kostas66
Dec 7 2008, 20:12
QUOTE(Olympos @ Dec 7 2008, 18:45 )
μα το ξερω..η εαπ κανει ετσι οταν εχει προβληματα γενικως,οχι μονο αγωνιστικα....μεχρι στιγμης ειδες τι εχει πετυχει???ασχολουμαστε ολοι εδω με αυτην για το αν συμβαινει κατι στην ομαδα..
δεν ειναι μονο η εαπ και οι 2 ομαδες ειναι σε μονοδρομο για ττην ανοδο και οσο αυτη δεν ξεκαθαριζει βγαινουν προβληματα διαφορετικα σε καθε ομαδα, απο'ροια ων απαιτησεων που φερνουν σε δυσκολη θεση τους προπονητες
kaukasios
Dec 7 2008, 21:53
QUOTE(kostas66 @ Dec 7 2008, 19:06 )
λεμε οτι ειναι φημες δεν υπαρχουν λεπτομερειες
oi φημες που λες δεν ισχυουν.ετσι εμαθα απο εαπ μερια.
QUOTE(Olympos @ Dec 7 2008, 19:17 )
ρε παιδια τι τσιμπατε??μια ζωη το σωματειο αυτο οταν εβλεπε οτι καπου δυσκολευουν τα πραγματα,διεδιδε οτι κατι συμβαινει σε αυτουσ για να δικαιολογουνται...Η το κανει και καλα για να παραπλανησει τουσ αντιπαλους.Πριν απο το παιχνιδι με τον εσπερο,ελεγαν οτι μπορει να μην παιξει ο πετροπουλος και οτι αν παιξει δεν θα ειναι καλος επειδη ποναει το ποδι του...Εαπ ειναι αυτη!!!!!!
ολυμπος βγαλε τα γυαλια!!ο πετροπουλος ειχε βαρυ διαστρεμα και επαιξε με δικια του ευθυνη.αν ησουν στο γηπεδο θα εβλεπες οτι εκανε μονος του προθερμανση.επισης αν παρακολουθεις μπασκετ γενικα και οχι μονο τον εσπερο,την επομενη εβδομαδα δεν εκανε προπονηση,εκανε μονο κυριακη και επαιξε με στον αγωνα.
Aggelos13
Dec 7 2008, 22:05
οπως μου ειπε φιλος μου πολυ μεσα στην εαπ δυστυχως ισχυουν οι φημες για το μακη. βλεπω χουντη α' προπονητη
kostas66
Dec 7 2008, 22:12
QUOTE(Aggelos13 @ Dec 7 2008, 21:05 )
οπως μου ειπε φιλος μου πολυ μεσα στην εαπ δυστυχως ισχυουν οι φημες για το μακη. βλεπω χουντη α' προπονητη
σου ειπαν λεπτομερειες? η οχι
Aggelos13
Dec 7 2008, 23:37
μου ειπε φυσικα αλλα δυστυχως δεν μπορω να τις πω. δεν ειναι οικονομικο φυσικα αλλα προβλημα του μακη ο οποιος συντομα (πριν τις γιορτες) αν ειναι θα εχει κανει την κινηση του
kostas66
Dec 7 2008, 23:51
QUOTE(Aggelos13 @ Dec 7 2008, 22:37 )
μου ειπε φυσικα αλλα δυστυχως δεν μπορω να τις πω. δεν ειναι οικονομικο φυσικα αλλα προβλημα του μακη ο οποιος συντομα (πριν τις γιορτες) αν ειναι θα εχει κανει την κινηση του
σιγουρα δεν ειναι οικονομικο και σιγουρα δεν ειναι αγωνιστικο αν καποπιοσ ξερει την δομη του σωματειου ισως μπορει να βρει τι ειναι, παντως μην το δενεις οτι μπορει να ειναι και απολυτα σιγουρο
maniatis
Dec 8 2008, 18:13
QUOTE(kostas66 @ Dec 7 2008, 23:51 )
σιγουρα δεν ειναι οικονομικο και σιγουρα δεν ειναι αγωνιστικο αν καποπιοσ ξερει την δομη του σωματειου ισως μπορει να βρει τι ειναι, παντως μην το δενεις οτι μπορει να ειναι και απολυτα σιγουρο
esi re file pws se lene,xsereis ti einai????se ligo tha mas peite oti gnorizete kiolas!!
