berry the truth
Jul 18 2009, 04:19
QUOTE(trefoil 13 @ Jul 17 2009, 20:48 )

Δεν πρόκειται να σου απολογηθώ για το τι είμαι, καθώς και για τις απόψεις μου.
Ούτε σου πέφτει λόγος, πάνω σε αυτό.
Καμία αχαριστία, από τη στιγμή που δεν προηγήθηκε προσφορά από αυτή για την οποία γίνεται λόγος.
Και αναλύοντας τα λεγόμενά της, ο Παναθηναϊκός δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες της. Αυτό φυσικά δεν ίσχυε όταν την πέρναμε από τα εξάρχεια έτσι;; Όπου φυσικά εκεί είχε και μεγάλες συμπαίκτριες, όπως τη Χατζηνικολάου που τότε δεν την ήξερε άνθρωπος. (μην ανοίξουμε άλλο μέτωπο, παράδειγμα φέρνω).
Το τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και στις εξελίξεις του να μην σε αφορά εφόσον πρόθεσή σου είναι μονάχα το εκτενές "θάψιμο".
Όπως επίσης, επειδή έχεις να κάνεις με άτομο που για ότι θα μιλήσει θα έχει φροντίσει να έχει σφαιρική άποψη, να μην τολμάς να βρίσκεις τέτοιες επιφανειακές εξηγήσεις (φανατισμός).
Και πάνω από όλα, δεν θα βρεθεί κανείς να μου πει να βρω τα βαθύτερα αίτια ενός πράγματος στο οποίο αφιερώνω τον μεγαλύτερο χρόνο της καθημερινότητάς μου. Υποδείξεις αλλού και όχι πίσω από πληκτρολόγια, εκτός κι αν γνωρίζεις περισσότερα (που το θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ).
Υ/Γ 1 Συγνώμη (όχι από το μπέρι αλλά από τους υπόλοιπους) για τον αλλαζονικό τόνο των τελευταίων γραμμών. Δεν είναι του τύπου μου αλλά μερικές φορές χρειάζεται.
Υ/Γ 2 Τελικά αυλικούς στον Ερασιτέχνη δεν έχει μόνο ο Θανάσης.
ENTY, προσωπικά δεν θεωρώ ότι το επίπεδο της συγκεκριμένης είναι τέτοιο που να μην μπορεί να βοηθήσει κάποια ομάδα. Απλά υπάρχουν πολλά πράγματα συσσωρευμένα τα οποία υπερσκελίζουν την όποια προσφορά μέσα στις τέσσερις γραμμές.
Δεν θέλω να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου για τους λόγους που αναφέρω στο προηγούμεν ποστ μου...Δυστυχώς απλά επαλήθευσες αυτά που ανέφερα...Σε ευχαριστώ που το έκανες τόσο απροκάλυπτα και δεν χρειάζεται να ποστάρω άλλο κείμενο....Να σαι καλά και καλό πρωτάθλημα στην ομάδα σου...Άλλωστε τώρα έχει όλα τα εχέγγυα να το κατακτήσει...
trefoil 13
Jul 18 2009, 10:41
QUOTE(berry the truth @ Jul 18 2009, 05:19 )

Δεν θέλω να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου για τους λόγους που αναφέρω στο προηγούμεν ποστ μου...Δυστυχώς απλά επαλήθευσες αυτά που ανέφερα...Σε ευχαριστώ που το έκανες τόσο απροκάλυπτα και δεν χρειάζεται να ποστάρω άλλο κείμενο....Να σαι καλά και καλό πρωτάθλημα στην ομάδα σου...Άλλωστε τώρα έχει όλα τα εχέγγυα να το κατακτήσει...
Νομίζω ότι φάσκεις κι αντιφάσκεις αφού εσύ είσαι που ξεκίνησες παραπάνω την προσωπική επίθεση.
Τέσπα, κουράσαμε και κουράστηκα..
doritos
Jul 18 2009, 11:32
Σας παρακαλώ πολύ αν θέλετε να συνεχίσετε την αντιπαράθεσή σας,αν σας είναι εύκολο να το κάνετε με προσωπικά μηνύματα!Άσχετα με τη γνώμη που έχει ο καθένας για την Σπαθάρου σαν παίκτρια η σαν άνθρωπο,είναι λίγο κουραστικό.
Σας ευχαριστώ πολύ!
:-)
basket4
Jul 18 2009, 12:05
από ότι διάβασα στο τεύχος του all star basket της τετάρτης η ΦΕΑ έκλεισε συμφωνία με το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και θα μεταδίδει φέτος τα παιχνίδια της ομαδας
μπράβο τους...μακάρι να είναι η αρχή και να ακολουθήσουν κ άλλες ομάδες κινήσεις για την προβολή των ομάδων τους
center
Jul 18 2009, 14:49
QUOTE(berry the truth @ Jul 17 2009, 17:39 )

Το κείμενο σου τρεφ αλλά και αυτό του ρέι άλεν είναι χαρακτηριστικο του τι εστί ελληνας φανατικός οπαδός...πόσο εύκολα ανεβάζεις έναν παίκτη στα ουράνια και πόσο εύκολα τον στέλνεις στα τάρταρα...Είναι εοισης αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι εστι αχαριστία...Ευτυχώς τουλάχιστον και οι δύο έχετε αυτοπροσδιοριστεί σαν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ παναθηναϊκοί, οπότε είναι φυσιολογικές τέτοιες οπαδικές και ακραίες απόψεις...
τελικά κάποια πράγματα για την εξέλιξη-κατάντια το μεγαλύτερου συλλόγου σε τμήματα ερασιτέχνη δυστυχώς δεν είναι τυχαία..ελπίζω πραγματικά ο παναθηναϊκός τώρα που έφυγε η "αιτία του κακού" να μπορέσει να βρεθεί στο σωστό δρόμο και να βρει την ηρεμία του...αν δεν το κάνει όμως, μάλλον θα πρέπει και εσείς οι μπολιασμένοι και εμποτισμένοι με το πνεύμα του φανατισμού, να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να ψάξτε λίγο βαθύτερα τα αίτια της κατάντιας του τριφυλλιου...εκτός και αν όλοι είστε ευχαριστημένοι με την εικόνα του συλλόγου...
Δεν θέλω να πυροδοτήσω τίποτα αλλά η γνώμη είναι ότι η συγκεκριμένη παίκτρια από μόνη της έστρεψε εναντίον της όλη την κερκίδα.. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει ότι η ομάδα δεν της καλύπτει τις φιλοδοξίες της.. Θέλει να φύγει; Μπορεί να το κάνει αλλιώς, χωρίς να υποβαθμίζει την ομάδα που την υποστήριξε.. Θέλω να πω ότι έδειξε άσχημο πρόσωπο και χαρακτήρα.. Και ο χαρακτήρας μετράει στο μπάσκετ..
Ray Allen...!
Jul 18 2009, 14:53
QUOTE(basket4 @ Jul 18 2009, 13:05 )

από ότι διάβασα στο τεύχος του all star basket της τετάρτης η ΦΕΑ έκλεισε συμφωνία με το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και θα μεταδίδει φέτος τα παιχνίδια της ομαδας
μπράβο τους...μακάρι να είναι η αρχή και να ακολουθήσουν κ άλλες ομάδες κινήσεις για την προβολή των ομάδων τους

Νομίζω ότι έχει γίνει συμφωνία και με το σπορ+ για να δείχνει ζωντανά ένα παιχνίδι κάθε Δευτέρα στις 9. Ισχύει τελικά κάτι τέτοιο? Πράγματι όμορφη κίνηση από τη φεα καθώς θα προβληθεί έτσι έστω και λίγο το μπάσκετ γυναικών.
basket4
Jul 18 2009, 14:56
QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 18 2009, 16:53 )

Νομίζω ότι έχει γίνει συμφωνία και με το σπορ+ για να δείχνει ζωντανά ένα παιχνίδι κάθε Δευτέρα στις 9. Ισχύει τελικά κάτι τέτοιο? Πράγματι όμορφη κίνηση από τη φεα καθώς θα προβληθεί έτσι έστω και λίγο το μπάσκετ γυναικών.

δεν έχει δημοσιευθεί κάτι επίσημο ακόμα για το spor+ από όσο ξέρω.
το μόνο επίσημο αυτή τη στιγμή είναι η συμφωνία της ΦΕΑ με το τηλεαστυ
basket4
Jul 19 2009, 11:44
Έκλεισε το ρόστερ με Σίσσυ Ευμορφοπούλου το Παγκράτι!
Written by Marios Borinos
Sunday, 19 July 2009 11:33
Η Σίσσυ Ευμορφοπούλου είναι το τελευταίο απόκτημα του Παγκρατίου σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Η έμπειρη πλέι μέικερ που βοήθησε πέρσι τα Χανιά να ανέλθουν στην Α1 κατηγορία, θα ξανασυνεργαστεί έτσι και πάλι με τον προπονητή Τζαννή Αδάμ μετά το πέρασμά τους από τον ΑΟΝΑ.
Η 23χρονη παίκτρια αποτελούσε προσωπική επιλογή του προπονητή του Παγκρατίου, που την γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον ΑΟΝΑ πριν δυο χρόνια και πάλι στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Οι δυο πλευρές μετά από αρκετές συζητήσεις έφτασαν σε συμφωνία και έτσι η Εμορφοπούλου θα φοράει την φανέλα του Παγκρατίου την φετινή χρονιά και αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ροσονέρι» μετά τις Μουζούκη, Κωνσταντίνου και Μαρίνου.
weplayball.gr
anti15
Jul 19 2009, 22:36
nomikoula
Jul 21 2009, 11:10
QUOTE(anti15 @ Jul 19 2009, 23:36 )

