Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Σάββατο 24/10 - 17:00
κλειστό Ελληνικού

ενδέχεται να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση και από τη Νοβα

η ΑΕΚ θα παίξει μονο με Ελληνες
Νο Όνομα παίκτη Θέση Ύψος Έτος Γεν. Υπηκοότητα
0 Β. ΤΖΟΛΟΣ PG 1.90 1991 Ελλάδα
0 Χ. ΜΑΡΙΝΟΣ PG 1.87 1989 Ελλάδα
0 Κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ PG 1.84 1990 Ελλάδα
11 Π. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ PF 2.05 1980 Ελλάδα
18 Τ. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ C 2.05 1992 Ελλάδα
0 Σ. ΤΟΥΝΤΖΙΑΡΑΚΗΣ C 2.10 1987 Ελλάδα
13 Α. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ PF 1.97 1977 Ελλάδα
6 Π. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ SF 2.00 1978 Ελλάδα

(Κι ισως τους Παπαντωνιου-Jeremic)


edit.
με τηλεοπτικη μεταδοση :
ΑΕΚ-Τρίκαλα Κλειστό Ελληνικού Oct 24 2009 17:00 NOVASPORTS
Air Kef
Yπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια στιγμή μια θετική εξέλιξη με την ΑΕΚ;

Αν κατέβει έτσι όλη την σεζόν, είτε θα αποχωρήσει πρόωρα από το Πρωτάθλημα, είτε θα γράψει πολλές ντροπιαστικές ήττες, όχι τόσο από τις τοπ ομάδες, αλλά από μικρότερες που θα έχουν μια ευκαιρία να ξεδώσουν και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, το ρόστερ είναι χειρότερο κι από ομάδες Α2. sad.gif


Edit, από συνέντευξη Καραμανλή (superbasket.gr) :

QUOTE
ΤΟ ΑΥΡΙΟ…

«Θα κάνουμε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε με δεδομένο ότι για αυτή την ιστορία δεν υπάρχει απόφαση ελληνικού δικαστηρίου. Πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε και σε δύο εβδομάδες η ομάδα θα είναι όπως την σχεδιάσαμε το καλοκαίρι. Για εμάς αυτή την στιγμή οι ξένοι είναι κάτι σαν τραυματίες. Σε δύο εβδομάδες θα τους έχουμε στην διάθεσή μας. Με τον κ.Δέδε δεν θα ξανασυνδιαλεκτούμε. Θα δώσουμε τα χρήματα στον κ.Δημητρόπουλο, γιατί η ΑΕΚ δεν θέλει να χρωστά, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως, όπως και τον δικηγόρο του τον κ. Αντωνίου. Την υπόθεση του Πάβιτς θα την κυνηγήσουμε νομικά με μανία.

Σαν ΑΕΚ δεν παρακαλάμε κανένα. Δεν ζητήσαμε ποτέ χάρες, αλλά διευκόλυνση. Ζητάμε από όλους τους φορείς να σέβονται την ΑΕΚ. Τα τελευταία χρονια η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, με την άρνηση μεγαλομετόχου βοηθήσει αυτή την προσπάθεια. Εχει γίνει τιτάνια προσπάθεια και έχουμε βάλει όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα ότι έχουμε και μπορούμε. Εχω να κοιμηθώ αρκετές μέρες. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν ξέρω αν θα είμαστε αξιοπρεπείς στο ματς. Αισθάνομαι άσχημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας. Και να τους υποσχεθώ ότι η ΑΕΚ θα είναι πολύ δυνατή τις επόμενες εβδομάδες».

Η ΑΕΚ προσπαθεί από πέρυσι να επιβιώσει. Μπήκαμε στο άρθρο 99 το οποίο θεωρούμε ότι είναι η λύση για την σωτηρία της ΑΕΚ. Θα δούμε από Δευτέρα με καθαρό μυαλό, ποιοι άλλοι Ελληνες είναι διαθέσιμοι. Θ θα σταθμίσουμε τι θα γίνει στο νομικό κομμάτι. Δεσμεύτηκα στον ατζέντη ξένων παικτών δεν χαλάμε ομάδα. Μέσα εβδομάδα θα πληρωθούν όλοι… Κλείσαμε τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΝΟVΑ και γενικά γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια διαφημιστικό κομμάτι με την βοήθεια και του Ντέμη Νικολαϊδη. Δεν είμαι έτοιμος να πω τώρα τι αρκιβώς θα κάνουμε. Όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ».
ashton
γυρισα πριν απο λιγο..

