Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Memphis Grizzlies
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Memphis Grizzlies






Πιάσε ένα Σισύφειο για δύο...


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-2017): 43-39

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2016-2017):
Πόντοι: Mike Conley 20.5, Marc Gasol 19.5, Zach Randolph 14.1
Ριμπάουντ: Zach Randolph 8.2, JaMychal Green 7.1, Marc Gasol 6.3
Ασίστ: Mike Conley 6.3, Marc Gasol 4.6, Andrew Harrison 2.8
Κλεψίματα: Tony Allen 1.6, Mike Conley 1.3, Troy Williams 1 (σε 24 παιχνίδια)
Κοψίματα: Marc Gasol 1.3, Brandan Wright 0.7 (σε 28 παιχνίδια), Vince Carter 0.5
Ευστοχία %: Brandan Wright .615 (σε 28 παιχνίδια), JaMychal Green .500, Tony Allen .461
Χρόνος συμμετοχής: Marc Gasol 34.2, Mike Conley 33.2, JaMychal Green 27.3

Πιθανή 5άδα:
Conley Evans Parsons
Green Gasol


Πάγκος:
PG: Andrew Harrison, Mario Chalmers
SG: Wayne Selden, Ben McLemore, Kobi Simmons
SF: James Ennis, Dillon Brooks
PF: Ivan Rabb, Jarell Martin, Vince Hunter
C: Brandan Wright, Deyonta Davis

Μεταγραφικές Κινήσεις

Υπέγραψαν: Dillon Brooks (#45 στο draft, ανταλλαγή από Rockets, υπέγραψε, 3.8m/3yr, όχι πλήρως εγγυημένο), Μario Chalmers (ελεύθερος για το 2016-17, μη εγγυημένο συμβόλαιο), Τyreke Evans (Sacramento Kings, υπέγραψε 3.3m/1yr), Ben McLemore (Sacramento Kings, υπέγραψε 10.66m/2yr), Ivan Rabb (#35 στο draft, ανταλλαγή από Magic, 2.4m/2yr), Kobi Simmons (2-way), Vincer Hunter (2-way)

Έφυγαν: Tony Allen (New Orleans Pelicans), Vince Carter (Sacramento Kings), Troy Daniels (ανταλλαγή, Phoenix Suns), Zach Randolph (Sacramento Kings), Wade Baldwin (waived)