Μεταγραφή «ελεύθερης» αθλήτριαςΕπειδή με ρωτάνε πολλές αθλήτριες που δεν έχουν υπογράψει σε κάποιο σωματείο ακόμα, παραθέτω τι ακριβώς ισχύει σύμφωνα με το νόμο και τον κανονισμό μεταγραφών:
Μεταγραφή με ΑποδέσμευσηΑθλητής άνω των 18 ετών που δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα των εν ενεργείααθλητών που υποβάλλεται στην Ομοσπονδία θεωρείται ότι αποδεσμεύθηκε από το σωματείο του και έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί ελεύθερα σε σωματείο της προτίμησής του κατά τη διάρκεια της περιόδου των μεταγραφών αποδεσμευθέντων αθλητών.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε προσθήκη ή διαγραφή στον πίνακα των εν ενεργεία αθλητών που έχουν στείλει τα σωματεία στην Ομοσπονδία μετά τη λήξη της προθεσμίας των μεταγραφών με αποδέσμευση. Κατά πάσα όμως περίπτωση για να εξετασθεί η μεταγραφή πρέπει η σχετική αίτηση αποδέσμευσης να έχει υποβληθεί εμπρόθεσμα.
Αθλητής που δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα των εν ΄ενεργεία αθλητών των σωματείων καθίσταται ελεύθερος από του χρόνου της διαγραφής του , δυνάμενος να εγγραφεί σαν νέος αθλητής σε σωματείο της αρεσκείας του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εφ’ όσον δεν έχει υπερβεί το 18ο έτος της ηλικίας του. Κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να αποκτήσει μόνο τρεις αθλητές από αυτήν την κατηγορία. Διευκρινίζεται ότι οι πίνακες αθλουμένων μελών των σωματείων υποβάλλονται στην Ομοσπονδία κατά τη διαδικασία και χρόνο που προβλέπεται στον οικείο κανονισμό μεταγραφών.
Επίσης αθλητής ερασιτέχνης η επαγγελματίας άνω των 18 ετών που δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα των εν ΄ενεργεία αθλητών των σωματείων και κατά την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν είχε καμία συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος η κυπέλλου θεωρείται σαν νέος αθλητής και κατά συνέπεια δικαιούται να εγγραφεί σε σωματείο καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.
Συμπέρασμα:Αθλήτρια άνω των 18 ετών, που αγωνίστηκε πέρσι σε κάποιο σωματείο και δεν δηλώθηκε στην φετινή λίστα της ομάδας και δεν υπέγραψε σε κάποιο άλλο σωματείο κατά το διάστημα των αποδεσμεύσεων (5 - 15 Ιουλίου) δεν μπορεί να μεταγραφεί ή να κάνει καινούργιο δελτίο σε καμιά άλλη ομάδα τώρα ή κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς. (Υπάρχουν πολλές τέτοιες παίκτριες Α1 και Α2 - είναι παράνομες όποιες συμφωνίες ή υπογραφές γίνουν από εδώ και εμπρός).
Για αυτό και η Κωστάκη και η Σπαθάρου ψάχνουν την λύση του εξωτερικού ως διέξοδο.
Steryios
Jul 22 2009, 21:23
Με σταθερά βήματα
Έχοντας σαν στόχο την καλή πορεία και την καταξίωση στην Α1, στην πρώτη μας χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, προχωρήσαμε σε ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις.Με οδηγό πάντα το μπάτζετ που είχαμε στα χέρια μας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που θα συνδυάζει την εμπειρία, τον ενθουσιασμό, την ποιότητα και την όρεξη για δουλειά. Πριν από όλα αυτά όμως, πέρα από την αγωνιστική αξία, το βασικότερο κριτήριο για την επιλογή των παικτριών ήταν ο χαρακτήρας και η νοοτροπία τους.
Οι έμπειρες Δελή, Δάφκου, Βασιλείου και Μητροπούλου θα μας βοηθήσουν να βάλουμε τις βάσεις γι αυτό που σκοπεύουμε να χτίσουμε.
Η Κυριακοπούλου, η Σερέτη και η Μπότη είναι ώριμες να δώσουν πολλά στην ομάδα, ενώ η Χαλιβέρα, η Τζίμου και η Σταμπούρλου, παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι πανέτοιμες να πρωταγωνιστήσουν τη χρονιά που έρχεται. Η 16χρονη Κόρμπου, είναι ένα παιδί με μεγάλη προοπτική, το οποίο θέλουμε να αξιοποιήσουμε άμεσα καθώς θα ακολουθεί κανονικά τις υποχρεώσεις της ομάδας!
Τις ελληνίδες συμπληρώνει το δίδυμο των ξένων μας. Η εντυπωσιακή πέρσι Solverson και η πολλά υποσχόμενη Ellis, ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν αρκετά.
Όσο για την κοινοτική που δικαιούμαστε, προς το παρόν δεν θα προχωρήσουμε σε κάποια συμφωνία. Θα εξετάσουμε αυτό το ενδεχόμενο μόνο αν χρειαστεί στη πορεία του πρωταθλήματος.
Και στο προπονητικό team έχουμε νέα πρόσωπα. Πέρα από τον άμεσο συνεργάτη μου assistant coach Γιάννη Λιαπάκη, στην ομάδα θα βρίσκεται και η assistant coach Κατερίνα Ανδρεοπούλου, όπου παράλληλα θα είναι και η προπονήτρια των νεανίδων του συλλόγου.
Σχεδιασμός όμως δεν γίνεται μόνο στην πρώτη ομάδα. Η ΦΕΑ οργανώνει με άριστο τρόπο και τις υποδομές της. Η coach Ελένη Καλαϊτζάκη, όπου εδώ και 1 χρόνο είναι η υπεύθυνη των υποδομών του συλλόγου, εργάζεται πυρετωδώς και τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται:
Δημιουργία νεανίδων με προπονήτρια την coach Ανδρεοπούλου (ΤΕΦΑΑ), αναβάθμιση κορασίδων με προπονήτρια την coach Μπότη(ΤΕΦΑΑ), Τουρνουά μικρών ηλικιών, 1ο Camp Ν.Φιλαδέλφειας, επιλογή αξιόλογων προπονητών για τις ακαδημίες, εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα προπόνησης μικρών ηλικιών και πολλά ακόμα που δημιουργούν μια ποιοτική και ουσιαστική λειτουργία στο σύλλογο.
Φυσικά θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε την πολύτιμη παρουσία του φυσικοθεραπευτή μας κ. Τζόνυ Μάτσου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα.
Τελειώνοντας θα αναφέρω κάτι που είχα πει και πριν από 12 μήνες , όταν ξεκινούσε η συνεργασία μου με την ΦΕΑ. Ως προπονητής, προτιμώ να μην κρίνω ποτέ δημόσια την διοίκηση της ομάδας στην οποία εργάζομαι. Χωρίς να παραβώ και τώρα την αρχή μου αυτή, θα πω απλά πως εάν όλες οι ομάδες έκαναν αυτό που κάνει σήμερα η ΦΕΑ, τότε το Ελληνικό Γυναικείο μπάσκετ ίσως να ήταν ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης!
Η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία για κάποιους είναι δύσκολες έννοιες, όμως για τους ανθρώπους της ΦΕΑ είναι μάλλον τρόπος ζωής!!! Εύχομαι να έχουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν αυτό που κάνουν, πρώτα απ’ όλα για το καλό του μπάσκετ στη Ελλάδα!
Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach
magickaminia
Jul 23 2009, 09:56
QUOTE(Steryios @ Jul 22 2009, 22:23 )

Με σταθερά βήματα
Έχοντας σαν στόχο την καλή πορεία και την καταξίωση στην Α1, στην πρώτη μας χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, προχωρήσαμε σε ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις.Με οδηγό πάντα το μπάτζετ που είχαμε στα χέρια μας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που θα συνδυάζει την εμπειρία, τον ενθουσιασμό, την ποιότητα και την όρεξη για δουλειά. Πριν από όλα αυτά όμως, πέρα από την αγωνιστική αξία, το βασικότερο κριτήριο για την επιλογή των παικτριών ήταν ο χαρακτήρας και η νοοτροπία τους.
Οι έμπειρες Δελή, Δάφκου, Βασιλείου και Μητροπούλου θα μας βοηθήσουν να βάλουμε τις βάσεις γι αυτό που σκοπεύουμε να χτίσουμε.
Η Κυριακοπούλου, η Σερέτη και η Μπότη είναι ώριμες να δώσουν πολλά στην ομάδα, ενώ η Χαλιβέρα, η Τζίμου και η Σταμπούρλου, παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι πανέτοιμες να πρωταγωνιστήσουν τη χρονιά που έρχεται. Η 16χρονη Κόρμπου, είναι ένα παιδί με μεγάλη προοπτική, το οποίο θέλουμε να αξιοποιήσουμε άμεσα καθώς θα ακολουθεί κανονικά τις υποχρεώσεις της ομάδας!
Τις ελληνίδες συμπληρώνει το δίδυμο των ξένων μας. Η εντυπωσιακή πέρσι Solverson και η πολλά υποσχόμενη Ellis, ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν αρκετά.
Όσο για την κοινοτική που δικαιούμαστε, προς το παρόν δεν θα προχωρήσουμε σε κάποια συμφωνία. Θα εξετάσουμε αυτό το ενδεχόμενο μόνο αν χρειαστεί στη πορεία του πρωταθλήματος.
Και στο προπονητικό team έχουμε νέα πρόσωπα. Πέρα από τον άμεσο συνεργάτη μου assistant coach Γιάννη Λιαπάκη, στην ομάδα θα βρίσκεται και η assistant coach Κατερίνα Ανδρεοπούλου, όπου παράλληλα θα είναι και η προπονήτρια των νεανίδων του συλλόγου.
Σχεδιασμός όμως δεν γίνεται μόνο στην πρώτη ομάδα. Η ΦΕΑ οργανώνει με άριστο τρόπο και τις υποδομές της. Η coach Ελένη Καλαϊτζάκη, όπου εδώ και 1 χρόνο είναι η υπεύθυνη των υποδομών του συλλόγου, εργάζεται πυρετωδώς και τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται:
Δημιουργία νεανίδων με προπονήτρια την coach Ανδρεοπούλου (ΤΕΦΑΑ), αναβάθμιση κορασίδων με προπονήτρια την coach Μπότη(ΤΕΦΑΑ), Τουρνουά μικρών ηλικιών, 1ο Camp Ν.Φιλαδέλφειας, επιλογή αξιόλογων προπονητών για τις ακαδημίες, εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα προπόνησης μικρών ηλικιών και πολλά ακόμα που δημιουργούν μια ποιοτική και ουσιαστική λειτουργία στο σύλλογο.
Φυσικά θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε την πολύτιμη παρουσία του φυσικοθεραπευτή μας κ. Τζόνυ Μάτσου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα.
Τελειώνοντας θα αναφέρω κάτι που είχα πει και πριν από 12 μήνες , όταν ξεκινούσε η συνεργασία μου με την ΦΕΑ. Ως προπονητής, προτιμώ να μην κρίνω ποτέ δημόσια την διοίκηση της ομάδας στην οποία εργάζομαι. Χωρίς να παραβώ και τώρα την αρχή μου αυτή, θα πω απλά πως εάν όλες οι ομάδες έκαναν αυτό που κάνει σήμερα η ΦΕΑ, τότε το Ελληνικό Γυναικείο μπάσκετ ίσως να ήταν ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης!
Η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία για κάποιους είναι δύσκολες έννοιες, όμως για τους ανθρώπους της ΦΕΑ είναι μάλλον τρόπος ζωής!!! Εύχομαι να έχουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν αυτό που κάνουν, πρώτα απ’ όλα για το καλό του μπάσκετ στη Ελλάδα!
Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach
Φιλε Στεργιο χαιρομαι που τελικα η ΦΕΑ θα δωσει δυναμικο παρων στην Α1. Η εκτιμηση μου στο προσωπο του κοουτς ειναι δεδομενη και για να δεις ποσο σας υπολογιζω πιστευω οτι αν ειστε καλα ολη την χρονια του χρονου θα βγειτε Ευρωπη, ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα στην Εργανη ή στο γηπεδο σας. Καλες διακοπες,
basket4
Jul 23 2009, 14:51
Μεταγραφή για το... μέλλον
Της Αθηνάς Πατρινού
23/07/2009 (15:30)
Στο Παλαιό Φάληρο εκτός από την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ -ειδικά ενόψει της συμμετοχής στο Eurocup- κοιτάζουν και το μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο οι "κυανοκίτρινοι" απέκτησαν τη νεαρή Νατάσα Κιουρτζίδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διοικούσα επιτροπή του Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει την απόκτηση της 19χρονης σέντερ Νατάσας Κιουρτζίδου (1,90) η οποία τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Πρωτέα Κορδελιού.
Η Νατάσα Κιουρτζίδου εμφανίστηκε πολύ χαρούμενη και δήλωσε: "Ηρθα σε μια ομάδα στην οποία πολλές παίκτριες θα ήθελαν να φορέσουν την φανέλα της. Το Παλαιό Φάληρο αποτελεί μεγάλη εμπειρία. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ και να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Θέλω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα και μέσα από αυτό να βελτιωθώ".
basketblog.gr
theo49
Jul 28 2009, 12:48
QUOTE(Steryios @ Jul 22 2009, 22:23 )

Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach
Όταν μια ομάδα θέλει να είναι πρότυπο, να είναι η ανερχόμενη δύναμη στο γυναικείο μπάσκετ, να διατυμπανίζει την φερεγγυότητα της και την αξιοπιστία της…. τότε σίγουρα δεν χειρίζεται με απαράδεκτο τρόπο τις παίχτριες που έφυγαν από την ομάδα
Δεν τις χρεωστάει ακόμα και τώρα χρήματα. Δεν «φεσώνει» της ομάδες που πήγαν μεταγραφές οι παίχτριες της. Τι εννοώ?????
Η «υπερδύναμη» και φερέγγυα ΦΕΑ όταν τελείωσε το πρωτάθλημα σταμάτησε να πληρώνει τις παίχτριες. Περίμενε να δει τι θα γίνει με τις μεταγραφές και κανόνιζε με τις ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για κάποιες παίχτριες, να πληρωθούν μέσω αυτής, τα χρωστούμενα της ΦΕΑ.
Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι κάποιες κοπέλες θα πληρωθούν για τον ιδρώτα που έριξαν για να ανέβει η ΦΕΑ στην μεγάλη κατηγορία και τώρα να παριστάνει την μεγάλη κύρια, τον Μάιο του 2010!!!!!!
Επίσης, ακόμα υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν πάρει καθόλου χρήματα από τον Απρίλιο και φυσικά δεν έχουν πάρει το πριμ ανόδου που η ΦΕΑ τους είχε τάξει.
Είναι δυνατόν ??? ρωτώ?!?!?
Ή να αναφέρουμε για την γιορτή που έκανε η ΦΕΑ για την άνοδο της ομάδας και δεν κάλεσε κανένα από αυτά τα κορίτσια, λες και ήταν απούσες. Λες και δεν άξιζε καμία τα επινίκια. Κάποιες κοπέλες από αυτές που έφυγαν, κύριοι της ΦΕΑ, ήταν στην ομάδα από τα σπάργανα της, όταν αυτή ήταν ακόμη στην Β’ τοπικό και χάρης αυτές ανέβηκε η ομάδα 4 κατηγορίες. Συγχαρητήρια λοιπόν για αυτόν τον ‘’τρόπο ζωής’’!!!
Αυτή η δήλωση λοιπόν μπορεί να θεωρηθεί μονό σαν αλητεία!
Θα ήταν καλύτερα ο κύριος Δεσποτάκης και οι άνθρωποι της ΦΕΑ να μην προκαλούν και να μην κάνουν δηλώσεις τέτοιου τύπου όταν τίποτα από αυτά που λένε δεν ισχύει.
Ευχαριστώ.
QUOTE(theo49 @ Jul 28 2009, 13:48 )

Όταν μια ομάδα θέλει να είναι πρότυπο, να είναι η ανερχόμενη δύναμη στο γυναικείο μπάσκετ, να διατυμπανίζει την φερεγγυότητα της και την αξιοπιστία της…. τότε σίγουρα δεν χειρίζεται με απαράδεκτο τρόπο τις παίχτριες που έφυγαν από την ομάδα
Δεν τις χρεωστάει ακόμα και τώρα χρήματα. Δεν «φεσώνει» της ομάδες που πήγαν μεταγραφές οι παίχτριες της. Τι εννοώ?????
Η «υπερδύναμη» και φερέγγυα ΦΕΑ όταν τελείωσε το πρωτάθλημα σταμάτησε να πληρώνει τις παίχτριες. Περίμενε να δει τι θα γίνει με τις μεταγραφές και κανόνιζε με τις ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για κάποιες παίχτριες, να πληρωθούν μέσω αυτής, τα χρωστούμενα της ΦΕΑ.
Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι κάποιες κοπέλες θα πληρωθούν για τον ιδρώτα που έριξαν για να ανέβει η ΦΕΑ στην μεγάλη κατηγορία και τώρα να παριστάνει την μεγάλη κύρια, τον Μάιο του 2010!!!!!!
Επίσης, ακόμα υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν πάρει καθόλου χρήματα από τον Απρίλιο και φυσικά δεν έχουν πάρει το πριμ ανόδου που η ΦΕΑ τους είχε τάξει.
Ή να αναφέρουμε για την γιορτή που έκανε η ΦΕΑ για την άνοδο της ομάδας και δεν κάλεσε κανένα από αυτά τα κορίτσια, λες και ήταν απούσες. Λες και δεν άξιζε καμία τα επινίκια. Κάποιες κοπέλες από αυτές που έφυγαν, κύριοι της ΦΕΑ, ήταν στην ομάδα από τα σπάργανα της, όταν αυτή ήταν ακόμη στην Β’ τοπικό και χάρης αυτές ανέβηκε η ομάδα 4 κατηγορίες. Συγχαρητήρια λοιπόν για αυτόν τον ‘’τρόπο ζωής’’!!!
Θα ήταν καλύτερα ο κύριος Δεσποτάκης και οι άνθρωποι της ΦΕΑ να μην προκαλούν και να μην κάνουν δηλώσεις τέτοιου τύπου όταν τίποτα από αυτά που λένε δεν ισχύει.
Ευχαριστώ.
ΜΠΡΑΒΟ !!! ΕΙμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα τελικα που θαλεγε κι ο Ηλιοπουλος. Χαλιβελακη τ ακους? Κυρια προεδρε οδοιπορικα λεγονται , ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΙ . Παντως εκει στη ΦΕΑ αν ειναι ετσι θα πρεπει να ντρεπονται. Κατι παντως ειχε παρει τ αυτι μου για υψηλοτατη αθλητρια με προσφορα στην ομαδα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω..... ΚΡΙΜΑ
dioratikos
Jul 28 2009, 13:22
QUOTE (closv @ Jul 28 2009, 14:15 )

ΜΠΡΑΒΟ !!! ΕΙμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα τελικα που θαλεγε κι ο Ηλιοπουλος. Χαλιβελακη τ ακους? Κυρια προεδρε οδοιπορικα λεγονται , ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΙ . Παντως εκει στη ΦΕΑ αν ειναι ετσι θα πρεπει να ντρεπονται. Κατι παντως ειχε παρει τ αυτι μου για υψηλοτατη αθλητρια με προσφορα στην ομαδα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω..... ΚΡΙΜΑ
ακριβως ετσι ειναι επισεις οθτε ο αθηναικος εχει δωσει πριμ και σειχνει ακριβες μεταγραφες,ξερουμε για τις επιταγες,αλλα βλεπουμε και υπερπαραγωγες
Steryios
Jul 28 2009, 13:23
QUOTE(closv @ Jul 28 2009, 14:15 )

Παντως εκει στη ΦΕΑ αν ειναι ετσι θα πρεπει να ντρεπονται. Κατι παντως ειχε παρει τ αυτι μου για υψηλοτατη αθλητρια με προσφορα στην ομαδα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω..... ΚΡΙΜΑ
τι ακριβως εννοεις με αυτο?θα ηθελες να το εξηγησεις καλυτερα?
QUOTE(Steryios @ Jul 28 2009, 14:23 )

τι ακριβως εννοεις με αυτο?θα ηθελες να το εξηγησεις καλυτερα?
Καλυτερα δεν γινεται .Αλλωστε νομιζω κοντα στην ομαδα εισαι , αν δεν ξερεις μπορεις να μαθεις....
basket4
Jul 28 2009, 15:45
Πήρε... "Πετρο-δυναμίτη"
Της Αθηνάς Πατρινού
28/07/2009 (15:25)
Το γράψαμε; Ισχύει!
Την καλύτερη νεαρή παίκτρια του 2008, όπως εκλέχθηκε από τη FIBA Europe πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Αθηναϊκός. Ο λόγος για τη Λιθουανή Γκιντάρε Πετρονάιτε για την οποία είχαμε γράψει από τις 11 Ιουλίου στο θέμα με τίτλο "Dream team".
Η Πετρονάιτε θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του λιθουανικού μπάσκετ, ενώ το προσωνύμιο της είναι petro-dynamite (πετρο-δυναμίτης).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την απόκτηση της Λιθουανής παίκτριας Gintare Petronyte, από την Πρωταθλήτρια Λιθουανίας ομάδα της TEO VILNIUS, για την κάλυψη της θέσης της κοινοτικής παίκτριας για τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου καθώς και για τους αγώνες στο EURO CUP. Η παίκτρια είναι 20 χρονών, με ύψος 1.96 και παίζει στην θέση 5, είναι Διεθνής με την ομάδα της Λιθουανίας (Γυναικών και Νέων Γυναικών).
Στην φετινή διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Λετονία τελείωσε με Μ.Ο. ανά παιχνίδι 10,2 πόντους, 6,8 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 μπλοκ σε 23,5 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στην Πολωνία τελείωσε με Μ.Ο. ανά παιχνίδι 20,6 πόντους, 11 ρημπάουντ, 2,9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2,8 μπλοκ σε 31,8 λεπτά συμμετοχής.
Παράλληλα πέρυσι στην LMKL league αναδείχτηκε πρώτη στα ριμπάουντ και σε μπλόκ και δεύτερη σκόρερ του Λιθουανικού πρωταθλήματος με Μ.Ο. ανά παιχνίδι 18,5 πόντους, 9,7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,8 κλεψίματα και 3 μπλοκ σε 26,4 λεπτά συμμετοχής και βραβεύθηκε φέτος το καλοκαίρι από την FIBA EUROPE ως η κορυφαία παίκτρια της Ευρώπης (U20) για το 2008. Μετά την απόκτηση της Gintare Petronyte , ο προπονητής της ομάδας Τζώρτζης Δικαιουλάκος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: "Η Gintare είναι μια εξαιρετική παίκτρια, υψηλών προδιαγραφών, η οποία τα επόμενα δύο χρόνια θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη".
Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας απέκτησε και τα δικαιώματα της παίκτριας μετά από συμφωνία που επιτεύχθηκε και υπογράφηκε πριν λίγες ημέρες στο Μόναχο, μεταξύ του Γενικού Διευθυντού της ΤEO VILNIUS Άρβιντας Ταμασάουσκας και του επικεφαλής της Δ.Ε. της ομάδας μας Νίκου Χαρδαλιά".
basketblog.gr
theo49
Jul 29 2009, 08:12
Έπειτα από παρατήρηση του moderator, ξαναδιατυπώνω την ακόλουθη φράση:
‘’ Αυτή η δήλωση λοιπόν μπορεί να θεωρηθεί μονό σαν παραποίηση της αλήθειας και της πραγματικότητας και ως έλλειψη ήθους και σεβασμού προς τις αθλήτριες που προσέφεραν τα μέγιστα στη ΦΕΑ!
Basket lover
Jul 29 2009, 11:39
QUOTE(theo49 @ Jul 28 2009, 13:48 )