kostas66
Dec 8 2008, 18:57
QUOTE(maniatis @ Dec 8 2008, 17:13 )
esi re file pws se lene,xsereis ti einai????se ligo tha mas peite oti gnorizete kiolas!!
in english please
profitisilias9
Dec 9 2008, 01:18
9η αγωνιστική
Εσπερος-Αχαιός 47 102-52
Απολλωνιάδα-Ιφιτος 49-63
Ερμής-ΕΑΠ 58-87
Πατρέας-ΠΓΕ 53-76
Ζάκυνθος-Αχαγιά 82 57-69
Κένταυρος-Ακράτα 40-74
ΣΕΦΑ-Γλαύκος 40-51
maniatis
Dec 9 2008, 01:22
QUOTE(kaukasios @ Oct 8 2008, 09:36 )
σε δυο δεν συμφωνω.η εαπ θα κερδισει πολυ ευκολα και η ακρατα πιστευω θα κανει το διπλο μεσα στον πυργο.
simfwno kai egw...einai i agnwsti akrata????
kaukasios
Dec 9 2008, 10:35
QUOTE(maniatis @ Dec 9 2008, 01:22 )
ντεν γκαταλαβαινει!!!
QUOTE(maniatis @ Dec 9 2008, 01:22 )
Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες.
kostas66
Dec 9 2008, 14:16
QUOTE(Jabar @ Dec 9 2008, 09:43 )
Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες.
επιτελους του κανατε παρατηρηση αν και αυτον πρεπει να τον διωξετε τι δουλεια εχει η μανη στην πατρα?
Olympos
Dec 9 2008, 15:34
QUOTE(kostas66 @ Dec 9 2008, 14:16 )
επιτελους του κανατε παρατηρηση αν και αυτον πρεπει να τον διωξετε τι δουλεια εχει η μανη στην πατρα?
νικισες εχτες την απολλωνιαδα και σε βλεπω σε πολλες χαρουλες........
kostas66
Dec 9 2008, 16:07
QUOTE(Olympos @ Dec 9 2008, 14:34 )
νικισες εχτες την απολλωνιαδα και σε βλεπω σε πολλες χαρουλες........
και που λες χτες επαιζα με τηα απολλωνιαδα εχω και τους5 απεναντι να προσπαθουν να μου κανουν παγιδα κανω δεξια σταυρωτη αριστερη ριβερ κατω απο τα ποδια πανω απο το κεφαλι σταματημα βηματισμο και 3 ποντο ετσι τους κερδισα
kaukasios
Dec 9 2008, 23:34
QUOTE(kostas66 @ Dec 9 2008, 16:07 )
και που λες χτες επαιζα με τηα απολλωνιαδα εχω και τους5 απεναντι να προσπαθουν να μου κανουν παγιδα κανω δεξια σταυρωτη αριστερη ριβερ κατω απο τα ποδια πανω απο το κεφαλι σταματημα βηματισμο και 3 ποντο ετσι τους κερδισα
kωστα παιζεις στον πυργο?ποιο νουμερο φορας?
kostas66
Dec 10 2008, 00:29
QUOTE(kaukasios @ Dec 9 2008, 22:34 )
τι να το κανω το νουμερο αγορι μου νουμερο ειμαι μονος μου
kaukasios
Dec 11 2008, 15:17
QUOTE(kostas66 @ Dec 10 2008, 00:29 )
τι να το κανω το νουμερο αγορι μου νουμερο ειμαι μονος μου
κωστα εσυ που εισαι ειδικος στο μπασκετ πιστευεις οτι η εαπ μπορει να χασει απο την αχαγια?