Παρουσίαση ομάδας

Tι νόημα έχει πια να είσαι αυτή η version των Grizzlies; Ένα χρόνο μετά τον αξιοπρεπή αλλά σαφή αποκλεισμό απ' το San Antonio, οι Grizzlies επιστρέφουν με ταβάνι αυτό ακριβώς το σενάριο. Το σπουδαιότερο γεγονός της offseason ήταν η αποχώρηση του Ζάχου, του Tόνυ και του Βινς, μιας παλιοπαρέας που θα λεγε κι ο Χάτζη. Ειδικά οι δύο πρώτοι θα έχουν για πάντα θέση στην ιστορία του franchise, o Randolph ήταν ένα απόκτημα - ρίσκο που τους βγήκε στο έπακρο και ο Allen προσωποποιούσε όσο κανείς το δυναμισμό που ήθελε να βγάζει κάθε βράδυ στο παρκέ η ομάδα από το Lionel ως και σήμερα, γι' αυτό άλλωστε αποσύρεται αυτόματα σχεδόν η φανέλα του. Οι αλλαγές αυτές θα κοστίσουν αρκετά σε εμπειρία αλλά δε θα είναι καταδικαστικές για τη χρονιά των Grizz αν ανταποκριθούν οι επίδοξοι αντικαταστάτες, που ίσως δώσουν μια μεγαλύτερη φρεσκάδα, αφού ο Randolph δεν ήταν πια βασικός ούτε είχε το μεγαλύτερο δυνατό impact, ενώ ο Carter θα είναι και φέτος ο γηραιότερος παίκτης της λίγκας. Στα του roster μια νίκη για το Memphis ήταν η διετής ανανέωση του JaMychal Green για ένα ποσό αρκετά φυσιολογικό για τα δεδομένα του salary cap, στα 8.2 κατά μέσο όρο, για έναν παίκτη που φάνηκε εξίσου ή και περισσότερο κομβικός για την ομάδα απ' τους προαναφερθέντες "παλιούς". Κολώνες του franchise προφανώς θα συνεχίσουν να είναι οι δύο γηραιότεροι πια του roster μαζί με επανακάμψαντα Chalmers, ο Marc Gasol κι ο Mike Conley, ένας All-Star κι ένα μέλος των All-Defensive teams δηλαδή, δύο καταπληκτικοί παίκτες που δεν έχουν καν σταθερά την αναγνώριση που -θεωρώ έστω πως- τους αρμόζει, όμως τα πράγματα από εκεί και πέρα είναι πολύ ρευστά. Ο Green θα είναι ο βασικός PF αλλά δεν έχει τη χάρη του συνεπίθετου Draymond για να δώσει κάτι ξεχωριστό, ο Parsons και το "σπουδαιότερο" νέο απόκτημα Evans θα αναγκαστούν να χάσουν πολλά παιχνίδια και το ξέρει κανείς πια, άσε που με τα τόσα ερωτηματικά στο second unit είναι αβέβαιο το πως θα κατανεμηθούν τα λεπτά τους ακόμη. Ο Ennis θα είναι η πιο σταθερή παρουσία στο φτερό επειδή είναι ένα δυνατό παιδί που ξέρει να διαχειρίζεται τις αρετές του, αλλά δε θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα επιθετικά, έπειτα αν βάλεις και το Brandan Wright και τον Troy Daniels που τον.. σούταραν στο Phoenix απλά γιατί δεν έχουν χώρο για άλλους συμπαθητικούς αλλά μέτριους κάπου εδώ τελειώνει η λίστα με τους πάικτες που σκόραραν πάνω από... 6 πόντους πέρυσι. Ένας κομβικός ρόλος στο SG, ο ηγέτης της περιφέρειας στο 2nd unit και γενικά κάποιος που να δώσει μια νέα πνοή σε μια μέτρια επίθεση αναζητούνται σε παίκτες όπως ο χρόνια αδιάφορος στο Sacramento Ben McLemore ή ο Wayne Selden που έχει δει την καριέρα του να εκτροχιάζεται πάνω από μία φορά, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα που βλέπεις στο depth chart περισσότερο αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να κοπούν αντί των αποχωρήσεων παρά για το αν θα είναι φέτος η χρονιά τους.

Το στοίχημα για τους Grizzlies είναι σαφές, αδειάζεις από εμπειρία κι ελπίζεις να κερδίσεις ενέργεια, ελπίζοντας να μην επηρεαστεί δραματικά η αμυντική σου φιλοσοφία και ίσως να προσεύχεσαι να βρεις περισσότερο σκορ από το supporting cast. Αν τα πράγματα πάνε στραβά το.. τρίτο μεγαλύτερο playoffs streak της λίγκας θα σπάσει, αν όλα πάνε καλά θα καταφέρουν να δυσκολέψουν ξανά τους Spurs ή τους Warriors και να μείνουν έξω με το κεφάλι ψηλά. Ο Marc πρόσφατα έκανε κάποιες απρόσμενα out of character δηλώσεις στις οποίες εξέφραζε τη δυσαρέσκια του για τη δυσκολία του franchise να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αυτή η αγωνία του απηχεί σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα για το Memphis, που στην offseason που πέρασε έγινε πιο σαφής από ποτέ.


