Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
kseplenhs
QUOTE(pivot @ Oct 15 2010, 13:06 ) *
Κρίμα γιατί τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός είναι οι μοναδικοί παράγοντες ...δυστυχώς που έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν τη κατάσταση στο πρωτάθλημα.

Και είναι πραγματικά οξύμωρο, να αδιαφορείς για αυτό που κάθε χρόνο αποτελεί τον διακαή σου πόθο και στόχο! (ισχύει και για τους δύο)

πως ακριβώς να το βελτιώσουν?να μοιράσουν καμιά 50αρα μύρια και στις άλλες ομάδες να έχουν να παίζουν?

με το να βάλουν όριο στα μπάτζετ σαν το σαλαρι καπ?θα πέσει η ανταγωνιστικότητά τους στην ευρωλίγκα μετά.και νομίζω πως αυτό δεν το θέλουν ούτε απο τη μεριά της ευρωλίγκας.

να βρουν πιο προσοδοφόρες διαφημίσεις-χορηγίες-τηλεοπτικά?αυτά έρχονται όταν θα είναι στρωμένη η κατάσταση και όχι με σκοπό να την στρώσουν.ειδικά σε τέτοια εποχή οικονομικής κρίσης.

ακόμα και ο ολυμπιακός με τον παο υπάρχουν εξαιτίας των ιδιοκτητών τους.αλλιώς το μπάσκετ στην ελλάδα θα ξαναγινόταν ερασιτεχνικό
rankin
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 15 2010, 12:58 ) *
4 - 5 Τσαρτσαρης-Μπατιστ-Φωτσης VS Μπουρουση-Νεστεροβιτς-Παπανικολαου-Νιλσεν Νομιζω ειναι το απολυτο Χ.

Οι συγκρίσεις τέτοιου τύπου δεν με ενδιαφέρουν, αλλά να σημειώσω ότι ξέχασες να αναφέρεις τον Μαυροκεφαλίδη στο 4 που από πέρσι εξελίσσεται σε έναν απο τους 2-3 καλύτερους έλληνες ψηλούς, και να τοποθετήσεις τον Παπανικολάου στο 3 (και όχι στο 4)
Zephyr
QUOTE(batstef @ Oct 15 2010, 12:57 ) *
Και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (το τονιζω) η αναβαθμιση του ελληνικου μπασκετ συνολικα ειναι το δευτερο σε προτεραιοτητα για μενα.Το πρωτο ειναι να επιτραπει στην ομαδα μου να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ (και αυτο το τονιζω γιατι πολλοι νομιζουν οτι ο Ολυμπιακος θελει ευνοια) το πρωταθλημα

+άπειρο
giannis_mg
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 15 2010, 12:58 ) *
Εγω θα μπω σε συγκριση εναν προς εναν των παικτων των 2 ομαδων φιλε μου γιατι πραγματικα με ενδιαφερει σαν θεμα.Εχουμε και λεμε λοιπον

1. Διαμαντιδης vs Τεοντοσιτς εν ετη 2010. Θεωρω οτι ο Τεοντοσιτς σαν συνολο αν θελεις και οχι σε καθε τομεα(αμυνα - επιθεση - σουτ - ασιστ κλπ.) ειναι τουλαχιστον ισαξιος, αν οχι καλυτερος ( η αν θες πολυιτμοτερος) του Διαμαντιδη.Ειλικρινα αν με ρωταγες αν θελω ανταλλαγη ΣΗΜΕΡΑ μεταξυ τους,θα ελεγα ΟΧΙ.

2. Νικολας vs Σπανουλης. Δαγκωτο Σπανουλης και στο λεω με πασα βεβαιοτητα.Ο Νικολας ειναι καλυτερος στα ελευθερα σουτ(οχι στα υπο πιεση),και ο Σπανουλης σε ΟΛΑ τα υπολοιπα.

3. Σατο vs Κεσελι? Εδω Σατο φυσικα

4 - 5 Τσαρτσαρης-Μπατιστ-Φωτσης VS Μπουρουση-Νεστεροβιτς-Παπανικολαου-Νιλσεν Νομιζω ειναι το απολυτο Χ.

Συμπερασμα ο Παο υπερεχει στο 3, ο Οσφπ στο 2 και απο κει και περα υπαρχουν ισσοροπιες στις υπολοιπες θεσεις. Επισης φετος εχουμε και προπονητη ισαξιο με τον δικο σας.Συνεπως δεν καταλαβαινω με ποια λογικη λες οτι ο Παναθηναικος υπερεχει του Οσφπ.Για τα προηγουμενα χρονια που λες επισης διαφωνω.Τελος παντων θα τα δουμε ολα στο παρκε αν και οταν ξεκινησει το πρωταθλημα.

Κοιταχτε παιδια το να συγκρινουμε τις 5αδες των ομαδων μας μαλλον ειναι λιγο ατοπο(για να μην πω τελειως ασκοπο) καθοτι για παραδειγμα ο Σατο δεν θα ξεκιναει στην αρχικη 5αδα μας και θα βαζει Περπε η σε εσας μπορει να μην ξεκιναει ο Μπουρου και να βαζει Ρασο ή Παπανικολαου αντι Κεσελυ.Αλλα στην παραπανω συγκριση παιχτων που κανεις φιλε μου με βρισκεις απολυτα συμφωνο σχεδον σε ολα με εξαιρεση οτι ο Διαμαντιδης ειναι σιγουρα ενα πολυ καλυτερο πακετο απ'τον Μιλος και συμφωνω οτι ουτε εγω θα εκανε αυτην την υποτιθεμενη ανταλλαγη που γραφεις καθως απ'την μια ειναι ο(οπως και να το κανουμε 30χρονος Δ.Δ με αλλα 3-4 χρονια κορυφαιου επιπεδου)που ακομα και τωρα ισως ειναι το καλυτερο Ευρωπαιο PG αλλα απ'την αλλη εχεις εναν 23χρονο(αν δεν κανω λαθος)που εχει την ευκαιρια να αφησει εποχη στο Ευρωπαικο μπασκετ.

Θεωρω οτι υπερτερειτε στις θεσεις 1-2(οχι στις αρχικες 5αδες αλλα κυριως γιατι απο πισω ερχεται ο Παπαλουκας ενω σε εμας ερχεται ο Τεπιτς ή Καλαθη για ξεκουρασει τον Μιλος και τον Μητσο αντιστοιχα)και πιστευω πως υπερτερουμε εμεις στις θεσεις 3-4-5),αλλα γενικα απο αποψη ονοματων ο ΠΑΟ φαινεται να εχει καλυτερο ροστερ ή για να το θεσω αλλιως πιο πληρες ροστερ αλλα ολα αυτα ειναι στα χαρτια...

QUOTE(frenchman7 @ Oct 15 2010, 11:32 ) *
Φίλε, σε ένα παιχνίδι και ακόμη περισσότερο σε μια χρονιά δεν παίζουν μόνο 5 παίχτες...

Όσο για το "καλύτερη 5αδα της ευρώπης", μακράν κιόλας.... Θα προσπαθήσω να το σχολιάσω όσο πιο χαλαρά γίνεται...
Δεν θα μπω σε συγκρίσεις με παίχτες του Οσφπ, γιατί θα πει κανείς ότι δεν μιλάω αντικειμενικά...

Απλά να σε ρωτήσω:
1. Θεωρείς τον Σατο καλύτερο και του Σισκα?
2. Τσαρτσαρής καλύτερο 4αρι?????

Στο 1ο ερωτημα που θετεις φιλε μου θα σου πω οτι στην τωρινη κατασταση των 2 αυτων παιχτων θεωρω τον Σατο καλυτερο καθως ναι μεν ο Σισκαουσκας ειναι μακραν ο πιο εγκεφαλικος παιχτης στην Ευρωπη αλλα τα χρονια περασαν για τον Σισκα,οι κινησεις εχουν βαρυνει και γενικα δεν θυμιζει τον Σισκα του 07 ή του 08 που χαιροσουνα να τον βλεπεις.Ο Σατο μπορει να σου προσφερει πιο πολλα αυτην την στιγμη σε σχεση με τον Σισκα.
Σε καμια περιπτωση καλυτερο 4αρι ο Τσαρτσα.Αυτην την θεση καταλαμβανουν ο Κριαπα με τον Λορμπεκ με μεγαλη διαφορα και οσον αναφορα οτι ο ΠΑΟ εχει την καλυτερη 5αδα μακραν και παλι θα συμφωνησω οτι δεν την εχει.Την καλυτερη 5αδα την εχει η Μπαρτσα με Ρουμπιο-Ναβαρο-Μαικλ(το καλυτερο 3αρι στην Ευρωπη)-Λορμπεκ-Ντονγκ δεν την πιανει κανενας.
rankin
QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 14:16 ) *
αλλα γενικα απο αποψη ονοματων ο ΠΑΟ φαινεται να εχει καλυτερο ροστερ ή για να το θεσω αλλιως πιο πληρες ροστερ αλλα ολα αυτα ειναι στα χαρτια...

