Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Ethnikaras
Και επειδή τον ξεχάσαμε, πολύ καλά πήγε και ο Σκλήβας από εμάς, αθλητικός, αλτικός, γεμάτος ενέργεια, καθοριστικός σε κάποιες φάσεις, βοήθησε πάρα πολύ, ακόμα και στο σχήμα που έπαιξε μαζί με Μαχαίρα, και πήγε στο 4, ήταν εξαιρετικός, καλή μεταγραφή.
Ο Πάντσιος επίσης, από τους καινούργιους, πήγε καλά, περισσότερο στον άσσο τον βλέπω, θέλει λίγο παραπάνω χρόνο με τους συμπαίκτες του να τους μάθει, γιατί του αρέσει να πασάρει.
Ο Καρακωνσταντάκης έπαιξε λίγο, έδειχνε να έχει έναν τραυματισμό (στο κεφάλι), και μπήκε μόνο στο τέλος, όταν χρειάστηκε ανάσες η ομάδα.
Η Καστοριά πολύ ωραία ομάδα, Καραμολέγκος μου άρεσε, όταν έμπαινε άλλαζε το παιχνίδι και έκανε ανατροπές η ομάδα του, καλός οργανωτικά και έχει και το σκορ, από την άλλη ο Κυριακόπουλος, σε κάποιο σημείο στην τρίτη περίοδο, έμοιαζε ότι θα μας κερδίσει μόνος του, είχε ένα καλό ξέσπασμα.
Ο Λυμπάρης πάρα πολύ καλός, όπως και ο Μπρόζος, και σταθερή αξία ο Κακλαμάνος.
Καλό ρόστερ, καλή ομάδα, όσο περνάνε οι αγωνιστικές, θα είναι καλύτεροι.
Αν και νωρίς, είδαμε ντέρμπυ 5άδας πιστεύω, στην πορεία θα δούμε και άλλες ομάδες που πάνε για ψηλά, πέρα από τα ακλόνητα φαβορί όπως Περιστέρι, Ηρακλής, Λευκάδα κτλ.
Blue piraeus
QUOTE (gspara @ Oct 8 2017, 00:31 ) *
Η πουλεναρα μας ο Οικονομόπουλος πως πηγε?Απο Καστορια ποιοι σου αρεσαν?

Καλος αλλα αστοχος. Λογικα πρεπει να εχει αγχος. Οταν αρχιζει ναβαζει και τα σουτ θα ειναι σουπερ
Πολυ καλος ο Καραμαλεγκος, ο Λυμπάρης και ο Κακλαμανος. Ειναι ομως συνολικα καλη ομαδα




Blue piraeus
Οι Δούκες φωνάζουν για τη διαιτησία
Ποιοι οι Δούκες που πέρυσι όλα τα μαρκαρίσματα με το μάτι ήταν αντιαθλητικά υπέρ τους
Ο Ρουμπιο έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ βολών...
Δεν πειράζει ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα.
Εκεί!!!
Και ο γκριζοκαραγκιοζης γράφει ότι η διαιτησία μοίρασε τα κουκούτσια
Μάλλον πήρε πόδι και έχασε το μεροκάματο
gate1010
Δυστυχώς η έλλειψη σοβαρού δυαριού(με όλο τον σεβασμό στον τότσιο) θα κάνει και φέτος ντέρμπι την δεύτερη θέση. Γιατί νομίζω το περιστέρι βγαίνει σίγουρα πρώτο.
marousara
Επειδή σχολιάστηκε στο forum να πω ότι από πέρυσι οι ομάδες της Α2 μπορούν να αλλάζουν ξένο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και να παίρνουν Έλληνες χωρίς ομάδα..

Gkos
QUOTE (Gkos @ Oct 7 2017, 16:37 ) *
Αν τα ροστερ μεινουν ως εχουν βλεπω ΑΕΛ και Δουκα σχεδόν σιγουρους για τελευταια 2αδα.
Αρκαδικος εχει εμπειρια σε αυτα και γεμισε και ρόστερ.
Καλη επιτυχια σε όλες τις ομάδες.


Παρότι είναι νωρίς για συμπεράσματα,τα αποτελεσματα της πρώτης αγωνιστικής δείχνουν αρκετά πράματα. . .

Πάντως δεν ξέρω πότε έχει ξανασυμβεί πρώτη αγωνιστική να περνάνε όλα τα φαβορι(ναι ,ο Παπαγος ειχε γυρίσει οριακό φαβορί) ,δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει πραγματικά.

Εγώ παρευρέθηκα στο ΔΑΙΣ μετά μετά από ένα τριήμερο σκέψης.
Μέχρι 16:55 ήμουνα αναποφάσιστος,έχοντας αλλαξει 35 φορές γνώμη σε πιο από τα 3 κοντινά γήπεδα θα παρευρεθώ.
Άλλωστε όλα είχαν ντέρμπι παραμονής.
Τελικά την καλύτερη επιλογή έκανα smile.gif

Επειδή βλεπω έγραψε στο σαιτ του ο Δούκας δεν θα πω πάρα πολλα.
Οι ηττημένοι φωναζουν για την διαιτησία,οι απόψεις διίστανται,ήταν μια κακή διαιτησία γενικώς.


Στα του ματς λοιπόν είχαμε τρομερά εντυπωσιακό φινάλε με Παπάγο να κλέβει την νίκη με Φακοπουλίδη(όπως είπε ένας φίλος ,με τόση ασυλια που έχει ο μικρός από Σορωτό γινεσαι παικταράς θες δεν θες)!

