Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Κύπελλο Ελλάδος - Σεζόν 2017-2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
SteelGandalf
Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος - Σεζόν 2017-2018

Τετάρτη, 4/10/2017

Άρης - Π.Α.Ο.Κ.


QUOTE(www.pressaris.gr - 21/8/2017)
Στις 4 Οκτωβρίου το νοκ άουτ ματς Άρης-ΠΑΟΚ για το κύπελλο, διπλοί οι ημιτελικοί

Η κληρωτίδα έβγαλε σήμερα το παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ για το κύπελλο μπάσκετ.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο αγώνας (ο οποίος θα είναι νοκ άουτ) για την προημιτελική φάση, θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο στις 4 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η ΕΟΚ αποφάσισε, όπως οι ημιτελικοί αγώνες να είναι διπλοί.


Από νωρίς στα δύσκολα φέτος.
El_Cid
Ενδιαφέρουσα κλήρωση, πολύ νωρίς βέβαια για προβλέψεις, η έδρα όμως και μόνον αρκεί για να θεωρηθεί φαβορί ο Άρης.
Επιπλέον, χρυσή ευκαιρία για γεμάτο Παλαί και υπερπολύτιμες εισπράξεις.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 21/9/2017)
Στον… αέρα τα εισιτήρια του ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ!

Η KAE ανακοίνωσε ότι από σήμερα (21/9) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 04/10), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρε
ι:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από σήμερα (21/9) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας, κόντρα στον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 04/10), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ώρα έναρξης του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Οι μαχητές του Άρη σε περιμένουν δίπλα τους, να γεμίσουμε το «Nick Galis Hall» και να φτιάξουμε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει να δημιουργεί.

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, με εξαίρεση τις θύρες 5-6, έχουν έκπτωση 5€ στο εισιτήριο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η συγκεκριμένη έκπτωση ισχύει μόνο για αγορές εισιτηρίων στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” και για το συγκεκριμένο αγώνα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την ίδια θέση του διαρκείας τους, έως την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου η θέση που αντιστοιχεί στο εισιτήριο διαρκείας τους, θα είναι διαθέσιμη προς αγορά για το συγκεκριμένο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τιμές

Παιδικό: 5€ (εκτός των θυρών 5-6)

Θύρες 5-6: 10 €

Θύρα 1, 2Α-3Α, 2Β-3Β, 4, 7, 8-9, 8-9 VIP, 10: 15€

Θύρα Gold: 20€

Τρόπος και ώρες διάθεσης

* Ηλεκτρονικά, μέσω της VIVA

* Από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”:

Καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

* Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ».
El_Cid
O ΠΑΟΚ σε τι κατάσταση βρίσκεται; Μπορεί κάποιος να καταγράψει τα φιλικά που έπαιξαν και το ρόστερ εν όψει του προσεχούς παιχνιδιού μας;

Προγνωστικά;
hagi
Το ρόστερ είναι το παρακάτω σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ :
1 ΝΤΙΛΑΡΝΤ Κέβιν
2 ΚΛΑΣΕΝ Όουεν
4 ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Λίνος
5 ΚΡΟΥΜΠΑΛΙ Ουσμάν
6 ΚΟΝΙΑΡΗΣ Αντώνης
8 ΚΑΡΡΑΣ Θεόδωρος
9 ΤΣΟΧΛΑΣ Απόλλων
11 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Βαγγέλης
13 ΖΑΡΑΣ Θεόδωρος
15 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης
16 ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ Δημήτρης
55 ΤΖΟΟΥΝΣ Λάκι
99 ΤΡΙΣ Μπράντον

Γενικά τα φιλικά δεν τα θυμάμαι που έκανε αλλά σίγουρα θυμάμαι ότι κέρδισε την Μπάμπεργκ σε ένα φιλικό και γενικά θεωρώ ότι φέτος θα είναι πολύ καλύτερος από πέρσι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω ότι την δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από εμάς και οι παίχτες έχουν βρεθεί πιο καλά από τους δικούς μας.Ο Χαραλαμπόπουλος δεν παίζει γιατί έχει κάνει χειρουργείο και θα αργήσει λίγο να μπει . Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ.
Θεωρώ λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος τώρα αλλά εμείς έχουμε την έδρα και τον ενθουσιασμό των νέων παιχτών ενώ στον πάγκο είναι ο Γιαννάκης.
Σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε την πραγματική εικόνα των ομάδων και κυρίως την δική μας.
SteelGandalf
Θεωρητικά, οι φιλοξενούμενοι είναι πιο έτοιμοι, καθώς βρίσκονται περισσότερο καιρό μαζί. Οι δικοί μας παίχτες, τώρα τελευταία έρχονται ένας-ένας και δεν έχω ιδέα σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είναι. Θεωρώ απίθανο, άσχετα από τις δηλώσεις που διαβάζω, πως θα είμαστε περισσότερο του 30% έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μακάρι να μην πονέσουν τα μάτια μας, αλλά αισιόδοξος δεν είμαι, ούτε για την ποιότητα, ούτε, κυρίως, για την έκβαση που αυτός θα έχει.

QUOTE(www.pressaris.gr - 2/10/2017)
Στις 19:00 και στην ΕΡΤ, το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ!

Οριστικοποιήθηκε η ώρα διεξαγωγής του προημιτελικού Κυπέλλου μπάσκετ, ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη.


Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ τις δύο ομάδες, το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 στο Nick Galis Hall και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Πλέον αναμένει η επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.


Και κάτι που αφορά γενικά τον θεσμό του κυπέλλου και αποφασίστηκε λίγες ημέρες πριν για να δικαιώσει όλους εκείνους που αναφέρονται σε προχειροδουλειές και ασόβαρες, εντελώς ερασιτεχνικές, καταστάσεις:

QUOTE(www.pressaris.gr - 27/9/2017)
Αλλαγή στο Κύπελλο μπάσκετ: Μονά ματς οι ημιτελικοί!

Μια και έξω θα είναι οι ημιτελικοί του Κυπέλλου μπάσκετ Ανδρών. Παρότι στην αρχική προκήρυξη είχε γίνει γνωστό πως τα παιχνίδια θα είναι από τη φετινή σεζόν διπλά, τελικά αποφασίστηκε λόγω του φορτωμένου προγράμματος (λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και προκριματικών Μουντομπάσκετ) οι ημιτελικοί να είναι ένα ματς. Αυτό, δε, πιθανότατα θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου.


Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Διευκρινίζεται ότι, λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικά προγράμματος των Σωματείων, η παράγραφος της Ειδικής Προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2017-2018 περί Ημιτελικών αγώνων της διοργάνωσης διαμορφώνεται με την επισήμανση, ότι οι αγώνες της Δ’ Φάσης δεν θα είναι διπλοί αλλά θα διεξαχθούν σ΄ ένα αγώνα για κάθε ζεύγος των τεσσάρων ομάδων που θα προκριθούν από την Γ’ Φάση της διοργάνωσης».


Δηλαδή πριν την συγκεκριμένη απόφαση, δεν ήταν γνωστό πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα των ομάδων και τι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα έχουν; Ρητορικό το ερώτημα...
yorgos
Οργάνωση πάουερ η ΕΟΚ, επαγγελματικές δουλειές. Αυτοί είναι ικανοί στο ημίχρονο να μας ειδοποιήσουν πως έληξε το ματς...

Πονόματος φυσικά και αναμένεται. Εδώ χρονιές που έκαναν προετοιμασία οι ομάδες με τα όλα τους και τα πρώτα ματς δε βλέπονταν, έχουμε δει κάτι απίθανα από το 42-40 της στρούγκας μέχρι κάτι ΠΑΟΚ-Άρης που κέρδισε ο μονόφθαλμος. Λογικά πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ, άρα ελαφρύ φαβορί που υποσκελίζεται λόγω του παράγοντα έδρα. Ελπίζω να κερδίσει ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και να κερδίσει δυστυχώς μπροστά σε 100 νοματαίους θα παίζει πάλι, κρίμα για τις πολύ φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησής του.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 2/10/2017)
Κετσελίδης: «Πέρασε το πνεύμα του Γιαννάκη, έχουμε στήσει ομάδα ικανή για πολλά»

Ο Γιώργος Κετσελίδης, άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη και μέλος του τεχνικού τιμ, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τον Άρη, τους παίκτες, τον κόσμο της ομάδας και το παιχνίδι της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8
:

Για την καριέρα του:

Έχω πάρει τίτλους σε 3 χώρες και νομίζω είμαι ο μόνος Έλληνας που το έχει καταφέρει.

Για τον Άρη:

Η φιλοσοφία είναι ότι ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι και πάντα θα θέλουμε το κάτι παραπάνω, πιστεύουμε πολύ σε αυτήν την ομάδα που έχουμε στήσει. Μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για την διάθεση που έχουν δείξει μέχρι τώρα οι παίκτες σε ένα πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας. Στα φιλικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το 100% των δυνατοτήτων των παιδιών γιατί ακόμα δεν ήταν έτοιμα όσων αφορά την αφομοίωση της φιλοσοφίας και της ομοιογένειας.

Με τον Π.Α.Ο.Κ πιστεύουμε ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι. Θέλουμε πολύ την νίκη σε αυτό το παιχνίδι, είναι πάρα πολύ σημαντικό και έχουμε μπει όλοι μας στην φιλοσοφία ότι πρέπει να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε.

Για Μπένσον και Μπελ:

Περιμένουμε τον Μπένσον σήμερα, θα είναι διαθέσιμος, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τον παίκτη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Μπελ είναι ποιο έτοιμος αλλά και πάλι δεν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά τον είδα το Σάββατο στην προπόνηση και έμεινα και εγώ και ο Γιαννάκης πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του. Σωματικά και φυσικά είναι έτοιμος. Είναι πάρα πολύ καλός στην άμυνα και απολύτως ομαδικός παίκτης.

Για το Άρης-Π.Α.Ο.Κ:

Όλος ο κόσμος ξέρει για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δώσει έμφαση στο να δώσουμε να καταλάβουν οι καινούριοι παίκτες και κυρίως οι ξένοι τι εστί αυτό το ντέρμπυ. Αυτήν την δουλειά έχουν αναλάβει και οι παλιότεροι παίκτες του Άρη.

Ο Π.Α.Ο.Κ είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά, το πλεονέκτημα του είναι ότι όλοι οι παίκτες του είναι από την αρχή στην προετοιμασία και είναι πιο έτοιμη ομάδα και δεμένη. Για μένα όμως είναι λάθος που είναι τόσο έτοιμοι τόσο σύντομα.

Για τον Γιαννάκη:

Το «πνεύμα» του Παναγιώτη Γιαννάκη σχεδόν έχει περάσει στους παίκτες αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω αν έχει περάσει 100%. Παρ’ όλα αυτά για όλους τους παίκτες είναι μεγάλη έμπνευση η παρουσία τους Γιαννάκη και έχουν αφομοιώσει την μαχητικότητα του. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συνεργασία με τον Γιαννάκη, κάθε στιγμή κερδίζω και δίνω πράγματα δίπλα σε αυτόν τον «θρύλο». Η συνεργασία μας είναι άψογη.

Για την ιστορική καταγωγή του:

Η καταγωγή μου είναι από την Κωνσταντινούπολη είμαι η δεύτερη φουρνιά που εκδιώχθηκε από εκεί.

Για τον Άθηναίου:

Είναι μέλος της ομάδας μας ο Αθηναίου και υπολογίζεται κανονικά, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες είναι του Γιάννη και της διοίκησης, εμείς τον υπολογίζουμε κανονικά.

Για τον κόσμο του Άρη:

Είναι υπέροχος ο κόσμος του Άρη, τον έχω ζήσει και παλιότερα σαν αντίπαλος. Ξέρω ότι με την βοήθεια του θα καταφέρουμε να βγάλουμε αληθινή την αισιοδοξία που νιώθω.

Για τον Πέτγουεϊ:

Τον υπολογίζουμε κανονικά τον Πέτγουεϊ για την Τετάρτη, μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά με τον κόσμο του Άρη και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί, οποιοσδήποτε μπορεί να ξεχάσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχει και να δώσει το 100% του εαυτού του.


Καλά είναι τα ωραία λόγια, αλλά από αυτά έχουμε μπουχτίσει, χωρίς να έχουμε ικανοποιηθεί.

