Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δημήτρης Διαμαντίδης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
PARISINOS
QUOTE(Petran911 @ Apr 8 2012, 17:57 ) *
Πάντως απορώ που ελάχιστοι εδώ μέσα δίνετε σημασία στην στάση του απέναντι στην Εθνική, αλλά και στην συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, δεν του δώθηκε ένα φάουλ (άδικα) και καθύβριζε τον διαιτητή επί 5', και ενώ του ήδη είχε δωθεί τεχνική ποινή. Επίσης κλώτσησε ένα μπουκάλι στην κερκίδα, και προκαλούσε τους κάφρους, που βεβαίως είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Γενικά, την προσφορά στην Εθνική την έχουμε πάρα πολύ πίσω, σε αντιστοιχία με τους δημοσιογραφάρες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Χθες διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε για το παιδί του λαού που κέρδισε την ομάδα του λαού. Μόνο ο Παπαδογιάννης και ο Μαγούλάς τον κατακρίνουν....

Μπορεί ο Διαμαντίδης να είναι καλύτερος παίχτης, αλλά στην Εθνική έχει προσφέρει λιγότερα από τον Σπανούλη, τον Ζήση, τον Παπαλουκά, ακόμα και τον Μπουρούση και είναι πιθανόν να μας κοστίσει μια συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες. Και όταν τελειώσει την καριέρα του, αυτό για μένα θα είναι τεράστιο μαύρο σημείο.

Είναι κρίμα να έχουμε τέτοια νοοτροπία.

Πολυ απλα γιατι εδω μεσα , εγω τουλαχιστον, αναλυουμε το ταλεντο του καθε παιχτη , το ιμπακτ του στο γηπεδο και στην εκαστοτε ομαδα. Δεν ψαχνουμε για προτυπα και το εχω ξαναναλυσει το θεμα , οταν εγινε ο καυγας Ελλαδα-Σερβια και ολοι ειχαν πεσει απο τα συννεφα.

Αυτα περι παιδιου του λαου κλπ ειναι για να πουλανε οι εφημεριδες. Τον επαγγελματικο αθλητισμο εγω τον βλεπω ως ψυχαγωγια και ετσι πρεπει κατα βαση να τον βλεπει κανεις.

Αν καποιος τον βλεπει για να βρει προτυπα ζωης, τοτε ψαχνει τα προτυπα σε λαθος τομεα.

Ο ΔΔ ειναι αυτος που ειναι. Το να ψαχνεις προτυπα αναμεσα σε ατομα που εχουν σκοτωσει ανθρωπο εστω και κατα λαθος (ζοτς), εγαταλειψει ανθρωπο στο δρομο (μπατιστ), ντοπαρονται, ριχνουν καρεκλιες σε συναδελφους τους (κριστιτς), βιασει ατομο (λαβρινοβιτς) κλπ ειναι λιγο ατοπο. Παρτε σχεδον ολους τους κορυφαιους παιχτες και θα δειτε οτι δεν μιλαμε για τα καλυτερα παιδια. Τωρα που το σκεφτομαι οι ροχαλες του ΔΔ πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες συμπεριφορες που εχουμε αναλογικα.

Εδω λοιπον αναλυουμε τον παιχτη Διαμαντιδη. Το αν βριζει τους διαιτητες και αν βαριεται να παει στην εθνικη (για την εθνικη εχω μια ενσταση μιας και προσεφερε μεχρι τα 30 και η ελλαδα εχει αποδειξει οτι εχει νεους παιχτες να βγουν μπροστα σαν τον καλαθη, τον σπαν , τον σλουκα , τον ματζαρη), σιγουρα δεν τον τιμα , αλλα δεν επιρεαζει την εικονα που εχω για τον ΔΔ.

ειπαμε , εδω ψαχνουμε για παιχτες, οχι για προτυπα. Εκτος και αν ο μαγουλας θα την ελεγε στους αγγελοπουλος αν παιρνανε τον κομπι μπραιαντ, επειδη και καλα εχει βιασει ατομο. Αστεια πραγματα.
vastravoud
Συμφωνώ απολύτως!

Ούτε αδερφή της παντρειάς έχω, ούτε σύντεκνο ψάχνω.

Ασχολούμαστε με το πόσο καλοί είναι κάποιοι ως παίκτες η προπονητές, και με τη γενικότερη νοοτροπία τους ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ το άθλημα τους.
bbplayer
QUOTE (Petran911 @ Apr 8 2012, 20:57 ) *
Πάντως απορώ που ελάχιστοι εδώ μέσα δίνετε σημασία στην στάση του απέναντι στην Εθνική, αλλά και στην συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, δεν του δώθηκε ένα φάουλ (άδικα) και καθύβριζε τον διαιτητή επί 5', και ενώ του ήδη είχε δωθεί τεχνική ποινή. Επίσης κλώτσησε ένα μπουκάλι στην κερκίδα, και προκαλούσε τους κάφρους, που βεβαίως είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Εβριζε επί πέντε λεπτά...κλώτσησε μπουκάλι στην κερκίδα....Δε μου λες , αυτά θες και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν ? Το μπουκάλι που έπεσε πάνω του το κλώτσησε προς τη γραμματεία και τους πάγκους και όχι προς την κερκίδα. Σοβαρά μιλάς ? Τώρα μόλις είδα τις φάσεις. Τόσο έβριζε τους διαιτητές ? Τα μέτρησες τα λεπτά ? Πέντε λεπτά βρισίδι είναι πολύς χρόνος. Εγώ μόνο ένα "μ*****πανα" μπόρεσα να διαβάσω που προφανώς δεν ειχε να κάνει με τους διαιτητές αλλά με τους οπαδούς.Εάν είδες εσύ άλλη βρισιά πες μου να το κοιτάξω να το δω κι εγώ αλλιώς μη γράφεις πράγματα που δεν έχουν βάση. Κλώτσησε προς την κερκίδα το μπουκάλι....

, την προσφορά στην Εθνική την έχουμε πάρα πολύ πίσω, σε αντιστοιχία με τους δημοσιογραφάρες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Χθες διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε για το παιδί του λαού που κέρδισε την ομάδα του λαού. Μόνο ο Παπαδογιάννης και ο Μαγούλάς τον κατακρίνουν....

Θα σε παραπέμψω στην υπογραφή κάποιου που λέει " κι εγώ πάω 30 χρόνια στα μπουζούκια αλλά μπουζούκι δεν έμαθα" . Και επειδή το έγραψε ο Μαγουλάς και ο άλλος τι τρέχει δηλαδή ? σιγά τα ωα. Αυτά τα περί παιδιού του λαού , καλού παιδιού και άλλες τέτοιες πίτσες , είναι γελοιότητες και αποκυήματα της συγκεκριμένης φάρας. Τον συναστρέφεται κανείς από δαύτους και ξέρει εάν είναι καλό παιδί ή κωλόπαιδο ?? μην αναμασάτε ότι γράφει κάθε καραγκιόζης δημοσιογράφος.

ο Διαμαντίδης να είναι καλύτερος παίχτης, αλλά στην Εθνική έχει προσφέρει λιγότερα από τον Σπανούλη, τον Ζήση, τον Παπαλουκά, ακόμα και τον Μπουρούση και είναι πιθανόν να μας κοστίσει μια συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες. Και όταν τελειώσει την καριέρα του, αυτό για μένα θα είναι τεράστιο μαύρο σημείο.

Ας προσφέρει ότι θέλει. Τόσο έκρινε ότι μπορεί τόσα πρόσφερε. Μήπως είναι ο μοναδικός ? Όσο ήταν καλά έπαιζε παντού. Πέρασε σοβαρό τραυματισμό και χειρουργήθηκε. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή , να ξεψυχήσει στο παρκέ ? Παίζει ασταμάτητα στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια και στην ΕΟ το ίδιο.
Ο Παπαλουκάς , και καλά, έπαθε διάστρεμμα στα play offs με τον Παναθηναϊκό , έσφιξε , και καλά τα δόντια και έπαιξε στο επόμενο ματς αλλά επικαλέστηκε τον τραυματισμό του (το ποιόν? ) και δήλωσε ότι δε θα κατέβει με την ΕΟ. Έφαγαν οι άλλοι το αγγούρι της προετοιμασίας και μετά ο Παπ, δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του προπονητή. Φυσικά και έφαγε πόρτα.

Ο δε Σπανούλης , παρ' ότι ήξερε ότι έχει σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών και ότι θα χειρουργηθεί, κατέβηκε στην προετοιμασία (εδώ γελάνε) και σε μια βδομάδα έφυγε...γιατί δε μπορούσε. Καλά έκανε βέβαια, η υγεία είναι πάνω από όλα.

Ασχολίαστο για Μπουρούση. Τον θυμάμαι να βάζει κάτι 3ποντα με Σκόπια και Κροατία αλλά ξαφνικά έγινε αόρατος με τη Ρωσία. Έπαιζε? Όπως θυμάμαι και τον Σπανούλη με το Πουερτο Ρίκο και την Κίνα αλλά με την Ισπανία θυμάμαι τον ΔΔ να την παίζει μόνος του.
Απέναντι στα πιο πάνω, ας μου επιτραπεί η έκφραση, καραγκιοζιλίκια ο ΔΔ είπε καθαρά και ξάστερα ότι σταματάει . +1 από μένα

Είναι κρίμα να έχουμε τέτοια νοοτροπία.

Ελα μου ντε rolleyes.gif
Petran911
QUOTE(PARISINOS @ Apr 8 2012, 21:35 ) *
Πολυ απλα γιατι εδω μεσα , εγω τουλαχιστον, αναλυουμε το ταλεντο του καθε παιχτη , το ιμπακτ του στο γηπεδο και στην εκαστοτε ομαδα. Δεν ψαχνουμε για προτυπα και το εχω ξαναναλυσει το θεμα , οταν εγινε ο καυγας Ελλαδα-Σερβια και ολοι ειχαν πεσει απο τα συννεφα.

Αυτα περι παιδιου του λαου κλπ ειναι για να πουλανε οι εφημεριδες. Τον επαγγελματικο αθλητισμο εγω τον βλεπω ως ψυχαγωγια και ετσι πρεπει κατα βαση να τον βλεπει κανεις.

Αν καποιος τον βλεπει για να βρει προτυπα ζωης, τοτε ψαχνει τα προτυπα σε λαθος τομεα.

Ο ΔΔ ειναι αυτος που ειναι. Το να ψαχνεις προτυπα αναμεσα σε ατομα που εχουν σκοτωσει ανθρωπο εστω και κατα λαθος (ζοτς), εγαταλειψει ανθρωπο στο δρομο (μπατιστ), ντοπαρονται, ριχνουν καρεκλιες σε συναδελφους τους (κριστιτς), βιασει ατομο (λαβρινοβιτς) κλπ ειναι λιγο ατοπο. Παρτε σχεδον ολους τους κορυφαιους παιχτες και θα δειτε οτι δεν μιλαμε για τα καλυτερα παιδια. Τωρα που το σκεφτομαι οι ροχαλες του ΔΔ πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες συμπεριφορες που εχουμε αναλογικα.

Εδω λοιπον αναλυουμε τον παιχτη Διαμαντιδη. Το αν βριζει τους διαιτητες και αν βαριεται να παει στην εθνικη (για την εθνικη εχω μια ενσταση μιας και προσεφερε μεχρι τα 30 και η ελλαδα εχει αποδειξει οτι εχει νεους παιχτες να βγουν μπροστα σαν τον καλαθη, τον σπαν , τον σλουκα , τον ματζαρη), σιγουρα δεν τον τιμα , αλλα δεν επιρεαζει την εικονα που εχω για τον ΔΔ.

ειπαμε , εδω ψαχνουμε για παιχτες, οχι για προτυπα. Εκτος και αν ο μαγουλας θα την ελεγε στους αγγελοπουλος αν παιρνανε τον κομπι μπραιαντ, επειδη και καλα εχει βιασει ατομο. Αστεια πραγματα.

Κάνεις λάθος. Δεν έχει καμία σχέση η σύγκριση με αυτούς που αναφέρεις. 'Οσο δε για τα γεγονότα που αναφέρεις, και αφορά τον μόνο που έβαλα στην πρόταση, το τι έπαιρνε ο Μπουρούσης δεν το ξέρουμε, ενώ όλα τα άλλα έχουν αποδειχθεί, κατά συνέπεια νομίζω ότι τον αδικούμε τον άνθρωπο, εάν συγκρίνουμε τυχόν λήψη μιας ουσίας με αδικήματα του ποινικού δικαίου.

Επίσης, οι συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες είναι προφανώς και μέρος της εξίσωσης για την αξία ενός παίχτη. Θες να το κοιτάξεις από Ελλάδα, Ισπανία, πολύ περισσότερο Αργεντινή, και θα δεις ότι εάν βγάλεις τα τουρνουά των Εθνικών ομάδων πολλοί παίχτες φαίνονται πραγματικά γυμνοί.

Προφανώς ο Τζινόμπιλι είναι τεράστιος παίχτης, αλλά μεγάλο ρόλο στην αξιολόγηση αυτή παίζει και η παρουσία του με την Αργεντινή.

Και επίσης, κάνε συγκρίσεις μεταξύ του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά πχ. Ξέρεις γιατί δεν γινόταν ο χαμός με τον Παπαλουκά ως το 2008, που ήταν ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη; Γιατί δεν έπαιζε σε Ελληνική ομάδα, αλλά στην ΤΣΣΚΑ. Επίσης όταν βγαίνουν οι φίλοι της Πανάθας και μιλάνε για τον Διαμαντίδη και τον συγκρίνουν με τον Σπανούλη, προφανώς ξεχνάνε ότι ο Σπανούλης έφερε ένα μετάλλιο στην χώρα το 2009 παίζωντας μόνος στην περιφέρεια. Η ότι ο Θοδωρής είχε γαζώσει τουλάχιστον 4-5 ομάδες μόνος του με την Εθνική - ε αυτό το ξεχνάνε και οι Ολυμπιακοί.