Ο Δουκας λοιπόν είχε ξεφύγει, και ο Παπάγος πλησίασε 62-61 με σερί πόντων του Φακόπ.
Ο Μελισαράτος(που έπαιζε με 4 φάουλ από τα μεσα της τριτης περιόδου-όπως και ο Φιλιππάκος) με 2/2 βολες ισοφαρισε 64-64 στα 85" ,στα 68" ο Παναγιωταράς με τρίποντη βόμβα το 67-64 και κει μπήκε το σουτ του αγώνα ,όπου ο Γκάτζο ισοφάρισε 67-67 με πολύ δύσκολο τρίποντο(οι πρώτοι του πόντοι στο ματς ).
Στα 32" ο Τόζιος έκανε το 69-67,στα 26" ο Φακοπουλίδης με γκολ φαουλ ισοφάρισε.
Αστοχησε στην βολη μα ο Ιωαννου υπό την πίεση Μελισσαράτου έβγαλε την μπάλα έξω.
Ντραιβ ο (ποιος άλλος; )ο Φακοπουλιδης στα 15" και κερδιζει βολές καθώς και το 4ο φάουλ του Παναγιωταρά(εγώ εδώ ειδα επιθετικό φάουλ πάντως),αστοχος και στις 2 βολες αλλα η μπάλα πάει πάνω του(ουτε είχε κάνει κίνηση προς το καλάθι!!!) !
Νεο ντραιβ στα 8" ,και πεμπτο φαουλ του Παναγιωταρά(τον αντικαθιστα ο Μαστόρος), 2/2 βολες και 69-71,αμεση επαναφορα σε
Μαστόρο που στα 4" πάει σε ηρωικο ντράιβ και κερδίζει φάουλ, αστοχος στην πρωτη,αστοχει επίτηδες στην 2η και καπως έτσι ο Παπάγος επέστρεψε στην Α2 με το ροζ φύλλο αγώνα που το πανηγύρισε με τον πολυ κόσμο που τον είχε ακολουθήσει στο ΔΑΙΣ.
Δουκας κακός δεν ήταν,χειρότερο τον περίμενα,υπέκυψε σε κούραση και σε φάουλ με το μικρό ροτέισον.
Αμα κανει καμιά ακόμη μεταγραφή(επιστροφή) θα'ναι στα ίσα με τους χαμηλά.

Παρόντας(μεταξύ αρκετού κόσμου) και ο Κυρίτσης που πήγε να δει την πρώην του( ; ) ομάδα.
Καλή ώρα.

Υ.γ. Ο υπερδιπλασιασμός που πλήρωνε το -1,5 του Ηρακλή στο ημίχρονο,ήταν το must του μήνα(ασχέτως που έγινε στο τελευταίο λεπτό-πάντα γίνεται ο άσσος στο Ιβανώφειο χαχα).
Άντε μαζι με το λαιβ της Εθνικής στην Κύπρο.


Το κείμενο από το σαιτ του Δουκα !

"
Πρεμιέρα με το...αριστερό σε ένα κατάμεστο Δαΐς...

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας η οποία γνώρισε την ήττα από τον ΑΣ Παπάγου με σκορ 69-71, κόντρα στην εικόνα και την ροή της αναμέτρησης...

Οι "μπλε" είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με 62-52 στο 35' και 67-64 στο τελευταίο λεπτό (1:08 πριν τη λήξη) του ματς αλλά κάποια λάθη απειρίας, χαμένα αμυντικά rebounds από βολές και κάποια "περίεργα" σφυρίγματα έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς...



Ο ΑΣΕΔ έβαλε "μπροστά τις μηχανές" με τους Κουκουλά, Κουπίδη και Τόζιο να σκοράρουν για το 11-4 στο 5' πριν έρθει άμεσα η αντίδραση των φιλοξενούμενων οι οποίοι πέρασαν μπροστά στο σκορ 13-15 στο 7’.

Εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Κουπίδης που έβαλε τον Δούκα και πάλι "οδηγό"...

Η πρώτη περίοδος έληξε 24-20 και το ξεκίνημα της δεύτερης βρήκε τον Τσιότρα να βομβαρδίζει το αντίπαλο καλάθι και βρίσκοντας επιθετικές βοήθειες από τους Τόζιο Παναγιωταρά και Κουπίδη η διαφορά έφτασε σε διψήφιο αριθμό (42-32), ένα μόλις λεπτό πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.



Ένα εύστοχο σουτ τριων πόντων των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημίχρονο (42-35) με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην τρίτη περίοδο ο Α.Σ. Παπάγου μείωσε σε 47- 45 (27’) όμως οι "μπλε" κατάφεραν και πάλι να ξεφύγουν με 5 πόντους διαφορά (55-50) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο, ο Στέλιος Ιωάννου μετέτρεψε το 55-52 αρχικά σε 59-52 για να έρθει η σειρά του Παναγιωταρά να αυξήσει και πάλι τη διαφορά σε 10 πόντους (62-52, 35’).

Ο Παπάγου με τον Φακοπουλίδη και στη συνέχεια με τον Μελισσαράτο ήταν αυτοι που είπαν και την "τελευταία λέξη" στο παιχνίδι.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 64-64.

Η "απάντηση" ήρθε από τον Παναγιωταρα που από τα 6.75 έκανε το 67-64 για να έρθει άμεσα η ισοφάριση στην επόμενη επίθεση...67-67.

Ο Τόζιος 33’’ πριν το τέλος διαμόρφωσε το 69-67 όμως ο Φακοπουλίδης αποδείχτηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παπάγου αφού πήρε στις πλάτες του την ομάδα και την οδήγησε στη νίκη.

Αφού "έγραψε" το 69-69 (γκολ φάουλ, άστοχη βολή, επιθετικό rebound, φάουλ) ευστόχησε στη συνέχεια σε 2 βολές, κάτι που δεν κατάφερε ο Μαστόρος στην επόμενη επίθεση (0/2) με το τελικό 69-71 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων υποχρεώνοντας τον ΑΣΕ Δούκα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα...

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 42-35 (ημίχρονο), 55-50, 69-71 (τελικό)

ΑΣΕ Δούκα (Γιάννης Γιαννόπουλος): Τόζιος 15, Παναγιωταράς 9 (2), Μαστόρος 4, Τσουργιάννης, Ιωάννου 4, Τσιότρας 12 (1), Κουπίδης 16 (2), Ψαράς, Κουκουλάς 9 (1), Ντιφαντής, Δούβλης, Ολύμπιος.