Ο κύριος Κετσελίδης, από τη μία λέει πως θα είμαστε 100% έτοιμοι, από την άλλη πως -και είναι λογικό- οι Benson (πρωτίστως) και Bell (δευτερευόντως) δεν θα είναι 100% έτοιμοι και πως ο κόουτς Γιαννάκης έχει περάσει το "πνεύμα" του στους παίχτες, αλλά δεν είναι σίγουρος αν είναι στο 100%!!! Μας λέει επίσης πως και ο Petway υπολογίζεται, αλλά ούτε αυτός θα είναι πλήρως έτοιμος!!!

Μιλάει επίσης για την θεωρητικά μεγαλύτερη ετοιμότητα του Π.Α.Ο.Κ., χωρίς να μπορεί να γνωρίζει σε τι βαθμό είναι έτοιμος ο μεθαυριανός μας αντίπαλος, λέγοντας όμως πως είναι λάθος που είναι να είναι τόσο έτοιμος τόσο σύντομα!!!

Περιμένουμε πάλι από τον κόσμο να γεμίσει το Nick Galis Hall, κάτι που το θεωρώ αυτονόητο, αλλά δε μπορούμε και δεν πρέπει, να στηριζόμαστε μια ζωή στον κόσμο και την δυναμική αυτού.

Φτάνουν οι δηλώσεις κύριοι. Μιλήστε στο γήπεδο ή σωπάστε.-
yorgos
QUOTE
Για την καριέρα του:

Έχω πάρει τίτλους σε 3 χώρες και νομίζω είμαι ο μόνος Έλληνας που το έχει καταφέρει

Και αληθές να είναι, τράτζικ η δήλωση...
SteelGandalf
QUOTE(yorgos @ Oct 2 2017, 22:27 ) *
Και αληθές να είναι, τράτζικ η δήλωση...


Εντελώς όμως. Είπα να μην το σχολιάσω...

QUOTE(www.pressaris.gr - 2/10/2017)
Κανονικά και ο Αθηναίου, βγήκε το δελτίο του

Ο Γιάννης Αθηναίου και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ υπολογίζονται κανονικά από τον Παναγιώτη Γιαννάκη για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (4/10, 19:00) στο Nick Galis Hall.


Νωρίτερα είχαμε ενημερώσει για τον Πέτγουεϊ, ότι ο άμεσος συνεργάτης του Γιαννάκη, Γιώργος Κετσελίδης, όπως τόνισε στο Yellow Radio 92,8: «ο Πέτγουεϊ υπολογίζεται και θα παίξει. Άλλωστε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας, θα μπορέσει ο καθένας να αφήσει στην άκρη όποια προβλήματα έχει».

Σε ό,τι αφορά στον διεθνή Έλληνα γκαρντ, η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του και θα αγωνιστεί κανονικά, άσχετα εάν δεν έχει ανακοινωθεί η συμφωνία του Άρη μαζί του.


Τον τελευταίο καιρό, έκανα καλού-κακού προετοιμασία μπας και χρειαζόταν έναν ακόμη guard η ομάδα, αφού μέχρι την προπαραμονή του πρώτου επίσημου αγώνα, ο Γιάννης Αθηναίου δεν είχε -κι εξακολουθεί να μην έχει- ανακοινωθεί!!!

Σήμερα μάθαμε το παραπάνω. Για να δούμε τι θα συμβεί φέτος. Οι γνωρίζοντες είμαστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι και πως να μην είμαστε άλλωστε.
SteelGandalf
Μία ημέρα πριν τον αγώνα και πλέον, 3 ώρες και κάτι λεπτά πριν την έναρξη του, προέκυψαν προβλήματα για τις δύο ομάδες.

QUOTE(www.pressaris.gr - 4/10/2017)
Λίγο πριν το τζάμπολ η απόφαση για Μοράντ!

Λίγο πριν το τζάμπολ του σημερινού αγώνα θα αποφασιστεί αν ο Ντεμέτρις Μοράντ θα είναι στην διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη!


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ: «Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ θα κριθεί η συμμετοχή του Ντεμέτρις Μοράντ στον σημερινό (4/10, 19:00) προημιτελικό Κυπέλλου του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός σέντερ διανυκτέρευσε χθες στην κλινική “Άγιος Λουκάς” προκειμένου να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή και να “πέσει” ο πυρετός. Η κατάσταση του έχει παρουσιάσει βελτίωση αλλά η οριστική απόφαση θα ληφθεί πριν την έναρξη του αγώνα».


QUOTE(www.pressaris.gr - 4/10/2017)
Οριστικά χωρίς Κόνιαρη σύμφωνα με τον επίσημο ΠΑΟΚ

Οριστικά χωρίς τον Αντώνη Κόνιαρη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ματς του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κόνιαρης υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι και θα χάσει την αναμέτρηση με τον Άρη, όπως σημειώσαμε νωρίτερα.


Πριν λίγο την είδηση επιβεβαίωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ανέφερε: «Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με την Άρη (Τετάρτη 4/10, 19:00, ΕΡΤ1), το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αντώνης Κόνιαρης τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης και το διάστρεμμα που υπέστη στο αριστερό πόδι, καθιστά ουσιαστικά αδύνατη την συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης».
El_Cid
O Αθηναίου τελικά έβγαλε δελτίο; Στο επίσημο site της ΚΑΕ δεν έχω δει κάτι σχετικό, μέχρι πριν από λίγο δεν τον εμφάνιζε στο ρόστερ.
xavier
QUOTE(El_Cid @ Oct 4 2017, 16:26 ) *
O Αθηναίου τελικά έβγαλε δελτίο; Στο επίσημο site της ΚΑΕ δεν έχω δει κάτι σχετικό, μέχρι πριν από λίγο δεν τον εμφάνιζε στο ρόστερ.


http://www.esake.gr/el/action/EsaketeamVie...0005&mode=4
στον εσακε τον εχει, αρα βγηκε το δελτιο
sarounas
ρε παιδιά εγώ δεν έχω καταλάβει. Υπάρχει ρεβάνς στο παλατάκι ή ο αγώνας είναι μονός?
Shion
Αρχικά ήταν να γίνουν διπλοί αγώνες, αλλά τελικά το άλλαξαν σε μονούς.
sarounas
QUOTE(Shion @ Oct 4 2017, 17:13 ) *
Αρχικά ήταν να γίνουν διπλοί αγώνες, αλλά τελικά το άλλαξαν σε μονούς.