Ευχαριστώ.
Δεν απαντησα αμεσως γιατι ηθελα να διασταυρωσω πρωτα αυτα που ηθελα να πω
Εχουμε και λεμε λοιπόν:
1ον. Οι παικτριες της ΦΕΑ ειναι 100% πληρωμένες με μετρητα και επιταγες του συλλόγου, ή επιταγες των συλλόγων που πλήρωσαν για να τις αποκτησουν. Αρα ολα τα παραπάνω ειναι ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ και σίγουρα ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!
Το μοναδικό που εκρεμει ειναι καποια πριμ, που και αυτα θα πληρωθουν αμεσα.
2ον. Ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ και ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ να γραφεις οτι γραφεις, για μια ομάδα που σε πληρωνε κανονικότατα ολο το χρόνο και μάλιστα με χρήματα που από οτι φαίνεται ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν πειράζει ομως, η πορεια θα δείξει...
3ον. Η γιορτη της ΦΕΑ εγινε για να παρουσιαστεί η νεα ομάδα και οχι για να πανηγυριστει η άνοδος. Μάλλον σε πείραξε που δεν ησουν εκει και γι αυτο το αναφέρεις. Πάντως νομιζω οτι η άνοδος πανηγυριστηκε σε κάποιο νυχτερινο κέντρο στο οποιο μάλλον ησουν κι εσυ εκεί...
θα σου προτεινω κάτι για να εισαι κι εσυ πιο ευτυχισμένη και να μην πικρενεσαι που δεν σε κρατησαν στην ομάδα. Συνεχισε την ''καριέρα'' σου και ασε ησυχη την ομάδα να συνεχισει την πορεια της. Εμείς θα ειμαστε διπλα της σε κάθε παιχνιδι γυναικειου και αντρικού και θα χαιρομαστε να βλέπουμε αυτο το συλλογο να ανεβαινει.
Οσο για σενα, σε λυπαμαι πραγματικα...
nikefalin
Jul 29 2009, 11:49
QUOTE(Basket lover @ Jul 29 2009, 11:39 )

Εχουμε και λεμε λοιπόν:
1ον. Οι παικτριες της ΦΕΑ ειναι 100% πληρωμένες με μετρητα και επιταγες του συλλόγου, ή επιταγες των συλλόγων που πλήρωσαν για να τις αποκτησουν. Αρα ολα τα παραπάνω ειναι ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ και σίγουρα ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!
2ον. Ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ και ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ να γραφεις οτι γραφεις, για μια ομάδα που σε πληρωνε κανονικότατα ολο το χρόνο και μάλιστα με χρήματα που από οτι φαίνεται ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν πειράζει ομως, η πορεια θα δείξει...
3ον. Η γιορτη της ΦΕΑ εγινε για να παρουσιαστεί η νεα ομάδα και οχι για να πανηγυριστει η άνοδος. Μάλλον σε πείραξε που δεν ησουν εκει και γι αυτο το αναφέρεις. Πάντως νομιζω οτι η άνοδος πανηγυριστηκε σε κάποιο νυχτερινο κέντρο στο οποιο μάλλον ησουν κι εσυ εκεί...
θα σου προτεινω κάτι για να εισαι κι εσυ πιο ευτυχισμένη και να μην πικρενεσαι που δεν σε κρατησαν στην ομάδα. Συνεχισε την ''καριέρα'' σου και ασε ησυχη την ομάδα να συνεχισει την πορεια της. Εμείς θα ειμαστε διπλα της σε κάθε παιχνιδι γυναικειου και αντρικού και θα χαιρομαστε να βλέπουμε αυτο το συλλογο να ανεβαινει.
δεν έχω τη διαθέση να επεμβαίνω σε τέτοια ζητήματα, αλλά λύπες χαρές και χαρακτηρισμοί
είπαμε να αποφεύγονται. Ο/η χρήστης ανακάλεσε τη φράση και τα υπόλοιπα που γράφει υπόκεινται σε αποδείξεις ή/και επώνυμες μαρτυρίες. Ως τότε μένουν , καταγράφονται ως γνώμη για ένα θέμα που έθεσε.
Επίσης, να καταλάβουμε , πως μια πληρωμή για φετινά/περυσινά δεδουλευμένα με επιταγές που λήγουν σε ένα χρόνο δεν είναι και ότι καλύτερο, δεν είναι εξόφληση (αφού η επιταγή πρέπει να πληρωθεί στη λήξη της), αλλά υπόσχεση για εξόφληση και ο παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να βρίσκει τρόπους να "σπάει επιταγές" (που λέει και το τραγούδι του Κότσιρα), αλλά επίσης είναι και θέμα αν το δέχεσαι ή όχι.
Βέβαια , στην κατάσταση του γυναικείου και των πληρωμών που γίνονται από ερασιτεχνικά σωματεία και οι νομικές καταστάσεις και οι νομικοί όροι των υποχρεώσεων είναι από θολοί εως ανύπαρκτοι , το να βρίσκονται σωματεία που και διατηρούνται ανταγωνιστικά και δεν έχουν τη φήμη "μπαταχτσή" είναι στην παρούσα φάση ευλογία.
Live strong
Jul 29 2009, 12:01
QUOTE(Basket lover @ Jul 29 2009, 12:39 )

Εχουμε και λεμε λοιπόν:
Παρακαλώ πολύ οι προσωπικές αντιπαραθέσεις να γίνονται είτε μέσω πμ είτε εκτός φόρουμ. Λυπάμαι αλλά ο χώρος δεν είναι για να λύσετε τις προσωπικές ή χρηματικές σας διαφορές.
Ευχαριστώ πολύ.
QUOTE(dioratikos @ Jul 28 2009, 14:22 )

ακριβως ετσι ειναι επισεις οθτε ο αθηναικος εχει δωσει πριμ και σειχνει ακριβες μεταγραφες,ξερουμε για τις επιταγες,αλλα βλεπουμε και υπερπαραγωγες
Αν δεν έχεις αντίκρισμα δεν κάνεις υπερπαραγωγές.
Κι αν δεν έχεις «πρόσωπο» κανείς μεγάλος «ηθοποιός» δεν έρχεται στη παράσταση που ανεβάζεις!!!
Αν μη τι άλλο αυτή η ομάδα είναι από τις ελάχιστες που είναι σωστές και πληρώνουν στην ώρα τους!!!!
Ας μη προσπαθούμε λοιπόν να σπιλώσουμε σωματεία που κάνουν προσπάθεια να κρατήσουν το άθλημα ψηλά τη στιγμή που καταρέει…

Εχουμε και λεμε λοιπόν:
Χωρις να εχω κανενα λογο να εμπλακω στην ολη κουβεντα σας απλως θελω να μου λυσεις μια απορια. Λες οτι οι παικτριες ειναι 100% πληρωμενες. Εννοεις και οτι οι επιταγες που εχουν δοθει εχουν εξοφληθει κιολας. Αν ναι τοτε ειναι οντως 100% ξοφλημενες, αν ομως οχι τοτε δεν ειναι εξοφλημενες ακομη. Και κατι αλλο, με τι ημερομηνιες ληξης εχουν εκδοθει αυτες οι επιταγες?
basket4
Jul 29 2009, 13:39
Ανέβηκε σαν «Άρτεμις», θα παίξει στην Α1 σαν «Ολυμπιακός Βόλου»!
Written by Marios Borinos
Wednesday, 29 July 2009 10:35
Σημαντικές διοικητικές εξελίξεις φέρνει στην Αρτέμιδα Βόλου η συμμετοχή της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του WePlayBall, έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες ώστε η νεοφώτιστη ομάδα να απορροφηθεί από το νέο σωματείο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου που δημιουργήθηκε και να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α1 σαν «Ολυμπιακός» επαναλαμβάνοντας δηλαδή την ιστορία, όπως πριν μερικά χρόνια. ΣΕ προχωρημένες επαφές με τριάρι από την Αμερική η ομάδα.
Όπως έχει δημοσιευτεί και στον τοπικό τύπο της περιοχής, στις τάξεις του βολιώτικου συγκροτήματος σήμανε συναγερμό σε όλα τα επίπεδα από την στιγμή που έφτασε στα γραφεία του συλλόγου η επιστολή της ΕΟΚ, που ανακοίνωνε ότι η Άρτεμις θα αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία. Σε διοικητικό επίπεδο ξεκίνησαν άμεσα οι επαφές με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ώστε η ομάδα να απορροφηθεί από το καινούριο ΔΣ και να κατέβει με την ονομασία του ιστορικού συλλόγου στα «σαλόνια» του γυναικείου μπάσκετ, όπως ακριβώς είχε γίνε με την σπουδαία ομάδα της Μαγνησίας πριν μερικά χρόνια. Ήδη από τα τέλη Μαΐου, η πρόεδρος της Αρτέμιδας, Ευγενία Φραγκούλη αποτελεί μέλος στο νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που έχει πλέον την ονομασία «Ολυμπιακός ΑΓΣ Βόλου 1937».
Ο Ολυμπιακός Βόλου, ως γνωστόν, έχει κατακτήσει το μοναδικό του πρωτάθλημα στο γυναικείο μπάσκετ την σεζόν 1977-78 με μια σπουδαία τότε ομάδα με προπονητή τον Τάκη Παπουτσή και παίκτριες τις Μαρίνα Πανταζή, Πόπη Σταμάτη, Πόπη Παρασχάκη, Ελένη Καθηνιώτη, Γιούλα Σακκελαροπούλου, Αγγελική Βούρου, Άντρη Παυλίδου, Σοφία Χαδουλού, Σέβη Χριστοδούλου, Εύη Μάργαρη και Πατρούλα Παπανικολάου. Το επίτευγμα είναι μοναδικό για τα χρονικά της Μαγνησίας αφού ακόμη και σήμερα αυτή η ομάδα είναι η μοναδική βολιώτικη που έφτασε σε κατάκτηση πανελληνίου πρωταθλήματος σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Ολυμπιακός Βόλου γράφει μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του όταν προκρίνεται στις 16 καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού κυπέλλου Λιλιάνα Ρονκέτι αποκλείοντας στην Ουγγαρία την Μίσκολτς μπροστά σε 2.500 θεατές! Η εκπληκτική ομάδα της περιόδου 1993-94 γονατίζει ακόμα και τον πρωταθλητή Σπόρτιγκ, που χάνει μετά από 44 σερί νίκες στο κλειστό του Βόλου! Προπονητές της ομάδας τότε ήταν η Ελένη Παπαθανασίου και ο Γιώργος Δεληκούρας με γυμναστή τον Κώστα Ξενοκώστα και μεγάλα αστέρια τις Πέπη Σατραζέμη (αρχηγός), Κατερίνα Γιαννούλη, Όλγα Έβκοβα, Σμίλια Ρατζέλοβιτς, Έφη Χατζηγιάννη, Ρένα Γεωργιτσάκη, Ελένη Στεφανίδου, Λίλα Θώδη, Γιάννα Δημητρίου, Βάσω Ρηγούλια, Ειρήνη Καρανίκα και Αθηνά Σαράντη.
Μέχρι και τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας η ομάδα είχε να επιδείξει αρκετές επιτυχίες με μεγαλύτερη την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το 1997 στην Κατερίνη, όταν και χάνει το τρόπαιο για ένα καλάθι από την Καλαμαριά. Προπονητής ήταν ο Αντώνης Μυριτζής και παίκτριες οι Έβκοβα, Γκαντ, Καποσούζη, Λαχανά, Γιαννοπούλου, Θώδη, Τσαμπούρη. Και όμως, το 2000 η διοίκηση αποφασίζει να διαλύσει το τμήμα και ο Ολυμπιακός Βόλου χάνεται με την μία από τον χάρτη του γυναικείου μπάσκετ. Τώρα με την άνοδο της Αρτέμιδας στην Α1, υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία το τμήμα αυτό να ξαναβρεί ζωή έστω και με αυτό τον τρόπο και να κερδίσει την δυναμική που του αναλογεί.
Στα μεταγραφικά τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του WePlayBall, έντονη κινητικότητα υπάρχει όσον αφορά το θέμα της δεύτερης ξένης του συλλόγου. Μετά την Βουλγάρα Μίλκοβα, οι Βολιώτισσες είναι κοντά σε συμφωνία με ένα τριάρι από την Αμερική και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρχουν ανακοινώσεις.
weplayball.gr
theo49
Jul 29 2009, 14:06

