Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
thrylos7
Πάρα πολύ ωραίο post Νίκο! Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.. Ειδικά σ' αυτό:

QUOTE
είναι φανερό ότι η ομάδα έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό της, επιπλέον προς το παρόν με τον τρόπο που αγωνίζεται δεν υπάρχουν πραγματικά δυνατά σημεία για να εκμεταλλευτεί έναντι των αντιπάλων και κύριος υπευθυνος για αυτό είναι ο Γκέρσον
γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κλείσει τα αυτιά του –ο Γκέρσον- στις συνεχείς αρνητικές κριτικές που του γίνονται και να στηρίξει πραγματικά τις επιλογές του και να μην αλλάζει σχέδια κάθε τρεις και λίγο, δηλαδή να εργαστεί απερίσπαστος πάνω στο πλαίσιο που είχε δημιουργήσει


Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά και πράγματι μπορεί να γίνει!

QUOTE
Μια ομάδα μισθοφόρων που παίζουν ο καθένας για πάρτη του και δείχνει να έχει παρακμάσει πρότου καν ακμάσει. Η διαφορά μειώθηκε στο τέλος μεταξύ άλλων και γιατί ο Γκέρσον έπαιξε με τέσσερις Έλληνες στην πεντάδα οι οποίοι πίεσαν σε όλο το γήπεδο και έκαναν βουτιές στο παρκέ προκειμένου να μειώσουν την ξεφτίλα.


Χαίρομαι που το αναφέρεις αυτό... Πράγματι έτσι είναι, γι' αυτό εξάλλου υποστήριζα ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο τους Έλληνες παίκτες η ομάδα. Άποψη, που όσο προχωράει ο καιρός παγιώνεται.
Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και οι ξένοι, οι πιο βασικοί να παίξουν με μεγαλύτερη ψυχή και για την ομάδα.
SteelGandalf
QUOTE(NBAer @ Jan 18 2007, 01:06 AM) *
Ε και? Τι ειναι μαγος ο Γκερσον να κανει ομαδα που δεν θα χανει σε μισο χρονο?


Φίλε δεν πρόκειται για τρεις τυχαίες ήττες. Είναι τρεις ήττες από δυνατές ομάδες, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις τεράστιες αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού και, παίζοντας control μπάσκετ, το κέρδισαν και μάλιστα στην έδρα του. Μάγος κανείς δεν είναι. Απλά αυτές οι τρεις ήττες αποδεικνύουν πράγματα.

QUOTE(sarounas @ Jan 18 2007, 02:45 AM) *
Θέλει και αξίζει στήριξης αυτή η ομάδα και το σημείο που βρίσκεται τώρα, είναι πολύ σημαντικό για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ…


Για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, ναι. Για ολόκληρο το Ελληνικό μπάσκετ, όχι.
kyklotron
Ερώτηση? κάνουν και στο Μπάσκετ προπόνηση με Κώνους? ή εννούσε τπτ άλλο ο Γκέρσον και το σημάζεψαν τα ΜΜΕ?
Γιατί αρχικά το sportime είχε γράψει για πέντε κόλους το οποίο το είπε στα ελλήνικα και ο Μαρμαρινός τον ρώτησε αν κατάλαβε την σημασία της λέξεως? και ο Γκέρσον είπε ότι ξερεί τι θα πεί η λέξη κώλος
Γκέρσον: Αναλαμβάνω την ευθύνη