η ομάδα σταθηκε οσο μπορούσε και το ματς μπορουσαμε να το παρουμε αν δεν ηταν τοσο προκλητικα τα σφυριγματα των Παπαδημητριου, Γκοντα κλπ.
παραδειγμα οταν στο ξεκινημα του β' αντι να δωσει τις δυο βολες στον Περικλη που πηγαινε για καρφωμα, εδωσε φαουλ στον Μακη και τεχνικη ποινη..
Οπως και τις τεχνικές στον Παπάζογλου σε αλλη στιγμη που πηγαιναμε να μειωσουμε, αλλά και τα παμπολλα αναποδα σφυριγματα...

ο κοσμος κανα 800ρι (θα περιμενα κι εγω παραπανω, αλλα ειναι λογικο να μην κατεβει Ελληνικο καποιος για να δει την ομαδα να τρωει καμια 20ρα στο κεφαλι) φανηκε παντως πως ακομα και με 1500 μια χαρα εδρα γινεται.

Αγωνιστικά, από αυτους που ειδαμε στο παρκέ
4- ΜΑΡΙΝΟΣ. Λιγα πραγματα, φορτωθηκε και με φαουλ γρηγορα.
5- ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. Χαρη στην παρουσια του σταθηκαμε στο παρκε και δε χασαμε με 20ρα και βαλε. Καλος παικτης, βρηκαμε αξιοπιστο μπακαπ πλειμεικερ απο το πουθενα. Μοιραζει σωστα τη μπαλα (οχι να βγαζουμε το χτικιο οπως περσι με Κυριακοπουλο η Βασιλοπουλο στην αρχη)
6- ΜΑΚΗΣ . τον ειχαν κλεισει, δεν ηταν και στην μερα του.
11- ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ. Πάλεψε, πιεσε, επαιξε αμυνα, εδωσε λυσεις και στο καλαθι και μακρια απο τα 6μ25. Στα γνωστα περσινα επιπεδα
12- ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ. Επαιξε ουσιαστικα πρωτη φορα (περσι ειχε συμμετοχες δευτερολεπτων). Μου αρεσε οπως επαιξε σε αμυνα.
13- ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ. εκπληκτικος στο α' μερος οταν πετυχε και τους 16π που εβαλε. Στο β' επιθετικα χαθηκε
14- ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ . Μετριος στο α' με πολλα λαθη, πολυ καλος στο β που ανεβηκε (λογικο λογω της απραξιας περσι). Με 18π και τη συνολικη του παρουσια δε μπορουμε να εχουμε παραπονο
16- JEREMIC . Λιγα πραγματα. Δινει δυναμη κατω απο το καλαθι, αλλα σαν κινησεις δεν... Κατι σε Μαγλο δηλαδη.

Τζολος, Σταματης, Κοκκινοπουλος δεν επαιξαν





QUOTE
ΑΕΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ 86-94

Του Γιώργου Νικολάου
24/10/2009 ( 19:42)

Το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ - Τρικάλων (86-94) ήταν γνωστό εκ προοιμίου. Όχι το σκορ, αλλά το "διπλό". Το ήξεραν κι αυτοί που έπαιζαν! Το ήξεραν και οι οπαδοί που έσπευσαν στο Ελληνικό. Δεν το ήξεραν οι… διαιτητές Παπαδημητρίου, Μπήτης και (κυρίως ο) Γκόντας, που "βρήκαν γήπεδο" να κάνουν… σόου! Ο Γκόντας τιμώρησε με τεχνική ποινή τον βοηθό προπονητή (Κώστα Παπάζογλου) από τον πάγκο της ΑΕΚ επειδή… έκανε το σταυρό του!
Ο Γκόντας έδωσε εκπρόθεσμο φάουλ στο 35' κατά της ΑΕΚ (ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε εντολή για ένσταση), το σκορ έγινε 75-86.

