Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ελεος με το RIP
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
thanos4
Ρε παιδια έλεος με αυτό το RIP. Εχω βαρεθει κάθε φορά που συμβαινει το αναποφευκτο, να βλέπω μυνήματα rip. Σε λιγο θα παμε στις κηδειες και θα ακούμε rip και yo man!
Εχετε παει δηλαδη σε καμια κηδεια και εχετε πει στους συγγενείς rip?
Ελεος με αυτες τις αμερικανιες δηλαδη!
Das Kapital
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Πραγματικα Θανο γελασα!!!!

Αν δεις παντως εγω δε λεω ριπ και κατα καποιο τροπο εχεις δικιο!!!
Das Kapital
QUOTE(thanos4 @ Jun 5 2007, 01:03 PM) *
Εχετε παει δηλαδη σε καμια κηδεια και εχετε πει στους συγγενείς rip?

71.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
soz
Πίστεψέ με,σε μια κηδεία είτε πεις rip είτε πεις ’αντε γεια’ δεν έχει καμμία απολύτως διαφορά για τον νεκρό.

Ο τρόπος που θα δείξεις σεβασμός προς αυτόν είναι κάτι εσωτερικό και καθαρά προσωπικό για τον καθένα.

Και επειδή όπως μου έχουν κάνει πολλές φορές την παρατήρηση,θα στο πω και εσένα.’’Στο φόρουμ ΔΕΝ μιλάμε όπως μιλάμε στην καθημερινή μας ζωή biggrin.gif ’’
Οπότε rip κ πάλι rip!!!
Flash
Εγώ πάντως γράφω στο φόρουμ όπως μιλάω και στην "κανονική" ζωή μου οπότε δε θα έλεγα ποτέ RIP και όντως με ξενίζει κάπως.
Αλλά ο καθένας οφείλει να αποτίει φόρους τιμής και να εκφράζει το σεβασμό και την αγάπη του όπως κρίνει καλύτερα...
Keyser_Soze
Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Εσάς τι σας ενοχλεί δηλαδή το R.I.P.;To Rest In Peace είναι μία μορφή έκφρασης συλλυπητηρίων. Δηλαδή στο τόπικ με τον θάνατο του Μουστάκα τι να γράφαμε, "Πέθανε ο Σωτήρης Μουστάκας Α.Α.Ε.Ε (Ας Αναπαυθεί Εν Ειρήνη)";

Και βέβαια όταν θα πάμε σε μια κηδεία δε θα πούμε RIP. Στην Αγγλία ή στην Αμερική θα πούμε Rest In Peace στους συγγενείς του αποθανόντος. Όταν είναι όμως να το γράψουμε κάπου (όπως ένα φόρουμ στο ίντερνετ) θα το γράψουμε εν συντομία RIP. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούμε και τα LOL, OMG, WTF, κτλ...

Δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα, με τι τεκμήρια επιλέγετε να ανοίγετε τέτοια ανούσια τόπικ. Για κάθε ξεκάρφωτη ανησυχία που έχει ο καθένας, τσουουουουουπ... τόπικ.

Έλεος δηλαδή!
Warrior
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 5 2007, 11:35 AM) *
Και βέβαια όταν θα πάμε σε μια κηδεία δε θα πούμε RIP. Στην Αγγλία ή στην Αμερική θα πούμε Rest In Peace στους συγγενείς του αποθανόντος. Όταν είναι όμως να το γράψουμε κάπου (όπως ένα φόρουμ στο ίντερνετ) θα το γράψουμε εν συντομία RIP. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούμε και τα LOL, OMG, WTF, κτλ...

QUOTE(flash)
Αλλά ο καθένας οφείλει να αποτίει φόρους τιμής και να εκφράζει το σεβασμό και την αγάπη του όπως κρίνει καλύτερα...

Αυτα πιστευω και γω..

QUOTE(soz @ Jun 5 2007, 11:16 AM) *
Και επειδή όπως μου έχουν κάνει πολλές φορές την παρατήρηση,θα στο πω και εσένα.’’Στο φόρουμ ΔΕΝ μιλάμε όπως μιλάμε στην καθημερινή μας ζωή biggrin.gif ’’

dry.gif
soz
QUOTE(Warrior @ Jun 5 2007, 02:42 PM) *
dry.gif

Γουστάρω που τα ’πιάνεις’ όλα biggrin.gif biggrin.gif
Δυσκολοι καιροί για moderators i know peace.gif
NBAholic
O Keyser με κάλυψε. Μια απ'τις διαφορές του γραπτού λόγου-ιδίως στο ίντερνετ-απ'τον προφορικό είναι η δυνατότητα χρήσης συντομογραφιών. Απλώς, επειδή τυχαίνει το θέμα ενός θανάτου να είναι τόσο σημαντικό, μπορεί οι συντομογραφίες να ενοχλούν κάποιους.
Καμιά σχέση με το αν είναι Αμερικανιά ή όχι. Απλώς ταιριάζει καλύτερα από μια ελληνική συντομογραφία.