17/1/2007 23:46

Ο Πίνι Γκέρσον ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την συντριβή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από την Εφές Πίλσεν, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει στο ξανά μέλλον τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, με την προϋπόθεση φυσικά να βάλει μυαλό... «Βρίσκομαι εδώ για να απολογηθώ για την κακή εμφάνιση της ομάδας μου. Είναι μια μαύρη βραδιά για εμένα, τους παίκτες και την ομάδα. Δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε ο Ισραηλινός τεχνικός.
Και συνέχισε: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Συγχαρητήρια στην Εφές Πίλσεν, έπαιξε πολύ καλά. Εμείς ότι κι αν κάναμε ήταν άσχημο. Η ευθύνη είναι δική μου, αλλά πιστεύω ότι ακόμη και με πέντε κώνους να παίζαμε σήμερα δεν θα πετυχαίναμε περισσότερους πόντους. Παίξαμε μόλις το 55% των δυνατοτήτων μας. Το άσχημο είναι ότι είχαμε τόσο κακή απόδοση μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας στήριξαν ακόμη και όταν ήμασταν 30 πόντους πίσω». Παρόλα αυτά, ο Ισραηλινός συνέστησε ψυχραιμία… «Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε. Οι ίδιοι παίκτες που πέτυχαν τις μεγάλες νίκες, είναι εκείνοι που σήμερα έχασαν».
Ερωτηθείς για τον Big Sofo, τον οποίο αποθέωσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, είπε: «Μέχρι τώρα κάναμε τα πάντα για τους οπαδούς σε σχέση με τον Σόφο και ίσως να εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός. Τον άφησα να παίξει χωρίς προπόνηση, ακόμα κι όταν μερικοί καλύτεροι παίκτες άξιζαν να παίζουν. Από τη μικρή εμπειρία που έχω με τον Σόφο, ποτέ δεν ξέρω αν θα έρθει στο επόμενο παιχνίδι ή στην επόμενη προπόνηση. Ελπίζω το καλύτερο γι’ αυτόν. Αν αρχίσει να κάνει προπόνηση, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει».
Τέλος, αναφερόμενος στον ξένο ψηλό, που έχει προανναγελθεί ότι θα αποκτηθεί για να βοηθήσει στην Ευρωλίγκα, είπε: «Πιστεύαμε ότι πλησιάζαμε στην απόκτηση κάποιου, αλλά δεν φαίνεται τόσο εύκολο. Η περίπτωση αυτή χάλασε και συνεχίζουμε να ψάχνουμε».
«Συγγνώμη…»
Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, Μανώλης Παπαμακάριος, ανέλαβε να απολογηθεί εκ μέρους των συμπαικτών του: «Ζητάω συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας. Η εμφάνισή μας ήταν κατώτερη των προσδοκιών των δικών μας, της διοίκησης και του κόσμου μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Πρέπει να βάλουμε κάτω τα κεφάλια και να δουλέψουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε πολλά από αυτή την ήττα».
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση Σχορτσιανίτη, είπε: «Εγώ μιλάω για όσους βρίσκονται στο παρκέ. Για όσους είναι εκτός τον λόγο έχει η διοίκηση. Εμείς είμαστε εδώ και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Τον θέλουμε και εκείνο κοντά μας, για να μας βοηθήσει».
thrylos7
QUOTE
Οσο για το παθος των Ελληνων, θυμαμαι μια χαρακτηριστικη φαση απο το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ στα τελευταια λεπτα κ ενω ειχε κριθει ο αγωνας οι Χαρισης κ Παπαμακ αναγκασαν τον αντιπαλο να πατησει εξω με την πιεση που του εξασκησαν και χτυπιουνταν σαν τρελλοι.


Κι εγώ αυτό θυμάμαι(νομίζω είχα ποστάρει και κάτι σχετικό)! Πολύ μου άρεσε όλη η φάση! (Και τον Μπουρούση θυμάμαι κάπου.)
Air Kef
Ναι,και στο μπασκετ χρησιμοποιουμε κονους.Για προπόνηση σε ντριμπλα,σουτ,κινησεις με την μπαλα κτλ.

Και όντως,φοβερη δήλωση είτε εννοει κονους είτε κ.λ..ς!
kyklotron
αφήστε το πάθος τον Ελλήνων θα το δουμέ την άλλη Βδομμάδα

Φώτσης και Λάζος
Air Kef
Λες ο στοχος να γινει απο 1η θεση η 3η;; biggrin.gif
kyklotron
τι να σου πω τα έχω δει όλα ο άνθρωπος smiley.gif

εδώ ο κόσμος καίγετε και στον Ολυμπιακό ασχολούνται με τα κιλά και με τους κόλους τι να πω
thrylos7
Ναι... η 3η θέση παίζεται την άλλη αγωνιστική. Πάμε Λε Μαν (την άλλη φορά με τη Νάπολι βγήκε!)

Βέβαια, την τελευταία αγωνιστική παίζει μέσα στην Εφές...

Είτε 2οι, είτε 3οι, μικρή σημασία έχει, αν δεν έχουμε καταφέρει να περάσουμε τη Μπαρτσελόνα ως 2οι... καθώς σ' αντίθετη περίπτωση είμαστε σίγουρα στο 2ο γκρουπ.

