Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Playoffs 2007:Παναθηναικός-Μαρούσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
soz
Το λάθος μου το μεγάλο μπορεί όντως να είναι το ύφος μου.Απο δω και πέρα θα προσέχω σε ποιούς θα απευθύνομαι "στα ίσια" και σε ποιούς οχι για να μην παρεξηγιούνται.

Πάντως αν κάποιος σιχαίνεται τα μπινελίκια δεν πρέπει να έχει παίξει μπάσκετ και ποτέ του σοβαρά.Δεν το λέω ειρωνικά,αλλά αν είναι και να ντραπώ για τα μπινελίκια που θα ρίξω όταν παίζω ή όταν παρακολουθώ ενα παιχνίδι τι να πω,ας πάω στην κόλαση biggrin.gif

Τέσπα για το θέμα μας ο βονζο με κάλυψε 100%.Σόρυ αν κάποιοι πειράχτηκαν.

(που το κατάλαβες οτι παίζω σικελική??)

Και τέλος,δεν είμαι οργανωμένος κ ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω.Για την κατάσταση στην χώρα όμως δεν φταίνε αυτοί,αλλά εκείνοι που επέτρεψαν στην κοινωνία να ξεπέσει τόσο ώστε να θεωρείται μαγκιά το να μαχαιρώσεις έναν "αλλόθρησκο" ή να κάψεις 2 μηχανάκια των αντιπάλων κλπ κλπ.Τα παιδιά είναι θύματα του συστήματος που άλλοι δημιούργησαν .+-
kop-13
Με Bonzo σε όλα...
thrylos7
Κι εγώ... με διαφορά 180 μοιρών... rolleyes.gif
Silver8
GO BONZO, GO. Συμφωνώ μαζί σου σε όλα εκείνα που αφορούν το μπασκετ. Γιατί στο άλλο μεγάλο άθλημα, το ποδόσφαιρο, τα πράγματα εχουν ξεφύγει αρκετά... και δεν είναι να διακινδυνεύεις...Εκεί καλύτερα μοναστήρι.
losers can win
Οι οργανωμένοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το γήπεδο ένα τρομερό χώρο, με ''κολασμένη'' ατμόσφαιρα και χωρίς καφρίλες,
Είναι οι μόνοι που μπορούν πραγματικά να απομονώσουν το κάθε ζώο που έρχεται γήπεδο για να βγάλει τα κομπλεξ του και παράλληλα να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα φέρει και άλλο κόσμο στο γήπεδο
Αυτή τη στιγμή , η πλειοψηφία των οργανωμένων αδιαφορεί ή φανατίζει ακόμα περισσότερο, όπως και οι απλοί φίλαθλοι
Προσωπικά πιστεύω ότι η θυρα 13, 7, original οτιδήποτε ότι μπορούν να κάνουν πολλά για τον αθλητισμό
Η πορεία των τελευταίων χρόνων με διαψεύδει αλλά συνεχίζω να ελπίζω.
dizzy_fingers
Βοnzo, όταν κάνεις μία δήλωση η οποία αφορά το σύνολο του φόρουμ καλό είναι και να τη στηρίζεις με γεγονότα.
Με λίγα λόγια, να λες ποιούς εννοείς όταν λές για "καθωσπρεπισμό του φόρουμ" καθώς:
1) Το φόρουμ δεν έχει μία συνισταμένη ή επίσημη τοποθέτηση.
2) Αν δεν καταδείξεις άτομα σε αυτή τη γενική κατηγορία που προς το παρόν συμπεριλαμβάνει όλους μας, θα εκλάβω το μήνυμά σου ως προσπάθεια δημιουργίας κλίματος.