Προσωπικά, αποφεύγω να γράψω RIP, αν δεν προηγηθεί κάποιο σχόλιο για τον εκλιπόντα.
thanos4
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 5 2007, 02:35 PM) *
Δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα, με τι τεκμήρια επιλέγετε να ανοίγετε τέτοια ανούσια τόπικ. Για κάθε ξεκάρφωτη ανησυχία που έχει ο καθένας, τσουουουουουπ... τόπικ.

Έλεος δηλαδή!

Αν θεωρείς το τοπικ ανούσιο μπορείς κάλλιστα να μην γραφεις και να μην το διαβασεις καν. Δε θα σε κατηγορίσει κανενας γι αυτό. Και συγγνωμη δηλαδη που δεν σε ρωτησα πριν το ανοιξω. Χιλια συγγνωμη ειλικρινα!!!

Στο θέμα μας τωρα:
Καποιος ειχε πει ότι , αν δεν εχεις κατι καλύτερο να πεις απο την σιωπή, είναι προτιμοτερο να σιωπας. Και συμφωνω απόλυτα με αυτό. Δεν θα με πειραζε τοσο αν εβλεπα το rip εδω κι εκει, που και που. Αλλα από τα 20 μηνυματα τα 15 να ειναι rip, ε μου χτυπαει καπως...
Τελοσπαντων ισως ημουνα κι εγώ λίγο υπερβολικός. Καθενας εχει το δικαιωμα να εκφράζεται οπως θελει αλλά κι εγω εχω το δικαιωμα να εκφραζω την διαφωνία μου.

ΥΓ: Και ναι προτιμώ το "Αναπαύσου εν ειρηνη" παρα την κλισε αμερικανια rip.
Pierce
o καθενας μπορει να εκφραζεται με οποια ''αμερικανια''(αληθεια θα ηθελα να ξερω γιατι πρεπει να εχει αρνητικο ορο αυτη η λεξη...) απο την στιγμη που δεν προσβαλει κανεναν, και θελει να δειξει τα συναισθηματα του. εγω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε πειραξε τοσο. οπως λες και εσυ αν δεν το γουσταρεις, αδιαφορησε.δεν σε υποχρεωνει κανεις να το χρησιμοποιησεις. αφησε το για εμας τα ''αμερικανακια''...
morfi
QUOTE(thanos4 @ Jun 5 2007, 04:17 PM) *
ΥΓ: Και ναι προτιμώ το "Αναπαύσου εν ειρηνη" παρα την κλισε αμερικανια rip.

Μην πίνεις coca-cola, αμερικανιά είναι και αυτό.

Υ.Γ. RIP
kostasvc15
Εγω λεω να κοψω και το ΝΒΑ και να βλεπω μονο Α1.
Alexmei
ελα παιδιά ηρεμίστε, είπε την γνώμη του με λίγο "επιθετικό" τρόπο... μην του μπαίνουμε κι άλλο smile.gif
Gravedigger
Κ εγώ δν πιστεύω ότι το συγκεκριμένο τόπικ έχει κάποια χρησιμότητα αφού εκφράζει μόνο μια προσωπική άποψη.Δν ρωτάει αν αρέσει σε κάποιον το RIP η όχι.Πάντως για να πω κ εγώ την γνώμη μου ο καθένας εκφράζεται με όποιον τρόπο θέλει.Εντάξει μπορείς να πεις κ κάτι παραπάνω από 1 σκέτο RIP αλλά δν είναι τόσο ενοχλητικό.Κ κάτι τελευταίο.Αν κάποιος έγραφε στο τόπικ αναπαύσου εν ειρήνη νομίζω θα φαινόταν πιο περίεργο από το RIP.
saou
Εγώ για να ακουστεί και η αντίθετη άποψη είμαι με το Θάνο. Και δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι ειρωνίες...