Η Μπαρτσελόνα έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με Φενέρ εκτός, ΤΣΣΚΑ εντός και Άρη εκτός... μάλλον έχουμε προβάδισμα.
Dromeas7
Μάτσε we need you!!!!
hagi
Κρίμα για τον Ολυμπιακό που έδειξε και πάλι ότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει τους παίχτες που έχει..

Πιστεύω ότι ο Γκέρσον παίζει τελείως λάθος και πρέπει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού..Φυσικά δε νομίζω ότι θα το κάνει..

Για μένα ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλό μπάσκετ αν και έχει κάνει σημαντικές νίκες..Ο Γκέρσον το παίζει αρχηγός και αυτό για μένα είναι λάθος..

Η Εφές έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει συνεχώς και με μεγάλη διαφορά μάλιστα..Το μόνο που μπορεί να ελπίζει ο Ολυμπιακός είναι αν παίξει ο Ματσιγιάουσκας μπας και αλλάξει κάτι..Δεν ξέρω..Εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού και γενικά η λογική του Γκέρσον που δεν πάει τους Έλληνες..

Αν μπορούσε δεν θα έβαζε κανέναν να παίζει.Αυτός θέλει 12 Αμερικανούς και ΝΒΑ παιχνίδι..Μόνο που βρισκόμαστε στην Ευρώπη και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα..
jjc
Πως δεν το καταλαβατ νωριτερα ρε παιδια. Επιτηδες χασαμε οπως και η Ταου για να μεινει εξω η Λεμαν

Ενταξει δεν ειναι τωρα και η ταου να χανει απο τη Μπολονια
Και Ανησυχησα οτι δεν εχουμε καλη ομαδα rolleyes.gif tongue.gif blink.gif sad.gif
rchos
προς anaz!

τελικα αργει ο φλεβαρης!
sihainas
Δυστυχώς ο Φλεβάρης είναι πιο μακριά από ποτέ αυτή τη στιγμή... sad.gif
kyklotron
katse re poios flevaris flevari tha mpei sto gipedo o anthropos mexri na strwsei thelei ki allo
07macijauskas
Χε, κάπου διάβασα ότι ο Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε το δώρο της Φορτιτούντο... Εδώ με 35 πόντους χάναμε και χάρη μας έκαναν και πήγε στους 19 και αυτοί κοιτάνε τι θα γινόταν αν κέρδιζε. 69.gif
losers can win
ανύπαρκτος αμυντικά ο οσφπ
από ενα σημείο και μετά οι μαυρούληδες της εφες έκαναν ότι ήθελαν,ειδικά ο χαισλιπ
πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε ο ντομερκαντ που κόντευε να σπάσει το ταμπλό και συνέχιζε
kyklotron
lathos bourousis 14 vasilopoulos 12 domercat 11
Anaz
O Mπορουσης βεβαια ήταν ίσως ο χειροτερος αμυντικά παιχτης του Ολυμπιακού χτες,ενω ο Βασιλο τα περισότερα τα εκανε στο τέλος που χαλάρωσαν οι Τουρκοι και πίεσαν οι δικοί μας!Εν ολίγοις λίγη σημασία έχει τι λέει η αξιολόγηση! wink.gif biggrin.gif

Ας μας μεταφερει καποιος που ηταν γηπεδο περισσότερα για την ατμόσφαιρα..
pointguard
Paidia ama den paixei o SOFO kai o Mace h omada tha parameinei stis prosdokies kai den tha ferei apotelesmata apla etsi opos einai h omada o sofo kai o allos xoris paixndia den xero an einai gia kalo na exoun suntoma megalo xrono summetoxhs
apkat
Λοιπον..Το ζησαμε και αυτο..Η Εφες συνεντριψε τον Ολυμπιακο για πλακα απο το 20 και μετα και ειναι κριμα γιατι αυτη η ηττα ισως να βαλει σε κινδυνο ακομα και τη δευτερη θεση για τον Ολυμπιακο..Τεσπα απο πλευρας ατμοσφαιρας στο γηπεδο υπηρχε αρκετος κοσμος(8000-9000) η πλειοψηφεια του οποιου δεν πιστευε στα ματια του..Στο τελος επειδη φοβηθηκα για φασαριες στη φυσουνα κατεβηκα για να βλεπω απο κοντα και οντως επεσαν 3 μπουκαλια προς τον Γκερσον και λιγα προς παικτες της Εφες..Πολυ βρισιμο προς τους παικτες κλπ..Οι μονοι παικτες που χειροκροτησαν φευγοντας ηταν οι Μπουρουσης Βασιλοπουλος..


