Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
dolly12
υπαρχει και το ενδεχομενο να πεσουν 4 σωστά?
tsops
QUOTE(dolly12 @ Nov 7 2006, 10:38 AM) *
υπαρχει και το ενδεχομενο να πεσουν 4 σωστά?

Εσύ ξέρεις πολλά... cool.gif
jsoiler
Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν 4.Πέφτουν 2 και απο κει και πέρα όσοι πέσουν απο Α2.Δηλαδή πέφτουν οι Άγιοι Ανάργυροι οπότε πέφτει μόνο ένας.Άλλη ομάδα που να πέφτει απο Α2 και να ανήκει στην Έσκα δεν υπάρχει.Για το παιχνίδι της Άεκ με το Μελά επειδή είχα πάει:Ζώνη σχεδόν 40 λεπτά του Μελά κάτι που δυσκόλεψε πολύ την Άεκ.Για το παιχνίδι Ποσειδώνας - Γαλάτσι που επίσης είχα πάει μου έκανε εντύπωση οτι ο Ποσειδώνας είχε μόλις δυο παίκτριες στο πάγκο!!!Απο κει και πέρα όσο άντεξε ο Ποσειδώνας το παιχνίδι ηταν ντέρμπυ.Για το παιχνίδι Ζωγράφος - Παιανία που είδα δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο...
Υ.Γ Το παιχνίδι με τον Άγιο Θωμά ξεκινάει στις 9!
dolly12
εννοουσα οτι θα πεσουν 4 απο την Α εσκα στην Βεσκα οχι απο την Α2, κατι το οποιο ειναι πολυ πιθανο...

για το παιχνιδι ΖΑΟΝ-ΕΝΩΣΗ εμαθα οτι ηταν πολυ ξεκουραστο για τους φιλοξενουμενους. Η ενωση ετρεξε πολυ με μια εξαιρετικη γαζετα να βγαζει ασιστ απο τη μια πλευρα του γηπεδου στην αλλη και με μονη εξαιρεση στο ΖΑΟΝ για οσο αντεξε την Βικυ Συριοπουλου (22 ποντους).

για το ιωνικο - αμαρυλλις εχει κανενας να πει τιποτα? μηπως το ειδε κανεις?
pencilbox
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 02:13 PM) *
Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν 4.Πέφτουν 2 και απο κει και πέρα όσοι πέσουν απο Α2.Δηλαδή πέφτουν οι Άγιοι Ανάργυροι οπότε πέφτει μόνο ένας.Άλλη ομάδα που να πέφτει απο Α2 και να ανήκει στην Έσκα δεν υπάρχει.Για το παιχνίδι της Άεκ με το Μελά επειδή είχα πάει:Ζώνη σχεδόν 40 λεπτά του Μελά κάτι που δυσκόλεψε πολύ την Άεκ.Για το παιχνίδι Ποσειδώνας - Γαλάτσι που επίσης είχα πάει μου έκανε εντύπωση οτι ο Ποσειδώνας είχε μόλις δυο παίκτριες στο πάγκο!!!Απο κει και πέρα όσο άντεξε ο Ποσειδώνας το παιχνίδι ηταν ντέρμπυ.Για το παιχνίδι Ζωγράφος - Παιανία που είδα δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο...

Έχω την εντύπωση πως ανεβαίνουν 3 από τη Β ΕΣΚΑ. Η μήπως αυτό ίσχυε όταν ήταν 2 όμιλοι στη Β ΕΣΚΑ?
Τέλοσπάντων δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη. Όπως και να έχει το γεγονός ότι αποσύρθηκαν οι Αγ. Ανάργυροι σημαίνει ότι πέφτει άλλη μια ομάδα στη Β' ΕΣΚΑ.

Πριν κάνω το οποιοδήποτε σχόλιο για την αγωνιστική να διευκρινίσω ότι δεν είδα κανένα από τα παιχνίδια αυτής της Κυριακής αλλά έχω δει σχεδόν όλες τις ομάδες. Νομίζω λοιπόν πως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ΑΕΚ και Μελά δεν είναι μόνο για 3 πόντους ακόμη και αν παίξουν την καλύτερη ζώνη που υπάρχει και συνδυαστούν τέλεια οι παίχτριες του Μελά. Από αυτή την άποψη αν και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο σε αυτό το παιχνίδι δε νομίζω ότι κανείς περίμενε ότι η διαφορά θα ήταν τόσο μικρή.

Από την άλλη τόσο το Ποσειδώνας - Γαλάτσι όσο και στο Ζωγράφου - Παιανία τα αποτελέσματα νομίζω πως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα και δεν ήταν και ιδιαίτερη έκπληξη.

Θέλω όμως προγνωστικά για το παιχνίδι Θρίαμβος - Θωμάς: και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Ο Θρίαμβος για τους λόγους που ανέλυσε ο jsoiler (γήπεδο κλπ) και ο Θωμάς γιατί ενώ ξεκίνησε καλά έχει κάνει 2 συνεχόμενες ήττες. Νομίζω ότι τελικά το παιχνίδι θα το πάρει ο Θωμάς αλλά δύσκολα. Ό,τι και να γίνει παντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ωραίο ματσάκι και το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
tsops
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 12:13 PM) *

Πλήρης αναφορά της κατηγορίας wink.gif 41.gif

QUOTE(dolly12 @ Nov 7 2006, 12:22 PM) *
εννοουσα οτι θα πεσουν 4 απο την Α εσκα στην Βεσκα οχι απο την Α2, κατι το οποιο ειναι πολυ πιθανο...

Όντως, είναι ιδιαίτερα πιθανό.

QUOTE(pencilbox @ Nov 7 2006, 12:31 PM) *
Έχω την εντύπωση πως ανεβαίνουν 3 από τη Β ΕΣΚΑ. Η μήπως αυτό ίσχυε όταν ήταν 2 όμιλοι στη Β ΕΣΚΑ?
Τέλοσπάντων δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη. Όπως και να έχει το γεγονός ότι αποσύρθηκαν οι Αγ. Ανάργυροι σημαίνει ότι πέφτει άλλη μια ομάδα στη Β' ΕΣΚΑ.

Βάσει προκύρηξης, ανεβαίνουν 3 από Β ΕΣΚΑ.
jsoiler
Κάποια στιγμή μίλησα με μια παίκτρια του ΑΟΖ και της είπε ποια θα είναι κατά τη γνώμη μου η τετράδα!Τελικά μου φαίνεται οτι μετά από κάποια τελευταία post που έχει κάνει θα αναθεωρήσω την άποψη μου.....χαχαχαχαχα biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jsoiler
Απο το site της Έσκα:
Γ) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο (2) τελευταίες θέσεις της Α’ κατηγορίας Γυναικών υποβιβάζονται στην Β’ Κατηγορία.

