Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης:Κύπελλο 2006-07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
rchos
αρα το συμπερασμα ειναι mazzon go home!
οσο για τον μασει ειναι φυσικο να ειναι αυτος ο πρωτος για αποχωρηση αφου ειναι αμερικανος και πιο ευκολα αντικαθισταται!
SteelGandalf
Το είπα και παλιότερα ότι θα έπρεπε να αλλαχτεί ο Ματσόν. Το θέμα είναι στη συγκεκριμένη στιγμή ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Από εκεί ξεκινούν όλα. Σε ότι αφορά αυτό που λίγο πιο πάνω διάβασα περί στατικότητας της ομάδας, δυστυχώς είναι η πολλοστή φορά που το διαβάζω-ακούω. Πιστεύω ότι με έναν ικανότερο προπονητή μπορεί και ο Μάσεϊ να αλλάξει πρόσωπο όπως και όλη η ομάδα συνολικά. Ο νέος που θα έρθει, γιατί κάποια στιγμή θα έρθει (το έχουμε δει το έργο άπειρες φορές), θα πρέπει να αποφασίσει ποιους παίχτες θα αλλάξει, αν είναι να γίνουν αλλαγές. Το θεωρώ τρομερό λάθος αυτό (τις αλλαγές), αλλά αναγκαίο κακό (αφού στην πράξη πολλές φορές αλλάζει η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο). Μια ομάδα θα πρέπει να σχεδιάζεται με βάση έναν ικανό προπονητή. Αυτός θα κάνει το πλάνο σύμφωνα με το μπάτζετ και θα αποφασίσει ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις για την ομάδα σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό. Δηλαδή με το τέλος της προηγούμενης σεζόν πίστεψαν στο Ματσόν και τώρα θα τον αλλάξουν; Τώρα τι άλλαξε δηλαδή; Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Για να μη μπερδευτείτε. Εγώ ήμουν θετικός στην αλλαγή Ματσόν. Θα τον ευχαριστούσαμε και θα τον αλλάζαμε. Το καλοκαίρι όμως. Όχι τώρα που θα πρέπει να αλλάξουν όλα τα δεδομένα στην ομάδα. Αυτοί θα τον αλλάξουν σε λίγο καιρό. Να με θυμάστε. Το θέμα είναι αν εμπιστεύεσαι ή όχι κάποιον; Αν ναι, τότε πρέπει να τον αφήσεις ολόκληρη χρονιά να δείξει τι μπορεί να κάνει. Αν όχι, τώρα το κατάλαβες; Έχεις χάσει ήδη πολύτιμο χρόνο, έχοντας βγει και έξω από τον ένα σου στόχο. sad.gif
weirdo1977
ούτε πέρσι ήθελα αλλαγή του ζούρου [αφού ξεκινήσαμε με αυτόν με αυτόν έπρεπε να τελειώσουμε, άλλωστε δεν είδαμε κάτι καλύτερο μετά τον ζούρο] ούτε φέτος θέλω αλλαγή... όπως είπε ο SteelGandalf η πιστεύεις κάποιον η όχι, με ένα στραβοπάτημα αναιρείται η εμπιστοσύνη προς ένα πρόσωπο ? αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα... απ την άλλη ο κατσικάρης είναι μεγάλος πειρασμός, όπως πιστεύω μεγάλος πειρασμός θα είναι σε λίγο καιρό k ο πεδουλάκης.
EXPLOITED ARIS
Για να ξερετε η αλλαγη εχει δρομολογηθει απο το καλοκαιρι.Και αυτο γιατι σε καθε μεταγραφη φετος ο Ματσον δηλωνε οτι με τα λεφτα που ειχε στη διαθεση του πηρε τους καλυτερους παιχτες που μπορουσε.Η διοικηση ελεγε οτι πηρε τις επιλογες του προπονητη δηλαδη τα εριχνε ο ενας στον αλλον και η διοικηση το εκανε ετσι ωστε με την πρωτη στραβη(η οποια ηρθε νωριτερα απ οτι περιμεναν)να εχουν εξιλαστηριο θυμα τον Ματσον.Εγω παντως λεω οτι θα γνωριζουμε ποιον κοουτς θα εχουμε απο τις 26 Οκτωβριου που θα εχουμε παιξει με τη Φενερ.Αν γινει τριτη διαδοχικη ηττα(μετα τη δευτερη λογικα απο τον Παναθηναικο)τοτε βλεπω να εχουμε αλλαγες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.