Ηταν η στιγμή που η ΑΕΚ απειλούσε, έπειτα από παρατεταμένο σφυροκόπημα (64-84 στο 32'). Ο Γκόντας ανακάλυψε στο 36' τεχνική ποινή και κατά του Μάκη Νικολαΐδη, επειδή έκανε "θέατρο", αλλά ο τηλεοπτικός δέκτης δεν δικαιώνει τον Αθηναίο ρέφερι! Παρόλα αυτά, τα Τρίκαλα νίκησαν δίκαια. Η ΑΕΚ το πάλεψε. Μείωσε (81-87) στο 38', αλλά ζει έναν εφιάλτη και ελπίζει να ξυπνήσει σύντομα. Το μέλλον της παραμένει αβέβαιο όσο υφίσταται το "αγκάθι" της FIBA.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ξέσπασαν -για πρώτη φορά έπειτα από ένα χρόνο ανακωχής- κατά του (απόντα) Γιάννη Φιλίππου, "δείχνοντας" τον βασικό υπεύθυνο για το εφετινό δράμα. "Πλήρωσε τα χρέη, η ΑΕΚ καταρρέει", ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα. Ακούστηκαν κι άλλα συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου, πιο κακόηχα, αλλά ο… Παπαδημητρίου δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία -όπως στην περίπτωση Βασιλακόπουλου- και δεν διέκοψε το ματς.

Ο Σπύρος Γκόντας αποχώρησε μετά τη λήξη με αστυνομική συνοδεία από τον αγωνιστικό χώρο. Δέχθηκε τη φραστική επίθεση δύο - τριών οπαδών της ΑΕΚ. Εσπευσε άμεσα να τον προστατεύσει ο πρόεδρος της "Ένωσης", Μπάμπης Καραμανλής, και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Τα Τρίκαλα είχαν σαφή ανωτερότητα. Η (αποδεκατισμένη) ΑΕΚ πάλεψε φιλότιμα, αλλά αυτό από μόνο του ποτέ δεν φτάνει. Δικαιούται να χαίρεται μόνο για την εμφάνιση του Νώντα Παπαντωνίου, που μπήκε στην ομάδα στο "παρά ένα", αλλά άφησε το σημάδι του στο παρκέ…

Τα δεκάλεπτα: 24-23,43-56, 62-77, 86-94
ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Μαρίνος 2, Παπαντωνίου 11 (2), Νικολαΐδης 16 (3), Δορκοφίκης 19 (2), Αντωνάκης, Καλλινικίδης 19(2), Τουτζιαράκης 18, Γέρεμιτς 1.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Αγγέλου): Ειμπραμς 25 (4), Μπιγκς 4, Νοέας 6 (1), Κατσαρές 5 (1), Τσαϊρέλης, Αποστολίδης 13 (3),Πάουελ 19 (4), Τζιγκάνοβιτς 8, Ζούπαν 2, Σύμτσακ 12, Τσιντσάτζε.


basketblog.gr

QUOTE
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: "Στόχος μας κάθε φορά είναι ότι παρά τα προβλήματα θα πρέπει να έχουμε νοοτροπία μαχητή κάτι που είχαμε στο ματς. Αλλά για να πας ψηλότερα θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής".

"Αυτό που προέχει είναι να βρεθούν λύσεις. Για το πως θα επιβιώσει στην σεζόν η ομάδα παίζοντας ανταγωνιστικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν τρομερή προσπάθεια".

Ο Βαγγέλης Αγγέλου από την πλευρά του τόνισε: "Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια υπερήφανη ομάδα με προβλήματα η οποία έχει ως ασπίδα τον κόσμο της. Ξέραμε ότι το μέταλλο της ΑΕΚ θα μας δυσκόλευε. Είμαστε μια νεαρή ομάδα, αλλά κάναμε αρκετά μπασκετικά λάθη".