Κοιτώντας και κρίνοντας τα πράγματα υπό κόκκινο -δεν αρνούμαι- πρίσμα, ο μοναδικός παίχτης του Παναθηναϊκού που πραγματικά σέβομαι, εκτιμώ απεριόριστα και τον θεωρώ το μακράν δυσκολότερο task της ομάδας μου όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο Μάικ Μπατίστ..

Δεν υποτιμώ κανέναν παίχτη του αντιπάλου, αν όμως μου λέγανε να διαλέξω ποιον δεν θα ήθελα να παίζει απέναντι μας, θα έλεγα, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον Μπατίστ.
Butcher_7
QUOTE(apkat @ Oct 15 2010, 12:13 ) *
Kαι πανω που ελεγα οτι αυτες τις γελοιες συγκρισεις 1-1 για φετος τις ειχαμε αποφυγει..

To γελοιο ειναι υποκειμενικο. Οταν κανεις ενα δικο σου φορουμ μπορεις να διαγραφεις τα γελοια να μην τα βλεπεις.

giannis_mg
QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 14:34 ) *
Κοιτώντας και κρίνοντας τα πράγματα υπό κόκκινο -δεν αρνούμαι- πρίσμα, ο μοναδικός παίχτης του Παναθηναϊκού που πραγματικά σέβομαι, εκτιμώ απεριόριστα και τον θεωρώ το μακράν δυσκολότερο task της ομάδας μου όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο Μάικ Μπατίστ..

Δεν υποτιμώ κανέναν παίχτη του αντιπάλου, αν όμως μου λέγανε να διαλέξω ποιον δεν θα ήθελα να παίζει απέναντι μας, θα έλεγα, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον Μπατίστ.

Κοιτα αυτα αποψεις ειναι και λογικο ειναι το χρωμα που κυλαει στις φλεβες του καθενα απο εμας να επηρεαζει την αποψη του οσο αντικειμενικος και να ειναι και σιγουρα ο Μαικ ειναι αυτος που εχει παιξει σταθερα πολυ καλα απεναντι σας και σας εχει κανει τεραστια ζημια ολα αυτα τα χρονια τωρα απ'την μερια μου αν μου ελεγες ποιον παιχτη φοβοσουνα πιο πολυ περυσι θα σου ελεγα 1000%(και ας μοιαζω σε μερικους για τρελος)θα σου ελεγα ο Τσιλι καθως δεν υπηρχε το αντιπαλο 3αρι για να τον κοιταξει στα ματια και μας ειχε κανει τεραστια ζημια
Butcher_7
QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 12:33 ) *
Οι συγκρίσεις τέτοιου τύπου δεν με ενδιαφέρουν, αλλά να σημειώσω ότι ξέχασες να αναφέρεις τον Μαυροκεφαλίδη στο 4 που από πέρσι εξελίσσεται σε έναν απο τους 2-3 καλύτερους έλληνες ψηλούς, και να τοποθετήσεις τον Παπανικολάου στο 3 (και όχι στο 4)

Σωστος.Τον ξεχασα τον Λουκα πραγματικα αν και ηθελα να τον αναφερω.Και για τον Παπανικολαου εχεις δικιο.

Φιλε Γιαννη μακαρι να εχει αλλα 4 χρονια ο Διαμαντιδης σε κορυφαιο επιπεδο οπως λες,αλλα δεν το βλεπω. Αν και στο "μακαρι" απο την στιγμη που εφυγε απο την Εθνικη οπως εφυγε βαλε ενα ? rolleyes.gif Επισης για το crash testΤεοντοσιτς vs Διαμαντιδη διαφωνουμε οπως ειπες. Νομιζω οτι μετα και το φετινο μουντομπασκετ, ο Μιλος ειναι ο Νο 1 δημοφιλης γκαρντ στην Ευρωπη, και οχι ο Διαμαντιδης.
giannis_mg
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 15 2010, 14:45 ) *
Φιλε Γιαννη μακαρι να εχει αλλα 4 χρονια ο Διαμαντιδης σε κορυφαιο επιπεδο οπως λες,αλλα δεν το βλεπω. Αν και στο "μακαρι" απο την στιγμη που εφυγε απο την Εθνικη οπως εφυγε βαλε ενα ? rolleyes.gif

Μα για αυτο ακριβως ειπα φιλε μου οτι εχει αλλα 4 χρονια καθως εκτος απροοπτου σταματησε οριστικα απ'την Εθνικη,θα εχει τα καλοκαιρια αρκετο χρονο για να ξεκουραζεται.Φαντασου φετος να παιζει ενα 30λεπτο minimum καθως δεν εχει πισω κανεναν???(Καλαθη και προσευχομαστε να τα παει καλα),να εχει μια full season με συμμετοχη Final 4,προετοιμασια μετα καπακι(μετα το τελος του πρωταθληματος)με Εθνικη,Eurobasket,και μετα προετοιμασια με ΠΑΟ για την καινουρια χρονια.Αν ειχε αυτο το προγραμμα οχι 4 αλλα ουτε 2 δεν θα κρατουσε και μετα στα 34 του θα τον μαζευαμε με το κουταλακι απ'το παρκε και λογικο ειναι,το σωμα του τωρα παλι με την αποσυρση απ'την Εθνικη θεωρω-ελπιζω-ευχομαι να αντεξει και να ειναι υγιης για 4 χρονια και βαλε.

Και μην ξεχναμε οτι και η θεση του 1 ειναι ισως η πιο επιπονη θεση στο μπασκετ...
Οσο αναφορα συγκριση Μητσος-Μιλος ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολη η θεση του οποιοδηποτε να βγαλει μια ακρη.Οποτε ασ'το καλυτερα,μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... biggrin.gif
rankin
QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 14:50 ) *
Κοιτα αυτα αποψεις ειναι και λογικο ειναι το χρωμα που κυλαει στις φλεβες του καθενα απο εμας να επηρεαζει την αποψη του οσο αντικειμενικος και να ειναι και σιγουρα ο Μαικ ειναι αυτος που εχει παιξει σταθερα πολυ καλα απεναντι σας και σας εχει κανει τεραστια ζημια ολα αυτα τα χρονια τωρα απ'την μερια μου αν μου ελεγες ποιον παιχτη φοβοσουνα πιο πολυ περυσι θα σου ελεγα 1000%(και ας μοιαζω σε μερικους για τρελος)θα σου ελεγα ο Τσιλι καθως δεν υπηρχε το αντιπαλο 3αρι για να τον κοιταξει στα ματια και μας ειχε κανει τεραστια ζημια

Αυτό πάντως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τόπικ για να στήσουμε..
Να δούμε γενικά την άποψη των φίλων των 2 ομάδων
Ποιον παίχτη του αντιπάλου θα ήθελαν να αποφεύγουν να βρίσκουν μπροστά τους.. (αλλά να το στήσουμε έτσι ώστε να μην ψηφίζουμε και για τις δικές μας ομάδες. Μόνο για τον αντίπαλο)

QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 14:59 ) *
Οσο αναφορα συγκριση Μητσος-Μιλος ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολη η θεση του οποιοδηποτε να βγαλει μια ακρη.Οποτε ασ'το καλυτερα,μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... biggrin.gif

Ανεξάρτητα από τη σύγκριση των 2 παιχτών, ο Διαμαντίδης δεν είναι λίγο, λιγουλάκι, τοσοδούλι, υπερτιμημένος;;
Θέλω να πω, ΟΚ . Σπουδαίος αμυντικός. Ο καλύτερος στην Ευρώπη για την ακρίβεια. Αρκετά καλός στην οργάνωση (αν και λίγο προβλέψιμος) και εξαιρετικός clutch shooter ("βάλτο αγόρι μου" κλπ) ..