Κατά συνέπεια:

1) Το να βγάζουμε από την εξίσωση την παρουσία με τις Εθνικές προφανώς και διαστρεβλώνει τα αποτελέσματα.
2) Μπορείς εσύ να αναλύεις μόνο την "μπασκετική" παρουσία, έστω και αγνοείς το 1ο σημείο, αλλά προφανώς και οι αθλητές αυτού του επιπέδου αποτελούν πρότυπα και ειδικά για ανθρώπους μικρότερης ηλικίας, άρα προφανώς και πρέπει να αναλογίζονται το γεγονός αυτός στις πράξεις τους αλλά και να κρίνονται για αυτό.
bbplayer
QUOTE (Petran911 @ Apr 8 2012, 22:10 ) *
Επίσης όταν βγαίνουν οι φίλοι της Πανάθας και μιλάνε για τον Διαμαντίδη και τον συγκρίνουν με τον Σπανούλη, προφανώς ξεχνάνε ότι ο Σπανούλης έφερε ένα μετάλλιο στην χώρα το 2009 παίζωντας μόνος στην περιφέρεια. Η ότι ο Θοδωρής είχε γαζώσει τουλάχιστον 4-5 ομάδες μόνος του με την Εθνική - ε αυτό το ξεχνάνε και οι Ολυμπιακοί.

οι φίλοι της πανάθας μια χαρά θυμούνται , έχουν μνήμη ελέφαντα. Θυμούνται ότι ο Σπανούλης έφερε ένα χάλκινο στο πιο αποδυναμωμένο Ευρωμπάσκετ ever και ο ΔΔ ένα χρυσό από το Βελιγράδι.
Επίσης οι "φίλοι της πανάθας" θεωρούν ομαδικό το άθλημα με την έννοια ότι όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν. Εάν π.χ δεν ήταν ο Ζήσης με την Αυστραλία δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να κερδίσουμε τις ΗΠΑ. Άρα η ονοματολογία , ειδικά σε επίπεδο ΕΟ, είναι λίγο άστοχη.
Petran911
QUOTE(bbplayer @ Apr 8 2012, 21:55 ) *
Ας προσφέρει ότι θέλει. Τόσο έκρινε ότι μπορεί τόσα πρόσφερε. Μήπως είναι ο μοναδικός ? Όσο ήταν καλά έπαιζε παντού. Πέρασε σοβαρό τραυματισμό και χειρουργήθηκε. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή , να ξεψυχήσει στο παρκέ ? Παίζει ασταμάτητα στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια και στην ΕΟ το ίδιο.
Ο Παπαλουκάς , και καλά, έπαθε διάστρεμμα στα play offs με τον Παναθηναϊκό , έσφιξε , και καλά τα δόντια και έπαιξε στο επόμενο ματς αλλά επικαλέστηκε τον τραυματισμό του (το ποιόν? ) και δήλωσε ότι δε θα κατέβει με την ΕΟ. Έφαγαν οι άλλοι το αγγούρι της προετοιμασίας και μετά ο Παπ, δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του προπονητή. Φυσικά και έφαγε πόρτα.

Ο δε Σπανούλης , παρ' ότι ήξερε ότι έχει σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών και ότι θα χειρουργηθεί, κατέβηκε στην προετοιμασία (εδώ γελάνε) και σε μια βδομάδα έφυγε...γιατί δε μπορούσε. Καλά έκανε βέβαια, η υγεία είναι πάνω από όλα.

Ασχολίαστο για Μπουρούση. Τον θυμάμαι να βάζει κάτι 3ποντα με Σκόπια και Κροατία αλλά ξαφνικά έγινε αόρατος με τη Ρωσία. Έπαιζε? Όπως θυμάμαι και τον Σπανούλη με το Πουερτο Ρίκο και την Κίνα αλλά με την Ισπανία θυμάμαι τον ΔΔ να την παίζει μόνος του.
Απέναντι στα πιο πάνω, ας μου επιτραπεί η έκφραση, καραγκιοζιλίκια ο ΔΔ είπε καθαρά και ξάστερα ότι σταματάει . +1 από μένα

Ελα μου ντε rolleyes.gif

1. Ο Διαμαντίδης έπαιζε στην Εθνική από το 2003 έως το 2010, με εξαίρεση το 2009 που ήταν τραυματίας
2. Ο σοβαρός τραυματισμός ήταν το 2009, εξίσου είχε μόνο μικρούς τραυματισμούς, φέτος η σεζόν του ήταν απροβλημάτιστη.
3. Ο Παπαλουκάς ήταν 32 ετών όταν δεν πήγε το 2009, που βεβαίως δεν ήταν Ολυμπιακή χρονιά.
4. Ο Σπανούλης, ανεξάρτητα από ότι λες το οποίο και το οποίο προφανώς μπορεί να φαίνεται αληθές, ήταν όντως τραυματίας και φέτος θα παίξει.
5. Όλοι αυτοί, εάν βάλεις μέσα και τις μικρές εθνικές, παίζουν από τη δεκαετία του 90.

Ο μόνος ο οποίος είπε ότι σας έχω γραμμένους είναι ο Διαμαντίδης. Το σας παρατάω στα 30 το έχει κάνει αυτός και ο Ζίσκα, αλλά τουλάχιστον αυτός είχε πολύ περισσότερους τραυματισμούς.

ΥΓ. Ο Διαμαντίδης ΔΕΝ έφερε το χρυσό στο Βελιγράδι. Έβαλε το τρίποντο με τη Γαλλία. Το παιχνίδι το είχε γυρίσει ο Παπαλουκάς, ο καλύτερος δε παίχτης στο τουρνουά ήταν ο Ζήσης. Ο Δημήτρης αρχηγός της Εθνικής και πρώτος σε απόδοση σε τουρνουά ποτέ δεν υπήρξε.
bbplayer
Δεν τα θυμάσαι καλά. Ο ΔΔ ήταν πρώτος στις ασιστ σε εκείνο το ευρωμπάσκετ, με 5 μ.ο και στην καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης. Εάν αυτό εσένα δε σε απασχολεί ...
Επειτα εάν ισχύουν τα όσα λες, η ΕΟ δε θα χάσει και τίποτα το σημαντικό με τη φυγή του. Αρα δε βλέπω το λόγο να χτυπιέσαι έτσι.

το "σας γράφω" είναι δική σου , αυθαίρετη εξήγηση. Ο ΔΔ σταμάτησε επειδή κατάλαβε ότι πια δε χωράνε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Και με την ομάδα του το ίδιο θα κάνει. Όταν θα δει ότι δε μπορεί να είναι σε τοπ επίπεδο θα σταματήσει. Δε θα καταντήσει να τσακώνεται με τους προπονητές επειδή δεν τον έβαλαν πανταδάτο με τον....Παπαγου ούτε και θα κάνει αρπαχτές κοροϊδεύοντας το κόσμο με αποτελεσμα να ξεφτιλίζεται ο ίδιος παίζοντας 1,5 και 2 λεπτά στο τέλος κάθε ημιχρόνου σαν αλλαγή κάποιων πουθενάδων.

Άρα, το δικό σου "σας γράφω" εμένα μου φαίνεται μια χαρά τίμια , ειλικρινής και ξηγημένη στάση.

Σε ότι αφορά στο τι έφερε και τι δεν έφερε σε παραπέμπω στις δηλώσεις του Παπαλουκά μετά τον ημιτελικό με τη Γαλλία "Ευτυχώς που ήταν ο Δημήτρης..."
lakersdynasty
QUOTE(Petran911 @ Apr 8 2012, 22:10 ) *
Και επίσης, κάνε συγκρίσεις μεταξύ του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά πχ. Ξέρεις γιατί δεν γινόταν ο χαμός με τον Παπαλουκά ως το 2008, που ήταν ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη; Γιατί δεν έπαιζε σε Ελληνική ομάδα, αλλά στην ΤΣΣΚΑ. Επίσης όταν βγαίνουν οι φίλοι της Πανάθας και μιλάνε για τον Διαμαντίδη και τον συγκρίνουν με τον Σπανούλη, προφανώς ξεχνάνε ότι ο Σπανούλης έφερε ένα μετάλλιο στην χώρα το 2009 παίζωντας μόνος στην περιφέρεια. Η ότι ο Θοδωρής είχε γαζώσει τουλάχιστον 4-5 ομάδες μόνος του με την Εθνική - ε αυτό το ξεχνάνε και οι Ολυμπιακοί.

Εγω παλι σε οσα περιοδικα ετυχε να πεσει το ματι μου ή σε ρεπορταζ ή γενικα στον τυπο ο Παπαλουκας ηταν παντα το αξιο τεκνο του Ελληνικου μπασκετ που οχι μονο επαιζε σε υψηλο επιπεδο αλλα εκανε περηφανη και την χωρα στο εξωτερικο.

αυτο που λες δεν ισχυιει με καμια ιεροδουλη.

Ο Παπαλουκας εγινε σταρ και σε επιπεδο τυπου μετα το τουρνουα του Βελιγραδιου με την Εθνικη και απογειωθηκε με τις εμφανισεις του στην ΤΣΣΚΑ του Μεσινα απο την επομενη αγωνιστικη περιοδο (05-06) της Ευρωλιγκα εως και την τελευταια του χρονια στην ΤΣΣΚΑ. Αυτα ηταν και τα καλητερα του χρονια.

Πιο συχνα θα δεις να βγαινουν απτην εξισωση τα οσα καταφερνει καποιος με τον συλλογο του. Εχει γινει αρκετες φορες στο παρελθον ακομη και με τον Γκαλη οσον αφορα οπαδους ομαδων της Αττικης. Και ειναι και το πλεον φυσιολογικο διοτι ενα κομματι του πληθισμου υποστιριζει μια ομαδα αλλα ολος ο πληθισμος υποστηριζει την Εθνικη.

Ο Διαμαντιδης συγκεκριμενα εφυγε και ειπε και γιατι εφυγε. Γιατι θεωρουσε οτι το σωμα του δεν θα τον πηγαινε πλεον μακρινα αν αγωνιζοταν χειμωνα καλοκαιρι.

Οποιος περιμενει απο καποιον να συνεχισει να παιζει ενω ξερει οτι δεν θα προσφερει αυτα που θεωρει ο ιδιος αρκετα και να φτασει στο σημειο να κανει μισες δουλειες χειμωνα καλοκαιρι για να εξυπηρετησει του παντες προφανως εχει τα δικα του κινητρα για να εχει αυτη την αποψη. Το ιδιο ισχυει και για το αντιθετο προφανως.

Καποιοι θελουν να νοιωθουν υπερηφανοι το καλοκαιρι και να βλεπουν σκοτωμενους συγκεκριμενους παικτες τον χειμωνα.

Επισης δες ποτε και ποσο επαιζε ο Παπαλουκας ο Διαμαντιδης και ο Σπανουλης σε συλλογους και Εθνικη και θα δεις καθαρα γιατι ο Διαμαντιδης καηκε σε αντιθεση ειδικα με τον Σπανουλη. Οσο για τον Παπαλουκα? Δες τους χρονους του στην ΤΣΣΚΑ στα 3 πρωτα του χρονια επι Ιβκοβιτς. Ουτε καν ενα ημιχρονο ανα αγωνα.

2) Μπορείς εσύ να αναλύεις μόνο την "μπασκετική" παρουσία, έστω και αγνοείς το 1ο σημείο, αλλά προφανώς και οι αθλητές αυτού του επιπέδου αποτελούν πρότυπα και ειδικά για ανθρώπους μικρότερης ηλικίας, άρα προφανώς και πρέπει να αναλογίζονται το γεγονός αυτός στις πράξεις τους αλλά και να κρίνονται για αυτό.

Αυτο το εθεσε πιο σωστα απο ολους ο Μπαρκλει λεγοντας οτι ο ιδιος παιζει μπασκετ και αυτη ειναι η δουλεια του. Δεν εχει καμια δουλεια να προσεχει τα παιδια του κοσμου και απο τι θα επηρεαστουν.

Προτυπα ειναι και οι αθλητες και οι ηθοποιοι και οποιοδηποτε αλλο δημοσιο προσωπο. Οχι μονο προτυπα συμπεριφορας αλλα και ανδρισμου, θυλικοτητας, στυλ κτλ.

Το αν θα δεις το γιο σου μια μερα να βγαινει απτο δωματιο του με ενα καρο σκουλαρικια και μαλλι βαμμενο στα χρωματα του ουρανιου τοξου επειδη του αρεσει σαν παικτης ο Ροντμαν, ε αυτο δεν ειναι λαθος του Ροντμαν.

Ο μόνος ο οποίος είπε ότι σας έχω γραμμένους είναι ο Διαμαντίδης. Το σας παρατάω στα 30 το έχει κάνει αυτός και ο Ζίσκα, αλλά τουλάχιστον αυτός είχε πολύ περισσότερους τραυματισμούς.

ΥΓ. Ο Διαμαντίδης ΔΕΝ έφερε το χρυσό στο Βελιγράδι. Έβαλε το τρίποντο με τη Γαλλία. Το παιχνίδι το είχε γυρίσει ο Παπαλουκάς, ο καλύτερος δε παίχτης στο τουρνουά ήταν ο Ζήσης. Ο Δημήτρης αρχηγός της Εθνικής και πρώτος σε απόδοση σε τουρνουά ποτέ δεν υπήρξε.

Το να υποπβαθμιζεις οτι εχει πετυχει ενας παικτης με τον συλλογο του ειναι επισης λαθος τροπο να κρινεις εναν παικτη αλλα εσυ ας πουμε τωρα για οποιονδηποτε λογο εισαι δικαιολογημενος να το κανεις?

Η συζητηση εχει ξαναγινει και ειχε οδηγησει σε μια ερωτηση που εδειχνε καθαρα το τι κινητρα εχει ο καθενας για να κρινει εναν παικτη. Ειχα κανει ιδιαιτερη νιξη στο γεγονος οτι για να παιξει η Εθνικη το παιχνιδι της με 3 γκαρντ και να ειναι πετυχημενο το ολο πλανο ο Διαμαντιδης επρεπε να αμυνα επιθεση και ριμπαουντ να τα βαλει με τα αντιπαλα 3αρια της καθε ομαδας σε μονυμη βαση και ηταν 1ος σε χρονο συμμετοχης.

Η ερωτηση ηταν "τι σε κανει να πιστευεις οτι αν επαιζε ο Διαμαντιδης αντι Παπαλουκα-Σπανουλη στον ασσο θα τα καταφερνε καλητερα?"

Και η απαντηση ερχεται με μια ακομη ερωτηση: "τι κανει καποιον να πιστευει οτι αν αυτος που επαιζε σε 3 διαφορετικες θεσεις και υπερ του δεοντως στο 3 ηταν καποιος εκ των Παπαλουκα Σπανουλη και οχι ο Διαμαντιδης το κυριο προβλημα της ομαδας θα ηταν ο ασσος και οχι το οτι τα αντιπαλα 3αρια θα εκαναν πλακα στην εθνικη."

