Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΣΚΑΒΔΕ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3
gunclub
QUOTE(oymperto eko @ Apr 10 2010, 08:59 ) *
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά γενικές συνελεύσεις τα δύο τελευταία χρόνια δεν γίνονται όπως γίνονταν παλιότερα.Γίνεται μόνο ένας οικονομικός απολογισμός κάθε Γενάρη.Τον Ιούνιο που γινονταν κόπηκε.Προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν οι απόψεις αλλά και οι κριτικές ισως των σωματείων.Κι αυτό γιατι το Βατικανό είναι αλάθητο.Έτσι τους συνέστησε ο Πάπας που τους εγκατέλειψε για να ξεφτιλίζονται και γελάει με τα χάλια τους.
Τώρα αν φύγουν αυτοί που δεν έχουν πάει σε συμβούλιο , γιατι αυτό λέει ο νόμος που δεν τηρούν,να πάει όποιον εξέλεξαν τα σωματεία σε αυτή τη θέση.Αλλά μάλλον ο άφαντος και ανύπαρκτος που ίσως και να θέλει να συμβεί ,να μην τολμάει απο τον Αλάθητο Πάπα γιατι φοβάται μήπως δεν τον ξαναεκλέξει.Βλέπεις ο Πάπας είναι και αλάθητος και ...παντοδύναμος!
Καλές οι ευχές σου για τις ομάδες της ένωσης αλλά σου θυμίζω πως σε παλιότερο ποστ έλεγες για τη Βόνιτσα:ΣΑ ΒΑΡΙΔΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ. Οπότε φίλε...τουλάχιστον δε γίνεσαι πιστευτός.

Mόνος σου φάε και πιές και όσο θέλεις πήδα olyberto! Το καλό σου δε το θέλει κανείς,ούτε λευκαδίτης ούτε αγρινώτης.Μην αυταπατάσαι λοιπόν.Αν είσουν στη θέση της Νικόπολης πέρσυ αντί για βοήθεια θάπερνες το....το μακρύτερο.Μόνο οι λίγοι αγνοι φίλαθλοι και η ενώτητα μπορεί να βοηθήσει(αν και μαθαίνω για κάποιες αποχωρίσεις αξιόλογων παιδιών..?) Η Βόνιτσα να ξέρεις έχει κερδίσει το θαυμασμό πολλών ουδέτερων μπασκετικών απ'όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα απ το αν θα σωθεί ή όχι. Μη χαλιέσαι λοιπόν για κανένα κακομοίρη! Ελπίζω αύριο τα παιδιά να παίξουν με ψυχή κι οχι χαβαλέ όπως στο α γύρο. shot.gif
lefkadian
QUOTE(gunclub @ Apr 10 2010, 18:31 ) *
Mόνος σου φάε και πιές και όσο θέλεις πήδα olyberto! Το καλό σου δε το θέλει κανείς,ούτε λευκαδίτης ούτε αγρινώτης.Μην αυταπατάσαι λοιπόν.Αν είσουν στη θέση της Νικόπολης πέρσυ αντί για βοήθεια θάπερνες το....το μακρύτερο.Μόνο οι λίγοι αγνοι φίλαθλοι και η ενώτητα μπορεί να βοηθήσει(αν και μαθαίνω για κάποιες αποχωρίσεις αξιόλογων παιδιών..?) Η Βόνιτσα να ξέρεις έχει κερδίσει το θαυμασμό πολλών ουδέτερων μπασκετικών απ'όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα απ το αν θα σωθεί ή όχι. Μη χαλιέσαι λοιπόν για κανένα κακομοίρη! Ελπίζω αύριο τα παιδιά να παίξουν με ψυχή κι οχι χαβαλέ όπως στο α γύρο. shot.gif

Φιλε της Βονιτσας μην ψαχνεις φαντασματα. Την κατηγορια (αν τη χασετε) την χασατε στην εδρα σας και με κοσμο. Η Λευκαδα και η Βονιτσα ειναι ομαδες με αλλους στοχους. Ισα ισα που η Λευκαδα θελει μια Βονιτσα ικανη να μπορει να κοβει βαθμους απο τις αλλες ομαδες. Και ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο και οχι μονο θελουν ομαδες απο την περιφερεια τους. Το μισο πρωταθλημα Λευκαδα και Βονιτσα το επαιξαν στην Αθηνα!!! Εξοδα, μετακινησεις, κουραση... Γιατι να μην υπηρχαν και αλλες ομαδες απο την ΕΣΚΑΒΔΕ? Υπαρχουν πολεις που μπορουν να στηριξουν ομαδες. Παλαιοτερα η ΕΣΚΑΒΔΕ ειχε στη Γ' ομαδα απο Γιαννενα, Αγρινιο, Πρεβεζα, Ναυπακτο, Μεσολογγι. Τωρα? Ομαδες ασανσερ με αποτελεσμα "αθηναϊκο πρωταθλημα". Επισης να εισαι σιγουρος οτι αν ησουν περσι στη θεση της Νικοπολης θα επαιρνες ακριβως την ιδια βοηθεια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια αντιπαλοτητα μεταξυ παικτων, προπονητων ή διοικησεων. Τωρα οσο αφορα τους οπαδους μερικες δεκαδες ανηλικα δεν χαρακτηριζουν το συνολο των φιλαθλων...
gunclub
QUOTE(lefkadian @ Apr 10 2010, 18:27 ) *
Φιλε της Βονιτσας μην ψαχνεις φαντασματα. Την κατηγορια (αν τη χασετε) την χασατε στην εδρα σας και με κοσμο. Η Λευκαδα και η Βονιτσα ειναι ομαδες με αλλους στοχους. Ισα ισα που η Λευκαδα θελει μια Βονιτσα ικανη να μπορει να κοβει βαθμους απο τις αλλες ομαδες. Και ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο και οχι μονο θελουν ομαδες απο την περιφερεια τους. Το μισο πρωταθλημα Λευκαδα και Βονιτσα το επαιξαν στην Αθηνα!!! Εξοδα, μετακινησεις, κουραση... Γιατι να μην υπηρχαν και αλλες ομαδες απο την ΕΣΚΑΒΔΕ? Υπαρχουν πολεις που μπορουν να στηριξουν ομαδες. Παλαιοτερα η ΕΣΚΑΒΔΕ ειχε στη Γ' ομαδα απο Γιαννενα, Αγρινιο, Πρεβεζα, Ναυπακτο, Μεσολογγι. Τωρα? Ομαδες ασανσερ με αποτελεσμα "αθηναϊκο πρωταθλημα". Επισης να εισαι σιγουρος οτι αν ησουν περσι στη θεση της Νικοπολης θα επαιρνες ακριβως την ιδια βοηθεια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια αντιπαλοτητα μεταξυ παικτων, προπονητων ή διοικησεων. Τωρα οσο αφορα τους οπαδους μερικες δεκαδες ανηλικα δεν χαρακτηριζουν το συνολο των φιλαθλων...

Eγώ ψάχνω για φαντάσματα????? Μάλλον δε κατάλαβες,το ακριβώς αντίθετο. Το γιατί θα χάσουμε την κατηγορία ,αν τη χάσουμε δε θα φταίει ΜΟΝΟ αυτό που γράφεις αλλά και πολλά διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις που δε θα τα εξηγήσω εδώ.Οσο για τη βοήθεια που λες θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω,χωρίς αυτό να περιέχει καμία δόση αντιπαλότητας.Και για να είμαι ειλικρινής(πρέπει να γίνουμε όλοι κάποτε) μου είναι παντελως αδιάφορο αν θα ανέβει ή όχι η Λευκάδα.
lefkadian
QUOTE(gunclub @ Apr 10 2010, 20:39 ) *
Eγώ ψάχνω για φαντάσματα????? Μάλλον δε κατάλαβες,το ακριβώς αντίθετο. Το γιατί θα χάσουμε την κατηγορία ,αν τη χάσουμε δε θα φταίει ΜΟΝΟ αυτό που γράφεις αλλά και πολλά διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις που δε θα τα εξηγήσω εδώ.Οσο για τη βοήθεια που λες θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω,χωρίς αυτό να περιέχει καμία δόση αντιπαλότητας.Και για να είμαι ειλικρινής(πρέπει να γίνουμε όλοι κάποτε) μου είναι παντελως αδιάφορο αν θα ανέβει ή όχι η Λευκάδα.

Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει. Απλα η Λευκαδα εχει δειξει με πραξεις οτι οταν μπορει βοηθαει τις ομαδες τις περιφερειας. Ισως εισαι μικρος και δεν ξερεις (ή δεν θυμασαι) αλλα στο μακρινο '87 ειχαν γινει απιστευτα πραγματα για να πεσει απο την Γ' η Λευκαδα. Τοτε ο ομιλος ειχε 4-5 ομαδες απο την Πατρα και καταλαβαινεις τι εγινε στις τελευταιες αγωνιστικες. Γι' αυτο και μονο οι ομαδες τις ΕΣΚΑΒΔΕ πρεπει να αλληλοϋποστηριζονται.
Και για να μην παρεξηγηθω αυτα που γραφω δεν εχουν σχεση με το αυριανο παιχνιδι. Μπορει η Βονιτσα ουσιαστικα να εχει πεσει αλλα θα το παλεψει αφου εχει μαθηματικες ελπιδες. Αλιμονο αν ο πρωτοπορος θελει "βοηθεια" για να κερδισει τον προτελευταιο. Τοτε δεν αξιζει την ανοδο. Και για να ειμαστε ειλικρινεις ενας απο τους στοχους της Βονιτσας ηταν να κερδισει την Λευκαδα. Και αν ησουν απολυτως ειλικρινης θα ελεγες οτι προτιμας να μην ανεβει η Λευκαδα. Εγω ομως το ξαναλεω: Αν θελει η Λευκαδα να βγει πραταθλητρια πρεπει να κανει 5 νικες. Αν αυριο χασει στην Βονιτσα (δεν το πιστευω, αλλα αθλητισμος ειναι και ολα γινονται) τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
gunclub
QUOTE(lefkadian @ Apr 10 2010, 21:05 ) *
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει. Απλα η Λευκαδα εχει δειξει με πραξεις οτι οταν μπορει βοηθαει τις ομαδες τις περιφερειας. Ισως εισαι μικρος και δεν ξερεις (ή δεν θυμασαι) αλλα στο μακρινο '87 ειχαν γινει απιστευτα πραγματα για να πεσει απο την Γ' η Λευκαδα. Τοτε ο ομιλος ειχε 4-5 ομαδες απο την Πατρα και καταλαβαινεις τι εγινε στις τελευταιες αγωνιστικες. Γι' αυτο και μονο οι ομαδες τις ΕΣΚΑΒΔΕ πρεπει να αλληλοϋποστηριζονται.
Και για να μην παρεξηγηθω αυτα που γραφω δεν εχουν σχεση με το αυριανο παιχνιδι. Μπορει η Βονιτσα ουσιαστικα να εχει πεσει αλλα θα το παλεψει αφου εχει μαθηματικες ελπιδες. Αλιμονο αν ο πρωτοπορος θελει "βοηθεια" για να κερδισει τον προτελευταιο. Τοτε δεν αξιζει την ανοδο. Και για να ειμαστε ειλικρινεις ενας απο τους στοχους της Βονιτσας ηταν να κερδισει την Λευκαδα. Και αν ησουν απολυτως ειλικρινης θα ελεγες οτι προτιμας να μην ανεβει η Λευκαδα. Εγω ομως το ξαναλεω: Αν θελει η Λευκαδα να βγει πραταθλητρια πρεπει να κανει 5 νικες. Αν αυριο χασει στην Βονιτσα (δεν το πιστευω, αλλα αθλητισμος ειναι και ολα γινονται) τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

Η Βόνιτσα που κολλάει στο 87,γιατί λόγω ηλικίας θυμάμαι πολύ καλά?Το όνειρο το δικό μου φίλε να νικήσω μεγάλες ομάδες εκπληρώθηκε.Δικαίωμά σου να πιστεύεις οτι θέλεις για την ομάδα σου.Στα δικά μου τα μάτια ,όπως και σε πολλών άλλων οι ομάδες μας είναι χωριά.Οσο για την ειλιικρίνια,γράφω πάντα αυτό που πιστεύω,μη βλέπεις ΕΣΥ λοιπόν φαντάσματα. ΥΓ Επειδή παρακολουθώ το forum, και τους διαλόγους σου με άλλους χρήστες,δε θα ήθελα να το συνεχίσουμε.
lefkadian
QUOTE(gunclub @ Apr 10 2010, 22:41 ) *
Η Βόνιτσα που κολλάει στο 87,γιατί λόγω ηλικίας θυμάμαι πολύ καλά?Το όνειρο το δικό μου φίλε να νικήσω μεγάλες ομάδες εκπληρώθηκε.Δικαίωμά σου να πιστεύεις οτι θέλεις για την ομάδα σου.Στα δικά μου τα μάτια ,όπως και σε πολλών άλλων οι ομάδες μας είναι χωριά.Οσο για την ειλιικρίνια,γράφω πάντα αυτό που πιστεύω,μη βλέπεις ΕΣΥ λοιπόν φαντάσματα. ΥΓ Επειδή παρακολουθώ το forum, και τους διαλόγους σου με άλλους χρήστες,δε θα ήθελα να το συνεχίσουμε.

Nα τα παρουμε ενα-ενα και με τη σειρα:
α) Η Βονιτσα "κολλαει" στο '87 θελοντας να δειξω οτι ομαδες της ΕΣΚΑΗ τοτε εριξαν την Δοξα ενω ομαδες της ΕΣΚΑΒΔΕ "αλληλοσπαρασονται".
β) Εγω δεν μιλησα για ονειρα αλλα για στοχους. Και αυτος ο "στοχος" αν οπως λες διαβαζεις το forum "μπηκε" απο εσας τους ιδιους.
γ) Μπασκετ παιζουν οι παικτες, σημαντικοτατο ρολο παιζουν και προπονητες και ενιοτε (δυστυχως) και το παρασκηνιο. Το αν οι ομαδες ειναι απο χωρια δινει μεγαλυτερη αξια στην προσπαθεια τους.
δ) Προσπαθω να μην παρασυρομαι και να μην προσβαλλω. Οταν δεν τα καταφερνω ζηταω συγγνωμη. Τωρα ουτε προσβαλλα κανενα, ουτε εθιξα, ουτε ειρωνευτηκα. Μεσα σε αυτα τα πλαισια λοιπον μπορω να γραφω οτι θελω. Αν σε ενοχλουν οι "διαλογοι" και οι αποψεις μου μην με διαβαζεις και μην μου απαντας. Τοσο απλα...
gunclub
QUOTE(trias @ Jun 25 2009, 21:40 ) *
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝΕ...ΣΑ ΒΑΡΙΔΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ!

..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.. ΑΣΕ TRIAS ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΒΑΣΚΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!
oymperto eko
QUOTE(lefkadian @ Apr 10 2010, 18:27 ) *

Για αυτα όλα που λες τον Σταμάτη τον ρώτησες?Η Λευκάδα θέλει μια ικανή Βόνιτσα? Μπήκες σήμερα να δεις το site της Βόνιτσας? Εμένα μου είπε φίλος απο τη διοίκηση της Βόνιτσας ότι σας έχει βοηθήσει πολύ δίνοντάς σας dvd με τους αγώνες που δίνει, μιας και ακολουθείτε το πρόγραμμα της Βόνιτσας.Μάλιστα ο πρόεδρός σας νιώθει καταυποχρεωμένος και αν δεν το πιστεύεις ρώτα τον.Και αντί να αισθανεται την υποχρέωση ο γνωστός με τα γυαλιά εξακολουθεί να πολεμάει τη Βόνιτσα.Κοίτα από περιέργεια το site της Βόνιτσας σήμερα και θα καταλάβεις. Η δε ΕΣΚΑΒΔΕ μούγκα. Και αν η Λευκάδα ήθελε να κόβει βαθμούς η Βόνιτσα ,ο ''κύριος" αυτός δεν θα την τιμωρούσε να παίξει με το Φάληρο χωρις κόσμο την πρώτη αγωνιστική(ομάδα που ξεκίνησε για πρωτάθλημα) και να χάσει με 5 πόντους. Πέστα αλλού μεγάλε, σε αυτούς που δεν γνωρίζουν.