Όμως, δεν είναι λίιιιιιιιγο, υπερτιμημένος;;; I mean:
"ο καλύτερος πόιντ στην ευρώπη την τελευταία 10ετία"?
"Ισάξιος του Γκάλη και του Γιαννάκη"?
giannis_mg
QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 15:13 ) *
Ποιον παίχτη του αντιπάλου θα ήθελαν να αποφεύγουν να βρίσκουν μπροστά τους.. (αλλά να το στήσουμε έτσι ώστε να μην ψηφίζουμε και για τις δικές μας ομάδες. Μόνο για τον αντίπαλο)

Ανεξάρτητα από τη σύγκριση των 2 παιχτών, ο Διαμαντίδης δεν είναι λίγο, λιγουλάκι, τοσοδούλι, υπερτιμημένος;;
Θέλω να πω, ΟΚ . Σπουδαίος αμυντικός. Ο καλύτερος στην Ευρώπη για την ακρίβεια. Αρκετά καλός στην οργάνωση (αν και λίγο προβλέψιμος) και εξαιρετικός clutch shooter ("βάλτο αγόρι μου" κλπ) ..

Κοιτα οπως σου ειπα και παραπανω αυτα ειναι αποψεις.Αν ρωτουσες εμενα προσωπικα θα σου ελεγα οτι ο Διαμαντιδης ειναι αντιθετως παρα πολυ υποτιμημενος παιχτης(κυριως η εικονα του στο εξωτερικο) οποτε ακρη δεν θα βγαλουμε με τιποτα,για μενα μετα τον Σαρας ειναι ο καλυτερος Ευρωπαιος PG της 10ετιας και μετα την αποχωρηση του Σαρας για ΝΒΑ ειναι το νουμερο 1 και γενικα ειναι μεσα στους 5 καλυτερους παιχτες της 10ετιας για την Ευρωπη μαζι με Σαρας-Μποντιρογκα-Σκολα-Βουισιτς.Ισαξιος του Γκαλη σε καμια περιπτωση αλλα και το τονιζω ο πιο πληρεις παιχτης στην ιστορια του Ελληνικου μπασκετ,ναι.Εσυ πιστευεις το ακρο αντιθετο laugh.gif .
Για μενα ο πιο υπερτιμημενος παιχτης που εχω δει ποτε μου ειναι ο torture.gif Ρουμπιο.Δεν εχω ξαναδει τετοια προβολη σε εναν παιχτη που δεν το αξιζει ουτε στο ελαχιστο το .....παιδο!!!

ΥΓ.Να εισαι ετοιμος λογικα για μια σφοδρη επιθεση απ'τα συντροφια biggrin.gif στην πρασινη κερκιδα μολις διαβασουν τα σχολιο σου.
Αυτο παντως και αν θελει πολυ ιδρωτα στα χερια ελεω πληκτρολογιου για να το συζητησουμε...
vastravoud
Offtopic, αλλά ισάξιος του Γκάλη δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ, τόσο απλά.

Νομίζω ότι Παπαλουκάς και Διαμαντίδης όμως ήδη έχουν ξεπεράσει προ πολλού τον Γιαννάκη και ο Σπανούλης βαδίζει στον ίδιο δρόμο.
rankin
QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 15:22 ) *
Κοιτα οπως σου ειπα και παραπανω αυτα ειναι αποψεις.Αν ρωτουσες εμενα προσωπικα θα σου ελεγα οτι ο Διαμαντιδης ειναι αντιθετως παρα πολυ υποτιμημενος παιχτης(κυριως η εικονα του στο εξωτερικο) οποτε ακρη δεν θα βγαλουμε με τιποτα.Εσυ πιστευεις το ακρο αντιθετο.Για μενα ο πιο υπερτιμημενος παιχτης που εχω δει ποτε μου ειναι ο torture.gif Ρουμπιο.Δεν εχω ξαναδει τετοια προβολη σε εναν παιχτη που δεν το αξιζει ουτε στο ελαχιστο το .....παιδο!!!

Να εισαι ετοιμος λογικα για μια σφοδρη επιθεση απ'τα συντροφια biggrin.gif στην πρασινη κερκιδα μολις διαβασουν τα σχολιο σου.
Αυτο και αν θελει πολυ ιδρωτα στα χερια ελεω πληκτρολογιου για να το συζητησουμε...

16.30 φεύγω για Θεσσαλονίκη (οδικώς) και έτσι θα είμαι δικαιολογημένα απών για 5+ ώρες!!! laugh.gif

Πάντως χαίρομαι για τον τρόπο που το συζητάς το θέμα. Ξέρεις, το ύφος είναι το σημαντικότερο σε μια συζήτηση. Μπορεί να λες κάτι με το οποίο θα συμφωνούσα, αλλά αν ο τρόπος είναι απαραδεκτίλα, θα διαφωνούσα και μόνο για τη τιμή των όπλων...

Εδώ το θέτεις με τέτοιο τρόπο που με βάζεις σε σκέψεις αναθεώρησης της άποψης μου
Φυσικά για τον Διαμαντίδη μιλάμε. Αν μου έλεγες ότι είναι υποτιμημένος ο Περπέρογλου, θα είχαν γίνει τα μαλλιά μου καρφάκια τώρα, αλλά για τον Διαμαντίδη το συζητώ..

Επι της ουσίας πάντως, νομίζω ότι αυτός ο παίχτης έχει αυτόν τον γενικότερο "ηρωισμό" που τον συνοδεύει και τον έχει γιγαντώσει στα μάτια των παναθηναϊκών (και όχι του υπολοίπου πλανήτη, όπως ορθά είπες)
δεν το θεωρώ πάντως και κακό.. Όταν ένας παίχτης έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες στιγμές, τότε είναι λογικό να είναι κάτι σαν ιερή αγελάδα για την ομάδα του.

παράδειγμα..
Κλασική στιγμή Διαμαντίδη: "Βάλτο αγόρι μου"
Ο Διαμαντίδης μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει 4 πόντους, 3 ασσιστ, 2 ριμπαουντ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα, 2/3 βολές,1/3 2ποντα, 0/1 τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής
Ο δε Πάρκερ μας έχει φορτώσει με 20 πόντους...

Όμως, στη κρίσιμη στιγμή σηκώνεται και το γράφει
Κανείς δεν θυμάται ότι ήταν ένα μέτριο παιχνίδι του Διαμαντίδη (και ένα εξαιρετικό του Ντικούδη και του Ζήση)
Όλοι θυμούνται ότι το παιχνίδι το πήρε ο Μήτσος.
Και κάπως έτσι γράφεται η ιστορία και γίνεται κανείς ήρωας στα μάτια του κόσμου....
Δικαίως βέβαια, γιατί είχε κοχόνες να πάρει το κρίσιμο σουτ και να το βάλει... Όμως, και πάλι, δεν παύει να δοξάζεται για ένα κατα τ άλλα μέτριο παιχνίδι απο μέρους του...

Προς θεού, δεν θέλω να υποτιμήσω την αξία του παίχτη.
ίσα ίσα που έχει πολύπλευρη προσφορά στο παρκέ για την ομάδα του.
Απλά, είναι και πολλές οι φορές που εμφανίζεται εκεί που πρέπει για να πάρει τη δοξα.. πχ η τάπα στον Άκερ..
μπορεί ο Διαμαντίδης να είχε κάνει καλό παιχνίδι εκείνη την ημέρα, (με αρκετά λάθη, αλλά γενικά καλό)
αλλά η τάπα είναι αυτό που έμεινε..
Ο Φουκαράς ο Πεν πετούσε φλόγες σε εκείνα τα πλέι-οφ και όμως θα αντιμετωπίζεται αιωνίως στην Ελλάδα ως εκείνος ο κοντούλης που ακόμα ζητάει φάουλ από τον Πηλοϊδη...
Δεν είναι μια κάποια αδικία όλο αυτό;;;;

Και για να το θέσω αλλιώς.. Ο Διαμαντίδης είναι πολύ ρομποτικός τύπος για τα γούστα μου. Μου αρέσουν οι βιρτουόζοι παίχτες περισσότερο.