ευχαριστώ φίλε rolleyes.gif
pan24
Αρης μαλλον χωρις μοραντ και με ανετοιμους μπελ,μπενσον ενω ο παοκ δεν θα εχει κονιαρη,χαραλαμποπουλο αλλα εχει κανει περισσοτερο καιρο προετοιμασια μαζι
Θεωρω οτι ο παοκ φετος ειναι λιγο καλυτερος ποιοτικα απο τον αρη αλλα αυτο ειναι ντερμπι,πρωτο επισημο της σεζον και μην ξεχναμε οτι ο παπαθεοδωρου ουσιαστικα θα κοουτσαρει πρωτη φορα στην καριερα του σε εχθρικη εδρα με πιεση για αποτελεσμα

Λογω εδρας δινω ελαφρυ προβαδισμα σε αρη

Στο θεμα αθηναιου το δελτιο αποσο ξερουμε εχει βγει αλλα ειναι περιεργο να μην εχει ανακοινωθει ακομα
Ισως δεν εχει παρει ακομα τις εγγυησεις που θελει και μεχρι να λυσουν το θεμα βρηκαν εναν τροπο να παιξει σημερα
SteelGandalf
QUOTE(sarounas @ Oct 4 2017, 16:10 ) *
ρε παιδιά εγώ δεν έχω καταλάβει. Υπάρχει ρεβάνς στο παλατάκι ή ο αγώνας είναι μονός?


Knock out είναι ο αγώνας.

QUOTE(Shion @ Oct 4 2017, 16:13 ) *
Αρχικά ήταν να γίνουν διπλοί αγώνες, αλλά τελικά το άλλαξαν σε μονούς.


Αυτό ίσχυε για τους αγώνες της επόμενης φάσης. Ο σημερινός, από την αρχή ήταν μονός.

QUOTE(www.pressaris.gr - 4/10/2017)
Πρώτη φορά με έξι Αμερικανούς σε επίσημο παιχνίδι!

Ο Άρης άργησε να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, ο Κιθ Μπένσον ήρθε μόλις προχθές στην ομάδα, όμως σήμερα θα παραταχθεί με έξι ξένους στον πρώτο επίσημο αγώνα του! Μάλιστα για πρώτη φορά θα παίξει με έξι Αμερικανούς στο ρόστερ του.


Ντεμέτρις Μοράντ και Μπρεντ Πέτγουεϊ ήρθαν στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά το ξεκίνημα. Ο πρώτος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας χωρίς προβλήματα, κέρδισε με την απόδοσή του το συμβόλαιο στον Άρη, όμως ο Πέτγουεϊ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και όλα τα φιλικά με εξαίρεση ένα σκάρτο πεντάλεπτο στο φιλικό με τη Μπαλκάν στο Πράβετς. Σήμερα θα είναι στην 12αδα και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο Κάιλ Γουίβερ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία αρχές του Σεπτέμβρη, ο Κουάμι Βον στα μέσα του ίδιου μήνα και επί της ουσίας τώρα αρχίζουν και οι δύο να βρίσκουν τα πατήματά τους μέσα στην ομάδα και να αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ.

Ο Γκάρι Μπελ και ο Κιθ Μπένσον έχουν κάνει κάποιες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, είναι λογικό να βρίσκονται εκτός ρυθμού, αλλά θα είναι διαθέσιμοι σήμερα και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής.


Όλοι μαζί οι 6, ούτε 3 πλήρεις κάνουν αυτή την ώρα. Ο ένας δεν έχει βγάλει προετοιμασία. Οι δύο ήρθαν πριν δύο ημέρες. Οι άλλοι δύο με το ζόρι φτάνουν μήνα στην ομάδα, ενώ και ο Morant που ήρθε πιο μπροστά απ' όλους, έχει πυρετό και προφανώς θα είναι καταβεβλημένος.

Άντε να δούμε...
SteelGandalf
Η ΕΡΤ ακόμα δεν έχει κάνει σύνδεση!

Ο Morant δεν θ' αγωνιστεί τελικά.
Zoys
Ο Παπαθεοδώρου πειραματίζεται και δεν ξεκίνησε τους βασικούς του;
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 17-16

Σε παιχνίδι με πολλή αστοχία, ακόμη και στις βολές, με το σκορ στα πρώτα 4 λεπτά να βρίσκεται στο 3-2 και με πάρα πολλά φάουλ εκατέρωθεν.
yorgos
Ατμόσφαιρα στο γήπεδο; Εικόνα από κάποιον αππό τους ξένους του Άρη;
SteelGandalf
QUOTE(yorgos @ Oct 4 2017, 18:34 ) *
Ατμόσφαιρα στο γήπεδο; Εικόνα από κάποιον αππό τους ξένους του Άρη;


Το γήπεδο γεμάτο και "βράζει" (με την καλή έννοια)! Οι ξένοι είναι πολύ νωρίς για να κριθούν, αλλά δείχνουν θετικά στοιχεία, όλοι τους.

Περισσότερο, μέχρι στιγμής ξεχωρίζει ο Weaver, αλλά ακολουθούν από κοντά και άλλοι.
Platonic13
Και τα κλασσικα πατροπαραδοτα χαρτακια στο τζαμπολ...μαγευτικη εικονα.Ο Αρης δειχνει οτι θα επικρατησει...αυρα Παναγιωτη Γιαννακη.Ημιχρονο 42-29
nikmamba
ο μπενσον ειναι μεγαλη μεταγραφη αν καταφερουμε να τον πληρωνουμε...γενικα η εικονα μεχρι στιγμης ειναι αυτο που υποσχεθηκε ο δρακος..καμικαζι σε αμυνα κι επιθεση και αιφνιδιασμο σε καθε ευκαιρια
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 42-29

Είναι πάρα πολύ νωρίς για αισιόδοξες προβλέψεις νίκης, όμως η αισιοδοξία των Αρειανών πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να πηγάζει από την επιλογή των ξένων παιχτών, που πραγματικά φαίνεται πως όλοι τους είναι καλοί παίχτες και θα βοηθήσουν.

