QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 15:22 )
Κοιτα οπως σου ειπα και παραπανω αυτα ειναι αποψεις.Αν ρωτουσες εμενα προσωπικα θα σου ελεγα οτι ο Διαμαντιδης ειναι αντιθετως παρα πολυ υποτιμημενος παιχτης(κυριως η εικονα του στο εξωτερικο) οποτε ακρη δεν θα βγαλουμε με τιποτα.Εσυ πιστευεις το ακρο αντιθετο.Για μενα ο πιο
υπερτιμημενος παιχτης που εχω δει ποτε μου ειναι ο
Ρουμπιο.Δεν εχω ξαναδει τετοια προβολη σε εναν παιχτη που δεν το αξιζει ουτε στο ελαχιστο το .....παιδο!!!
Να εισαι ετοιμος λογικα για μια σφοδρη επιθεση απ'τα συντροφια
στην πρασινη κερκιδα μολις διαβασουν τα σχολιο σου.
Αυτο και αν θελει πολυ ιδρωτα στα χερια ελεω πληκτρολογιου για να το συζητησουμε...
16.30 φεύγω για Θεσσαλονίκη (οδικώς) και έτσι θα είμαι δικαιολογημένα απών για 5+ ώρες!!!
Πάντως χαίρομαι για τον τρόπο που το συζητάς το θέμα. Ξέρεις, το ύφος είναι το σημαντικότερο σε μια συζήτηση. Μπορεί να λες κάτι με το οποίο θα συμφωνούσα, αλλά αν ο τρόπος είναι απαραδεκτίλα, θα διαφωνούσα και μόνο για τη τιμή των όπλων...
Εδώ το θέτεις με τέτοιο τρόπο που με βάζεις σε σκέψεις αναθεώρησης της άποψης μου
Φυσικά για τον Διαμαντίδη μιλάμε. Αν μου έλεγες ότι είναι υποτιμημένος ο Περπέρογλου, θα είχαν γίνει τα μαλλιά μου καρφάκια τώρα, αλλά για τον Διαμαντίδη το συζητώ..
Επι της ουσίας πάντως, νομίζω ότι αυτός ο παίχτης έχει αυτόν τον γενικότερο "ηρωισμό" που τον συνοδεύει και τον έχει γιγαντώσει στα μάτια των παναθηναϊκών (και όχι του υπολοίπου πλανήτη, όπως ορθά είπες)
δεν το θεωρώ πάντως και κακό.. Όταν ένας παίχτης έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες στιγμές, τότε είναι λογικό να είναι κάτι σαν ιερή αγελάδα για την ομάδα του.
παράδειγμα..
Κλασική στιγμή Διαμαντίδη: "Βάλτο αγόρι μου"
Ο Διαμαντίδης μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει 4 πόντους, 3 ασσιστ, 2 ριμπαουντ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα, 2/3 βολές,1/3 2ποντα, 0/1 τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής
Ο δε Πάρκερ μας έχει φορτώσει με 20 πόντους...
Όμως, στη κρίσιμη στιγμή σηκώνεται και το γράφει
Κανείς δεν θυμάται ότι ήταν ένα μέτριο παιχνίδι του Διαμαντίδη (και ένα εξαιρετικό του Ντικούδη και του Ζήση)
Όλοι θυμούνται ότι το παιχνίδι το πήρε ο Μήτσος.
Και κάπως έτσι γράφεται η ιστορία και γίνεται κανείς ήρωας στα μάτια του κόσμου....
Δικαίως βέβαια, γιατί είχε κοχόνες να πάρει το κρίσιμο σουτ και να το βάλει... Όμως, και πάλι, δεν παύει να δοξάζεται για ένα κατα τ άλλα μέτριο παιχνίδι απο μέρους του...
Προς θεού, δεν θέλω να υποτιμήσω την αξία του παίχτη.
ίσα ίσα που έχει πολύπλευρη προσφορά στο παρκέ για την ομάδα του.
Απλά, είναι και πολλές οι φορές που εμφανίζεται εκεί που πρέπει για να πάρει τη δοξα.. πχ η τάπα στον Άκερ..
μπορεί ο Διαμαντίδης να είχε κάνει καλό παιχνίδι εκείνη την ημέρα, (με αρκετά λάθη, αλλά γενικά καλό)
αλλά η τάπα είναι αυτό που έμεινε..
Ο Φουκαράς ο Πεν πετούσε φλόγες σε εκείνα τα πλέι-οφ και όμως θα αντιμετωπίζεται αιωνίως στην Ελλάδα ως εκείνος ο κοντούλης που ακόμα ζητάει φάουλ από τον Πηλοϊδη...
Δεν είναι μια κάποια αδικία όλο αυτό;;;;
Και για να το θέσω αλλιώς.. Ο Διαμαντίδης είναι πολύ ρομποτικός τύπος για τα γούστα μου. Μου αρέσουν οι βιρτουόζοι παίχτες περισσότερο.
Ο Διαμαντίδης είναι ο σύγχρονος Ζντοβτς...
Όποιος εδώ μέσα θαύμαζε τον Ζντοβτς περισσότερο από τον Τζόρτζεβιτς, ας σηκώσει το χέρι του!QUOTE(vastravoud @ Oct 15 2010, 15:37 )
Offtopic, αλλά ισάξιος του Γκάλη δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ, τόσο απλά.
Δεν το συζητάμε..
THERES ONLY ONE NIKOS GALIS!!!!!