Ο Διαμαντίδης είναι ο σύγχρονος Ζντοβτς...
Όποιος εδώ μέσα θαύμαζε τον Ζντοβτς περισσότερο από τον Τζόρτζεβιτς, ας σηκώσει το χέρι του!

QUOTE(vastravoud @ Oct 15 2010, 15:37 ) *
Offtopic, αλλά ισάξιος του Γκάλη δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ, τόσο απλά.

Δεν το συζητάμε..
THERES ONLY ONE NIKOS GALIS!!!!!
Reggie Miller #31
QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 15:50 ) *
Ο Φουκαράς ο Πεν πετούσε φλόγες σε εκείνα τα πλέι-οφ και όμως θα αντιμετωπίζεται αιωνίως στην Ελλάδα ως εκείνος ο κοντούλης που ακόμα ζητάει φάουλ από τον Πηλοϊδη...

Ποιο φάουλ! smiley.gif
Επίσης άσχετο,αλλά εκείνη την χρονιά Πεν και Ντόμεργκραντ,σε όλη το πρωτάθλημα ήταν τουλάχιστον ασταθής,αλλά
την κρίσιμη ώρα των τελικών ήταν παρόντες με το παραπάνω!Απλά ήθελα να το πω!
Butcher_7
QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 14:13 ) *

rankin μολις πλησιασες λιιιγο τα λεγομενα μου προ 1-2 εβδομαδων οταν ειπα κατι παρομοιο για τον Παπαλουκα.. rolleyes.gif Βεβαια εγω δεν το ειπα ετσι κομψα αλλα πανω κατω αυτο εννοουσα.Πως να συγκριθουν ρε παιδια αυτοι οι παικτες,με παικτες σαν τον Γκαλη,τον Γιαννακη,τον Τζορτζεβιτς των 90's η ακομη και τους σημερινους Ισπανους Ναβαρο,Φερναντεθ?.. Ειναι τυχαιο οτι στις μερες μας που το αλλησβερισι Ευρωπης - nba εχει διαδοθει τοσο πολυ,αυτοι οι 2 ουτε απεξω απο το nba δεν περασαν?
giannis_mg
16.30 φεύγω για Θεσσαλονίκη (οδικώς) και έτσι θα είμαι δικαιολογημένα απών για 5+ ώρες!!! laugh.gif

Πάντως χαίρομαι για τον τρόπο που το συζητάς το θέμα. Ξέρεις, το ύφος είναι το σημαντικότερο σε μια συζήτηση. Μπορεί να λες κάτι με το οποίο θα συμφωνούσα, αλλά αν ο τρόπος είναι απαραδεκτίλα, θα διαφωνούσα και μόνο για τη τιμή των όπλων...

Εδώ το θέτεις με τέτοιο τρόπο που με βάζεις σε σκέψεις αναθεώρησης της άποψης μου
Φυσικά για τον Διαμαντίδη μιλάμε. Αν μου έλεγες ότι είναι υποτιμημένος ο Περπέρογλου, θα είχαν γίνει τα μαλλιά μου καρφάκια τώρα, αλλά για τον Διαμαντίδη το συζητώ..

Επι της ουσίας πάντως, νομίζω ότι αυτός ο παίχτης έχει αυτόν τον γενικότερο "ηρωισμό" που τον συνοδεύει και τον έχει γιγαντώσει στα μάτια των παναθηναϊκών (και όχι του υπολοίπου πλανήτη, όπως ορθά είπες)
δεν το θεωρώ πάντως και κακό.. Όταν ένας παίχτης έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες στιγμές, τότε είναι λογικό να είναι κάτι σαν ιερή αγελάδα για την ομάδα του.

παράδειγμα..
Κλασική στιγμή Διαμαντίδη: "Βάλτο αγόρι μου"
Ο Διαμαντίδης μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει 4 πόντους, 3 ασσιστ, 2 ριμπαουντ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα, 2/3 βολές,1/3 2ποντα, 0/1 τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής
Ο δε Πάρκερ μας έχει φορτώσει με 20 πόντους...

Όμως, στη κρίσιμη στιγμή σηκώνεται και το γράφει
Κανείς δεν θυμάται ότι ήταν ένα μέτριο παιχνίδι του Διαμαντίδη (και ένα εξαιρετικό του Ντικούδη και του Ζήση)
Όλοι θυμούνται ότι το παιχνίδι το πήρε ο Μήτσος.
Και κάπως έτσι γράφεται η ιστορία και γίνεται κανείς ήρωας στα μάτια του κόσμου....
Δικαίως βέβαια, γιατί είχε κοχόνες να πάρει το κρίσιμο σουτ και να το βάλει... Όμως, και πάλι, δεν παύει να δοξάζεται για ένα κατα τ άλλα μέτριο παιχνίδι απο μέρους του...

Προς θεού, δεν θέλω να υποτιμήσω την αξία του παίχτη.
ίσα ίσα που έχει πολύπλευρη προσφορά στο παρκέ για την ομάδα του.
Απλά, είναι και πολλές οι φορές που εμφανίζεται εκεί που πρέπει για να πάρει τη δοξα.. πχ η τάπα στον Άκερ..
μπορεί ο Διαμαντίδης να είχε κάνει καλό παιχνίδι εκείνη την ημέρα, (με αρκετά λάθη, αλλά γενικά καλό)
αλλά η τάπα είναι αυτό που έμεινε..

Και για να το θέσω αλλιώς.. Ο Διαμαντίδης είναι πολύ ρομποτικός τύπος για τα γούστα μου. Μου αρέσουν οι βιρτουόζοι παίχτες περισσότερο.

Ο Διαμαντίδης είναι ο σύγχρονος Ζντοβτς...
Όποιος εδώ μέσα θαύμαζε τον Ζντοβτς περισσότερο πχ από τον Τζόρτζεβιτς, ας σηκώσει το χέρι του!

Λοιπον παμε γρηγορα για να προλαβουμε μεχρι τις 16.30 biggrin.gif .Καταρχην ευχαριστω για αυτα που λες και συνεχιζουμε στην συζητηση.Εμενα προσωπικα οι μεγαλοι παιχτες ειναι αυτοι που οταν η μπαλα ζυγιζει πολλα κιλα ή οταν η ομαδα τους ειναι με την πλατυ στον τοιχο και στα εξωαγωνιστικα θα δηλωσει βροντερα παρων,αυτος για μενα πρεπει να ονομαζεται ηγετης και αρχηγος.Αυτα σε κανουν τον καλυτερο και σου δινουν την τιμη να σε θεωρουν οι αλλοι τετοιο.Ο Μητσος ειναι ενας τετοιος.Το τρανοτερο παραδειγμα το βαλ'το αγορι μου,η ταπα στον Ακερ και μετα στην παραταση το επιθετικο ριμπαουντ και το νικητηριο καλαθι,τα τριποντα πριν 2 χρονια στον τελικο κυπελλου,η εμφανιση στο Final 4 της Αθηνας και το βραβειο του MVP,το ολο τουρνουα το 06 στο Μουντομπασκετ,τα συνεχη βραβεια απ'την Ευρωλιγκα,η φετινη συγκινητικη προσπαθεια του στο παιχνιδι με την Ισπανια και για μενα το σημαντικοτερο επιτευγμα του σε ολη του τη καριερα το φετινο παιχνιδι στο Ο.Α.Κ.Α στην κανονικη περιοδο με εσας που ειχε κατι σαν 26π,10α,7ρ.Αυτο το τελευταιο αν θυμασαι ειχε ερθει καπακι με την απωλεια κυπελλου,τα σκηνικα του Δημητρακη στα αποδυτηρια,τα πρωτοσελιδα της Πρασινης και τον αποκλεισμο απ'την Ευρωλιγκα.Εκεινη την εποχη ο ΠΑΟ εζησε τις χειροτερες στιγμες της τελευταιας 15ετιας και αμα χαναμε και απο σας μεσα στο Ο.Α.Κ.Α τοτε για μενα θα ειχαμε καταστραφει και ομως ο Μητσος μας κρατησε ορθιους και σας εκτελεσε(καμια ταση ειρωνειας εδω)πραγματικα.Για αυτον τον παιχτη τα λογια ειναι περιττα φιλε μου για μενα μιλαμε μετα τον μεγιστο Νικο Γκαλη για τον καλυτερο Ελληνα μπασκετμπολιστα ολων των εποχων.Αυτος ο παιχτης ειναι η ουσια(τιτλοι) και οχι φρου-φρου και αρωματα...Μπορει να μην ειναι ο πιο θεαματικος παιχτης αλλα μας εχει προσφερει πολλες στιγμες που δεν θα ξεχασουμε ποτε στη ζωη μας(και σε φιλους αλλων χρωματων με την Εθνικη αλλα κυριως σε εμας) και τα σχολια περιττα.....