η εαπ θα χασει στον πυργο .με την αχαγια θα μπορουσε να χασει αλλα οι περισοτεροι παικτεσ τησ ειναι φιλοι του γιατρα
Amores_Perros
Dec 11 2008, 17:49
QUOTE(frits @ Dec 11 2008, 15:33 )
η εαπ θα χασει στον πυργο .με την αχαγια θα μπορουσε να χασει αλλα οι περισοτεροι παικτεσ τησ ειναι φιλοι του γιατρα
Εσύ έχεις επιχειρήματα,όχι αστεία!
kostas66
Dec 11 2008, 21:57
QUOTE(frits @ Dec 11 2008, 14:33 )
εγω παντως συμφωνω απολυτα μαζι σου και θα προσθεσω οτι ειναι πολυ τυχεροι οσοι εχουν πραγματικους φιλους σημερα γιατι εγω στο τελευταιο παιχνιδι που εχασα στην αντιπαλη ομαδα ειχα πολλους δηθεν φιλους που δεν σεβαστηκαν την φιλια μας και δεν καθησαν να χασουν και στεναχωριεμαι που μπροστα μου το παιζουν φιλοι ενω ειναι φιδια κολοβα καιταιριαζει απολυτα εδω αυτο που ειπε ο ποιητης δεν θελω τετοιους φιλους(δις) που να με κανουνε πικρα να πληγωθω και το με πουλησαν κι οι φιλοι μου ομως ναναι καλα,και φιλος εδωσε σε φιλο τριανταφυλλο με φυλλο
profitisilias9
Dec 11 2008, 22:29
kostas66
Dec 11 2008, 23:05
kaukasios
Dec 11 2008, 23:18
[/quote]
μονο θεος? ημιθεος
[/quote]
ΘΕΑ,ΘΕΑ!!!1
basket11
Dec 12 2008, 01:56
QUOTE(kostas66 @ Dec 11 2008, 21:57 )
εγω παντως συμφωνω απολυτα μαζι σου και θα προσθεσω οτι ειναι πολυ τυχεροι οσοι εχουν πραγματικους φιλους σημερα γιατι εγω στο τελευταιο παιχνιδι που εχασα στην αντιπαλη ομαδα ειχα πολλους δηθεν φιλους που δεν σεβαστηκαν την φιλια μας και δεν καθησαν να χασουν και στεναχωριεμαι που μπροστα μου το παιζουν φιλοι ενω ειναι φιδια κολοβα καιταιριαζει απολυτα εδω αυτο που ειπε ο ποιητης δεν θελω τετοιους φιλους(δις) που να με κανουνε πικρα να πληγωθω και το με πουλησαν κι οι φιλοι μου ομως ναναι καλα,και φιλος εδωσε σε φιλο τριανταφυλλο με φυλλο
παραλήρημα. πάρε ασπιρίνη φίλε
kaukasios
Dec 12 2008, 10:26
QUOTE(frits @ Dec 11 2008, 15:33 )
μπα και απο τον πυργο εχει φιλο τον παπαδοπουλο.οποτε θα το παρει και αυτο το παιχνιδι.απο μας ποιους εχει φιλους και καθισαμε και χασαμε?
Augmon
Dec 12 2008, 10:46
QUOTE(kaukasios @ Dec 12 2008, 10:26 )
μπα και απο τον πυργο εχει φιλο τον παπαδοπουλο.οποτε θα το παρει και αυτο το παιχνιδι.απο μας ποιους εχει φιλους και καθισαμε και χασαμε?
Ρε μην παραμυθιάζεστε όλοι είναι φίλοι στην Πάτρα και οι φιλίες πάνε και προς Ηλεία σιγά σιγά
kaukasios
Dec 12 2008, 10:50
kobe13
Dec 14 2008, 14:17
Οι αγώνες της δευτέρας?
