QUOTE(magickaminia @ Jul 9 2008, 14:00 )
Φιλε ευχομαι να γινει καποια μερα κατι τετοιο. Δεν ξερω αν εσυ εχεις ασχοληθει 22 χρονια απ τη ζωη σου με το σωματειο που υπηρετησες σαν παικτης . Αν το χες κανει ισως καταλαβαινες τι σημαινει για τα Καμινια ο Ατρομητος. Ο οποιος ειναι φετος σαν συλλογος 82 ετων. Σορι που σε κουρασαμε αλλα δεν ειναι σωστο καποιοι να ριχνουν λαδι στη φωτια συνεχεια. Στο τελος ισως καουν αυτοι.
Αδελφέ πλακίτσα έκανα γω γιατί είχες ανοίξει 3-4 τόπικ με το ίδιο όνομα και δεν υπήρχε κάποιος mod να το αλλάξει. Καλά κάνεις και ασχολείσαι με την ομάδα, όπως και εγώ ασχολούμαι με το μπάσκετ και τις ομάδες μου πολλά χρόνια από όλα τα πόστα που μπορείς να φανταστείς (παίκτης, προπονητής, παράγοντας, δημοσιογράφος, φίλαθλος). Δεν κουράζεις καθόλου εμένα, απλά βγαίνει άσχημη εικόνα προς τα έξω για ένα σωματείο ιστορικότατο όπως ο ατρόμητος με ζωή από το 1924 όπως λες, να έχει έριδες, αντιπαραθέσεις, τασακωμούς με νέες-παλιές διοικήσεις.
Κάντε την δουλειά σας σωστά και αφήστε το παρελθόν πίσω.
ΥΓ: Πάντως, σαν νέα διοίκηση υποπέσατε στο πρώτο σας φάουλ και το χαρακτηρίζω και αντιαθλητικό. Χτες η ΕΣΚΑΝΑ είχε συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους των γυναικείων τμημάτων και λάμψατε με την απουσία σας. Πολύ άσχημη εικόνα αυτή. Και όχι μόνο εσείς. Μόλις 13 σωματεία εκπροσωπήθηκαν και είμαι υποχρεωμένος να τα γράψω (Πειραϊκός, Μάνδρα, Άρης Γλυφάδας, Τερψιθέα, Ευρυάλη, Πήγασος Κορ., Αστέρας Αγ.Δημ, Φάρος, Πανιώνιος, ΕΑ Νίκαιας, Κυρίαρχοι, Καλαμάκι, Ηλεκτρούπολη). Όλοι οι υπόλοιποι δυστυχώς λάμψατε ,ε την απουσία σας για ακόμα μια φορά δείχνοντας ότι στα λόγια όλοι ενδιαφερόμαστε για το γυναικείο μπάσκετ. Το να θυσιάσουμε δυο ωρίτσες από το απόγευμά μας και να συζητήσουμε όλοι μαζί για τα τεράστια προβλήματα της ΕΣΚΑΝΑ και των γυναικών, δεν είναι πολύ δύσκολο. Έγώ θα σας βγάζω στην φόρα, να το ξέρετε....