Help - Search - Members - Calendar
Full Version: UK Streetball
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
lexx
Ποπο, τωρα εχω παρει φόρα! χεχε

Λοιπόν έχετε ακουστα για το Uk streetball. Είναι προταθληματακια 5 επι 5 και 3 επι 3 που διοργανώνουν στην Αγγλια. Παιζετε φοβερο μπασκετ και δινουν βιντεακια και πολλες πληροφοριες απο το σαιτ τους. Τους σπονσοραρει η and1.

Είναι μια πολυ καλή προσπαθεια απο την χωρα του ποδοσφαίρου! 77.gif

Δεν θυμάμαι το site τους τωρα γιατι εχω καιρο να μπω, με ενα searh στον γουγλη ομως δεν θα ειναι δυσκολο να το βρει καποιος.
dizzy_fingers
www.streetballextreme.co.uk?

Προς το παρών είναι down το site, αλλά τους έχω δει, αν είναι αυτοί.
Τον ConMan τον έχεις ακουστά? Ένας άσπρος με μαλλί και στυλ Billy Idol που ξέρει μόνο να τριπλάρει...αλλά τριπλάρει απίστευτα thumbsup.gif.
Έχει ένα βιντεάκι του στα downloads νομίζω.

Καλό είναι να βλέπουμε και λίγο μπασκετάκι στη χώρα του ποδοσφαίρου...αλλά για να πω την αμαρτία μου, δεν τους παρακολουθώ με τόση θέρμη.
Κι αυτό όχι γιατί το μπάσκετ που παίζεται στις αλάνες (πάντα για streetball μιλάμε) δεν είναι κάποιου ενδιαφέροντος επιπέδου, αλλά γιατί αν κάποτε στη ζωή μου θα κάτσω να δω ποδόσφαιρο, αυτό είναι στη χώρα του Τζέραρντ και του Ρούνι...εκεί respect. peace.gif
lexx
Ναι για αυτό μιλάω! Τον ξέρω τον τύπο κάνει κάτι τρελές τρίπλες. Μου αρέσει όταν την βαράει την μπαλα στο κεφαλι του αμυντικού. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι Α επιπέδου μπασκετμ κυρίως όσον αφορά την άμυνα. Είναι όμως πολύ κεφάτο το όλο σκηνικό και θα γουσταρα πχ να έπαιζα αν υπήρχε κάτι παρόμοια στην Ελλάδα. icon_drunk.gif
dizzy_fingers
Μάλιστα οι τύποι δεν κάνουν τίποτα το οργανωμένο. Μία παρέα που παίζει μπάσκετ είναι και τραβάνε βίντεο με τις κάμερες τα οποία μετά ανεβάζουν στο site τους.
So simple! 41.gif

Ζηλεύω λίγο αυτό το κλίμα είναι η αλήθεια...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.