Προπονητής

David Fizdale

Ο Fizdale έγινε γνωστός στη λίγκα ως βοηθός στο Miami κι αυτή είναι η θέση που άφησε για να διαδεχθεί πέρυσι το Dave Γιώργη. Ενδιαφέρον ταξίδι για τον Καλιφορνέζο coach, έπαιξε ΝCAA στο πανεπιστήμιο του San Diego και μετά από ένα χρόνο εντάχθηκε στο προπονητικό team των Τοreros, πέρασε στο αγαπημένο Fresno State, βρέθηκε πρώτη φορά στο ΝΒΑ ως μέλος των Warriors για μια σεζόν (2003-04), καπάκι τον πήρε ο Mike Woodson που έχτιζε το νέο group στους Hawks κι από εκεί βρέθηκε στου Pat Riley. Η "rookie" του χρονιά ως πρώτος προπονητής ήταν επιτυχημένη, το front office των Grizzlies φέρει το βάρος της αλλαγής των τυχών της ομάδας περισσότερο απ' το Fizdale και η εικόνα του Memphis στο παρκέ είναι αντάξια του υποτιμημένου διπόλου που ηγείται των προσπαθειών για παράταση του τρίτου μεγαλύτερου playoffs streak στη λίγκα.



Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος

Ε τα είπαμε ήδη γιατί όλα είναι πολύ δεδομένα για το Memphis, αν καταφέρουν να βγουν ξανά στα playoffs θα παλέψουν να περάσουν κανα γύρο με μειονέκτημα έδρας για να αποδείξουν ή για να πείσουν τους εαυτούς τους πως δεν ήρθε το τέλος, ακόμα. Καθόλου απίθανο και το να βρεθούν κάτω απ' τις 38 νίκες.

Κάτω απ' το φως του προβολέα

Mike Conley

O παίκτης που πριν 15 μήνες υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της λίγκας μέχρι το επόμενο, ο Conley χρειάστηκε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 20 πόντων μέσο όρο στη σεζόν, με τα καλύτερα fg% -> .459 και 3pt% -> .407 της καριέρας του σε 2.2 παραπάνω προσπάθειες ανά ματς ενώ ανέβηκε και 0.2 στο μ.ο. assists ανά ματς, μετά έκανε απ' τις καλύτερες σειρές playoffs που δεν πήρε χαμπάρι κανείς πέρυσι με .485 .447 και 7/2 a/to κόντρα στο San Antonio κι εν ολίγοις απέδειξε ξανά πως είναι ένας απ' τους πιο υποτιμημένους παίκτες του πρωταθλήματος κι ένας απ' τους λίγους εξαίρετους παίκτες της λίγκας που ποτέ δεν κατέβηκε να παίξει για τα νούμερά του. Θα χρειαστεί και φέτος να πλησιάσει το 20αρι για να βρεθούν στην οχτάδα οι αρκουδέηδες.




Θέλω να ρωτήσω τον...

Tyreke Evans, πως αισθάνεται που θα τον επισκιάσει ο Parsons στην κόντρα για χαμένα λεπτά στη χρονιά..

Πρόβλεψη νικών: 40-42
Conference rank: 8-9
Division rank: 3-4

Teaser
gerorge
Αν βγουν παλι playoffs οι Grizzlies τι να πω;Respect
Βεβαια ακομα ειναι νωρις για να ξεκινησουν οι καθιερωμενοι τραυματισμοι,αλλα εχουν ξεκινησει πολυ δυνατα
gerorge
QUOTE
Memphis has fired coach David Fizdale, league sources tell ESPN.



Ακατανοητη κινηση κι ας εχασε 8 συνεχομενα.Πιθανοτατα θα ηρθε σε ρηξη με καποιον σταρ(Γκασολ;;) και προτιμησαν τον σταρ κατι ακομα πιο ακατανοητο αν ειναι ο Γκασολ αφου ισως ηρθε η ωρα για rebuild κι απο εκει θα μπορουσαν να ξεκινησουν.Περσι εδειξε πολυ καλα στοιχεια και δεν θα δυσκολευτει να βρει δουλεια ο Fizdale (call me Suns)
YorM3
Givony: Word out of Memphis this past summer already was Marc Gasol and Coach Fizdale were on very poor terms after some confrontations in practice. Seemed inevitable they'd have to pick between one or the other eventually. This isn't some recent thing.