κι επειδή μάλλον ο κόσμος δεν γνωρίζει σας παραθέτω από το site της Βόνιτσας επιστολή που έστειλε σήμερα η ομάδα στην ΕΣΚΑΒΔΕ για να καταλάβετε τι συμβαίνει:

Συνεχίζουν να εμπαίζουν την ομάδα μας...
Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΣΚΑΒΔΕ για εμπαιγμό της ομάδας μας , έστειλε το Δ.Σ. του Σωματείου μας με αφορμή ένα γεγονός που έλαβε χώρα στη γειτονική Λευκάδα.
Διαβάστε την επιστολή μας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΒΟΝΙΤΣΑ 10/04/2010

προς
τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.
της ΕΣΚΑΒΔΕ

Κύριε Πρόεδρε, κύριοι
Το Σάββατο 10/04/2010 και ώρα 15:00 είχε οριστεί από την ΕΣΚΑΒΔΕ αγώνας μίνι (γεν 1996) με γηπεδούχο τη Δόξα Λευκάδας και φιλοξενούμενη την Ομάδα μας, στο κλειστο γυμναστήριο της Λευκάδας . Διαιτητές της αναμέτρησης είχαν οριστεί οι κ.κ. Κορωναίος και Τέφας .Η αποστολή της ομάδας μας έφτασε στις 14:00 στη Λευκάδα αποτελούμενη από 14 αθλητές, τον Προπονητή , τρεις παράγοντες και μερικούς γονείς.
Προς έκπληξη όλων μας , στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας δεν προσήλθε να αγωνιστεί το γηπεδούχο σωματείο αλλά και ούτε οι ορισμένοι διαιτητές.
Ο προπονητής της ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. Ζαβιτσάνος Θωμάς ,που βρίσκονταν στο γήπεδο, μας ενημέρωσε πως στην ώρα του αγώνα είχε προπόνηση και πως ο αγώνας δεν θα πραγματοποιούνταν… «όπως άκουσε».
Ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή των ακαδημιών της Λευκάδας κ. Βαφιά Θεοδόση ο οποίος έκπληκτος μας είπε πως είχε ενημερώσει τον γ. γραμματέα της ομάδας του , που είναι και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Σταυρόπουλο Σταμάτη ,πως θα παραιτούνταν από το πρωτάθλημα και εκείνος τον επιβεβαίωσε πως θα κανονίσει για τη μη διεξαγωγή του αγώνα. Ενημερώσαμε και τον Πρόεδρο της Λευκάδας αλλά μας δήλωσε παντελή άγνοια για τα λεγόμενά μας , και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του Σωματείου του για την ταλαιπωρία μας. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο και έτσι του στείλαμε μήνυμα ελπίζοντας να το πάρει.
Τέλος κατορθώσαμε να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώτο διαιτητή κ. Κορωναίο και μας είπε πως είχε ενημερωθεί από το προηγούμενο βράδυ πως δεν θα διεξάγονταν ο αγώνας για να μη μεταβεί στη Λευκάδα.
Οι μόνοι που δεν είχαμε ειδοποιηθεί τελικά, ήμασταν εμείς.
Μετά από όλα αυτά και επειδή αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί αμέλεια , καθώς οι αποδέκτες ενός τηλεφωνήματος που ποτέ δεν έγινε , είναι μόνο δύο (διαιτητές και Βόνιτσα) :
α) Καταγγέλλουμε ενώπιον του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά και του φίλαθλου κόσμου , ως απαράδεκτη και προσβλητική τη συμπεριφορά του προέδρου της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Σταυρόπουλου Σταμάτη , απέναντι στο Σωματείο μας , στους μικρούς μας αθλητές και τους γονείς τους .
β) Ζητούμε από την ΕΣΚΑΒΔΕ το ποσό των 5 Ευρώ , ως ηθική ικανοποίηση , για τα οδοιπορικά από την εν λόγω μετακίνηση
γ) Ζητούμε στο εξής οποιαδήποτε αλλαγή και μεταβολή που αφορά το Σωματείο μας , να γίνεται εγγράφως.
δ) Επιτέλους δεν νομίζετε πως η θέση του προέδρου της επιτροπής πρωταθλημάτων , πρέπει να δοθεί σε κάποιον πιο υπεύθυνο , ο οποίος θα ασχοληθεί επί της ουσίας με τις υποδομές που είναι το μέλλον των σωματείων μας;

Κοινοποίηση : Δ.Σ. ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Εφημ. «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» με έδρα τη Βόνιτσα
κατ’ αναγκην
το Δ.Σ.

QUOTE(gunclub @ Apr 10 2010, 21:41 ) *

Η Βόνιτσα ιδρύθηκε το 1990 και το να νικήσει τον Παπάγου στο ιστορικό σαλούν για την ιστορία της μάλλον είναι σημαντικότερο από το να νικήσει τη Λευκάδα.Εκτός αν έχετε πιο μεγάλη ιστορια απο τον Παπάγου.
lefkadian
Κατ' αρχην τι φταιει η Δοξα για την ανοργανωσια της ΕΣΚΑΒΔΕ? Επισης ενεργειες μεμονομενων ατομων δεν πρεπει να βαρυνουν ολους τους αλλους. Αλλα οπως λες και εσυ οι διοικησεις των δυο ομαδων εχουν αψογες σχεσεις. Φιλε μου καταλαβε οτι σας τιμωρησε η ΕΣΚΑΒΔΕ και οχι η Α.Ε. Δοξα Λευκαδας. Ισα-ισα που οπως λες και εσυ αυτο ηταν εναντιον μας γιατι μια ομαδα ανταγωνιστικη (Φαληρο) την παιξατε χωρις κοσμο. Μαλλον απο αλλου την "βρηκατε" και οχι απο την Λευκαδα. Δες και το προγραμμα σου και πες μου ποιος ωφεληθηκε...
Αυτο που σας πειραζει ομως ειναι που δεν τιμωρηθηκε η Λευκαδα πριν χρονια και οχι οτι τιμωρηθηκατε εσεις. Δεν καταλαβαινω τη λογικη σας. Να απολογηθουμε γιατι δεν τιμωρηθηκαμε? Σας εβλαψε εσας πουθενα αυτο? Εχετε παραπονα απο την Δοξα? Αν ναι ποια? Η φιλοξενια στον Α' γυρο δεν ηταν αψογη? Αν εχετε καποιο παραπονο πειτε το εκει που πρεπει. Μη βαραμε το σαμαρι για να πονεσει ο γαϊδαρος...

Αν το ονειρο σας ειναι να κερδισετε τον Παπαγο και να πεσετε, εγω τι να πω? Μαζι σας... Να αποσυρθουμε και εμεις απο το πρωταθλημα, να πεσουμε μαζι, και του χρονου να αναμετρηθουν στην ΕΣΚΑΒΔΕ οι "φονιαδες" του Παπαγου...

Στην υγεια μας icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
oymperto eko
QUOTE(lefkadian @ Apr 11 2010, 01:16 ) *
Κατ' αρχην τι φταιω η Δοξα για την ανοργανωσια της ΕΣΚΑΒΔΕ? Επισης ενεργειες μεμονομενων ατομων δεν πρεπει να βαρυνουν ολους τους αλλους. Αλλα οπως λες και εσυ οι διοικησεις των δυο ομαδων εχουν αψογες σχεσεις. Φιλε μου καταλαβε οτι σας τιμωρησε η ΕΣΚΑΒΔΕ και οχι η Α.Ε. Δοξα Λευκαδας. Ισα-ισα που οπως λες και εσυ αυτο ηταν εναντιον μας γιατι μια ομαδα ανταγωνιστικη (Φαληρο) την παιξατε χωρις κοσμο. Μαλλον απο αλλου την "βρηκατε" και οχι απο την Λευκαδα. Δες και το προγραμμα σου και πες μου ποιος ωφεληθηκε...
Αυτο που σας πειραζει ομως ειναι που δεν τιμωρηθηκε η Λευκαδα πριν χρονια και οχι οτι τιμωρηθηκατε εσεις. Δεν καταλαβαινω τη λογικη σας. Να απολογηθουμε γιατι δεν τιμωρηθηκαμε? Σας εβλαψε εσας πουθενα αυτο? Εχετε παραπονα απο την Δοξα? Αν ναι ποια? Η φιλοξενια στον Α' γυρο δεν ηταν αψογη? Αν εχετε καποιο παραπονο πειτε το εκει που πρεπει. Μη βαραμε το σαμαρι για να πονεσει ο γαϊδαρος...

