πηγα,που λες να τα βρηκα ολα αυτα που εγραψα.....


ο Ξανθοπουλος ηταν εκτος αποστολης...ποιον να εβγαζε???
Basketomania
Τον τραυματια Σκεπανοβιτς ισως...Μη σου πω και εναν εκ των Λακοβιτς-Διαμαντιδη που εχουν τρελαθει στα παιχνιδια φετος
harris
μην νομιζεις ,δεν επαιξαν και πολυ....ο Μπαξτερ ηταν πολυ καλος..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.