Επίσης και ο Nate Duncan είπε στο χθεσινό του podcast πως είχε ακούσει ψιθύρους ότι οι σχέσεις του με τους βετεράνους δεν ήταν και οι καλύτερες.

Είναι μεν ο Γκασόλ μεγάλος ηλιακιακά αλλά για μία ομάδα σαν τους Γκρίζλεις ίσως έχει μεγάλη αξία να αποσύρουν τη φανέλα του στο τέλος της καριέρας του και να έχει παίξει μόνο σε αυτή την ομαδα.
benchwarmer
Πιθανότατα έχασε τα αποδυτήρια ο Fizdale, αλλά γενικά μην πιστεύουν οι Grizzlies ότι είναι αυτό ρόστερ για πλέι-οφ. Υπέρβαση θα ήταν, όπως υπέρβαση ίσως ήταν και πέρυσι. Γενικά σε περίεργο σταυροδρόμι, ίσως καλύτερα να αρχίσουν το rebuilding παρά να παλεύουν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια σε "ανταγωνιστική" θέση.
aegeansheed
Ενδεχόμενο για αλλαγές στο ιδιοκτησιακό των Grizzlies.
https://theathletic.com/170989/2017/11/30/m...-david-fizdale/
QUOTE
Exclusive: Grizzlies minority owners exercise buy-sell option, adding more uncertainty to a reeling franchise

By Jon Krawczynski

It was not that long ago that the Memphis Grizzlies were one of the league’s shining success stories, the poster child for a bond between city and franchise with a proud core of leaders that made the playoffs an expectation.
The Grizzlies were named the most well-run franchise in North American sports by ESPN in 2013 and NBA Commissioner Adam Silver held them up as “the model of small-market success” in 2014, one year after they advanced to the Western Conference finals.
Flash forward to 2017 and this once stable and standard-setting organization is on shaky ground, and the uncertainty is only growing. When coach David Fizdale was fired this week, interim coach J.B. Bickerstaff became the fourth coach in the last six seasons, a startling level of volatility for a team that has made the playoffs for seven straight seasons.
The roster is in flux, half of the foursome that laid the groundwork for the team’s success is gone and Robert Pera’s future as lead owner of the franchise is in question.
A buy-sell provision in the ownership agreement between Pera and minority owners Steve Kaplan and Daniel Straus was exercised last week, sources told The Athletic. Both minority owners had the right to invoke the clause starting in late October, which allows one or both of them to set a new valuation for the franchise that sold for $377 million in 2012.
Pera, who is being represented by CAA in the process, will have to decide whether to buy out Kaplan and/or Straus to keep control of the team or sell his shares at the set price and remove himself from the ownership group.
The clause in the agreement, which was first reported by ESPN, was born of Pera’s tenuous acquisition of the team from previous owner Michael Heisley in 2012. During that process, the value of Pera’s technology company, Ubiquiti Networks, took a sharp plunge, forcing him to bring on Kaplan and Straus as partners with 13.5 percent equity and give a number of owners with Memphis ties, including Peyton Manning and Justin Timberlake, smaller pieces of the pie to be able to close the deal.
Pera’s first couple of seasons in Memphis were successful, with Mike Conley, Marc Gasol, Tony Allen and Zach Randolph forming the backbone of the Grizzlies’ “Grit ‘n Grind” culture that endeared the franchise to the no-nonsense people of Memphis and made them a bruising opponent for the rest of the NBA. They won a franchise-record 56 games and advanced to the Western Conference finals in 2013 and have been in the playoffs every season Pera has been in charge, no small feat for a team that missed the playoffs in 12 of its first 15 seasons in the league.
But after winning at least 50 games in three straight seasons from 2012-13 to 2014-15, the injury-plagued Grizzlies slipped to 42 in 2015-16 and won 43 last year in Fizdale's only full season. They are 7-13 this season, losers of nine straight and in 12th place in the West.
Pera pulled the plug on fiery coach Lionel Hollins after that 2013 run, setting up a rollercoaster of coaching changes over the next five years. Dave Joerger spent three years at the helm, leading them to the playoffs in all three seasons and the conference semifinals in 2015. But his relationship with Pera was volatile from the start, with sources telling The Athletic that the reclusive owner considered firing him just three games into his first season. Joerger grew so displeased with the situation that he interviewed for the opening with the Minnesota Timberwolves during the summer of 2014, but wound up staying in Memphis for two more seasons.
Joerger fled for Sacramento before last season and was replaced by Fizdale, who was fired one month into his second season on the job.