Εξήγησε λοιπόν, ή αναίρεσε.
Κάνε ένα από τα δύο wink.gif peace.gif.

soz, δε χρειάζεται να αναφέρω τα όσα έγραψαν οι παραπάνω για την ειρωνεία στα ποστ μας.
Είναι πολύ πιθανό όλοι μας να σου μιλάγαμε χειρότερα από κοντά(προσωπικά βομολοχώ....κατά βούληση στις κατ'ιδίαν συνομιλίες μου, θα στο επιβεβαιώσουν όσοι με γνωρίζουν) αλλά όταν γράφουμε κάτι, δεδομένου ότι δεν έχουμε άλλον τρόπο να δείξουμε τις προθέσεις μας, επιλέγουμε ένα συγκεκριμένο είδος γραφής.
Είναι βασικός κανόνας της διαδικτυακής (και γενικά γραπτής) επικοινωνίας και δεν ισχύει μόνο σε αυτό το φόρουμ.
Άλλοι χώροι που δε δίνουν σημασία σε αυτό, ουδόλως με απασχολούν, καθώς ούτε τον εαυτό τους δεν παίρνουν στα σοβαρά.

Τώρα, όσον αφορά αυτό που είπες στο τελευταίο σου ποστ...αλήθεια, ποιοί είναι αυτοί που "επέτρεψαν στην κοινωνία να ξεπέσει τόσο"?
Τροφή για συζήτηση.... wink.gif
soz
Οκ ζήτησα συγνώμη.

Μλκια μου που δεν σκέφτηκα κάποια πράγματα.Απλά ίσως παρασύρθηκα για να προλαβαίνω να γράφω το πρωί πριν με πάρει χαμπάρι το boss.

Ευχαριστώ πάντως dizz,θα άρχιζα να έχω τύψεις επειδή βωμολοχώ ασύστολα επίσης (όμως πάντα φιλικά)smile.gif
Bonzo
Γρα΄φω για κάποιος στο φόρουμ. Δεν γράφω για το σύνολο του φόρουμ. Αλίμονο... Θα ήμουν ηλίθιος αν τους έβαζα όλους στο ίδιο τσουβάλι. Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω για πια ατομα αναφέρομαι ακριβώς(αν και δεν τους έχω σημειώσει κιόλας τα ποστ βλέπω όχι τον ποστερ συνήθως) αλλά προτιμώ να μην το κάνω γιατί απλά μπαίνω σε μια λογική αντιπαραθεσης που νομίζω ότι δεν έχει καμμία σχέση με το μπάσκετ.
Αππλά αυτό που λέω είναι ότι πιθανότατα εξαιτίας κάποιον ατόμων τον τελευταίο χρόνο περίπου το Φόρουμ έχει γίνια πιο "ευθυχτο" κάτι που για μένα είναι αναστατικός παράγοντας και κάνει τις συζητήσεις αποστειρωμένες και ευνουχισμένες. Εδω δεν ειμαστε δημοσιογράφοι. Άτομα που κάνουμε γόνιμη συζήτηση και σε μια γόνιμη συζήτηση υπ'άρχουν εντάσεις. Καταλαβαίνω(εξάλου τα χουμε πει και από κοντά) ότι είανι εξαιρετικά δύσκολο το φόρουμ να κρατηθεί σε καλό επίπεδο(και να παραμείνει χώρος συζήτησης κι όχι εκτόνωσης) αν δεν υπάρχουν κανόνες απλά πιστεύω ότι όσο λιγότερο καχύποπτοι και περισσότερο ανεχτικοι ειμαστε(και ιδιαίτερα οι Μοντς και ο Αντμιν) σε προκλητικά αλλά όχι "εκτός" ορίων ποστς τόσο πιο γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση γίνεται.

Τέλος για να καταλάβετε τι εννοώ(αν μου το ζητήσεις πάντως δεν έχω και κανένα πρόβλημα να πω στο φόρουμ ποιοι συγκεκριμένα πιστεύω ότι κάνουν δημοσιογραφίστικα και σοβαροφανεί ποστ) τα ποστ του Αναζ(θα λεγα για τον ΑΖ αλλά τον έχουμε τρελάνει στο γλύψιμο τον τελευταίο καιρό) μ αρέσουν διοτι δείχνουν σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια και είναι ουσιώδη.