ΑΣ Παπάγου (Κώστας Σορώτος): Μελισσαράτος 21, Γκατζο 3 (1), Ψαρας, Αποστολίδης 5 (1), Δέδες 6, Ζώρζος (1), Παπαπέτρου 5, Φακοπουλίδης 24 (2), Φιλιππάκος 5, Κατσαντώνης 2, Σαλεχ, Μουρίκης.


Γιαννόπουλος: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου..."

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΑΣΕ Δούκα, Γιάννης Γιαννόπουλος στάθηκε τόσο στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του όσο και σε κάποια διαιτητικά σφυρίγματα που δόθηκαν:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Πάλεψαν μέχρι το τέλος για τη νίκη σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες στις οποίες ήμασταν άτυχοι και δεν καταφέραμε να ξεκινήσουμε όπως θα θέλαμε.

Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή όμως στο δεύτερο υποπέσαμε σε κάποια λάθη ενώ στο φινάλε επιτρέψαμε στον αντίπαλο όχι μόνο να επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά και να φύγει με τη νίκη. Σε αυτό σίγουρα βοήθησαν και οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους σε κάποιες επίμαχες φάσεις. Δέχομαι ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα όμως στο σημερινό παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάποια δεν ήταν...

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, είμαστε μια νέα ομάδα που θέλουμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί από το φετινό πρωτάθλημα..."

"

http://www.ased.gr/Articles/4518



QUOTE (Blue piraeus @ Oct 7 2017, 20:29 ) *
Σχήμα λόγου ήταν το έφηβοι μην το παίρνεις αυτολεξεί
Με 8 παίχτες αυτού του επιπέδου λοιπόν για να ακριβολογησω


Εσυ πιστεύεις θα περάσουν ΟΛΕΣ οι ομάδες από ΔΑΙΣ;
Αντε εκτός ΑΕΛ που την εχω να αποχαιρετάει νωρις.
Εγω πιστευω πολλές ΔΕΝ θα περάσουν οπότε το διπλο του Παπάγου (που μακριά από το Σαλούν δεν φημίζεται για την δύναμη του) οπότε το διπλό είναι σημαντικότατο.
RAPTOR
QUOTE (Gkos @ Oct 9 2017, 16:38 ) *
...........

Και γω στο ΔΑΙΣ😊.Συμφωνω απολυτα με την περιγραφη!Ασταματητος φαινοταν ο Κουπιδης που τραβουσε το σκορ και φορτωνε με φαουλ τον Παπαγο.Ο Σορωτος αλλαξε πολλους παικτες επανω του με εντολη για αφορητη πιεση.Ηταν αλλωστε ο παικτης που αρχιζε και τελειωνε τις περισσοτερες επιθεσεις.Ο Αποστολιδης απο Παπαγο ηταν για μενα πολυτιμοτερος με τρομερες αμυνες και πολλες βοηθειες επιθετικα.Ο Φιλιππακος πολυ αξιοπιστος ο Φακοπουλιδης προσπαθει να γινει....Βασιλοπουλος😊‼️με την βοηθεια του κοουτς αλλα πρεπει να γινει πιο ομαδικος!Τα αλλα παιδια βοηθησαν και με δεδομενη την απειρεια τους σταθηκαν καλα.Ατυχια για τον Δεδε και τον Παπαγο πουαποχωρησε με θλαση .Η διαιτησια μετρια,με λαθη,αλλα μενει η προσπαθεια να παιξουν 50/50.Αστοχες οι δηλωσεις για αλλοιωση αποτελεσματος.
gspara
QUOTE (RAPTOR @ Oct 9 2017, 19:07 ) *
..........ο Φακοπουλιδης προσπαθει να γινει....Βασιλοπουλος😊‼️με την βοηθεια του κοουτς αλλα πρεπει να γινει πιο ομαδικος!

Καλυτερος θα γινει wink.gif
Gkos
QUOTE (xaris1986 @ Oct 8 2017, 06:05 ) *
Απο περιεργεια και μονο ξερει κανεις ποσα παιρνει ο Κλαρκ?



Approximately 50Κ
Gkos
QUOTE (RAPTOR @ Oct 9 2017, 19:07 ) *
Και γω στο ΔΑΙΣ😊.Συμφωνω απολυτα με την περιγραφη.


Ευτυχώς που κάποιος συμφωνεί με όσα γράφω,γιατί τώρα τελευταία τρώω κράξιμο αν δεν γράφω αυτά που πρέπει . . .

QUOTE (RAPTOR @ Oct 9 2017, 19:07 ) *
Ασταματητος φαινοταν ο Κουπιδης που τραβουσε το σκορ και φορτωνε με φαουλ τον Παπαγο.


Πολυ καλό α ημ,τον χρειαζόταν στο τέλος ο Δούκας. . .

QUOTE (RAPTOR @ Oct 9 2017, 19:07 ) *
Ατυχια για τον Δεδε και τον Παπαγο πουαποχωρησε με θλαση


Περαστικά του.

Να πω και κάτι που ξέχασα χτες,μου άρεσε πολυ ο Τόζιος που δεν τον ήξερα.


Και Κυρίτσης πάει Πάτρα.

RAPTOR
QUOTE(gspara @ Oct 9 2017, 23:09 ) *
Καλυτερος θα γινει wink.gif

Μακαρι,χρειαζονται.....κανονικα play maker smiley.gif

QUOTE(Gkos @ Oct 10 2017, 00:28 ) *
Ευτυχώς που κάποιος συμφωνεί με όσα γράφω,γιατί τώρα τελευταία τρώω κράξιμο αν δεν γράφω αυτά που πρέπει . . .



Πολυ καλό α ημ,τον χρειαζόταν στο τέλος ο Δούκας. . .



Περαστικά του.

Να πω και κάτι που ξέχασα χτες,μου άρεσε πολυ ο Τόζιος που δεν τον ήξερα.


