Σκέφτηκα να βάζουμε εδώ, οποιαδήποτε posts έχουν να κάνουν με requests για game links, για να αποφεύγουμε να γεμίζουν τα threads των ομάδων με ανούσια posts που και κουράζουν και δεν έχουν να κάνουν με τις Ομάδες.
Επειδή η κατάσταση με τα Links και τα p2p έχει ξεφύγει (το είδα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Cavs-Spurs και αρχίζει και γίνεται κι εδώ) και θυμίζει λίγο "καφενείο" κάνω έκκλήση στους Mods να μείνει το παρόν "pinned" για λίγο καιρό.
1) Όταν θέλω να ρωτήσω για game links που με ενδιαφέρουν, το κάνω με PM. Εάν δεν γνωρίζουμε ποιόν να ρωτήσουμε ή δεν γνωρίζουμε πού να ψάξουμε, μπορούμε πλέον να κάνουμε εδώ το request και να περιμένουμε απάντηση με PM από κάποιον που έχει την ευγενική καλοσύνη και διάθεση να μας προτείνει κάτι. Ομοιοπαθείς είμαστε όλοι εδώ, οπότε, δόξα το Θεό όλο και κάποιος θα έχει βρει κάτι...
2) Παραθέτω κάποια γνωστά links portals που χρησιμοποιώ (δεν νομίζω να είναι υπέρβαση αυτό ??? και ομως ειναι ), αλλά από εκεί και πέρα είναι καλό ο καθένας να το ψάξει λίγο και μόνος του πριν αρχίσει να τις ερωτήσεις. Προσωπικά είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε χρειαστεί πληροφορίες που μπορώ να γνωρίζω με PM, αρκεί να είμαι online.
edit mod
3) Ο σκοπός του thread είναι να παραμένουμε όσο πιο ON-TOPIC μπορούμε.