Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2010?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2
colonel gomelsky
QUOTE(Marciulionis @ Sep 28 2009, 11:52 ) *
ΥΓ: κάποιος να μου πεί πως γράφεται η δυείδηση. Την έχω σκοτώσει τη λέξη!

διείσδυση!
Alexandris Eleftherios
Απο αυτή την Εθνική το μόνο που λείπει είναι ένας παίκτης αστέρας.
Καλύτερα να έχεις πολλα μικρά αστεράκια που να συνθέτουν μια καλή ομάδα αλλα και ο μεγάλος αστέρας τύπου Νοβιτσκι Γκασόλ Γκάλης κτλ σίγουρα θα βοηθούσε αν υπήρχε στην Εθνική μας.

Δυστυχώς όσοι προσπάθησαν να παίξουν ΝΒΑ (Ρεντζιάς Φώτσης Σπανούλης) γύρισαν πίσω ως αποτυχημένοι. (Άλλο θέμα αυτο προς συζήτηση. Γιατι δεν πιάνουν οι Έλληνες στο ΝΒΑ. Είναι τόσο φυγόπονοι η απλά δεν εχουν το ταλέντο για να τα καταφέρουν? Μάλλον το πρώτο...)

Στην εθνική μπορούν να βρουν θέση αρκετοί. Ακόμα και ο Βασιλειάδης που στην Ισπανία τα πάει αρκετά καλά. (Δέν έχουμε καλό σουτ απο τα 6,25) Σίγουρα θα βοηθούσε.

Οργανωτικά και κάτω απο το καλάθι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Εκεί που πονάμε είναι στις θέσεις 3-4. Καλοι και οι Φώτσης Πρίντεζης Βασιλόπουλος αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει όσα πιστεύω πως θα μπορούσαν.

Το θέμα είναι πως η Εθνική μας είναι τέταρτη δύναμη στον κόσμο σύμφωνα με τα στοιχεία της FIBA και τρίτη στην Ευρώπη.

RESPECT. smiley.gif
il postino
απο αυτη την εθνικη λειπει μονο το σουτ! ποτε δεν το ειχαμε και καιρος να το αποκτησουμε! παικτες εχουμε , αμυνα παιζουμε , οι ηγετες δε μας λειπουν , εμπειρια εχουμε , οποτε? εναν παικτη μονιμη απειλη εξω απο το τριποντο χρειαζομαστε μονο.
Alexandris Eleftherios
QUOTE(ilpostino @ Dec 21 2009, 18:15 ) *
απο αυτη την εθνικη λειπει μονο το σουτ! ποτε δεν το ειχαμε και καιρος να το αποκτησουμε! παικτες εχουμε , αμυνα παιζουμε , οι ηγετες δε μας λειπουν , εμπειρια εχουμε , οποτε? εναν παικτη μονιμη απειλη εξω απο το τριποντο χρειαζομαστε μονο.

Ένα καλό σουτ στο τρίποντο θα μας ξεκόλλαγε απο την επιθετική δυστοκία, η ένας παίκτης ΣΤΑΡ που θα τράβαγε το σκοράρισμα στα δύσκολα.

Για αυτο ανέφερα τον Βασιλειάδη. Έχει πολύ καλό τρίποντο. Ποιος θα μείνει εκτός όμως για να παίξει ο Βασιλειάδης? Είναι δύσκολο να το αποφασίσεις.

Μήπως παίρνουμε πολλά ασοδυάρια?

Σπανούλης
Διαμαντίδης
Ζήσης
Παπαλουκάς
Καλάθης

Μήπως να αφαιρούσαμε έναν απο τα ασόδυα και να προσθέταμε έναν στις θέσεις 3-4 που δεν τα πάμε και τόσο καλα?
Βασικά η μόνη αφαίρεση που μπορεί να γίνει απο αυτές τις θέσεις είναι μόνο ο Ζήσης η ο Καλάθης. Οι υπόλοιποι απλά δεν αγγίζονται.
il postino
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Dec 21 2009, 18:54 ) *
Ένα καλό σουτ στο τρίποντο θα μας ξεκόλλαγε απο την επιθετική δυστοκία, η ένας παίκτης ΣΤΑΡ που θα τράβαγε το σκοράρισμα στα δύσκολα.