Και Κυρίτσης πάει Πάτρα.

Χωρις Κυριτση και χωρις αλλη μεταγραφη,χλωμο τον βλεπω τον Δουκα.
wike side
QUOTE(RAPTOR @ Oct 10 2017, 07:38 ) *
Μακαρι,χρειαζονται.....κανονικα play maker smiley.gif


Χωρις Κυριτση και χωρις αλλη μεταγραφη,χλωμο τον βλεπω τον Δουκα.





Άλλαξαν οι ισορροπίες,τα λεφτά γύρισαν!
Gkos
Απιστευτα πραματα ....
55 ....Απιστευτο !
pan24
Ο κυριτσης το σαββατο θα παιξει στην πατρα...ως αντιπαλος
Ειμαστε ανεκδοτα.Κατσαμε να κανουμε διαπραγματευσεις ενω ο μανατζερ του το χρησιμοποιουσε για να πιεσει τον δουκα αφου ο παικτης ποτε δεν ειχε προθεση να φυγει εκτος αθηνας

Ενω ειχαν ανακοινωσει στον τζιανκατερινο οτι φευγει και μαζευε βαλιτσες του ειπαν οτι τελικα μενει μεχρι νεωτερας.Με τι ψυχολογια θα παιξει δεν ξερω
Gkos
Και όμως εχτες ο μάνατζερ του εκανε λαικ σε άρθρα που τον στέλνανε Πάτρα !
RAPTOR
Ειμαι περιεργος να δω ποτε θα αρχισουν να βαρανε τα κανονια σε Β και Α2 κατηγορια!!!
Ηδη ο Κυριτσης απο το ρεπορταζ επιστρεφει στον Δουκα οπου ανηκει σωματικα και ψυχικα απο παιδι😊‼️
Αφου πρωτα εξασφαλισε κανα πενηνταρι ( συμφωνα με το .....ρεπορταζ) shot.gif shot.gif shot.gif
pan24
QUOTE (Gkos @ Oct 10 2017, 17:46 ) *
Και όμως εχτες ο μάνατζερ του εκανε λαικ σε άρθρα που τον στέλνανε Πάτρα !

Το εχει ξανακανει ο ιδιος το 2012 οταν περιμεναν τον τσαμη το απογευμα πατρα να υπογραψει εχοντας συμφωνησει προφορικα μαζι του το προηγουμενο βραδυ.Ο τσαμης μαζι με τον κυριο δελτα εκεινη την ωρα πηρε το αεροπλανο και υπεγραψε στην λιμοζ η οποια τον ανακοινωσε λιγο πριν το ραντεβου που θα ειχε με τον απολλωνα για να υπογραψει

Οσο ζουσε ο μολφετας απο την πατρα μετα απο αυτο δεν ξαναπερασε παικτης του.Μετα εφτιαξαν οι σχεσεις μεχρι που τον τελευταιο 1,5 χρονο εγινε ο αγαπημενος μανατζερ της ομαδας που ψωνισε ολα τα σαπακια του και τελικα επεσε
Gkos
Tασο αρχοντα παρε μας τα υπάρχοντα !
benchwarmer
Αλλάζουν τα πράγματα πλέον για τον Δούκα και αποκτάει και άλλη αξία η νίκη του Παπάγου.
Στην Πάτρα πάλι όσο πάει η κατάσταση χειροτερεύει αντί να φτιάχνει, αλλά κάποια πράγματα πληρώνονται...
basketalcoholic
QUOTE (RAPTOR @ Oct 10 2017, 17:46 ) *
Ειμαι περιεργος να δω ποτε θα αρχισουν να βαρανε τα κανονια σε Β και Α2 κατηγορια!!!
Ηδη ο Κυριτσης απο το ρεπορταζ επιστρεφει στον Δουκα οπου ανηκει σωματικα και ψυχικα απο παιδι😊‼️
Αφου πρωτα εξασφαλισε κανα πενηνταρι ( συμφωνα με το .....ρεπορταζ) shot.gif shot.gif shot.gif


Έννοια σου κι ερχονται τα κανόνια! Και δυστυχώς θα είναι πολλά! Και στις δύο κατηγορίες!
xaris1986
Λογικα τον Κυριτση θα τον πληρωσει ο ιδιος ο Δουκας.Τι ειναι 50χιλιαρικα?5 ετησιες συνδρομες μαθητων... icon_drunk.gif

Θα χει ενδιαφερον η ομαδα των εκπαιδευτηριων φετος.

Πεντε εμπειροι(Τσιοτρας,Κουπιδης,Ιωαννου,Κυριτση
ς,Ντιφαντης)καλοι παιχτες και αλλοι τοσοι πιτσιρικαδες που θα πανε να σωσουν την κατηγορια...
RAPTOR
Ξερει καποιος τι αγωνες δειχνει Σαββατοκυριακο?
Gkos
Τις υπηρεσίες του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς θα στερηθεί για τους επόμενους 3-4 μήνες ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου.

Ο Σερβοέλληνας πλέι μέικερ αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αντιμετωπίσει με δραστικό τρόπο το πρόβλημα τραυματισμού, που ταλαιπωρούσε τον καρπό του δεξιού του χεριού.

Η όλη διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται με το νέο έτος, καθώς θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου εύχεται στον αθλητή του ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2.



http://www.gsperisteri.gr/2017/10/11/%ce%b...ba%cf%8c%cf%81/
m-papous
QUOTE (xaris1986 @ Oct 11 2017, 12:06 ) *
Λογικα τον Κυριτση θα τον πληρωσει ο ιδιος ο Δουκας.Τι ειναι 50χιλιαρικα?5 ετησιες συνδρομες μαθητων... icon_drunk.gif

Θα χει ενδιαφερον η ομαδα των εκπαιδευτηριων φετος.