Αυτα που μου εχει προσφερει αυτος ο τυπος στο Ο.Α.Κ.Α δεν περιγραφονται με λεξεις και σχολια...
και
καλο ταξιδι να εχεις στην Θεσσαλονικη!

QUOTE(Reggie Miller #31 @ Oct 15 2010, 15:57 ) *
Ποιο φάουλ! smiley.gif

Σαν τη πεταξες το δηλητηριοsmiley.gif
Butcher_7
Γιαννη αυτα που λες και που ισχυουν πραγματι,καθιστουν τον Διαμαντιδη την σημαια του Παο στο μπασκετ(ισως και του συλλογου μαζι με τον
Βαζεχα) για ολα τα προηγουμενα χρονια και για μεχρι να εμφανιστει ενας Διαμαντιδης Νο 2 οχι μονο σε αξια αλλα και προσφορας( πραγμα σχεδον απιθανο).Μαλιστα σαν ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον συλλογο ειναι πανω και απο Γκαλη και απο Γιαννακη μακραν. Σαν μπασκετικη αξια ομως υστερει σε 1-2 τομεις που για εμενα ειναι κομβικοι για να τον χαρακτηρισουν ως τον κορυφαιο ΕΥΡΩΠΑΙΟ της 15ετιας κλπ.Ενα απο αυτα ειναι για εμενα το θεαμα που ΔΕΝ προσφερει.Αυτο που ειπες για τον Ρουμπιο πριν εχει μια βαση,αλλα φιλε μου ευτυχως η δυστυχως αυτο ειναι που ανεκαθεν ζηταγε και θα ζηταει ο κοσμος στα γηπεδα.
rankin
Γιάννη επι της ουσίας δεν διαφωνούμε. Είναι ηγέτης ο άνθρωπος και είναι παρόν στα κρίσιμα. Δεν τα αμφισβητώ όλα αυτά.
Όμως και πάλι, ένας εξωτερικός παρατηρητής, γούσταρε Ζντοβτς ή Τζόρτζεβιτς?

***Αν και στο Final4 της Αθήνας, ο πραγματικός MVP ήταν ο Παπαλουκάς.. Σε εκείνο το παιχνίδι ήταν Παπαλουκάς Vs Παναθηναϊκός, και ήταν νομίζω μια από τις ελάχιστες φορές που το βραβείο του MVP θα έπρεπε να το πάρει παίχτης των χαμένων..
giannis_mg
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 15 2010, 16:22 ) *
Γιαννη αυτα που λες και που ισχυουν πραγματι,καθιστουν τον Διαμαντιδη την σημαια του Παο στο μπασκετ(ισως και του συλλογου μαζι με τον
Βαζεχα) για ολα τα προηγουμενα χρονια και για μεχρι να εμφανιστει ενας Διαμαντιδης Νο 2 οχι μονο σε αξια αλλα και προσφορας( πραγμα σχεδον απιθανο).Μαλιστα σαν ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον συλλογο ειναι πανω και απο Γκαλη και απο Γιαννακη μακραν. Σαν μπασκετικη αξια ομως υστερει σε 1-2 τομεις που για εμενα ειναι κομβικοι για να τον χαρακτηρισουν ως τον κορυφαιο ΕΥΡΩΠΑΙΟ της 15ετιας κλπ.Ενα απο αυτα ειναι για εμενα το θεαμα που ΔΕΝ προσφερει.Αυτο που ειπες για τον Ρουμπιο πριν εχει μια βαση,αλλα φιλε μου ευτυχως η δυστυχως αυτο ειναι που ανεκαθεν ζηταγε και θα ζηταει ο κοσμος στα γηπεδα.

Ισως το μονο μειονεκτημα που εχει ο Μητσος ειναι αυτο,το θεαμα.Ειναι ενας παιχτης πως ειναι ο Σαρας,καμια σχεση laugh.gif .Παιχτης του προπονητη,που δεν εκβιαζει ενεργειες,παιζει ολιγον σαν ρομποτ,δεν βγαζει φαντεζι πασες αλλα ο Μητσος ειναι ενας απο αυτους που μας απεδειξαν οτι και η αμυνα μπορει να προσφερει τεραστιο θεαμα και απιστευτες φασεις...
Για τον Ρουμπιο τα λογια περιττα,ενας παιχτης κατασκευασμα των Media ειναι και τιποτα παραπανω.

QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 16:29 ) *
Γιάννη επι της ουσίας δεν διαφωνούμε. Είναι ηγέτης ο άνθρωπος και είναι παρόν στα κρίσιμα. Δεν τα αμφισβητώ όλα αυτά.
Όμως και πάλι, ένας εξωτερικός παρατηρητής γούσταρε Ζντοβτς ή Τζόρτζεβιτς?

***Αν και στο Final4 της Αθήνας, ο πραγματικός MVP ήταν ο Παπαλουκάς.. Σε εκείνο το παιχνίδι ήταν Παπαλουκάς Vs Παναθηναϊκός, και ήταν νομίζω μια από τις ελάχιστες φορές που το βραβείο του MVP θα έπρεπε να το πάρει παίχτης των χαμένων..

Ειναι αυτο που γινοταν,γινεται και θα γινεται για παντα,ο πρωτος ειναι τα παντα και ο δευτερος τιποτα...
rankin
QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 16:31 ) *
Ισως το μονο μειονεκτημα που εχει ο Μητσος ειναι αυτο,το θεαμα.Ειναι ενας παιχτης πως ειναι ο Σαρας,καμια σχεση laugh.gif .Παιχτης του προπονητη,που δεν εκβιαζει ενεργειες,παιζει ολιγον σαν ρομποτ,δεν βγαζει φαντεζι πασες αλλα ο Μητσος ειναι ενας απο αυτους που μας απεδειξαν οτι και η αμυνα μπορει να προσφερει τεραστιο θεαμα και απιστευτες φασεις...
Για τον Ρουμπιο τα λογια περιττα,ενας παιχτης κατασκευασμα των Media ειναι και τιποτα παραπανω.

Τα media, πάντα κοιτάνε να δημιουργούν ήρωες. Δεν συμβαίνει όμως μόνο με τα διεθνή Media αυτό, και οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν πάνε πίσω wink.gif

Πάντως, ο Ρουμπιο έχει μερικά εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Απίθανη ταχύτητα και σπάνια οξυδέρκεια στο παιχνίδι του.
Μια χαρά παίχτης είναι και αυτός. top level.
Αν και για τους οπαδούς της Μπαρτσα, είναι σίγουρα ο καλύτερος των καλύτερων.. Έτσι πάει το πράγμα

QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 16:31 ) *
Ειναι αυτο που γινοταν,γινεται και θα γινεται για παντα,ο πρωτος ειναι τα παντα και ο δευτερος τιποτα...

