Πάντως απορώ που ελάχιστοι εδώ μέσα δίνετε σημασία στην στάση του απέναντι στην Εθνική, αλλά και στην συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, δεν του δώθηκε ένα φάουλ (άδικα) και καθύβριζε τον διαιτητή επί 5', και ενώ του ήδη είχε δωθεί τεχνική ποινή. Επίσης κλώτσησε ένα μπουκάλι στην κερκίδα, και προκαλούσε τους κάφρους, που βεβαίως είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Γενικά, την προσφορά στην Εθνική την έχουμε πάρα πολύ πίσω, σε αντιστοιχία με τους δημοσιογραφάρες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Χθες διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε για το παιδί του λαού που κέρδισε την ομάδα του λαού. Μόνο ο Παπαδογιάννης και ο Μαγούλάς τον κατακρίνουν....
Μπορεί ο Διαμαντίδης να είναι καλύτερος παίχτης, αλλά στην Εθνική έχει προσφέρει λιγότερα από τον Σπανούλη, τον Ζήση, τον Παπαλουκά, ακόμα και τον Μπουρούση και είναι πιθανόν να μας κοστίσει μια συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες. Και όταν τελειώσει την καριέρα του, αυτό για μένα θα είναι τεράστιο μαύρο σημείο.
Είναι κρίμα να έχουμε τέτοια νοοτροπία.
Γενικά, την προσφορά στην Εθνική την έχουμε πάρα πολύ πίσω, σε αντιστοιχία με τους δημοσιογραφάρες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Χθες διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε για το παιδί του λαού που κέρδισε την ομάδα του λαού. Μόνο ο Παπαδογιάννης και ο Μαγούλάς τον κατακρίνουν....
Μπορεί ο Διαμαντίδης να είναι καλύτερος παίχτης, αλλά στην Εθνική έχει προσφέρει λιγότερα από τον Σπανούλη, τον Ζήση, τον Παπαλουκά, ακόμα και τον Μπουρούση και είναι πιθανόν να μας κοστίσει μια συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες. Και όταν τελειώσει την καριέρα του, αυτό για μένα θα είναι τεράστιο μαύρο σημείο.
Είναι κρίμα να έχουμε τέτοια νοοτροπία.
Πολυ απλα γιατι εδω μεσα , εγω τουλαχιστον, αναλυουμε το ταλεντο του καθε παιχτη , το ιμπακτ του στο γηπεδο και στην εκαστοτε ομαδα. Δεν ψαχνουμε για προτυπα και το εχω ξαναναλυσει το θεμα , οταν εγινε ο καυγας Ελλαδα-Σερβια και ολοι ειχαν πεσει απο τα συννεφα.
Αυτα περι παιδιου του λαου κλπ ειναι για να πουλανε οι εφημεριδες. Τον επαγγελματικο αθλητισμο εγω τον βλεπω ως ψυχαγωγια και ετσι πρεπει κατα βαση να τον βλεπει κανεις.
Αν καποιος τον βλεπει για να βρει προτυπα ζωης, τοτε ψαχνει τα προτυπα σε λαθος τομεα.
Ο ΔΔ ειναι αυτος που ειναι. Το να ψαχνεις προτυπα αναμεσα σε ατομα που εχουν σκοτωσει ανθρωπο εστω και κατα λαθος (ζοτς), εγαταλειψει ανθρωπο στο δρομο (μπατιστ), ντοπαρονται, ριχνουν καρεκλιες σε συναδελφους τους (κριστιτς), βιασει ατομο (λαβρινοβιτς) κλπ ειναι λιγο ατοπο. Παρτε σχεδον ολους τους κορυφαιους παιχτες και θα δειτε οτι δεν μιλαμε για τα καλυτερα παιδια. Τωρα που το σκεφτομαι οι ροχαλες του ΔΔ πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες συμπεριφορες που εχουμε αναλογικα.
Εδω λοιπον αναλυουμε τον παιχτη Διαμαντιδη. Το αν βριζει τους διαιτητες και αν βαριεται να παει στην εθνικη (για την εθνικη εχω μια ενσταση μιας και προσεφερε μεχρι τα 30 και η ελλαδα εχει αποδειξει οτι εχει νεους παιχτες να βγουν μπροστα σαν τον καλαθη, τον σπαν , τον σλουκα , τον ματζαρη), σιγουρα δεν τον τιμα , αλλα δεν επιρεαζει την εικονα που εχω για τον ΔΔ.
ειπαμε , εδω ψαχνουμε για παιχτες, οχι για προτυπα. Εκτος και αν ο μαγουλας θα την ελεγε στους αγγελοπουλος αν παιρνανε τον κομπι μπραιαντ, επειδη και καλα εχει βιασει ατομο. Αστεια πραγματα.