Πεντε εμπειροι(Τσιοτρας,Κουπιδης,Ιωαννου,Κυριτση
ς,Ντιφαντης)καλοι παιχτες και αλλοι τοσοι πιτσιρικαδες που θα πανε να σωσουν την κατηγορια...

Να πάρει και τον Καλαϊτζή. Κι αυτός την καρδιά του στο Δούκα θα την έχει αφήσει.
gate14
QUOTE(xaris1986 @ Oct 11 2017, 12:06 ) *
Λογικα τον Κυριτση θα τον πληρωσει ο ιδιος ο Δουκας.Τι ειναι 50χιλιαρικα?5 ετησιες συνδρομες μαθητων... icon_drunk.gif

Θα χει ενδιαφερον η ομαδα των εκπαιδευτηριων φετος.

Πεντε εμπειροι(Τσιοτρας,Κουπιδης,Ιωαννου,Κυριτση
ς,Ντιφαντης)καλοι παιχτες και αλλοι τοσοι πιτσιρικαδες που θα πανε να σωσουν την κατηγορια...


Μεσα σε αυτους προσεθεσε και τον Κουκουλα , και τον Παναγιωταρα ακομα και τον Τοζιο που εχει παραστασεις απο Α2 με Βεροια και Γυμναστικο
Κατσε μην δουμε και κανεναν ξενο στον Δουκα στο τελος ...
Περιστεριfan
3-4 μηνες εξω λοιπον ο Milosevic...Σημαντικοτατη απουσια,αλλα το "θετικο" στην ολη την υποθεση ειναι, πως υπαρχουν παικτες που μπορουν να τον καλυψουν.Εκτος απο τους εμπειρους Πολυταρχου κ Μαντζαρη που θα εχουν μεγαλυτερο ρολο,ο Αγγελου θα εχει την ευκαιρια να δειξει τι μπορει να κανει.
gspara
QUOTE (Περιστεριfan @ Oct 11 2017, 16:13 ) *
3-4 μηνες εξω λοιπον ο Milosevic...Σημαντικοτατη απουσια,αλλα το "θετικο" στην ολη την υποθεση ειναι, πως υπαρχουν παικτες που μπορουν να τον καλυψουν.Εκτος απο τους εμπειρους Πολυταρχου κ Μαντζαρη που θα εχουν μεγαλυτερο ρολο,ο Αγγελου θα εχει την ευκαιρια να δειξει τι μπορει να κανει.

Λογικα αυτος ηταν και ο λογος που παρεμεινε τελικα ο Παππας.
Περιστεριfan
QUOTE (gspara @ Oct 11 2017, 16:33 ) *
Λογικα αυτος ηταν και ο λογος που παρεμεινε τελικα ο Παππας.

Οντως
panos34
Περιστέρι και ο Ηρακλής φαβορί για άνοδο στην Α1 .Τελικά θα γίνουν play off A2 η όχι λόγω μείωσης των ομάδων στην Α1;
Gkos
QUOTE (gate14 @ Oct 11 2017, 13:49 ) *
Μεσα σε αυτους προσεθεσε και τον Κουκουλα , και τον Παναγιωταρα ακομα και τον Τοζιο που εχει παραστασεις απο Α2 με Βεροια και Γυμναστικο
Κατσε μην δουμε και κανεναν ξενο στον Δουκα στο τελος ...


Εμ....
Πες τα μην τα λεω εγω...
Και ναι,ακουγεται και για ξενος πλεον!
gspara
QUOTE (panos34 @ Oct 11 2017, 17:21 ) *
Περιστέρι και ο Ηρακλής φαβορί για άνοδο στην Α1 .Τελικά θα γίνουν play off A2 η όχι λόγω μείωσης των ομάδων στην Α1;

Θα γινουν play-off και play-out.
Gkos
2η Αγωνιστική - 14/10/2017

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ:1

Μακάρι να μας το δώσουν σε καλή απόδοση (To λέω στην ψύχρα)
Θα στερήθει και τις υπηρεσίες του Ναούμη (για αρκετό καιρό μάλιστα) η ΑΕΛ,που διαβαζω οτι συμφωνησε με Κατσαρε και θα την ενισχυσει αυριο κιολας !!

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:1

Πολυ καλή εικόνα στο Ιβανώφειο ο Ερμής(τελικά ο Ρεντίκας έφυγε; ) έχασε δικό του ματς όπως εξελίχτηκε .
Καλό και το Μαρουσι με τον ανέτοιμο Αρκαδικό ,όπου συνηθίζει να αποδίδει καλύτερα μακρια από Αγιο Θωμα.
Θα παω όμως με τον σεφτέ της νεοφώτιστης.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ:1

Δεν έπεισε στην πρεμιέρα ο γηραιός,εχω σε εκτίμηση την εντός έδρας δυναμική της Καρδίτσας λεω να παω με μπόμπα.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ :1

Τοπικό ντέρμπι,πιο τοπικο πεθαίνεις.
Με φόρα από το διπλό στο ΔΑΙΣ οι γηπεδούχοι να ζευγαρώσουν νίκες.0

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ:2

Μπλέξιμο.
Ο Απόλλωνας δεν είναι καλά ήρθε και το κάζο με Κυρίτση που παρέμεινε Δούκα.
Θα πάω με την έκπληξη.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:1

Έχει καλό υλικό η Καστοριά και "χάνεται" μακριά από την Λευκάδα η Δόξα.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ:1

Πυρκάλ κλπ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ:1

Χωρις λόγια.

Καλη επιτυχια σε όλα τα παιδια,μακρια απο τραυματισμους.
kaneKorso

2η Αγωνιστική - 14/10/2017

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 1 (φυσικά και παίζει κανονικότατα ο Ρεντίκας στον Ερμή)

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: 1 (παίζει και η παράταση)

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ : 2

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: 1

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: 1

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ: 2

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ: 1
kotzito
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1 Σταδιακά θα ανεβαίνουν οι Αρκάδες. Αδύναμη γενικά η ΑΕΛ, ίσως παλέψει για 2-3 δεκάλεπτα αλλά μέχρις εκεί.