Για αυτο ανέφερα τον Βασιλειάδη. Έχει πολύ καλό τρίποντο. Ποιος θα μείνει εκτός όμως για να παίξει ο Βασιλειάδης? Είναι δύσκολο να το αποφασίσεις.

Μήπως παίρνουμε πολλά ασοδυάρια?

Σπανούλης
Διαμαντίδης
Ζήσης
Παπαλουκάς
Καλάθης

Μήπως να αφαιρούσαμε έναν απο τα ασόδυα και να προσθέταμε έναν στις θέσεις 3-4 που δεν τα πάμε και τόσο καλα?
Βασικά η μόνη αφαίρεση που μπορεί να γίνει απο αυτές τις θέσεις είναι μόνο ο Ζήσης η ο Καλάθης. Οι υπόλοιποι απλά δεν αγγίζονται.

εδω ,φιλε μου, καποιοι αγωνα κανουμε να καλεσουν το βασιλειαδη στην εθνικη!!!!!!! οχι οτι θα λυσει με μιας το προβλημα του σουτ αλλα θα βοηθησει , οπως και να χει.
Weekendman
Αυτό που περιμένω απο την Εθνική 2010 είναι μέσω Διαμαντίδη και Παπαλουκά να αξιοποιηθεί περισσότερο με πικ εν ρόλ ο Μπουρούσης όπως στον Ολυμπιακό ένα πράγμα ,και να μην τον αναγκάζουμε να παίζει αρκετά με πλάτη όπως στο Ευρωμπάσκετ 2009 για να αποδώσει ακόμη καλύτερα τα πολλά που μπορεί ο Έλληνας Σέντερ...
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Sep 27 2009, 21:08 ) *
Παπαλουκας, Διαμαντιδης, Καλαθης
Σπανουλης, Ζησης
Βασιλειαδης, Βασιλοπουλος/Περπερογλου
Φωτσης, Πριντεζης
Μπουρουσης, Σοφο, Κουφος

*Μια θεση στο ροστερ πιθανον να διεκδικουσε ο Τσαρτσαρης, αν κανει καλη χρονια.
Αναμεσα σε Περπερογλου/Βασιλοπουλο, δεν ξερω ποιον θα διαλεγα σιγουρα.Εξαρταται απο το τι σχηματα θα επεδιωκε η ομαδα.
Ο Βασιλειαδης κατα τη γνωμη μου ειναι must σε αυτη την ομαδα, με τον τροπο που παιζει, και την ελλειψη πολυ καλων περιφερειακων σουτερ.

Για τους 13 παικτες που αναφερεις συμφωνω..
Κατα τη γνωμη μου,3 θεσεις στη 12αδα θα παιχτουν αναμεσα σε 4 παικτες..(εαν δεν προκυψουν προβληματα τραυματισμων η' αλλα..)..
3 απ τους Καλαθη,Βασιλειαδη,Περπερογλου,Βασιλοπουλο.
..
Ο Τσαρτσαρης νομιζω οτι δεν.....η επομενη καλυτερη εναλλακτικη περιπτωση PF ειναι ο Καιμακογλου..Απο κει & περα θα ηθελα για να συγκροτηθει μια 16αδα & τους Παπανικολαου & Παππα.
captain charisma
εκτος απ το τσαρτσαρη ερωτηματικο ειναι και ο κουφος ο οποιος φετος παιζει πολυ λιγοτερο απ οτι στη πρωτη του χρονια, και μειωθηκαν αισθητα οι μεσοι οροι του..δν ξερω αν θα δεχτει να ρθει το καλοκαιρι δεδομενου οτι και στο ευρωμπασκετο ο καζλας δν τον εμπιστευοταν καθολου.

ο παπας δεν ειναι ακομα για αυτο το επιπεδο...κατι σαν το βασιλειαδη ειναι κι αυτος...θα αργησει πολυ να παιξει στην εθνικη.
zorba
QUOTE(captain charisma @ Dec 22 2009, 00:52 ) *
εκτος απ το τσαρτσαρη ερωτηματικο ειναι και ο κουφος ο οποιος φετος παιζει πολυ λιγοτερο απ οτι στη πρωτη του χρονια, και μειωθηκαν αισθητα οι μεσοι οροι του..δν ξερω αν θα δεχτει να ρθει το καλοκαιρι δεδομενου οτι και στο ευρωμπασκετο ο καζλας δν τον εμπιστευοταν καθολου.