Εχουμε και λεμε λοιπόν:
Είναι καλό να προσπαθείς ακούς και μια διαφορετική άποψη βασισμένη σε στοιχεία ή να αποδέχεσαι λάθη της ΦΕΑ.
Για κακή σου τύχη είμαι φίλαθλος της ΦΕΑ κι όχι κάποια αθλήτρια κι ειλικρινά ντροπή σου που τολμάς να μιλάς έτσι για τις αθλήτριες αυτές. Παρακολουθώ την ομάδα χρόνια πριν εμφανιστείς εσύ. Για το λόγο αυτό θα σου πρότεινα να ενημερώνεσαι καλά πριν μιλήσεις, χαρακτηρίσεις και συνεχίσεις να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.
Ξαναλέω λοιπόν ότι
ΔΕΝ είναι οι αθλήτριες πληρωμένες και ντροπή στο Δ.Σ. της ΦΕΑ που στις πλάτες των κοριτσιών έπαιξαν παιχνίδια. Ανήθικα παιχνίδια.
Η γιορτή ήταν για την άνοδο του γυναικείου και του αντρικού τμήματος ή μήπως αυτό δεν αναγραφόταν κάπου? Εκτός κι αν επιμένεις ότι ήταν για την παρουσίαση της νέας ομάδας, τότε, γιατί ας μου εξηγήσει κάποιος, τι είδους παρουσίαση είναι αυτή όταν ήταν
6 αθλήτριες του γυναικείου εκεί???
Αυτά που λέω κι άλλα τόσα είναι γνωστά στο μπασκετικό χώρο ,ευτυχώς για τις αθλητριες αυτές, απλά διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Δεσποτάκη θέλησα να πω την γνώμη μου γιατί η κοροϊδία έχει και τα όρια της!!!! (όχι όπως η σάτιρα)
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι ΔΕΝ έχουν πληρωθεί οι αθλήτριες?
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι υπάρχει αθλήτρια που δεν έχει πάρει μεταγραφή και της έγινε ρητή δήλωση – εκβιασμός από το Δ.Σ. της ΦΕΑ ότι ‘’αν δε πάρεις μεταγραφή δε θα πληρωθείς’’ ? όπως έγινε και σε όλες τις αθλήτριες!!!
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι η ΦΕΑ από τον Απρίλιο και μετά δεν πληρώνε αυτές τις αθλήτριες και τα χρωστούμενα τους τα ‘’φορτωθήκαν’’ τα σωματεία στα οποία μετακινηθήκαν, αγνοώντας φυσικά αν θα πληρωθούν και πότε οι αθλήτριες?
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι σε αθλήτρια η οποία διώχθηκε από την ομάδα, επειδή επιθυμούσε να παρευρεθεί στις εξετάσεις ΑΣΕΠ, έγινε αγωγή εις βάρος της ζητώντας όλα τα οδοιπορικά πίσω???
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι το ΔΣ της ΦΕΑ εν αγνοία των αθλητριών έκανε διακανονισμούς με βάση το συμφέρον του σωματείου και μόνο και ασκούσε πιέσεις στις αθλήτριες ώστε να δεχτούν την όποια μετακίνηση αγνοώντας παντελώς το συμφέρον των αθλητριών, πως και πότε θα διεκπεραιωθεί το χρέος των ιδίων προς τις αθλήτριες?
Ότι σε περίπτωση που δε δεχόντουσαν τη μετακίνηση δε θα έπαιρναν τα χρωστούμενα και θα τους κρεμούσαν το δελτίο, είναι κι αυτό συκοφαντία?’’
Live strong
Jul 29 2009, 15:33
QUOTE(theo49 @ Jul 29 2009, 15:06 )

Είναι καλό να προσπαθείς ακούς και μια διαφορετική άποψη βασισμένη σε στοιχεία ή να αποδέχεσαι λάθη της ΦΕΑ.
Για κακή σου τύχη είμαι φίλαθλος της ΦΕΑ κι όχι κάποια αθλήτρια κι ειλικρινά ντροπή σου που τολμάς να μιλάς έτσι για τις αθλήτριες αυτές. Παρακολουθώ την ομάδα χρόνια πριν εμφανιστείς εσύ. Για το λόγο αυτό θα σου πρότεινα να ενημερώνεσαι καλά πριν μιλήσεις, χαρακτηρίσεις και συνεχίσεις να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.
Ξαναλέω λοιπόν ότι ΔΕΝ είναι οι αθλήτριες πληρωμένες και ντροπή στο Δ.Σ. της ΦΕΑ που στις πλάτες των κοριτσιών έπαιξαν παιχνίδια. Ανήθικα παιχνίδια.
Η γιορτή ήταν για την άνοδο του γυναικείου και του αντρικού τμήματος ή μήπως αυτό δεν αναγραφόταν κάπου? Εκτός κι αν επιμένεις ότι ήταν για την παρουσίαση της νέας ομάδας, τότε, γιατί ας μου εξηγήσει κάποιος, τι είδους παρουσίαση είναι αυτή όταν ήταν 6 αθλήτριες του γυναικείου εκεί???
Αυτά που λέω κι άλλα τόσα είναι γνωστά στο μπασκετικό χώρο ,ευτυχώς για τις αθλητριες αυτές, απλά διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Δεσποτάκη θέλησα να πω την γνώμη μου γιατί η κοροϊδία έχει και τα όρια της!!!! (όχι όπως η σάτιρα)
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι υπάρχει αθλήτρια που δεν έχει πάρει μεταγραφή και της έγινε ρητή δήλωση – εκβιασμός από το Δ.Σ. της ΦΕΑ ότι ‘’αν δε πάρεις μεταγραφή δε θα πληρωθείς’’ ? όπως έγινε και σε όλες τις αθλήτριες!!!
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι η ΦΕΑ από τον Απρίλιο και μετά δεν πληρώνε αυτές τις αθλήτριες και τα χρωστούμενα τους τα ‘’φορτωθήκαν’’ τα σωματεία στα οποία μετακινηθήκαν, αγνοώντας φυσικά αν θα πληρωθούν και πότε οι αθλήτριες?
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι σε αθλήτρια η οποία διώχθηκε από την ομάδα, επειδή επιθυμούσε να παρευρεθεί στις εξετάσεις ΑΣΕΠ, έγινε αγωγή εις βάρος της ζητώντας όλα τα οδοιπορικά πίσω???
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι το ΔΣ της ΦΕΑ εν αγνοία των αθλητριών έκανε διακανονισμούς με βάση το συμφέρον του σωματείου και μόνο και ασκούσε πιέσεις στις αθλήτριες ώστε να δεχτούν την όποια μετακίνηση αγνοώντας παντελώς το συμφέρον των αθλητριών, πως και πότε θα διεκπεραιωθεί το χρέος των ιδίων προς τις αθλήτριες?
Ότι σε περίπτωση που δε δεχόντουσαν τη μετακίνηση δε θα έπαιρναν τα χρωστούμενα και θα τους κρεμούσαν το δελτίο, είναι κι αυτό συκοφαντία?’’
Παρακαλώ πολύ έχουμε πει, ότι δεν πρέπει να μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο.
Αν υπάρχουν θέματα τέτοιου είδους, δηλαδή καταγγελίες, πρέπει να λέγονται όχι πίσω από ένα ψευδώνυμο.
Αν υπάρχει το παραμικρό που μπορεί να κατατεθεί, υπάρχει πλέον το ΣΑΚ ή αρμόδιοι φορείς.
Παρακαλούμε μη πυροδοτείτε καταστάσεις.
nikefalin
Jul 29 2009, 15:44
QUOTE(Live strong @ Jul 29 2009, 14:33 )

Παρακαλώ πολύ έχουμε πει, ότι δεν πρέπει να μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο.
Αν υπάρχουν θέματα τέτοιου είδους, δηλαδή καταγγελίες, πρέπει να λέγονται όχι πίσω από ένα ψευδώνυμο.
Αν υπάρχει το παραμικρό που μπορεί να κατατεθεί, υπάρχει πλέον το ΣΑΚ ή αρμόδιοι φορείς.
Παρακαλούμε μη πυροδοτείτε καταστάσεις.
Πολύ σωστά, για τέτοιες καταστάσεις (είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν) υπάρχει το αρμόδιο όργανο. Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει συμβεί, και ως εκ τούτου , αν δεν υπάρχει είτε επώνυμη μαρτυρία είτε αποδείξεις δεν μπορούμε να δεχτούμε αβίαστα οτιδήποτε. Ούτε και να συνεχίσουμε κουβέντα στον αέρα.
Μόνο αν υπάρξει επωνυμία ή/και κάποιες αποδείξεις ( είτε δημόσια είτε με πμ στους διαχειριστές) μπορεί να συνεχιστεί αυτό το θέμα εδώ. Αν και είμαι της γνώμης, οτί αν κάποιος έχει αποδείξεις πέρα από το να γράψει 2 λόγια στο Ιντερνετ καλό είναι να απευθύνεται κι αλλού.
Steryios
Jul 29 2009, 16:42