When the Grizzlies fired David Fizdale, it was their third coaching change in six seasons and drew sharp rebukes from LeBron James and others. (Credit: Nelson Chenault/USA TODAY Sports)
Through it all, Pera has been a shadowy figure with the Grizzlies. He is almost never in Memphis to attend games, a lack of visibility that has contributed to questions about his level of involvement with the franchise and Memphis.
“I always tell him I would like to see him at more games,” Gasol told reporters on media day.
Gasol has always said he has a close relationship with Pera and speaks to him regularly. The All-Star has long been supportive of the young owner but has also acknowledged that his lack of visibility does not help the situation.
Though he was quoted in the press release announcing Fizdale's firing, his role in the decision to do so remains unclear. But the move drew sharp rebukes across the league from LeBron James, Dwyane Wade and Heat head coach Erik Spoelstra, who worked with Fizdale in Miami, to Nuggets coach Michael Malone and others.

The absentee approach has led to tension between Pera and his minority owners, sources said. Kaplan tried to extricate himself from the situation a year and a half ago when he entered into negotiations with Timberwolves owner Glen Taylor to join the team as a minority partner with the intent on one day purchasing a majority stake in the franchise. But that agreement fell through, the second time Kaplan has missed out on a chance to become the lead owner of an NBA franchise. He was outbid by Tony Ressler for the Atlanta Hawks in 2015.
Straus is a New York-based healthcare magnate and the Grizzlies vice chairman.
Serving as Pera’s main consigliere in Memphis has been Joe Abadi, who carries the title of executive director but has no basketball background. He is higher on the food chain than GM Chris Wallace, who helped assemble the “Core Four” of Gasol, Allen, Conley and Randolph but has struggled since to buttress that group with the talent necessary to truly contend in the powerful Western Conference.
The Grizzlies said goodbye to the aging Randolph and Allen in the offseason, and injuries and underwhelming performances in recent drafts have hampered their ability to retool. They splurged on big contracts for Gasol and Conley, but signing Chandler Parsons, a versatile swingman with a history of knee problems, to a four-year, $94 million contract in 2016 has proven to be a huge mistake. The deal was completed without requiring a physical and contained no injury protections, according to sources, which has severely impacted the team’s salary cap situation.
The Grizzlies also do not have a first-round pick in next year’s draft thanks to an ill-advised trade for veteran journeyman Jeff Green, who is long gone from the roster.

All of it adds up to the kind of uncertainty — on the court and off — that can be difficult for a franchise to overcome, especially one in a smaller market like Memphis.
Seattle has been getting more aggressive in trying to address its arena situation to get a team to return to the city vacated when the SuperSonics left for Oklahoma City. But the Grizzlies lease at the FedEx Forum has strong protections through 2021 and the Commercial-Appeal reported that the subset of local owners in the group would be given the chance to buy the team if Pera, or any other owner, were to try to move the Grizzlies before 2027.
Since diving into the Grizzlies in 2012, Pera’s net worth has skyrocketed thanks in large part to a stock price rebound for his technology company. The value of the Grizzlies has more than doubled during his time as owner as well, and other franchises like the Houston Rockets ($2.2 billion) and the Los Angeles Clippers ($2 billion) have driven up the price tag to be an NBA owner.
It remains unknown whether he will look to retain the team or cash out and reap a financial windfall for his much smaller initial investment. The process could take months to come to a conclusion.
But for a once-stable franchise that was held up as a model for others to follow, the value of the product on the court appears to be in decline.
“We’ve been headed in a bad direction for quite some time,” Wallace told reporters on the day Fizdale was fired.
He was referring to trends he was seeing with the team in the games, but he could just as easily have been talking about the franchise as a whole.