Κανενα μισαωρο μετα το τελος πηγα εξω απο τα αποδυτηρια οπου ηταν η αποστολη της Εφες και μολις εφυγε πειμενα τους παικτες του Ολυμπιακου.Περασαν ολοι εκτος των Πεν Ντομερκαντ Ακερ..Εβγαλα φωτο με Μπουρουση Βασιλοπουλο Παπαμακαριο..Αφοτου εφυγαν ολοι περασε και ο Γκερσον ο οποιος εφυγε με τους Συνεργατες του
sarounas
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 18 2007, 03:25 AM) *
Για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, ναι. Για ολόκληρο το Ελληνικό μπάσκετ, όχι.

Steel, αυτό το λέω με το σκεπτικό ότι χρειάζεται ο ανταγωνισμός εντός των τειχών, αφού έτσι θα ανέβουν και άλλες ομάδες αλλά και γενικότερα το ενδιαφέρον, για να μην γυρίσουμε πάλι σε περιόδους απόλυτης και αδιαμφισβήτης κυριαρχίας του ΠΑΟ. Βέβαια το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Άρης τα πάει περίφημα και μαζί του φαίνεται να προσπάθεί και ο ανύπαρκτος τα τελευταία χρόνια ΠΑΟΚ.
panos75
Την καλύτερη ατάκα χθες στο ΣΕΦ την πέταξε ένας γέρος (πάνω από 80 χρονών, με τη μαγκούρα στο χέρι) που καθόταν πίσω από μας.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε με τη διαφορά στους τριάντα πόντους, γύρισε και είπε στο φίλο μου το εξής αμίμητο:''Επείδη εγώ δεν μπορώ, δεν πας εσύ με τη λήξη απέναντι να βρίσεις αυτόν τον καραγκιόζη που κάθεται στον πάγκο;'' biggrin.gif
rchos
QUOTE
Πέντε λεπτά πριν το φινάλε με τη διαφορά στους τριάντα πόντους, γύρισε και είπε στο φίλο μου το εξής αμίμητο:''Επείδη εγώ δεν μπορώ, δεν πας εσύ με τη λήξη απέναντι να βρίσεις αυτόν τον καραγκιόζη που κάθεται στον πάγκο;'' biggrin.gif


εγραψε ο παπους!προσκυνω! 77.gif 77.gif
rchos
τουλαχιστον εχασε η μπαρτσα σημερα αρα η τετραδα των ισχυρων μας εχει ακομη μεσα!
SteelGandalf
QUOTE(sarounas @ Jan 18 2007, 07:12 PM) *
Steel, αυτό το λέω με το σκεπτικό ότι χρειάζεται ο ανταγωνισμός εντός των τειχών, αφού έτσι θα ανέβουν και άλλες ομάδες αλλά και γενικότερα το ενδιαφέρον, για να μην γυρίσουμε πάλι σε περιόδους απόλυτης και αδιαμφισβήτης κυριαρχίας του ΠΑΟ. Βέβαια το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Άρης τα πάει περίφημα και μαζί του φαίνεται να προσπάθεί και ο ανύπαρκτος τα τελευταία χρόνια ΠΑΟΚ.



Καταλαβαίνω τι εννοείς με τον τρόπο με τον οποίο το εκφράζεις. Τόσα χρόνια που ο Άρης ήταν στην αφάνεια, το Ελληνικό μπάσκετ ήταν φτωχότερο, αλλά κακό δεν έπαθε. Τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που κατακτήθηκαν από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αυτό αποδεικνύουν, την ώρα που ο Άρης βολόδερνε και κινδύνεψε μέχρι και με υποβιβασμό και διάλυση. Το Ελληνικό μπάσκετ όμως τα κατάφερε και "επέστρεψε".

Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα για όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός έκανε όμως μέγα λάθος διαλύοντας την περσινή ομάδα του και διώχνοντας τον Καζλάουσκας (προσωπική άποψη, μη τα ξανά λέμε). Τώρα θα πρέπει να βρει λύση ο Γκέρσον για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά το βλέπω κομματάκι δύσκολο, ακόμα και να επιστρέψει ο Μάτσε και ο Σχορτσιανίτης. Ο λόγος; Αυτό που απ' έξω παρατηρώ, είναι μια αναρχία στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έχω την εντύπωση ότι ο καθένας παίζει πρώτα για τον εαυτό του και μετά για την ομάδα (αν παίζει για την ομάδα δηλαδή). Αυτό δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, χώρια το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αμυντικά είναι ανύπαρκτος και χωρίς άμυνα στο μπάσκετ σήμερα δεν πας πουθενά!!!

Δε βρισκόμαστε στις εποχές του '80 όπου το μπάσκετ παιζόταν διαφορετικά και ο Άρης έβαζε περισσοτέρους πόντους απ' όσους δεχόταν, οπότε και κέρδιζε. smile.gif
Air Kef
24.gif thumbsup.gif


Στα σοβαρά τώρα έχει ψιλοπαψει να με απασχολει.Αν η ομάδα δν βελτιωθει,ακομα και μονο εντός έδρας να παιζει,η φαση των 8 ειναι το ταβανι.
singaporesling7
Το ματς αύριο με τη Δυναμό Μόσχας δεν θα μεταδοθεί καθόλου: Κοίταξα το πρόγραμμα της Nova και δεν το αναφέρει πουθενά, ενώ σύμφωνα με το www.euroleague.net θα μεταδοθεί από το SuperSport 1. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας βοηθήσει!
rchos
κοιτας λαθος μερα.δεν παιζει αυριο ο ολυμπιακος!το παιχνιδι γινεται πεμπτη και θα μεταδοθει απο το σουπερσπορτ 1 ζωντανα!
Warrior
Ο Ολυμπιακος παντως ειναι το μεγαλο φαβορι για να τερματισει 2ος και κατα συνεπεια καλυτερος 2ος.
Ακομα και στο χειροτερο σεναριο ηττας αυριο απο την Ντιναμο με 14+ ποντους,αν οι Ρωσοι ηττηθουν
στην Κωνσταντινουπολη και κερδισει με μια καλη διαφορα την Κολωνια την τελευταια αγωνιστικη,θα
ειναι πιθανοτατα ο καλυτερος 2ος...
enypnio
ton olympiako ton symferei na bgei triti i dynamo kai tetrati i efes gia na kotsarei ton ivkovits kai tin dynamo sto panathinaiko sto top 16 pou einai i pio epikindini omada apo tis deyteres
Air Kef
Αλλο με απασχολει εμενα..Ο ΠΑΟ με οποιον και να τύχει στους 16,πρώτος θα βγει στον ομιλο..Εδώ βγήκε πέρσι με 3-3 ρεκορ..


Μπορουμε να πουμε πως το παιχνιδι εξαρτάται μονο απο τον Ολυμπιακο;;Δηλαδή,αν ο Ολυμπιακος παιξει καλα θα νικησει οτι και να κανει η Ντιναμο;
apkat
Aν κανει παιχνιδι οπως πχ με την Ταου την πρωτη αγωνιστικη νομιζω μπορουμε να το πουμε..Γενικα το ταβανι του Ολυμπιακου ειναι πιο ψηλα απο αυτο της Διναμο..Αλλα ο Ολυμπιακος απο λιγο πριν τα Χριστοτγεννα μεχρι και σημερα ειναι αστειος και για μενα μπορει να φαει και 20 ποντους απο τη Δυναμο..
enypnio
παντώς στο παιχνίδι με τους γάλλου ο Φώτσης ήταν άθλιος παρόλο που έβαλε 10 και αυτό είναι πρόβλημα γιατί η αντωνάρα σπάνεια κάνει 2 κακά παιχνίδια μαζεμένα

επίσης ο Λάζος εριξε 30άρα στους γάλους και παρόλα αυτά πήραν το ματς με την διαιτησία τι άλλο θέλετε
apkat
Δηλωσεις Γκερσον-Ιβκοβιτς
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=72076


Δηλωσεις Φωτση-Παπαδοπυλου
http://www.sport24.gr/html/ent/802/ent.160802.asp
thrylos7
QUOTE
ton olympiako ton symferei na bgei triti i dynamo kai tetrati i efes gia na kotsarei ton ivkovits kai tin dynamo sto panathinaiko sto top 16 pou einai i pio epikindini omada apo tis deyteres

Κι εμένα δε με απασχολεί... Μας συμφέρει να βγει τρίτη η Δυναμό για να βγούμε εμείς 2οι και να τοποθετηθούμε στο 1ο γκρουπ, πρωτίστως.