Ο Διαμαντιδης δεν κοροϊδεψε κανεναν. Επαιζε οσο τον χρειαζονταν να παιξει σε φουλ ρυθμους πολυ πιο συχνα σε σχεση με τους αλλους εκτος βασικης θεσης, περισσοτερα λεπτα σε συλογο και Εθνικη και οπως ηταν φυσιολογικο εφυγε απο την Εθνικη γρηγοροτερα απο τους αλλους 2

Κατηγορειτε αλλους για τις αποψεις τους. Ναι ενω οι δικες σας ειναι γεματες αγνες προθεσεις.

Ο μόνος ο οποίος είπε ότι σας έχω γραμμένους είναι ο Διαμαντίδης.

οκ οτι πεις.
bbplayer
QUOTE (lakersdynasty @ Apr 8 2012, 23:02 ) *
Το αν θα δεις το γιο σου μια μερα να βγαινει απτο δωματιο του με ενα καρο σκουλαρικια και μαλλι βαμμενο στα χρωματα του ουρανιου τοξου επειδη του αρεσει σαν παικτης ο Ροντμαν, ε αυτο δεν ειναι λαθος του Ροντμαν.

Ναι καλά, εδώ βρίζουν σα νταλικιέρηδες από τα 10 τους χρόνια, το εάν είναι πρότυπό τους κάποιος αθλητής και η συμπεριφορά του , τα μάρανε
Petran911
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 8 2012, 23:02 ) *
Εγω παλι σε οσα περιοδικα ετυχε να πεσει το ματι μου ή σε ρεπορταζ ή γενικα στον τυπο ο Παπαλουκας ηταν παντα το αξιο τεκνο του Ελληνικου μπασκετ που οχι μονο επαιζε σε υψηλο επιπεδο αλλα εκανε περηφανη και την χωρα στο εξωτερικο.

αυτο που λες δεν ισχυιει με καμια ιεροδουλη.

Ο Παπαλουκας εγινε σταρ και σε επιπεδο τυπου μετα το τουρνουα του Βελιγραδιου με την Εθνικη και απογειωθηκε με τις εμφανισεις του στην ΤΣΣΚΑ του Μεσινα απο την επομενη αγωνιστικη περιοδο (05-06) της Ευρωλιγκα εως και την τελευταια του χρονια στην ΤΣΣΚΑ. Αυτα ηταν και τα καλητερα του χρονια.[/i

[i]Η συζητηση εχει ξαναγινει και ειχε οδηγησει σε μια ερωτηση που εδειχνε καθαρα το τι κινητρα εχει ο καθενας για να κρινει εναν παικτη. Ειχα κανει ιδιαιτερη νιξη στο γεγονος οτι για να παιξει η Εθνικη το παιχνιδι της με 3 γκαρντ και να ειναι πετυχημενο το ολο πλανο ο Διαμαντιδης επρεπε να αμυνα επιθεση και ριμπαουντ να τα βαλει με τα αντιπαλα 3αρια της καθε ομαδας σε μονυμη βαση και ηταν 1ος σε χρονο συμμετοχης.

Η ερωτηση ηταν "τι σε κανει να πιστευεις οτι αν επαιζε ο Διαμαντιδης αντι Παπαλουκα-Σπανουλη στον ασσο θα τα καταφερνε καλητερα?"

Και η απαντηση ερχεται με μια ακομη ερωτηση: "τι κανει καποιον να πιστευει οτι αν αυτος που επαιζε σε 3 διαφορετικες θεσεις και υπερ του δεοντως στο 3 ηταν καποιος εκ των Παπαλουκα Σπανουλη και οχι ο Διαμαντιδης το κυριο προβλημα της ομαδας θα ηταν ο ασσος και οχι το οτι τα αντιπαλα 3αρια θα εκαναν πλακα στην εθνικη."Αυτό που λες είναι παράλογο. Και προφανώς δεν έπαιζε πάντα 3άρι, αλλά και play. Προφανώς δε οι υπόλοιποι δεν ήταν σε θέση να παίξουν 3άρια.

Ο Διαμαντιδης δεν κοροϊδεψε κανεναν. Επαιζε οσο τον χρειαζονταν να παιξει σε φουλ ρυθμους πολυ πιο συχνα σε σχεση με τους αλλους εκτος βασικης θεσης, περισσοτερα λεπτα σε συλογο και Εθνικη και οπως ηταν φυσιολογικο εφυγε απο την Εθνικη γρηγοροτερα απο τους αλλους 2

Κατηγορειτε αλλους για τις αποψεις τους. Ναι ενω οι δικες σας ειναι γεματες αγνες προθεσεις.

οκ οτι πεις.

Όταν όμως κάνουμε συγκρίσεις ανάμεσα σε ΠΑΠ-ΔΔ, επικεντρωνόμαστε στην πορεία του Παπαλουκά στον ΟΣΦΠ και στον ΠΑΟ, και προφανώς αυτό ευνοεί τον Διαμαντίδη. Άρα αυτό που γράφω μάλλον ισχύει με πολλές παλλακίδες.

Επίσης, δεν έχω καμία πρόθεση, γιατί δεν ανήκω σε κανέναν από τους δύο χώρους. Αν θεωρείς την περσινή σεζόν του Διαμαντίδη σκοτωμένη (αφού είχε παίξει το 2010 στο Μούντο), μάλλον κάνεις λάθος. Ακόμα δεν μου έχεις εξηγήσει πως είναι δυνατόν να είναι αθλητής κουρασμένος στα 30 του, και προφανώς αλλιώς αντιλαμβανόμαστε το γράψιμο. Δηλαδη να μην πάει φέτος πχ ο Σπανούλης φέτος γιατί θα είναι σκοτωμένος με τον ΟΣΦΠ του χρόνου; Άρα να κάνουμε στην Εθνική συλλογή παιχτών από την Α2. Εκεί καταντήσαμε;
lamar
QUOTE(bbplayer @ Apr 8 2012, 22:27 ) *
οι φίλοι της πανάθας μια χαρά θυμούνται , έχουν μνήμη ελέφαντα. Θυμούνται ότι ο Σπανούλης έφερε ένα χάλκινο στο πιο αποδυναμωμένο Ευρωμπάσκετ ever και ο ΔΔ ένα χρυσό από το Βελιγράδι.
Επίσης οι "φίλοι της πανάθας" θεωρούν ομαδικό το άθλημα με την έννοια ότι όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν. Εάν π.χ δεν ήταν ο Ζήσης με την Αυστραλία δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να κερδίσουμε τις ΗΠΑ. Άρα η ονοματολογία , ειδικά σε επίπεδο ΕΟ, είναι λίγο άστοχη.

Για τη μνημη ελεφαντα, εχω τις ενστασεις μου? Επιλεκτικη ναι, ελεφαντα οχι... Ποιος ΔΔ εφερε το χρυσο το 2005???

Προημιτελικος Ελλας - Ρωσια.

Παπαλουκας 23π 4ρ 1ασ

Διαμαντιδης 2π με 0/9 σουτ 5ρ 5ασ

Ημιτελικος Ελλας - Γαλλια

Παπαλουκας 10π 1ρ 1ασ

Διαμαντιδης 7π 2ρ 3ασ

Τελικος Ελλας - Γερμανια

Παπαλουκας 22π 4ρ 6ασ

Διαμαντιδης 2π 5ρ 3ασ

Ο Διαμαντιδης σε εκεινο το τουρνουα ειχε εντος πεδιας 36.8% διποντα και 21.4% τριποντα σε 31.4 λεπτα συμμετοχης μ.ο... Στην ιδια διοργανωση ο Παπαλουκας ειχε 55.9% διποντα και 46.2% τριποντα σε 22λεπτα συμμετοχης.

Και εφερε το χρυσο ο Διαμαντιδης ??? Που παρεμπιπτοντως εκτος απο πρωτος στις ασιστ και τα ριμπαουντ αναμεσα στους παικτες της εθνικης ηταν και 7ος σκορερ της... 7ος, ουτε 3ος ουτε 4ος. 7ος!!! Αλλα το σημαντικοτερο δεν το λεμε...

Γιατι οπως ειπε και ο Ομπραντοβιτς φετος σε μια συνεντευξη τυπου, το μπασκετ ειναι πολυ απλο αθλημα αν θες να κερδισεις. Πρεπει να παρεις τη μπαλα και να τη βαλεις στο καλαθι!!!

Πρωτα λοιπον λες για τον Διαμαντιδη που εφερε το χρυσο απο το Βελιγραδι, ενω ο Σπανουλης απο ενα Ευρωμπασκετ της πλακας, και μετα για το ομαδικο αθλημα που ολοι χανουν και ολοι κερδιζουν... Μπερδευτηκα τελικα!!!
lakersdynasty
QUOTE(lamar @ Apr 8 2012, 23:43 ) *
Για τη μνημη ελεφαντα, εχω τις ενστασεις μου? Επιλεκτικη ναι, ελεφαντα οχι... Ποιος ΔΔ εφερε το χρυσο το 2005???

Ποιος 1 παικτης εφερε ποτε μεταλλιο? Ουτε καν ο Γκαλης. Αλλα ενας παικτης οποτε ειναι βολικο κατηγορειται.

Γιατι οπως ειπε και ο Ομπραντοβιτς φετος σε μια συνεντευξη τυπου, το μπασκετ ειναι πολυ απλο αθλημα αν θες να κερδισεις. Πρεπει να παρεις τη μπαλα και να τη βαλεις στο καλαθι!!!

Πρωτα λοιπον λες για τον Διαμαντιδη που εφερε το χρυσο απο το Βελιγραδι, ενω ο Σπανουλης απο ενα Ευρωμπασκετ της πλακας, και μετα για το ομαδικο αθλημα που ολοι χανουν και ολοι κερδιζουν... Μπερδευτηκα τελικα!!!

Οταν προσπαθεις να κατηγορισεις καποιον ε τουλαχιστον καντο καλα. Οπως ειπε και ο Ομπραντοβιτς για να βαλεις την μπαλα πρεπει να την παρεις πρωτα.

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

5,1 ΑΣΙΣΤ (1ΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ)
5,0 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ (1ΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ)
2,9 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ (1ΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ)

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj...undID_3769.html

Καθολου εξυπνη η επιλογη της δηλωσης του Ομπραντοβιτς εκ μερους σου. Δινεις εμφαση εκει που θες για αν αποδειξεις "με στοιχεια" κατι που δεν ισχυει.

Ακόμα δεν μου έχεις εξηγήσει πως είναι δυνατόν να είναι αθλητής κουρασμένος στα 30 του, και προφανώς αλλιώς αντιλαμβανόμαστε το γράψιμο. Δηλαδη να μην πάει φέτος πχ ο Σπανούλης φέτος γιατί θα είναι σκοτωμένος με τον ΟΣΦΠ του χρόνου; Άρα να κάνουμε στην Εθνική συλλογή παιχτών από την Α2. Εκεί καταντήσαμε;

Δεν καταντησαμε πουθενα. Ειμασταν εκει που ειμαστε. Πανε στην Εθνικη αυτοι που πιστευουν οτι ειναι σε θεση να προσφερουν και οταν και οσο το πιστευουν αυτο.

Ο Διαμαντιδης προσεφερε στην Εθνικη τις υπηρεσιες του αναπτυσσοντας τις ικανοτητητες του σε ενα συλλογο ολο το χειμονα οπως εκανε και ο Σπανουλης και ο Παπαλουκας. Οταν ηξερε οτι δεν μπορει να προσφερει αλλο και στην Εθνικη και στον συλλογο του ε μαντεψε τι δεν θα συνεχιζε να κανει.

Χωρις να θελεις ακολουθεις την γραμμη της Ομοσπονδιας. Εχουμε 5 παικτες που εχουν φερει επιτυχιες, αστους να παιζουν μεχρι να κανουν εγγονια για να καθομαστε να χαιρομαστε το "ανυπαρκτο" αναπτυξιακο μας προγραμμα.

Τους παικτες τους βρισκει η Εθνικη το καλοκαιρι ενω εχουν δουλεψει με τις ομαδες τους. Εδω δεν μιλαμε για αναγνωριση, δεν μιλαμε για συμβολαιο διαφημισεων μιλαμε για την εξελιξη των παικτων που χρησιμοποιει η Εθνικη για να πετυχει οτι πετυχε.

Ο Διαμαντιδης στα 30 του ξερει οτι εχει ως δεδομενο μπροστα του ενα χρονικο περιθωρειο για να παιξει σε ενα συλλογο και να το κανει σε βαθμο, σε αποδωση που θεωρει ο ιδιος ικανοποιητικη. Δεν θεωρει οτι μπορει να το κανει παιζοντας και το καλοκαιρι και γι'αυτο αποχαιρετησε την Εθνικη.

Αν βρεις καποιον που θα παιξει λιγοτερο στον συλλογο του για να συνεχισει να παιζει στην Εθνικη, πες μου ποιος ειναι να τον ρωτησω απο ποιον πλανητη ειναι. Αυτα που υποστιριζεις απλα δεν στεκουν. Και δεν κολλαω στην δικη σου αποψη, σε εσενα δηλαδη ως ατομο, ειναι πολλοι που λενε κατα καιρους τα ιδια.
lamar
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 9 2012, 00:05 ) *
Ποιος 1 παικτης εφερε ποτε μεταλλιο? Ουτε καν ο Γκαλης. Αλλα ενας παικτης οποτε ειναι βολικο κατηγορειται.

Μην τα λες εμενα αυτα... Αλλος ειπε οτι ο ΔΔ εφερε το χρυσο!!!

Οταν προσπαθεις να κατηγορισεις καποιον ε τουλαχιστον καντο καλα. Οπως ειπε και ο Ομπραντοβιτς για να βαλεις την μπαλα πρεπει να την παρεις πρωτα.

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Καθολου εξυπνη η επιλογη της δηλωσης του Ομπραντοβιτς εκ μερους σου. Δινεις εμφαση εκει που θες για αν αποδειξεις "με στοιχεια" κατι που δεν ισχυει.

Και οταν την παρεις, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ!!! Και με 11 ποντους συνολικα σε προημιτελικο, ημιτελικο, τελικο, οταν καποιος αλλος εχει βαλει 55, τοτε μαλλον αυτος ο αλλος ειναι ο πρωταγωνιστης και οχι ο 2.9 κλεψιματα και 5 ριμπαουντ!!!