Αν το ονειρο σας ειναι να κερδισετε τον Παπαγο και να πεσετε, εγω τι να πω? Μαζι σας... Να αποσυρθουμε και εμεις απο το πρωταθλημα, να πεσουμε μαζι, και του χρονου να αναμετρηθουν στην ΕΣΚΑΒΔΕ οι "φονιαδες" του Παπαγου...

Στην υγεια μας icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Φυσικά και δεν φταίει η Δόξα για την ανοργανωσιά της ΕΣΚΑΒΔΕ.Αλλά τα μεμονομένα άτομα που αναφέρεσαι ειναι πρωτοπαλλίκαρο της Δόξας.Ενας είναι και σε πληροφορώ είναι ότι χειρότερο.Εμείς δεν θέλαμε να τιμωρηθεί η Λευκάδα αλλά γιατι να τιμωρηθεί η Βόνιτσα για λιγότερα παραπτώματα από τη δόξα και μάλιστα απο το πρωτοπαλλήκαρό της που κατέχει δυστυχώς για το άθλημα , επιτελική θέση στην ΕΣΚΑΒΔΕ. Η φιλοξενια φυσικά και ήταν καλή ο πως θα είναι και η αυριανή από μέρους μας.Οσον αφορά για το όνειρο μας, επειδή δεν ξέρω αν ποτέ θα ξαναβρεθούμε στη Γ Εθνική θεωρώ τιμή για την ομάδα μου να έχει κερδίσει ομάδες στην ιστορία του όπως τον Παπάγου στην ιστορική του έδρα παρα τη Λευκάδα που ενδεχομένως να την ξανασυναντήσω στην ιστιορία μου. Μην είστε τόσο αλλαζόνες γιατι οι κατηγορίες έρχονται και παρέρχονται.Και αν παραιτήστε από τα μίνι οπως κάνατε σήμερα, οχι μόνο κατηγορίες χάνονται αλλά υπάρχει περίπτωση να μην υφίστασθαι. Πράγμα που πραγματικά το απεύχομαι για όλους μας.
jorhe
αν βγαλετε ακρη με το λευκαντιαν θανοιξουμε σαμπανιες. λευκαδιτικη λογικη smiley.gif
lefkadian
QUOTE(jorhe @ Apr 11 2010, 02:34 ) *
αν βγαλετε ακρη με το λευκαντιαν θανοιξουμε σαμπανιες. λευκαδιτικη λογικη smiley.gif

...Ευτυχως που εισαι και μισος Λευκαδιτης smiley.gif Αλλιως δεν μπορω να φανταστω τι θα ελεγες smiley.gif
Διαβασε σε παρακαλω τους κανονισμους του forum και μην κανεις προσωπικες επιθεσεις.
Κρινε με απο αυτα που γραφω και οχι απο την καταγωγη μου. Αν διαφωνεις σε κατι παρεθεσε τα επιχειρηματα σου icon_wave.gif
lefkadian
QUOTE(baskethools7 @ Apr 10 2010, 00:06 ) *
οσον αφορα τι τιμωρια τησ βονιτσας υπηρχαν και ατομα απο τισ γειτονικεσ περιοχεσ που βοηθησαν η εστω υπονομευσαν στο να γινει πραξη αυτη η τιμωρια...οποτε καλωσ η κακωσ καποια πραγματα δεν μπορουν να μενουν στα καθαρα αγωνιστικο κομματι...γιατι σε καποιους ειχε εξαλιφθει η τιμωρια οντασ μεσα στο παρασκηνιο,ενω καποιοι αλλοι που δεν εχουν τισ πλατες που πρεπει αναγκαστηκαν να παιξουν 4 αγωνιστικεσ χωρισ κοσμο...ουτε καν να μειωθει η ποινη...αυτα τα ολιγα τα υπολοιπα μετα τη κυριακη που θα παραμιλαει ο κοσμοσ ολος....

Τελικα τι εγινε? Παραμιλησε ο κοσμος ολος? Τι ηθελε λοιπον να πει ο ποιητης?

Οταν καταλαβετε οτι μπασκετ παιζουν οι παικτες, οτι σημαντικοτατο ρολο παιζουν οι προπονητες και οτι χρειαζεται σοβαροτητα απο διοικηση και φιλαθλους τοτε η ομαδα σας δεν θα ειναι "ασανσερ". Η Βονιτσα υποβιβαστηκε γιατι ηταν χειροτερη απο τους ανταγωνιστες της και οχι επειδη την κυνηγησαν οι διαιτητες και η ΕΣΚΑΒΔΕ...
gunclub
QUOTE(lefkadian @ Apr 11 2010, 23:33 ) *
Τελικα τι εγινε? Παραμιλησε ο κοσμος ολος? Τι ηθελε λοιπον να πει ο ποιητης?

Οταν καταλαβετε οτι μπασκετ παιζουν οι παικτες, οτι σημαντικοτατο ρολο παιζουν οι προπονητες και οτι χρειαζεται σοβαροτητα απο διοικηση και φιλαθλους τοτε η ομαδα σας δεν θα ειναι "ασανσερ". Η Βονιτσα υποβιβαστηκε γιατι ηταν χειροτερη απο τους ανταγωνιστες της και οχι επειδη την κυνηγησαν οι διαιτητες και η ΕΣΚΑΒΔΕ...

Tην εμπάθεια σου τη βγάζεις απο το Άλιμος-Βόνιτσα ,συνήγορε της ΕΣΚΑΒΔΕ και των διαιτητών. Όπως λοιπόν δεν ειρωνεύτηκε κανένας την ομάδα σου,έτσι δε θα ασχολίσαι με τη δική μου.
lefkadian
QUOTE(gunclub @ Apr 12 2010, 14:18 ) *
Tην εμπάθεια σου τη βγάζεις απο το Άλιμος-Βόνιτσα ,συνήγορε της ΕΣΚΑΒΔΕ και των διαιτητών. Όπως λοιπόν δεν ειρωνεύτηκε κανένας την ομάδα σου,έτσι δε θα ασχολίσαι με τη δική μου.

α) Μην κανεις χαρακτηρισμους και μην επιτιθεσαι προσωπικα. Διαβασε τους κανονισμους του forum.

β) Εδω το υπο-forum ειναι για την ΕΣΚΑΒΔΕ και μπορω να γραφω οτι θελω για οποια ομαδα θελω με σεβασμο στους κανονες του forum. Δεν ζηταω την αδεια κανενος και τα παραπονα σου στους "admin".

γ) Που ειρωνευτηκα την ομαδα σου? Που μειωσα τον Α.Ο. Βονιτσας?

δ) Οταν καταλαβετε οτι μπασκετ παιζουν οι παικτες, οτι σημαντικοτατο ρολο παιζουν οι προπονητες και οτι χρειαζεται σοβαροτητα απο διοικηση και φιλαθλους τοτε η ομαδα σας δεν θα ειναι "ασανσερ". Η Βονιτσα υποβιβαστηκε γιατι ηταν χειροτερη απο τους ανταγωνιστες της και οχι επειδη την κυνηγησαν οι διαιτητες και η ΕΣΚΑΒΔΕ...
Που διαφωνεις σε αυτη την παραγραφο? Εγω ισα-ισα που λεω οτι ο Α.Ο. Βονιτσας εχει κανει υπερβαση και ειναι αξιος συγχαρητηριων...

