QUOTE(mitchel wiggins @ Aug 21 2007, 18:07 )

Mικρε μου φιλε MORFI!!!!εισαι κλασσικο παραδειγμα της γενιας σου!!!!
Στην δική σου περίπτωση, της γενιάς που οι μεγάλοι μαθαίνουν από εμάς.

ακου δεν θελω η ΑΜΕΡΙΚΗ να χανει!!!!ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΙ?ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ...
Όχι. Για να μην μου την λέει ο κάθε άσχετος.

ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ...
Το χιούμορ είναι μέρος του χαρακτήρα μου.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,με εξαιρεση την USA που οι παιχτες της παιζουν στην εθνικη τους λιγκα!!!...ΠΕΡΥΣΙ ΜΟΡΦΙ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ?
Ναι, έκλαιγα. Όπως και εσύ μερικές ώρες μετά.

καταλαβαινετε γιατι μιλαω για αμερικανολαγνεια???
Εσύ καταλαβαίνεις όταν μιλάμε για υπερόπτες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται ?

εχω αδικο ΜΑΝ 10?
Ωραίο άτομο βρήκες να ρωτήσεις. Μάλλον επειδή είναι ο μοναδικός που συμφωνεί με εσένα.

παιζει ΝΒΑ ο ανεκδιηγητος PIETRUS,TSIKITSVILI,SONGAILA KAI ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΘΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ 80'S?oxi ποτε των ποτων...
Όπως στα 80's στην Ευρώπη δεν θα έπαιζε ούτε για πλάκα ο Παπαδόπουλος με τον Φώτση πόσο μάλλον ο Χατζηβρέττας και ο Βασιλόπουλος.

TO NBA EΠΕΣΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...
Δεν εννοείται ότι είναι ανώτερη η Ευρώπη ?

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
Έγινε και άναρχο τώρα το μπάσκετ της Ευρώπης ?

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΠΟΙΝΤ GUARD ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑ,Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗς ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ...
Δεν είναι όλοι έτσι.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...
Αφού είσαι παλιός θα έπρεπε να ξέρεις ότι πάντα η ζώνη ήταν "απαγορευμένη περιοχή". Τώρα σε πείραξε ?

ειναι πολυ λυπηρο να υπαρχουν ατομα που να μιλανε για ξενη εθνικη ομαδα σε πρωτο πληθυντικο προσωπο!!!και να βλεπουν την εθνικη μας και να παρακαλανε να χασει...κριμα απλα κριμα...
Όπως είναι κρίμα οι μεγαλύτεροι (όχι και πολύ στην δικιά σου περίπτωση) από εμάς να το παίζουν υπερόπτες και ξερόλες.
QUOTE(mitchel wiggins @ Aug 21 2007, 18:20 )

ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ...τριπλα μπορει να κανει??? πασα μπορει να βγαλει?αυτα που λες τα κανει και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ...Απλα στο μπασκετ προτιμο μια non look pass,απο ενα καρφωμα απο την βολη...η ενα σπασιμο της μεσης...εκεινο το μπασκετ....
Έχεις δει τον Μελλισανίδη να το κάνει αυτό ? Και μάλιστα να ευστοχεί ?
Η δουλεία του Κεμπ δεν ήταν να φτιάχνει φάσεις για τους συμπαίκτες του. Για αυτό υπήρχε ο Πέιτον και ο κάθε PG. Την μπάλα στο διχτάκι και τα ριμπάουντ τα έπαιρνε λες και δεν είχε αντίπαλο. Εσύ που είσαι παλιός και καλά, θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό. Όπως θα έπρεπε να έχεις δει και πόσο άμπαλος ήταν ο Ντρέξλερ στην τρίπλα. Φυσικά αυτό δεν λέει τίποτα για την αξία του όπως δεν λέει τίποτα και στην περίπτωση του Κεμπ.
Και κάτι ακόμα για την τρίπλα... ξέρεις πολλούς που να είναι 2.08 και να τριπλάρουν σαν να είναι γκαρντ ?
Υ.Γ. Αφού θες να βλέπεις no-look πάσες λογικά δεν θα σου άρεσε ούτε ο Τζαμπάρ, ούτε ο ΜακΧέιλ, ούτε ο Σάμπσον και ο Μπερνάρντ Κινγκ.
(αν δεν ξέρεις κάποιον από αυτούς, πες μου να σου πω οκ ?)
QUOTE(mitchel wiggins @ Aug 21 2007, 19:56 )

εγω ειμαι 27...
Ε, δεν μας χωρίζουν και πολλά έτη.