Μια χαρα χρησιμοποιησα εγω τη δηλωση του Ομπραντοβιτς λοιπον!!! Απλως εμενα, δεν με λενε Ριζο!!!
bbplayer
@ lamar
Για να σε ξεμπερδέψω : ο ΔΔ έβαλε το κρίσιμο άρα ο ΔΔ σε πήγε στον τελικό και σου έδωσε την ευκαιρία να πάρεις το χρυσό κόντρα ...στον Μπουκουβάλα . Και όντως ο Σπανούλης σου έδωσε το χάλκινο σε ένα υποβαθμισμένο Ευρωμπάσκετ. Και ο Ζήσης σε πήγε στον ημιτελικό κόντρα στην Αμερική

Στην ονοματολογία δε μπήκα εγώ αλλά ο Petran111 που ανέφερε ότι ο τάδε πρόσφερε εκείνο και ο δείνα το άλλο αλλά ο ΔΔ τίποτα ή σχεδόν τίποτα.
Εγώ απλώς απάντησα για να αναφέρω την προσφορά του ΔΔ. Δες λίγο πίσω και θα διαπιστώσεις ότι είναι έτσι.

Στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου ο ΔΔ ήταν στην καλύτερη πεντάδα και πρώτος στις ασιστ .Εμένα μου φτάνει.

lakersdynasty
QUOTE(lamar @ Apr 9 2012, 00:14 ) *
Μην τα λες εμενα αυτα... Αλλος ειπε οτι ο ΔΔ εφερε το χρυσο!!!

Και οταν την παρεις, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ!!! Και με 11 ποντους συνολικα σε προημιτελικο, ημιτελικο, τελικο, οταν καποιος αλλος εχει βαλει 55, τοτε μαλλον αυτος ο αλλος ειναι ο πρωταγωνιστης και οχι ο 2.9 κλεψιματα και 5 ριμπαουντ!!!

Μια χαρα χρησιμοποιησα εγω τη δηλωση του Ομπραντοβιτς λοιπον!!! Απλως εμενα, δεν με λενε Ριζο!!!

χωρις το ενα δεν υπαρχει το αλλο lamar και εσυ βρηκες τον καταλληλο τροπο να πεις αυτο που θες χρησιμοποιοντας ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

Αλλος επαιζε εκτος θεσης για να καταληξουν σε επιτυχεια τα καλα παιχνιδια του Παπαλουκα και του Ζηση. Αλλα ο Διαμαντιδης απλα εβαλε ενα τριποντο και μονο οι αλλοι παιρνουν τα ευσημα.

Και προφανως το κερασακι στην τουρτα. Ο Σπανουλης πηρε μεταλλιο χωρις Παπαλουκα Διαμαντιδη. Αλλα μονο απο την Ελλαδα ελειπαν παικτες φυσικα. Απο πουθενα αλλου. Αυτο δεν συμφερει ουτε καν να αναφερθει στην συζητηση γιατι θα μειωσει τα τρομερα επιχειρηματα που αποδεικνειουν τα αναποδεικτα.

Μια χαρα ηθοποιος ειναι ο Ριζος. Ηταν και πολυ δημοφυλης ξερεις ποτε? ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΓΚΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥΣ.

ΑΧΑΧΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!
lamar
QUOTE(bbplayer @ Apr 9 2012, 00:21 ) *
@ lamar
Για να σε ξεμπερδέψω : ο ΔΔ έβαλε το κρίσιμο άρα ο ΔΔ σε πήγε στον τελικό και σου έδωσε την ευκαιρία να πάρεις το χρυσό κόντρα ...στον Μπουκουβάλα . Και όντως ο Σπανούλης σου έδωσε το χάλκινο σε ένα υποβαθμισμένο Ευρωμπάσκετ. Και ο Ζήσης σε πήγε στον ημιτελικό κόντρα στην Αμερική

Στην ονοματολογία δε μπήκα εγώ αλλά ο Petran111 που ανέφερε ότι ο τάδε πρόσφερε εκείνο και ο δείνα το άλλο αλλά ο ΔΔ τίποτα ή σχεδόν τίποτα.
Εγώ απλώς απάντησα για να αναφέρω την προσφορά του ΔΔ. Δες λίγο πίσω και θα διαπιστώσεις ότι είναι έτσι.

Στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου ο ΔΔ ήταν στην καλύτερη πεντάδα και πρώτος στις ασιστ .Εμένα μου φτάνει.

O Μπουκουβαλας πηγε φυτευτος στον τελικο ή απεκλεισε καποιον??? Και μηπως αυτος ο καποιος σε εχει ταραξει στη καρπαζια οπου σε βρισκει??? Τελικα δεν πρεπει να ηταν και τοσο Μπουκουβαλας!!!

Αρα το 1987 τη κουπα την εδωσε ο Καμπουρης!!! και το 1989 το ασημενιο το εδωσε ο Φανης!!! Ενταξει, ξεμπερδευτηκα τωρα!!!
bbplayer
QUOTE (lakersdynasty @ Apr 9 2012, 00:05 ) *
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

και στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες μπορούσε να είναι πρώτος , απλώς ήθελε να φανεί και κανένας άλλος. 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
lakersdynasty
QUOTE(bbplayer @ Apr 9 2012, 00:29 ) *
και στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες μπορούσε να είναι πρώτος , απλώς ήθελε να φανεί και κανένας άλλος. 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

α οχι φιλατατε! να λεμε και του Παπαλουκα το δικαιο αλλα και του Ζηση. Ο Ζησης μπορουσε να σκοραρει καλητερα τοτε απο μεση αποσταση και ο Παπαλουκας ειχε οπως παντα καλητερο ντραιβ.

Ο Διαμαντιδης ηταν κακος επιθετικα διοτι ο ρολος του ηταν κατα μεγαλο βαθμο catch and shoot και μεχρι τοτε δεν ειχε σταθροποιησει το σουτ του.

wink.gif
bbplayer
QUOTE (lamar @ Apr 9 2012, 00:28 ) *
O Μπουκουβαλας πηγε φυτευτος στον τελικο ή απεκλεισε καποιον??? Και μηπως αυτος ο καποιος σε εχει ταραξει στη καρπαζια οπου σε βρισκει??? Τελικα δεν πρεπει να ηταν και τοσο Μπουκουβαλας!!!

Αρα το 1987 τη κουπα την εδωσε ο Καμπουρης!!! και το 1989 το ασημενιο το εδωσε ο Φανης!!! Ενταξει, ξεμπερδευτηκα τωρα!!!

Εγώ με το "Μπουκουβάλας" εννοώ τον Οκουλάγια της Γερμανίας. Παράφραση ονόματος έκανα.Με έχει ταράξει στην καρπαζιά ? Ποιος ?

Με τόσα χρόνια στέρηση έχεις πολλά ελαφρυντικά για να είσαι στην τσίτα αλλά ηρέμησε , μη βλέπεις παντού εχθρούς

QUOTE (lakersdynasty @ Apr 9 2012, 00:33 ) *
α οχι φιλατατε! να λεμε και του Παπαλουκα το δικαιο αλλα και του Ζηση. Ο Ζησης μπορουσε να σκοραρει καλητερα τοτε απο μεση αποσταση και ο Παπαλουκας ειχε οπως παντα καλητερο ντραιβ.

Ο Διαμαντιδης ηταν κακος επιθετικα διοτι ο ρολος του ηταν κατα μεγαλο βαθμο catch and shoot και μεχρι τοτε δεν ειχε σταθροποιησει το σουτ του.

wink.gif

έμμεση αναφορά στα περί Chuck Norris έκανα, δεν τα εννούσα tongue.gif
lamar
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 9 2012, 00:28 ) *
χωρις το ενα δεν υπαρχει το αλλο lamar και εσυ βρηκες τον καταλληλο τροπο να πεις αυτο που θες χρησιμοποιοντας ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

Αλλος επαιζε εκτος θεσης για να καταληξουν σε επιτυχεια τα καλα παιχνιδια του Παπαλουκα και του Ζηση. Αλλα ο Διαμαντιδης απλα εβαλε ενα τριποντο και μονο οι αλλοι παιρνουν τα ευσημα.

Και προφανως το κερασακι στην τουρτα. Ο Σπανουλης πηρε μεταλλιο χωρις Παπαλουκα Διαμαντιδη. Αλλα μονο απο την Ελλαδα ελειπαν παικτες φυσικα. Απο πουθενα αλλου. Αυτο δεν συμφερει ουτε καν να αναφερθει στην συζητηση γιατι θα μειωσει τα τρομερα επιχειρηματα που αποδεικνειουν τα αναποδεικτα.

Μια χαρα ηθοποιος ειναι ο Ριζος. Ηταν και πολυ δημοφυλης ξερεις ποτε? ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΓΚΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥΣ.

ΑΧΑΧΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!

Εσυ καταλαβες αυτο το πραγμα για τη δηλωση του Ομπραντοβιτς. Δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα. Ειδες εγω να απαξιωνω καπου την προσφορα του ΔΔ? Εγω εγραψα πρωτος οτι ηταν και πρωτος ριμπαουντερ της Εθνικης. Αλλα το χρυσο δεν το εφερε αυτος, πως να το κανουμε? Οπως και ο Σπανουλης δεν εφερε το χαλκινο απο την Πολωνια. Αυτα που τα εχεις δει να τα γραφω, μονο εσυ το ξερεις...

Για τον Γκαλη ειναι ντροπη και μονο που αναφερεται το ονομα του αναμεσα σε κοινους παικτες!!! Χαιρομαι που διασκεδαζεις...

Υ.Γ Το να μιλαει φιλος του Παναθηναικου για στερηση σε φιλο του Ολυμπιακου ειναι ανεκδοτο...
bbplayer
QUOTE (lamar @ Apr 9 2012, 00:37 ) *
Υ.Γ Το να μιλαει φιλος του Παναθηναικου για στερηση σε φιλο του Ολυμπιακου ειναι ανεκδοτο...

εγώ δεν είμαι φίλος του Παναθηναϊκού. Πού το είδες αυτό ? εγώ είμαι μπασκετικός παναθηναϊκός Αυτό που δηλαδή έπρεπε να είναι όλη η Ελλάδα banana.gif banana.gif banana.gif (εξαιρουμένων των Αρειανών που έχουν τη δική τους ιστορία/προσφορά. respect)

kai επειδή εδώ δεν έχουμε Βορεάδη για να μας χαρίζεται, δε γράφω άλλο μπας και φάω καμια icon_wave.gif icon_wave.gif
lakersdynasty
QUOTE(lamar @ Apr 9 2012, 00:37 ) *
Εσυ καταλαβες αυτο το πραγμα για τη δηλωση του Ομπραντοβιτς. Δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα. Ειδες εγω να απαξιωνω καπου την προσφορα του ΔΔ? Εγω εγραψα πρωτος οτι ηταν και πρωτος ριμπαουντερ της Εθνικης. Αλλα το χρυσο δεν το εφερε αυτος, πως να το κανουμε? Οπως και ο Σπανουλης δεν εφερε το χαλκινο απο την Πολωνια. Αυτα που τα εχεις δει να τα γραφω, μονο εσυ το ξερεις...

Για τον Γκαλη ειναι ντροπη και μονο που αναφερεται το ονομα του αναμεσα σε κοινους παικτες!!! Χαιρομαι που διασκεδαζεις...

και εγω χαιρομαι που περνας καλα. αλλα χρειαζεται να το ξαναγραψω? Ε θα το ξαναγραψω. Εισαι λαθος και βλεπεις το αθλημα οπως το επαιξε ο Γκαλης και οχι οπως το επαιξε ουτε ο Παπαλουκας ουτε ο Σπανουλης.

την προσφορα του Διαμαντιδη την απαξιωσες θεωροντας σημαντικο το να μπει η μπαλα στο καλαθι χωρις να δινεις καμια σημασια στο πως φτανει η μπαλα στα χερια αυτων που την βαζουν στο καλαθι. Κοινως τιμη και δοξα σε καθε σκορερ και αυτοι που κανουν οτι ειναι δυνατον για να ειναι σε θεση να σκοραρουν οι σκορερ θεωρουνται ρολιστες.

ε δεν ειναι ετσι τα πραγματα lamar. Σορυ αλλα βλεπεις το μπασκετ λες και ειμαστε στο 87 και εισαι λαθος. Δεν συνεκρινα εγω τον Παπαλουκα και τον Διαμαντιδη και τον Σπανουλη με τον Γκαλη, εσυ συνεκρινες το μπασκετ του 2005 με τα οσα εβλεπες γραμμενα στις εφημεριδες 2 δεκαετιες πριν.

Οι σκορερ θα φερουν τον κοσμο στο γηπεδο και θα κανουν τον κοσμο να ταυτιστει μαζι τους δεν διαφωνω. Αλλα ουτε αυτοι μονοι τους κερδιζουν τιποτα οπως ουτε αυτος που θα τους δωσει την μπαλα.

Η απαξιωση ομως ειναι απαξιωση και κρατει καλα. Και το ποστ με τα στατιστικα που ποσταρες διαιωνιζει αποψεις μπασκετικα αναχρονιστικες.

lamar
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 9 2012, 00:48 ) *
και εγω χαιρομαι που περνας καλα. αλλα χρειαζεται να το ξαναγραψω? Ε θα το ξαναγραψω. Εισαι λαθος και βλεπεις το αθλημα οπως το επαιξε ο Γκαλης και οχι οπως το επαιξε ουτε ο Παπαλουκας ουτε ο Σπανουλης.

την προσφορα του Διαμαντιδη την απαξιωσες θεωροντας σημαντικο το να μπει η μπαλα στο καλαθι χωρις να δινεις καμια σημασια στο πως φτανει η μπαλα στα χερια αυτων που την βαζουν στο καλαθι. Κοινως τιμη και δοξα σε καθε σκορερ και αυτοι που κανουν οτι ειναι δυνατον για να ειναι σε θεση να σκοραρουν οι σκορερ θεωρουνται ρολιστες.

ε δεν ειναι ετσι τα πραγματα lamar. Σορυ αλλα βλεπεις το μπασκετ λες και ειμαστε στο 87 και εισαι λαθος. Δεν συνεκρινα εγω τον Παπαλουκα και τον Διαμαντιδη και τον Σπανουλη με τον Γκαλη, εσυ συνεκρινες το μπασκετ του 2005 με τα οσα εβλεπες γραμμενα στις εφημεριδες 2 δεκαετιες πριν.