QUOTE
Μπορουμε να πουμε πως το παιχνιδι εξαρτάται μονο απο τον Ολυμπιακο;;Δηλαδή,αν ο Ολυμπιακος παιξει καλα θα νικησει οτι και να κανει η Ντιναμο;


Αυτό δε θα μπορούσαμε να το πούμε κι αν είμασταν στο επίπεδο που θα θέλαμε...

Το 86-73 του πρώτου γύρου με κάνει να αισιοδοξώ, καθώς επετεύχθη όταν η ομάδα ήδη βρισκόταν σ' αυτή την "κρίση". Ίσως δηλαδή το παιχνίδι μας να είναι a priori δύσκολο να περιορισθεί από τη Δυναμό, σ' αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες (ονόματα να μη λέμε... ). Δεν ξέρω, δεν την έχω δει καθόλου τη ρωσική ομάδα.

Αν δεν ισχύει αυτό πάντως, το plan b λέει μεταμόρφωση (και) λόγω Στεφάνοφ... Διαφορετικά... θα κυνηγάμε τη διαφορά και θα είναι και δύσκολο.
Anaz
QUOTE
Το 86-73 του πρώτου γύρου με κάνει να αισιοδοξώ, καθώς επετεύχθη όταν η ομάδα ήδη βρισκόταν σ' αυτή την "κρίση". Ίσως δηλαδή το παιχνίδι μας να είναι a priori δύσκολο να περιορισθεί από τη Δυναμό, σ' αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες (ονόματα να μη λέμε... ). Δεν ξέρω, δεν την έχω δει καθόλου τη ρωσική ομάδα.
Mπα,εγω βλέπω να μας δημιουργεί πρόβλημα η αμυνα της Δυναμο..
Για να δουμε τον Στεφανοφ σε ενα πιο δυσκολο ματς με περισσοτερες προπονησεις πλέον στα ποδια του....
thrylos7
Χμμ.. Ξέχασα να γράψω κάτι. Είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να αισιοδοξώ... biggrin.gif

Πράγματι, σε κάποια παιχνίδια έχει παίξει πολύ καλά στην άμυνα, αλλά πιο καλή φαίνεται ότι είναι επιθετικά. Βάσει στατιστικών και μόνο.
enypnio
kati legate gia tin psihi ton ellinon milise mallon

smiley.gif

Dynamo - Osfp 84-69

an kai ta palikaria mas den epaixan poly kala mono 11 pontous o papadopoulos kai 13 i antonara

o kalyteros ellinas mallon itan o bourousis
Anaz
Mπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογικη στο 1:10 με την διαφορα στους 13 έδωσε ο Γκερσον εντολή για φάουλ σε 2 απανωτες επιθέσεις της Δυναμο?? angry_red.gif Ετσι πολύ απλά και ανώδυνα η διαφορα πάει στους 17 και γειά σας!!μα είναι δυνατον?? Δηλαδή ούτε μια καλή αμυνα δεν μπορεί να παιξει η ομαδα??Η μήπως ειχε πιο πολύ εμπιστοσύνη στην επίθεση του,που έβαλε συνολικα 69 ποντους με το ζόρι? Τραγικό λαθος! Δεν είναι βέβαια η αιτια της ηττας.Ισως είναι όμως η κυρια αιτια που χάθηκε η διαφορα,μαζι και με την ευστοχια των Ρωσων στα κρισιμα,ιδιαιτερα του απιστευτου Χανσεν,και την αστοχία την δική μας που μας πούλησε 2 φορές.