ο παπας δεν ειναι ακομα για αυτο το επιπεδο...κατι σαν το βασιλειαδη ειναι κι αυτος...θα αργησει πολυ να παιξει στην εθνικη.

- Συμφωνώ για τον Κουφό. Φοβάμαι πως στο ΝΒΑ του πρόσθεσαν βάρος για να σταθεί κάτω απ' το καλάθι ως 5αρι και παράλληλα έχασε σε δυναμικότητα και εκτέλεση καθώς δε σουτάρει πια από μέση απόσταση

- Αυτός που με ανησυχεί ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν είναι ο Καλάθης: Απ' αυτόν τον παίκτη περιμένω πάρα πολλά και, διορθώστε με αν κάνω λάθος, μου φαίνεται ότι έχει χάσει πολλή από την εκρηκτικότητα που τον διέκρινε (μήπως παίζει λίγο ψαρωμένος στον ΠΑΟ ή δεν είναι συνηθισμένος σε σετ παιχνίδιwink.gif

- Γεια τον Βασιλειάδη πιστεύω πως θα μπορούσε να σταθεί στην Εθνική αν και δεν είναι παίκτης που μπορεί να μπει κρύος και να γυρίσει το παιχνίδι. Θέλει να πάρει πολλές προσπάθειες για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Τον φαντάζεστε με τον Καζλάουσκας; Μετά το πρώτο άστοχο τρίποντο στον πάγκο...

- Άφήνω ένα μεγάλο ερωτηματικό για τους: Παπανικολάου, Καϊμακόγλου και, επιτρέψτε μου, Ταπούτο!!! με τον τελευταίο να έχει πολλές πιθανότητες αν κατορθώσει το ακατόρθωτο: ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ...

Ginobili
Διαμαντίδης
Παπαλουκάς
Σπανούλης
Χαραλαμπίδης ή Παπαμακάριος ή Ζήσης ή Καλάθης
Καλαμπόκης
Περπέρογλου
Καιμακόγλου(εκτός κι αν ο Βασιλόπουλος είναι σε καλή κατάσταση)
Πρίντεζης
Φώτσης
Μπουρούσης
Σχορτσανίτης
Μαυροειδής
KingCrimson
Διαμαντιδης
Παπαλουκας
Σπανουλης
Ζησης
Καλαμποκης Η' Βασιλειαδης Η' Παπαμακαριος
Πελεκανος
Κακιουζης (Γιατι οχι??) Η' Βασιλοπουλος (Αν αρχιζει να παιζει με τον Ολυμπιακο αυτο που μπορει)
Πριντεζης
Καϊμακογλου Η' Φωτσης
Μπουρουσης
Σοφο
Μαυροειδης Η' Βουγιουκας Η΄Μαυροκεφαλιδης Η΄Παπαδοπουλος (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??)

Για Περπερογλου - Καλαθη, οχι με βαση τις φετινες τους εμφανισεις, αν και υπαρχει ακομα καιρος ..........το ιδιο δυστηχως και για Κουφο, οπως και Τσαρτσαρης με τιποτα πλεον.......
Για Παππα, Σλουκα, Παπανικολαου...ταλεντα! αλλα για το μελλον..
Επισης καλη λυση για το μελλον και ο Μπραμος..
Για το Βασιλειαδη ειδικα, ο μονος λογος που υποθετω οτι τον κραταει εκτος ..ειναι οτι ισως δεν ειναι τοσο καλος αμυντικος σε σχεση με τους υπολοιπους περιφερειακους..
ViC
Θα έπαιρνα σίγουρα στην ομάδα τους εξής:
Διαμαντίδης
Παπαλουκάς
Σπανούλης
Μπουρούσης
Σοφοκλής
Φώτσης
Πρίντεζης

Αυτοί οι 7 σίγουροι. Για μένα όλοι οι άλλοι παίζονται.
Ακόμα και ο Ζήσης.
Έχουμε λοιπόν από κει και πέρα:
Καλάθης στο 1
Ζήσης, Καλαμπόκης στο 2
Βασιλόπουλος (αν επανέλθει σε καλή κατάσταση), Πελεκάνος, Περπέρογλου, Κακιούζης (κάνει πολύ καλή χρονία σε έναν προβληματικό Άρη) στο 3
Καϊμακόγλου, Μαυροκεφαλίδης στο 4
Γλυνιαδάκης, Κουφός (άντε να δούμε...) στο 5