Ξαναλέω λοιπόν ότι ΔΕΝ είναι οι αθλήτριες πληρωμένες και ντροπή στο Δ.Σ. της ΦΕΑ που στις πλάτες των κοριτσιών έπαιξαν παιχνίδια. Ανήθικα παιχνίδια.
Η γιορτή ήταν για την άνοδο του γυναικείου και του αντρικού τμήματος ή μήπως αυτό δεν αναγραφόταν κάπου? Εκτός κι αν επιμένεις ότι ήταν για την παρουσίαση της νέας ομάδας, τότε, γιατί ας μου εξηγήσει κάποιος, τι είδους παρουσίαση είναι αυτή όταν ήταν 6 αθλήτριες του γυναικείου εκεί???
για φιλαθλος της ομαδας(ο Θεος να σε κανει) εισαι πολυ ενημερωμενος/η.πες μας ποιες ειναι οι πηγες σου γιατι αυτα που ξερεις και λες δεν τα ξερουν ενεργοι αθλητες της ομαδας.Μηπως λοιπον δεν λες την αληθεια και το μονο που θελεις ειναι να πυροδοτησεις καταστασεις πολυ πριν ξεκινησει το νεο πρωταθλημα?
γιατι συμβαινει το εξης με σενα...στα εχουν μεταφερει εντελως η μερικως λαθος τα πραγματα η εισαι οντως αθλητρια που δε συνεχισε φετος και νιωθεις αδικημενη γιαυτο και βγαζεις τοση εμπαθεια...
αλλα ας δουμε και την αλλη οψη του νομισματος...οτι εχεις δικιο σε ολα η στα περισσοτερα.ειναι δυνατον ομως να λες τον κοουτς της ομαδας αλητη?(λεει αλητειες οπως ειπες)?η να κατηγορεις τοσο ασχημα και με αυτο τον τροπο την ομαδα που οπως ειπες κι εσυ την παρακολουθεις χρονια?αφου τα κανει ολα λαθος ποιος ο λογος της μακροχρονης παρουσιας σου στην εξεδρα της?και φαντασου οτι μιλας για την πρωταθλητρια ομαδα της Α2.φαντασου να επεφτε η να τερματιζε στη μεση τι ειχε να ακουσει.
τελικα ενα εχω να πω...ειμαστε εμεις οι αντρες αλλα εσεις οι γυναικες ξεπερνατε καθε οριο...αθλητικο και μη...
επειδη ομως κουρασαμε πολυ κοσμο αν θελεις μπορεις να μου απαντησεις μεσω πμ...
Basket lover
Jul 29 2009, 17:57

Αφου εξακολουθεις να προκαλεις με ΨΕΜΑΤΑ τα σου απαντησω ενα ενα τα ερωτηματα σου:
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι ΔΕΝ έχουν πληρωθεί οι αθλήτριες?Ειναι σαφεστατη συκοφαντία! Και οι επιταγες ''χρημα'' ειναι. Ολες οι ομάδες πληρωνουν με επιταγες.
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι υπάρχει αθλήτρια που δεν έχει πάρει μεταγραφή και της έγινε ρητή δήλωση – εκβιασμός από το Δ.Σ. της ΦΕΑ ότι ‘’αν δε πάρεις μεταγραφή δε θα πληρωθείς’’ ? όπως έγινε και σε όλες τις αθλήτριες!!!Και αυτό ειναι μεγάλο ψέμα. Δεν μπορει να συμβαινει αυτο γιατι απο οτι ξερω ολες οι αθλητριες ειχαν συμφωνητικα στα χερια τους και εγγυητικες επιταγες. Αρα αυτο που λες δεν στεκει. Γιατι δεν μας λες το ονομα της αθλητριας;
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι η ΦΕΑ από τον Απρίλιο και μετά δεν πληρώνε αυτές τις αθλήτριες και τα χρωστούμενα τους τα ‘’φορτωθήκαν’’ τα σωματεία στα οποία μετακινηθήκαν, αγνοώντας φυσικά αν θα πληρωθούν και πότε οι αθλήτριες?Κι αυτο ψεματα ειναι. Ο συλλογος συμφωνησε με τα σωματεια και εισεπραξε λιγοτερα χρηματα για να εξοφληθουν οι αθλητριες. Επισης καποιες αθλητριες ειχαν συμφωνια μεχρι τον Απριλιο και καόιες μεχρι τον Μαιο δηλαδή μιλάμε για 1 μήνα!!!!!!
Είναι συκοφαντία και ψέμα ότι σε αθλήτρια η οποία διώχθηκε από την ομάδα, επειδή επιθυμούσε να παρευρεθεί στις εξετάσεις ΑΣΕΠ, έγινε αγωγή εις βάρος της ζητώντας όλα τα οδοιπορικά πίσω???Αυτό ειναι τεραστιο ψεμα, σαν ολα τα αλλα δηλαδη. Δεν εδινε μονο μια αθλητρια αλλά δυο στον ΑΣΕΠ. Η αθλητρια που διωχθηκε, ειχε διωχθει και περσι απο τον ΠΑΟ για τον ιδιο λογο. Για ανάρμοστη συμπεριφορα και δημιουργια προβληματων στην προπόνηση. Αρα κι εδω δεν τα ξερεις καλα τα πράγματα....
Ότι σε περίπτωση που δε δεχόντουσαν τη μετακίνηση δε θα έπαιρναν τα χρωστούμενα και θα τους κρεμούσαν το δελτίο, είναι κι αυτό συκοφαντία?’’Αυτό ειναι για γελια. Σε πληροφορω οτι οι αθλήτριες που εφυγαν δεν ειχαν σημαντικες προτασεις για μεταγραφη. Ας μας πει καποιος το αντιθετο και να μας πει ποιες ηταν οι επισημες προτασεις που εφεραν στο συλλογο; Για τι διακανονισμους μιλάς αφου με το ζορι βρέθηκαν ομαδες για να πανε να παιξουν.... Για ομαδες Α1 φυσικα ουτε λόγος...
Οσο θα βγαινεις να λες ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τοσο θα βγαινω και θα σου απανταω, τουλαχιστον μεχρι να παω διακοπες (χα, χα, χα). Αλλά σου θυμιζω οτι θα ηθελες να παίζεις στη ΦΕΑ και αυτό σε κάνει να νιωθεις πικρία... Ξανα σε λυπαμαι...
nikefalin
Jul 30 2009, 21:10
QUOTE(Basket lover @ Jul 29 2009, 17:57 )

Αλλά σου θυμιζω οτι θα ηθελες να παίζεις στη ΦΕΑ και αυτό σε κάνει να νιωθεις πικρία... Ξανα σε λυπαμαι...
είπαμε χαρακτηρισμοί μένουν εκτός, όπως και η basket lover με φάουλ και προσωρινό αποκλεισμό.
Διευκρινήσεις μόνο με πμ για αυτό edit : οι οδηγίες / παρατηρήσεις που κάνουμε δεν γίνονται άσκοπα . Οποιος/α τις αγνοεί επιδεικτικά θα έχει ανάλογη αντιμετώπιση.
QUOTE(Steryios @ Jul 30 2009, 20:39 )

ναι αλλα τη χρηστη theo49 δεν ειδα να τη χρεωσετε φαουλ ουτε και ειχε την ιδια αντιμετωπιση,αλλα μονο της κανατε παρατηρηση μετα απο αναφορα μου.κι εκεινη μαλιστα ειπε τον κοουτς Δεσποτακη αλητη.εδω η basketlover ειπε την αποψη της αλλα δε προσεβαλε οπως η προηγουμενη που ανεφερα(και που ειπε οτι την λυπαται σημαινει προσβολη?).τελικα δεν εχετε τα ιδια μετρα και σταθμα για ολους τους χρηστες του φορουμ?η ο καθε moderator κρινει και ζυγιζει τις ιδιες καταστασεις διαφορετικα απο τους υπολοιπους?ενημερωτικα το ρωταω...
επισης εχετε δωσει την εντυπωση οτι οταν ενας υποστηρικτης της ΦΕΑ ερχεται σε αντιπαραθεση με καποιον εισαστε ιδιαιτερα αυστηροι μαζι του,ενω στις ιδιες περιπτωσεις αλλων χρηστων του φορουμ δε λειτουργειτε το ιδιο.και πριν βιαστειτε να το διαψευσετε,αναφερω προσωπικη τιμωρια-χρεωση 2ου φαουλ απο mod χωρις καν να ενημερωθω γιαυτο και το οποιο υπεπεσε στην αντιληψη μου μετα απο καιρο εντελως τυχαια.μαλιστα ο ιδιος ο mod μετα απο μηνυμα μου προς αυτον μου ειπε οτι εχω δικιο και η αποψη μου ειναι δεκτη(του ζητησα στο μελλον να με ενημερωνει οταν τιμωρουμαι).
δεν εχω σκοπο να κανω το δικηγορο κανενος(αλλωστε τη χρηστη basketlover ουτε που την ξερω),αλλα η αδικια με εκνευριζει.
Κοίτα, αν θες να γίνεις συντονιστής σε κάποιο φόρουμ ας το κάνεις. Εδώ, όμως, υπάρχουν συντονιστές και administrator. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες στο σωστό χρόνο που να αφορούν την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ και να προάγουν τον δημόσιο διάλογο. Αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ χρηστών και φόρουμ δεν θα πρέπει να υποκινείται απο τα περιστασιακά συμφέροντα του καθενός ή ανάλογα με την πορεία της συζήτησης σε οποιοδήποτε τόπικ.
Και κάτι τελευταίο, πάνω σε αυτό που σε εκνευρίζει, εμένα με εκνευρίζει πολύ η διγλωσσία (ο νοών νοείτω)...
theo49
Jul 31 2009, 11:39
QUOTE(Steryios @ Jul 29 2009, 17:42 )