Σε περίπτωση που υποβιβασθεί ομάδα της ‘Ενωσης από την Α2’ Εθνική Κατηγορία τότε υποβιβάζονται τρεις (3) ομάδες.

Σε περίπτωση που υποβιβασθούν περισσότερες ομάδες της Ενωσης από την Α2 Εθνική Κατηγορία τότε αντίστοιχα υποβιβάζεται ο ίδιος αριθμός ομάδων στην Β΄ Κατηγορία.
tsops
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 12:51 PM) *
Απο το site της Έσκα:
Γ) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο (2) τελευταίες θέσεις της Α’ κατηγορίας Γυναικών υποβιβάζονται στην Β’ Κατηγορία.

Σε περίπτωση που υποβιβασθεί ομάδα της ‘Ενωσης από την Α2’ Εθνική Κατηγορία τότε υποβιβάζονται τρεις (3) ομάδες.

Σε περίπτωση που υποβιβασθούν περισσότερες ομάδες της Ενωσης από την Α2 Εθνική Κατηγορία τότε αντίστοιχα υποβιβάζεται ο ίδιος αριθμός ομάδων στην Β΄ Κατηγορία.

Άρα έχουμε σίγουρες 3 και 4η μόνον εφόσον υποβιβασθεί και άλλη ομάδα Αθήνας, κάτι το οποίο βάσει βαθμολογίας και δυναμικότητας, τουλάχιστον για τώρα, είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
jsoiler
Ακριβώς!!Οι ομάδες που θα πέσουν απο την Α2 για μένα ήδη έχουν πέσει.(ΑΟΝΑ και Ιωάννινα)
tsops
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 01:39 PM) *
Ακριβώς!!Οι ομάδες που θα πέσουν απο την Α2 για μένα ήδη έχουν πέσει.(ΑΟΝΑ και Ιωάννινα)

Μάλλον έχεις δίκιο smile.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(tsops @ Nov 6 2006, 08:27 AM) *
Καλώς ήλθες, καλά posts και καταπληκτικό avatar! wink.gif
Αγαπητέ jsoiler, καταρχάς καλώς ήλθες, καλά Posts και εφόσον είσαι βοηθός στο Θρίαμβο, γνωριζόμαστε και προσωπικά όπως γνωρίζω και πολύ καλά την ομάδα σας. Δεν νομίζω ούτε θέλω να πέσετε, απλώς θεωρώ (ακόμα) ότι δεν έχετε επιδείξει σταθερότητα στο παιχνίδι σας, που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε. Επίσης, τα αποτελέσματα αυτό έδειξαν και εγώ κρίνω από αυτά, όταν πχ. έχετε 4 αγώνες - 4 ήττες με τη χειρότερη επίθεση - άμυνα σε αριθμούς και διαφορά σε κάθε παιχνίδι άνω των 15 πόντων. Δεδομένου και του προβλήματος του γηπέδου το οποίο επίσης γνωρίζω, τα πράγματα φαίνονται δύσκολα. Από ότι λες όμως, τα πράγματα διορθώνονται οπότε σας εύχομαι κάθε επιτυχία να παραμείνετε wink.gif Παρεπιπτόντως, ο Ποσειδώνας δεν είναι καθόλου εύκολη ομάδα, τη Παιανία τη θεωρώ στα μέτρα σας, ο ΖΑΟΝ δεν ξέρουμε με τις τελευταίες εξελίξεις και Μελίσσια, Ιωνικός σας είναι γνωστές. Βατό πρόγραμμα αλλά όχι εύκολο bball.gif

Η πολυφωνία αυξάνεται στο topic, εύγε 41.gif

ο καινουριος προπ των Μελισσιων μπορει να ειναι νεος κ με ορεξη,αν δεν εχουν ορεξη ομως οι παιχτριες,το πολυ-πολυ να φανε ολοι μαζι κ κλαιγοντας το αρνι του Πασχα.
WALTER BERRY ''THE TRUTH''
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 7 2006, 03:42 PM) *
ο καινουριος προπ των Μελισσιων μπορει να ειναι νεος κ με ορεξη,αν δεν εχουν ορεξη ομως οι παιχτριες,το πολυ-πολυ να φανε ολοι μαζι κ κλαιγοντας το αρνι του Πασχα.

Δηλαδή οι παίκτριες των ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ δεν τρώνε το φαί τους
jsoiler
Απο όσα γνωρίζω οι παίκτριες των Μελισσίων είναι απλήρωτες και θα είναι μέχρι να κερδίσουν!!Τώρα κατά πόσο θα αντέξουν δεν ξέρω.Για το Ζαον τώρα εχθές έφτασε στα αυτιά μου η είδηση ότι οι δυο απο τις τρείς παίκτριες που τιμωρήθηκαν δεν θα ξανακατέβουν.......Και μιλάμε για τις δυο καλύτερες παίκτριες του Ζαον!!Ίδωμεν.....
xilies siopes na akous
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 11:49 AM) *
Απο όσα γνωρίζω οι παίκτριες των Μελισσίων είναι απλήρωτες και θα είναι μέχρι να κερδίσουν!!Τώρα κατά πόσο θα αντέξουν δεν ξέρω.Για το Ζαον τώρα εχθές έφτασε στα αυτιά μου η είδηση ότι οι δυο απο τις τρείς παίκτριες που τιμωρήθηκαν δεν θα ξανακατέβουν.......Και μιλάμε για τις δυο καλύτερες παίκτριες του Ζαον!!Ίδωμεν.....

απ'οσο γνωριζω,ο προπ των Μελισσιων παραιτηθηκε,για να πληρωθουν οι παιχτριες..οι παιχτριες πληρωθηκανε....γιατι δεν κερδισανε ομως?τουλαχιστον γιατι δεν ειχαν αλλη εμφανιση?
dolly12
Μιας και ολοι εχουμε το προγραμμα των επομενων αγωνιστικων θελετε να κανουμε μια προβλεψη για την κατατξη μετα το τελος της 9ης αγωνιστικης?