Conley will still be out another two to three weeks with a sore left heel and Achilles tendon and Parsons is again experiencing issues with a right knee that has been surgically repaired three times.
That leaves Bickerstaff to try to pick up the pieces with a short-handed group as a daunting December schedule filled with heavyweights looms.
The long-term outlook for the franchise in Memphis is by no means assured either, until some clarity emerges in the ownership situation.
In a way, the buy-sell activation may be some of the best news the Grizzlies have had in a while. The season started under this cloud of uncertainty, with everyone knowing that the minority owners had the right to go down this road starting in late October. Deadlines spur action in the NBA, and maybe this one will lead to some much-needed answers for all involved.
aegeansheed
Kobi Simmons. "the future" alert

RipCity
Δεν ξέρω τι περηφάνια μπορεί να τους έχει πιάσει και δεν ξεπουλάνε ακόμα, αλλά βλέποντας χθες ένα πλάνο των Parsons, Conley με πολιτικά στον πάγκο-meaning 50Μ wasted ήταν πραγματικά για λύπηση η κατάσταση των Grizzlies. Ο Conley έχει αρχίσει να "σαπίζει" τα τελευταία τρία χρόνια έχοντας χάσει καμιά 60αριά παιχνίδια, ενώ ο Parsons είναι τελειωμένος και μόνο ο ίδιος δεν το ξέρει. Τους βγήκε το λαχείο Evans το οποίο κι είναι τρομερή ευκαιρία να πάρουν ένα first round pick σε trade. Μιλάμε για πραγματικό difference maker και όλο και κάποιος φιλόδοξος contender θα τσιμπήσει. Με ένα first από Evans, ένα first+κανά καλό ταλέντο από Gasol+το δικό τους first που θα ναι τοπ5 πιθανότατα μπορεί να γίνει ένα αρκετά γρήγορο rebuild κι ας μείνει ο Conley ως αρχηγός να μάθει τα κόλπα στους νεότερους. Σε τρία χρόνια που θα τελειώσει το συμβόλαιό του αν έχουν σταθεί τυχεροί και ικανοί στο ντραφτ οι πιτσιρικάδες θα ναι σε καλό επίπεδο. Ήδη Simmons και Brooks δείχνουν να έχουν να δώσουν.
gerorge
QUOTE (RipCity @ Dec 31 2017, 15:32 ) *
Δεν ξέρω τι περηφάνια μπορεί να τους έχει πιάσει και δεν ξεπουλάνε ακόμα, αλλά βλέποντας χθες ένα πλάνο των Parsons, Conley με πολιτικά στον πάγκο-meaning 50Μ wasted ήταν πραγματικά για λύπηση η κατάσταση των Grizzlies. Ο Conley έχει αρχίσει να "σαπίζει" τα τελευταία τρία χρόνια έχοντας χάσει καμιά 60αριά παιχνίδια, ενώ ο Parsons είναι τελειωμένος και μόνο ο ίδιος δεν το ξέρει. Τους βγήκε το λαχείο Evans το οποίο κι είναι τρομερή ευκαιρία να πάρουν ένα first round pick σε trade. Μιλάμε για πραγματικό difference maker και όλο και κάποιος φιλόδοξος contender θα τσιμπήσει. Με ένα first από Evans, ένα first+κανά καλό ταλέντο από Gasol+το δικό τους first που θα ναι τοπ5 πιθανότατα μπορεί να γίνει ένα αρκετά γρήγορο rebuild κι ας μείνει ο Conley ως αρχηγός να μάθει τα κόλπα στους νεότερους. Σε τρία χρόνια που θα τελειώσει το συμβόλαιό του αν έχουν σταθεί τυχεροί και ικανοί στο ντραφτ οι πιτσιρικάδες θα ναι σε καλό επίπεδο. Ήδη Simmons και Brooks δείχνουν να έχουν να δώσουν.