Edit:Αν θες θρύλε πες μας και τη δική σου άποψη και σε τι ακριβώς διαφωνείς.
thrylos7
Αππλά αυτό που λέω είναι ότι πιθανότατα εξαιτίας κάποιον ατόμων τον τελευταίο χρόνο περίπου το Φόρουμ έχει γίνια πιο "ευθυχτο" κάτι που για μένα είναι αναστατικός παράγοντας και κάνει τις συζητήσεις αποστειρωμένες και ευνουχισμένες. Εδω δεν ειμαστε δημοσιογράφοι.Άτομα που κάνουμε γόνιμη συζήτηση και σε μια γόνιμη συζήτηση υπ'άρχουν εντάσεις. Καταλαβαίνω(εξάλου τα χουμε πει και από κοντά) ότι είανι εξαιρετικά δύσκολο το φόρουμ να κρατηθεί σε καλό επίπεδο(και να παραμείνει χώρος συζήτησης κι όχι εκτόνωσης) αν δεν υπάρχουν κανόνες απλά πιστεύω ότι όσο λιγότερο καχύποπτοι και περισσότερο ανεχτικοι ειμαστε(και ιδιαίτερα οι Μοντς και ο Αντμιν) σε προκλητικά αλλά όχι "εκτός" ορίων ποστς τόσο πιο γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση γίνεται.

Μιας και αναφέρεσαι σε mod και admin.
Είδες σήμερα τι έγινε με τον soz(τυχαίο παράδειγμα επειδή έγινε σήμερα, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες εσύ tongue.gif )... Ξεκίνησε μια παρεξήγηση που είχε και συνέχεια.. Υπήρχαν δύο περιπτώσεις... Είτε να μην του πούμε τίποτα (με αποτέλεσμα το κλίμα να γίνει επικίνδυνο, όπως έγινε για λίγο εξάλλου), είτε να επαναφέρουμε (με εντελώς κομψό τρόπο) την τάξη. Το δεύτερο πέτυχε πράγματι με το ποστ του Σπύρου, με το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο soz κατάλαβε ότι έκανε κάτι λάθος και τώρα το όποιο ζήτημα θεωρείται λήξαν.
Ανοχή σε προκλητικά ποστ υπάρχει ούτως ή άλλως κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.. Δεν κρατάμε πιστόλι έτοιμοι να πυροβολήσουμε.. Περαιτέρω ανοχή όμως δε γίνεται να υπάρξει, ώστε να χαλαρώσουν υπερβολικά οι διάλογοι. (Βέβαια, γενικότερα ανοχή υπάρχει τελευταία, αφού οι mods δέχονται περισσότερη κριτική!). Το να προκαλείς τον άλλον απαγορεύται έτσι κι άλλως από τον κανονισμό. Εκτός των άλλων, δεν καταλαβαίνω που είδες αυτή την υπερβολική καχυποψία. Η δική μου εντύπωση είναι ότι άλλοι είναι καχύποπτοι, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο(και προσπαθώ τώρα, χωρίς να έχω καμία υποχρέωση να τους το εξηγήσω tongue.gif. Όχι ότι δεν έχουν υπάρξει άλλα ποστ, κυρίως από τον Σπύρο, αλλά αν τα βλέπουμε με κάποια καχυποψία είναι πιο δύσκολο να τα κατανοήσουμε ).

Στην τελική, αν γίνεται καλή δουλειά ή όχι, φαίνεται εκ του αποτελέσματος.. και το επίπεδο του forum μάλλον είναι αρκετά υψηλό.

