Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 19η Αγων. : Κολοσσός Ρόδου - Oλυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Kolossos-Rhodes
Ηρθε η ωρα για το μεγαλο μπαμ του Κολοσσου!Μετα την ηττα-σοκ του παο απο Μαρουσι ,ειναι η ωρα του οσφπ να χασει tongue.gif
Παμε ρε Κολοσσε,στασου στο υψος σου biggrin.gif
leonkalf
Λες? Θα είναι μεγάλη έκληξη, αλλά όλα είναι πιθανά.
Εγώ βλέπω νίκη Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι ανεβαίνει με τον καιρό και δεν θα πέσει σε παγίδα..

Θα είμαι στη Ρόδο τις επόμενες μέρες και λέω να παρακολουθήσω το παιχνίδι από κοντά. Θα είμαι λογικά -εκτός απροόπτου- στο γήπεδο. Θέλω να δω από κοντά αγώνα σε γήπεδο εκτός Αθήνας. Είχα παρακολουθήσει και πριν αρκετά χρόνια παιχνίδι Ηράκλειο-Ηρακλής (με Σόφο στα 16 του..).

Όποιος άλλος παρεβρεθεί και θέλει να συναντηθούμε εκεί, ας μου στείλει πμ.

Τα λέμε εκεί... blove.gif
Kolossos-Rhodes
Κοιτα το σχολιο μου ειχε μια ταση χιουμοριστικη,το πιο πιθανο ειναι να κερδισει ο Ολυμπιακος αλλα you never know,αν ερθει κουρασμενος και απογοητευμενος ο θρυλος (αν χασει) το μυαλο πιστευω να μην ειναι και πολυ στο ματς της Κυριακης,αν κανουν και κανενα τρελο παιχνιδι διαμαντοπουλος (για να παρει και εκδικηση για το μακρινο εστω παρελθον τους) και πιννοκ-γιοσιποβιτς τοτε δεν ξερεις ποτε.

Παντως φιλε Λεωνιδα αν σκοπευεις να ερθεις στο ματσακι,αν εισαι ηδη Ροδο φροντισε να τρεξεις να παρεις εισιτηριο-α γιατι τεινουν να γινουν αναρπαστα...Αν ερθεις στο γηπεδο χωρις εισιτηριο για να παρεις εκει,τοτε σιγουρα θα μεινεις απ΄εξω smile.gif Αν χρειαστεις αλλες πληροφοριες μου στελνεις πμ.Προσωπικα δεν χρειαζομαι να ανησυχω για αυτο λογω διαρκειας smile.gif

77.gif Κολοσσάρα 77.gif
leonkalf
Δεν είμαι ήδη, θα είμαι Παρασκευή πρωί.
Λες να μην υπάρχει τίποτα?
Αν δεν τα καταφέρω τελικά (έχω μιλήσει και σε έναν μέσα από την ομάδα μήπως μου βρει πρόσκληση αν υπάρχει, θα μάθω Σάββατο βράδυ), τότε θα μου δώσεις ΕΣΥ το διαρκείας σου!! Να η ΛΥΣΗ!! Να δείξεις καλή φιλοξενία.... smile.gif Πόσο μάλλον σε moderator του φόρουμ!!! tongue.gif
leonkalf
Ήρθα στο ματς.
Είδα τον Ολυμπιακό πρώτη φορά σε αγώνα τόσο μακριά από τον Πειραιά.
Μου άρεσε πολύ που πήγα στο γήπεδο της Ρόδου και παρακολούθησα από κοντά το παιχνίδι. To κλίμα όμορφο στο γήπεδο (εκτός των έντονων διαμαρτυριών στους διαιτητές τις περισσότερες φορές που περνούσαν κοντά από την εξέδρα στην πλάγια γραμμή).
Ο Ολυμπιακός σοβαρός πήρε εύκολα το ματς.
Μετά το παιχνίδι, όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έκατσαν υπομονετικά και με καλή διάθεση, έβγαλαν φωτογραφίες, έδωσαν αυτόγραφα και συνομίλησαν με πολλούς μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους. Κανένα ίχνος τουπέ.
Ο Γιαννάκης συνέχεια με το χαμόγελο στα χείλη έβγαζε συνεχώς φωτο με μικρά παιδάκια.

Μου άρεσε αυτή η αύρα που έπνεε στην ομάδα.. αύρα αισιοδοξίας και υγείας.

Ελπίζω στο μέλλον να ξαναδώ αγώνα εκεί, θα χαρώ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.