για φιλαθλος της ομαδας(ο Θεος να σε κανει) εισαι πολυ ενημερωμενος/η.πες μας ποιες ειναι οι πηγες σου γιατι αυτα που ξερεις και λες δεν τα ξερουν ενεργοι αθλητες της ομαδας.Μηπως λοιπον δεν λες την αληθεια και το μονο που θελεις ειναι να πυροδοτησεις καταστασεις πολυ πριν ξεκινησει το νεο πρωταθλημα?
γιατι συμβαινει το εξης με σενα...στα εχουν μεταφερει εντελως η μερικως λαθος τα πραγματα η εισαι οντως αθλητρια που δε συνεχισε φετος και νιωθεις αδικημενη γιαυτο και βγαζεις τοση εμπαθεια...
αλλα ας δουμε και την αλλη οψη του νομισματος...οτι εχεις δικιο σε ολα η στα περισσοτερα.ειναι δυνατον ομως να λες τον κοουτς της ομαδας αλητη?(λεει αλητειες οπως ειπες)?η να κατηγορεις τοσο ασχημα και με αυτο τον τροπο την ομαδα που οπως ειπες κι εσυ την παρακολουθεις χρονια?αφου τα κανει ολα λαθος ποιος ο λογος της μακροχρονης παρουσιας σου στην εξεδρα της?και φαντασου οτι μιλας για την πρωταθλητρια ομαδα της Α2.φαντασου να επεφτε η να τερματιζε στη μεση τι ειχε να ακουσει.
τελικα ενα εχω να πω...ειμαστε εμεις οι αντρες αλλα εσεις οι γυναικες ξεπερνατε καθε οριο...αθλητικο και μη...
επειδη ομως κουρασαμε πολυ κοσμο αν θελεις μπορεις να μου απαντησεις μεσω πμ...
Αγαπητέ Στέργιο, δεν ξέρω γιατί σκέφτηκες ότι θέλω να πυροδοτήσω καταστάσεις, ειδικά αυτή την περίοδο που ότι και αν προσπαθώ να κάνω(κατά τα δικά σου λεγόμενα) δεν έχει άξια γιατί είναι τόσο νωρίς που μέχρι την αρχή του πρωταθλήματος όχι μονό θα έχει ξεχαστεί, κάνεις δεν θα δίνει πλέον σημασία!!!
Άλλωστε στο πρώτο Post μου έγραψα καθαρά για ποιον λόγο μπήκα σε αυτή την διαδικασία!
Μπορείς να το ξαναδιαβάσεις.
Δεν ξέρω να ποτέ ήσουν φίλος ή έστω γνωστός κάποιον παιδιών που ασχολούνται με το μπάσκετ. Θεωρώ πως ναι. Οπότε λοιπόν μην αναρωτιέσαι για τις πηγές μου. Άλλωστε δεν είναι ούτε μια ούτε δυο ούτε τρεις... Είναι
8 που φύγανε από την ομάδα σου. Ρωτά για να μάθεις....Και πραγματικά θα σε παρακαλέσω να μας ενημερώσεις και αν έχω τόσο άδικο και είμαι τόσο συκοφάντης….. πραγματικά θα αποδεχτώ τα πάντα και θα ανακαλέσω.
Ρωτά για να διαπιστώσεις λοιπόν.
Εκτός κι αν δε γνωρίζεις ότι στη Φιλαδέλφεια πολλά πράγματα από αυτά που αναφέρω κι άλλα τόσα έχουν μαθευτεί και δυστυχώς σχολιαστεί πολύ άσχημα εις βάρους του σωματείου. Έχουν μαθευτεί και για το αντρικό άσχημα πράγματα, όμως εδώ είναι topic για το γυναικείο. Και σημείωση: είμαι από τη Ν. Φιλαδέλφεια.
Το τι κάνουν οι αρμόδιοι είναι καθαρά δική τους υπόθεση κι εγώ εξήγησα από την αρχή γιατί έγραψα στο forum.
Όσο για το αν θα συνεχίσω να είμαι φίλαθλος της ομάδας δε νομίζω ότι αφορά κάποιον αυτό.
Ρωτάς τι θα έλεγα αν η ομάδα τερμάτιζε τελευταία η στην μέση και όλα τα σχετικά. Δεν έχει σημασία καθόλου αυτό, τα ιδία θα έλεγα αν συμπεριφερόντουσαν κατά αυτόν τον τρόπο στις παίχτριες. Άλλωστε εγώ μονό αυτό σχολίασα και όχι κάποια μπασκετική διαδικασία, coachάρισμα, προπονήσεις κ.τ.λ.
Όσο για τον προπονητή σου, δεν είπα αυτόν αλήτη αλλά την όλη συμπεριφορά – αναφορά – διαδικασία & ψευτιά.
Εμείς οι άνδρες λοιπόν ξέρουμε να ξεκαθαρίσουμε και να λέμε τα πράγματα πιο ντόμπρα. Ούτε με ίντρικες , αλχημείες, ψευτιές και θεατρινισμούς.
Στην διάθεση σου ότι χρειαστείς, σε πμ.
Όσο για σένα basket lover…. Δεν έχω να πω τίποτα.
Είναι τρομερό για μένα να μιλάς έτσι για παίχτριες που όχι μόνο βοήθησαν, όχι μονό προσπάθησαν αλλά έδωσαν τα πάντα για να μπορείς τώρα εσύ να κοκορεύεσαι για αυτή την ομάδα.
Να είσαι λοιπόν σίγουρη ότι αυτές ένιωθαν την ομάδα πολύ περισσότερο από εσένα που τώρα προβάλλεις τα στήθη σου & νιώθεις αδικημένη, ενοχλημένη & προσβάλλεσαι γι’ αυτά που έχετε κάνει.
Λυπάμαι πραγματικά, που για ακόμα μια φορά διαπιστώνεται τι άτομα και τι απόψεις υπάρχουν κοντά σε ομάδες και μέσα σε διοικήσεις.
basket4
Jul 31 2009, 12:01
έχουμε πει τόσες φορές το θέμα να σταματήσει κ να συνεχιστεί μόνο μέσω πμ.
πήραν θέση στο θέμα 3 Moderators και τώρα με μένα 4!
ένα φαουλ στoν theo49 γιατί δεν άκουσε τις παραπάνω προειδοποιήσεις και 6 μέρες εκτός φόρουμ!
οποιαδήποτε άλλη συνέχισγ του θέματος υπάρξει θα υπάρξουν κ οι ανάλογες ποινές!
έχει κουράσει πολύ το θέμα!
διευκρινησεις και ερωτήσεις ΜΟΝΟ μέσω πμ.
basket4
Jul 31 2009, 13:11
"Έκλεισε" Χάρις
Της Αθηνάς Πατρινού
31/07/2009 (11:42)
Η Άρτεμις Βόλου συμφώνησε με την Ρεμπέκα Χάρις, η οποία είναι και η πρώτη ξένη παίκτρια που θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου. Η 23χρονη (1μ76) είναι απόφοιτος του Ιλινόις και αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2".
Η Αμερικανίδα ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της καριέρα από τη Σπάρτα Πράγας, με την οποία είχε μέσο όρο 17 πόντους και μάλιστα αναδείχθηκε τέταρτη σκόρερ του πρωταθλήματος Τσεχίας.
Επίσης επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα των ξένων αθλητρίων που αγωνίσθηκαν στην Τσεχία και στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα των αθλητριών του πρωταθλήματος.
basketblog.gr
magickaminia
Jul 31 2009, 14:55
QUOTE(lamar @ Jul 29 2009, 13:02 )

Χωρις να εχω κανενα λογο να εμπλακω στην ολη κουβεντα σας απλως θελω να μου λυσεις μια απορια. Λες οτι οι παικτριες ειναι 100% πληρωμενες. Εννοεις και οτι οι επιταγες που εχουν δοθει εχουν εξοφληθει κιολας. Αν ναι τοτε ειναι οντως 100% ξοφλημενες, αν ομως οχι τοτε δεν ειναι εξοφλημενες ακομη. Και κατι αλλο, με τι ημερομηνιες ληξης εχουν εκδοθει αυτες οι επιταγες?
Συγνωμη αλλα υπαρχει επαγγελματιας που να μην πληρωνεται με επιταγες; Τι ανεκδοτα ειναι αυτα που ακουω. Εδω υπαρχουν ομαδες που χρωστανε σε αθλητριες και τεχνικους χρηματα 4 ή και 5 ετων. Υπαρχουν αθλητριες που παιζαν ενα χρονο πληρωμενες 1 μηνα. Και κανουμε φασαρια για αθλητριες που παιρναν π.χ. στον Αθηναικο 40.000 Ε και τους οφειλει η Διοικηση 3.000 απο καποιο πριμ; Το προβλημα ειναι τα παιδια που παιρναν 500 και 600 Ε το μηνα να τους χρωστουν 3 και 4.000 Ε. Καποιοι εσκεμμενα περιπλεκουν τον μιτο της Αριαδνης εις βαρος καταστασεων. Οπως εχω ξαναπει αν λεω αν θελει ποτε να παει μπροστα το Γυναικειο μπασκετ πρεπει να γινει Λιγκα και οχι αμπλα ουμπλα. Το παραδειγμα του Αρη Χολ. τελικα δεν εβαλε μυαλο σε κανενα . Κριμα.
nikefalin
Jul 31 2009, 15:23
QUOTE(magickaminia @ Jul 31 2009, 13:55 )

Συγνωμη αλλα υπαρχει επαγγελματιας που να μην πληρωνεται με επιταγες; Τι ανεκδοτα ειναι αυτα που ακουω. Εδω υπαρχουν ομαδες που χρωστανε σε αθλητριες και τεχνικους χρηματα 4 ή και 5 ετων. Υπαρχουν αθλητριες που παιζαν ενα χρονο πληρωμενες 1 μηνα. Και κανουμε φασαρια για αθλητριες που παιρναν π.χ. στον Αθηναικο 40.000 Ε και τους οφειλει η Διοικηση 3.000 απο καποιο πριμ; Το προβλημα ειναι τα παιδια που παιρναν 500 και 600 Ε το μηνα να τους χρωστουν 3 και 4.000 Ε. Καποιοι εσκεμμενα περιπλεκουν τον μιτο της Αριαδνης εις βαρος καταστασεων. Οπως εχω ξαναπει αν λεω αν θελει ποτε να παει μπροστα το Γυναικειο μπασκετ πρεπει να γινει Λιγκα και οχι αμπλα ουμπλα. Το παραδειγμα του Αρη Χολ. τελικα δεν εβαλε μυαλο σε κανενα . Κριμα.

προς ball => δεν χρειάζονται , δεν επικροτούνται σχόλια για προπονητές , όταν γίνονται ανώνυμα.
φίλε magickaminia δεν μου αρέσει καθόλου η ψυχρή λογική της ακραίας αγοράς στον αθλητισμό , μια τέτοια λογική που εκφράζεται με όλο το σύστημα των επιταγών ( λες και ο κάθες παίκτης /παίκτρια πρέπει να βρίσκει άκρες στην αγορα ή μανατζαραίους δικηγόρους για να του "σπάνε " τις επιταγές). Δηλαδή ωσπού να πληρωθεί η επιταγή με τι θα ζει ο παίκτης (π.χ. αν μιλάμε για Α1 γυναικών ή για Α2 ανδρών) ? Με τη χορηγία της οικογένειας ?
Στην αγορά που προφανώς κινούμαστε όλοι μας, ναι η επιταγή είναι κάποιο είδους χρήμα( αν και σε αυτό σα χώρα είμαστε πρωταθλητές στις ακάλυπτες) , αλλά στον αθλητισμό δεν θα έπρεπε καν να έχει μπει αυτή η λογική.
leonkalf
Jul 31 2009, 15:50
Πολύ σωστά, συμφωνώ με τον nikefalin!! Το έχουν παρακάνει οι ομάδες με το θέμα των επιταγών..
Εγώ έχω ακόμα συναλλαγματική επιταγή από την ομάδα του Φοίνικα Πειραιά (αντρικό τμήμα) που έχει λήξει από τον περασμένο Αύγουστο και ακόμα δεν έχω πάρει τα χρήματα που μου οφείλονται..
Απαράδεκτες τακτικές διοικήσεων ομάδων που λένε τα ίδια και τα ίδια... "περίμενε, θα στα δώσουμε, υπομονή, κλπ..."
basket4
Aug 1 2009, 13:10
Ψήλωσε κι άλλο!
Της Αθηνάς Πατρινού
01/08/2009 (14:10)
Όσο δύσκολα προφέρεται το όνομά της, άλλο τόσο δύσκολα αντιμετωπίζεται. Ο Αθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να γεμίζει και το... δεύτερο (το ευρωπαϊκό) ρόστερ του!
Η Ιρένε Βιζμπαρένιε θα είναι κάτοικος Βύρωνα για τη φετινή περίοδο. Η Λιθουανή παίκτρια (32, 1μ96) της ρωσικής Ντιναμό Κουρσκ θα αγωνίζεται αποκλειστικά και μόνο στους αγώνες της στο Eurocup. Φανταστείτε, όμως, τη φροντ λάιν του Αθηναϊκού με Λατόγια Ντέιβις, Γκιτάρε Πετρονίτε, Ιρένε Βιζμπαρένιε και τις υπόλοιπες παίκτριες. Ίσως η πιο γεμάτη γραμμή ψηλών στο Eurocup.
Η Βιζμπαρένιε υπήρξε επί πολλά χρόνια διεθνής με την Εθνική ομάδα γυναικών της Λιθουανίας. Έχει εμπειρία, τόσο από την συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα (2005-2007) με την Τέο Βίλνιους (σ.σ. συμπαίκτρια της Ντάγκλας), όσο και από την περσινή συμμετοχή της στο Eurocup, όπου τελείωσε με Μ.Ο. ανά παιχνίδι 10.4 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.9 κοψίματα, σε 29,3 λεπτά συμμετοχής!
"Η μεταγραφή της έμπειρης Ιρένε Βιζμπαρένιε, η οποία και θα μας βοηθήσει στους αγώνες μας στην Ευρώπη, ισχυροποιώντας τη φροντ λάιν του Αθηναϊκού, είναι το… κερασάκι στην τούρτα. Καταδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια της διοίκησης και των φετινών χορηγών μας, για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου με μεγάλες φιλοδοξίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με αυτή τη μεταγραφή το ρόστερ της ομάδας μας σχεδόν ολοκληρώθηκε για φέτος και μένει να αποδείξουν οι παίκτριές μας μέσα στο γήπεδο το πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού, Σωκράτης Ηλιάδης.
weplayball.gr
Prasinoulis
Aug 2 2009, 19:36
QUOTE(basket4 @ Aug 1 2009, 14:10 )