Για τους 4 πρωτους και τους 4 τελευταιους τι λετε? blink.gif

υ.γ. το προγραμμα για οποιον δε το εχει ειναι στο www.eska.gr κατω απο τισ προλυρηξεισ, πρωταθληματα

περιμενω
jsoiler
Η πρώτη τετράδα:
Αμαρυλλίδα - Παγκράτι - Ζωγράφος - Περιστέρι
Για τους τρεις που θα πέσουν όλα είναι ρευστά!!!Ακόμα είναι πού νωρίς.Πιστεύω οτι απο την πέμπτη θέση και κάτω όλα παίζονται.....
froso
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 7 2006, 03:55 PM) *
απ'οσο γνωριζω,ο προπ των Μελισσιων παραιτηθηκε,για να πληρωθουν οι παιχτριες..οι παιχτριες πληρωθηκανε....γιατι δεν κερδισανε ομως?τουλαχιστον γιατι δεν ειχαν αλλη εμφανιση?

Συγνώμη,με ποιό τρόπο συνδέεται η παραίτηση του προπονητή με την πληρωμή των παιχτριών blink.gif
Δε βρίσκω το συσχετισμό....
coach13
QUOTE(jsoiler @ Nov 6 2006, 09:01 AM) *
ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΤΣΙ??ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΦΡΟΣΩ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΚΑΛΙΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΛΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ
Υ.Γ ΚΥΡΙΕ TSOPS ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ??ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ.. 68.gif

Καταρχάς ΓΙΑΝΝΑΚΗ πρώτον,πες μου τι είπα ακριβώς με το οποίο δείχνω τη χολή μου για την ομάδα σου?Παρέθεσέ μου τα ακριβή λόγια μου που να φανερώνουν κάτι τέτοιο από μέρους μου.Αν εσύ έχεις σύνδρομό καταδίωξης και πιστεύεις πως όλοι στην ΕΣΚΑ τα έχουν με εσάς, είναι δικό σου πρόβλημα.Όταν όμως κατηγορείς κάποιον,ακόμα και μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως θες να το περάσεις,φρόντισε να τεκμηριώνεις τα λόγια σου.Δεύτερον,μιας και το σχόλιό σου αφορά προσωπικά εμένα και όχι την ομάδα μου, γιατί δε μου είπες τίποτα τις δύο φορές που με είδες την Κυριακή,αλλά περίμενες να μπεις στο φόρουμ για να το κάνεις?Τρίτον, αφού εσύ είσαι ο βοηθός,ο πρ'ωτος ποιος ακριβώς είναι???
Οσο για τον αν πέρνουν τα μυαλά μου αέρα, είσαι ο τελευταίος που μπορεί να διαπιστώσει κάτι τέτοιο, καθώς με γνωρίζεις ελάχιστα.Εγώ προσωπικά έχω πλήρη γνώση και των δικών μου ικανοτήτων αλλά και των δυνατοτήτων της ομάδας μου και με βάση αυτές μιλάω και εκφράζω πάντα τις προσωπικές μου απόψεις.
Ποτέ δεν εξέφρασα προσωπική αντιπάθεια πράγμα που δυστυχώς έσυ κάνεις και είναι κρίμα γιατί στις κατ'ιδίαν επαφές άλλα δείχνεις.Και αν εσύ θες να δυναμιτίζεις το μεταξύ μας παιχνίδι λιγες μέρες πριν,ειναι τακτική που εγω δε θα ακολουθήσω. Δεν έχω υποτιμήσει ποτέ καμία ομάδα στη ζωή μου,δεν το έκανα με το Θρίαμβο και ούτε θα το κάνω.
Αυτά από μένα και άλλη φορά να είμαστε πιο προσεχτικοί.
jsoiler
Πλάκα έκανα αλλά μάλλον το παρεξήγησες...... peace.gif
jsoiler
Κατά δευτερον το παιχνίδι μας αργεί ακόμα οπότε μην τρελαίνεσαι....κατά τρίτον έκανα πλάκα και στη Φρόσω και χωρίς να μου απαντήσει στο φόρουμ κατάλαβε ότι της έκανα πλάκα!!!Αυτά ......
jsoiler
Απο ότι κατάλαβα Φρόσω μάλλον παραιτήθηκε μπας και πληρωθούν οι παίκτριες και αυτό έγινε.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτές τις παίκτριες πάνε τόσο χάλια!!Πάντως καλό θα ηταν να μην τους ξεγράφει κανένας γιατί λογικά κάποτε θα ξυπνήσουν....Το Ζαον βλέπω να δυσκολεύεται αν δεν κατέβουν οι δυο παίκτριες!
froso
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 04:19 PM) *
Πλάκα έκανα αλλά μάλλον το παρεξήγησες...... peace.gif

Ωραία συμφωνώ με την πρώτη τετράδα jsoiler, θα τολμίσω μια εκτίμηση της τελευταίας τετράδας.Χωρίς παρεξηγήσεις, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την έικόνα των ομάδων
Θεωρώ λοιπόν αρχίζοντας από το τέλος ότι τελευταίος είναι τα Μελλίσια, ο Ποσειδώνας, πιο πάνω Ζαον (λόγω των πρόσφατων προβλημάτων αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και Θρίαμβος ή Παιανία(πολλά θα κριθούν στα μεταξύ τους παιχνίδια)
Βέβαια είμαστε μόλις στην αρχή και η κατάσταση στις 4 τελευταίες θέσεις θα αλλάζει σε κάθε αγωνιστική!Ενδιαφέρον θα έχει σίγουρα!
Α, για να είμαστε οκ εύχομαι καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες, αλλά επιτρέψτε μου περισσότερο στις 4-5 που ανέφερα ότι θα τερματίσουν στις 4 τελευταίες θέσεις wink.gif
coach13
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 06:23 PM) *
Κατά δευτερον το παιχνίδι μας αργεί ακόμα οπότε μην τρελαίνεσαι....κατά τρίτον έκανα πλάκα και στη Φρόσω και χωρίς να μου απαντήσει στο φόρουμ κατάλαβε ότι της έκανα πλάκα!!!Αυτά ......

Ναι αλλά επειδή ακριβώς δεν ξέρεις το πως μπορεί κάποιος να αντιληφθεί κάποια πραγματα,δεν είναι πλάκα το να λες στον οποιοδήποτε οτι βγάζει χολή για μια ομάδα. Και με πείραξε ιδιαίτερα επειδή ακριβώς ποτέ δεν το έκανα.Τέλος πάντων.
dolly12
να προτείνω κάτι

για τις προσωπικές αντιπαραθέσεις μηπως να τα λεγατε σε PM?
νομιζω οτι ειναι καλυτερο αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα.