Σαφώς.. Απλά εδώ δεν είμαστε αλμανακ που γράφει αποτελέσματα, στατιστικά, νικητές και σκορ αγώνων
Εδώ θυμόμαστε και την ουσία και δοξάζουμε ακόμα και μια ωραία ασσιστ ή ένα ωραίο κάρφωμα, ή και έναν όμορφο αιφνιδιασμό.
Στοιχεία που στη δίνη των αριθμών χάνονται αδικώντας τελικά το ίδιο το παιχνίδι

το ότι ο Παναθηναϊκός πήρε εκείνο το final4 δεν θα πρέπει να είναι η αιτία να ξεχαστεί το καταπληκτικό παιχνίδι του Παπαλουκά
spysta
QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 14:44 ) *
Αν και για τους οπαδούς της Μπαρτσα, είναι σίγουρα ο καλύτερος των καλύτερων.. Έτσι πάει το πράγμα

ΔΕΝ το δεχομαι αυτο παντως .. δηλ εστω και λιγο αντικειμενικοτητα ΔΕΝ βλαπτει .. ελεος με τις παροπιδες !!!
ο Μιλος ειναι ο καλυτερος ολων ..
και μετα ο Σλουκας icon_headbang.gif icon_headbang.gif

QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 14:29 ) *

ΑΝ ειχε κερδισει η ΤΣΣΚΑ τοτε ο Τεο θα ειχε κανει επισημως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παιχνιδι της ζωης ..
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ.Οποτε επαιρνε την μπαλα ειτε εβγαζε ασσιστ ειτε σκοραρε .. και στην αμυνα θηριο!!
το παιχνιδι εκεινο ηταν ΠΑΟ-ΤΕΟ και οχι ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ
giannis_mg
QUOTE(rankin @ Oct 15 2010, 16:44 ) *
Τα media, πάντα κοιτάνε να δημιουργούν ήρωες. Δεν συμβαίνει όμως μόνο με τα διεθνή Media αυτό, και οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν πάνε πίσω wink.gif

Πάντως, ο Ρουμπιο έχει μερικά εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Απίθανη ταχύτητα και σπάνια οξυδέρκεια στο παιχνίδι του.
Μια χαρά παίχτης είναι και αυτός. top level.

Σαφώς.. Απλά εδώ δεν είμαστε αλμανακ που γράφει αποτελέσματα, στατιστικά, νικητές και σκορ αγώνων
Εδώ θυμόμαστε και την ουσία και δοξάζουμε ακόμα και μια ωραία ασσιστ ή ένα ωραίο κάρφωμα, ή και έναν όμορφο αιφνιδιασμό.
Στοιχεία που στη δίνη των αριθμών χάνονται αδικώντας τελικά το ίδιο το παιχνίδι

το ότι ο Παναθηναϊκός πήρε εκείνο το final4 δεν θα πρέπει να είναι η αιτία να ξεχαστεί το καταπληκτικό παιχνίδι του Παπαλουκά

Kοιτα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι μονοι που το θυμομαστε ειμαστε εμεις και αυτο γιατι ο Παπαλουκας ειναι Ελληνας,δηλαδη πιστευω πως εαν ηταν ο Λανγκτον στη θεση του κανεις μας δεν θα θυμοταν τιποτα ή δεν θε καθομασταν να το σχολιαζουμε τωρα,εχω αδικο?...
Σιγουρα ομως η εμφανιση του Τεο εκεινη την βραδια ηταν συγκλονιστικη-απεριγραπτη!!!
Τωρα για τον Ρουμπιο δεν θελω να το παμε σε συζητηση γιατι φευγουμε εντελως εκτος δικαιοδοσιας μας(εκτος τοπικ) biggrin.gif

QUOTE(spysta @ Oct 15 2010, 16:51 ) *
ΑΝ ειχε κερδισει η ΤΣΣΚΑ τοτε ο Τεο θα ειχε κανει επισημως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παιχνιδι της ζωης ..
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ.Οποτε επαιρνε την μπαλα ειτε εβγαζε ασσιστ ειτε σκοραρε .. και στην αμυνα θηριο!!
το παιχνιδι εκεινο ηταν ΠΑΟ-ΤΕΟ και οχι ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ

Το μεγαλυτερο παιχνιδι ο Τεο το εχει κανει και το εχει κανει με την Εθνικη μας απεναντι στην Σλοβενια.Αυτη η επικη ανατροπη με ηγετη τον Παπαλουκα ηταν πραγματικα απ'τα δυνατοτερα συναισθηματα χαρας-αγχους που εχω ζησει ποτε μου και δεν θα πρεπει να περνα στο περιθωριο...
rankin
QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 16:56 ) *
Kοιτα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι μονοι που το θυμομαστε ειμαστε εμεις και αυτο γιατι ο Παπαλουκας ειναι Ελληνας,δηλαδη πιστευω πως εαν ηταν ο Λανγκτον στη θεση του κανεις μας δεν θα θυμοταν τιποτα ή δεν θε καθομασταν να το σχολιαζουμε τωρα,εχω αδικο?...
Σιγουρα ομως η εμφανιση του Τεο εκεινη την βραδια ηταν συγκλονιστικη-απεριγραπτη!!!

Όχι. Δίκιο έχεις.. Πιθανότατα να το είχαμε ξεχάσει (αν και δεν είναι απόλυτο αυτό)
Για αυτό όμως είμαστε εδώ εμείς για να θυμόμαστε τις μεγάλες βραδιές του Ευρωπαίου ματζικ, του Θοδωρή Παπαλουκα!!! 77.gif

QUOTE(Giannis_23 @ Oct 15 2010, 16:56 ) *
Τωρα για τον Ρουμπιο δεν θελω να το παμε σε συζητηση γιατι φευγουμε εντελως εκτος δικαιοδοσιας μας(εκτος τοπικ) biggrin.gif

Σόπα μωρέ
Αν σκεφτείς τι παπαριές έχουμε συζητήσει κατα καιρούς και πόσο οφ τοπικ έχουμε φύγει στο παρελθόν, συζητήσεις σαν και αυτήν είναι όαση, έστω και αν είναι άσχετη με την επικαιρότητα του Ολυμπιακου..

Τουλάχιστον είναι συζήτηση για μπάσκετ
il postino
εγω παντως απο τον ολυμπιακο αυτος που παντα ειχα στο μυαλο μου (οταν ηταν σε θεση να παιξει) πριν τα ματς ηταν ο σοφο!!

δε μας εκανε ποτε μεγαλη ζημια (ισως στο οακα περυσι στο β γυρο-στη ραψωδια του μητσου-που πηγε να μας βγαλει ολους με φαουλ), δεν εκανε ποτε τη διαφορα αλλα εγω αυτον σκεφτομουν!! και γιατι οχι? οταν βλεπεις ολοκληρη η πενταδα του παο να κυκλωνει τον σόφο ειναι να μην τον υπολογιζεις? ακομα και ο πεκο , που ειναι πραγματικο νταμαρι, φαινοταν μισος μπροστα του!!!! κριμα που δεν επαιξε μπασκετ αναλογο των προσδοκιων!!

αν δεν εκοβε τον τενοντα ο ματσε να μιλαγα διαφορετικα τωρα!!!!

αν κοψει τις ταρζανιες, ο επομενος εφιαλτης του παο θα ναι ο μιλος!! οσο δεν τις κοβει.....

kseplenhs

ναι μωρέ κυρίως αυτό.είναι προβλέψιμος σε σημείο να γίνεται βαρετός
αφου σε μια παρέα τις προάλλες λέγαμε οτι τραβιέται με μια που είναι pr στο βιλα και πετάγεται ένα παλικάρι και λέει "αφου πρώτα την έκανε σπλιτ αουτ στον μπατιστ" tongue.gif

στάνταρ κινήσεις δλδ smiley.gif

QUOTE(il postino @ Oct 15 2010, 17:05 ) *
αν κοψει τις ταρζανιες, ο επομενος εφιαλτης του παο θα ναι ο μιλος!! οσο δεν τις κοβει.....

άσε το παιδί να δημιουργήσει... wos_sport4.gif

rankin
Και για όποιον το επιθυμεί
το Poll Που λέγαμε

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=11319

Zephyr
Και για να συνεχίσω την offtopic (πλην όμορφη) συζήτηση, πιστεύω ότι ο Παπαλουκάς στα καλύτερα του ήταν οριακά καλύτερος του Διαμαντίδη, από κάθε άποψη πλην της άμυνας.
Η διαφορά τους είναι ότι ο Διαμαντίδης (και λόγω Ιωαννίδη) έγινε γνωστός από μικρή ηλικία, στα 20 του έπαιζε βασικός στην Εθνική και αμέσως μετά πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟ. Ο Παπαλουκάς άργησε να αναδειχθεί, ο Ολυμπιακός το 2002 δεν τον διαχειρίστηκε σωστά, με αποτέλεσμα να δείξει το ταλέντο του εν έτει 2004-5 και μετά, στην ΤΣΣΚΑ και στην Εθνική.