Δε με ενόχλησε σε βαθμό να ανοίξω τόπικ το θέαμα των αλλεπάλληλων RIP στο τόπικ για το Σωτήρη Μουστάκα αλλά καταλαβαίνω και αυτόν που ενοχλήθηκε. Και όχι, αν κάποιος έγραφε αναπαύσου εν ειρήνη δε θα φαινόταν πιο περίεργο από το να γράψει κάποιος RIP.
dizzy_fingers
QUOTE(thanos4 @ Jun 5 2007, 01:17 PM) *
Στο θέμα μας τωρα:
Καποιος ειχε πει ότι , αν δεν εχεις κατι καλύτερο να πεις απο την σιωπή, είναι προτιμοτερο να σιωπας.

Πολύ σοφά λόγια...αλλά τα μόνα με τα οποία συμφωνώ στο τόπικ σου.
Θεωρώ τις κατηγορίες περι "αμερικανιάς" τουλάχιστον άστοχες και το λόγο τον εξήγησαν τα παιδιά παραπάνω (Keyser-holic-pierce).

Πάντως, ανοίγει μεγάλη συζήτηση με το τόπικ αυτό.
Αν κάποιος νιώθει την ανάγκη να πει κάτι, μπορεί να το πει με όποιον τρόπο θέλει, ωστόσο μία απλή συντομογραφία μου φαίνεται δύσκολο να αντιπροσωπεύει πάντα αυτό που θέλεις να εκφράσεις.
Εκτός κι αν οι 15 στους 20 συμπεριφέρονται το ίδιο λακωνικά στην πραγματική τους ζωή αλλά και στις υπόλοιπες διαδικτυακές δραστηριότητές τους (κάτι το οποίο τον τελευταίο καιρό μας έχει αποδειχθεί ότι δεν ισχύει dry.gif).

Επομένως, το ότι κάποιος θέλει να αποτίσει φόρο τιμής μπορεί να δικαιολογεί την πρόθεση αλλά το αποτέλεσμα καταλήγει να δείχνει ασέβεια προς τον νεκρό.
Δηλαδή όσοι γράφουν RIP (ή την οποιαδήποτε συντομογραφία, όπως Α.Α.Ε.Ε. laugh.gif ) δε μπορούν να κάτσουν 5' και να σκεφτούν κάτι καλό να γράψουν για έναν άνθρωπο τον οποίο θέλουν να τιμήσουν με το δικό τους τρόπο?

Εκτός κι αν δε νιώθουν την ανάγκη να τον τιμήσουν, στην οποία περίπτωση γιατί τότε ποστάρουν?
sihainas
Μιας και είναι σχετικά επίκαιρο (ή ήταν πριν λίγο καιρό) θυμηθήτε τους προγόνους ( rolleyes.gif ) μας τους Σπαρτιάτες τι λέγανε... έτσι λοιπόν...όταν μπορείς απλά να πεις RIP γιατί να πεις "Ας αναπαυθεί εν ειρήνη"; Αφού στην ουσία (και στην πράξη) είναι ακριβώς το ίδιο
dizzy_fingers
Απλά οι Σπαρτιάτες ήταν λακωνικοί σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους, όχι μόνο όταν κάποιος πέθαινε. wink.gif
sihainas
Μπα δεν είμαστε μόνο όταν πεθαίνει κάποιος λακωνικοί... έχεις δει κανέναν να λέει.. Γελάω δυνατα; tongue.gif
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 5 2007, 07:24 PM) *
Εκτός κι αν δε νιώθουν την ανάγκη να τον τιμήσουν, στην οποία περίπτωση γιατί τότε ποστάρουν?

O μόνος λόγος που το rip δεν είναι απόλυτα συμπαθές για μένα είναι λόγω δουλειάς που το ακούω ίσα με 50-60 φορές τη μέρα με τα αρχεία που δουλεύουμε Κατά τ'άλλα βρίσκω ανούσιο να ασχολούμαστε με ποιόν τρόπο ο καθένας/μια μας εκφράζει τη συμπάθεια του/της από τη στιγμή που δεν προσβάλλει.
Μόνο και η αναφορά προσδίδει ουσία στην πράξη ακόμα και αν αυτή φαίνεται τυπική.
Για το θέμα της γλώσσας πάντως αν θέλετε κουβέντα την κάνουμε άνετα, αλλά ήμαρτον...όχι με φόντο την έκφραση συμπάθειας για τραγικά γεγονότα

Νίκος
dizzy_fingers
QUOTE(sihainas @ Jun 5 2007, 05:30 PM) *
Μπα δεν είμαστε μόνο όταν πεθαίνει κάποιος λακωνικοί... έχεις δει κανέναν να λέει.. Γελάω δυνατα; tongue.gif

Άλλο πράγμα ο λακωνισμός και άλλο ο υπερ..(-θεματισμός? διορθώστε αν κάνω λάθος...η θεωρητική είχε κατεύθυνση 180 μοίρες αντίθετα με εκεί που πήγαινα....αυτό που θέλω να πω είναι όπως όταν λέμε "εγώ προσωπικά").
Das Kapital
Να!!!