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1 Διαφορά ποιότητας.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2 Θα το έδινα Χ αν γινόταν. Βέβαια αν παίξει όπως και με τον Ερμή ο Ηρακλής ξανά, δεν το βλέπω να περνάει.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1 Γειτονικό ντέρμπι. Θα πάω με τα νιάτα και την έκπληξη.

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1 Περίεργο ματς. Έχει και Κυρίτση πλέον ο Δούκας, αλλά μάλλον άσσος οριακά.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1 Καλή ομάδα οι γηπεδούχοι, νομίζω ότι στην έδρα τους θα πάρουν τα περισσότερα παιχνίδια με ομάδες της ίδιας δυναμικής περίπου.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 1 Πολύ κακός στην πρεμιέρα ο Αμύντας, ωστόσο τέτοια παιχνίδια τα "έχει".

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1 Εύκολα.
gspara
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1
Ανετοιμος ο Αρκαδικος αλλα πρεπει να κερδισει και νομιζω θα τα καταφερει με την ποιοτητα των παιχτων του

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
Η Αγια εδειξε τα δοντια της στο Ιβανωφειο και απέναντι στο σκληροτραχηλο Μαρούσι είναι το φαβορι.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
Ο Ηρακλής νικησε στο κυπελλο,τωρα η σειρα της Καρδιτσας.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Πολύ ενδιαφερον και αμφιρροπο παιχνιδι στο Σαλουν.Θα παω οριακα στο 2πλο του Χολαργού που εχει μεγαλυτερο βαθος.

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
Με εχουν μπερδεψει οι δυο ομαδες,θα πονταρω περισσοτερο στα τυφλα και λογω εδρας.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2
Σπουδαιο ματς στην Καστορια.Την Λευκαδα την πιστευω πολύ και θεωρω εχει καλες πιθανότητες για μια από τις θεσεις ανοδου.Πονταρω λοιπον σε Χατζηκυριακιδη-Λιακοπουλο.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 2
Θα είναι διαφορετικος στην Πυρκαλ ο Αμυντας αλλα και παλι πρεπει να μεταμορφωθεί δραστικα ώστε να κερδισει τον πολύ καλο Εθνικο.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
Διαφορα δυναμικότητας.
RAPTOR
QUOTE(gspara @ Oct 13 2017, 17:07 ) *
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1
Ανετοιμος ο Αρκαδικος αλλα πρεπει να κερδισει και νομιζω θα τα καταφερει με την ποιοτητα των παιχτων του

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
Η Αγια εδειξε τα δοντια της στο Ιβανωφειο και απέναντι στο σκληροτραχηλο Μαρούσι είναι το φαβορι.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
Ο Ηρακλής νικησε στο κυπελλο,τωρα η σειρα της Καρδιτσας.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Πολύ ενδιαφερον και αμφιρροπο παιχνιδι στο Σαλουν.Θα παω οριακα στο 2πλο του Χολαργού που εχει μεγαλυτερο βαθος.

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
Με εχουν μπερδεψει οι δυο ομαδες,θα πονταρω περισσοτερο στα τυφλα και λογω εδρας.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2
Σπουδαιο ματς στην Καστορια.Την Λευκαδα την πιστευω πολύ και θεωρω εχει καλες πιθανότητες για μια από τις θεσεις ανοδου.Πονταρω λοιπον σε Χατζηκυριακιδη-Λιακοπουλο.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 2
Θα είναι διαφορετικος στην Πυρκαλ ο Αμυντας αλλα και παλι πρεπει να μεταμορφωθεί δραστικα ώστε να κερδισει τον πολύ καλο Εθνικο.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
Διαφορα δυναμικότητας.

Ξερεις τι θα δειξει απο Α2?
gspara
QUOTE (RAPTOR @ Oct 13 2017, 18:26 ) *
Ξερεις τι θα δειξει απο Α2?

Aκομα δεν εχει ανακοινωθεί κατι.
Blue piraeus
QUOTE (gspara @ Oct 13 2017, 18:07 ) *
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1
Ανετοιμος ο Αρκαδικος αλλα πρεπει να κερδισει και νομιζω θα τα καταφερει με την ποιοτητα των παιχτων του

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
Η Αγια εδειξε τα δοντια της στο Ιβανωφειο και απέναντι στο σκληροτραχηλο Μαρούσι είναι το φαβορι.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
Ο Ηρακλής νικησε στο κυπελλο,τωρα η σειρα της Καρδιτσας.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Πολύ ενδιαφερον και αμφιρροπο παιχνιδι στο Σαλουν.Θα παω οριακα στο 2πλο του Χολαργού που εχει μεγαλυτερο βαθος.

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
Με εχουν μπερδεψει οι δυο ομαδες,θα πονταρω περισσοτερο στα τυφλα και λογω εδρας.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2
Σπουδαιο ματς στην Καστορια.Την Λευκαδα την πιστευω πολύ και θεωρω εχει καλες πιθανότητες για μια από τις θεσεις ανοδου.Πονταρω λοιπον σε Χατζηκυριακιδη-Λιακοπουλο.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 2
Θα είναι διαφορετικος στην Πυρκαλ ο Αμυντας αλλα και παλι πρεπει να μεταμορφωθεί δραστικα ώστε να κερδισει τον πολύ καλο Εθνικο.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
Διαφορα δυναμικότητας.