Ξαναρωταω. Εκτος Σπαρτιατικου ποια ομαδα θεωρεις χειροτερη απο την Βονιτσα? Ποιες κατα την γνωμη σου θα επρεπε να υποβιβαστουν? Εγω νομιζω οτι η βαθμολογια ειναι πανω-κατω δικαιη...
gunclub
QUOTE(jorhe @ Apr 11 2010, 01:34 ) *

Eχεις δίκιο jorhe 77.gif
lefkadian
QUOTE(gunclub @ Apr 12 2010, 16:01 ) *
Eχεις δίκιο jorhe 77.gif

Εγω ακομα περιμενω απαντησεις στα ερωτηματα μου... Και αν κανω καπου λαθος ή ακομα χειροτερα εχω προσβαλλει καποιον να πω και συγνωμη!!!
Αλλα μαλλον ζηταω παρα πολλα... icon_wave.gif
lefkadian
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ (Ενωση Σωματειων Καλαθοσφαίρισης ΒΔ Ελλάδας).Η τελική φάση των play off, βρίσκει την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (ΓΕΑ),την ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος και τον Παναιτωλικο (δεύτερο στην κανονική διάρκεια),ισόπαλους με 2-2 νίκες. Στον πρώτο αγώνα η ΓΕΑ κέρδισε 74-57,στον επαναληπτικό ο Παναιτωλικος κέρδισε 61-59 κι έτσι την Κυριακή 2 Μαη, στον 5ο φετινό τους αγώνα (οι δυο ομάδες είχαν από μια νίκη στην κανονική περίοδο)θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την απ΄ ευθείας άνοδο στην Γ' Εθνική. Έτσι μια ομάδα του Αγρινίου μετά από πολλά χρονιά, θα αγωνιστεί στο Εθνικό Πρωτάθλημα (μόνο ο ΑΟ Αγρινίου και ο Παναιτωλικος έχουν περάσει για μια χρονιά από την Γ΄ Εθνική).

πηγη: lefkadasportnews.gr
kaukasios
QUOTE(lefkadian @ Apr 28 2010, 17:04 ) *
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ (Ενωση Σωματειων Καλαθοσφαίρισης ΒΔ Ελλάδας).Η τελική φάση των play off, βρίσκει την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (ΓΕΑ),την ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος και τον Παναιτωλικο (δεύτερο στην κανονική διάρκεια),ισόπαλους με 2-2 νίκες. Στον πρώτο αγώνα η ΓΕΑ κέρδισε 74-57,στον επαναληπτικό ο Παναιτωλικος κέρδισε 61-59 κι έτσι την Κυριακή 2 Μαη, στον 5ο φετινό τους αγώνα (οι δυο ομάδες είχαν από μια νίκη στην κανονική περίοδο)θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την απ΄ ευθείας άνοδο στην Γ' Εθνική. Έτσι μια ομάδα του Αγρινίου μετά από πολλά χρονιά, θα αγωνιστεί στο Εθνικό Πρωτάθλημα (μόνο ο ΑΟ Αγρινίου και ο Παναιτωλικος έχουν περάσει για μια χρονιά από την Γ΄ Εθνική).

πηγη: lefkadasportnews.gr

τι ωρα ειναι το παιχνιδι?
white chocolate
QUOTE(kaukasios @ Apr 29 2010, 02:00 ) *
τι ωρα ειναι το παιχνιδι?

7μμ
kaukasios
QUOTE(white chocolate @ Apr 29 2010, 02:10 ) *
7μμ

ευχαριστω
oymperto eko
QUOTE(kaukasios @ Apr 29 2010, 02:11 ) *
ευχαριστω

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
kaukasios
QUOTE(oymperto eko @ May 2 2010, 22:08 ) *
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

to ειδες το παιχνιδι?
oymperto eko
QUOTE(kaukasios @ May 3 2010, 01:52 ) *
to ειδες το παιχνιδι?

Όχι δεν το είδα αλλά έμαθα από φίλο που ήταν μέσα ,πως η ΓΕΑ κέρδιζε 6 δεύτερα πριν το τέλος με 2 πόντους.Η ΓΕΑ επέλεξε να παίξει άμυνα ενώ η μπάλα παίχτηκε από το κέντρο. Ετσι με δύο παίχτες πάνω του ο Καλίγας απο τα 8 μέτρα έβαλε τρίποντο με ταμπλώ και κέρδισε η ΓΕΑ. Πάντως λένε πως αν έκανε φάουλ η ΓΕΑ και πήγαινε σε παράταση , ο Παναιτωλικος δεν είχε καμμία τύχη καθώς έπαιζε πλέον με τρείς βασικούς και δύο πιτσιρικάδες στο τέλος.
duke
Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό που πέτυχε τον στόχο της ανόδου μετά από αρκετές προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια... Αν κ στην αρχή της σεζόν η ΓΕΑ μου φαινόταν φαβορί. Κ επίσης πολλά συγχαρητήρια στον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ που κατάφερε μια μεγάλη υπέρβαση με την είσοδο του στα πλεϊ οφ, ξεπερνώντας ομάδες με μεγαλύτερη παράδοση στην Α1 κατηγορία...
oymperto eko
Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε ο Παναιτωλικός. Μετά το πρώτο μάτς των πλέι οφ που έχασε από τη ΓΕΑ , έβριζε διαιτητές , ΕΣΚΑΒΔΕ, απειλούσε . Η ΕΣΚΑΒΔΕ απάντησε με απειλές για μυνήσεις, ο διαιτητής που σφύριξε τον τελικό ζητούσε εξηγήσεις απειλώντας. Ενας χαμός. Αφού πήρε το πρωτάθλημα ευχαρίστησε τους διαιτητές,την ΕΣΚΑΒΔΕ για την άριστη διοργάνωση και αν είπαν και μια κουβέντα παραπάνω ήταν λόγω της έντασης.Ρε παιδιά τα σάλια θα πνίξουν το Αγρίνιο. Εντάξει Αγρινιώτες είστε όλοι ,δε σας τιμωρούν σας συγχωρούν.
MERLIN10
καινουριος προπονητης στη βονιτσα ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ!μπρωτη μεταγραφη ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ απο ΓΕΑ και ισως ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ!!το ροστερ της ομαδας φετος θα αποτελειτς κυριως απο βονιτσανους και παιδια απο τα τμηματα υποδομης!
dimokratis67
QUOTE(MERLIN10 @ Jun 28 2010, 19:42 ) *
καινουριος προπονητης στη βονιτσα ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ!μπρωτη μεταγραφη ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ απο ΓΕΑ και ισως ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ!!το ροστερ της ομαδας φετος θα αποτελειτς κυριως απο βονιτσανους και παιδια απο τα τμηματα υποδομης!

το καλυτερο που μπορουσε να γινει να --παει-- με δικα της παιδια και να επενδυσει πανω σε αυτα....
Fade2Black
Όχι ίσως Σταμουλάκης, σίγουρα. Έχει συμφωνήσει με Βόνιτσα. Από Γιάννενα τι γίνεται γνωρίζει κανείς; Πως θα είναι οι ομάδες φέτος; Θα υπάρξει καμιά συγχώνευση;
bane boone
QUOTE(Fade2Black @ Jun 29 2010, 13:36 ) *
Όχι ίσως Σταμουλάκης, σίγουρα. Έχει συμφωνήσει με Βόνιτσα. Από Γιάννενα τι γίνεται γνωρίζει κανείς; Πως θα είναι οι ομάδες φέτος; Θα υπάρξει καμιά συγχώνευση;

ρε παιδια με γυμναστικη εταιρεια αγρινιου τι γινεται???εφυγαν δαρλας,γεωργουλας,σταμουλακης και ποιοι εμειναν???πηρε καποιαν μεταγραφη???
Fade2Black
QUOTE(bane boone @ Jun 29 2010, 15:43 ) *
ρε παιδια με γυμναστικη εταιρεια αγρινιου τι γινεται???εφυγαν δαρλας,γεωργουλας,σταμουλακης και ποιοι εμειναν???πηρε καποιαν μεταγραφη???