Αλλο ενα τοπικ που ολοι κοριδευουν και οταν μπηκα για να γραψω περιμεναν αλλοι 5 στην ουρα!!! rolleyes.gif
dizzy_fingers
Δεν το κατάλαβα αυτό?
sihainas
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 5 2007, 08:36 PM) *
Άλλο πράγμα ο λακωνισμός και άλλο ο υπερ..(-θεματισμός? διορθώστε αν κάνω λάθος...η θεωρητική είχε κατεύθυνση 180 μοίρες αντίθετα με εκεί που πήγαινα....αυτό που θέλω να πω είναι όπως όταν λέμε "εγώ προσωπικά").

Θα σε διόρθωνα αν είχα ακούσει πάλι την έννοια υπερ-θεματισμός tongue.gif

anyway κατάλαβα τι θες να πεις αλλά δεν βλέπω πως σχετίζεται με το παράδειγμα που έφερα... smile.gif
Das Kapital
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 5 2007, 08:40 PM) *
Δεν το κατάλαβα αυτό?

Το λεω γιατι καποιοι το ελεγαν ανουσιο και μου φαινεται πως θα παρει φωτια!!!
dizzy_fingers
Ο καθένας έχει την άποψή του για ένα τόπικ, μία φράση, οτιδήποτε.
Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ένα φαινομενικά άχρηστο τόπικ.

QUOTE(sihainas)
anyway κατάλαβα τι θες να πεις αλλά δεν βλέπω πως σχετίζεται με το παράδειγμα που έφερα...

Ήθελα απλώς να σου επισημάνω ότι εσύ πήγες στο άλλο άκρο. Ανάγοντας το ποστ σου στην περίπτωση που συζητάμε, αν κάποιος που "γελάει δυνατά" ήθελε να εκφράσει τα συλληπητήριά του θα πέταγε υπερβολικά πράγματα (ή πιο συγκεκριμένα, ότι ακούμε στις ειδήσεις τόσες μέρες smile.gif ).
Εγώ δε λέω αυτό στο πρώτο μου ποστ. Αποδοκιμάζω την έλλειψη ουσίας, όχι φανφάρας και εντυπωσιασμού.
kostasvc15
Ελεος παιδια εχουμε κανει τωρα 27 ποστ και καθομαστε και συζηταμε για το αν θα επρεπε να λεμε Rip η Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Τα πραγματα ειναι απλα.Αν καποιος ειναι στενοχωριμενος απο το θανατο του ηθοποιου μπορει να γραψει ας αναπαυθεί εν ειρήνη και δυο ακομα λογια αλλα εγω πχ που τον ξερω και εχω δει απλα 2-3 ταινιες του απο το να μην πω τπτ λεω ενα Rip.
dizzy_fingers
Τα πράγματα είναι απλά από εκεί που τα βλέπεις.
Ωστόσο απ'ότι φαίνεται δε συμφωνούν όλοι μαζί σου.
Μέτρησα τουλάχιστον 17 ποστ στο τόπικ τα οποία δεν είναι ανούσια αλλά αφορούν τοποθετήσεις και ανταλλαγές απόψεων.
Αν εσύ εδώ βλέπεις περιττά ποστ απώλεια σκοπού συζήτησης τότε σου λέω με βεβαιότητα πως πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί συζήτησης...ακόμα και για το φαινομενικά πιο άσχετο θέμα.
Στη θέση σου θα σκεφτόμουν πολύ τί θα έγραφα μετά από αυτό το ποστ, αν νοιαζόμουν για την υστεροφημία μου.

