QUOTE(T.W.Is.M. @ May 6 2012, 12:24 )
Μη μου πεις οτι δε με θυμηθηκες σημερα...
Εγω αισθανομαι δικαιωμενος με ενα χρονο καθυστερηση και θεωρω οτι η κοντρα μου με τους Μαβερικς περασε(σαν να εχασα στη Wrestlemania και να κερδισα στο Extreme Rules
). Ελεγα απο περσι οτι το Νταλας θα αποκλειστει στον πρωτο γυρο φετος και ο λογος ηταν η τελευταια σου φραση. Ηταν μια ομαδα μεγαλη σε ηλικια που με την κατακτηση του περσινου τιτλου εφτασε στον κορεσμο και της ελειπε το κινητρο. Τουλαχιστον στο βαθμο που το ειχε περσι. Και φυσικα της ελειπε το τριποντο...
ενοειται φιλε οτι θυμηθηκα πρωτα εσενα οταν εγραφα το κειμενο αυτο..ξεχνιουνται αυτα που εγραφες περσι τετοια εποχη οταν απεκλειαν οι μαβς τους λεικερς?
ιστορια ειχες γραψει μ τις ατακες σου...
φετος ελειπε το ευκολο τριποντο απο παικτες οπως ο στιβενσον και ο πετζα και η καλη αμυνα του τσαντλερ...αν τα ειχαμε αυτα νομιζω θα φταναμε μεχρι τελικους δυσης..τετοια ωρα τετοια λογια λοιπον....
παμε για ψαρεμα να γεμισουμε τις μπαταριες και του χρονου θα επιστρεψουμε δυνατοτετοι και σοφοτεροι ελπιζω
μεχρι τοτε θα βλεπω το ντιρκ στην υπογραφη μου να μου λεει οτι ειναι πρωταθλητης πλεον