Ψήλωσε κι άλλο!
Της Αθηνάς Πατρινού
01/08/2009 (14:10)
Όσο δύσκολα προφέρεται το όνομά της, άλλο τόσο δύσκολα αντιμετωπίζεται. Ο Αθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να γεμίζει και το... δεύτερο (το ευρωπαϊκό) ρόστερ του!
Η Ιρένε Βιζμπαρένιε θα είναι κάτοικος Βύρωνα για τη φετινή περίοδο. Η Λιθουανή παίκτρια (32, 1μ96) της ρωσικής Ντιναμό Κουρσκ θα αγωνίζεται αποκλειστικά και μόνο στους αγώνες της στο Eurocup. Φανταστείτε, όμως, τη φροντ λάιν του Αθηναϊκού με Λατόγια Ντέιβις, Γκιτάρε Πετρονίτε, Ιρένε Βιζμπαρένιε και τις υπόλοιπες παίκτριες. Ίσως η πιο γεμάτη γραμμή ψηλών στο Eurocup.
Η Βιζμπαρένιε υπήρξε επί πολλά χρόνια διεθνής με την Εθνική ομάδα γυναικών της Λιθουανίας. Έχει εμπειρία, τόσο από την συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα (2005-2007) με την Τέο Βίλνιους (σ.σ. συμπαίκτρια της Ντάγκλας), όσο και από την περσινή συμμετοχή της στο Eurocup, όπου τελείωσε με Μ.Ο. ανά παιχνίδι 10.4 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.9 κοψίματα, σε 29,3 λεπτά συμμετοχής!
"Η μεταγραφή της έμπειρης Ιρένε Βιζμπαρένιε, η οποία και θα μας βοηθήσει στους αγώνες μας στην Ευρώπη, ισχυροποιώντας τη φροντ λάιν του Αθηναϊκού, είναι το… κερασάκι στην τούρτα. Καταδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια της διοίκησης και των φετινών χορηγών μας, για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου με μεγάλες φιλοδοξίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με αυτή τη μεταγραφή το ρόστερ της ομάδας μας σχεδόν ολοκληρώθηκε για φέτος και μένει να αποδείξουν οι παίκτριές μας μέσα στο γήπεδο το πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού, Σωκράτης Ηλιάδης.
weplayball.gr
Γνωρίζεις κάτι για τις μεταγραφές ή τα ρόστερ των άλλων ομάδων και ειδικά του ΑΡΗ, της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αν θα κατέβει τελικά η ΧΙΟΣ;
geogios
Aug 4 2009, 02:03
QUOTE(Prasinoulis @ Aug 2 2009, 20:36 )

Γνωρίζεις κάτι για τις μεταγραφές ή τα ρόστερ των άλλων ομάδων και ειδικά του ΑΡΗ, της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αν θα κατέβει τελικά η ΧΙΟΣ;
ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!!
magickaminia
Aug 4 2009, 11:48
QUOTE(nikefalin @ Jul 31 2009, 16:23 )

προς ball => δεν χρειάζονται , δεν επικροτούνται σχόλια για προπονητές , όταν γίνονται ανώνυμα.
φίλε magickaminia δεν μου αρέσει καθόλου η ψυχρή λογική της ακραίας αγοράς στον αθλητισμό , μια τέτοια λογική που εκφράζεται με όλο το σύστημα των επιταγών ( λες και ο κάθες παίκτης /παίκτρια πρέπει να βρίσκει άκρες στην αγορα ή μανατζαραίους δικηγόρους για να του "σπάνε " τις επιταγές). Δηλαδή ωσπού να πληρωθεί η επιταγή με τι θα ζει ο παίκτης (π.χ. αν μιλάμε για Α1 γυναικών ή για Α2 ανδρών) ? Με τη χορηγία της οικογένειας ?
Στην αγορά που προφανώς κινούμαστε όλοι μας, ναι η επιταγή είναι κάποιο είδους χρήμα( αν και σε αυτό σα χώρα είμαστε πρωταθλητές στις ακάλυπτες) , αλλά στον αθλητισμό δεν θα έπρεπε καν να έχει μπει αυτή η λογική.
Παιδια συμφωνω οτι το προβλημα ειναι δεδομενο , οσον αφορα το θεμα επιταγες και συν/κες. Ομως απο την στιγμη που τα λεγομενα οδοιπορικα εχουν ξεφυγει απο τα λογικα πλαισια και τα ποσα ειναι σχετικα μεγαλα τα συναλλακτικα ηθη επιτασσουν την χρηση συν/κων και επιταγων. Τελος θα σας πω οτι σαν επιχειρηματιας που ειμαι ο τροπος συναλλαγης μου ειναι οι επιταγες οποτε το σχετικο ρισκο εμπεριεχεται για το θεμα ακαλυπτη ή οχι. Η επιταγη ειναι χρημα , το πως θα το χειριστεις αφορα τον καθενα χωριστα και υπαρχουν δικαστηρια για την επιλυση των θεματων αυτων. Οσον αφορα την κυνικη σχεδον αντιμετωπιση του θεματος ο λογος ειναι απλος. Ολα πλεον εχουν οικονομικο ανταλλαγμα οποτε ολα εχουν ξεφτισει. Μη μου πει κανεις οτι η Ντειβις π.χ. παιζει στον Αθηναικο για το εμβλημα και το συλλογο , για το χρημα παιζει μονο οπως επαιζε για το χρημα στην Πτολεμαιδα και οπως θα πραξει το ιδιο σε καποια αλλη ομαδα που θα της προσφερει δουλεια. Παλικαρια πλεον το μπασκετ ΔΕΝ ειναι χομπι , ειναι επαγγελμα και ειναι στο χερι του καθε επαγγελματια αθλητη πως θα κατοχυρωσει τα δικαιωματα του. Και φυσικα δεν αναφερομαι σε μανατζαραιους τους οποιους και εγω γνωριζω τι ρολο βαρανε απο πρωτο χερι. Οποιος λοιπον του χρωστανε λεφτα δεν εχει να κανει τιποτα αλλο απο το να διεκδικησει αποζημιωση γιατι η ατιμωρησια οδηγησε στα σημερινα χαλια.
basket4
Aug 4 2009, 18:15
Η ΜακΛιν στην Άρτεμις
Της Αθηνάς Πατρινού
04/08/2009 (10:44)
Η Άρτεμις Βόλου βρήκε και τη δεύτερη ξένη για τη φετινή περίοδο, καθώς συμφώνησε με την Μονίκ ΜακΛιν (22 ετών, 1μ80), η οποία αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "2" και είναι απόφοιτη του Σαιντ Τζονς.
Την περσινή περίοδο είχε μέσο όρο 17.3 πόντους και ήταν πρώτη σκόρερ της ομάδας, ενώ ήταν δεύτερη στα ριμπάουντ έχοντας 6.3 μ.ο.
basketblog.gr
την αρτεμις την βλεπω δυναμωσε πολυ. εχουν και δυνατη εδρα....θα δουμε..
kopelia1992
Aug 7 2009, 15:23
ξερεις κανεις τιποτα για μεταγραφες της πυλαιας και του ηρακλη?
γνωριζει κανεις ποτε θα γινουν οι κληρωσεις για α2?
για να επιστρεψουμε στα μεταγραφικα, και η Καπερωνη στην Αμαρρυλίδα.Το βασικο πενταρι περσυ της Κομοτηνης,μετα απο μια πολυ επιτυχημενη χρονιά στον ΓΑΣ επιστρεφει στην Αμαρυλλιδα.Περσυ ηταν δευτερη σκορερ στον ΓΑΣ πισω απο την ασταματητη Σεβδυνίδου. Αξιοπιστη λυση και εμπειρη παικτρια.Σιγουρα ενα χρησιμο εργαλειο στα χερια της Καπογιάννη.
coach13
Aug 10 2009, 15:24
QUOTE(Goofy @ Aug 7 2009, 15:30 )

γνωριζει κανεις ποτε θα γινουν οι κληρωσεις για α2?
02/09 oι κλρώσεις.
Ενάρξεις: 11/10 το κύπελλο και 18/10 το πρωτάθλημα
magickaminia
Aug 11 2009, 10:02
QUOTE(WATCHER @ Jun 16 2009, 18:51 )

Μήπως γνωρίζεις και τι θα γίνει με τις υποχρεώσεις των προϋγούμενων χρόνων? Το ότι αλλάζει ηγεσία ένα σωματείο, δεν σημαίνει παραγεαφή των παλαιών υποχρεώσεων. Και πέρσυ ο Άρης Χολαργού ξεκίνησε με όραμα ευρωπαϊκής μάλιστα πορείας. Γνωρίζεις κάτι περισσότερο?
Συγνωμη που ανακινω το θεμα Αρης Χολ. , αλλα τοσες μερες εχει βγει η αποφαση του Δικαστηριου και κανεις δεν εκανε αναφορα για το θεμα. Θα ηθελα ενα σχολιασμο απο καποιον γιατι ουσιαστικα η αποφαση του Δικαστηριου καταδεικνυει αυτο που χαρακτηριζει την Ελληνικη κοινωνια την ατιμωρησια.
nikefalin
Aug 11 2009, 12:35
QUOTE(magickaminia @ Aug 11 2009, 11:02 )

Συγνωμη που ανακινω το θεμα Αρης Χολ. , αλλα τοσες μερες εχει βγει η αποφαση του Δικαστηριου και κανεις δεν εκανε αναφορα για το θεμα. Θα ηθελα ενα σχολιασμο απο καποιον γιατι ουσιαστικα η αποφαση του Δικαστηριου καταδεικνυει αυτο που χαρακτηριζει την Ελληνικη κοινωνια την ατιμωρησια.

σωστά, αλλά σε λάθος τόπικ !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.