ΥΓ: Μου φαίνεται θα ανοίξω τόπικ με τίτλο "Έλεος με το έλεος!". tongue.gif (πλάκα πλάκα, μετά το "lol" παίζει το "έλεος" να είναι η δεύτερη πιο χρησιμοποιούμενη φράση στα ελληνικά φόρουμ)
kostasvc15
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 5 2007, 08:19 PM) *
Τα πράγματα είναι απλά από εκεί που τα βλέπεις.
Ωστόσο απ'ότι φαίνεται δε συμφωνούν όλοι μαζί σου.
Μέτρησα τουλάχιστον 17 ποστ στο τόπικ τα οποία δεν είναι ανούσια αλλά αφορούν τοποθετήσεις και ανταλλαγές απόψεων.
Αν εσύ εδώ βλέπεις περιττά ποστ απώλεια σκοπού συζήτησης τότε σου λέω με βεβαιότητα πως πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί συζήτησης...ακόμα και για το φαινομενικά πιο άσχετο θέμα.
Στη θέση σου θα σκεφτόμουν πολύ τί θα έγραφα μετά από αυτό το ποστ, αν νοιαζόμουν για την υστεροφημία μου.
ΥΓ: Μου φαίνεται θα ανοίξω τόπικ με τίτλο "Έλεος με το έλεος!". tongue.gif (πλάκα πλάκα, μετά το "lol" παίζει το "έλεος" να είναι η δεύτερη πιο χρησιμοποιούμενη φράση στα ελληνικά φόρουμ)

Για μενα τα πραγματα ειναι απλα....και το να συζητησω για το αν πρεπει να πω σε ενα φορουμ rip η ας αναπαυθεί εν ειρήνη ειναι ανουσιο.
Εντιτ:Που κολαει η υστεροφημια μου;
dizzy_fingers
Δε νομίζω να χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.
kostasvc15
Ισως μονο το που κολαει η υστεροφημια μου...
Jimar
Για μενα τα πραγματα ειναι απλα....και το να συζητησω για το αν πρεπει να πω σε ενα φορουμ rip η ας αναπαυθεί εν ειρήνη ειναι ανουσιο.

δεν ειναι αυτο το κυριο θεμα της συζητησης που γινεται. Απο αυτο το παραδειγμα ξεκινησε.

Μιας και είναι σχετικά επίκαιρο (ή ήταν πριν λίγο καιρό) θυμηθήτε τους προγόνους μας τους Σπαρτιάτες τι λέγανε... έτσι λοιπόν...όταν μπορείς απλά να πεις RIP γιατί να πεις "Ας αναπαυθεί εν ειρήνη"; Αφού στην ουσία (και στην πράξη) είναι ακριβώς το ίδιο

οι σπαρτιατες ηταν λακονικοι
αυτο δεν ειναι λακονικοτητα, απλα μια συντομογραφια(επειδη καποιος βαριεται να γραψει ολοκληρο το ''ας αναπαυθει εν ειρηνη'').

νομιζω πως το προβλημα του θανου δεν ειναι αυτοι που ειπαν κατι και μετα ειπαν κι ενα RIP αλλα καποια ποστ που ηταν απλα ενα RIP, που απο την στιγμη που δεν υπαρχει μετρητης ποστ πια δεν βρισκω τον λογο για τον οποιο εγιναν ,
αφου οπως ειπε παραπανω ο thanos

Καποιος ειχε πει ότι , αν δεν εχεις κατι καλύτερο να πεις απο την σιωπή, είναι προτιμοτερο να σιωπας.
thanos4
Λοιπον να κανω μερικες διευκρινίσεις γιατί μάλλον παρεξηγήθηκαν καποια από τα λεγόμενα μου.

Δεν με ενοχλουν οι "αμερικανιες" γενικοτερα, αλλά η συγκεκριμενη ειδικότερα. Και ιδιαιτερα με ενοχλουν οι κλισε φρασεις που πολλες φορες λεγονται απλα για να ειπωθουν. Πολλες φορες οι καλες προθεσεις δεν ειναι αρκετες. Πρεπει να τις υποστηριζεις με τις πραξεις σου. Και μια συντομογραφια δεν νομιζω οτι είναι οτι καλυτερο μπορεις να γραψεις στην συγκεκριμενη περιπτωση. Γι αυτο και ειπα οτι μερικες φορες η σιωπή είναι προτιμότερη.
Καποιος ειπε οτι στο forum μιλαμε διαφορετικα απ' οτι μιλαμε στην καθημερινη ζωη μας. Αν οντως είναι ετσι μάλλον θα επρεπε να ειμαστε ποιο προσεκτικοι στα γραφομενα μας, μιας και ειναι γραπτος ο λογος. Αν και εγω προσπαθω να γραφω οπως μιλαω.
Επισης με ξενιζει το γεγονος οτι θεωρουμε φυσιολογικο να το γραφουμε, ενω αν το προφερουμε σε αναλογη περιπτωση, οι παρευρισκομενοι μαλλον θα μας κοιταζουν σαν ...εξωγηινους(αν δεν ειναι αγγλοφωνοι φυσικα).
Τελος να πω οτι δεν κατηγορω αυτους που το γραφουν, απλα εκφραζω προσωπικη άποψη. Εχω αυτο το δικαιωμα φίλε keyzer ή μηπως θα επρεπε να λογοκριθω?
sihainas
QUOTE(thanos4 @ Jun 6 2007, 12:31 AM) *
Και ιδιαιτερα με ενοχλουν οι κλισε φρασεις που πολλες φορες λεγονται απλα για να ειπωθουν.