Οπότε έτσι ίσως πήρες την απάντηση και για τη σοβαροφάνεια, η οποία κατά την άποψή μου δεν υπάρχει (ως χαρακτηριστικό του τελευταίου διαστήματος). Διαφωνώ κάθετα μ' αυτό που είπες για ξύλινους λόγους, κλισέ και με το παραμικρό παρεξήγηση... Τόσο διάστημα στο forum (περισσότερο από εμένα), θεωρούσα δεδομένο ότι είχες αφομοιώσει τη λογική του και το τρόπο λειτουργίας του, ώστε να μη σου φαίνονται παράξενα, πράγματα που είναι φυσιολογικά.
Anaz
Ας κανω και εγω μια τοποθετηση..
Λογική η ανησυχια του Bonzo..Κανεις δεν θελει ενα κρυο και αποξενωμενο φορουμ με στειρες,αοσμες και ανοστες ξυλινες αποψεις!(ποσα επιθετα χρησιμοποίησα..? ohmy.gif laugh.gif )
Οσο μεγαλωνει το φορουμ επισης λογικο να γινεται πιο δυσκολη και ενδεχομενως και πιο αυστηρη η "χαλιναγωγηση" απο πλευρας mod για την διατηρηση στο επιθυμητο υψηλο επιπεδο χωρις ανουσιες (οπαδικες και μη) αντιπαραθεσεις!
Ευχη ολων να διατηρηθει το φιλικο και ζεστο κλιμα,χωρις να διαταραχτει η ηρεμια και η υψηλου επιπεδου γονιμη συζήτηση.. Παν μετρον Αριστον.
cool.gif

Για να γυρισουμε στο θεμα(οχι βεβαια τα πλευοφ) αφου βγηκαμε οff topic στο off topic (η τροπή που πήρε η συζητηση μου θυμίζει συζητησεις της Ντενις απ'το "Δυο ξενοι" laugh.gif ) αυτο που θελω εγω και ειμαι καθετος σε αυτο ειναι να μην δινονται εισιτηρια στους οργανωμενους!Η παρουσια τους κατα τ'άλλα κακα τα ψεμματα ειναι πολλες φορες "ευεργετικη"..Αλλα δεν δεχομαι απολυτες αποψεις του τυπου "χωρις αυτους δεν γινεται ατμοσφαιρα".
Igor
Mηπως να ανοιχτει ενα αλλο τοπικ που θα εχει ως θεμα τους οπαδους γενικα στην Ελλαδα ??

Ποτε παιζει ο ΠΑΟ το δευτερο παιχνιδι ?
LordArthas
Σημερα ειναι το 2ο παιχνιδι με το Μαρουσι.
Bonzo
Μέχρι στιγής πάντως εγώ δεν έχω πάει σε ματς χωρίς οργανωμένους που να χει ζεστή ατμόσφαιρα...Γι αυτό και πιστεύω ότι με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον ατμόσφαιρα χωρίς οργανωμένους δεν γίνεται...
hagi
Παιδιά κουράσατε...Βαρέθηκα να διαβάζω τα μεγάλα posts σας γεμάτα με ειρωνείες και κόντρες..

Το θέμα είναι ότι οι οργανωμένοι κάνουν μεν καλή ατμόσφαιρα αλλά γενικά στην Ελλάδα είναι κάφροι...

πάει και τελείωσε..όποιος διαφωνεί με αυτό δεν υπάρχει λόγος να προσπαθεί κάποιος να τον πείσει για το αντίθετο..

Και επειδή το τραβάτε πολύ θα σας παρακαλούσα να σταματήσει εδώ και ας ανοιχτεί ένα άλλο topic στην τελική..

Το topic λέει για το Παναθηναϊκός-Μαρούσι..
james
Γεια σας παιδια,

Μιας και εχει και αγωνα σημερα μηπως ξερετε καπου να παρακολουθουμε το παιχνιδι γιατι το site του εσακε δε ειναι και πολυ γρηγορο?