Οι σκορερ θα φερουν τον κοσμο στο γηπεδο και θα κανουν τον κοσμο να ταυτιστει μαζι τους δεν διαφωνω. Αλλα ουτε αυτοι μονοι τους κερδιζουν τιποτα οπως ουτε αυτος που θα τους δωσει την μπαλα.

Η απαξιωση ομως ειναι απαξιωση και κρατει καλα. Και το ποστ με τα στατιστικα που ποσταρες διαιωνιζει αποψεις μπασκετικα αναχρονιστικες.

Aν εννοεις οτι θεωρω πολυ πιο σημαντικο το σκοραρισμα απο τις υπολοιπες δουλειες μεσα στο γηπεδο, εχεις απολυτο δικιο!!! Αν αυτο ειναι αναχρονιστικο δεν το ξερω, εσυ εχεις τη δικη σου θεωρια και εγω τη δικη μου.

Επισης δυο δεκαετιες πριν δεν διαβαζα στις εφημεριδες τι γινοταν, τα εβλεπα live!!!

plo koon
Παιδιά το πάτε μακριά και ξεχειλώνετε (νομίζω) αυτά που λέει ο lamar.

Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα άλλο από το ότι "το χρυσό το 2005 δεν το έφερε ο ΔΔ" ή τουλάχιστον δεν το έφερε μόνος του.

Ούτε ανάλυση του σύγχρονου μπάσκετ έκανε, ούτε αποθέωσε τον Παπαλουκά επειδή είναι μέγας σκόρερ (!!), ούτε είπε ότι ο ΔΔ στο τουρνουά δεν είχε τεράστια συνεισφορά.

Απλά απάντησε σε κάποιον που είπε ότι "ο ΔΔ έφερε το χρυσό στο Βελιγράδι, ενώ ο Σπανούλης το χάλκινο σε ένα υποβαθμισμένο τουρνουά". Ε, πως να το κάνουμε. Ο ΔΔ ΔΕΝ έφερε το χρυσό στο Βελιγράδι. Το έφερε όλη η ομάδα, στην οποία κατά τη γνώμη μου αν ξεχώρισε κάποιος αυτός ήταν ο Παπαλούκ. Αργότερα βέβαια ο ΔΔ τον έφτασε και τον ξεπέρασε.

Μην αφήνετε την εκρηκτική εξέλιξη του ΔΔ στα επόμενα χρόνια να αλλοιώνει την κρίση σας για το συγκεκριμένο τουρνουά.
PARISINOS
ελλειψα δυο ωρες και η συζητηση ανθισε smiley.gif θα προσπαθησω λοιπον να απαντησω στον πετραν αλλα και στα υπολοιπα θεματα που θιχτηκαν

QUOTE(Petran911 @ Apr 8 2012, 19:10 ) *
Κάνεις λάθος. Δεν έχει καμία σχέση η σύγκριση με αυτούς που αναφέρεις. 'Οσο δε για τα γεγονότα που αναφέρεις, και αφορά τον μόνο που έβαλα στην πρόταση, το τι έπαιρνε ο Μπουρούσης δεν το ξέρουμε, ενώ όλα τα άλλα έχουν αποδειχθεί, κατά συνέπεια νομίζω ότι τον αδικούμε τον άνθρωπο, εάν συγκρίνουμε τυχόν λήψη μιας ουσίας με αδικήματα του ποινικού δικαίου.

Aμα το παρουμε ετσι , ουτε ο μπατιστ ειναι hit and runner γιατι δεν ειμασταν μπροστα στο επισοδειο για να ξερουμε ακριβως τι εγινε, ενω το θυμα του αποφασισε να μην ασκησει μυνηση, οποτε ολα οκ.

Την κολοκυθια μπορω να την παιξω και εγω λοιπον.

Επίσης, οι συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες είναι προφανώς και μέρος της εξίσωσης για την αξία ενός παίχτη. Θες να το κοιτάξεις από Ελλάδα, Ισπανία, πολύ περισσότερο Αργεντινή, και θα δεις ότι εάν βγάλεις τα τουρνουά των Εθνικών ομάδων πολλοί παίχτες φαίνονται πραγματικά γυμνοί.

Προφανώς ο Τζινόμπιλι είναι τεράστιος παίχτης, αλλά μεγάλο ρόλο στην αξιολόγηση αυτή παίζει και η παρουσία του με την Αργεντινή.

συμφωνω απολυτα με οσα λες. προφανως και μπαινει στην εξισωση το τι κανει ενας παιχτη με την εθνικη. Αλλα αυτο γιατι το γραφεις? Μηπως ο διαμαντιδης ειναι κανας αποτυχημενος με την εθνικη? Ενα χρυσο σε ευρωπαικο (οντας μελος της καλυτερης 5αδας του τουρνουα) και ενα αργυρο σε παγκοσμιο δεν ειναι λιγα. Ο ΔΔ ειναι σουπερ επιτυχημενος με την εθνικη, απλα με την ομαδα του ειναι ΑΚΟΜΑ περισσοτερο.

Ο παπαλουκας δεν ειναι γαζωσει κανεναν πριν το 2005 γι αυτο και δεν γινοταν χαμος μαζι του. Ισα ισα μεχρι τοτε ηταν γνωστος μονο για το επικο choke job με την εθνικη το 2001 και τις 1/6 βολες που μας εστειλαν σπιτι μας, και με αυτο της ΤΣΣΚΑ οταν εχασε το φαιναλ 4 στην εδρα της.

Ο παπαλουκας αρχισε να παιζει ως ο καλυτερος παιχτης της ευρωπης απο κεινο το ματς με τη ρωσσια το 2005 ,ως και το φαιναλ 4 της αθηνας το 2007. Αυτα ηταν και τα καλυτερα χρονια της καριερας του.

Στην εξισωση λοιπον μπαινουν τα παντα ,και γι αυτο και οποιον και να ρωτησεις στην ευρωπη αυτη τη στιγμη θα σου πουν οτι ο ΔΔ ειναι παιχταρας. εχει πετυχει παντου. Και καλως σε αυτη την εξισωση που λες , η πλαστιγγα γερνει πλεον υπερ του ΔΔ. Γιατι ενω παραδεχομαι οτι ο παπαλουκας (για τον σπανουλη διαφωνω, ο ΔΔ ηταν ο δευτερος καλυτερος παιχτης εθνικης που πηρε χρυσο) εχει προσφερει λιγα περισσοτερα, η διαφορα δεν ειναι τετοια που να μην τον περασει ο ΔΔ με αυτα που κανει εδω και 1,5 χρονο με τον ΠΑΟ.

κανεις δεν βγαζει λοιπον απο την εξισωση την εθνικη. Οσο για τη συγκριση με τον παπαλουκα, εγω δεν εκανα καμια τετοια. Μονος σουθ την κανεις. Το ποιος εχει καλυτερο legacy ειναι συζητησιμο. Για μενα ο παπαλουκας ειναι λιγο καλυτερος με την εθνικη, ο δε ΔΔ λιγο καλυτερος με τον συλλογο του. Εξαρταται τι θα κανει ο ΔΔ μεχρι το τελος των πραιμ του λοιπον.

Αν τα παιδια ψαχνουν προτυπα στους αθλητες , την πατησαμε.Αλλα και ετσι ναναι, δεν σκοτωσε και κανεναν ο ΔΔ. Ουτε κανας βιαστης ειναι. Το αν εφυγε απο την εθνικη κανα δυο χρονια νωριτερα , δεν νομιζω να ειναι και κανα εγκλημα, οτι θα γινει κανα παιδακι εγκληματιας εξαιτιας αυτου του γεγονοτος.
Ισα ισα , ειναι προτυπο εργατικοτητας Ο ΔΔ. Πρωτος παει προπονηση, τελευταιος φευγει . Αν θελουν να εμπνευστουν απο τον ΔΔ τα μικρα, ας εμπνευστουν απο αυτο.
massey
Εχει πολυ γελιο η φαση με τον Διαμαντιδη.Θα ξεκινησω απο το οτι χαρακτηριζεται ο καλυτερος Ευρωπαιος παικτης συνεχως απο ολους τους ελληνες δημοσιογραφους οι οποιοι οτι σχεση εχουν οι Εσκιμωοι με τον ηλιο εχουν και αυτοι με το μπασκετ.Καταλαβαινει καποιος ποσο ηλιθιο ακουγεται αυτο?Ζουμε στο 2012 οπου ολοι οι ΚΑΛΟΙ Ευρωπαιοι παιζουν στο ΝΒΑ.Απο αυτους που ειναι καμια 5 επιπεδα πανω απο τον Διαμαντιδη σε ολα αλλα ακομα και σε αυτους που που χαρακτηριζονται απο πολυ καλοι εως καλοι.Δηλαδη ποιους ακριβως ανταγωνιζεται ο Διαμαντιδης?Μπορει καποιος να μου αναφερει πεντε (5) Ευρωπαιους παικτες τοπ επιπεδου που παιζουν στην Ευρωπη?Ναβαρο,Σπανουλης,Κριαπα αντε και ο Σισκα που ειναι περασμενα μεγαλεια.Α και ο Κιριλενκο τον οποιο οι περιστασεις τον εφεραν απο τα μερη μας και δηλωσε οτι του χρονου γυρναει εκει που ανηκει.Και λογικο ειναι.

Δηλαδη ημαρτον ετσι?Ειναι σαν λες την μπαλα ο ταδε ειναι ο καλυτερος Βραζιλιανος που παιζει στην Βραζιλια.Δεν εχει κανενα νοημα.

Και αυτο με τον Γκαλη ας σταματησει.Οπως ειπε ο Τζαμσι παικτες σαν τον Διαμαντιδη βγαινουν και θα βγουν πολλοι στο μελλον.Παικτες σαν τον Γκαλη οχι.Τι να κανουμε τωρα?Ο Γκαλης ζουσε σε μια εποχη που ΟΛΟΙ οι Ευρωπαιοι παιζανε εδω.Ητανε αντιπαλοι του.Φανταστειτε ποσα Ευρωπαικα θα παιρνε αν τοτε παιζανε στο ΝΒΑ.

Δεν γινεται να συγκρινεις τον Γκαλη με καποιον που η καλυτερη του κινηση ειναι το σπλιτ αουτ.Δεν γινεται.

Δεν γινεται να γινεται.
vastravoud
Καλό θα είναι να συζητάμε όμως λίγο πιο πολιτισμένα smile.gif

Ως προς τα πρότυπα, θα νιώσω ΠΟΛΥ αποτυχημένος γονιός αν το παιδί μου έχει ως πρότυπο κάποιον αθλητή.
bbplayer
QUOTE (massey @ Apr 9 2012, 01:09 ) *
Εχει πολυ γελιο η φαση με τον Διαμαντιδη.Θα ξεκινησω απο το οτι χαρακτηριζεται ο καλυτερος Ευρωπαιος παικτης συνεχως απο ολους τους ελληνες δημοσιογραφους οι οποιοι οτι σχεση εχουν οι Εσκιμωοι με τον ηλιο εχουν και αυτοι με το μπασκετ.Καταλαβαινει καποιος ποσο ηλιθιο ακουγεται αυτο?Ζουμε στο 2012 οπου ολοι οι ΚΑΛΟΙ Ευρωπαιοι παιζουν στο ΝΒΑ.Απο αυτους που ειναι καμια 5 επιπεδα πανω απο τον Διαμαντιδη σε ολα αλλα ακομα και σε αυτους που που χαρακτηριζονται απο πολυ καλοι εως καλοι.Δηλαδη ποιους ακριβως ανταγωνιζεται ο Διαμαντιδης?Μπορει καποιος να μου αναφερει πεντε (5) Ευρωπαιους παικτες τοπ επιπεδου που παιζουν στην Ευρωπη?Ναβαρο,Σπανουλης,Κριαπα αντε και ο Σισκα που ειναι περασμενα μεγαλεια.Α και ο Κιριλενκο τον οποιο οι περιστασεις τον εφεραν απο τα μερη μας και δηλωσε οτι του χρονου γυρναει εκει που ανηκει.Και λογικο ειναι.

Δηλαδη ημαρτον ετσι?Ειναι σαν λες την μπαλα ο ταδε ειναι ο καλυτερος Βραζιλιανος που παιζει στην Βραζιλια.Δεν εχει κανενα νοημα.

Και αυτο με τον Γκαλη ας σταματησει.Οπως ειπε ο Τζαμσι παικτες σαν τον Διαμαντιδη βγαινουν και θα βγουν πολλοι στο μελλον.Παικτες σαν τον Γκαλη οχι.Τι να κανουμε τωρα?Ο Γκαλης ζουσε σε μια εποχη που ΟΛΟΙ οι Ευρωπαιοι παιζανε εδω.Ητανε αντιπαλοι του.Φανταστειτε ποσα Ευρωπαικα θα παιρνε αν τοτε παιζανε στο ΝΒΑ.

Δεν γινεται να συγκρινεις τον Γκαλη με καποιον που η καλυτερη του κινηση ειναι το σπλιτ αουτ.Δεν γινεται.

Δεν γινεται να γινεται.

O ΔΔ θέλει 5-6 Τζάμσι στην καθισιά του, έτσι στο χαλαρό. Η σύγκριση με τον Γκάλη δεν έχει κανένα νόημα γιατί δεν ήταν το ίδιο μπάσκετ με το σημερινό.

επίσης ένας άσχετος μιλάει για τον ΔΔ όντας πλέον στο ΝΒΑ ο ίδιος . βάλτο στο 0:59

http://www.euroleague.tv/video/id/1950045

Επίσης το τι θα σταματήσει και το τι θα ξεκινήσει το τι θα γράφει ο άλφα ή ο βήτα, το τι γίνεται ή το τι δε γίνεται ,φαντάζομαι πώς θα το ξέρεις, δεν είναι δική σου δουλειά. Πόσταρε ότι θες αλλά άσε τις υποδείξεις προς τους άλλους

lamar
QUOTE(vastravoud @ Apr 9 2012, 01:15 ) *
Ως προς τα πρότυπα, θα νιώσω ΠΟΛΥ αποτυχημένος γονιός αν το παιδί μου έχει ως πρότυπο κάποιον αθλητή.