Έγραψα λίγο πριν για τον Kyle Weaver, που αρχικά ξεχώρισε. Είναι γενικά ένας παίχτης που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ και μάλιστα αρκετά καλά. Τη σκυτάλη πήρε ο Kwame Vaughn που δείχνει να έχει μπει καλά στο κλίμα της ομάδας και να πιστεύει στις δυνατότητες του. Ένα τρίποντο κι ένα δίποντο σε συνεχόμενες επιθέσεις, πιστοποιεί πως νιώθει καλά κι αισθάνεται σιγουριά. Ακριβώς στο σημείο εκείνο άρχισε να φαίνεται και ο Keith Benson, o οποίος μπήκε την στιγμή που είχαμε πρόβλημα στα αμυντικά rebounds, αλλά βοήθησε και στην άμυνα και στην επίθεση, δείχνοντας πως έχει καλές κινήσεις και καλή επαφή με το αντίπαλο καλάθι, ευστοχώντας και στις βολές! Κοντά σε αυτούς και ο Gary Bell φαίνεται καλός χειριστής και παίχτης που δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες, αν κι έδειξε τα λιγότερα απ' τους υπόλοιπους μέχρι στιγμής. Λίγο αγωνίστηκε ο Petway, επιτυγχάνοντας ένα τρίποντο!

Το παιχνίδι έχει δρόμο. Αν ο Άρης θέλει να το κερδίσει, πρέπει να διατηρήσει το καθαρό μυαλό και να παγιώσει την διαφορά που έχει καταφέρει να πάρει. Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων δεν είναι καλή τώρα. Εκεί πρέπει να ποντάρουν οι γηπεδούχοι. Να μην τους επιτρέψουν να πιστέψουν στην "επιστροφή". Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τις αντοχές των δύο ομάδων. Θεωρώ λοιπόν πως ακόμη υπάρχει παιχνίδι, αν και θα προτιμούσα να μην ισχύει κάτι τέτοιο.
pan24
Εμενα απο αρη πιο πολυ μου αρεσε ο μπενσον.Ειναι νωρις αλλα δειχνει οτι ξερει πολυ μπασκετ
Στην αμυνα μονο ισως να εχει θεμα απεναντι σε γρηγορους ψηλους
Επισης νωρις ειναι αλλα μου αρεσει ο μπελ.Θυμιζει με την καλη εννοια τζενκινς
Ο γουιβερ οικονομικος στο παιχνιδι του πιστευω σπανια θα κανει την θεαματικη ενεργεια η θα βαλει 15-20 ποντους αλλα ξερει τι να κανει και που να σταθει σε αμυνα και επιθεση το οποιο ειναι αρκετα χρησιμο

Απο παοκ κλασεν και τρις ανυπαρκτοι
Ντιλαρντ,τζοουνς,κρουμπαλι τους ηξερα ηδη.Ο ντιλαρντ αν δεν ειχε τα εξωγηπεδικα θεματα θα επαιζε σε αρκετα υψηλοτερο επιπεδο

Το παιχνιδι απο θεμα ποιοτητας ειναι οπως αναμενοταν στο σταδιο που βρισκονται τωρα οι ομαδες
Ο αρης εχει δικαιολογια για τα νεκρα διαστηματα και την καταχρηση ντριμπλας στην επιθεση

Ο παπαθεοδωρου τι δικαιολογια εχει που στα 15 απο τα 20' του πρωτου ημιχρονου επαιζε εναλλαξ τα συστηματα ''ο ζαρας κανει τον κλει τομπσον'' και το ''η μπαλα στον ντιλαρντ να κανει οτι τον φωτισει ο θεος''
SteelGandalf
QUOTE(pan24 @ Oct 4 2017, 19:07 ) *
Ο παπαθεοδωρου τι δικαιολογια εχει που στα 15 απο τα 20' του πρωτου ημιχρονου επαιζε τα εναλλαξ τα συστηματα ''ο ζαρας κανει τον κλει τομπσον'' και το ''η μπαλα στον ντιλαρντ να κανει οτι τον φωτισει ο θεος''


Αχαχαχαχα smiley.gif
SteelGandalf
3η Περίοδος

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 58-44

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο 3ο δεκάλεπτο κι έφτασε την διαφορά στο +19 (51-32), αλλά μετά πέρασαν πολλά λεπτά μένοντας κολλημένος εκεί, σε αντίθεση με τον Π.Α.Ο.Κ. που αργά αλλά σταδιακά μείωσε. Στο σημείο αυτό ο Gary Bell ανέλαβε δράση και με 7 συνεχόμενους κρίσιμους πόντους, διατήρησε τον Άρη σε διψήφια διαφορά πόντων, παρότι προηγουμένως είχε πέσει σε μονοψήφια (51-42), καταφέρνοντας να ολοκληρώσει την περίοδο προηγούμενος με 14.
pan24
Το κρισιμο τωρα ειναι η κουραση του ντιλαρντ
Δεν βγηκε καθολου στο 3ο δεκαλεπτο και δειχνει να εχει σκασει
Zoys
Ο Dillard παίζει σαν βετεράνος. Δεν έχει πνευμόνια ο ΠΑΟΚ για να παλέψει απέναντι στον πιο γεμάτο αν και εξίσου ανέτοιμο Άρη.
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 70-63

Χτικιαριακός - Βραδυποριακός: 1-0.-
pan24
Αξιος νικητης ο αρης

Ο αρης σιγουρα θα βελτιωθει στο 5-5 που εδειξε μεγαλο προβλημα ωστοσο εχει αναγκη να αποδειχθει ο μπελ σκορερ και οχι μονο καλος σουτερ
Αν υπαρχει μονο ενας σκορερ στην περιφερεια(αθηναιου) ειναι ευκολο να κλειστει και να γινει προβλεψιμη η ομαδα

Θα σταθω λιγο στην χρηση του λακι τζοουνς τον οποιο εβλεπα καθε σαββατο περσι
Στο στυλ παιχνιδιου μοιαζει πολυ στον θαναση αντετοκουμπο μονο που παιζει 2-3 αντι για 3-4
Με σουτ-βολες δεν την πολυπαλευει και τριποντο εχει 25-30% ομως οπου και να βρεθει σουταρει

Εε λοιπον το να τον εχεις στην weak side για να σουταρει τριποντο κατανταει εκνευριστικο να το βλεπεις και σιγουρα δεν ειναι αποδοτικο
Πρεπει να σουταρε πανω απο 5-6 τριποντα σημερα
tuareg
o γιαννακης η ξεχασε το βον στο τελος η λαθος παιχνιδι βρηκε να χτισει χαρακτηρα στο φλιωνη.
Θεωρω οτι στο 5-5 θα βελτιωθουμε γιατι υπαρχει κι ο Βον και θα προσαρμοστει στα συστηματα ο Μπενσον.
Κατ τ αλλα αν ο Αθηναιου δεν ειναι καλα δε θα χουμε ασο παλι
SteelGandalf
Πόσο λείπει ο Ξανθόπουλος!

