Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Clippers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
morfi
Εχει αρχισει να γινεται αυτο που φοβομουνα. Οτι δηλαδη οι κλιπερς γινοβται οι νεοι τιμπεργουλφς. Μια πολυ καλη χρονια με πολυ καλη πορεια στα πλειοφ και μετα ξεκιναει η κατηφορα. Ελπιζω τουλαχιστον να αντιδρασουν οσο ειναι καιρος για να μη μεινουν κι' αλλο πισω...
lexx
Μια χαρά τα πάνε. Μάλλον θα περάσουν και σίγορα δεν θα πάνε πολύ μακριά...
Pierce
οι κλιπς αυτη τη στιγμη ειναι εντος play off αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσουν να κρατησουν τη θεση αφενος λογω των πολυ καλων χορνετς(μια νικη τους χωριζει νομιζω) αφετερου λογω του τραυματισμου του Livingston ο οποιος οχι μονο θα χασει το υπολοιπο της σεζον αλλα και την επομενη!!! υπέστη ρήξη σε τρεις από τους τέσσερις συνδέσμους του αριστερού γονάτου, και εξάρθρωση της επιγονατίδας κοινως κατεστρεψε το γονατο του! και ολα αυτα χωρις πιεση απο αντιπαλο. αναμενεται για να επανελθει αν επανελθει ποτε θα χρειαστει 8-12 μηνες. κριμα


ΥΓ: νομιζω ειναι πρωτη φορα(τα τελευταια χρονια τουλαχιστον) που υπαρχουν τοσοι πολλοι και τοσο σοβαροι τραυματισμοι στο ΝΒΑ
Dromeas7
Πολύ κρίμα για τον Shaun sad.gif sad.gif sad.gif

Είχε πολύ μεγάλη καριέρα μπροστα του.....Δεν ξέρω αν μετά aπο τέτοιο τραυματισμό μπορεί κάποιος να επιστρέψει σε υωηλό επίπεδο.Δυστυχώς ο επαγγελματισμός θέλει και πολύ δόση τύχης.Κάτι που μάλλον δεν έχει ο Livingston.
morfi
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αν ειναι δυνατον ! 69.gif

Απο nba.com, απ' το recap του σημερινου αγωνα clippers @ pistons
"Wallace was the latest on a long list of key opponents the Clippers have been able to avoid this season because of injuries, suspensions, day-of-game trades - and, in the case of Miami Heat coach Pat Riley, sudden leaves of absence.

Shaquille O'Neal missed both of Miami's losses to the Clippers. Sidekick Dwyane Wade sat out one of them as well, the same day assistant coach Ron Rothstein began filling in for Riley. That same day, Miami forwards Antoine Walker and James Posey were deactivated over their failure to meet team body-fat standards.

Both Clippers' wins over Boston came with Paul Pierce sidelined. They also beat Milwaukee without having to face Michael Redd, Chicago with Ben Wallace injured, Dallas with Josh Howard on the bench, and Houston without Tracy McGrady - a game that became much easier when Yao Ming broke his leg 6 minutes after the opening tip.

Then there was the victory over Golden State on Jan. 17, the same day a blockbuster trade with Indiana left the Warriors with only seven healthy players.

The Clippers also won games in which they dodged Peja Stojakovic, Baron Davis and Steve Francis. On the negative side, Seattle beat them without Ray Allen, San Antonio without Tony Parker, Golden State without Jason Richardson, Utah without Andrei Kirilenko, Houston without McGrady, and Toronto without Chris Bosh."
kostasvc15
Ομαδαρα ε;Που να γυρισει ο Λιβινγκστον! tongue.gif
kostasvc15
Βρηκα το βιντεο με τον τραυματισμο του Λιβινγκστον.Ο πιο ασχημος τραυματισμος που εχω δει ποτε.Εγω που το ειδα με επιασε η καρδια μου,δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να ξαναπαιξει καλο μπασκετ.
Οριστε το βιντεο.Προειδοποιω,αν δεν μπορειτε να δειτε τετοιες φασεις μην το ρισκατερε τωρα....
Das Kapital
Eιναι οντως καπως..... αλλα εχω δει και χειροτερο (Οουεν στι μουντιαλ)
dizzy_fingers
Ανατρίχιασα...καλά έκανες που έβαλες την προειδοποίηση.
Zmac
Και οι 2 τραυματισμοι μοιαζουν(Οουεν-Λιβινγκστον).Ειναι οντως λυπητερο και σιγουρα δεν ειχε ξαναπονεσει τοσο. sad.gif

Παρολα αυτα ομως δεν μασησε!Μεα απο λιγο τον βλεπεις ψυχραιμο...(Θα σκεφτοταν<<ε δεν πειραζει...Μεχρι να παντευτω θα εχω γινει καλα>>)
morfi
Με απογοητευουν οι κλιππερς. Παιζουν λες και εχουν εξασφαλισει μια θεση στα πλειοφ και ο μονος που σωζει το παιχνιδι τους ειναι ο μαγκετ. Ειμαι περιεργος να δω πως θα συνεχισουν... dry.gif
morfi
QUOTE(morfi @ Mar 14 2007, 06:23 PM) *
Ειμαι περιεργος να δω πως θα συνεχισουν... dry.gif