Αυτό που ακούγεται προς το παρόν είναι ότι δεν θα κατέβει με στόχο το πρωτάθλημα. Από περσινούς έχω ακούσει ότι θα μείνουν μόνο οι πιτσιρικάδες, συν από τους περσινούς μόνο τον Σώκο (για τον οποίο αρχικά είχα ακούσει ότι δεν θα έπαιζε καν φέτος αλλά μάλλον θα παίξει καθότι πρέπει να προπονεί και τα μικρά τμήματα της ομάδας-όλα αυτά χωρίς να είμαι σίγουρος-απλά μεταδίδω πληροφορίες που τυχαίνει να ακούω εδώ στο Αγρίνιο) και ότι πήραν και για μεταγραφή άνω των 30 έναν από τους αδερφούς Τασούλη, Γιάννη ή Χρήστο. Ο Γιάννης έπαιζε πέρσι ΑΟ Αγρινίου ενώ ο Χρήστος Α2 εσκαβδέ, είναι γνωστοί από τη συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα κωφαλάλων. Ούτε αυτό είναι επιβεβαιωμένο, απλά σαν φήμη ακούστηκε. Αυτό που ακούγεται σαν σίγουρο είναι ότι η ΓΕΑ φέτος δε θα πρωταγωνιστήσει. Σε αυτό συνηγορεί και η αποχώρηση του περσινού προέδρου-βασικού χρηματοδότη της και η προσχώρηση του στον ΑΟ Αγρινίου (ο οποίος φέρεται να θέλει να πάρει τα πρωτεία από τη ΓΕΑ στην πόλη-μαζί με κάποιους παίχτες που της πήρε ή θα της πάρει).
bane boone
QUOTE(Fade2Black @ Jun 29 2010, 16:59 ) *
Αυτό που ακούγεται προς το παρόν είναι ότι δεν θα κατέβει με στόχο το πρωτάθλημα. Από περσινούς έχω ακούσει ότι θα μείνουν μόνο οι πιτσιρικάδες, συν από τους περσινούς μόνο τον Σώκο (για τον οποίο αρχικά είχα ακούσει ότι δεν θα έπαιζε καν φέτος αλλά μάλλον θα παίξει καθότι πρέπει να προπονεί και τα μικρά τμήματα της ομάδας-όλα αυτά χωρίς να είμαι σίγουρος-απλά μεταδίδω πληροφορίες που τυχαίνει να ακούω εδώ στο Αγρίνιο) και ότι πήραν και για μεταγραφή άνω των 30 έναν από τους αδερφούς Τασούλη, Γιάννη ή Χρήστο. Ο Γιάννης έπαιζε πέρσι ΑΟ Αγρινίου ενώ ο Χρήστος Α2 εσκαβδέ, είναι γνωστοί από τη συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα κωφαλάλων. Ούτε αυτό είναι επιβεβαιωμένο, απλά σαν φήμη ακούστηκε. Αυτό που ακούγεται σαν σίγουρο είναι ότι η ΓΕΑ φέτος δε θα πρωταγωνιστήσει. Σε αυτό συνηγορεί και η αποχώρηση του περσινού προέδρου-βασικού χρηματοδότη της και η προσχώρηση του στον ΑΟ Αγρινίου (ο οποίος φέρεται να θέλει να πάρει τα πρωτεία από τη ΓΕΑ στην πόλη-μαζί με κάποιους παίχτες που της πήρε ή θα της πάρει).

πραγματικα κριμα για μια ιστορικη ομαδα της πολης.παντως τα αδερφια τασουλη ειναι καλοι παικτες και καλα παιδια.δηλαδη τελος ο πρωταθλητισμος???κριμα.και ο α.ο. αγρινιου ειναι πολυ ιστορικο σωματειο και αν ισχυει οτι θα κανει πρωταθλητισμο ειναι παρα πολυ καλο.οι μπερερης,τσιρωνης???εχει ακουστει κατι???προπονητης στη γεα?στον αο αγριν ιου προπονητης??ακουγονται και αλλοι παικτες για αο??
MERLIN10
Μπερερης στον παναιτολικο
Fade2Black
QUOTE(bane boone @ Jun 29 2010, 19:56 ) *
πραγματικα κριμα για μια ιστορικη ομαδα της πολης.παντως τα αδερφια τασουλη ειναι καλοι παικτες και καλα παιδια.δηλαδη τελος ο πρωταθλητισμος???κριμα.και ο α.ο. αγρινιου ειναι πολυ ιστορικο σωματειο και αν ισχυει οτι θα κανει πρωταθλητισμο ειναι παρα πολυ καλο.οι μπερερης,τσιρωνης???εχει ακουστει κατι???προπονητης στη γεα?στον αο αγριν ιου προπονητης??ακουγονται και αλλοι παικτες για αο??

Όντως κρίμα και ακόμη πιο κρίμα αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο με τον οποίο έχασε την άνοδο στο τσακ δύο συνεχόμενες χρονιές. Δε θέλει πολύ μετά να αρχίσουν οι γκρίνιες και οι διαφωνίες μεταξύ των παραγόντων. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι προσωρινό.

Για τα αδέρφια όλοι συμφωνούν με αυτό που λες ότι είναι πολύ καλοί παίχτες και παιδιά, απλά είναι σε μία ηλικία πλέον που δύσκολα θα σηκώσουν πάνω τους μία ολόκληρη ομάδα, ή που θα βγάλουν άνετα το 40λέπτο. Ίδωμεν.

Για Μπερερή αυτό που άκουσα εγώ από πολλές πηγές είναι ότι το παιδί έχει διοριστεί στο λιμενικό και έχει πάει στη Μήλο όπου και θα είναι εκεί το χειμώνα. Τώρα πως μπορεί να έχει κλείσει στον Παναιτωλικό ενώ ισχύει αυτό που έγραψα (το οποίο δεν παίζει να μην ισχύει) χρήζει εξήγησης. Ξέρεις κάτι παραπάνω φίλε MERLIN; Για Τσιρώνη είχα ακούσει ότι σταματάει το μπάσκετ, κάτι που μάλλον πρέπει να ισχύει.

Προπονητής στη ΓΕΑ φέρεται να έχει κλείσει ο Σπύρος Μηλιώνης που προπονούσε κάποια από τα παιδικά τμήματα της ομάδας. Στον ΑΟ προπονητής ακούστηκε ότι θα αναλάβει ο Θανάσης ο Κόκκιος με βοηθό τον μέχρι πέρσι και επί χρόνια προπονητή. Για μεταγραφές που ρωτάς σίγουρα έχει κλείσει στον ΑΟ πλει μεικερ ο Τσιαμάκης που έπαιζε πέρσι στη ΓΕΑ, ο Καλισσώρας στο 2 που έπαιζε πέρσι στον Αστακό και πρόπερσι στη ΓΕΑ και από τον Αστακό επίσης ο Κουδούνας που παίζει ψηλός. Ακούγονται και άλλα ονόματα αλλά σε επίπεδο φημών, όπως πχ ότι γίνεται πρόσπάθεια να πάρουν και τον Σταυρόπουλο της ΓΕΑ αλλά δεν το πιστεύω. Άκουσα επίσης ότι μπορεί να πάρουν και δεύτερο ψηλό. Αναμένουμε...
MERLIN10
Μαλλον απο οτι καταλαβαινω ειχα λαθος πληροφορηση!!Με τα οσα εχω ακουσει ος τωρα κια με τις ομαδες του αγρινιου αποδυναμωμενες την βονιτσα να μην κυνηγαει ανοδο την πρεβεζα να κατεβαινει με το εφηβικο φααβορι για το επομενο πρωταθλημα θα ειναι μια ομαδα της κερκυρας οποια παρει τους παχτες που ειχε περυσι ο ιονιος και ο ΑΓΣΙ!!για τις αλλες ομαδες δεν ξερω και πολλα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καμια ικανη για ανοδο!
oymperto eko
QUOTE(MERLIN10 @ Jun 30 2010, 15:24 ) *
Μαλλον απο οτι καταλαβαινω ειχα λαθος πληροφορηση!!Με τα οσα εχω ακουσει ος τωρα κια με τις ομαδες του αγρινιου αποδυναμωμενες την βονιτσα να μην κυνηγαει ανοδο την πρεβεζα να κατεβαινει με το εφηβικο φααβορι για το επομενο πρωταθλημα θα ειναι μια ομαδα της κερκυρας οποια παρει τους παχτες που ειχε περυσι ο ιονιος και ο ΑΓΣΙ!!για τις αλλες ομαδες δεν ξερω και πολλα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καμια ικανη για ανοδο!