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συζητάμε για πεντάδες και προσφορές παιχτών και θέσεις. Αφού κερδίσαμε το παιχνίδι, τέλος καλό όλα καλά. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας, αυτό είναι σίγουρο, αρκεί να βρει και η διοίκηση τους πόρους για να τακτοποιούνται οι υποχρεώσεις της.
koostas
QUOTE (pan24 @ Oct 4 2017, 21:21 ) *
Θα σταθω λιγο στην χρηση του λακι τζοουνς τον οποιο εβλεπα καθε σαββατο περσι
Στο στυλ παιχνιδιου μοιαζει πολυ στον θαναση αντετοκουμπο μονο που παιζει 2-3 αντι για 3-4
Με σουτ-βολες δεν την πολυπαλευει και τριποντο εχει 25-30% ομως οπου και να βρεθει σουταρει

Εε λοιπον το να τον εχεις στην weak side για να σουταρει τριποντο κατανταει εκνευριστικο να το βλεπεις και σιγουρα δεν ειναι αποδοτικο
Πρεπει να σουταρε πανω απο 5-6 τριποντα σημερα



οντως
τραγικο κοουτσαρισμα απ' τον παπαθεοδωρου γενικα σημερα
Weekendman
QUOTE(tuareg @ Oct 4 2017, 21:29 ) *
o γιαννακης η ξεχασε το βον στο τελος η λαθος παιχνιδι βρηκε να χτισει χαρακτηρα στο φλιωνη.
Θεωρω οτι στο 5-5 θα βελτιωθουμε γιατι υπαρχει κι ο Βον και θα προσαρμοστει στα συστηματα ο Μπενσον.
Κατ τ αλλα αν ο Αθηναιου δεν ειναι καλα δε θα χουμε ασο παλι

Ο Χέρμπερτ αν και Καναδός αποδείχθηκε περισσότερο βορειοευρωπαίος απο όσο έπρεπε για Ελληνική ομάδα και τον Άρη , με την γνωστή κακή εξέλιξη. Αλλα με τους παίκτες που βρίσκει στην Φρανκφούρτη κάνει μάγκες διάφορους στην Ευρώπη με Θιόντορ, Μπάρτελ, Ντόνερκαμπ, Voigtmann, και Σιλντς μεταξύ των άλλων. Όποτε μπορείτε να εμπιστευτείτε το μάτι του. Ακόμα και αν παραβλέπαμε τις λύσεις που έδωσε ο Βον με τον ΠΑΟΚ σήμερα.
nikmamba
εχω ερωτευτει τον μπενσον!

Η ομαδα τελικα που φτιαχτηκε εχει λυσεις και ποιοτητα.Αγωνιστικα θα βελτιωθει,εξωαγωνιστικα ειναι ο φοβος.

Ειδαμε αυτο που υποσχεθηκε ο δρακος.Καμικαζι σε αμυνα κι επιθεση.Κι ακομα εχουν κανει μια προπονηση ολοι μαζι.Ο κιαμος δεν εκανε προετοιμασια αλλα εδωσε οτι μπορει.Τι να πει κανεις για βασιλοπουλο.Δευτερη νιοτη!Και με κακο αθηναιου σημερα.
tuareg
QUOTE (Weekendman @ Oct 4 2017, 22:33 ) *
Ο Χέρμπερτ αν και Καναδός αποδείχθηκε περισσότερο βορειοευρωπαίος απο όσο έπρεπε για Ελληνική ομάδα και τον Άρη , με την γνωστή κακή εξέλιξη. Αλλα με τους παίκτες που βρίσκει στην Φρανκφούρτη κάνει μάγκες διάφορους στην Ευρώπη με Θιόντορ, Μπάρτελ, Ντόνερκαμπ, Voigtmann, και Σιλντς μεταξύ των άλλων. Όποτε μπορείτε να εμπιστευτείτε το μάτι του. Ακόμα και αν παραβλέπαμε τις λύσεις που έδωσε ο Βον με τον ΠΑΟΚ σήμερα.


Μα κι εγω αυτο πιστευω οτι ο Βον ειναι καλη περιπτωση.Επρεπε να το βαλει πιο νωρις.
Παρεπιπτοντως μια κι η αναφορα στο Βον περσυ το προπονητικο τημ θεωρησε οτι δεν ηταν για το επιπεδο μας και πηρε το Τζενκινς smiley.gif smiley.gif smiley.gif
T.W.Is.M.
Πολυ καλυτερος ο Αρης σημερα και δικαια κερδισε. Θεωρω οτι ειδα το ματς οσο αντικειμενικα μπορουσα, αφου συμπαθω διαχρονικα τον Αρη(απο την εποχη της μεγαλης ομαδας του Γκαλη και του Γιαννακη), αλλα ειχα παιξει στοιχημα τον ΠΑΟΚ, γιατι θεωρουσα οτι θα κερδιζε σημερα.
Στα καλα του διαστηματα ο Αρης ηταν ομαδα Γιαννακη με τα προτερηματα της. Ειχε ομως νεκρα διαστηματα μολις επαιρνε διαφορα και ειδικα στο τελος, εδωσε δικαιωματα στον ΠΑΟΚ, ενω δεν επρεπε. Αν η διαφορα δεν ηταν 18, αλλα 12, ισως ειχαμε ντερμπι στο τελος!
Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες ατομικα σαν υλικο. Ο Αρης ομως ηταν καλυτερη ομαδα σημερα και ισως παραμεινει καλυτερη ομαδα σε ολη τη σεζον. Δε με εντυπωσιασε καποιος απο τους Αμερικανους του(οπως ειχαν κανει πχ οι ΜακΝιλ και Γουαιτ προπερσι), αν και ο Μπενσον ηταν πολυ καλος. Ολοι ομως βοηθησαν και κανενας δεν επαιξε για τον εαυτο του, ουτε εκανε καταχρηση. Περιμενω να γινει καλυτερος στη συνεχεια. Ισως θα μπορουσε να γινει πολυ καλυτερος, αν ειχε εναν παιχτη της αξιας του Οκαρο Γουαιτ...
Ο ΠΑΟΚ απογοητευσε. Ο Ντιλαρντ δεν ηταν καλος και εμοιαζε βαρυς, ο Τρις εμοιαζε σοφτ για τετοιο ματς(και ισως και γενικοτερα για την ελληνικη λιγκα), ο Κλασεν ειναι βαρυ κορμι και μονο για συγκεκριμενους ρολους, ο Τζοουνς σουταρε υπερβολικα απο μακρινη αποσταση αντι να παιξει με κινηση μακρια απο τη μπαλα, ελειψαν και οι Κονιαρης-Χαραλαμποπουλος, που θεωρω οτι θα εχουν τους μεγαλυτερους ρολους μεταξυ των Ελληνων και ο Παπαθεοδωρου δε βοηθησε αρκετα(το Χρυσικοπουλο γιατι τον παρκαρε τοσο στον παγκο; ). Ηταν απλα κακη του μερα ή θα αναπολησουν το Σουλη στην Πυλαια;
Γενικα ειδαμε κακο θεαμα, πολλα αστοχα σουτ απο τον ΠΑΟΚ και πολλα λαθη απο τον Αρη, που ομως επαιξε καλη αμυνα και κερδισε πιο ευκολα απ οτι δειχνει το σκορ.
shtarkws
Συγχαρητήρια στον Αρη για την μεγαλη νίκη του, εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον μέσα απο την καρδιά μου