Επισης αν και ειμαι νεος στο forum δε νομιζω οτι ολη η προηγουμενη σηζητηση αφορα τουλαχιστον το συγκεκριμενο thread ουτε καν το thread καποιας ομαδας. ΠΙστευω οτι θα ταιριαζε περισσοτερο στις Γενικες Συζητησεις.
Warrior
Νομιζω οτι το site του Εσακε ειναι οτι πιο γρηγορο υπαρχει στην χωρα στο διαδικτυο....
(τοσο καλα δηλαδη) biggrin.gif

Οντως ειναι off-topic η συζητηση που γινεται.Θα μεταφερθουν σε καποια φαση(συντομα) τα off-topic
ποστ σε αλλο τοπικ.
james
Ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή ο Μπατιστ στους τελευταιους αγωνες παιζει πολυ λιγο? Ακομα και στο Final Four δεν επαιζει οσο θα ηταν αναμενομενο? Ειναι τραυματιας και δε το λενε? Παιζει καποιο αλλο προβλημα? Δεν ειναι οτι δε παιζει καλα και τον βγαζει. Απλα δε παιζει πολυ... blink.gif blink.gif
Igor
Στο Φ4 επαιξε 28 λεπτα με ΤΑΟΥ.
Στον τελικο επαιξε 24 λεπτα.

Δεν βλεπω καμια διαφορα εγω .. Ισως να εχεις και δικιο.
enypnio
profanos toso kairo ton profilasse gia to final 4 giati o traymatismos tou itan apo yperkoposi kai episis den xreiastike kai idiaitera

episis ksekourastos paizei kalitera
man10
Χε,70-73.Στο τελος το πηραμε...

Κορυφαιοι απο την Παναθα Διαμαντιδης με 11π,6ρ,6α,3κλ και ο Σισκαουσκας με 12π.
Καλη εμφανιση επισης και απο τον Τομασεβιτς που σκοραρε 10π.

Απο το Μαρουσι Σειμπουτις,Κυριτσης και Χαραλαμπιδης με 22,13 και 13 αντιστοιχα.
Jimar
QUOTE(james @ May 15 2007, 12:34 PM) *
Ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή ο Μπατιστ στους τελευταιους αγωνες παιζει πολυ λιγο? Ακομα και στο Final Four δεν επαιζει οσο θα ηταν αναμενομενο? Ειναι τραυματιας και δε το λενε? Παιζει καποιο αλλο προβλημα? Δεν ειναι οτι δε παιζει καλα και τον βγαζει. Απλα δε παιζει πολυ... blink.gif blink.gif

τον φυλαει για τον τελικο , οπως και τον ντελκ αλλοστε . tongue.gif tongue.gif

QUOTE(Flash @ May 14 2007, 10:54 AM) *
Ναι, από ότι καταλαβαίνω πρέπει να ειδικέυεσαι στο καρό καν ή τη σικελική

αυτο γιατι το ειπες ?? που κολλουσε ? ειρωνικο ηταν ἠ αστειο ?

ε ρε να γινει καμια στραβη με τον πανιωνιο και να χασουμε το τρεμπλ...
Bell
diladi ton olybiako den to fovasai??min ksexname oti osa mats exei paiksei fetos me ton olympiako diskoleytike poly na nikisei..kai vevaia kaerdise kai sto oaka..den pistevw pws o paniwnios borei na kanei tin akpliksi gt o xatson exei provlimata kai den nomizw na anteksei se sira agwnwn opws ta play-offs..proswpika omws pistevw pws o panathinaikos den uparxei periptwsi na min parei to prwtathlima..
enypnio
ton Olympiako tha prepei na ton fovithei an perasei PAOK kai ARI

mexri tote den yparhei logos na ton FOVATAI as FOVITHEI ton PANIONIO pou den einai omada kafeneio

kai ama xreiastei fobate kai ton OLYMPIAKO
Igor
Η ομαδα δεν παρουσιαζεται συγκεντωμενη. Ειναι ακομα στα πανηγυρια μετα την κατακτηση της Ευρωλιγκα.

αν δεν ξυπνησουν συντομα, δεν βλεπω τον λογο γιατι δεν πρεπει να μας φοβιζει ο Πανιώνιος.
LordArthas
Σωστος ο Igor wink.gif
man10
Ρε παιδια ενταξει,σιγουρα μετα την κατακτηση της Ευρωλιγκα ειναι λιγο χαμενος.Φυσιολογικο ειναι!

Θα συνελθουμε...
Igor
Οτι θα συνελθουμε, θα συνελθουμε, το θεμα ειναι ποτε ??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.