Αν κανω παιδι και το παιδι μου εχει προτυπο καποιον σαν τον Μαυροειδη για παραδειγμα, θα νιωσω πολυ ευτυχισμενος!!! Υπαρχουν και πολυ καλα προτυπα μεσα στον πρωταθλητισμο, λιγα, αλλα καλα!!!
vastravoud
Αυτό που εννοούσα ασφαλώς ήταν ότι είναι αποτυχία να έχεις κάποιον πρότυπο επειδή κλωτσάει καλά μια μπάλα.

Αν ο Μαυροειδής είναι καλός άνθρωπος, σωστός επαγγελματίας, κλπ, αυτό θα τον έκανε "πρότυπο" ακόμα κι αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας αλλά λογιστής, τορναδόρος ή επιχειρηματίας.
PARISINOS
QUOTE(massey @ Apr 8 2012, 23:09 ) *

Δεν γινεται να γινεται.

Τους κορυφαιους που λες ο Διαμαντιδης και ο Παπαλουκας τους εχουν αντιμετωπισει σε ολα τα ευρωμπασκετ και μουντομπασκετ. Τωρα απο που σημπαρανες εσυ οτι οσοι παιζουν στο ΝΒΑ ειναι 5 σκαλες ανωτεροι, πραγματικα ειναι αποριας αξιο.

Στην φετινη ευρωλιγκα παιζουν 3 απο τους 5 κορυφαιους παιχτες του φετινου ευρωμπασκετ (γκαζολ, παρκερ, ναβαρο, κιριλενκο, μακαλεμπ). Αν τωρα εσυ νομιζεις οτι το επιπεδο ειναι για γελια, και υπαρχουν τοσοι πολλοι παιχταραδες ευρωπαιου στο ΝΒΑ που θα κανανε μια χαψια τον ΔΔ και τον παπαλουκα, τοτε παω πασο. Σιγουρα δεν το εχουν δειξει σε οσες διωργανωσεις επαιξαν αντιμετωποι.

Ο γκαλης τωρα ενω θεωρω μεχρι και σημερα οτι ειναι καλυτερος του ΔΔ, ζουσε σε μια εποχη που ΟΛΟΙ σχεδον οι ευρωπαιου ηταν ερασιτεχνες. Πραγματικα στις αρχες του 80 δεν ειχε αντιπαλο (εκτος και αν θυμαστε εσεις πολλους ευρωπαιους παιχταραδες αρχες 80) , ενω απο τα τελη που αρχισε το ευρωπαικο μπασκετ να ανεβαινει γρηγορα, οι κυριοτεροι του αντιπαλοι ηταν 19-20-21 χρονω (αντε 22).

Σαν να παιζει ο ΔΔ με κυριοτερο αντιπαλο τον ρουμπιο και τον βαλαντσιουνας.

Ειπαμε λοιπον , εκπληκτικος ο γκαλης, αλλα κανενας δεν ειπε οτι ο ΔΔ ειναι καλυτερος του , ουτε ο παπαλουκας. Συγκριση γινεται να γινει ομως, οποτε αυτη η προσπαθεια μειωσης του ΔΔ η του παπαλουκα με φρασεις του στυλ "δεν πρεπει να μπαινουν στην ιδια προταση" ειναι εντελως ατοπες, μπασκετικα αστοιχειωτες και δειγμα μπασκετικης αγνοιας.

Επειδη βασικα αυτο το θεμα το εχω συζητησει απειρες φορες, και επειδη πολλες φορες το μονο που διαπιστωνω ειναι το ποσο ανακριβεις και αστοιχειοτες ειναι οι αποψεις που προσπαθουν να περιγραψουν το ευρωπαικου μπασκετ στις εποχες του 80 , το κοβω εδω.

Αλλωστε οπως ειπα. Συμφωνω οτι ο γκαλης ειναι καλυτερος.
Petran911
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 9 2012, 00:05 ) *
Ο Διαμαντιδης προσεφερε στην Εθνικη τις υπηρεσιες του αναπτυσσοντας τις ικανοτητητες του σε ενα συλλογο ολο το χειμονα οπως εκανε και ο Σπανουλης και ο Παπαλουκας. Οταν ηξερε οτι δεν μπορει να προσφερει αλλο και στην Εθνικη και στον συλλογο του ε μαντεψε τι δεν θα συνεχιζε να κανει.

Χωρις να θελεις ακολουθεις την γραμμη της Ομοσπονδιας. Εχουμε 5 παικτες που εχουν φερει επιτυχιες, αστους να παιζουν μεχρι να κανουν εγγονια για να καθομαστε να χαιρομαστε το "ανυπαρκτο" αναπτυξιακο μας προγραμμα.

Τους παικτες τους βρισκει η Εθνικη το καλοκαιρι ενω εχουν δουλεψει με τις ομαδες τους. Εδω δεν μιλαμε για αναγνωριση, δεν μιλαμε για συμβολαιο διαφημισεων μιλαμε για την εξελιξη των παικτων που χρησιμοποιει η Εθνικη για να πετυχει οτι πετυχε.

Ο Διαμαντιδης στα 30 του ξερει οτι εχει ως δεδομενο μπροστα του ενα χρονικο περιθωρειο για να παιξει σε ενα συλλογο και να το κανει σε βαθμο, σε αποδωση που θεωρει ο ιδιος ικανοποιητικη. Δεν θεωρει οτι μπορει να το κανει παιζοντας και το καλοκαιρι και γι'αυτο αποχαιρετησε την Εθνικη.

Αν βρεις καποιον που θα παιξει λιγοτερο στον συλλογο του για να συνεχισει να παιζει στην Εθνικη, πες μου ποιος ειναι να τον ρωτησω απο ποιον πλανητη ειναι. Αυτα που υποστιριζεις απλα δεν στεκουν. Και δεν κολλαω στην δικη σου αποψη, σε εσενα δηλαδη ως ατομο, ειναι πολλοι που λενε κατα καιρους τα ιδια.

Θα αντιστρέψω την ερώτηση σου, και θα ρωτήσω ποιους Ευρωπαίους παίχτες ξέρεις που να σταμάτησαν από την Εθνική τους ομάδα και ενώ:

α) Είναι 30 ετών
β) αμέσως μετά να έκαναν την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους
γ) Αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε οργάνωση όπου ολόκληρη η περιφέρεια της ομάδας τους ήταν αποδεκατισμένη
δ) Αρνούνται να συμμετάσχουν σε μία ομάδα - που πλήρης - έχει τη δυνατότητα Ολυμπιακού μεταλλίου
ε) Δεν έχουν κανένα σοβαρό τραυματισμό

Επίσης, γνωρίζεις την προστιθέμενη αξία των τουρνουά της Εθνικής στα συμβόλαια των παιχτών; Εάν οι παίχτες, όπως λες, δουλεύουν με τους συλλόγους τους, με την Εθνική ομάδα αποκτούν αναγνώριση και καταξίωση.

Εγώ ξέρω τον Ζισκάουσκας, ό οποίος όμως έχει χρόνια προβλήματα με τη μέση του. Κανείς άλλος δεν το έκανε. Επίσης δεν παίζει κανείς στην Ελλάδα, με το πρωτάθλημα της πλάκας. Επίσης δεν μου έχετε απαντήσει - κατά το σκεπτικό σας - εάν αύριο δηλώσουν ο Σπανούλης, ο Φώτσης, ο Μπουρούσης, ο Ζήσης, και οποιοσδήποτε άλλος ότι είναι κουρασμένος τι πρέπει να του απαντήσουμε; Είναι η Εθνική εθελοντική υπόθεση; Η μήπως πρέπει να παίζουν παίχτες κάτω τον 25; Μήπως πρέπει ο ΟΣΦΠ να μην στείλει τον Σπανούλη και πχ. η Μακάμπι τον Σοφοκλή γιατί έτσι περιορίζεται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ξεκούραστου ΔΔ;

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δική μου άποψη είναι ότι οποιοσδήποτε θέλει να έχει το κεφάλι του ψηλά και να μην αμαυρώνει την υστεροφημία του πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεχτικός με την συμπεριφορά του απέναντι στην Εθνική. Σε τελική ανάλυση, ο συγκεκριμένος θα μπορούσε απλά να ζητούσε να ξεκουραστεί πέρσι, και να έπαιζε φέτος, λες και είναι λίγο πράγμα για έναν αθλητή η συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα, στην οποία - εάν ήταν όλοι εκεί - θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μετάλλιο. Μέχρι και ο Κόμπυ και ο Λεμπρόν δεν την σνομπάρουν.
lamar
QUOTE(PARISINOS @ Apr 9 2012, 01:39 ) *
Τους κορυφαιους που λες ο Διαμαντιδης και ο Παπαλουκας τους εχουν αντιμετωπισει σε ολα τα ευρωμπασκετ και μουντομπασκετ. Τωρα απο που σημπαρανες εσυ οτι οσοι παιζουν στο ΝΒΑ ειναι 5 σκαλες ανωτεροι, πραγματικα ειναι αποριας αξιο.

Eνταξει ουτε αυτο ειναι ασφαλες κριτηριο... Πχ, θεωρω χειροτερο τον Καλντερον και απο τους δυο, αλλα οπου τους βρισκει σε Ευρωμπασκετ και Μουντομπασκετ τους κανει πλακα.

Οπως και το γεγονος οτι κερδιζουμε την Γερμανια και τη Γαλλια σαν Εθνικη, αυτο δεν σημαινει οτι ο Νοβιτσκι και ο Παρκερ δεν ειναι δυο τρια επιπεδα πιο πανω.
vastravoud
QUOTE(Petran911 @ Apr 9 2012, 01:47 ) *
[...] Είναι η Εθνική εθελοντική υπόθεση; [..]

Προφανώς!

Τι να κάνουμε ρε παιδιά, με το ζόρι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Δε θέλει, δεν πάει.

Τόσο απλά.
Petran911
QUOTE(vastravoud @ Apr 9 2012, 01:53 ) *
Προφανώς!

Τι να κάνουμε ρε παιδιά, με το ζόρι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Δε θέλει, δεν πάει.

Τόσο απλά.

Απάντησες στο μισό κομμάτι. Εάν πούνε και οι υπόλοιποι το ίδιο πως θα το δεις; Με τη βάση αυτή, σε τι διαφέρει ο Διαμαντίδης από πχ. τον Σλούκα που μπορεί να θέλει να κάνει ενδυνάμωση το καλοκαίρι; Να τα καταργήσουμε τα τουρνουά τότε;
vastravoud
Αν δεν θέλει να παέι κανείς, ας πάει η Α2. Χωρίς πλάκα το λέω, "το πράμα οπου 'ναι στανικώς, ογλήγορα σκολάζει".
bbplayer
Ωπα και Ερωτόκριτος! αυτά είναι!
Petran911
QUOTE(vastravoud @ Apr 9 2012, 02:11 ) *
Αν δεν θέλει να παέι κανείς, ας πάει η Α2. Χωρίς πλάκα το λέω, "το πράμα οπου 'ναι στανικώς, ογλήγορα σκολάζει".

Το μόνο κρίμα είναι ότι δεν σκέφτονται έτσι οι Ναβάρο, Γκασόλ, Νοβίτζκι, Τζινόμπιλι, Πάρκερ, Σκόλα αυτού του κόσμου. Κρίμα για τον Δημήτρη, ευτυχία για εμάς τους φιλάθλους.

Το θέμα του Διαμαντίδη και η αντιμετώπιση του από το σύνολο του τύπου, είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το πόσο έχει χαθεί η λογική και η αντικειμενική προσέγγιση των πραγμάτων στην Ελλάδα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε γίνει πανικός, τουλάχιστον σε αυτούς που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Εδώ πρεσβεύει η άποψη του "εθελοντισμού" και των "δικαιωμάτων". Βρε λες να στείλουμε τον Δέσπο και τον Σιούτη που έχουν εμπειρία από διεθνή τουρνουά;
PARISINOS
QUOTE(Petran911 @ Apr 9 2012, 00:23 ) *
Το μόνο κρίμα είναι ότι δεν σκέφτονται έτσι οι Ναβάρο, Γκασόλ, Νοβίτζκι, Τζινόμπιλι, Πάρκερ, Σκόλα αυτού του κόσμου. Κρίμα για τον Δημήτρη, ευτυχία για εμάς τους φιλάθλους.

Το θέμα του Διαμαντίδη και η αντιμετώπιση του από το σύνολο του τύπου, είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το πόσο έχει χαθεί η λογική και η αντικειμενική προσέγγιση των πραγμάτων στην Ελλάδα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε γίνει πανικός, τουλάχιστον σε αυτούς που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Εδώ πρεσβεύει η άποψη του "εθελοντισμού" και των "δικαιωμάτων". Βρε λες να στείλουμε τον Δέσπο και τον Σιούτη που έχουν εμπειρία από διεθνή τουρνουά;

Kατσε βρε φιλε πετραν ομως. Σε πολλα απο αυτα τα παραδειγματα που δινεις, πολλοι παιχτες ειτε εχουν διαλεξει να ξεκουραστουν καποιος χρονιες, ειτε ντε φακτο δεν παιζουν σε εθνικες που να εχουν υποχρεωσεις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ κυριολεκτικα.

Η ελλαδα ειναι μαζι με την ισπανια νομιζω η ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ χωρες που δεν εχουν χασει διωργανωση απο το 2003 και μετα. και μεχρι και στους ισπανους, ο γκαζολ διαλεξε το 2005 και το 2010 να ξεκουραστει .

ισα ισα που υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ παραδειγματα παιχτων που αποφασιζουν να μην ερθουν να ενισχυσουν την ομαδα τους. Εγω θυμαμαι μεχρι πριν απο κανα δυο τρια χρονια, που λεγαμε ευτηχως που εμεις δεν εχουνε τετοιο προβλημα.

καλως η κακως απο τα παραδειγματα του ΔΔ αλλα και αλλων , αντι να κατηγορουμε τον ΔΔ, ισως θα επρεπε η ΦΙΜΠΑ να σταματησει αυτη τη γελοιοτητα που κανει, με το να εχει διεθνες τουρνουα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Αυτο ειναι και η ουσια της υποθεσης. Οι παιχτες φωναζουν και λενε οτι δεν γινεται να μην εχουν χρονο ξεκουρασης. Δεν τους λαμβανει κανεις υπ οψη και μετα φωναζουμε αν πολλοι δεν ερθουν , η αν σταματησουν σχετικα νωρις?

