Αππλά αυτό που λέω είναι ότι πιθανότατα εξαιτίας κάποιον ατόμων τον τελευταίο χρόνο περίπου το Φόρουμ έχει γίνια πιο "ευθυχτο" κάτι που για μένα είναι αναστατικός παράγοντας και κάνει τις συζητήσεις αποστειρωμένες και ευνουχισμένες. Εδω δεν ειμαστε δημοσιογράφοι.Άτομα που κάνουμε γόνιμη συζήτηση και σε μια γόνιμη συζήτηση υπ'άρχουν εντάσεις. Καταλαβαίνω(εξάλου τα χουμε πει και από κοντά) ότι είανι εξαιρετικά δύσκολο το φόρουμ να κρατηθεί σε καλό επίπεδο(και να παραμείνει χώρος συζήτησης κι όχι εκτόνωσης) αν δεν υπάρχουν κανόνες απλά πιστεύω ότι όσο λιγότερο καχύποπτοι και περισσότερο ανεχτικοι ειμαστε(και ιδιαίτερα οι Μοντς και ο Αντμιν) σε προκλητικά αλλά όχι "εκτός" ορίων ποστς τόσο πιο γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση γίνεται.
Μιας και αναφέρεσαι σε mod και admin.
Είδες σήμερα τι έγινε με τον soz(τυχαίο παράδειγμα επειδή έγινε σήμερα, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες εσύ
)... Ξεκίνησε μια παρεξήγηση που είχε και συνέχεια.. Υπήρχαν δύο περιπτώσεις... Είτε να μην του πούμε τίποτα (με αποτέλεσμα το κλίμα να γίνει επικίνδυνο, όπως έγινε για λίγο εξάλλου), είτε να επαναφέρουμε (με εντελώς κομψό τρόπο) την τάξη. Το δεύτερο πέτυχε πράγματι με το ποστ του Σπύρου, με το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο soz κατάλαβε ότι έκανε κάτι λάθος και τώρα το όποιο ζήτημα θεωρείται λήξαν.
Ανοχή σε προκλητικά ποστ υπάρχει ούτως ή άλλως κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.. Δεν κρατάμε πιστόλι έτοιμοι να πυροβολήσουμε.. Περαιτέρω ανοχή όμως δε γίνεται να υπάρξει, ώστε να χαλαρώσουν υπερβολικά οι διάλογοι. (Βέβαια, γενικότερα ανοχή υπάρχει τελευταία, αφού οι mods δέχονται περισσότερη κριτική!). Το να προκαλείς τον άλλον απαγορεύται έτσι κι άλλως από τον κανονισμό. Εκτός των άλλων, δεν καταλαβαίνω που είδες αυτή την υπερβολική καχυποψία. Η δική μου εντύπωση είναι ότι άλλοι είναι καχύποπτοι, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο(και προσπαθώ τώρα, χωρίς να έχω καμία υποχρέωση να τους το εξηγήσω
. Όχι ότι δεν έχουν υπάρξει άλλα ποστ, κυρίως από τον Σπύρο, αλλά αν τα βλέπουμε με κάποια καχυποψία είναι πιο δύσκολο να τα κατανοήσουμε ).
Στην τελική, αν γίνεται καλή δουλειά ή όχι, φαίνεται εκ του αποτελέσματος.. και το επίπεδο του forum μάλλον είναι αρκετά υψηλό.
Οπότε έτσι ίσως πήρες την απάντηση και για τη σοβαροφάνεια, η οποία κατά την άποψή μου δεν υπάρχει (ως χαρακτηριστικό του τελευταίου διαστήματος). Διαφωνώ κάθετα μ' αυτό που είπες για ξύλινους λόγους, κλισέ και με το παραμικρό παρεξήγηση... Τόσο διάστημα στο forum (περισσότερο από εμένα), θεωρούσα δεδομένο ότι είχες αφομοιώσει τη λογική του και το τρόπο λειτουργίας του, ώστε να μη σου φαίνονται παράξενα, πράγματα που είναι φυσιολογικά.