Μ αρεσουν οι προβλεψεις σου!!!
Μακαρι να κανεις 2 στα 2 smiley.gif rolleyes.gif smiley.gif

Περιστεριfan
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 1

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: 2

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ : 2

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: 1

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: 1

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ: 2

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ: 1 καλη μας αρχη smile.gif
gspara
QUOTE (Περιστεριfan @ Oct 14 2017, 13:58 ) *
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ: 1 καλη μας αρχη smile.gif

Περιμενουμε ρεπορτάζ το βραδυ wink.gif
Blue piraeus
QUOTE (Περιστεριfan @ Oct 14 2017, 13:58 ) *
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 1

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: 2

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ : 2

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: 1

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: 1

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ: 2

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ: 1 καλη μας αρχη smile.gif


smiley.gif smiley.gif smiley.gif

QUOTE (gspara @ Oct 14 2017, 14:10 ) *
Περιμενουμε ρεπορτάζ το βραδυ wink.gif

smiley.gif smiley.gif
gate1010
Νομιζω κατι πρεπει να αλλάξει στον Ηρακλη.
Νομιζω προπονητης και μεταγραφη ενα καλο δυαρι.
pan24
Ο απολλωνας λογικα θα κερδισει αλλα χωρις ματαλων θα εχανε και απο την αελ.Εχει παιξει ακριβως 18.55 στο πρωτο ημιχρονο

Ο δουκας δεν εχει ψηλο στα κυβικα του γοντικα
Ertu
Παπάγου-Χολαργός 63-69

Κατάμεστο το Σαλούν για το ντέρμπι μεταξύ γειτόνων. Στο πρώτο ημίχρονο είχε σταθερά ένα προβάδισμα 6-10 πόντων ο Χολαργός που μπήκε πιο δυνατά και με Τσάμη να ποστάρει και να μοιράζει πάσες για τρίποντα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το Παπάγου κατάφερε να κλείσει τη διαφορά και έφτασε στα αποδυτήρια στο -2, 37-39.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο Χολαργός έσφιξε την άμυνα του και έκανε μεγάλο σερί, φτάνοντας στο +18 αν θυμάμαι καλά και τελειώνοντας στο +15 (46-61). Στο 4ο δεκάλεπτο όμως έκανε πάρα πολλές κακές επιλογές, και έκανε να σκοράρει σχεδόν 8 αγωνιστικά λεπτά, αφήνοντας το Παπάγου να πλησιάσει στους 3(58-61). Αυτή ήταν κι η μικρότερη διαφορά που θα έφτανε το σκορ, καθώς οι κορυφαίοι του σε όλο το ματς, Τζακόπουλος και Τσιλούλης, σκόραραν από ένα καλάθι σε λήξη της επίθεσης και κράτησαν το Παπάγου, που στο τέλος δεν μπορούσε να σκοράρει, σε απόσταση ασφαλείας.

Από τον Παπάγου πρώτος σκόρερ ήταν ο Φακοπουλίδης με 22, αλλά τα 7 λάθη με 2 ασσιστ δεν είναι καλή στατιστική για point guard. Πολύ καλός ο Φιλιππάκος με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 τάπες (αλλά 5 λάθη κι αυτός). Επίσης πρέπει να έβαλε 2 ή 3 σουτ από τα 6,75 πατώντας τη γραμμή, που μετρήθηκαν εν τέλει για δίποντα.

Γενικά ο Παπάγος έκανε πάρα πολλά λάθη, και τουλάχιστον 6-7 σε επαναφορά της μπάλας. Αν δεν είχαν γίνει αυτά θα είχε ακόμα καλύτερη τύχη, καθώς κυριάρχησε στους αιθέρες ενάντια στην πολύ γερασμένη frontline του Χολαργού. Ο Παπανικολάου 1/10 σούτ, ενώ ο Κουτρούλιας φαίνεται να μην είναι ακόμα καλά από τον τραυματισμό που είχε, και είναι και 41 χρονών ο άνθρωπος.

Η διαιτησία έπαιξε λίγο έδρα, καθώς άφησε το αρκετό ξύλο που έπαιζε στην άμυνα ο Παπάγου, που θα είχε και μεγάλο πρόβλημα αν του σφυρίζονταν όλα καθώς είχε ένα rotation 7 παικτών, και οι 4 πρέπει να παίξανε πάνω από 35 λεπτά.

gspara
Πολύ σωστη η αναλυση του Ertu για το ματς Παπαγου-Χολαργος!!!
Ηρωικη προσπαθεια του Παπαγου που αγωνιστηκε χωρις Δεδε-Σιμοπουλο,ενω από τον Χολαργο δεν αγωνιστηκε ο Μπελ.
Καθοριστικα τα χαμηλα σχηματα του Κουφου(Κοκκαλης ή Μοτσενιγος στο 4) και η πιεση με παγιδες που βραχυκυκλωσε και εξαντλησε τον Φακοπουλιδη που ειχε πραγματοποιησει εκπληκτικο 1ο ημιχρονο.
Εντυπωσιακο και το σερι 15-0 του Παπαγου που μετετρεψε το 43-61 σε 58-61 και το τριποντο του Μελισσαρατου να το φτυνει βασανιστικα το καλαθι του Χολαργού.
Δικαιος νικητης ο Χολαργος με κορυφαιους Τζακοπουλο και τον παιχταρα Τσιλουλη.
Περιστεριfan
Περιστερι-Ψυχικο 72 62
Πενταδες(αλα gspara biggrin.gif)
Clarc-Πολυταρχου-Μαγκουνης-Δημητριαδης-Σιμτσακ
Νικου-Νο15-Ψαθας-Νοεας-Τσιωκος