ΥΓ. Για τον Ρούμπιο θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, έχει να δείξει ΠΟΛΛΑ ακόμα μέχρι να θεωρηθεί ΤΟΠ παίχτης, είναι βέβαια και αρκετά μικρός. Προς στιγμήν τον θεωρώ απλά καλύτερο του Καλάθη, καμία συγκριση δε με Μίλος...
apkat
Παντως δεν τα λες σωστα..Ο Διαμαντιδης πηγε σε ηλικια 24 στα 25 στον παναθηναικο οπως και ο Παπαλουκας στον Ολυμπιακο..Αντε να δεχθω οτι ο Ολυμπιακος τοτε δεν ειχε το μεγεθος του Παο που πηγε ο Διαμαντιδης..Την επομενη χρονια ομως πηγε στην τσσκα που ξεκινησε τοτε την αυτοκρατορια της..Γενικα και οι 2 ειναι αρκετα late bloomers..Μετα τα 25-26 και οι 2 εγιναν πολυ μεγαλα ονοματα..
Zephyr
QUOTE(apkat @ Oct 15 2010, 20:29 ) *
Παντως δεν τα λες σωστα..Ο Διαμαντιδης πηγε σε ηλικια 24 στα 25 στον παναθηναικο οπως και ο Παπαλουκας στον Ολυμπιακο..Αντε να δεχθω οτι ο Ολυμπιακος τοτε δεν ειχε το μεγεθος του Παο που πηγε ο Διαμαντιδης..Την επομενη χρονια ομως πηγε στην τσσκα που ξεκινησε τοτε την αυτοκρατορια της..Γενικα και οι 2 ειναι αρκετα late bloomers..Μετα τα 25-26 και οι 2 εγιναν πολυ μεγαλα ονοματα..

Δεν λέω ότι είναι καμία τρομερή διαφορά αλλά σκέψου ότι ο Διαμαντίδης είναι και 3-4 χρόνια μικρότερος, και 3-4 χρόνια καλού μπάσκετ σε νεανική ηλικία δεν είναι αμελητέα ποσότητα (δεδομένου ότι περίπου την ίδια περιόδο έφτασαν στο τοπ της απόδωσης τους). Ακόμα και στην ΤΣΣΚΑ ο Παπαλουκάς δεν καθιερώθηκε αμέσως σαν μεγάλο όνομα.
apkat
Μα σου ξαναγραφω δεν ειναι 3-4 χρονια διαφορα..Ο καθενας στα 24-25 του εκανε το ξεπεταγμα του..Αντε ηλικιακα να το εκανε 1 χρονο πριν ο Διαμαντιδης..Μικρη διαφορα οπως και να εχει..

Αυτο οτι το τοπ της αποδοσης τους συμπιπτει σιγουρα δεν ισχυει.Σιγουρα τους ειδαμε και τους 2 στο πικ τους ταυτοχρονα αλλα ο ενας τοτε ανεβαινε και ο αλλος επεφτε(το 2007).Ο Παπαλουκας του διαστηματος απο την σεζον 2004-2005 ηταν σε απιστευτο επιπεδο μεχρι το 2008 περιπου ενω ο ΔΔ ηταν απο το 2006-2007 και μετα σε τοσο ψηλο επιπεδο..

Ο Παπαλουκας απο την πρωτη σεζον στην Τσσκα ειχε σημαντικοτατο ρολο απλα με τα χρονια μεγαλωνε το στατους του για να φτασει απο εκει που ηταν ενας απο τους καλυτερους παικτες της ομαδας του να γινει μεσα σε 2-3 χρονια ο καλυτερος παικτης στην Ευρωπη.
frenchman7
Κομμάτι των δηλώσεων Νίλσεν:

Αν δεν ήσουν μπασκετμπολίστας; "Ίσως ιδιοκτήτης ενός Beach Bar (γέλια)"

Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου ύστερα από δέκα χρόνια; "Βαρύτερος (γέλια)"

Τί σκέφτεσαι όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη; "Τί σκεφτόταν η γυναίκα μου όταν με παντρεύτηκε (γέλια)"

Όταν λέω εγώ ότι έχει το χαλαρό στυλάκι σερφερ...
Ο τύπος είναι Α-Τ-Ο-Μ-Ο... 77.gif
Butcher_7
Το Αξεχαστο παιχνιδι με τον Μιχαλακη..!! bball.gif

http://www.redplanet.gr/html/ent/794/ent.276794.asp
Johnaros
Καραπλής 6, Μπακατσιάς, Μίχαλος 2, Ζουρπένκο, Πέττας.

Στα εγγόνια τους θα το λένε... tongue.gif
Reggie Miller #31
QUOTE(Johnaros @ Oct 19 2010, 02:47 ) *
Στα εγγόνια τους θα το λένε... tongue.gif

Ο οποίος Καραπλής τώρα παίζει Γ' Εθνική στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.
Οι υπόλοιποι δεν ξέρω.Και ο Πέττας συνέχιζε να παίζει.
Ο Ζουρπένκο που θεωρητικά ήταν καλύτερος από Τσακαλίδη,Αμνατίδη πήγε νομίζω μια χρονιά Νήαρ Ηστ
και μετά δεν ξέρω...
Zephyr
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Oct 19 2010, 02:51 ) *
Ο οποίος Καραπλής τώρα παίζει Γ' Εθνική στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.
Οι υπόλοιποι δεν ξέρω.Και ο Πέττας συνέχιζε να παίζει.
Ο Ζουρπένκο που θεωρητικά ήταν καλύτερος από Τσακαλίδη,Αμνατίδη πήγε νομίζω μια χρονιά Νήαρ Ηστ
και μετά δεν ξέρω...

Και να σκεφτείς ότι το 1998 αυτοί ήταν η generation X του Ολυμπιακού!
Ο μόνος που μπορούσε αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω ήταν ο Μίχαλος, οι υπόλοιποι για κλάματα. Εξαιρείται και ο Δορκοφίκης που ναι μεν δεν έκανε για Ολυμπιακό αλλά το παλικάρι το πάλεψε και κράτησε την καριέρα του.
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Oct 18 2010, 22:04 ) *
Κομμάτι των δηλώσεων Νίλσεν:

Αν δεν ήσουν μπασκετμπολίστας; "Ίσως ιδιοκτήτης ενός Beach Bar (γέλια)"

Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου ύστερα από δέκα χρόνια; "Βαρύτερος (γέλια)"

Τί σκέφτεσαι όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη; "Τί σκεφτόταν η γυναίκα μου όταν με παντρεύτηκε (γέλια)"

Όταν λέω εγώ ότι έχει το χαλαρό στυλάκι σερφερ...
Ο τύπος είναι Α-Τ-Ο-Μ-Ο... 77.gif

όλη η συνέντευξη εδώ
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=76190657

ο τύπος είναι μικρός θεούλης!!!
balomazoxtra
QUOTE(rankin @ Oct 19 2010, 11:26 ) *
όλη η συνέντευξη εδώ
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=76190657

ο τύπος είναι μικρός θεούλης!!!

Πραγματικά.Ειδικά όταν είπε ότι αγαπημένο του βιβλίο είναι η βιογραφία του Kurt Cobain ! !

Bonus video:
Butcher_7
http://www.redplanet.gr/html/ent/937/ent.276937.asp

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι με μια απεργια κινδυνευει να γινει ερασιτεχνικο το μπασκετ.. blink.gif Γενικα δεν καταλαβαινω γιατι τετοια αντιδραση απο Γιαννακοπουλους κυριως και Αγγελοπουλους μετα ως προς την σταση των παικτων..Δηλαδη η υπαρχουσα κατασταση στο μπασκετ ειναι τοσο ειδυλιακη που πρεπει να μεινει ως εχει?..Τους παικτες που παιζουν χωρις ασφαλεια υγειας,για ενα κομματι ψωμι δεν τους σκεφτονται?..Για μενα ειναι προς τιμην του Παπαδοπουλου και του Μπουρουση,που αν μη τι αλλο δεν τους λειπουν τα χρηματα,που στηριξαν την απεργια,η οποια αν δεν κανω λαθος λυθηκε μεχρι νεοτερας..
labomba-7-
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 21 2010, 13:49 ) *
http://www.redplanet.gr/html/ent/937/ent.276937.asp

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι με μια απεργια κινδυνευει να γινει ερασιτεχνικο το μπασκετ.. blink.gif Γενικα δεν καταλαβαινω γιατι τετοια αντιδραση απο Γιαννακοπουλους κυριως και Αγγελοπουλους μετα ως προς την σταση των παικτων..Δηλαδη η υπαρχουσα κατασταση στο μπασκετ ειναι τοσο ειδυλιακη που πρεπει να μεινει ως εχει?..Τους παικτες που παιζουν χωρις ασφαλεια υγειας,για ενα κομματι ψωμι δεν τους σκεφτονται?..Για μενα ειναι προς τιμην του Παπαδοπουλου και του Μπουρουση,που αν μη τι αλλο δεν τους λειπουν τα χρηματα,που στηριξαν την απεργια,η οποια αν δεν κανω λαθος λυθηκε μεχρι νεοτερας..