Καλή η 18άδα μου... μπόνους οι Βασιλειάδης, Παπανικολάου, Μαυροειδής.
Δε συμπεριέλαβα τον Τσαρτσαρή γιατί δε νομίζω να είναι έτοιμος για το παγκόσμιο.
Ο Τσαλδάρης είναι ένας παίκτης που συμπαθώ πολύ, αλλά δεν έχω εικόνα του από Ιταλία που αγωνίζεται φέτος.
jim 3
Θα έπαιρνα σίγουρα τους εξής:
Διαμαντίδης
Σπανούλης
Μπουρούσης
Σοφοκλής
Φώτσης

(ειναι ολοι τους πολυ καλοι και κανουν και καλη χρονια)

Ζησης: παιζεται πολυ.... με βαση τα δεδομενα του κανει κακη χρονια φετος κατα τη γνωμη μου.

Καλαμποκης: με τιποτα........

Καλάθης: δυσκολα αλλα ισως να του εδινα μια ευκαιρια ακομα

Βασιλόπουλος: αν επανέλθει σε καλή κατάσταση θα τον επαιρνα στανταρ αλλα και παλι (με βαση την τωρινη του κατασταση) πολυ πιθανον να τον καλουσα

Πελεκάνος: πολυ καλος παικτης,πολυ καλη χρονια(και αυτος και το μαρουσι,αρα γιατι οχι

Περπέρογλου: δεν μου αρεσει καθολου και ουτε αυτος ουτε και ο παο κανουν καλη χρονια.

Κακιούζης: αν και κάνει καλή χρονία δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος λογω ηληκιας καο του οτι υπαρχουν και καλυτεροι Ελληνες στο 3

Καϊμακόγλου: τα ιδια με τον πελεκανο και καλυτερα.αφου μπορει να παιξει και ως 3 μαλλον θα τον καλουσα

Μαυροκεφαλίδης: δυσκολη περιπτωση...... οι πιθανοτητες ειναι 50-50

Γλυνιαδάκης: δε νομιζω να τον καλουσα γιατι δεν εχει παιξει πολλα παιχνιδια φετος

Κουφός: τα ιδια με τον καλαθη....

Παπανικολάου: πολυ πιθανον οπως και ολα τα αστερια της περυσινης νεων(παπας,σλουκας,κασελακης,καραδολαμης κ.α.) ομως μονο εναν απο αυτους,αναλογα με το που θα ειχα ελλειψη

Μαυροειδής: πολυ καλος παικτης,πολυ καλη χρονια αλλα υπαρχουν και καλυτεροι σεντερς (σοφο,μπουρουσης)

Τσαρτσαρής: με τιποτα,τα ιδια με τον περπερογλου

Τσαλδάρης: μετρια χρονια και μετριος παικτης, πολυ δυσκολα θα τον καλουσα

Βασιλειαδης: τρομερος και φοβερος παικτης και παρα πολυ αδικημενος

Παπαδοπουλος: αρκετα καλη χρονια για εναν πολυ καλο παικτη (δεν θα τον καλουσα οριακοτατα)

Ντικουδης: κακος παικτης,μετρια χρονια

Παπαλουκας: δεν μου αρεσει πολυ αλλα ειναι καλος παικτης, δεν θα τον επαιρνα σιγουρα...

Πριντεζης: καλος παικτης και καλη χρονια αλλα δυσκολο......

Αρα η 12αδα μου θα ηταν:

ασσοι:
διαμαντιδης
παπαλουκας

φτερα:
σπανουλης
βασιλειαδης

3αρια :
πελεκανος
βασιλοπουλος

4αρια :
φωτσης
καιμακογλου
μαυροκεφαλιδης

σεντερς:
μπουρουσης
σχορτσιανιτης
κουφος

Υ.Γ.: πολυ ωραιο θεμα για συζητηση 41.gif
kotzito
Νομιζω οτι φετος εχουμε μεγαλυτερη πληθωρα επιλογων απο αλλα χρονια.Υπαρχουν παικτες οπως ο Διαμαντιδης και ο Παπαλουκας οι οποιοι λογικα θα επιστρεψουν και αλλοι οπως ο Μαυροκεφαλιδης και ο Μαυροειδης που κανουν πολυ καλη χρονια.Με τα μεχρι τωρα δεδομενα θα επαιρνα τους εξης:

1.Διαμαντιδης,Παπαλουκας
2.Σπανουλης,Ζησης
3.Καιμακογλου,Βασιλοπουλος
4.Φωτσης,Πριντεζης,
5.Μπουρουσης,Σχορτσανιτης

Απο κει και περα μια θεση στην περιφερεια θα επελεγα μεταξυ Βασιλειαδη,Πελεκανου,Καλαμποκη,Περπερογλο
,Κακιουζη και στους ψηλους μεταξυ Κουφου,Μαυροκεφαλιδη και Μαυροειδη.Αν καποιος απο τους 10 σιγουρους δεν θα συμμετειχε,ισως να επαιρνα καποιον μικρο(Παπανικολαου,Καλαθη).
zorba
Μετά τη σεζόν που κάνει στην Ισπανία ο Βασιλειάδης πιστεύω πως έχει κλείσει δικαιωματικά μια θέση για Τουρκία...
Όσο για τη θέση 5 όπου ο Κουφός έχει χάσει πολύ έδαφος και καθώς δεν υπάρχουν μεγάλοι παίκτες ως εναλλακτικές λύσεις, δεν θα απέκλεια μια μεγάλη επιστροφή...
duncan21
Με βαση τα τωρινα δεδομενα θεωρω απιθανο να μην ειναι στην δωδεκαδα(ειτε κανουν καλη χρονια ειτε οχι) οι εξης:

Διαμαντιδης,Παπαλουκας

Σπανουλης,Ζησης

Πεππερογλου

Φωτσης,Πριντεζης

Σοφο,Μπουρουσης

Για τις υπολοιπες 3 θεσεις πιστευω τα μεγαλυτερα φαβορι κατα σειρα ειναι Βασιλοπουλος,Βασιλειαδης και Κουφος.

Τωρα παικτες οπως οι 4 ψηλοι Μαυροκεφαλιδης,Παπαδοπουλος,Μαυροειδης,Boυ
ιουκας και οι Καιμακογλου,Καλαθης και Πελεκανος εχουν μειωμενες ελπιδες να ειναι στην τελικη δωδεκαδα εφοσον οι αρχικοι 12 ειναι σε καλη κατασταση,ωστοσο δεν μπορει να αγνοηθει η αγωνιστικη τους αξια ετσι ευκολα.Οι υπολοιποι που εχει αναφερει πιο πανω ο jim 3 για διαφορετικους λογους ο καθενας(ηλικια,απειρια,περιορισμενος χρονος συμμετοχης,κακη αγωνιστικη κατασταση) πιστευω δεν εχουν καμια ελπιδα.Σιγουρα θα εχει δυσκολη αποστολη ο Καζλαουσκας κυριως στην επιλογη των φοργουορντ και των ψηλων.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(jim 3 @ Mar 5 2010, 21:49 ) *
Θα έπαιρνα σίγουρα τους εξής:
Διαμαντίδης
Σπανούλης
Μπουρούσης
Σοφοκλής
Φώτσης

(ειναι ολοι τους πολυ καλοι και κανουν και καλη χρονια)

Ζησης: παιζεται πολυ.... με βαση τα δεδομενα του κανει κακη χρονια φετος κατα τη γνωμη μου.

Καλαμποκης: με τιποτα........

Καλάθης: δυσκολα αλλα ισως να του εδινα μια ευκαιρια ακομα

Βασιλόπουλος: αν επανέλθει σε καλή κατάσταση θα τον επαιρνα στανταρ αλλα και παλι (με βαση την τωρινη του κατασταση) πολυ πιθανον να τον καλουσα

Πελεκάνος: πολυ καλος παικτης,πολυ καλη χρονια(και αυτος και το μαρουσι,αρα γιατι οχι

Περπέρογλου: δεν μου αρεσει καθολου και ουτε αυτος ουτε και ο παο κανουν καλη χρονια.