Ενα κακο ματς κατ εμε,με προβλεψιμο αποτελεσμα.Οπως ακριβως κι περυσι με την Κηφισια στο πρωτο εντος,ο ΓΣΠ ειχε τρομερο αγχος στην 1η περιοδο κι ετσι βρεθηκε πισω κι 9-18.Ο ΓΣΠ ηταν εντελως ανευρος σε αυτο το διαστημα κι στην αμυνα δεν ηξεραν που πατουσαν(στο 1ο τριλεπτο).Λιγο η εισοδος του Μαντζαρη,λιγο με την βοηθεια του κοσμου το αγχος εφυγε κι η διαφορα μειωθηκε κι σιγα σιγα,με τον Κλαρκ παλι σε καλη μερα(κι χωρις να πιεσει),ο ΓΣΠ προηγηθηκε 39-32 στο ημιχρονο.Στην 3η περιοδο μεγαλωσε η διαφορα(γυρω στους 15),κι η 4η περιοδος δεν ειχε δραματα.Ο ΓΣΠ εκανε συντηρηση δυναμεων με μεγαλες επιθεσεις.Δεν αγωνιστηκαν οι Αγγελου,Σκορδιλης.Κωνσταντακοπουλος κ Δημητριαδης επαιξαν ελαχιστα(λογω φαουλ ο πρωτος),ενω τραυματιστηκε ο Παππας(ειχε μια ασχημη πτωση,τπτ σοβαρο ευτυχως).Επομενως το Περιστερι αναγκαστηκε να χρησιμοποιησει μικρο rotation & εκανε συντηρηση,εξ ου κι το αργο τεμπο/χαμηλο σκορ.Ξεχωρισε οπως προανεφερα ο Clarc,καλος ο Σιγκουνας,καλος αλλα υπερβολικα αστοχος ο Πολυταρχου.Αρκετος κοσμος σημερα & ωραια ατμοσφαιρα.Απο το Ψυχικο,ο Νικου με τις δημιουργιες του στα πρωτα 5' μπλοκαρε τον ΓΣΠ,καλοι κι οι Τσιωκος-Παπαδιονυσιου.Αν κ δεν τον αναγνωρισα στο γηπεδο,εκλεισε κ ο Παυλου στο Ψυχικο.Αμα παρει εναν SG θα δημιουργει πολλα προβληματα στους μεγαλους.

nestoras kommatos
Οι της Καρδίτσας αυτοκτόνησαν πραγματικά, καθώς βρίσκονταν μπροστά στο σκορ τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ 9" πριν από τη λήξη και ενώ βρίσκονταν στο +3 κάνουν φάουλ στο τρίποντο πάνω στον Γκαγκαλούδη! Ο οποίος ψύχραιμος ευστόχησε και στις τρεις βολές και έστειλε το ματς στην παράταση όπου ο Ηρακλής πήρε τελικά το ροζ φύλλο.

Ο Μπούμπαλο εντυπωσιακός με 30 πόντους και 11/11 δίποντα!

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα φυσιολογικά θα τα χαρακτήριζα, αν και δεν περίμενα να πετύχει το διπλό η ΑΕΛ στην Τρίπολη. Οι βυσσινί με την ένεση εμπειρίας του εξαιρετικού Νίκου Κατσαρέ (8 πόντοι, 8 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα συν το νικητήριο καλάθι) έκαναν δύο πολύ καλά δεκάλεπτα, το 2ο και το 3ο και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 14 πόντους διαφορά με ρεσιτάλ τριπόντων από Γκογκίδη-Γκιουλέκα. Στα τελευταία όμως 5 λεπτά οι Αρκάδες επέστρεψαν με τον Προδρόμου και ισοφάρισαν σε 64-64 για να κρίνει το παιχνίδι ο πολύπειρος Κατσαρές!

Αν η ΑΕΛ έπαιρνε ένα τεσσαροπεντάρι αξιώσεων να βοηθά τους Γκιουλέκα, Κνέζεβιτς, θα μπορούσε να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την παραμονή στην Α2...

Όσο για την έτερη θεσσαλική ομάδα, τον Ερμή Αγιάς, δυσκολεύτηκε περισσότερο από ό,τι αναμενόταν στο παρθενικό του ματς στην έδρα του στην Α2, ωστόσο πήρε τελικά τη νίκη επί του Αμαρουσίου με 72-67 με τους Κόμματο, Λόλα να κάνουν νταμπλ-νταμπλ. Πολλές χαμένες βολές, πολλά λάθη (ο Νέστορας χαρακτηριστικά είχε 10!) και μεγάλη αστοχία στο τρίποντο για τους Αγιώτες, οι οποίοι μάλλον ήταν περισσότερο αγχωμένοι στο συγκεκριμένο ματς.

Και επόμενη αγωνιστική στο Αλκαζάρ λαρισινό ντέρμπι ΑΕΛ-Ερμής Αγιάς!
gate14
Ναυαγιο...εφιαλτικο απογευμα στον Αμυντα σημερα.
Αν η ομαδα δεν ξυπναγε στο τελος να μειωσει σε 4 ποντους θα μιλαγαμε για διαφορα ανω των 25 ποντων....68-51 ειχε φτασει το σκορ ...
Ειναι εμφανης η απουσια παικτη τυπου Κοκκαλη που θα παρει την ομαδα στις πλατες του.
Παμε να κερδισουμε το 7ψυχο Ψυχικο γιατι μετα ακολουθουν 2 πολυ δυσκολα παιχνιδια
Αν μιλησουμε για διακριθεντες?
Σκληβας, Λαανε στην τελευταια περιοδο κ οσο επαιξε ο Καρακωνσταντακης
Απο τον Αμυντα?Διαμαντοπουλος σταθερη αξια (μας σκοτωσε) , Ζουπας και Βαρδιανος
Απολυτα δικαιη η νικη του.Απορω πως το περασμενο Σαββατα εβγαλαν 38 ποντους
Blue piraeus
Μαχαιρας και μαρτζος τραγικοί
Ανύπαρκτοι
Ομάδα εσκανα ο Αμύντας κι όμως μας κέρδισε...
Απίστευτη εικόνα
Δεν ξέρεις τι να πεις
Στο τέλος που γύρισε το παιχνίδι ξύπνησε ο πάγκος και έπαιξε ζών πρεσς πιέζοντας με τα νέα παιδιά
Όταν τα δυο βασικα ατού της ομάδας έχουν αυτή την εικόνα δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλυτερο δυστυχώς
Εξαιρετικός ο λαανε, πολύ καλός ο Σκλήβας θα μπορούσε να παίξει περισσοτερο
Gkos
QUOTE (kaneKorso @ Oct 13 2017, 13:33 ) *
2η Αγωνιστική - 14/10/2017



ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 1 (φυσικά και παίζει κανονικότατα ο Ρεντίκας στον Ερμή)


Εγω γιατι δεν τον βλεπω ; 🤕
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.