Olympos
Dec 14 2008, 16:28
Βαθμολογία
(Σε 10 αγώνες)
ΕΑΠ 19
-----------------------
Έσπερος /Α.Ο.Π.Α. 19
Ίφιτος 18
Γλαύκος 17
Ακράτα 17
Παναχαϊκή 16
Απολλωνιάδα 15
----------------------
Αχαιός 14
ΣΕΦΑ 14
------------------
Αχαγιά 14
Κένταυρος 13
Ζάκυνθος 12
Ερμής 12
------------------
Πατρέας 10
Eπόμενη αγωνιστική
Εσπερος/ΑΟΠΑ-Παναχαϊκή
ΣΕΦΑ-Πατρέας
ΕΑΠ-Ακράτα
Ζάκυνθος-ΓΕΠ/Ιφιτος
Κένταυρος-Αχαιός
Απολλωνιάδα-Γλαύκος
Ερμής-Αχαγιά
geia xara kai apo mena!!!!neos stin parea!!!
plirofories lene oti stin eap 8a er8oun ta panw katw!!!den exei poli mellon h omada!!!!!
dizzy_fingers
Jan 6 2009, 19:58
1) Καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι να έχεις καλες συζητήσεις.
2) Γράφε με ελληνικά σε παρακαλώ κι όχι με greeklish.
3) Ότι γράφεις γράφε το σε κάποιο ήδη υπάρχον τόπικ (αυτό της κατηγορίας της , μην ανοίγεις καινούριο για 2-3 σειρές.
4) Επειδή είναι πολύ πιθανό (και λογικό) να ξεσηκώσεις διαμαρτυρίες και απαιτήσεις για εξηγήσεις από μέλη του φόρουμ που βρίσκονται κοντά στην ΕΑΠ, σε παρακαλώ δώσε περισσότερες πληροφορίες και τις πηγές σου. Καθαρά και σταράτα
.
Είδα προχθές το Εσπερος-Πατρέας εκτός του Θωνιάτη έλειπε άλλος από τον Εσπερο?
giannisth9
Jan 7 2009, 15:28
QUOTE(Jabar @ Jan 7 2009, 13:17 )
Είδα προχθές το Εσπερος-Πατρέας εκτός του Θωνιάτη έλειπε άλλος από τον Εσπερο?
ο λαμπροπουλος ο δημητρης
ELEFANTAS
Apr 16 2009, 19:35
βρε παιδια αυτο και αν ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια. Επαιξε ο πρωτος με τον τριτο της βαθμολογιας και η διαφορα ηταν 45 ποντους. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποδειχτηκε για αλλη μια φορα πως με τα ψεμματα δεν φτιαχνονται ομαδες παρα μονο με πολυ καλο προγραμματισμο, σκληρη δουλεια και υπομονη. Γιατι κατι φιλοι εκει κατω στον Πυργο περισσοτερο ασχοληθηκαν φετος με το πως θα ονομαζεται η ομαδα ( ΓΕΠ ή Ιφιτος ή και τα δυο μαζι ) παρα για το υλικο που ειχαν, τις δουλειες που κανουν οι αθλητες (οι περισσοτεροι ειναι μπαρμαν και πορτιερηδες σε μπαρακια ), την φιλοδοξια που ειχαν, την συμμετοχη τους στις προπονησεις ( πεντε εως επτα αθλητες στην πολυπληθεστερη προπονηση ) κλπ.
Οσο για το οτι υπαρχουν οικονομικα προβληματα και οτι εναι απληρωτοι ( δεν ειναι δα και οι μοναδικοι παναλληνιως ) γιατι δεν τα ελεγαν απο πριν αλλα τωρα μετα την ντροπιαστικη ηττα. Κυριοι υπαρχει και ο αθλητικος εγωισμος και η αξιοπρεπεια, και δεν σημαινει οτι επειδη εισαι απληρωτος θα ξεφτυλιζεσαι. Αλλιως αν δεν σου αρεσει σταματας για να μην διασυρεσε. Δηλαδη οταν κερδιζαν την ΕΑΠ την ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ εχαναν δυσκολα απο ΕΣΠΕΡΟ ηταν οι παικτες πληρωμενοι:
Αλλα δυστηχως για αλλη μια φορα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Δεν νομιζω να υπαρχει αθλητης που παιζει σε ομαδα τοπικου και να νομιζει οτι θα βγαλει την χρονια του οικονομικα απο τα χρηματα που θα παρει απο την ομαδα του.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.