Κακιούζης: αν και κάνει καλή χρονία δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος λογω ηληκιας καο του οτι υπαρχουν και καλυτεροι Ελληνες στο 3

Καϊμακόγλου: τα ιδια με τον πελεκανο και καλυτερα.αφου μπορει να παιξει και ως 3 μαλλον θα τον καλουσα

Μαυροκεφαλίδης: δυσκολη περιπτωση...... οι πιθανοτητες ειναι 50-50

Γλυνιαδάκης: δε νομιζω να τον καλουσα γιατι δεν εχει παιξει πολλα παιχνιδια φετος

Κουφός: τα ιδια με τον καλαθη....

Παπανικολάου: πολυ πιθανον οπως και ολα τα αστερια της περυσινης νεων(παπας,σλουκας,κασελακης,καραδολαμης κ.α.) ομως μονο εναν απο αυτους,αναλογα με το που θα ειχα ελλειψη

Μαυροειδής: πολυ καλος παικτης,πολυ καλη χρονια αλλα υπαρχουν και καλυτεροι σεντερς (σοφο,μπουρουσης)

Τσαρτσαρής: με τιποτα,τα ιδια με τον περπερογλου

Τσαλδάρης: μετρια χρονια και μετριος παικτης, πολυ δυσκολα θα τον καλουσα

Βασιλειαδης: τρομερος και φοβερος παικτης και παρα πολυ αδικημενος

Παπαδοπουλος: αρκετα καλη χρονια για εναν πολυ καλο παικτη (δεν θα τον καλουσα οριακοτατα)

Ντικουδης: κακος παικτης,μετρια χρονια

Παπαλουκας: δεν μου αρεσει πολυ αλλα ειναι καλος παικτης, δεν θα τον επαιρνα σιγουρα...

Πριντεζης: καλος παικτης και καλη χρονια αλλα δυσκολο......

Αρα η 12αδα μου θα ηταν:

ασσοι:
διαμαντιδης
παπαλουκας

φτερα:
σπανουλης
βασιλειαδης

3αρια :
πελεκανος
βασιλοπουλος

4αρια :
φωτσης
καιμακογλου
μαυροκεφαλιδης

σεντερς:
μπουρουσης
σχορτσιανιτης
κουφος

Υ.Γ.: πολυ ωραιο θεμα για συζητηση 41.gif

φιλε,αναφερεις πως στον κουφο θα εδινες μια ευκαιρια ακομα.εχω την γνωμη οτι περσι στο ευρωμπασκετ ο κουφος δεν πηρε καμια ευκαιρια.δεν τον εβαλε μεσα ακομα και οταν ο μπουρουσης ηταν τραγικος!!και φετος θα ειναι σιγουρα καλυτερος αν κρινουμε απο τις εμφανισεις του στο NBDL που τον επανεφεραν στην πρωτη ομαδα της γιουτα.
nowitzki 1993
o tsartarhs den prepei na paei mundobasket...den paizei ka8olou kala meta to mundobasket 2006....opws kai perperoglou kai vasilopoulos...pelekanos h vasiliadhs kai kaimakoglou 8elw
saleasss
Αυτή είναι κατά την γνώμη μου η εθνική οπως εγώ την βλέπω για το 2010 και τα σχόλια μου δίπλα:

Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Σπανούλης, Μπουρούσης, Σχορτσιανίτης => απλά οι καλλύτεροι παίκτες μας
Βασιλειάδης => θα έπρεπε ήδη να παίζει χρόνια τώρα ..
Καλάθης, Κουφός => Ευκαιρίες στους νεους παίκτες .. Ηδη ο Παπαλουκας μας τελειώνει, ακολουθεί και ο Διαμαντίδης σε μερικά χρόνια. Ο κοουτς είναι απαράδεκτος, πρέπει να τους βάζει να παίζουν και όχι να ζεσταίνουν τους πάγκους..
Περπέρογλου => Το καλύτερο 3αρι που διαθέτουμε και ας μην είναι σουπερ..
Πελεκάνος => Τον επιλέγω αντί του Βασιλόπουλου που είναι ντεφορμέ, εκανε πολύ καλη χρονιά φέτος και είναι το ίδιο καλός αμυντικός.
Καιμακόγλου => Η αποκάλυψη του 2009, γεμίζει δύο θέσεις
Φώτσης => Τον επιλέγω οριακά, το μη χείρον βέλτιστο και αυτός.. Να έβρισκε και το καλό του σούτ, περσυ στο euro έσπασε τα καλάθια..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.