Δε νομιζω οτι θα δωσει καποια ομαδα 1st rounder για rental του Reke,αφου το συμβολαιο του τελειωνει το καλοκαιρι και θα πληρωθειΓια Parsons συμφωνω και πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες κινησεις που εχουν γινει ever.Οσο για Γκασολ πιστευω οτι τον κρατανε γιατι πιθανως θελουν ως οργανισμος να εχουν franchise παικτη που περασε ολα του τα χρονια στην ομαδα τους,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζε κατι τετοιο
RipCity
QUOTE (gerorge @ Dec 31 2017, 18:22 ) *
Δε νομιζω οτι θα δωσει καποια ομαδα 1st rounder για rental του Reke,αφου το συμβολαιο του τελειωνει το καλοκαιρι και θα πληρωθειΓια Parsons συμφωνω και πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες κινησεις που εχουν γινει ever.Οσο για Γκασολ πιστευω οτι τον κρατανε γιατι πιθανως θελουν ως οργανισμος να εχουν franchise παικτη που περασε ολα του τα χρονια στην ομαδα τους,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζε κατι τετοιο


Εδω ειχαν δωσει για Bogdanovic ενα 1st! Το θεωρω απολυτα εφικτο. Το προβλημα ειναι πως αν δε το κανουν φετος θα εχουν θεμα μεγαλο. Του χρονου παλι μετριοι θα ειναι και δε θα υπαρχει Reke να φερει ανταλλαγμα, ο Gasol θα χει ενα χρονο ακομα στην πλατη οποτε μικροτερη αξια και χρωστανε και το πικ τους στους Celtics αν δεν παει 1-8. Που σημαινει θα ναι υποχρεωτικο το τανκιν αν θελουν να το κρατησουν, το οποιο θα φερει δυσαρεσκεια σε Gasol, Conley αν μπει ως στοχος. Τουλαχιστον τωρα μπορει να πει κανείς πως είναι μονόδρομος για φέτος.
SG3ptshooter
Είναι τόσο εντυπωσιακά άδειοι μετά τις τόσες άστοχες επιλογές στο draft και τα trades που παραχώρησαν δικά τους picks που παίζουν με βασικό PG το Harrison ρε φίλε. Προφανώς απ' τα χειρότερα νούμερο 1 σε top10 ever.
aegeansheed
https://twitter.com/wojespn/status/958844581436645383
QUOTE
Adrian Wojnarowski‏Επαληθευμένος λογαριασμός
@wojespn
Ακολουθείτε Ακολουθείτε τον χρήστη @wojespn
Περισσότερα
As trade discussions involving Memphis Grizzlies guard Tyreke Evans intensify, front office plans to sit him out until a deal is completed, league sources tell ESPN. He'll start sitting vs. Pacers tonight. Trade deadline is next Thursday.

laugh.gif
Κωμωδία οι φετινοί Grizzlies. Απροκάλυπτο tanking αρχικά με τον Κόνλεη που από d2d με achilles-κάτι τον έβγαλαν out for season με... bone spur αν δεν κάνω λάθος (γελάνε και τα τσιμέντα). Τώρα αυτό -που μάλλον εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία λόγου απουσίας από αγώνες- ... η "προετοιμασία για trade" μάλλον, ψυχική;.. σωματική;.. κανείς δεν ξέρει... που μπορεί να είναι πολυήμερη έως και εβδομαδιαία όπως φαίνεται. Μην πάει έτσι το παιδί στην άλλη ομάδα και πάθει και τίποτα! tongue.gif
Απίστευτα ρεζιλίκια αυτά που διαβάζουμε φέτος.