Θα ήθελα να κανω μια κάπως προβοκατόρικη ερώτηση και παρακαλώ οι φίλοι του Αρη να μην παρεξηγηθούν. Αν μεσα στον επόμενο μήνα η μήνες, κάποιοι απο τους παικτες δεν πληρώνονται και αποχωρήσουν, αυτό δεν θα συνιστά αλλοίωση του σημερινού αποτελέσματος; Προφανώς και ο Αρης σήμερα νίκησε δικαιοτατα
SteelGandalf
QUOTE(shtarkws @ Oct 4 2017, 23:13 ) *
Συγχαρητήρια στον Αρη για την μεγαλη νίκη του, εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον μέσα απο την καρδιά μου

Θα ήθελα να κανω μια κάπως προβοκατόρικη ερώτηση και παρακαλώ οι φίλοι του Αρη να μην παρεξηγηθούν. Αν μεσα στον επόμενο μήνα η μήνες, κάποιοι απο τους παικτες δεν πληρώνονται και αποχωρήσουν, αυτό δεν θα συνιστά αλλοίωση του σημερινού αποτελέσματος; Προφανώς και ο Αρης σήμερα νίκησε δικαιοτατα


Έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε ομάδες και δε μπορεί ν' αποκλειστεί για καμία ομάδα θαρρώ. Σήμερα κερδίσαμε στα ίσια, δίκαια και παλικαρίσια. Αν αύριο διαλυθεί το σύμπαν, δε μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Αλλοίωση του σημερινού αποτελέσματος γιατί θα είναι; Ο Άρης σήμερα δικαιούταν, αγωνιστικά, τη νίκη και την κατέκτησε. Μπορεί στους αγώνες πρωταθλήματος να είναι κατώτερος του σημερινού του αντιπάλου και να χάσει. Τι πάει να πει αυτό; Όταν σε κάποιον θεσμό υπάρχει knock out παιχνίδι, δεν συνεπάγεται πως πάντα κερδίζει ο θεωρητικά καλύτερος. Όμως αλλοίωση δεν το θεωρείς.
sarounas
πολύ μου άρεσε αυτό που είδα από τον Άρη.
Φανταστική ατμόσφαιρα με γεμάτη την εξέδρα και παίκτες ψυχωμένοι που τα έδωσαν όλα. Για εναρκτήριο παιχνίδι σεζόν ήταν πραγματικά ότι έπρεπε. Μακάρι να βρεθούν κάποια χρήματα και να μην σκορπίσουν οι παίκτες αφού ο Γιαννάκης λογικά θα μείνει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.

Μεγάλη έκπληξη ότι χρησιμοποιήθηκαν 6 έλληνες!
στην περιφέρεια είχαν ρόλο Αθηναίου, Μούρτος, Φλιώνης ενώ μέσα στην ρακέτα αξιοποιήθηκαν Βασιλόπουλος, Τσαιρέλης αλλά και Χρηστίδης. Από τους ξένους ελπίζω να μπορέσουν να κρατήσουν τους ψηλούς Μπένσον, Πετγουέι και αν γίνεται και τον Γουίβερ που φαίνεται ιδιαίτερα ταλαντούχος. (Μπελ και Βον λογικά δεν είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και με τέτοια οικονομικά φαντάζουν περιττή πολυτέλεια, βέβαια με ένα μόνο ματς δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα) Ο Μοράντ τί είδους παίκτης είναι;

El_Cid
Πολλά και ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και ειδικά ο Άρης που ακόμη και μέσα στη βδομάδα ερχόταν νέοι παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι η νεανική ομάδα θα έχει φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του Γιαννάκη, θα ξεχειλίζει από πάθος και θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Το πλέον κρίσιμο παραμένει το οικονομικό-διοικητικό θέμα, αν σε αυτό δεν έχουμε παρατράγουδα (ευσεβής πόθος) τότε θα πάει μια χαρά η χρονιά.

Conan1982
QUOTE (El_Cid @ Oct 5 2017, 09:25 ) *
Πολλά και ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και ειδικά ο Άρης που ακόμη και μέσα στη βδομάδα ερχόταν νέοι παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι η νεανική ομάδα θα έχει φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του Γιαννάκη, θα ξεχειλίζει από πάθος και θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Το πλέον κρίσιμο παραμένει το οικονομικό-διοικητικό θέμα, αν σε αυτό δεν έχουμε παρατράγουδα (ευσεβής πόθος) τότε θα πάει μια χαρά η χρονιά.


Συμφωνώ, δεν ξέρω αν ο Γιαννάκης είναι ξεπερασμένος ή όχι σαν προπονητής αλλά στο να κρατήσει την ομάδα ενωμένη, να της βγάλει πάθος και θέληση για νίκη δεν νομίζω να υπάρχει άλλος σαν αυτόν κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Πόσο είναι το μπάτζετ άραγε για το υπάρχον ρόστερ του Άρη ξέρουμε;
tuareg
QUOTE (sarounas @ Oct 5 2017, 09:14 ) *
πολύ μου άρεσε αυτό που είδα από τον Άρη.
Φανταστική ατμόσφαιρα με γεμάτη την εξέδρα και παίκτες ψυχωμένοι που τα έδωσαν όλα. Για εναρκτήριο παιχνίδι σεζόν ήταν πραγματικά ότι έπρεπε. Μακάρι να βρεθούν κάποια χρήματα και να μην σκορπίσουν οι παίκτες αφού ο Γιαννάκης λογικά θα μείνει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.

