QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 05:15 PM)

Έλα να χαλαρώσουμε λίγο το topic. Όπως έχω βάλει και στην Β, έτσι και εδώ, θα βάλουμε ένα quiz που αποτελείται από τις εξής ερωτήσεις :
1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο ωραίο / σύγχρονο γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "καυτή" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν)
10. Πείτε ότι άλλο θέλετε για επίλογο
Ας το κρατήσουμε ζωντανό γιατί όποιος και να μπει, νέος ή παλιός σε οποιαδήποτε φάση του Πρωταθλήματος, μπορεί να διαμορφώσει άποψη. Vamos και στην Α ΕΣΚΑ λοιπόν...
Γεια σου tsops,
θα προσπαθήσω να απαντήσω στα ερωτήματά σου αν και νομίζω πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος αφού όλα είναι ρευστά και δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός ότι υπάρχει π.χ. μια Γκιουλέκα στην κατηγορία.
Δυνατή περιφέρεια νομίζω πως έχει η Αμαρυλλίδα, η Ένωση, ο Αγ. Θωμάς και ο Ιωνικός.
Από την άλλη πολύ καλό δίδυμο ψηλών νμίζω πως έχει ο Ζωγράφος, το Περιστέρι και η Αμαρυλλίδα.
Αν συνεχιστεί η κατάσταση που υπάρχει σήμερα ίσως και να αποσυρθεί ο ΖΑΟΝ? (αν και δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση)
Πιο καλά οργανωμένη ομάδα - διοίκηση έχει ο ΖΑΟΝ (αστείο!!!), μπα μάλλον το Περιστέρι.
Η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια είναι μάλλον η ψηλή με το νο 9 του Περιστερίου (δε θυμάμαι το όνομα και ζητώ ταπεινά συγνώμη). Επίσης δεν συνυπολογίζω την Γκιουλέκα και άλλα αντίστοιχα παραδείγματα.
Πιο μικρή πρέπει να είναι η Νικολοπούλου του Παγκρατίου και πιο μεγάλη η Γαζέτα επίσης του Παγκρατίου?
Πιο ωραίο γήπεδο? Εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα. Μάλλον το ΜΕΤΣ από άποψη εργονομίας αποδυτηρίων και παρκέ (λογικά τώρα που το φτιάξανε θα είναι καόμα καλύτερο. Χειρότερα έχουμε πολλά: ΑΕΚ Περιστερίου, ΖΑΟΝ.
Καυτή έδρα: Παιανία, Θωμάς. Νομίζω πως οι πιο καυτές έδρες είναι εκείνες των "μικρότερων" ομάδων.
Πιο όμορφη παίκτρια: δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό. Αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι ότι πλέον οι μπασκετμπολίστριες είναι πιο ωραίες από παλιά και όχι τόσο άχαρες (ειδικά οι ψηλές).
Για επίλογο θέλω προγνωστικά για το παιχνίδι Θρίαμβος - Θωμάς
Αυτά από εμένα.
Γεια σας.