εκτος αυτού μου απροσανατολίζεται το κοινό και δεν θα πάρω απαντήσεις στο γκάλοπ μου!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
jsoiler
Πάντως μην αφήνετε έξω και τον Μελά!!Κατά τη γνώμη μου έχει καλύτερη ομάδα ο Ποσειδώνας.....
Το θέμα dolly είναι οτι δεν μας είπες τη γνώμη σου.... blech.gif
pencilbox
QUOTE(froso @ Nov 7 2006, 06:30 PM) *
Ωραία συμφωνώ με την πρώτη τετράδα jsoiler, θα τολμίσω μια εκτίμηση της τελευταίας τετράδας.Χωρίς παρεξηγήσεις, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την έικόνα των ομάδων
Θεωρώ λοιπόν αρχίζοντας από το τέλος ότι τελευταίος είναι τα Μελλίσια, ο Ποσειδώνας, πιο πάνω Ζαον (λόγω των πρόσφατων προβλημάτων αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και Θρίαμβος ή Παιανία(πολλά θα κριθούν στα μεταξύ τους παιχνίδια)
Βέβαια είμαστε μόλις στην αρχή και η κατάσταση στις 4 τελευταίες θέσεις θα αλλάζει σε κάθε αγωνιστική!Ενδιαφέρον θα έχει σίγουρα!
Α, για να είμαστε οκ εύχομαι καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες, αλλά επιτρέψτε μου περισσότερο στις 4-5 που ανέφερα ότι θα τερματίσουν στις 4 τελευταίες θέσεις wink.gif

Γεια σας και από εμένα,
εγώ πιστεύω πως την τετράδα θα χτυπήσει τελικά και ο Ιωνικός αφήνοντας έξω μάλλον το Ζωγράφο? Τέλοσπάντων δεν ξέρω αλλά Ιωνικός και Ζωγράφος νομίζω θα είναι στις θέσεις 4 και 5. Τώρα με ποια σειρά δεν ξέρω. Από εκεί και πάρα στις 4 τελευταίες βλέπω Ποσειδώνα, Μελά, Θρίαμβο και ή Μελίσσια ή ΖΑΟΝ (ανάλογα με το ποια ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματά της).
dolly12
Eπειδή ρωτησες

εγ'ω πιστευω πες στην αρχή θα είναι

αμαρυλλις, ενωση -ζωγραφου - περιστερι.

Η σειρα στους 3 τελευταιους ειναι πιθανή ανα οποιαδηποτε συνδυασμο
δεν εχω δει την ενωση καθολου και δεν ειμαι σιγουρη για την καταταξη για αυτο και ρωτησα

πιστευω πως η ενωση θα κανει απο 1 ως 2 ηττες στα παιχνιδια που εχει με ιωνικο, περιστερι και ζωγραφου. Το πιο πιθανο ειναι να κερδισει το περιστερι επειδη το εχει στην εδρα της. δεν εχω δει τον ιωνικο αλλα με βαση τη λογικη...

το περιστερι θα κερδισει σιγουρα την ΑΕΚ περιστεριου και πιστευω πως μπορει να χτυπησει και την αμαρυλλιδα για ενα λογο (μη με πειτε τρελη) εχει 2 παλιες παικτριες της, ξερουν την καπογιαννη καλα, και εχουν το ιδιο στυλ παιχνιδιου καθως και κορμια (ενδιαφερουσα μονομαχια μεταξυ βαλβη - μαλαμα, γκιουλεκα - ζουρνη, ρετζεπερη - μπαρουχου κτλ).

τωρα ο ζωγραφου πιστευω πως θα χασει απο την αμαρυλλιδα, θα κερδισει την ΑΕΚ περιστεριου και θα τα παιξει με το παγκρατι στην εδρα του

αυτα νομιζω με καθε επιφυλαξη...

παντως παντου μπορουν να γινουν εκπληξεις...

υ.γ. εντυπωσιαστηκα που ειδα οτι η ΑΕΚ περιστεριου εχει φυγει απο τις 1εσ θεσεις
νομιζα οτι καποιος θα την κραταγε ψηλα
coach13
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 02:13 PM) *

4 ομάδες θα πέσουν σε περίπτωση που πέσει από την Α2 ο Άτταλος ,πράγμα πολύ δύσκολο,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Το απεύχομαι!
Τώρα σχετικά με το Ζωγράφου - Παιανία, η ομάδα μου πάλι έπαιξε χωρίς τη Βαρβέρη(την πρώτη μας σκόρερ) η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση της και είναι ακόμα άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Αντέξαμε ένα ημίχρονο και μετά ο Ζωγράφου δε βρήκε καμία αντίσταση. Η απώλεια της Όλγας φαίνεται πολύ στην ομάδα μου καθώς μας λείπουν οι πόντοι της και ειναι χαρακτηριστικό το ότι ενω τις 3 πρώτες αγωνιστικές είχαμε μ.ο πόντων στην επίθεση 60,ενώ τις 2 τελευταίες έχουμε 40. Απο σήμερα επανέρχονται όμως 3 περσινές που για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν και ευελπιστώ πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς.

Όσο για το ΜΕΛΑΣ - ΑΕΚ, ο Μελάς δεν έπαιξε τοσο πολύ ζώνη.Κυρίως παίζει κλειστό μαν του μαν με αλλαγές πράγμα που δυσκολεύει πολύ τις επιθέσεις των ομάδων.Η ΑΕΚ από την άλλη σε καμία περιπτωση δεν είναι η περσινή ΑΕΚ.Εχει αποδυναμωθεί πολύ.Αυτό όμως δεν μειώνει την εμφάνιση του ΜΕΛΑΣ που ήταν αρκετά καλή και να θυμηθειτε πως θα κάνει ζημιές στην έδρα του.

Κατα τα άλλα το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του και όντως εμείς οι προς το τέλος της βαθμολογίας θα καρδιοχτυπήσουμε ως το τέλος!
jsoiler
Βασικά εγω την Άεκ δεν την έχω για ψηλά.Καταρχίν δείτε με ποιούς έχει παίξει:έχει κερδίσει το γαλάτσι δυο πόντους εκτός,τον ποσειδώνα εύκολα εντός,τον ζαον εύκολα εκτός έχασε εύκολα εντός απο τον ιωνικό και κέρδισε δύσκολα τον μελα εκτός.Με μεγάλο ακομα δεν έει παίξει.Εκεί θα φανεί αν πάει για ψηλά....Αυτό που λέω και για μας ότι έχουμε παίξει μόνο με έναν αντίπαλο στα μέτρα μας και αυτό εκτόςΓια αυτό μην προτρέχετε για τους τρεις που θα πέσουν......
aesx
QUOTE(jsoiler @ Nov 7 2006, 05:06 PM) *
Βασικά εγω την Άεκ δεν την έχω για ψηλά.Καταρχίν δείτε με ποιούς έχει παίξει:έχει κερδίσει το γαλάτσι δυο πόντους εκτός,τον ποσειδώνα εύκολα εντός,τον ζαον εύκολα εκτός έχασε εύκολα εντός απο τον ιωνικό και κέρδισε δύσκολα τον μελα εκτός.Με μεγάλο ακομα δεν έει παίξει.Εκεί θα φανεί αν πάει για ψηλά....Αυτό που λέω και για μας ότι έχουμε παίξει μόνο με έναν αντίπαλο στα μέτρα μας και αυτό εκτόςΓια αυτό μην προτρέχετε για τους τρεις που θα πέσουν......