Αποδοκιμασίες σε Φιλίππου-Βασιλακόπουλο
Oι περίπου 1000 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο κλειστό του Ελληνικού, αποδοκίμασαν έντονα τόσο τον Γιάννη Φιλίππου, όσο και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Στην δωδεκάδα βρέθηκαν ο νεαρός Κοκκινόπουλος και οι Παπαντωνίου-Γέρεμιτς που αποκτήθηκαν την τελευταία στιγμή. Οι ξένοι της "Ένωσης" αλλά και οι Στεφάνοφ-ΜακΓκραθ παρακολούθησαν το ματς και ενίσχυσαν τους συμπαίκτες τους

Τα πανό της "Ορίτζιναλ" τοποθετήθηκαν ανάποδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Για τα συνθήματα κατά της ΕΟΚ και του Γιώργου Βασιλακόπουλου η ΑΕΚ δέχθηκε δύο παρατηρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι με 1 λεπτό να απομένει για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, οι διαιτητές ζήτησαν την απομάκρυνση μερίδας οπαδών για να συνεχίσουν το ματς, αλλά το ματς συνεχίστηκε μετά από 5 λεπτά χωρίς να τηρηθεί η εντολή τους.


sport24.gr
ashton
QUOTE
Αυτό της έλειπε…

Του Γιώργου Νικολάου
24/10/2009 ( 21:02)

Όλα τα είχε η ΑΕΚ το επιβαρυντικό Φύλλο Αγώνα της έλειπε…
Οι διαιτητές έγραψαν για… τρεις διακοπές στη διάρκεια του ματς με τα Τρίκαλα. Ο Σπύρος Γκόντας "κατήγγειλε" -μέσω του Φ.Α.- ότι 1.14 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου οπαδοί της ΑΕΚ "απειλούσαν τη σωματική του ακεραιότητα", ότι καθυβρίστηκε ο ίδιος και η οικογένεια του με εκφράσεις, που δεν επιθυμούμε να καταγράψουμε.

Αναφέρθηκε, επίσης, ότι στο τέλος του αγώνα οπαδοί της γηπεδούχου "προσπάθησαν να χτυπήσουν τους διαιτητές". Επιβεβαιώθηκε αυτό που γράψαμε νωρίτερα, ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ ενίσταται για εκπρόθεσμο φάουλ στο 5.23 πριν από τη λήξη…


QUOTE
"Ηταν υποκινούμενοι…"
Του Γιώργου Νικολάου
24/10/2009 (21:20)

Ο Σπύρος ΓκόνταςΗ ένταση στο Ελληνικό προϋπήρχε. Πολλοί περίμεναν και τα χειρότερα με βάση τα όσα είχαν προηγηθεί για την ΑΕΚ, αλλά διαψεύστηκαν. Η ομαλότητα του αγώνα κινδύνευσε κυρίως εξαιτίας της απόδοσης του… Σπύρου Γκόντα και βεβαίως εξαιτίας των λίγων "θερμοκέφαλων" οπαδών. Ο απίστευτος διάλογος του Αθηναίου ρέφερι με τον Μπάμπη Καραμανλή ήταν ενδεικτικός της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Γκόντας.

Μ. Καραμανλής:"Η ΑΕΚ περνάει δοκιμασία, κύριε Γκόντα".
Σ. Γκόντας: "Το ξέρω ότι περνάει δοκιμασία, κύριε Καραμανλή".
Μ. Καραμανλής: "Γιατί σφυρίξατε έτσι;".
Σ. Γκόντας: "Εκανα υπομονή είκοσι λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο… καθάρισα τα Τρίκαλα. Στο δεύτερο δεν πήγαινε άλλο".
Μ. Καραμανλής: "Ποιοι σας πείραξαν, κύριε Γκόντα;".
Σ. Γκόντας: "Δεν το είδατε; Ηταν υποκινούμενοι αυτοί που με έβριζαν…".