Μεγάλη έκπληξη ότι χρησιμοποιήθηκαν 6 έλληνες!
στην περιφέρεια είχαν ρόλο Αθηναίου, Μούρτος, Φλιώνης ενώ μέσα στην ρακέτα αξιοποιήθηκαν Βασιλόπουλος, Τσαιρέλης αλλά και Χρηστίδης. Από τους ξένους ελπίζω να μπορέσουν να κρατήσουν τους ψηλούς Μπένσον, Πετγουέι και αν γίνεται και τον Γουίβερ που φαίνεται ιδιαίτερα ταλαντούχος. (Μπελ και Βον λογικά δεν είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και με τέτοια οικονομικά φαντάζουν περιττή πολυτέλεια, βέβαια με ένα μόνο ματς δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα) Ο Μοράντ τί είδους παίκτης είναι;


χωρις μπελ και βον ο μονος αξιοπιστος σκορερ στα γκαρ μενει ο Αθηναιου.
Μια χαρα ροστερ εφτιαξε ο Γιαννακης δεδομενων των συνθηκων.
Ο Μοραντ ειναι μαπ που περα απο τα 3 μετρα δεν απειλει .Καλο above the rim παιχνιδι,γρηγορα ποδια.
Οπως ειδα την ομαδα θεωρω το πετγουεη περιττο ,καλυτερα να ειχαμε εναν ακομα ασο.
El_Cid
QUOTE(Conan1982 @ Oct 5 2017, 09:11 ) *
Πόσο είναι το μπάτζετ άραγε για το υπάρχον ρόστερ του Άρη ξέρουμε;


Κάτι για 800 χιλιάρικα γράφτηκε.

QUOTE(tuareg @ Oct 5 2017, 09:27 ) *
Μια χαρα ροστερ εφτιαξε ο Γιαννακης δεδομενων των συνθηκων.


Συμφωνώ, όταν θα δέσει η ομάδα θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα. Αρκεί να είμαστε ΟΚ με τις πληρωμές-υποχρεώσεις.
sarounas
QUOTE(tuareg @ Oct 5 2017, 10:27 ) *
χωρις μπελ και βον ο μονος αξιοπιστος σκορερ στα γκαρ μενει ο Αθηναιου.
Μια χαρα ροστερ εφτιαξε ο Γιαννακης δεδομενων των συνθηκων.
Ο Μοραντ ειναι μαπ που περα απο τα 3 μετρα δεν απειλει .Καλο above the rim παιχνιδι,γρηγορα ποδια.
Οπως ειδα την ομαδα θεωρω το πετγουεη περιττο ,καλυτερα να ειχαμε εναν ακομα ασο.


Αν δεν έχει σουτ ούτε ο Μοραντ τότε υπάρχει πράγματι πρόβλημα, ο Μπελ δεν μου γεμίζει το μάτι επιθετικά, περισσότερο σαν να βρέθηκε στην μέρα του μου φάνηκε χτες. Τις δυνατότητες του Πετγουέι τις ξέρουμε αν δεν υπάρχει τραυματισμός δεν πρέπει να χαθεί, είναι ψημένος παίκτης με συμμετοχές σε καλές ομάδες και ξέρει καλά και την Ελλάδα, αν πιάσει τα στάνταρ του θα βοηθήσει πολύ
gerorge
QUOTE (sarounas @ Oct 5 2017, 10:38 ) *
Αν δεν έχει σουτ ούτε ο Μοραντ τότε υπάρχει πράγματι πρόβλημα, ο Μπελ δεν μου γεμίζει το μάτι επιθετικά, περισσότερο σαν να βρέθηκε στην μέρα του μου φάνηκε χτες. Τις δυνατότητες του Πετγουέι τις ξέρουμε αν δεν υπάρχει τραυματισμός δεν πρέπει να χαθεί, είναι ψημένος παίκτης με συμμετοχές σε καλές ομάδες και ξέρει καλά και την Ελλάδα, αν πιάσει τα στάνταρ του θα βοηθήσει πολύ



Καθαρος τριποντακιας ειναι ο Μπελ,που σε γενικες γραμμες μπορει να παιξει και συμπαθητικη αμυνα.Δεν εκανε κατι τρελο χτες και πιστευω μπορει να δωσει παραπανω κυριως στο σουτ.Ο Μοραντ ειναι κλασικος αθλητικος Αμερικανος,αλλα του λειπουν και κιλα για 5αρι.Ενδιαφερον προτζεκτ αν τον δουλεψουν οπως πρεπει.Το αν για τους τραυματισμους του Πετ ειναι πολυ μεγαλο.Οι πιθανοτητες για να μεινει υγιης(υγιης εννοω χωρις να εχει τις ενοχλησεις που τον καταστρεφουν αγωνιστικα,οχι αναγκαστικα καποιον σοβαρο τραυματισμο) ειναι λιγοτερες απο αυτες για να συνεχισει στην ιδια κακη κατασταση.Θα προτιμουσα αν γινοταν να συνεχισουμε χωρις Πετ και χωρις να παρουμε καποιον παικτη στη θεση του,αφου απο την αρχη τον θεωρουσα ανορθογραφια στο χτισιμο του ροστερ
nikmamba
QUOTE (sarounas @ Oct 5 2017, 10:38 ) *
Αν δεν έχει σουτ ούτε ο Μοραντ τότε υπάρχει πράγματι πρόβλημα, ο Μπελ δεν μου γεμίζει το μάτι επιθετικά, περισσότερο σαν να βρέθηκε στην μέρα του μου φάνηκε χτες. Τις δυνατότητες του Πετγουέι τις ξέρουμε αν δεν υπάρχει τραυματισμός δεν πρέπει να χαθεί, είναι ψημένος παίκτης με συμμετοχές σε καλές ομάδες και ξέρει καλά και την Ελλάδα, αν πιάσει τα στάνταρ του θα βοηθήσει πολύ

42% καριερας στο τριποντο δεν τον λες και κακο επιθετικα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.