Jsoiler καλησπέρα και καλωσήρθες στο forum και από εμένα. Συμφωνώ μαζί σου για την ΑΕΚ αλλά έχω την εντύπωση πως στο παιχνίδι ΖΑΟΝ - ΑΕΚ έγινε αμοιβαία αλλαγή έδρας. Για κοίταξέ το λίγο να μου πεις κι εμένα.
Καλωσήρθες και πάλι.
kanela
QUOTE(aesx @ Nov 8 2006, 12:08 AM) *
Jsoiler καλησπέρα και καλωσήρθες στο forum και από εμένα. Συμφωνώ μαζί σου για την ΑΕΚ αλλά έχω την εντύπωση πως στο παιχνίδι ΖΑΟΝ - ΑΕΚ έγινε αμοιβαία αλλαγή έδρας. Για κοίταξέ το λίγο να μου πεις κι εμένα.
Καλωσήρθες και πάλι.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΕSX
Δίκιο έχεις για ΖΑΟΝ - ΑΕΚ . Είχα παει να δω το ματς .Χάλια ο προπονητης τους 3 σκόρερ της ομάδας ήταν έξω. Ο ΖΑΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΧΑΛΙΑ . Σε σχέση με αλλους αγώνες ήταν ανύπαρκτες . Ο ΖΑΟΝ ΤΙΣ ΕΊΧΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ . Περιττό να σου πω ότι δεν τους ήθελε το καλαθι με τίποτα.

Υ.Γ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΖΑΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ . wav.gif
Υ. Γ. 1 ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΖΑΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ Β΄ΕΣΚΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
kanela
Απο σήμερα επανέρχονται όμως 3 περσινές που για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν και ευελπιστώ πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς.

[/quote]

COACH 13 ????????????????? Καλησπέρα !
Στις 3 παλιές που θα επιστρεψούν θα είναι και η ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ? 41.gif

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ . . . Εγώ με σενα προπονητρια τρεχοντας θα ερχομουν να παιξω .
antegeia
το περιστερι θα κερδισει σιγουρα την ΑΕΚ περιστεριου και πιστευω πως μπορει να χτυπησει και την αμαρυλλιδα για ενα λογο (μη με πειτε τρελη) εχει 2 παλιες παικτριες της, ξερουν την καπογιαννη καλα, και εχουν το ιδιο στυλ παιχνιδιου καθως και κορμια (ενδιαφερουσα μονομαχια μεταξυ βαλβη - μαλαμα, γκιουλεκα - ζουρνη, ρετζεπερη - μπαρουχου κτλ).

συγνωμη αλλα με αυτα που διαβαζω δυστυχως δεν μπορω να μην γραψω κατι!!!!

οι 2 παιχτριες ξερουν την καπογιαννη καλα ενω οχι το αντιθετο???

για να μην πω για τις μονομαχιες που εγραψες που ειναι εντελως αστοχες.
Η δεν ξέρεις τι παίκτριες η δεν ξέρεις από μπασκετ και θα σου πω γιατί.

Βαλβη με Μάλαμα που έγραψες δεν παίζουν καν στην ιδία θέση. Βαλβη που καλό 3ρη. Μάλαμα πολύ δυνατή ψηλή!!! Επίσης. Μπουχού παίζει 2ρακι και είναι σουτέρ ενώ Ρετζεμπερη 3-4. πως θα δούμε μονομαχίες τους πραγματικά θα ήθελα να μου πεις, μηπως μορφωθώ και εγώ 77.gif

dolly12 για σενα ηταν το σχολιο.
DxL
QUOTE(kanela @ Nov 7 2006, 10:54 PM) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΕSX
Δίκιο έχεις για ΖΑΟΝ - ΑΕΚ . Είχα παει να δω το ματς .Χάλια ο προπονητης τους 3 σκόρερ της ομάδας ήταν έξω. Ο ΖΑΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΧΑΛΙΑ . Σε σχέση με αλλους αγώνες ήταν ανύπαρκτες . Ο ΖΑΟΝ ΤΙΣ ΕΊΧΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ . Περιττό να σου πω ότι δεν τους ήθελε το καλαθι με τίποτα.

Υ.Γ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΖΑΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ . wav.gif
Υ. Γ. 1 ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΖΑΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ Β΄ΕΣΚΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναι, αλλά τι να κάνουμε? Εδώ δεχόμαστε απειλές επειδή λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δυστυχώς εμείς αν και αγαπάμε περισσότερο την ομάδα από αυτούς που την διοικούν, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από εδώ και πέρα.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ξεκινήσει απόχή, ο προπονητής και η διοίκηση διώχνουν κατά βούληση (και κρατάνε τον ίδιο αποτυχημένο προπονητή) οπότε η ομάδα θεωρείται καταδικασμένη.

Ακόμα και να κατέβουμε στο γήπεδο 30 άτομα, πάλι θα χάσουμε, άντε με μικρότερη διαφορά.... 68.gif
dolly12
"για να μην πω για τις μονομαχιες που εγραψες που ειναι εντελως αστοχες.
Η δεν ξέρεις τι παίκτριες η δεν ξέρεις από μπασκετ και θα σου πω γιατί.