ΧΑ κοιτα να δεις πως αλλαζουν τα πραγματα. Οι κλιππερς νικανε και παραμενουν μεσα στις θεσεις για τα πλειοφ.
Μερικα πραγματα ομως δεν αλλαζουν ποτε... κορει μαγκετ... 77.gif
Pierce
QUOTE(morfi @ Mar 25 2007, 05:12 PM) *
ΧΑ κοιτα να δεις πως αλλαζουν τα πραγματα. Οι κλιππερς νικανε και παραμενουν μεσα στις θεσεις για τα πλειοφ.
Μερικα πραγματα ομως δεν αλλαζουν ποτε... κορει μαγκετ... 77.gif

ποιος δεν αγαπαει τον κορει??? εγω τον ειχα ψηφισει και για το all star smile.gif . ο κομπε των φτωχων...tongue.gif
χωρις πλακα τωρα ειναι ενας απο τους πιο αδικημενους και λιγοτερο προβεβλημενους all star παιχτες.αν και μπορει καποιοι να εχουν αντιρρήσεις περι του all star παιχτη εγω τον θεωρω αν οχι καλυτερο τουλαχιστον ισαξιο με αλλους sg-sf που πρωταγωνιστουν στις ομαδες τους
Pierce
elton brand out for 6 months. εκοψε τον τενοντα του και λογικα θα χασει αν οχι ολη τη σεζον τα 3/4 σιγουρα. ηδη ειναι εξω και ο λιβινγκστον για ολη την χρονια. αποχερετουν τα play off απο τωρα και η σεζον προβλεπεται τραγικη.....
(πολυ μαυρα και αραχνα τα εκανα tongue.gif )
kostasvc15
Αλλος ενας τραυματισμος για τους Κλιππερς!Ο νεαρος Πολ Ντειβις θα χασει το υπολοιπο της σεζον.Στο σημερινο παιχνιδι οι Κλιππερς γνωρισαν την ηττα με 99-90 απο τους Σπερς..
morfi
Σακραμέντο Κινγκς @ Λ.Α. Κλίπερς 24-01

Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα τόσο καλό. Δύο κακές ομάδες από άποψη αποτελεσμάτων, έβγαλαν σε αυτό το παιχνίδι ότι καλύτερο είχαν. Έτρεξαν, έκλεισαν τις άμυνες τους (χωρίς να λείπουν και τα λάθη) και έπαιξαν με πάθος για τη νίκη παρ'όλο που και οι δύο ομάδες έχουν από τώρα απομακρυνθεί αρκετά από την όγδοη θέση.
Είτε πείτε πως το έχασαν οι Κινγκς, είτε πως το κέρδισαν οι Κλίπερς, είναι το ίδιο σωστό. Οι Κινγκς έφτασαν στο σημείο να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο (τι παράξενο rolleyes.gif ) και οι Κλίπερς αξιοποίησαν τις ευκαιρίες στο έπακρο. Ήρωας (εκτός φυσικά από τον Κάμαν) ο Θόρντον που έδειξε για μία ακόμη φορά ότι έχει πολύ μέλλον. Αρνητικός ο Μόμπλει ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε. Πολύ καλό τρέξιμο από τους Κλίπερς αφού υπήρξαν φορές που ήταν άπιαστοι.

Επίσης, παιχνίδια σαν και αυτό αποτελούν την απάντηση σε όλους αυτούς που λένε πως η κανονική περίοδος του ΝΒΑ είναι τσίρκο, αδιάφορη, οι άμυνες είναι ανοικτές και λοιπά παρόμοια (δεν κρατήθηκα smile.gif ).
sacarame
Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στο στρατόπεδο των Clippers η είδηση ότι ο Baron Davis θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις ως έξι εβδομάδες.
Το μεγάλο όπλο της ομάδας έχει υποστεί σοβαρή ζημιά σε δάχτυλο του αριστερού του χεριού η οποία δεν του επιτρέπει να είναι έτοιμος στο τζάμπολ του πρωταθλήματος. Στην καλύτερη περίπτωση θα επανέλθει στα τέλη του Νοέμβρη όταν ο μαραθώνιος του ΝΒΑ θα έχει ήδη διανύσει το πρώτο μήνα του.

Πηγή contra.gr

Κρίμα για τον Μπαρόν και τους φιλόδοξους φέτος Κλίπερς.Βέβαια δεν είναι πολύ μεγάλη η διάρκεια αποχής του,αλλά μπορεί και να στοιχίσει στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Κλίπερς για να μπουν στα play-off
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.