Μπορει καποιος να μας πει τα σενάρια γιατι βαριεμαι να ψαχνω..? Αν κερδισει την αλλη αγωνιστικη η Εφες τί γινεται? rolleyes.gif
enypnio
ama kerdisei i dynamo tin efes einai deyteri i dynamo tritos o osfp tetarti i efes

ama hasei i dynamo mexri 7 pontous deyteros o osfp triti i dynamo tetarti i efes

ama hasei pano apo 7 pontous i dynamo nomizo einai triti i efes tetarti i dynamo
Anaz
Η Εφες πιστευω θα κερδίσει! To θέμα είναι όμως τι θα κάνει και η Μπαρτσελόνα! Αρα την άλλη βδομάδα θα'μαστε 2 φορές με τον Αρη!! biggrin.gif

καπου ακουγα οτι αν ο Ολυμπιακός μπει στο δευτερο γκρουπ μάλλον πέφτει με Τσσκα.Και γιατι να μην πέσει με Μπάρτσα αν μπει αυτη στο πρώτο γκρουπ, ρωτώ.. rolleyes.gif

Οποτε..ανακεφαλαιώνοντας, με εναν προχειρο λογαρισαμο αν καταλαβα καλά:

Αν χασει η Δυναμό,μας συμφερει να χάσει η Μπαρτσα για να μπούμε στο 1ο γκρουπ!

Αν κερδισει η Δυναμο,και χάσει η Μπαρτσα μπαινει η Δυναμο στο 1ο και πεφτουμε σιγουρα με Τσσκα.

Αλλα αν κερδισει η Δυναμό και κερδισει και η Μπαρτσα και μπει αυτη στο 1ο,τότε τα πιθανα ζευγαρια είναι ή Τσσκα/Μπαρτσα-Οσφπ και Παο/Μπαρτσα-Δυναμο. Σε αυτην την περιπτωση μας συμφερει καλυτερος τριτος να βγει η Μπανταλόνα ωστε να πάει με την Τσσκα,και εμεις να μπουμε απευθειας στον όμιλο με Μπαρτσα,και η Δυναμο στον Παο!
lalas
γκερσον κατασκοπε των λαγων,διωξτετον γρηγορα ειναι επικυνδυνος
enypnio
pou katelixes?

tous exei kanei magia o Sofoklis den exigitai alliws
apkat
De το δα το ματς αλλα πολυ φοβαμαι και μετα απο αυτη την ηττα οτι ο στοχος του φαιναλ4 δεν ειναι εφικτος..Αυτη η ομαδα δεν μπορει να κανει καμια υπερβαση..Ολα τα μεγαλα ματς τα χανει με κατω τα χερια και μεγαλες διαφορες συνηθως οποτε σε τι ελπιζουμε;;Κριμα..Πραγματικα κριμα
sihainas
o Stefanov γιατί δεν έπαιξε καθόλου; Δηλαδή γιατί τους παίρνουν τους καινούριους παίχτες αν είναι να μην παίζουν καθόλου...ειδικά όταν η ομάδα φαίνεται ότι δεν τραβάει;

Για άλλη μια φορά...δεν άντεξα να τον δω ολόκληρο τον αγώνα... δεν θα με κάνουν αυτοί να πετάξω το κομπιουτερ στην τηλεόραση (ω ναι... πολλές φορές το έχω σκεφτεί βλέποντας τον φετινό Ολυμπιακό...αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή συγκρατιέμαι...)
hagi
Να το ξαναπούμε πάλι..Δεν παίζει καλά ο Ολυμπιακός..Δεν αξιοποιεί τους παίχτες που έχει..Από την αρχή φαινόταν ότι θα χάσει..
thrylakias32
O fetinos Olympiakos distichos den einai gia megala pragmata,isos tou chronou alla me alon proponiti pou tha empisteutei ton Shorstianiti kai tous Ellines paiktes tis omadas,ochi opos o gerson pou apagorepse akomi kai ta ellinika metaksi ton ellinon paikton,sto simerino paichnidi i proti pentada apoteloutan apo 4 amerikanous ,pos na kairdiseis meta ena paichnidi choris psichi?An kai olympiakos den me ekfrazei auti i omada vlepontas mono amerikanakia sto parke.Oi sizitiseis gia deuteri i triti thesi einai askopes,i pisteute sta thaumata tipou final four?pame gia tou chronou
enypnio
pantos aparadekto pou den vgike stin synenteyxi typou

den sevete ton Ntounta gamoto pou exei faei mia zoi sta gipeda
sihainas
Πραγματικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ... πέρσυ έβαλα νόβα για να βλέπω τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα...και φέτος... έχει χαθεί αυτό το ενδοιαφέρον...δλδ τα βλέπω τα ματς...αλλά δεν περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο όπως πέρσυ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.