H Bόνιτσα έμαθα πήρε και τον Θοδωρη Βαγενά με υποσχετική απο τη Λευκάδα,ο οποιος παιζει στις θέσεις 3-4 και έχει αγωνιστει στο παρελθόν σε Εσπερο, ΕΑΠ, Απολλωνιάδα και Παναχαϊκή.
Κρατάει Παπαμιχαήλ πλέι μεικερ και μάλλον Κιτσαντά.
Πολύ δυνατά στο μεταγραφικό κόλπο μπήκε και το νεοφώτιστο Καναλάκι που πήρε τον Παντελή Τριτσάρη από το Διαγόρα Ρόδου. Μην το πετάτε αν δείτε να πρωταγωνιστήσει φέτος.
MERLIN10
Και Κριτικο απο λευκαδα που ηταν στην ομαδα πριν δυο χρονια
bane boone
QUOTE(MERLIN10 @ Jun 30 2010, 20:28 ) *
Και Κριτικο απο λευκαδα που ηταν στην ομαδα πριν δυο χρονια

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ.ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΗ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ.ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΓΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.ΙΔΩΜΕΝ.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ.

Ο ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΓΛΥΚΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.

Υ.Γ.1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΚΟΚΚΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΟ

Υ.Γ.2 ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΑ ΨΑΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΕΚΕΙ????

Υ.Γ.3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ,ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Υ.Γ.3. ΝΤΕΓΙΑΝ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΔΑΛΑΚΗ ΟΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ???
Fade2Black
QUOTE(bane boone @ Jul 1 2010, 15:41 ) *
ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ.ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΗ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ.ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΓΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.ΙΔΩΜΕΝ.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ.

Ο ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΓΛΥΚΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.

Υ.Γ.1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΚΟΚΚΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΟ

Υ.Γ.2 ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΑ ΨΑΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΕΚΕΙ????

Υ.Γ.3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ,ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Υ.Γ.3. ΝΤΕΓΙΑΝ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΔΑΛΑΚΗ ΟΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ???

Έχει ακουστεί ότι έπεσε η ιδέα για τη ΓΕΑ να κατεβεί αυτομάτως στην Α2 Εσκαβδε για να μην εχουν πολλά ταξίδια τα μικρά της ομάδας (στα οποία από ότι φαίνεται θα βασιστεί) και να μην δυσκολεύονται με φροντιστήρια υποχρεώσεις κλπ. Δεν ξέρω αν θα γίνει όντως, ακούστηκε σαν ιδέα απλά.

Η Κέρκυρ θα μπορούσε και πέρσι να πρωταγωνιστήσει αν δεν κατέβαινε μισή στα εκτός. Είχε πολύ καλούς παίχτες. Οπότε υποθέτω ότι το αν θα πρωταγωνιστήσει εξαρτάται καθαρά και φέτος από το πως θα κατεβεί στα εκτός. Μένει να το δούμε.

Από Γιάννενα δεν υπάρχει κανένας στο φόρουμ, να μας δώσει την εκεί δαστηριότητα;

Αυτά με τον Στάνκοβιτς που λέγονται γενικά τι είναι; Θα μας πει κάποιος τι πρόβλημα υπάρχει με αυτόν;
bane boone
QUOTE(Fade2Black @ Jul 1 2010, 16:57 ) *
Έχει ακουστεί ότι έπεσε η ιδέα για τη ΓΕΑ να κατεβεί αυτομάτως στην Α2 Εσκαβδε για να μην εχουν πολλά ταξίδια τα μικρά της ομάδας (στα οποία από ότι φαίνεται θα βασιστεί) και να μην δυσκολεύονται με φροντιστήρια υποχρεώσεις κλπ. Δεν ξέρω αν θα γίνει όντως, ακούστηκε σαν ιδέα απλά.

Η Κέρκυρ θα μπορούσε και πέρσι να πρωταγωνιστήσει αν δεν κατέβαινε μισή στα εκτός. Είχε πολύ καλούς παίχτες. Οπότε υποθέτω ότι το αν θα πρωταγωνιστήσει εξαρτάται καθαρά και φέτος από το πως θα κατεβεί στα εκτός. Μένει να το δούμε.

Από Γιάννενα δεν υπάρχει κανένας στο φόρουμ, να μας δώσει την εκεί δαστηριότητα;

Αυτά με τον Στάνκοβιτς που λέγονται γενικά τι είναι; Θα μας πει κάποιος τι πρόβλημα υπάρχει με αυτόν;

ΚΟΙΤΑ Ο ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΗΝ ΕΑΠ
Fade2Black
QUOTE(bane boone @ Jul 1 2010, 19:46 ) *
ΚΟΙΤΑ Ο ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΗΝ ΕΑΠ

Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο για αυτόν βασικά. Όταν πήγαινε να τον κλείσει ο Παναιτωλικός και πριν υπογράψει ακόμα, διάβασα ένα άρθρο μια μέρα στο basketblog που έγραφε μία επιστολή και καλά του ΕΣΑΚΕ ή της ΕΟΚ ή δεν ξέρω και εγώ ποιου, κάποιου κεντρικού οργάνου της Αθήνας τέλος πάντων, προς τον Παναιτωλικό. Η επιστολή έγραφε κάτι σε στυλ ότι δεν μπορείτε να κλείσετε προπονητή τον συγκεκριμένο που ακούγεται την συγκεκριμένη στιγμή (το Στάνκοβιτς δηλαδή που ακουγόταν τότε) γιατί είναι παράτυπο και κάτι τέτοια και δηλώσεις σε στυλ, άμα τον κλείσετε εμείς θα υποχρεωθούμε να σας επιβάλουμε τις κυρώσεις και άλλα τέτοια. Δυστυχώς ψάχνω να το βρω αλλά δεν μπορώ. Τι ήταν όλο αυτό; Αυτό ήταν βασικά που δεν κατάλαβα ποτέ.
gunclub
QUOTE(Fade2Black @ Jul 1 2010, 20:29 ) *
Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο για αυτόν βασικά. Όταν πήγαινε να τον κλείσει ο Παναιτωλικός και πριν υπογράψει ακόμα, διάβασα ένα άρθρο μια μέρα στο basketblog που έγραφε μία επιστολή και καλά του ΕΣΑΚΕ ή της ΕΟΚ ή δεν ξέρω και εγώ ποιου, κάποιου κεντρικού οργάνου της Αθήνας τέλος πάντων, προς τον Παναιτωλικό. Η επιστολή έγραφε κάτι σε στυλ ότι δεν μπορείτε να κλείσετε προπονητή τον συγκεκριμένο που ακούγεται την συγκεκριμένη στιγμή (το Στάνκοβιτς δηλαδή που ακουγόταν τότε) γιατί είναι παράτυπο και κάτι τέτοια και δηλώσεις σε στυλ, άμα τον κλείσετε εμείς θα υποχρεωθούμε να σας επιβάλουμε τις κυρώσεις και άλλα τέτοια. Δυστυχώς ψάχνω να το βρω αλλά δεν μπορώ. Τι ήταν όλο αυτό; Αυτό ήταν βασικά που δεν κατάλαβα ποτέ.