Οι Παπαδημητρίου, Μπήτης απλώς παρακολουθούσαν και αποχώρησαν σιωπηλοί… Όλα τα παραπάνω παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, αστυνομικών και των "κιτρινόμαυρων" Λίας Μάντη, Δημήτρη Καρβέλα…


basketblog.gr
a bullet for your head
Το ΑΣΕΑΔ(Ανωτατο συμβουλιο επιλυσης αθλητικων διαφορων),εαν τελεσιδικησει,θα εκλαμβανεται ως αποφαση ισαξια ενος ποινικου,αστικου η' αλλου δικαστηριου?Και που θα μπορει να χρησιμοποιηθει η οποια αποφαση του ως αντισταθμισμα στις οποιες αποφασεις της FIBA?
Δεν ξερω αν ειναι τοσο απλα τα πραγματα..οποιος ειναι πιο καταρτισμενος και εξοικειωμενος με τετοιου ειδους θεματα,ας μας διαφωτισει και μας...
ashton





4 . ΜΑΡΙΝΟΣ
Λίγα πράγματα... έπαιξε και ελάχιστα αφού στα 8'38" έκανε και 5 φάουλ. Είχε ένα καλό μπάσιμο που το έχασε όμως. Θέλει δουλειά και του λείπουν οι αγωνιστικές παραστάσεις (λογικό αφού ηταν η πρεμιέρα της 3ης του χρονιάς στην Α1 αλλά ήταν μόλις η 4η συμμετοχή του...




5 . ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Αναμφίβολα ο παίκτης που ξεχώρισε. Φάνηκε πως αν ξέρεις τα βασικά, μπορείς να σταθείς ακόμα και αν πας σε μια ομάδα το πρωι της μέρας του αγώνα. Καλός οργανωτικά, με τσαμπουκά & αγωνιστικό θράσος. Θα δώσει λύσεις. Παρασάγγες καλύτερος απο Βασιλοπουλο/Κυριακοπουλο. 11π με μετρια ευστοχια (2/7 2π, 2/4 3π), 3 ασιστ, 1 κλεψιμο & 4 λάθη



6 . ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Ηταν κλεισμένος, δεν ηταν σε καλη μερα, αλλά και πάλι έσταξε 16 πόντους (3/5 3π) ενώ είχε και 5 ασιστ - 5 κλεψίματα.


9 . ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν επαιξε


11 . ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Στα γνωστά επίπεδα... 19 πόντοι (με 4/9 2π - 2/4 3π), 9 ρημπάουντ (6-3), 1 κοψιμο, 1 ασιστ. Μονο στις βολές τα χάλασε (5/9) .



12 . ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Ουσιαστικά έπαιξε πρώτη φορά στην Α1 και έδωσε ανάσες στην άμυνα. Δεν ήταν κακός και είχε καλές τοποθετήσεις.




13 . ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Τρομερός στο α' μέρος όταν πέτυχε τους 16 από τους 19 πόντους του. Καλά ποσοστά (5/7 2π, 2/3 3π), πίεση στην άμυνα (3 κλ). Αν είχαμε κάποιον για να τον ξεκουράσει στο β'...


14 . ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Εβγαλε 35', σκόραρε 18 πόντους με 7/11 2π, 4/5 1π, κατέβασε 5-4ρ. Αναμφίβολα θετική παρουσία. Ειδικά στο β' έκανε αρκετές ωραίες κινήσεις θυμίζοντας τον παικτη που ξεπετάχτηκε στον Μακεδονικό.


15 . JEREMIC
Επαιξε για λιγοτερο απο 5'. Λίγα πράγματα. Τραγική εκτέλεση βολών, μέτρια τεχνική, δυνατό αλλά και βαρύ κορμί. Για 3ος σέντερ, αν παιξει ο Φρανσις δε με χαλάει.


16 . ΤΖΟΛΛΟΣ
Δεν έπαιξε.