εσυ παρουσιαζεις το φαινομενο ΔΔ λες και ειναι μοναδικο ενω πραγματικα αν σου κανω λιστα, θα δεις οτι υπαροχυν ΑΠΕΙΡΟΙ παιχτες που δεν ενισχυουν την ομαδα τους.
Petran911
QUOTE(PARISINOS @ Apr 9 2012, 02:48 ) *
Kατσε βρε φιλε πετραν ομως. Σε πολλα απο αυτα τα παραδειγματα που δινεις, πολλοι παιχτες ειτε εχουν διαλεξει να ξεκουραστουν καποιος χρονιες, ειτε ντε φακτο δεν παιζουν σε εθνικες που να εχουν υποχρεωσεις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ κυριολεκτικα.

Η ελλαδα ειναι μαζι με την ισπανια νομιζω η ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ χωρες που δεν εχουν χασει διωργανωση απο το 2003 και μετα. και μεχρι και στους ισπανους, ο γκαζολ διαλεξε το 2005 και το 2010 να ξεκουραστει .

ισα ισα που υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ παραδειγματα παιχτων που αποφασιζουν να μην ερθουν να ενισχυσουν την ομαδα τους. Εγω θυμαμαι μεχρι πριν απο κανα δυο τρια χρονια, που λεγαμε ευτηχως που εμεις δεν εχουνε τετοιο προβλημα.

καλως η κακως απο τα παραδειγματα του ΔΔ αλλα και αλλων , αντι να κατηγορουμε τον ΔΔ, ισως θα επρεπε η ΦΙΜΠΑ να σταματησει αυτη τη γελοιοτητα που κανει, με το να εχει διεθνες τουρνουα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Αυτο ειναι και η ουσια της υποθεσης. Οι παιχτες φωναζουν και λενε οτι δεν γινεται να μην εχουν χρονο ξεκουρασης. Δεν τους λαμβανει κανεις υποθεση και μετα φωναζουμε αν πολλοι δεν ερθουν , η αν σταματησουν σχετικα νωρις?

εσυ παρουσιαζεις το φαινομενο ΔΔ λες και ειναι μοναδικο ενω πραγματικα αν σου κανω λιστα, θα δεις οτι υπαροχυν ΑΠΕΙΡΟΙ παιχτες που δεν ενισχυουν την ομαδα τους.

Μπορείς να μου πεις για Ευρωπαίους παίχτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη; Και δεν του είπα να μην ξεκουραστεί, θα μπορούσε να το έκανε πέρσι (αν ήταν φυσιολογικά τα πράγματα). Αλλά το δικαιώμα του να αποχωρήσει όπως είναι έτσι η κατάσταση στην χώρα είναι απαράδεχτο. Χώρια που πιθανότατα θα πάει στους Ολυμπιακούς ο Σάρας και όχι ο 4χρόνια μικρότερος του ΔΔ... Ωραία έτσι; Μπράβο... Και μην μου πεις ότι δεν έπαιξε ο Σάρας το 2009 και το 2010, γιατι ο ΔΔ μόνο το 10 έπαιξε.
PARISINOS
QUOTE(Petran911 @ Apr 9 2012, 00:02 ) *
Μπορείς να μου πεις για Ευρωπαίους παίχτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη; Και δεν του είπα να μην ξεκουραστεί, θα μπορούσε να το έκανε πέρσι (αν ήταν φυσιολογικά τα πράγματα). Αλλά το δικαιώμα του να αποχωρήσει όπως είναι έτσι η κατάσταση στην χώρα είναι απαράδεχτο. Χώρια που πιθανότατα θα πάει στους Ολυμπιακούς ο Σάρας και όχι ο 4χρόνια μικρότερος του ΔΔ... Ωραία έτσι; Μπράβο... Και μην μου πεις ότι δεν έπαιξε ο Σάρας το 2009 και το 2010, γιατι ο ΔΔ μόνο το 10 έπαιξε.

Κατσε τον διαχωρισμο ΝΒΑ-Ευρωπη γιατι τον κανεις? Δηλαδη αν παιζεις ΝΒΑ δικαιολογησαι να μην ερθεις , ενω αν παιζεις ευρωπη οχι?

Τωρα για τον σαρας , μιλαμε για παιχτη που δεν επαιξε ΟΥΤΕ το 2005 και το 2006. Δηλαδη απο τις τελευταιες 6 διωγανωσεις, επαιξε τις 2. Κοινως , παιζει οταν του @@.

αν θεωρεις οτι το να παιζεις οποτε γουσταρεις εσυ, ειναι πιο σταρατη εξηγηση απο το να δηλωσεις στα 30 σου, μετα απο 8 χρονια συνεχους παρουσιας και μεγαλες επιτυχιες, οτι δεν μπορεις αλλο, τοτε παω πασο.

Η εθνικη δεν εχει αναγκη τον ΔΔ. Εχει 2 παιχτες πολυ μεγαλου επιπεδου στο ποιντ (σπανουλης , καλαθης , μαλιστα ο σπανουλης ειναι παιχτης επιπεδου all euroleague , οτι ειναι και ο ΔΔ πανω κατω) , τον ζηση, και αλλους δυο νεαρους ( σλουκα, ματζαρη που δειχνουν ετοιμοι να μπουνε στα βαθεια και που πρεπει να παρουν ευκαιριες).

Η εθνικη θα ειχε αναγκη τον ΔΔ γιατι δεν εχει τριαρι βασικο, κοινως θα τον ειχε αναγκη παλι για να κανει τη βρωμικη δουλεια, και να τρεχει να καλυπτει τους υπολοιπους . Ε δυστηχως , οταν περνας τα 30, δεν μπορεις πλεον να κανεις το πολυεργαλειο πολυτελειας, ουτε εχεις τις δυναμεις να τρεχεις να καλυπτεις τους υπολοιπους.

Τωρα για την κατασταστη στην χωρα, το θεωρω αστειο επιχειρημα. πραγματικα. Αυτα που ακουμε για τον ΔΔ, τα ακουμε εδω και 2 χρονια, τοτε που η χωρα δεν ειχε το προβλημα που εχει τωρα. Ασε που τι σχεση εχει ο ΔΔ με τη χωρα. Δηλαδη εκτος απο σουπερ μπασκετμπολιστας, εκτος απο διαφημιση για την ελλαδα, εκτος απο προτυπο για ολα τα παιδακια που απ οτι φαινεται πρεπει να ειναι, πρεπει να σωσει και τη χωρα, με την παρουσια τους στους ολυμπιακους?

Anaz
QUOTE(PARISINOS @ Apr 9 2012, 02:48 ) *
ισως θα επρεπε η ΦΙΜΠΑ να σταματησει αυτη τη γελοιοτητα που κανει, με το να εχει διεθνες τουρνουα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
Πολυ σωστο!!
Παντως ειναι αλλο πραγμα να επιλεξει ενας παιχτης να ξεκουραστει ενα καλοκαιρι, κι αλλο να αποσυρθει εντελως απο την Εθνικη.
Εγω οπως εχω ξαναπει νομιζω οτι ο ΔΔ δεν εκανε σωστη επιλογη για την legacy του. Θεωρω ΠΟΛΥ κριμα και για την Εθνικη ΚΑΙ για τον ιδιο, και για τη διοργανωση την ιδια ΑΚΟΜΑ, να μην συμμετεχει στα διεθνη τουρνουα ενω βρισκεται ακομα στα prime του ενας τετοιος παιχταρας. Επειδη ακριβως συμμετεχουν και οι NBAers, θεωρω οτι εχουν μεγαλυτερη αξια και αιγλη, και μια επιτυχια σε αυτο το επιπεδο μετρα περισσοτερο απο μια Ευρωλιγκα, ΚΑΙ σε ατομικο επιπεδο.
Η αιτιολογηση της κουρασης-καταπονησης προσωπικα δεν με καλυπτει με τιποτα. Στη τελικη μπορουσε να βρεθει μια λυση ωστε να ξεκουραζεται λιγο παραπανω..

Μια ασχετη παρατηρηση.. Θεωρω οτι ο παραγοντας ριμπαουντ οταν μιλαμε για περιφερειακους, και ιδιαιτερα πλευμεκερ, παιζει ΕΛΑΧΙΣΤΟ ρολο,ενω ο παραγοντας δημιουργια-σκοραριμα ειναι με διαφορα ο σημαντικοτερος.
kseplenhs
QUOTE(massey @ Apr 9 2012, 01:09 ) *

Δεν νομίζω να ισχυρίζεται κανείς πως ο διαμαντίδης είναι καλύτερος απο όλους τους ευρωπαίους που παίζουν μπάσκετ.Το οτι είναι κάτω απο ονόματα όπως νοβίτσκι και γκασόλ,νομίζω το δέχονται μέχρι και οι...συγγενείς πρώτου βαθμού του διαμαντίδη.
Ο τίτλος που του αποδίδουν μερικοί είναι ως ο καλύτερος που παίζει στην ευρώπη.Αυτό τουλάχιστον ακούγεται πιο...συζητήσιμο απο το να τον λες "καλύτερο ευρωπαίο" που εντάξει όπως και να το κάνουμε ακούγεται παράλογο.
il postino
ρε με ενα νβα τι εχουμε παθει!!!

παιζουν οι καλυτεροι εκει , αρα ο,τι κανει ο δδ στην ευρωπη δε μετραει!!

κατεβαινουν οι νβαερς μια στο τοσο με τις εθνικες, αρα την εχουν μεγαλυτερη απο το δδ που εκοψε την εθνικη στα 30 του!!!

εννοειται βεβαια οτι αν νικησει και η τσσκα στον ημιτελικο θα βγουν μερικοι πιτσιρικαδες να μας πουν παλι οτι απο τη στιγμη που ο κιριλενκο πηρε την ευρωλιγκα απο το διαμαντιδη φανηκε κιολας ποσο ευκολα τις επαιρνε τις ευρωλιγκες μεχρι προτινος ο μητσος και οτι αυτοι που παιζουν στο νβα δεν εχουν καμια σχεση με αυτους της ευρωπης!!

καλα, για την προσπαθεια που γινεται να υποβαθμιστει η καριερα του δδ, αλλο τιποτα!!ο ενας ψαχνει τα στατιστικα του,ο αλλος λεει για τις ροχαλες του και τα μπινελικια που ριχνει, ο αλλος ψαχνει τα μετρια παιχνιδια που εκανε, ο αλλος λεει για την αποχωρηση απο την εθνικη, ενω διαβασα και το κορυφαιο, οτι ο νικος ο ζησης, ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος και ικανος αθλητης, εχει προσφερει περισσοτερα απο το μητσο στην εθνικη μας ομαδα!!αν θελετε και αλλα, εγω θα προσεθετα οτι ειναι και κακομουτσουνος (σαν και μενα)!!!

προσπαθηστε να χωνεψτε κατι , οτι ο δδ ειναι τετοια μεγαλη κλαση παικτη που ειναι ικανος να ξεχωρισει σε ενα παιχνιδι χωρις να σκοραρει ουτε ενα ποντο!!αυτη την ικανοτητα δεν την εχει κανενας αλλος παικτης υψηλου επιπεδου παγκοσμιως!!!στο βερολινο στον ημιτελικο δεν ηταν σε καλη κατασταση και ομως αυτος επαιξε τον περισσοτερο χρονο συμμετοχης (θα ναι μαλ$%ακας ο ζοτς φαινεται), αυτος κλειδωσε στο β ημιχρονο το γκριρ που μας ειχε γαζωσει στο πρωτο μερος και αυτονου η παρουσια επετρεψε στο σαρας να βρισκεται τοσο χρονο στο παρκε και να κανει τα δικα του!!δεν ειναι μονο η αμυντικη του επιδοση που τον κανει πολυτιμο καθε φορα, αλλα η καταλυτικη του παρουσια μπρος πισω που κρυβει παντοτε τις αδυναμιες των συμπαικτων του και που ταυτοχρονα αναδεικνυει τα πλεονεκτηματα τους!!

αν ηθελε νουμερα ο μητσος τωρα ολοι θα μιλαγαν για το νεο γκαλη (εγω μιλαω ηδη βεβαια αλλα δεν εχει αξια η δικη μου η γνωμη)!!ναι, θα τον ειχαν εξισωσει ηδη!!αλλα θα ελεγαν ταυτοχρονα "τι κριμα που ενας τετοιος παικτης δεν κερδισε καποια ευρωλιγκα " ή "κριμα να εχει μονο μια ευρωλιγκα" , πανω κατω δηλαδη ο,τι λεμε ολοι για το γκαλη!!!δε θα χε κερδισει τοσους τιτλους γιατι δε θα δεχοταν διπλα του το σπανουλη να θελει τη μπαλα τοση ωρα ή το σαρας να κανει τα παλαβα του!!θα ειχε το μαικ για τα σκριν και τα ριμπαουντ κυριως και αυτος θα αλωνιζε!!και φυσικα δε θα επετρεπε στο φωτση να απλωσει στο παρκε τα χαρισματα του και το ακρως δολοφονικο του ενστικτο!!ολα θα τα κανε αυτος στην επιθεση, οπως παλιοτερα ο νικ!!!

ο δδ ειναι πλευ μεικερ και σαν πλευ μεικερ κανει το ιδανικο για την ομαδα του!!δεν ειναι σκορερ (δεν ειναι αυτη η προτεραιοτητα του αλλωστε λογω θεσης) ασχετα αν μπορει να σκοραρει οπως θελει , οποτε θελει, απεναντι στον οποιονδηποτε και , πανω απο ολα, ασχετα αν μπορει να σκοραρει οταν η μπαλα ζυγιζει 100 κιλα!!!ο ποιντ πρεπει να φτιαχνει παιχνιδι για την ομαδα του, να κανει καλυτερους και πιο πολυτιμους για την ομαδα τους συμπαικτες του και να ειναι ο αρχηγος αλλα και το μυαλο του κοουτς στο παρκε!!ολα αυτα δεν τον κανουν καλο συμπαικτη απλα αλλα καλο πλευ μεικερ και ταυτοχρονα καλο παικτη!!οπους "καλος" βεβαια βαλτε "πολυ καλος" και κατι παραπανω...

σχετικα με το χαρακτηρα του, δε ξερω πώς ειναι ο ανθρωπος εκτος παρκε αλλα μεσα στα παρκε ειναι τσογλανος μεγαλος , οπως οφειλει να ειναι για το λογο οτι πληρωνεται για να κερδιζει η ομαδα του και δεν παιζει απλα με τους φιλους του σε καποιο ανοιχτο γηπεδακι!!!θα παιξει βρωμικα, θα βρισει, θα σπασει το τσαμπουκα του αντιπαλου (θυμαμαι να κατεβαζει μπαλα μεσα στο σεφ βριζοντας το γουντς με τον αμερικανο να τον κοιταει σαστισμενος), δε θα του επιβληθει κανεις πνευματικα.ετσι τον θελει ο προπονητης του και τελος!!αν ηθελε ο ζοτς κανα καλο παιδακι να τον βαλει στο ποιντ θα κραταγε το ξανθοπουλο ή θα τον αφηνε να φυγει για να παρει το νικο το ζηση!!