Βαλβη με Μάλαμα που έγραψες δεν παίζουν καν στην ιδία θέση. Βαλβη που καλό 3ρη. Μάλαμα πολύ δυνατή ψηλή!!! Επίσης. Μπουχού παίζει 2ρακι και είναι σουτέρ ενώ Ρετζεμπερη 3-4. πως θα δούμε μονομαχίες τους πραγματικά θα ήθελα να μου πεις, μηπως μορφωθώ και εγώ "

βιαζεσαι....
Η μαλαμα το ξερω οτι ειναι μια δυνατη ψηλη, ελα ομως που η βαλβη εχει παχυνει και φετος στο περιστερι χρησιμοποιειται και στο 3 και στο 4. Στο 3 λοιπον χανει πολυ γιατι δεν ειναι οσο γρηγορη ηταν παλια ετσι παιζει αμυνα στο 4. (και το εχω δει σε αγωνες...) εκτος αυτου η Βαλβη δεν ειναι κατα τη γνωμη μου σε θεση να μαρκαρει τη γκιουλεκα οποτε θα ειναι πολυ καλυτερο να χρησιμοποιηθει στο να μαρκαρει τη μαλαμα και λογω δυναμης και ογκου.

για την αλλη μονομαχια που λες, το 2 με το 3 δεν εχουν πλεον διαφορες στο συγχρονο μπασκετ (σχεδον ολα τα 2αρια πμορουνα να μπουν και στο 3 και vice versa)
εκτος αυτου λοιπον η ρετζεπερη παιζει και στο 3 οπως λες και η ιδια αρα που το απιθανο? Και το περιστερι εχει μια τριπλετα περιφεριακων αρκετα καλη και ψηλή σχετικά μπαρουχου, σταμπουρλου, μπακαλεξη (νομιζω για την 3η δεν ειμαι σιγουρη)

το οτι ειπα αυτες τις μονομαχιες δεν σημαινει οτι θα γινουν και σε αμυνα και σε επιθεση. Π.Χ. η βαλβη μπορει να παιζει επιθεση στο 3 και να μαρκαρει 4 και vice-versa οπως και η ρετζεπερη μπορει να παιξει στο 4 που λες αλλα εχει τα ποδια για να παιξει αμυνα και στο 3.

τοσο εξω ειχα πεσει λοιπον... μπορει να μην δεις και τιποτα απο αυτα αλλα δεν ειναι τοσο απιθανα...
Αμα δε συμφωνεις αλλο αυτο....
jsoiler
Έχει δίκιο η dolly!!Η Βάλβη έχει παχύνει οπότε την βάζει στο 4.Και με μας σαν 4 επαιξε.... wos_sport5.gif
tsops
QUOTE(kanela @ Nov 8 2006, 12:54 AM) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΕSX

Καλώς ήλθες kanela και καλά posts. Βρε την Α ΕΣΚΑ κοινό που έχει αποκτήσει. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε! smile.gif

QUOTE(DxL @ Nov 8 2006, 01:27 AM) *
Ναι, αλλά τι να κάνουμε? Εδώ δεχόμαστε απειλές επειδή λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δυστυχώς εμείς αν και αγαπάμε περισσότερο την ομάδα από αυτούς που την διοικούν, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από εδώ και πέρα.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ξεκινήσει απόχή, ο προπονητής και η διοίκηση διώχνουν κατά βούληση (και κρατάνε τον ίδιο αποτυχημένο προπονητή) οπότε η ομάδα θεωρείται καταδικασμένη.

Ακόμα και να κατέβουμε στο γήπεδο 30 άτομα, πάλι θα χάσουμε, άντε με μικρότερη διαφορά.... 68.gif

DxL, θα μου επιτρέψεις να σου πω για άλλη μια φορά ότι δεν συμφωνώ με τις απόψεις σου. Η αποχή σας από το γήπεδο δεν νομίζω ότι κάνει καλό σε κάποιον, αντίθετα, μόνο κακό στις παίκτριες κάνετε. Δεν είσαστε ανδρική ομάδα Α1 με 3 - 4.000 οργανωμένους, συνδέσμους οπαδών και έγγραφα αιτήματα. Είστε μερικά φιλότιμα άτομα με αγάπη και πίστη στον σύλλογο της γειτονιάς σας.

Επίσης, δεν πρέπει να εμφανίζεστε τόσο απαισιόδοξοι. Αν μία φορά σας χρειάζεται η ομάδα κοντά της όταν πάει καλά, στα δύσκολα σας χρειάζεται πολύ περισσότερο. Προσωπικά, έχω ζήσει περίπτωση όντας σε ομάδα Β' Εθνικής (πάλαι ποτέ), η οποία με απόφαση της Διοίκησης, "έβαλε λουκέτο" και κατέληξε Γ' ΕΣΚΑ εν μία νυχτί. Έτσι απλά και γρήγορα. Αφήστε λοιπόν τις διοικητικές διενέξεις, την αντι-προπονητική κουλτούρα και τα "εσωτερικά" της ομάδας. Υποστηρικτές οπαδοί ομάδας Α ΕΣΚΑ είσαστε, όχι πολιτικό κίνημα. Κατεβείτε στο γήπεδο και φωνάξτε για τον ΖΑΟΝ 41.gif

Ξέρεις τον τρόπο που γράφω. Για καλό σας τα λέω wink.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 07:04 AM) *
Καλώς ήλθες kanela και καλά posts. Βρε την Α ΕΣΚΑ κοινό που έχει αποκτήσει. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε! smile.gif
DxL, θα μου επιτρέψεις να σου πω για άλλη μια φορά ότι δεν συμφωνώ με τις απόψεις σου. Η αποχή σας από το γήπεδο δεν νομίζω ότι κάνει καλό σε κάποιον, αντίθετα, μόνο κακό στις παίκτριες κάνετε. Δεν είσαστε ανδρική ομάδα Α1 με 3 - 4.000 οργανωμένους, συνδέσμους οπαδών και έγγραφα αιτήματα. Είστε μερικά φιλότιμα άτομα με αγάπη και πίστη στον σύλλογο της γειτονιάς σας.

Επίσης, δεν πρέπει να εμφανίζεστε τόσο απαισιόδοξοι. Αν μία φορά σας χρειάζεται η ομάδα κοντά της όταν πάει καλά, στα δύσκολα σας χρειάζεται πολύ περισσότερο. Προσωπικά, έχω ζήσει περίπτωση όντας σε ομάδα Β' Εθνικής (πάλαι ποτέ), η οποία με απόφαση της Διοίκησης, "έβαλε λουκέτο" και κατέληξε Γ' ΕΣΚΑ εν μία νυχτί. Έτσι απλά και γρήγορα. Αφήστε λοιπόν τις διοικητικές διενέξεις, την αντι-προπονητική κουλτούρα και τα "εσωτερικά" της ομάδας. Υποστηρικτές οπαδοί ομάδας Α ΕΣΚΑ είσαστε, όχι πολιτικό κίνημα. Κατεβείτε στο γήπεδο και φωνάξτε για τον ΖΑΟΝ 41.gif

Ξέρεις τον τρόπο που γράφω. Για καλό σας τα λέω wink.gif

οταν κρατας τον προπονητη στην ομαδα γιατι ειναι φιλος-και δεν βλεπεις την ουσια-αυτα παθαινεις.το κριμα ειναι για τις αθλητριες που αγωνιζονται κ για αυτους που τις πιστευουν.

QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 8 2006, 09:02 AM) *
οταν κρατας τον προπονητη στην ομαδα γιατι ειναι φιλος-και δεν βλεπεις την ουσια-αυτα παθαινεις.το κριμα ειναι για τις αθλητριες που αγωνιζονται κ για αυτους που τις πιστευουν.

Κ το χειροτερο βεβαια ειναι οταν ο προπονητης,δεν εχει τα ....... να παραιτηθει.
alexako
QUOTE(dolly12 @ Nov 7 2006, 04:57 PM) *
Eπειδή ρωτησες

εγ'ω πιστευω πες στην αρχή θα είναι

αμαρυλλις, ενωση -ζωγραφου - περιστερι.

Η σειρα στους 3 τελευταιους ειναι πιθανή ανα οποιαδηποτε συνδυασμο
δεν εχω δει την ενωση καθολου και δεν ειμαι σιγουρη για την καταταξη για αυτο και ρωτησα

πιστευω πως η ενωση θα κανει απο 1 ως 2 ηττες στα παιχνιδια που εχει με ιωνικο, περιστερι και ζωγραφου. Το πιο πιθανο ειναι να κερδισει το περιστερι επειδη το εχει στην εδρα της. δεν εχω δει τον ιωνικο αλλα με βαση τη λογικη...

τωρα ο ζωγραφου πιστευω πως θα χασει απο την αμαρυλλιδα, θα κερδισει την ΑΕΚ περιστεριου και θα τα παιξει με το παγκρατι στην εδρα του

αυτα νομιζω με καθε επιφυλαξη...

παντως παντου μπορουν να γινουν εκπληξεις...

υ.γ. εντυπωσιαστηκα που ειδα οτι η ΑΕΚ περιστεριου εχει φυγει απο τις 1εσ θεσεις
νομιζα οτι καποιος θα την κραταγε ψηλα

αγαπητη ntolly12 βλεπω οτι ασχολεισαι γενικως με την κατηγορια και διαβαζω αυτα που λες!!θα ηθελα να σε ρωτησω κατι!γιατι πιστευεις οτι ο ζωγραφου θα χασει απο την αμαρυλλις?σιγουρα εχει πολυ καλες μοναδες κ εμπειρες παιχτριες αλλα κ ο ζωγραφου ειναι μια ομαδα (την εχω δει σε παιχνιδι συγκεκριμενα με το περιστερι)που δεν τα παραταει ευκολα!οσοι ειδαν το παιχνιδι θα καταλαβουν γιατι ηταν ντερμπυ μεχρι το τελος!κ οποιος αλλος εχει καποια γνωμη για το παιχνιδι να μας την πει!αυτο που θελω να πω ειναι οτι το παιχνιδι θα ειναι δυνατο κ απο τις δυο ομαδες ...ενα πλεονεκτημα που εχει η αμαρυλλις ειναι οτι παιζει στην εδρα του!
tsops
QUOTE(alexako @ Nov 8 2006, 01:58 PM) *
αγαπητη ntolly12 βλεπω οτι ασχολεισαι γενικως με την κατηγορια και διαβαζω αυτα που λες!!θα ηθελα να σε ρωτησω κατι!γιατι πιστευεις οτι ο ζωγραφου θα χασει απο την αμαρυλλις?σιγουρα εχει πολυ καλες μοναδες κ εμπειρες παιχτριες αλλα κ ο ζωγραφου ειναι μια ομαδα (την εχω δει σε παιχνιδι συγκεκριμενα με το περιστερι)που δεν τα παραταει ευκολα!οσοι ειδαν το παιχνιδι θα καταλαβουν γιατι ηταν ντερμπυ μεχρι το τελος!κ οποιος αλλος εχει καποια γνωμη για το παιχνιδι να μας την πει!αυτο που θελω να πω ειναι οτι το παιχνιδι θα ειναι δυνατο κ απο τις δυο ομαδες ...ενα πλεονεκτημα που εχει η αμαρυλλις ειναι οτι παιζει στην εδρα του!

Καταρχάς, καλώς ήλθες στο bf. Όντως, δυνατή ομάδα ο Ζωγράφου, έχω παίξει και φιλικό μαζί του, αλλά δεν πιστεύω ότι η Αμαρυλλίδα θα χάσει εύκολα (ξανά) φέτος. Στο εν λόγω παιχνίδι, θεωρώ ότι θα κερδίσει alexako smile.gif
alexako
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 02:02 PM) *
Καταρχάς, καλώς ήλθες στο bf. Όντως, δυνατή ομάδα ο Ζωγράφου, έχω παίξει και φιλικό μαζί του, αλλά δεν πιστεύω ότι η Αμαρυλλίδα θα χάσει εύκολα (ξανά) φέτος. Στο εν λόγω παιχνίδι, θεωρώ ότι θα κερδίσει alexako smile.gif

καλώς σας βρήκα!!!σίγουρα οι πιθανότητες είναι λιγότερες για τον ζωγράφου αλλά επειδή το πρωτάθλημα θα εχει πάρα πολλές εκπλήξεις δεν θεωρώ τίποτα απίθανο!δύσκολα θα χάσει την άνοδο η αμαρυλλίς συμφωνώ αλλά πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα θέλουν τη νίκη οπωσδήποτε ο καθένας για τους δικούς τους λόγους!επίσης το άγχος θα το έχει περισσότερο η αμαρυλλίς γιατί έχουν βάλει έναν στόχο κ επειδή παίζουν στην έδρα τους!αυτά!
xilies siopes na akous
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 10:02 AM) *

Για να δουμε αν θα κερδισει ο Ζωγραφου την Κυριακη τα Μελισσια.Γιατι...ποτε δεν ξερεις....
WALTER BERRY ''THE TRUTH''
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 8 2006, 02:45 PM) *
Για να δουμε αν θα κερδισει ο Ζωγραφου την Κυριακη τα Μελισσια.Γιατι...ποτε δεν ξερεις....