18 . ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Δεν έπαιξε. 2η φορά στη 12άδα μετά την πρωτη περσινη.
Emanuel David Ginobili
Eγω θελω να σταθω στον Τουντζιαρακη, ναι μεν ο Παπαντωνιου εδειξε παρα πολυ καλα στοιχεια αλλα φετος δυσκολα να τον εμπιστευθεις εστω και σαν δευτερο pg, αντιθετα ο Σταυρος -με τα πολυ καλα τελειωματα του β' ημιχρονου- εδειξε πως μαζι με τον Francis θα συνθεσουν ενα πολυ δυνατο διδυμο σεντερ.

Επιμενω πως πληρεις, ειμαστε ικανοι να χτυπησουμε 6αδα.
Ας ελπισουμε να τα καταφερει ο Καραμανλης... sad.gif
nikefalin
2 λογια για 1-2 πράγματα, δεν είδα το παιχνίδι, υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά.

Τον Αντωνάκη τον είδα την Τρίτη με το εφηβικό να παίζει για 40 λεπτά. Εχει προοδεύσει πολύ τεχνικά και μένει να "δέσει" το σωμα του, να ανδρωθεί σωματικά για να παίξει κανονικά στην 1η ομάδα. Και φυσικά να συνεχίσει να δουλεύει πολύ, κυρίως στη ντρίπλα και στην έκρηξη.

Ο Παπαντωνίου είναι τεράστια κίνηση και απορώ πως τον άφησε το Μαρούσσι που έχει και σοβαρά τραυματία τον Κουμπούρα.
Είναι αξιόπιστο μπακαπ , μέγαλη ενέργεια στην αμυνα και σε μας θα βρει χώρο και χρόνο.

Για τα χρέη : H AEK ανακοίνωσε οτί τα βρήκε με τον Δημητρόπουλο ( ας το επιβεβαιώσει ο χριστιανός), ενώ με τον Δέδε δεν βγαίνει άκρη. Ας πάνε απευθίας στον Πάβιτς. Ας βρουν ( όπως είπαν) τον Σλοβενο-Κροάτη αντιπρόσωπο να κάνουν μια συμφωνία άμεση και να τελειώνει το θέμα. Εαν είχαν κινηθεί 10 μέρες νωρίτερα και δεν κρέμονταν από τον κάθε Σωλήνα ( που είναι γνωστό το πόσο καλά αισθήματα τρέφει για την ομάδα από την εποχή που ήταν παίκτης) δεν θα υπήρχε σήμερα ζήτημα. Αλλά πήγαιναν δια της πλαγίου να αποφύγουν κάποιες πληρωμές. Εγινε για τον ΠΑΟΚ αυτό και για όποιον άλλον έχει γίνει παλαιοτερα αλλά ήταν πέρα για πέρα λάθος και έπρεπε τότε η ομάδα να κινηθεί νομικά απέναντι στην ΕΟΚ (τότε όμως) για τις παλινωδίες εκείνης της εποχής. όχι τώρα να ζητάμε χάρες και γκαγκατσοπαραγοντοιστορίες.
kotzito
Η ΑΕΚ εδειξε οτι ναι μεν ειναι φιλοτιμη ομαδα,και μπορει να παρει αρκετα απο παικτες οπως ο Δορκοφικης,ο Καλλινικιδης και ο Νικολαιδης αλλα θα εχει προβληματα.Προς το παρον για εκεινη τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα καθως ουσιαστικα 6-7 παικτες μπορουν να βοηθησουν την ομαδα.Αν δεν βρει ακρη με τους ξενους πιστευω οτι δυσκολα θα τερματισει παραπανω απο 10η-11η.Παντως αν καταφερει να παρει εστω και 3 ξενους μπορει να χτυπησει και 8αδα με λιγη τυχη.Κριμα για μια ομαδα τοσο ιστορικη να φτανει σε σημειο να κατεβαζει με το ζορι 12αδα και αυτη με αρκετους νεαρους.
kakos76lukos
Ρε όργια ο Τουτζιαράκης.Επάθα πλάκα.