Mην ανησυχείτε εκει στο Αγρίνιο, τέτοιες ανακοινώσεις βγαίνουν κατά καιρούς χωρίς καμία επίπτωση. Ο Στάνκοβιτς είναι καλός προπονητής κι αν τον αφήσουν να δουλέψει θα κάνει καλή δουλειά.Σημαντικό επίσης οτι ξέρει πρόσωπα και πραγματα στη Πάτρα(καταλαβαίνετε τι εννοώ).Όσο για τη Βόνιτσα πολλά θα εξαρτηθούν απο τη θέση 5 .Αν και πιστεύω οτι με Παπαμιχάλη στο 1 δε πάει για τίποτα .Κρίμα γιατί φέτος θα μπορούσαν τα παιδιά της διοίκησης να αξιοποιείσουν την εμπειρία της Γ εθνικής.
MERLIN10
Φίλε gunclub η Βόνιτσα φέτος δεν έχει ως στοχο την άνοδο αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση εμπάθεια ως προς τον άσσο της Βόνιτσας??Αυτή τη στιγμη δεν νομίζω οτι υπαρχει καλυτερο Playmaker στην κατηγορία!!Και πιστεύω οτι φέτος θα ειναι απο τα ατού της Βόνιτσας στο πρωτάθλημα!
dimokratis67
QUOTE(gunclub @ Jul 1 2010, 21:50 ) *
Mην ανησυχείτε εκει στο Αγρίνιο, τέτοιες ανακοινώσεις βγαίνουν κατά καιρούς χωρίς καμία επίπτωση. Ο Στάνκοβιτς είναι καλός προπονητής κι αν τον αφήσουν να δουλέψει θα κάνει καλή δουλειά.Σημαντικό επίσης οτι ξέρει πρόσωπα και πραγματα στη Πάτρα(καταλαβαίνετε τι εννοώ).Όσο για τη Βόνιτσα πολλά θα εξαρτηθούν απο τη θέση 5 .Αν και πιστεύω οτι με Παπαμιχάλη στο 1 δε πάει για τίποτα .Κρίμα γιατί φέτος θα μπορούσαν τα παιδιά της διοίκησης να αξιοποιείσουν την εμπειρία της Γ εθνικής.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ να ειναι στο παγκο........
επισης το παναιτωλικο σε πολλα παιχνιδια θα τον παιζουν πατρινοι διαιτητες,οπως τη ναυπακτο αλα παλαια.........γνωστο το κολπο................. rolleyes.gif rolleyes.gif
Fade2Black
Αυτο δεν καταλαβαίνω ρε δημοκράτη. Λύση σε ποιο πράγμα; Ποιο είναι το πρόβλημα;
oymperto eko
QUOTE(Fade2Black @ Jul 1 2010, 23:38 ) *
Αυτο δεν καταλαβαίνω ρε δημοκράτη. Λύση σε ποιο πράγμα; Ποιο είναι το πρόβλημα;

Θα σου απαντήσω εγω.Επειδη ο Στάνκοβιτς είναι Σέρβος δεν ανήκει στο Σύλλογο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) οπότε δεν έχει κάρτα προπονητή και δεν επιτρέπεται από το νόμο ομάδα απο Β εθνική και κάτω να έχει ξένο προπονητή.Οπότε κανονικά δεν θα έχει δικαίωμα να ειναι όρθιος και να κοουτσάρει.Αυτό είναι το πρόβλημα και γι αυτό ο Σ.Ε.Π.Κ. έστειλε επιστολή στον Παναιτωλικό. Πιστεύω όμως θα λυθεί το πρόβλημα γιατι οί διαιτητές αν δεν κανει παράπονα ο αντίπαλος προπονητής θα τον αφήνουν να κοούτσάρει και στο φύλο αγώνα θα δηλώνεται ο αρχηγός για να αποφευχθουν πιθανές ενστάσεις. Αυτό νομίζω γίνονταν περισυ και στην ΕΑΠ με το Λυκούδη τον αρχηγό. Οσον αφορά τον Παπάμιχάλη κι εγώ θεωρώ ότι είναι μαζι με τον Τσιαμάκη τα δυο καλυτερα πλειμεικερ της κατηγορίας. Για να μην πω ο καλύτερος μιας και ο Τσιαμακης ειναι περισσότερο δυάρι παρά ασσος.
Fade2Black
QUOTE(oymperto eko @ Jul 2 2010, 00:48 ) *
Θα σου απαντήσω εγω.Επειδη ο Στάνκοβιτς είναι Σέρβος δεν ανήκει στο Σύλλογο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) οπότε δεν έχει κάρτα προπονητή και δεν επιτρέπεται από το νόμο ομάδα απο Β εθνική και κάτω να έχει ξένο προπονητή.Οπότε κανονικά δεν θα έχει δικαίωμα να ειναι όρθιος και να κοουτσάρει.Αυτό είναι το πρόβλημα και γι αυτό ο Σ.Ε.Π.Κ. έστειλε επιστολή στον Παναιτωλικό. Πιστεύω όμως θα λυθεί το πρόβλημα γιατι οί διαιτητές αν δεν κανει παράπονα ο αντίπαλος προπονητής θα τον αφήνουν να κοούτσάρει και στο φύλο αγώνα θα δηλώνεται ο αρχηγός για να αποφευχθουν πιθανές ενστάσεις. Αυτό νομίζω γίνονταν περισυ και στην ΕΑΠ με το Λυκούδη τον αρχηγό. Οσον αφορά τον Παπάμιχάλη κι εγώ θεωρώ ότι είναι μαζι με τον Τσιαμάκη τα δυο καλυτερα πλειμεικερ της κατηγορίας. Για να μην πω ο καλύτερος μιας και ο Τσιαμακης ειναι περισσότερο δυάρι παρά ασσος.

Α αυτό δεν το ήξερα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση, τώρα κατάλαβα περί τίνος ήταν όλα αυτά τα σχόλια που έχω διαβάσει κατά καιρούς! Όσο για τους πλέι μέικερ δεν ξέρω αυτόν τον Παπαμιχάλη πολύ καλά, αλλά ο Τσιαμάκης σίγουρα είναι απίστευτα καλός!
bane boone
QUOTE(Fade2Black @ Jul 2 2010, 12:06 ) *
Α αυτό δεν το ήξερα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση, τώρα κατάλαβα περί τίνος ήταν όλα αυτά τα σχόλια που έχω διαβάσει κατά καιρούς! Όσο για τους πλέι μέικερ δεν ξέρω αυτόν τον Παπαμιχάλη πολύ καλά, αλλά ο Τσιαμάκης σίγουρα είναι απίστευτα καλός!

καταρχας θεωρω μεγαλη βλακεια αυτι που ειπωθηκε περι στανκοβιτς και πατρινων διαιτητων!!!μην ξεχνατε οτι φετος συμμετεχουν 5 ομαδες της εσκαη στον ομιλο του παναιτωλικου οποτε δεν μπορει να κανει και πολλα η διαιτησια.το πρωταθλημα ειναι απιστευτα δυσκολο και ο παναιτωλικος πρεπει να βασιστει στην εδρα του και να παρει αρκετα παιχνιδια.οσον αφορα τον στανκοβιτς,επαναλαμβανω οτι ειναι καλος κοουτς αλλα δεν μπορει να επιβληθει στους παικτες βλεπε καλαπανιδα-εαπ,που εκανε την ομαδα κωλος περισυ πολλες φορες.

οσο για τον τσιαμακηειναι εκπληκτικος παικτης,δεν δουλευει επαγγελματικα ομως,ο παπαμιχαλης ειναι σαφως πιο κατω απο τσιαμακη αλλα ειναι εργατικοτατος.τα ιδια ισχυουν και για μπερερη.τρομερα προσοντα,πολυ αδουλευτος.

σουπερ φαβορι φετος η κερκυρα με αο αγρινιου.
MERLIN10
Και μια είδηση φρέσκια!!!Τελικά χτες το απόγευμα ο Παπαμιχάλης συμφώνησε με την Νικόπολη Πρέβεζας!!Οπότε δεν νομίχω οτι η βόνιτσα μπορεί ξαι θέλει φέτος να κηνυγήσει την άνοδο!!Φαβορί για εμένα ειναι ο ΑΓΣΙ και μία ομάδα απο Κέρκυρα!!
MERLIN10
Τελικά Παπαμιχάλης δεν έκλεισε Πρέβεζα!!Αλλη μια λάθος πληροφορια!!!!Αλλα πρέπει να τις διορθώνουμε!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.