Kαμμιά κρυμένη πιστολέρο ??? πρόεδρε για ψάξε καλά τις τσέπες σου shot.gif
alexako
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 8 2006, 02:45 PM) *

Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις γι αυτό κ πιο πριν ανεφερα ότι το πρωτάθλημα θα έχει πολλές εκπλήξεις απλά μην ξεχνάς οτι τα Μελίσσια δεν εχουν κάνει καμιά νίκη ακόμα κ δεν έχουν κ την καλύτερη ψυχολογία!
tsops
Έλα να χαλαρώσουμε λίγο το topic. Όπως έχω βάλει και στην Β, έτσι και εδώ, θα βάλουμε ένα quiz που αποτελείται από τις εξής ερωτήσεις :

1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο ωραίο / σύγχρονο γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "καυτή" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν)
10. Πείτε ότι άλλο θέλετε για επίλογο

Ας το κρατήσουμε ζωντανό γιατί όποιος και να μπει, νέος ή παλιός σε οποιαδήποτε φάση του Πρωταθλήματος, μπορεί να διαμορφώσει άποψη. Vamos και στην Α ΕΣΚΑ λοιπόν...
pencilbox
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 05:15 PM) *
Έλα να χαλαρώσουμε λίγο το topic. Όπως έχω βάλει και στην Β, έτσι και εδώ, θα βάλουμε ένα quiz που αποτελείται από τις εξής ερωτήσεις :

1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο ωραίο / σύγχρονο γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "καυτή" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν)
10. Πείτε ότι άλλο θέλετε για επίλογο

Ας το κρατήσουμε ζωντανό γιατί όποιος και να μπει, νέος ή παλιός σε οποιαδήποτε φάση του Πρωταθλήματος, μπορεί να διαμορφώσει άποψη. Vamos και στην Α ΕΣΚΑ λοιπόν...

Γεια σου tsops,
θα προσπαθήσω να απαντήσω στα ερωτήματά σου αν και νομίζω πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος αφού όλα είναι ρευστά και δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός ότι υπάρχει π.χ. μια Γκιουλέκα στην κατηγορία.
Δυνατή περιφέρεια νομίζω πως έχει η Αμαρυλλίδα, η Ένωση, ο Αγ. Θωμάς και ο Ιωνικός.
Από την άλλη πολύ καλό δίδυμο ψηλών νμίζω πως έχει ο Ζωγράφος, το Περιστέρι και η Αμαρυλλίδα.
Αν συνεχιστεί η κατάσταση που υπάρχει σήμερα ίσως και να αποσυρθεί ο ΖΑΟΝ? (αν και δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση)
Πιο καλά οργανωμένη ομάδα - διοίκηση έχει ο ΖΑΟΝ (αστείο!!!), μπα μάλλον το Περιστέρι.
Η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια είναι μάλλον η ψηλή με το νο 9 του Περιστερίου (δε θυμάμαι το όνομα και ζητώ ταπεινά συγνώμη). Επίσης δεν συνυπολογίζω την Γκιουλέκα και άλλα αντίστοιχα παραδείγματα.
Πιο μικρή πρέπει να είναι η Νικολοπούλου του Παγκρατίου και πιο μεγάλη η Γαζέτα επίσης του Παγκρατίου?
Πιο ωραίο γήπεδο? Εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα. Μάλλον το ΜΕΤΣ από άποψη εργονομίας αποδυτηρίων και παρκέ (λογικά τώρα που το φτιάξανε θα είναι καόμα καλύτερο. Χειρότερα έχουμε πολλά: ΑΕΚ Περιστερίου, ΖΑΟΝ.
Καυτή έδρα: Παιανία, Θωμάς. Νομίζω πως οι πιο καυτές έδρες είναι εκείνες των "μικρότερων" ομάδων.
Πιο όμορφη παίκτρια: δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό. Αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι ότι πλέον οι μπασκετμπολίστριες είναι πιο ωραίες από παλιά και όχι τόσο άχαρες (ειδικά οι ψηλές).
Για επίλογο θέλω προγνωστικά για το παιχνίδι Θρίαμβος - Θωμάς
Αυτά από εμένα.
Γεια σας.
tsops
QUOTE(pencilbox @ Nov 8 2006, 03:58 PM) *
Γεια σου tsops,
θα προσπαθήσω να απαντήσω στα ερωτήματά σου αν και νομίζω πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος αφού όλα είναι ρευστά και δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός ότι υπάρχει π.χ. μια Γκιουλέκα στην κατηγορία.

Μα φυσικά δεν υπάρχει σωστό και λάθος : να χαλάρωσουμε είπαμε λίγο wink.gif Μπράβο pencil 41.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(alexako @ Nov 8 2006, 11:03 AM) *
Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις γι αυτό κ πιο πριν ανεφερα ότι το πρωτάθλημα θα έχει πολλές εκπλήξεις απλά μην ξεχνάς οτι τα Μελίσσια δεν εχουν κάνει καμιά νίκη ακόμα κ δεν έχουν κ την καλύτερη ψυχολογία!

Δυστυχως τα Μελισσια,ενω ξεκινησαν με καλες μεταγγραφικες κινησεις και η διοιηκηση εδειξε πως θα στηριξει τις παιχτριες και τον προπονητη,στην πραξη ολα ειναι χαλια!!Οι παιχτριες αδυνατουν να βρεθουν μεταξυ τους,ο προπ(οπως παντα σ' αυτες τις περιπτωσεις,την "πληρωσε")παραιτηθηκε......Εχουν ηδη 5 ηττες σε 5 παιχνιδια και την Κυρ αντιμετωπιζουν τον πολυ καλο Ζωγραφου.Στην εδρα τους βεβαια αλλα μαλλον δεν παιζει κανενα ρολο.Ισως ξυπνησουν βεβαια και εχουμε την εκπληξη..Ο νεος προπ λενε πως εχει ορεξη αλλα δυστυχως δεν φτανει.Ειδικα με τις γυναικες!!!!!!!Που πρεπει να ξερεις πως να τις χειριστεις.Για να δουμε λοιπον!Θα εχουμε την εκπληξη ή 1 απο τα ιδια?
kanela
TSOPS ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ biggrin.gif

Λοιπόν να σου απαντήσω γιατί έχει κόσμο η ΕΣΚΑ? Γιατι απλούστασα τα όργια μόνο εκεί γίνονται. πχ ΖΑΟΝ
στην Α1 δεν έχει ακουστεί τόσο έντονα κάτι . ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ . ΣΤΗΝ Α 1 ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΚΤΛ ΣΤΗΝ Α ΕΣΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ να σας ενημερώσω οτι οι παίχτριες του ΖΑΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΗ ΓΛΥΚΟΥ γύρισαν .
dxl ελπίζω να ηρεμήσεις τώρα icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.