Πάμε λοιπόν.
Όταν λοιπόν, πνίγεις μια φιλότιμη προσπάθεια κάνοντας lock σε ένα τόπικ, να με συγχωρείς αλλά κάπου έχεις λάθος.
Κανονισμοί.Νούμερο 8:"Απαγορεύεται το spam και η διαφήμιση άλλων site."
Αν κάτι έκανα λάθος ήταν προφανώς ότι δεν τήρησα τον κανονισμό για 3 συνεχή ποστ.
Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, έχω πει ανά καιρούς πως στα μπασκετικά site είμαστε επιεικείς και έχουμε αφήσει αρκετές φορές τόπικ που διαφημίζουν άλλα site.
Αν πιστεύεις ότι ξαφνικά σε εσένα γίναμε κακοί, μπορείς να κοιτάξεις μερικά παραδείγματα:
basKetsim.com,
superbasket.gr(εδώ δεν έγινε από τον δημιουργό του site),
elinksbasket.tk,
wetalkbasketball(εδώ 2 σε 1 αν βάλουμε και αυτό του husse

).
Αυτά είναι κάποια που βρήκα με 5' ψάξιμο, αν χρειαστεί μπορώ να βρώ κι άλλα...
Αν εσύ, τώρα, θεωρείς πως ο βασικός σε όλα τα φόρουμ (όπως σωστά επεξήγησε ο Warrior) κανόνας να μη διαφημίζετε άλλα site, είναι λάθος, κανείς δε σε υποχρεώνει να γράφεις εδώ.
Αλλά θα σε παρακαλέσω να δείχνεις έστω τον ελάχιστο σεβασμό, όταν εσύ τον παραβιάζεις κι εμείς κάνουμε τα στραβά μάτια, να μην προκαλείς την ανεκτικότητά μας χαρακτηρίζοντάς μας εγκάθετους και προκατηλειμένους.
Στο κάτω κάτω έχεις ποτέ κοιτάξει την υπογραφή σου;;
Να το ακούσεις από το στόμα μου (ή μάλλον διαβάσεις από τα χέρια μου

) ώστε να μην έχεις απορίες και ασάφειες σχετικά με αυτό το θέμα (και εσύ και ο καθένας μιας και είναι η πρώτη φορά που μιλάω δημόσια για αυτό).
Με τη BasketWeek (ειλικρινά, δε με ενδιαφέρει ποιά είναι η άποψή σου για την "ιδιαιτέρως μέτρια BasketNews" καθώς πλέον ουδεμία σχέση δεν έχουμε με αυτήν) και συγκεκριμένα με τον κύριο Φιλέρη έχουμε επισυνάψει μία αφιλοκερδή μορφή συνεργασίας η οποία είχε τη μορφή δημοσίευσης άρθρων κάθε εβδομάδα για το Fantasy League κατά τη διάρκεια της σεζόν...και η οποία τώρα έχει μετατραπεί στη δημοσίευση απόψεων των μελών του φόρουμ, στην εφημερίδα.
Αν, λοιπόν, έχω στην υπογραφή μου ένα λινκ το οποίο οδηγεί σε μία συγκεκριμένη κατηγορία του φόρουμ όπου τα μέλη μπορούν να κάνουν αυτό...δε νομίζω πως κάνω κάτι το μεμπτό, κάτι που να παραβιάζει τους κανονισμούς που διέπουν το φόρουμ.
Εκτός κι αν εσύ θεωρείς spamming τη δημοσίευση λινκ του δικού σου χώρου....στον ίδιο το δικό σου χώρο!
Ε, σε αυτήν την περίπτωση θα σου έλεγα τότε να κάνεις κάτι με τη συνεχή "διαφήμιση" των κουίζ σας στο ίδιο σας το blog και μετά να ασκήσεις κριτική σε εμένα για την υπογραφή μου.

Από εκεί και πέρα, οι μόνοι περιορισμοί που μπαίνουν στην υπογραφή του κάθε μέλους είναι
αυτοί και ο
κανονισμός Ν2.
Αν τα συνδιάσεις με λίγη παρατηρητικότητα τρίγυρω στις υπογραφές άλλων μελών, θα βγάλεις το συμπέρασμα πως ποτέ δεν απαγορέψαμε τη διαφήμιση άλλων site εκεί.
Επομένως, 4-5 ποστ σκορπισμένα σε όλο το φόρουμ με μία υπογραφή κάτω "ageofbasketball.blogspot.com" θα έκαναν καλύτερη δουλειά από 3 μαζεμένα σε ένα τόπικ χωμένο κάτω κάτω στα καλωσορίσματα.
Δεν είναι ποτέ αργά να μάθεις τα κόλπα της προώθησης, ένα ψάξιμο στο google θα σε βοηθήσει πολύ.
Δυστυχώς είναι ορισμένοι από εσάς που κάνετε κακό στο μπάσκετ και είναι ορισμένοι που κάνουν προσπάθεια να προβληθεί το άθλημα που πραγματικά αξίζει.
Έτσι κι αλλιώς χάσατε ήδη ορισμένα μέλη του φόρουμ από αυτή τη συμπεριφορά.
Εσείς, λοιπόν (ξεχάσατε το πρώτο πρόσωπο πληθυντικού στην πρόταση με τα italics - σε αντιστοιχία με το δεύτερο που χρησιμοποιείς στην πρώτη) που νοιάζεστε τόσο για το άθλημα κι όχι για την προώθηση του διαδικτυακού σας τόπου μπορείτε να επωφεληθείτε αυτών των αποχωρήσεων και να αφήσετε εμάς τους κακούς να "χάνουμε μέλη".
Αν όντως ήσουν παλιός συμμετέχων στις εδώ συζητήσεις τότε θα έπρεπε να ξέρεις πως η ποσότητα ποτέ δεν έμπαινε πάνω από την ποιότητα...αν η μνήμη σου δε σε βοηθά, κάποιες πρόσφατες κινήσεις μας (σχετικά με το post count αλλά και με "αποχωρήσεις" μελών από τα τόπικ των τελικών) μπορούν να στη φρεσκάρουν.
Εγώ απάντησα με πάσα ειλικρίνεια, καθαρότητα και λεπτομέρεια.
Περιμένω τώρα τις απαντήσεις σου στο παραπάνω ερώτημά μου αλλά και στα εξής:
- Ποιός είσαι από τα παλιά μέλη και τί έχεις να κρύψεις που φοβάσαι να βγεις προς τα έξω?
- Γιατί αυτή η δημόσια επίθεση στο πρόσωπό μου?
- Γιατί προσπαθείς να συνδέσεις την κίνησή μου να κλειδώσω το τόπικ με το πόσο "υπηρετώ το μπάσκετ"?
ΥΓ: Τέλος, αν σου δώσω μία συμβουλή, να μην προσπαθείς να σπαμάρεις για την προώθηση του site σου, θα με βρίσεις ή θα με ακούσεις?
Στο λέω γιατί έχω περάσει κι εγώ από αυτά τα βήματα και μόνο καλό δεν έκανε το σπαμάρισμα στην προώθηση του φόρουμ. Οι τρόποι που τελικά το πέτυχαν ήταν άλλοι και μετά κατάλαβα πως η συνεχής δημοσίευση ανούσιων και ενοχλητικών διαφημιστικών μηνυμάτων έκανε μόνο κακό στο site μου.
Κι αυτό είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών στο ageofbasketball που είναι αρκετά αξιόλογη για να σπιλώνεται από τις χαζομάρες ενός ατόμου (ή εταιρίας...ακόμη χειρότερα αν ισχύει κάτι τέτοιο).