Δηλαδή φίλε Θάνο εσύ αν πας σε μια κηδεία τι θα πεις στην οικογένεια του; Δεν θα πεις Να ζήσετε να τον θυμάστε, Ζωή σε μας και άλλες τέτοιες κλισέ φράσεις; Και ας τον ξέρεις τον άλλον προσωπικά...

Εμείς τώρα μιλάγαμε για έναν άνθρωπο που τον ξέραμε μόνο από τις ταινίες που είχε παίξει και τον θαυμάζαμε... οπότε θεωρώ ότι ένα απλό και κλισέ RIP είναι αρκετό ώστε να δείξουμε την όποια στεναχώρια μας που πέθανε... μπορεί κάποιος να θέλει να πει δυο λόγια παραπάνω αλλά δεν νομίζω ότι είναι κακό και ενοχλεί κανέναν αν κάποιος αρκεστή σε ένα απλό RIP peace.gif
eftychia
QUOTE(thanos4 @ Jun 6 2007, 12:31 AM) *
Λοιπον να κανω μερικες διευκρινίσεις γιατί μάλλον παρεξηγήθηκαν καποια από τα λεγόμενα μου.

Δεν με ενοχλουν οι "αμερικανιες" γενικοτερα, αλλά η συγκεκριμενη ειδικότερα. Και ιδιαιτερα με ενοχλουν οι κλισε φρασεις που πολλες φορες λεγονται απλα για να ειπωθουν. Πολλες φορες οι καλες προθεσεις δεν ειναι αρκετες. Πρεπει να τις υποστηριζεις με τις πραξεις σου. Και μια συντομογραφια δεν νομιζω οτι είναι οτι καλυτερο μπορεις να γραψεις στην συγκεκριμενη περιπτωση. Γι αυτο και ειπα οτι μερικες φορες η σιωπή είναι προτιμότερη.
Καποιος ειπε οτι στο forum μιλαμε διαφορετικα απ' οτι μιλαμε στην καθημερινη ζωη μας. Αν οντως είναι ετσι μάλλον θα επρεπε να ειμαστε ποιο προσεκτικοι στα γραφομενα μας, μιας και ειναι γραπτος ο λογος. Αν και εγω προσπαθω να γραφω οπως μιλαω.
Επισης με ξενιζει το γεγονος οτι θεωρουμε φυσιολογικο να το γραφουμε, ενω αν το προφερουμε σε αναλογη περιπτωση, οι παρευρισκομενοι μαλλον θα μας κοιταζουν σαν ...εξωγηινους(αν δεν ειναι αγγλοφωνοι φυσικα).
Τελος να πω οτι δεν κατηγορω αυτους που το γραφουν, απλα εκφραζω προσωπικη άποψη.

Θάνο με βρισκεις απολυτα σύμφωνη, δεν καταλαβαινω γιατι αρκετοί πήραν στραβα τα "γραφόμενα" σου, ενώ ήταν σαφές ότι δεν αναφερόσουν στις "αμερικανιες". Και εγω διαβαζοντας αυτο το τοπικ για τον Σωτηρη Μουστακα (που παρεπιπτωντως θεωρω πολυ αξιολογο ηθοποιο και πραγματικα με στεναχωρησε πολυ η ειδηση του θανατου του) με ξενισε και με εκανε να μη θελω να ποσταρω σ αυτο το τοπικ ο τροπος που χρησιμοποιηθηκε η λεξη RIP( για να γινω πιο σαφης υπηρχαν καποια μηνυματα που λεγαν "σοβαρα πεθανε ο Μουστακας? RIP" )

Επισης Keyser ξερεις ποσο σε συμπαθω και πως συνηθως συμφωνω με αυτα που γραφεις αλλα καμια φορα πορωνεσαι και γινεσαι απολυτος smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.