Εκεί που έμεινα άλαλος είναι......στον Παπαντωνίου.Οχι απο την εμφάνιση του αλλά απο το γεγονός οτι τον άφησε η ομάδα μου.Με δυο γκαρντ που μείναμε δε θα πάμε πουθενά ρε γμτ μου.Οσο για τον μικρό καλή επιτυχία στην Αεκ.
ashton
Στο πρωτο ημιχρονο ο Τουτζιαρακης εκανε αρκετά λαθη και οι κινησεις του ηταν αντιστοιχες του ...Γερεμιτς. Στην επανάληψη ομως ανέβηκε αισθητά, κι έκανε καλό παιχνίδι .
Dwyane ''the flash'' Wade
εγω πιστευω πως η αεκ εδειξε τεραστια ψυχικα αποθεματα και οτι θα πουλαει πολυ ακριβα το τομαρι της.αν παιξει πληρης θεωρω πως μπορει να μπει ακομα και στην εξαδα!οι φρανσις και γκριν ειναι παικτες οι οποιοι μπορουν να κανουν τη διαφορα και να βοηθησουν παρα πολυ!
kakos76lukos
QUOTE(ronin @ Oct 26 2009, 12:07 ) *
εγω πιστευω πως η αεκ εδειξε τεραστια ψυχικα αποθεματα και οτι θα πουλαει πολυ ακριβα το τομαρι της.αν παιξει πληρης θεωρω πως μπορει να μπει ακομα και στην εξαδα!οι φρανσις και γκριν ειναι παικτες οι οποιοι μπορουν να κανουν τη διαφορα και να βοηθησουν παρα πολυ!

Μη με παρεξηγήσεις αλλά αστειέυεσαι έτσι?

Εχω την αισθηση οτι πολύ δύσκολα κάποιος που θα είναι απλήρωτος όχι να πολεμήσει αλλά να συγκεντρωθεί και να δουλέψει όπως θα πρεπε.Εδώ ο πρόεδρος σας αδυνατεί να καλύψει μικρά παλιά χρέη ώστε να αφήσει η φιμπα να παίξουν οι ξένοι,θα καταφέρει να είνται εντάξει στις τρέχουσες υποχρεώσεις του?

Ο πεινασμένος πολλά καρβέλια ονειρευεται.....αλλά και τα όνειρα τζάμπα είναι.

υ.γ.1 Πάντως ελπίζω οι νεαροί Ελληνες παίκτες που διαθέτει η ένωση να βελτιωθούν παίζοντας τακτικά και να προσφέρουν θέαμα και επιθετικό μπάσκετ στους φιλάλους.Αλλωστε το πρώτο δείγμα εικάζω οτι ήταν θετικό.
υ.γ.2 Αξιοι συγχαρητηρίων και οι φιλαθλοι της Αεκ που στις δύσκολες εποχές που διανύει η ομάδα την στηρίζουν.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(lukos @ Oct 26 2009, 16:06 ) *
Μη με παρεξηγήσεις αλλά αστειέυεσαι έτσι?

Εχω την αισθηση οτι πολύ δύσκολα κάποιος που θα είναι απλήρωτος όχι να πολεμήσει αλλά να συγκεντρωθεί και να δουλέψει όπως θα πρεπε.Εδώ ο πρόεδρος σας αδυνατεί να καλύψει μικρά παλιά χρέη ώστε να αφήσει η φιμπα να παίξουν οι ξένοι,θα καταφέρει να είνται εντάξει στις τρέχουσες υποχρεώσεις του?

Ο πεινασμένος πολλά καρβέλια ονειρευεται.....αλλά και τα όνειρα τζάμπα είναι.

υ.γ.1 Πάντως ελπίζω οι νεαροί Ελληνες παίκτες που διαθέτει η ένωση να βελτιωθούν παίζοντας τακτικά και να προσφέρουν θέαμα και επιθετικό μπάσκετ στους φιλάλους.Αλλωστε το πρώτο δείγμα εικάζω οτι ήταν θετικό.
υ.γ.2 Αξιοι συγχαρητηρίων και οι φιλαθλοι της Αεκ που στις δύσκολες εποχές που διανύει η ομάδα την στηρίζουν.



καμια παρεξηγηση.


εγω ειπα οτι το πιστευω αυτο βαση του υλικου που θα εχει η αεκ αν παραταχθει πληρης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.