ο διαμαντιδης, αλλα και ο παπαλουκας, ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγαλει η ελληνικη παραγωγη μπασκετ!!δεν εχουμε κατανοησει ακομα το μεγεθος τους για τον απλουστατο λογο οτι προκειται για ποιντ και οχι παικτες,των οποιων η πρωταρχικη δουλεια ειναι το σκοραρισμα.η ιστορια θα δειξει σιγα σιγα για τι μεγεθη μιλαμε γιατι μεχρι τωρα μπεδευομαστε και οταν μιλαμε πχ για το διαμαντιδη βαζουμε στην κουβεντα τους ευρωπαιους που παιζουν στο νβα (εξαιρω προσωπικα γκασολ, ντιρκ, παρκερ, κιριλενκο) λες και εχουν σχεση....
Petran911
QUOTE(il postino @ Apr 9 2012, 12:05 ) *

καλα, για την προσπαθεια που γινεται να υποβαθμιστει η καριερα του δδ, αλλο τιποτα!!ο ενας ψαχνει τα στατιστικα του,ο αλλος λεει για τις ροχαλες του και τα μπινελικια που ριχνει, ο αλλος ψαχνει τα μετρια παιχνιδια που εκανε, ο αλλος λεει για την αποχωρηση απο την εθνικη, ενω διαβασα και το κορυφαιο, οτι ο νικος ο ζησης, ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος και ικανος αθλητης, εχει προσφερει περισσοτερα απο το μητσο στην εθνικη μας ομαδα!!αν θελετε και αλλα, εγω θα προσεθετα οτι ειναι και κακομουτσουνος (σαν και μενα)!!!

Κοίτα, για το παράδειγμα που αναφέρεις, θα σου πω το εξής. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία σύγκριση στην αξία ως παίχτες. Αλλά επειδή μιλάμε για προσφορά στις εθνικές ομάδες, και αυτό προφανώς έχει να κάνει και με τη χρονική διάρκεια, ο Ζήσης είναι 3 χρόνια μικρότερος και έχει 50 παραπάνω συμμετοχές περίπου μαζί με τα μικρά συγκροτήματα.

Και αν δεν θες να πιάσεις τον Ζήση, πιάσε τον Σπανούλη, τον Φώτση, τον Παπαλουκά κλπ.
j.browning
Συμφωνω σε ολα με il postino και προσθετω το σημαντικοτερο που ξεχασε.
ο ΔΔ κανει κατι καταπληκτικο και μοναδικο οταν το παιχνιδι τελειωνει και κρινεται στον ποντο κανει κατι το οποιο μπορει να ειναι οτιδηποτε απο μια αμυνα μια ταπα ενα κλεψιμο ενα τριποντο οτιδηποτε το οποιο θα κερδισει το ματς.
ο ΔΔ τα τελευταια δευτερολεπτα σε ενα ματς ειναι παιχτης απο το διαστημα.
captain charisma

παιζουν οι καλυτεροι εκει , αρα ο,τι κανει ο δδ στην ευρωπη δε μετραει!!

κατεβαινουν οι νβαερς μια στο τοσο με τις εθνικες, αρα την εχουν μεγαλυτερη απο το δδ που εκοψε την εθνικη στα 30 του!!!

εννοειται βεβαια οτι αν νικησει και η τσσκα στον ημιτελικο θα βγουν μερικοι πιτσιρικαδες να μας πουν παλι οτι απο τη στιγμη που ο κιριλενκο πηρε την ευρωλιγκα απο το διαμαντιδη φανηκε κιολας ποσο ευκολα τις επαιρνε τις ευρωλιγκες μεχρι προτινος ο μητσος και οτι αυτοι που παιζουν στο νβα δεν εχουν καμια σχεση με αυτους της ευρωπης!!

ο ανταγωνισμος στην ευρωπη ειναι χαμηλοτερος λογο ελλειψης μεγαλων ονοματων στην ευρωπη και ετσι ο μητσος βρισκει ευκαιρια να αναδειχτει....υποθετικα εαν παιζαν οι καλυτεροι ευρωπαιοι και ιντερναντιοναλς του νβα ευρωλιγκα οπως νοβιτσκι γκασολ παρκερ τζινομπιλι σκολα και μερικοι ακομα σε ομαδες οπως μπαρτσα ρεαλ τσσκα (το κιριλενκο δεν τον εβαλα γτ παιζει φετος) ο μητσος θα τα εβρισκε σκουρα απεναντι τους και δεν θα φαινοταν οσο φαινεται τωρα...και δεν νομιζω οτι θα σηκωνε 3 ευρωλιγκες..
kseplenhs
QUOTE(Petran911 @ Apr 9 2012, 12:30 ) *
Κοίτα, για το παράδειγμα που αναφέρεις, θα σου πω το εξής. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία σύγκριση στην αξία ως παίχτες. Αλλά επειδή μιλάμε για προσφορά στις εθνικές ομάδες, και αυτό προφανώς έχει να κάνει και με τη χρονική διάρκεια, ο Ζήσης είναι 3 χρόνια μικρότερος και έχει 50 παραπάνω συμμετοχές περίπου μαζί με τα μικρά συγκροτήματα.

Και αν δεν θες να πιάσεις τον Ζήση, πιάσε τον Σπανούλη, τον Φώτση, τον Παπαλουκά κλπ.

Πρέπει να καταλάβεις πως μερικοί παίχτες,αν τελειώσουν απο την εθνική,τελείωσε και η καριέρα τους σε υψηλό επίπεδο.Χαρ/κη περίπτωση είναι οΝικοςοΖήσης (του οποίου το όνομα παίζει να έχει παίξει αισίως σε όλα τα τοπικς αυτού του φόρουμ icon_drunk.gif ).Τώρα όσο και να μην αρέσει σε πολλούς,έχει ένα αξιοπρεπέστατο συμβόλαιο σε μια ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί την είσοδό της στο f4.Αν σταματήσει απο την εθνική,ή σε πανιώνιο-αρη τον βλέπω ή σε καμιά δυναμό κιούμπαν ξερω γω να συνεχίζει την κοσμοπολίτικη ζωή του.

Τα τουρνουά εθνικών ομάδων θα συνεχίσουν να γίνονται κάθε χρόνο μόνο για να ξεπετάγονται καινούριοι "ήρωες" ή να συντηρούνται οι ήδη υπάρχοντες σε περίπτωση που στις ομάδες τους δεν κάνουν τις εντυπωσιακές χρονιές του παρελθόντος.Δλδ και οι ισπανοί που δείχνουν προς τα έξω πως είναι η ίδια ομάδα εδώ και 6 χρόνια,θα αρχίσει να σπάει αναπόφευχτα γιατί αφενός οι μονάδες αυτές είναι ήδη ξεζουμισμένες και αφετέρου πρέπει να αρχίσει και η διαδικασία ανανέωσης.

QUOTE(captain charisma @ Apr 9 2012, 14:16 ) *
ο ανταγωνισμος στην ευρωπη ειναι χαμηλοτερος λογο ελλειψης μεγαλων ονοματων στην ευρωπη και ετσι ο μητσος βρισκει ευκαιρια να αναδειχτει....υποθετικα εαν παιζαν οι καλυτεροι ευρωπαιοι και ιντερναντιοναλς του νβα ευρωλιγκα οπως νοβιτσκι γκασολ παρκερ τζινομπιλι σκολα και μερικοι ακομα σε ομαδες οπως μπαρτσα ρεαλ τσσκα (το κιριλενκο δεν τον εβαλα γτ παιζει φετος) ο μητσος θα τα εβρισκε σκουρα απεναντι τους και δεν θα φαινοταν οσο φαινεται τωρα...και δεν νομιζω οτι θα σηκωνε 3 ευρωλιγκες..

Διαφωνώ.Απο τη μια ο διαμαντίδης έχει όλα αυτά τα χρόνια τον καλύτερο προπονητή της πιάτσας και απο την άλλη βρίσκεται σε μια ομάδα της οποίας η διοίκηση μόνο ανενεργή δεν τη λες στον ευρωπαικό ανταγωνισμό.Επομένως διόλου απίθανο θα είχε συμπαίχτες κάποιους απο αυτούς και να κέρδιζε όχι 3 αλλά ίσως και παραπάνω.

Τα 3 ευρωπαικά δεν τα πήρε μόνος του.Θα μιλάγαμε για έπη αν τα έπαιρνε με ομάδα που δεν θα είχε τέτοια οικονομική δυνατότητα να κοντράρει τα μεγαθήρια.Αλλά ο παναθηναικός οικονομικά είναι μεγαθήριο όλα αυτά τα χρόνια.
Petran911
QUOTE(kseplenhs @ Apr 9 2012, 14:31 ) *
Πρέπει να καταλάβεις πως μερικοί παίχτες,αν τελειώσουν απο την εθνική,τελείωσε και η καριέρα τους σε υψηλό επίπεδο.Χαρ/κη περίπτωση είναι οΝικοςοΖήσης (του οποίου το όνομα παίζει να έχει παίξει αισίως σε όλα τα τοπικς αυτού του φόρουμ icon_drunk.gif ).Τώρα όσο και να μην αρέσει σε πολλούς,έχει ένα αξιοπρεπέστατο συμβόλαιο σε μια ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί την είσοδό της στο f4.Αν σταματήσει απο την εθνική,ή σε πανιώνιο-αρη τον βλέπω ή σε καμιά δυναμό κιούμπαν ξερω γω να συνεχίζει την κοσμοπολίτικη ζωή του.

Τα τουρνουά εθνικών ομάδων θα συνεχίσουν να γίνονται κάθε χρόνο μόνο για να ξεπετάγονται καινούριοι "ήρωες" ή να συντηρούνται οι ήδη υπάρχοντες σε περίπτωση που στις ομάδες τους δεν κάνουν τις εντυπωσιακές χρονιές του παρελθόντος.Δλδ και οι ισπανοί που δείχνουν προς τα έξω πως είναι η ίδια ομάδα εδώ και 6 χρόνια,θα αρχίσει να σπάει αναπόφευχτα γιατί αφενός οι μονάδες αυτές είναι ήδη ξεζουμισμένες και αφετέρου πρέπει να αρχίσει και η διαδικασία ανανέωσης.

Διαφωνώ.Απο τη μια ο διαμαντίδης έχει όλα αυτά τα χρόνια τον καλύτερο προπονητή της πιάτσας και απο την άλλη βρίσκεται σε μια ομάδα της οποίας η διοίκηση μόνο ανενεργή δεν τη λες στον ευρωπαικό ανταγωνισμό.Επομένως διόλου απίθανο θα είχε συμπαίχτες κάποιους απο αυτούς και να κέρδιζε όχι 3 αλλά ίσως και παραπάνω.

Τα 3 ευρωπαικά δεν τα πήρε μόνος του.Θα μιλάγαμε για έπη αν τα έπαιρνε με ομάδα που δεν θα είχε τέτοια οικονομική δυνατότητα να κοντράρει τα μεγαθήρια.Αλλά ο παναθηναικός οικονομικά είναι μεγαθήριο όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό για τις ανανεώσεις και τους νεους ήρωες, να το πεις στους Ισπανούς και τους Αργεντινους. Ξεκινά δε την ανανέωση από την Παναθα, και άφησε τις Εθνικές ήσυχες. Και αν δεν σου αρέσει το παράδειγμα με τον Ζήση, πιάσε τον Σπανουλη, τον Φωτση και οποιον άλλον θές. Μιλά και για τον Τζινομπιλι η τον Σκόλα, και τόσους άλλους που πηγαινουν και είναι και μεγαλυτεροι μεγαλύτεροι τον ΔΔ.
KingCrimson
QUOTE(kseplenhs @ Apr 9 2012, 14:31 ) *
Αν σταματήσει απο την εθνική,ή σε πανιώνιο-αρη τον βλέπω ή σε καμιά δυναμό κιούμπαν ξερω γω να συνεχίζει την κοσμοπολίτικη ζωή του.

Μια χαρα, θα νικαει και μονος του στο Αλεξανδριο το Θρυλο!!! smiley.gif

QUOTE(il postino @ Apr 9 2012, 12:05 ) *
σχετικα με το χαρακτηρα του, δε ξερω πώς ειναι ο ανθρωπος εκτος παρκε αλλα μεσα στα παρκε ειναι τσογλανος μεγαλος , οπως οφειλει να ειναι για το λογο οτι πληρωνεται για να κερδιζει η ομαδα του και δεν παιζει απλα με τους φιλους του σε καποιο ανοιχτο γηπεδακι!!!θα παιξει βρωμικα, θα βρισει, θα σπασει το τσαμπουκα του αντιπαλου (θυμαμαι να κατεβαζει μπαλα μεσα στο σεφ βριζοντας το γουντς με τον αμερικανο να τον κοιταει σαστισμενος), δε θα του επιβληθει κανεις πνευματικα.ετσι τον θελει ο προπονητης του και τελος!!αν ηθελε ο ζοτς κανα καλο παιδακι να τον βαλει στο ποιντ θα κραταγε το ξανθοπουλο ή θα τον αφηνε να φυγει για να παρει το νικο το ζηση!!

τελικα το μπασκετ ειναι πνευματικο σπορ!!!

QUOTE(Petran911 @ Apr 9 2012, 15:45 ) *
Αυτό για τις ανανεώσεις και τους νεους ήρωες, να το πεις στους Ισπανούς και τους Αργεντινους. Ξεκινά δε την ανανέωση από την Παναθα, και άφησε τις Εθνικές ήσυχες. Και αν δεν σου αρέσει το παράδειγμα με τον Ζήση, πιάσε τον Σπανουλη, τον Φωτση και οποιον άλλον θές. Μιλά και για τον Τζινομπιλι η τον Σκόλα, και τόσους άλλους που πηγαινουν και είναι και μεγαλυτεροι μεγαλύτεροι τον ΔΔ.

Δε μπορω να καταλαβω την εμμονη σου με το ΔΔ και την εθνικη παντως
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.