Συμφωνώ και γω μαζί σου φίλε butcher7..Δυστυχώς το μπάσκετ βιώνει κρίση και σίγουρα η στάση των παραγόντων των ΚΑΕ πρέπει να αλλάξει..Και πιστεύω πως και ο Κος Βασιλακόπουλος θα πρέπει να τα παρατήσει...Σίγουρα έχει προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά σ'αυτό το άθλημα αλλά τα 2-3 τελευταία χρόνια δρα με βάση τον εγωισμό του και δεν υπολογίζει το καλό του ελληνικού μπάσκετ..Και αυτό πιστεύω πως αντικατοπτρίζεται στις διαιατητικές συμπεριφορές των διαιτητών απέναντι στις εθνικές μας ομάδες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών....(Η αποψή μου είναι βέβαια..)Κρίμα πάντως γιατί το συγκεκριμένο άθλημα έχει δοξάσει τη χώρα μας από το '87 μέχρι σήμερα...Δεν αξίζουν κίολας τέτοια μεταχίρειση οι παιχτες των ομάδων....
Reggie Miller #31
Ο Βασιλακόπουλος μια χαρά είναι τόσα χρόνια.Τα κόμματα τον έφτιαξαν,από 'κει και πέρα συνέχισε και ο ίδιος και τώρα κα΄ποιοι άλλοι πιο νέοι και φιλόδοξοι προσπαθούν να τον αφήσουν στην άκρη και αυτό δεν του αρέσει και αντιδρά,όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος.Βέβαια,πάντα όταν κάνουν οι άλλοι κάτι που μας ενοχλεί γινόμαστε καυστικοί,ο Βασιλακόπουλος είναι Άγιος.Τέλος πάντως,μαζί του πιστεύω κι εγώ ότι το ελληνικό μπάσκετ δέχεται κάποια άδικα χτυπήματα κυρίως με εχθρικές διαιτησίες.Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα,έχει μπει για τα καλά ο ελληνικός αθλητισμός και το μπάσκετ.
Το ποδόσφαιρο ακόμα αντέχει,λόγω διαφήμισης,προβολής και άλλων ποσών,από έσοδα κτλ κτλ.
Και ας μην γελιόμαστε ότι αν δεν υπήρχαν Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλοι να τα σκάνε επειδή γουστάρουν και αυτές οι δύο ομάδες θα είχαν την εικόνα που έχουν οι υπόλοιπες.Δυσκολία στις πληρωμές κτλ κτλ,παρά το ότι έχουν αρκετούς φιλάθλους.Δεν θα ήταν τόσο τραγικά,αλλά θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.Και θα συμφωνήσω για πρώτη φορά με τον Θανάση που είπε ότι το μπάσκετ είναι αυτοί,οι ιδιοκτήτες που τα σκάνε χοντρά.Δυστυχώς έτσι είναι.

Οι παίχτες του της ομάδας λέει ότι θα κατέβουν κανονικά στον αγώνα με τον Άρη και δε θα συμμετέχουν στην απεργία.
Βέβαια ο Μπουρούσης έχει εκλεγεί στο συνδικαλιστικό σώμα των αθλητών,άρα αυτό περιπλέκει λίγο τα πράγματα.
Δυσάρεστη κατάσταση και απ' ότι φαίνεται αρχίζουν να το συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότεροι ότι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορούν αν συνεχιστούν.
Zephyr
Χίλια δίκια έχουν οι παίχτες, το θέμα είναι ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με την απεργία. Και οι ιδιοκτήτες που τα σκάνε χοντρά θα απαιτήσουν από τους παίχτες τους (που τα παίρνουν χοντρά) να κατέβουν κανονικά για τους αγώνες. Σε αυτούς τι μπορεί να πει κανείς? Τα πράγματα περιπλέκονται επικίνδυνα, η απεργία δεν βοηθάει το μπάσκετ να πάει μπροστά. Βλέπω τα επόμενα χρόνια μαζική μετανάστευση καλαθοσφαιριστών προς το εξωτερικό, κάποιοι το έπιασαν το νόημα από νωρίς και την έκαναν (βλ. Βασιλειάδης), θα ακολουθήσουν κ άλλοι. Όσο δεν υπάρχουν χρήματα, θα είναι η μόνη λύση.
frenchman7
http://www.sport-fm.gr/article/299500

Αυτό το είδατε...?

Πιστεύω πως παρ όλα αυτά αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.
Περιμένω πρερισσότερες πρωτοβουλίες από Σπαν, καθώς και ελάχιστης χρησιμοποίησης
του σχήματος με τα 3 γκαρντ. Που σημαίνει πως πρέπει να κάνει καλό παιχνίδι ένας από τους
Παπ-Κεσελ.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι κάτι σοβαρό, γιατί η μέση είναι ύπουλη..
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Oct 22 2010, 20:47 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/299500

Αυτό το είδατε...?

Πιστεύω πως παρ όλα αυτά αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.
Περιμένω πρερισσότερες πρωτοβουλίες από Σπαν, καθώς και ελάχιστης χρησιμοποίησης
του σχήματος με τα 3 γκαρντ. Που σημαίνει πως πρέπει να κάνει καλό παιχνίδι ένας από τους
Παπ-Κεσελ.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι κάτι σοβαρό, γιατί η μέση είναι ύπουλη..

γιατί, θα γίνει το παιχνίδι;;;;;
δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει γενικά... ουτε οι ίδιοι έχουν καταλάβει μάλλον
frenchman7
Ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς τι θα συμβεί, αλλά διάβασα ότι οι όσες ομάδες δεν αγωνιστούν,
κινδυνεύουν με τιμωρία...

Πάντως από την στιγμή που η ΚΑΕ έχει βγάλει ανακοίνωση ότι η ομάδα θα συμμετέχει στην πρεμιέρα, και έφυγε και η αποστολή, λογικά θα παίξουμε.
Reggie Miller #31
Σημασία έχει τι θα κάνει και ο Άρης,αν θα συνεχίσει την απεργία ή όχι.
Υπάρχει μια αποδιοργάνωση,κάποιες ομάδες κάνουν απεργία κάποιες όχι...

http://sport24.gr/Basket/ElladaBasket/Esak...wna.596820.html
Zephyr
Λογικά θα γίνουν οι αγώνες, θέλω να ελπίζω τουλάχιστον.
Η απώλεια του Μίλος θα καλυφθεί, ο Άρης έχει ποιοτική ομάδα και την έδρα με το μέρος του αλλά δεν είναι κανένα φόβητρο. Να δούμε και τον Σλούκα αντίπαλο, τι ψάρια πιάνει!
kseplenhs
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Oct 27 2010, 00:24 ) *

έρτσεγκ γ@μ@ την μπάμπεργκ την π%$#@να

ph34r.gif
spysta
τωρα που θα ειναι εκτος και ο λουκας ..φαινεται ποσο ΞΕΚΑΘΑΡΑ χρειαζομαστε εναν ΚΑΛΟ ψηλο 4αρο5αρι με καλο σουτ ...
Reggie Miller #31
QUOTE(spysta @ Oct 27 2010, 00:33 ) *
τωρα που θα ειναι εκτος και ο λουκας ..φαινεται ποσο ΞΕΚΑΘΑΡΑ χρειαζομαστε εναν ΚΑΛΟ ψηλο 4αρο5αρι με καλο σουτ ...

Θα προτιμούσα τον κύριο στα αριστερά που έχεις από κάτω! smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.