Κλασσική offseason επέμβαση, όπως και τα ρεκτιφιέ scopes. Οι Grizzlies είπαν να την κάνουν τώρα... omg... αίσχος
http://www.nba.com/nets/blog/williams-unde...nkle-surgeries/
https://www.nytimes.com/2014/09/16/sports/b...r-optimism.html
RipCity
QUOTE (aegeansheed @ Feb 1 2018, 00:38 ) *
https://twitter.com/wojespn/status/958844581436645383

laugh.gif
Κωμωδία οι φετινοί Grizzlies. Απροκάλυπτο tanking αρχικά με τον Κόνλεη που από d2d με achilles-κάτι τον έβγαλαν out for season με... bone spur αν δεν κάνω λάθος (γελάνε και τα τσιμέντα). Τώρα αυτό, που μάλλον εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία λόγου απουσίας από αγώνες, την "προετοιμασία για trade", ψυχική;.. σωματική;.. κανείς δεν ξέρει... που μπορεί να είναι πολυήμερη έως και εβδομαδιαία όπως φαίνεται. Μην πάει έτσι το παιδί στην άλλη ομάδα και πάθει και τίποτα! tongue.gif
Απίστευτα ρεζιλίκια αυτά που διαβάζουμε φέτος.


start shitting ήθελε να πει. Πάντως το ίδιο έγινε και με Mirotic.

Ζητάνε ένα first λένε. Οι Sixers τον θέλουν, αλλά δε δίνουν first. Αυτοί που μπορεί να δώσουν όμως είναι οι Celtics!
SG3ptshooter
Παράλληλα

Crash95
χορνετς γκριιζλις 140- 79, ναι σωστα διαβασατε 140-79. αδιανοητα απαραδεκτο φετος το μεμφις
RipCity
Τετοιο καζο δεν ξαναγινε. Καλα να παθουν.
gerorge
Πραγματικο υποδειγμα franchise τα τελευταια χρονια.Τα γκρεμισαν ομως ολα φετος που εχουν ξεφτυλιστει με το tanking.Κι αλλες χρονιες περνουσαν με τραυματισμους(υπερβολικα πολλους) αλλα με τους d-leaguers καρταφερναν και εφταναν σε καλες θεσεις.
RipCity
O Fizdale τους έφταιγε που δεν έπαιξε τον Gasol σε μια τέταρτη περίοδο επειδή έχαναν εύκολα. Μέγας προπονητής ο Bickerstaff, αυτός δε βάζει καθόλου τον Gasol.
aegeansheed
H εικόνα της χρονιάς των Grizzlies σε μια γραμμή δημοσιογραφοποιητική.
QUOTE
Marc Gasol (resting for offseason) out Monday

Marc Gasol (rest) will not play on Monday vs. the Wolves.
Fantasy owners could see this coming from a mile away after Gasol played 35 minutes on Sunday night with 20 points with nine rebounds, nine assists, one steal, one block and three triples. With JaMychal Green (knee soreness) and Jarell Martin (ankle) both out, that means we're going to see a lot of Ivan Rabb and Deyonta Davis.
Andre Miller
QUOTE (aegeansheed @ Apr 9 2018, 22:49 ) *
H εικόνα της χρονιάς των Grizzlies σε μια γραμμή δημοσιογραφοποιητική.

Λέτε να χάσουμε πάλι απ αυτούς και χωρίς Γκασολ;
gerorge
QUOTE (Andre Miller @ Apr 10 2018, 00:00 ) *
Λέτε να χάσουμε πάλι απ αυτούς και χωρίς Γκασολ;



Ο Mar$hon παντως εχει μονο 20αρες απο τοτε που γυρισε.μπορει να την κανει τη ζημια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.